Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Subaru sorguları

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

poşetçay
21-09-2012, 15:05
arkadaslar bilen tanıyan cevap verirse sevinirim
Subaru Impreza 2.0 WRX 2005 Model 34.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 87892636 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-en-uygun-2005-2-0-impreza-wrx-0-motor-87892636/detay/)

XoR
21-09-2012, 15:08
Subaru Impreza 2.0 WRX 2005 Model 34.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 87892636 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-en-uygun-2005-2-0-impreza-wrx-0-motor-87892636/detay/)

İlan sahibi foruma üye

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/132301-2005-wrx-fiyat-dustu.html#post6217873

metinalan
21-09-2012, 15:09

Arkadas siteye üye satilikardada ilani var
Edit : koray abi yazmiş :)

MHC-04
21-09-2012, 15:14
Bknz #241. Bunu bilen bir tek ben değilim.
Sen Onur ile konuştun telefonda. Kazası Onur'un sattığı Faruk'ta oldu.
Ben site adresi de veriyorum, oraya sor bakalım bu plakayı, neler duyacaksın.......

bak arkadaş siteye bir kere giriş yapamıyosun taa o zaman söylediğinde girmeye çalıştım üye oldum hala onaylanmadı bu 1. 2. si ise ben onurlada konuştum faruklada senin saçmaladığını söylediler faruk o kazada 4.000tl harcamış oda bütün parçalarını orjinal ve sıfır taktırdığı için harcamış. sana 5000 tl vericem bana pert araba toplayacaksın .ok mu. ve hala söylüyorum sana bana bu dediklerini ispatla aracın pert ve anlattığın gibi bir kazası olduğunu aracın satışını direk senin üzerine vericem daha ne istiyosun

MHC-04
21-09-2012, 15:22
Ben site adresi de veriyorum, oraya sor bakalım bu plakayı, neler duyacaksın.......

ha bu arada sana 2 gün süre. 2 gün içinde bu söylediklerini ispatlayacaksın ulu orta yerde de resimleride dahil yayınlayacaksın bende sana bu arabayı bedavaya vericem.şayet ispatlayamazsan 2 gün içerisinde burda herkezin önünde bana yalvarıcaksınki senin arabanı elinden almayayım.;)
bizim oralarda bir laf vardır yiyemeyeceğin yemeği önüne koyma diye .;)

MHC-04
21-09-2012, 15:25
böyle sesin soluğun kesilir işte kardeşim...

spesific
21-09-2012, 15:32
MHC-04 arkadaşım burda subaru sorgu konusu vardı tanıyanlar olur diye bilgi almak amacıyla sordum subaru piyasasını pek bilmediğim içinde dikkat edersen fiyat nasıl diye bir bilgi almak için sordum bunun expertizle falan alakası yok burda kim ne derse desin ben niyetine girdikten sonra tabikide expertisini yaptırcam ama burası sanal alem kimse kimseye güvenemez ben gelip o aracı expertize soksam dedikleri şeyler çıksa iyimi olur bende sende üzülürüz boşuna zaman kaybı ama burda en azından bir bilgi almak için yazı yazdım aracını bana sat yada satma sorun o değil ama ortada böyle muhabetlerin dolanması kafamı karıtşrıyor sanada aynı şeyler söylense seninde kafan karışır sonuçta ikimizde birbirimizi tanımıyoruz. umarım anlıyosundur.

DOHC
21-09-2012, 15:35
böyle sesin soluğun kesilir işte kardeşim...

Mesaj atmışsın, 3 dk sonra "sesin kesilir" demişsin, peh.........
Ah be, tek ben desem hadi de, başka arkadaşlarda aynısını yazıyor.
Seni tanımam, etmem. Senle alıp veremediğim yok elbette ama plakayı biliyorum-biliyoruz.
Faruk resimleri silmiş ne yazık ki.
Ben sana "Arabamı alma sakın" diye neden yalvarcakmışım ki? Ben iddia olarak arabamı koyduğumu hatırlamıyorum..............
Belki Barış'ta jay-b resimler vardır................

MHC-04
21-09-2012, 15:53

koraydı değilmi senin ismin. arabaya neden çamur attığını şimdi hatırladım faruk senin aracını alıcakmış sonra hk 142 onur un aracını görmüş gitmiş onu almış sonrada sen onura işime engel oldun diye saçma sapan kelimeler yapmışsın araban satılmadı diye. bunlara gerek yok dostum hatta seni subaru impreza org dan da atmışlar karakterin yetersiz diye :) . şimdi burda site yöneticisiylede görüşücem yaptıklarını onada anlatıcam bakalım burda nasıl karşılnıcaksın . kin güderek aracımla ilgili safsata yapmanın bedeli bakalım senin için ne olucak... bu arada sitede o zamanlar yayınlanan fotoğrafı zaten onur lar atmış kazalı diye( pert değil kazalı) ve o araç hk 142 değilmiş. başka gümüş renkli bugeye imiş. bunada öğren. sonra karşıma geç. daha şimdi onurla görüştüm ...

MHC-04
21-09-2012, 15:56
MHC-04 arkadaşım burda subaru sorgu konusu vardı tanıyanlar olur diye bilgi almak amacıyla sordum subaru piyasasını pek bilmediğim içinde dikkat edersen fiyat nasıl diye bir bilgi almak için sordum bunun expertizle falan alakası yok burda kim ne derse desin ben niyetine girdikten sonra tabikide expertisini yaptırcam ama burası sanal alem kimse kimseye güvenemez ben gelip o aracı expertize soksam dedikleri şeyler çıksa iyimi olur bende sende üzülürüz boşuna zaman kaybı ama burda en azından bir bilgi almak için yazı yazdım aracını bana sat yada satma sorun o değil ama ortada böyle muhabetlerin dolanması kafamı karıtşrıyor sanada aynı şeyler söylense seninde kafan karışır sonuçta ikimizde birbirimizi tanımıyoruz. umarım anlıyosundur.

bak kardeşim ben sana onurun numarasını vereyim bahsettiği kişilerin o sana izah etsin istersen.kusuruma bakma bende sinir oldum çünkü bu konuya. nasip olursa 7 ekimde izmite gelicem buluşmaya orada görürsün he o koray denilen dohc isimli arkadaşta orada olur inşallah beraber tükürürüz suratına.;)

MHC-04
21-09-2012, 15:59
Mesaj atmışsın, 3 dk sonra "sesin kesilir" demişsin, peh.........
Ah be, tek ben desem hadi de, başka arkadaşlarda aynısını yazıyor.
Seni tanımam, etmem. Senle alıp veremediğim yok elbette ama plakayı biliyorum-biliyoruz.
Faruk resimleri silmiş ne yazık ki.
Ben sana "Arabamı alma sakın" diye neden yalvarcakmışım ki? Ben iddia olarak arabamı koyduğumu hatırlamıyorum..............
Belki Barış'ta jay-b resimler vardır................

impreza org sitesinden zaten kovulmuşsun .arabanı faruk almadı hk 142 yi aldı diye onurada gereksiz konuşmalar yapmışsın.yediremediysen senin aracın yerine hk 142 nin alınmasını gargara yapacaksın. o resim dediğinde hk 142 değil başka araçmış onurlar atmışlar o resmide. bikere mantıklı olsan adam kendi arabasının resmini atarmı kazalı diye . işte bu kadar zekisin.
ıspatlayamıyosun değilmi söylediklerini. ahbe kardeşim o zaman ne diye yiemeyeceğin yemeği önüne koyuyosun ayıp değilmi sana kişilikli ol biraz...:hahaha:

DOHC
21-09-2012, 16:32
bak arkadaş siteye bir kere giriş yapamıyosun taa o zaman söylediğinde girmeye çalıştım üye oldum hala onaylanmadı bu 1. 2. si ise ben onurlada konuştum faruklada senin saçmaladığını söylediler faruk o kazada 4.000tl harcamış oda bütün parçalarını orjinal ve sıfır taktırdığı için harcamış. sana 5000 tl vericem bana pert araba toplayacaksın .ok mu. ve hala söylüyorum sana bana bu dediklerini ispatla aracın pert ve anlattığın gibi bir kazası olduğunu aracın satışını direk senin üzerine vericem daha ne istiyosun

"KAZASIZ.3 PARÇA BOYALI ..." demek ki değilmiş. Artık ilanını değiştirirsin herhalde.
Temiz araba hemen satılır, kısa bir süre sonra benim GC8'i Doğukan isimli bir arkadaş aldı zaten. Sonra siteden birkaç kişi daha aldı. Kullananlar/sahipleri yazsın 34 HV 774.
Bir forumdan atılma gayet normal bir durum. Forum bağımsız bir yer değil. Sahipleri ile ters düşersen, en kolay yol o kişiyi uzaklaştırmaktır. Olayların detayını bilmeden ahkam kesme burada.
Eğer gerçekten 4k TL masraf varsa (ki bence daha fazla), bu kaza tarihindeki masraf. Üzerine enflasyonu falan koy bugün için, iyi para ediyor.
Neyse, sana kolay gelsin............

kılıc
21-09-2012, 16:40
Arkadas ikinizide tanımam ama Subaru öyle bişey ki bunu anca binen anlar bu arabaları herkes değil takip eden tanır bu araba senindediğin kadar Kazalı olan değil o 16 plakalı gri olan ve su an beyaz olarak toplandı aklında olsun bilmeden konuşmayın araba kötülemeyin

DOHC
21-09-2012, 16:56
Hatta ara Faruk'u sor, jay-b'de onaylar muhtemelen. Arabası pert olduktan sonra ondan alan Maltepe'li bir adam kazasız-boyasız diye satıyordu fahiş fiyata. Bu duruma acayip tepki gösterip bunu SCT sitesinde paylaştı ama mesajlar kaldırıldı. Bu tepkisinin nedenini de soruver bakalım.......

yusuf_sti
21-09-2012, 17:01
Arkadas ikinizide tanımam ama Subaru öyle bişey ki bunu anca binen anlar bu arabaları herkes değil takip eden tanır bu araba senindediğin kadar Kazalı olan değil o 16 plakalı gri olan ve su an beyaz olarak toplandı aklında olsun bilmeden konuşmayın araba kötülemeyin

iyide o araba pembeydi

kılıc
21-09-2012, 17:05
Pembe olan 16 plakamıydı arkadas yazdık oraya neyse si daha iyi biliyonuz

MHC-04
21-09-2012, 17:06
"KAZASIZ.3 PARÇA BOYALI ..." demek ki değilmiş. Artık ilanını değiştirirsin herhalde.
Temiz araba hemen satılır, kısa bir süre sonra benim GC8'i Doğukan isimli bir arkadaş aldı zaten. Sonra siteden birkaç kişi daha aldı. Kullananlar/sahipleri yazsın 34 HV 774.
Bir forumdan atılma gayet normal bir durum. Forum bağımsız bir yer değil. Sahipleri ile ters düşersen, en kolay yol o kişiyi uzaklaştırmaktır. Olayların detayını bilmeden ahkam kesme burada.
Eğer gerçekten 4k TL masraf varsa (ki bence daha fazla), bu kaza tarihindeki masraf. Üzerine enflasyonu falan koy bugün için, iyi para ediyor.
Neyse, sana kolay gelsin............

bu söylediklerini ah birde suratıma karşı söylesen ne güzel olurdu biliyomusun.ama dünya küçük elbet karşılaşırız bir yerde.gerçi arabanın plakasını yazmışsın sormuşuz gibi sanki ama iide yapmışsın ben ordan ulaşırım sana.sen subaruya biniyosun salıncak amortisör değişmeye kazamı diyosun senin beynin bu kadar işte.10 senede araba 1 kere kaldırıma çıkmış buna kazamı diyosun.daha arabanın kasasında sökülen vida yok.ön panel tampon demiri v.s.bana sana ulaşabileceğim bir numara ö.m at ben sana çıplak kaplama anındaki resimlerini atiimde evinin duvarına asarsın...ama bak söylüyorum herkezde şahit senin hk 142 y le ilgili 1 tek kelimeni dahi görürsem o plakayı sökücem (HK142) senin arka tamponuna monte edicem. ;) buna gerizekalı olduğuna emin olduğun kadar emin olabilirsin...

MHC-04
21-09-2012, 17:15
Hatta ara Faruk'u sor, jay-b'de onaylar muhtemelen. Arabası pert olduktan sonra ondan alan Maltepe'li bir adam kazasız-boyasız diye satıyordu fahiş fiyata. Bu duruma acayip tepki gösterip bunu SCT sitesinde paylaştı ama mesajlar kaldırıldı. Bu tepkisinin nedenini de soruver bakalım.......

senin o bahsettiğin araba hala maltepede en son griydi şimdi ne oldu bilmiyorum ve sana bunu taaa aylar önce yine bu muhabbeti yaptığında söylemiştim ama nerde o kafa sende. çok zeki olsan sana 40.000tl kazanma şası verdim madem o kadar eminsin ispatla dedim ama yemedi...;) bilmeden dahada yorum yapma

MHC-04
21-09-2012, 17:18

bu arad faruğa sor demişsinde zaten bana o kaldırım muhabbetini faruk anlattı söyledi zeki çocuk.faruğun senin arabanı beğenmeyip onurun aracını alması(hk142 ) bu kadar içine oturmuş senin.üzücü bir olay:hahaha:

spesific
21-09-2012, 18:17
arkadaşlar şimdi benim anlamadığım olay kazası bahsedilen araç hangisi ?
MHC-04 şuan senin aracın orjinal kırmızı değilmi fabrikasyon
diğer griden çevrilen subaru hangisi?

AvcI
21-09-2012, 19:02
boşverin perti merti alın gitsin, alın verin piyasa canlansın :D

MHC-04
22-09-2012, 14:17
ya neyse konu salça oldu.görmek isteyen varsa körfezde görür zaten

TaGo
23-09-2012, 19:20
34sbr30 kimin arabası. Araç hakkında kim referans olabilir

jay-b
23-09-2012, 20:07
34sbr30 kimin arabası. Araç hakkında kim referans olabilir

gc8 mi ? su an ne renk

SEFAKALACAY
23-09-2012, 20:11
ARaç bizde şu anda 34 SBR 30 mavi renk ancak pazartesi Ankara ya gidecek

TaGo
23-09-2012, 20:15
Satıldımı?

jay-b
23-09-2012, 20:15
ARaç bizde şu anda 34 SBR 30 mavi renk ancak pazartesi Ankara ya gidecek

hayırlı satıslar

SEFAKALACAY
23-09-2012, 20:17
Pazartesi belli olucak takas a girilecek ben Bg deyim kuzenim ilgileniyor şu anda aksi durum olur ise bilgi verebilirim

TaGo
23-09-2012, 20:18
Araçta sıkıntı yok ise ve gerçekten forged motor ve hydra beyin varsa talibim

GC8 GT
23-09-2012, 20:46
Arkadaslar, abiler, bu konunun son sayfaları ne hal böyle? honda sorgulamaları konularında cıkan kavgalar gibi. yakısıyo mu hic? Bir aracı burada acık olarak PERT diye damgalamak cok ciddi bi olaydır. eger ki gercekten emin degilsen yazmayacaksın. emin olsan bile bilgi isteyen kisiye PM ile yazılabilir. Yazık degil mi simdi bu kırmızı bug eye lı arkadasın arabasına yapılan karalamaya? Adam kendini yırtıyo aksini acıklamak icin. Kendi aracınız hakkında boyle konusulsa ne hissedersiniz? Bi de 7 ekim pistte gorusuruz gibisinden sözler geçmiş. konuyu kendi aranızda halleder iseniz ve öyle güzel bi günde tatsızlık cıkarmassanız seviniriz.

Tahir
23-09-2012, 21:00
Evet yoktan yere konu dallanıp budaklanmıs böyle tatsızlıklara hiç gerek yok kimse emin olmadığı konuda yorum yapmasa bunlar yaşanmayacak!

TaGo
23-09-2012, 21:07
Ben soruma cevap alamdım

SEFAKALACAY
23-09-2012, 21:22
P.m atıldı

Subaru_STI
24-09-2012, 00:22
konu çok dalgalandı. ne güzel sorgulama yapıyorduk ama yaptığımız sorgulamalar da arada kaynadı sürekli.

3. kez sorguluyorum lütfen biri yardım etsin artık şu araç için :)

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93299185 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-modifiyesiz-masrafsiz-sorunsuz-93299185/detay/)

DarkSky
24-09-2012, 01:36
konu çok dalgalandı. ne güzel sorgulama yapıyorduk ama yaptığımız sorgulamalar da arada kaynadı sürekli.

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93299185 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-modifiyesiz-masrafsiz-sorunsuz-93299185/detay/)

yanlış hatırlamıyorsam ben gc8 ararken bu aracın " pert kaydı var " açıklamalı bir ilanı vardı, 18.500 gibide bir fiyatı vardı.

signomis
24-09-2012, 08:58
Buhafta alacağım arkadaşlar. Sulhi başkan araca bakacak fakat daha önce ön bilgi maksatlı araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1999 Model 28.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 84155666 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-mavi-boncuk-84155666/detay/)

MHC-04
24-09-2012, 15:51
Arkadaslar, abiler, bu konunun son sayfaları ne hal böyle? honda sorgulamaları konularında cıkan kavgalar gibi. yakısıyo mu hic? Bir aracı burada acık olarak PERT diye damgalamak cok ciddi bi olaydır. eger ki gercekten emin degilsen yazmayacaksın. emin olsan bile bilgi isteyen kisiye PM ile yazılabilir. Yazık degil mi simdi bu kırmızı bug eye lı arkadasın arabasına yapılan karalamaya? Adam kendini yırtıyo aksini acıklamak icin. Kendi aracınız hakkında boyle konusulsa ne hissedersiniz? Bi de 7 ekim pistte gorusuruz gibisinden sözler geçmiş. konuyu kendi aranızda halleder iseniz ve öyle güzel bi günde tatsızlık cıkarmassanız seviniriz.

vallahi bu konuyu ben bu hale getirmedim.ama bu adamdaki nasıl bir kin onuda anlamadım.zamanında bu araba yüzünden kendi arabası satılmadı die yapıyo bu muhabbetleri.be kardeşim arabanın ne suçu günahı varda b.k atıyosun.ispatla arabayı sana bendavaya verecem diyorum yine tık yok.e benimde zoruma gidiyo yaptıkları daha öncede aynı muhabbeti yaptı olay açıklandı kendisine ama hala aynı safsata.arabamı müşterisi yokdiye satamadım değil satılığa çıkardıktan sonra 3 defa şanzıman kırdım.sonrada stı şanzımanı aldım.alıcılarda stı şanzımanıyla eski fiyat üzerinden pazarlık istiyolar bu yüzdende anlaşamadık bir türlü.kendisi zekiide o gelip bakturan insanlar aptalmı. ben buna uyuz oluyorum.7 sinde körfez muhabbetide orda merak eden varsa gelsin görsün muhabbeti aracı.:D

Subaru_STI
24-09-2012, 16:02
yanlış hatırlamıyorsam ben gc8 ararken bu aracın " pert kaydı var " açıklamalı bir ilanı vardı, 18.500 gibide bir fiyatı vardı.

cidden mi ? benim için boya sorun değil sonuçta 15 senelik araçlar ama pert olayı sıkıntı olur. Sahibide hiç bir sorunu sıkıntısı yok istenilen yere gösterilebilir diyor. Kesin bilgiye nasıl ulaşabilirim ?

MHC-04
24-09-2012, 17:53
cidden mi ? benim için boya sorun değil sonuçta 15 senelik araçlar ama pert olayı sıkıntı olur. Sahibide hiç bir sorunu sıkıntısı yok istenilen yere gösterilebilir diyor. Kesin bilgiye nasıl ulaşabilirim ?

hocam bence duyduğuna değilde bizzat ustanla birlikte git gördüğüne inan ;):heyoo: .

Subaru_STI
24-09-2012, 19:47
hocam bence duyduğuna değilde bizzat ustanla birlikte git gördüğüne inan ;):heyoo: .

araç bana yakın olsa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef çok uzak. dediğim gibi, boya hiç önemli değil, komple boyalı olabilir. ufak tefek kazaları da olabilir spor bir araç bu. ama öyle ağır kazası olmuş perte çıkmışsa durum kötü. sahibi çok temiz de çok temiz diyor başka birşey demiyor. e fiyatta ucuz görüldüğü üzere. ya pert olayı var denildiği gibi , ya motor-mekanik sorunu var ya da boya falan var anlamadım gitti. nasıl öğrenebiliriz tam durumu hiç bilmiyorum.

Fatih_
24-09-2012, 20:42

98 lerde makyajlı tampon yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum.

MHC-04
26-09-2012, 15:11
araç bana yakın olsa şimdiye çoktan gitmiştim ama malesef çok uzak. dediğim gibi, boya hiç önemli değil, komple boyalı olabilir. ufak tefek kazaları da olabilir spor bir araç bu. ama öyle ağır kazası olmuş perte çıkmışsa durum kötü. sahibi çok temiz de çok temiz diyor başka birşey demiyor. e fiyatta ucuz görüldüğü üzere. ya pert olayı var denildiği gibi , ya motor-mekanik sorunu var ya da boya falan var anlamadım gitti. nasıl öğrenebiliriz tam durumu hiç bilmiyorum.

hocam fiyatının ucuz olması bence arabada illada birşey var anlamına gelmez herhalde.çünkü bu araçlar satışı ağır araçlar biliyosun acil bir sebebi de var olabilir.kendimden pay biçiyorum ben bir daire bulmuştum mesela piyasasının 30.000tl altına onu almak için kaçırmamak için fiyatını bir anda 9.000 düşürmüştüm.şans ya bendekide pat şanzımanı kırdım aynı gün.şanzıman bulim edim derken daire satıldı bende fiyatı tekrar çıkardım.ama sen yinede bence satıcıyla görüş dediğinin aksi çıkarsa yol masraflarını karşılayacağına dair söz verirse üşenme git bak derim. ;) ya gerçektende dediği kadar temizse en azından soru işareti kalmaz aklında pişmanlık yaşamazsın. .. ;)

MHC-04
26-09-2012, 15:12
pert arabayı en dandik ustaya bile göstersen anlar hemen macunlardan.

DarkSky
26-09-2012, 16:11

kesin bilgim benimde yok, fakat aracın " pert kaydı vardır " açıklamalı ilanını hatırlıyorum.Aynı araç olmayabilirde, plakası açık ilanda, belki sigortadan yada kaskodan çıkabilir kayıtlar.

DarkSky
26-09-2012, 16:13
pert arabayı en dandik ustaya bile göstersen anlar hemen macunlardan.

her zaman öyle olmaz o olay, tertemiz diye servisten 2.el olarak alınan aracın pert çıktığına gözlerimle şahit oldum, yapan usta yaptığı yerleri, attığı kaynakların noktalarına kadar gösterdi.

MHC-04
27-09-2012, 11:48
kesin bilgim benimde yok, fakat aracın " pert kaydı vardır " açıklamalı ilanını hatırlıyorum.Aynı araç olmayabilirde, plakası açık ilanda, belki sigortadan yada kaskodan çıkabilir kayıtlar.

yani.plakadan hatta şaseden sorgulatmak lazım.kesme tavan v.s. konulduğu zaman yapan ustada çok iiise hele hele aynı renk kaporta koymuşsa dahi yinede anlaşılır direklerden döşemelerin altından ama makinayla bakmak gerekir gözle anlaşılmaz 3-5 cm macun.ama diğer türlü tavanda direklerde v.s. macun varsa tıklatarak bile elinizle baktığınızda anlaşılır.

FAGE12
27-09-2012, 13:14
yani.plakadan hatta şaseden sorgulatmak lazım.kesme tavan v.s. konulduğu zaman yapan ustada çok iiise hele hele aynı renk kaporta koymuşsa dahi yinede anlaşılır direklerden döşemelerin altından ama makinayla bakmak gerekir gözle anlaşılmaz 3-5 cm macun.ama diğer türlü tavanda direklerde v.s. macun varsa tıklatarak bile elinizle baktığınızda anlaşılır.

ozaman bizim burada ki ustalar gerizekalı vallahi de billahide bir b***k tan anlamıyorlar komple boyalı arabayı götürüyoruz sahıbıde komple boyalı diyo kaportacıya gidiyoruz değişen varmı yok mu diye kime gittiysek adamlar orjınal araba boyasız arabada değişen olurmu diuolar bide utanmadan üstüne :) ahahahah

MHC-04
27-09-2012, 13:36
ozaman bizim burada ki ustalar gerizekalı vallahi de billahide bir b***k tan anlamıyorlar komple boyalı arabayı götürüyoruz sahıbıde komple boyalı diyo kaportacıya gidiyoruz değişen varmı yok mu diye kime gittiysek adamlar orjınal araba boyasız arabada değişen olurmu diuolar bide utanmadan üstüne :) ahahahah

elinin tersiyle tıkladığında tok ses verir macun kaportayı tıklayarak gezdiğinde anlarsın.+ macun toz delikleri olur.+hatlardaki keskinlik kaybolur milimetrik ovalleşmeler olur dalgalanmalar olur.boyayla alakalıda parça sökmeden boyandığında mutlaka boya hatası olur fitillerde nokta küçüklüğündede olsa taşma olur.boyayı kalın attığı ince attığı yer kolaylıkla ayırt edilir kalın atılan yerde pütürleşme olur.sonuçta insan kolunu tam milimetrik ayarlayamaz makina değil sonuçta.sökülen parçalardada vida yerlerine vidalara bakılır anahtar değmişmi diye zedelenme kayma varmı diye iki parça arasındaki mesafeye bakılır her tarafında sıtandarttır çünkü boşluk.onun dışında silikonlara bakarım mesela kaputta yan sanayi silikon kolaylıkla belli olur.çamurluklarda çamurluğun iç kısmına bakarım renk farkı vardır söküp aynı renk boyamadığı sürece ve orjinal çamurluğun içine fabrika aynı renk ama incesini atar bildiğim.her arabanın farklı bu tabi.subarularda koyu griye benzer olur mesela. bildiğim kadarıyla aklıma gelenler bunlar.

MHC-04
27-09-2012, 13:42
hatam varsa düzelten olur inşallah :D

Sportline
27-09-2012, 16:49
2006 2.5 wrx ler ortalama kaç lira eder pek yok heralde piyasada :S

emirzukak
27-09-2012, 20:31
bu araçda dediği gibi temizmi bileniniz varmı arkadaşlar
Subaru / Impreza / 2.0 GT Turbo / FORGET MOTOR GC8 EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.com'da - 100487381 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-forget-motor-gc8-emsalsiz-temizlikte-100487381/detay)

yusuf_sti
27-09-2012, 20:44
gri renkte hiç bi gc8 bakmazdım ama bu gc8 baktırıyo kendine temize benziyo

onur_guler88
27-09-2012, 21:23
bu araçda dediği gibi temizmi bileniniz varmı arkadaşlar
Subaru / Impreza / 2.0 GT Turbo / FORGET MOTOR GC8 EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.com'da - 100487381 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-forget-motor-gc8-emsalsiz-temizlikte-100487381/detay)

tuğbay ak ın eski arabası.. içi dışı çiçek beyni tork taktı korhan abi ayar yaptı. ama ne kadar eder bu para verilir mi tartışılır. yeni alanlar motor yapmadıysa arabada daha önce sadece piston vardı motoru da yanlış hatırlamıyorsam turbozone da toplanmıştı ama emin değilim

onur_guler88
27-09-2012, 21:25
bi de egzos çan çin çon komple, apexi işi yalan :D tabi yeni sahibi değiştirmediyse :)

FAGE12
28-09-2012, 00:28
elinin tersiyle tıkladığında tok ses verir macun kaportayı tıklayarak gezdiğinde anlarsın.+ macun toz delikleri olur.+hatlardaki keskinlik kaybolur milimetrik ovalleşmeler olur dalgalanmalar olur.boyayla alakalıda parça sökmeden boyandığında mutlaka boya hatası olur fitillerde nokta küçüklüğündede olsa taşma olur.boyayı kalın attığı ince attığı yer kolaylıkla ayırt edilir kalın atılan yerde pütürleşme olur.sonuçta insan kolunu tam milimetrik ayarlayamaz makina değil sonuçta.sökülen parçalardada vida yerlerine vidalara bakılır anahtar değmişmi diye zedelenme kayma varmı diye iki parça arasındaki mesafeye bakılır her tarafında sıtandarttır çünkü boşluk.onun dışında silikonlara bakarım mesela kaputta yan sanayi silikon kolaylıkla belli olur.çamurluklarda çamurluğun iç kısmına bakarım renk farkı vardır söküp aynı renk boyamadığı sürece ve orjinal çamurluğun içine fabrika aynı renk ama incesini atar bildiğim.her arabanın farklı bu tabi.subarularda koyu griye benzer olur mesela. Bildiğim kadarıyla aklıma gelenler bunlar.

bu çok iyi oldu yazıcıdan çıkarıp yarın ustalara götürücem bakın utanın diye ;)

signomis
28-09-2012, 07:59
bi de egzos çan çin çon komple, apexi işi yalan :D tabi yeni sahibi değiştirmediyse :)

Bende düşünüyorum bu aracı ama söylediklerin beni biraz tedirgin etti :soru: Başka bilgisi olan varmı araçla ilgili ?

altugkocer
28-09-2012, 08:23
Aracı bilmeden yorum yapmak olmaz ama bi 2500 3000 TL fazla gibi geldi bana. Ben 1.5 ay önce aldım 2000 model 145000 km de bundan biraz daha yüklüydü hemen hemen aynı parçalar var bende ilave 18g turbo var büyük cooler vs. Eğer temizse bana göre ederi 26000-27000 TL civarı. Ama bu gri gc8 de temiz görünüyor baktırıyor kendine :)

MHC-04
30-09-2012, 14:15
bu çok iyi oldu yazıcıdan çıkarıp yarın ustalara götürücem bakın utanın diye ;)

söylediklerimde küçük yanlışlıklar olabilir ammma belki ;) yinede benim fikrim ve uygulamam,çok şükür şu ana kadar pek yanıltmadı. ama en iisi yetkili servis ;)

FAGE12
30-09-2012, 22:45
söylediklerimde küçük yanlışlıklar olabilir ammma belki ;) yinede benim fikrim ve uygulamam,çok şükür şu ana kadar pek yanıltmadı. Ama en iisi yetkili servis ;)

ya ınanın bı gelıp su memlekette yetkılı servıslere baksanız ne hallerde oldugumu cok ıyı anlarsınız :) adıyaman renault servısı adama on tamponu boya dıye bırakıyorum adam bana bagajı boyuyo ve yetmezmıs gıbı spoıler ı krıp cam slıkonuyla yapıstırıyor .... O durumlarda daha buralar ;)
nese konu hortlamasın tekrardan tesekkur ederım ;)

MHC-04
01-10-2012, 11:21
ya ınanın bı gelıp su memlekette yetkılı servıslere baksanız ne hallerde oldugumu cok ıyı anlarsınız :) adıyaman renault servısı adama on tamponu boya dıye bırakıyorum adam bana bagajı boyuyo ve yetmezmıs gıbı spoıler ı krıp cam slıkonuyla yapıstırıyor .... O durumlarda daha buralar ;)
nese konu hortlamasın tekrardan tesekkur ederım ;)

buralardada bazen oluyo öle başında durmazsan :) neyse hocam doğru söylüyosun allaha emanet ;)

onur_guler88
01-10-2012, 15:17
Bende düşünüyorum bu aracı ama söylediklerin beni biraz tedirgin etti :soru: Başka bilgisi olan varmı araçla ilgili ?

iki üç ay öncesine kadar çok yakın bir abimdeydi ben araca alınan verileni çok iyi biliyorum tabi şu anki sahibi ne yaptı bilemem ama motor yapsaydı bence haberi gelirdi.. Kesinlikle sağlıksız bi araba değil ama bi simtech ile bu rakam fazla bence..

Subaru_STI
05-10-2012, 23:34
bu araç hakkında bilginiz var mı beyler ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 21.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 100781176 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-555-mavi-gc8-subaru-100781176/detay/)

aposport
08-10-2012, 10:02
Arkadaşlar merhaba,

Aşağıda linki bulunan İmpreza yı ciddi olarak düşünüyoruz.

Araç hakkında benimle paylaşacağınız birşey varsa yazarsanız sevinirim.

Herkese iyi günler.

Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 64.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98321591 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-365beygir-504tork-forged-sti-6mt-extralar-videolu-ilan-98321591/detay?source=promotion_topl#)

aslan
08-10-2012, 10:22
Sanırım bu araç bizim otoparkta duran araç olabilir tam emin değilim öğlen arasında iner plakasına bakarım ona göre yazarım buraya

aslan
08-10-2012, 12:30
[QUOTE=aposport;6270829]Arkadaşlar merhaba,

Herkese iyi günler.

evet dediğim gibi bu bizim iş yerinin otoparkında duran araç sahibini tanımam ama sanırım maya resıdence'de oturuyor zengin birisidir ki zevk için kendisine yapmıştır aracı yoksa nasıl maya rescıncede oturur yoksa çekemezdi otoparka aracı.
Sadece bir defa gördüm ben garajdan çıkarken diğer zamanlarda kapalı garajda yatıyor araç

hfk
08-10-2012, 13:14
ilan da yazılanlara göre alınabilecek bir araba, genede Mekateknik Doğan Usta'ya göstermek gerekir.

aposport
09-10-2012, 07:39
Cevaplar icin tsekkurler :)

emirzukak
11-10-2012, 18:42
bu akşam bu araç için izmire yola çıkıcaz bilgisi olan varmı arkadaşlar acil biraz:)

Subaru / Impreza / 2.0 WRX / ÇOK TEMİZ ORJINAL RUHSAT SAHİBİNDEN sahibinden.com'da - 101917794 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-cok-temiz-orjinal-ruhsat-sahibinden-101917794/detay)

emirzukak
11-10-2012, 19:34
arkadaşlar yokmu bilen?

RSBurak
11-10-2012, 20:30
Arkadaşlar merhaba,

Herkese iyi günler.

Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2006 Model 64.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 98321591 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-365beygir-504tork-forged-sti-6mt-extralar-videolu-ilan-98321591/detay?source=promotion_topl#)

bu araçta baya bi ekstra var yaklaşık 1 ay öncede turbosu,contası filan değişti.

AhmetG
11-10-2012, 20:59
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1997 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 81256182 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-wrx-donanimli-forged-gf8-sunrooflu-81256182/detay)

forumda satılıktı, çok inmiş fiyatı. son durumu nedir bilen var mı? hala forumdaki arkadaş mı satıyor? talibim buna ben.

Tahir
11-10-2012, 21:42
Benim bildiğim forumdan Faruk arkadaşımızdaydı bir dönem ve Faruk epey masraf etmişti bu araca.

EvO 86
14-10-2012, 17:22
Merhaba Arkadaslar, bu arac ile ilgileniyoruz, bilgisi olan var midir ? Fiyat cok tabi ama teklif vermeden once bir tech sorgusundan gecirmek istedim :)

Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2010 Model 105.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 100015784 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sahibinden-tamamen-orjinal-100015784/detay)

keskinli_ali
15-10-2012, 13:21
Merhaba linkdeki araç hakkında bilgisi olan var mı?

Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 49.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 101986667 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2-5-450-hp-sti-101986667/detay/)

Subaru_STI
17-10-2012, 23:25
selam arkadaşlar, bu aracı ciddi olarak düşünüyoruz. aranızda bilen var mı acaba geçmişini ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 77094491 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-gc-8-takas-olurr-77094491/detay)

Fatih_
05-11-2012, 07:38
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 104164846 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-binmek-icin-degil-kolleksiyon-icin-arayanlara-full-orjinal-104164846/detay)

Güneş yanığıdan dolayı belden aşağı boya vardır.

Güneş yanığı genelde belden yukarı olmuyormuydu ??? :)

Subaru_STI
05-11-2012, 18:36
LPG var araçta, kim alacak ki ?

1000RR
05-11-2012, 21:11
Araç hakkında bilgisi olan, tanıyan bilen var mı arkadaşlar kazası falan hk. Yürürünü merak ettim nasıldır acaba?

Subaru / Impreza / 2.0 GT Turbo / 350HP MASRAFSIZ sahibinden.com'da - 70873576 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-350hp-masrafsiz-70873576/detay)

jay-b
05-11-2012, 22:26
Araç hakkında bilgisi olan, tanıyan bilen var mı arkadaşlar kazası falan hk. Yürürünü merak ettim nasıldır acaba?

Subaru / Impreza / 2.0 GT Turbo / 350HP MASRAFSIZ sahibinden.com'da - 70873576 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-350hp-masrafsiz-70873576/detay)

komsumun arabası :)

Sheyhzade
05-11-2012, 23:38
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 104164846 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-binmek-icin-degil-kolleksiyon-icin-arayanlara-full-orjinal-104164846/detay)

belki adam arabayı tepetaklak parkediodur ?!?!1!bir! :D

RSBurak
06-11-2012, 00:13

eski plakası zm555 ise bir ara ciddi niyetlenmiştik galerideydi sonra motor yaptırmış alan kişi.3 sene öncede aynı fiyattı

Subaru_STI
06-11-2012, 01:22
eski plakası zm555 ise bir ara ciddi niyetlenmiştik galerideydi sonra motor yaptırmış alan kişi.3 sene öncede aynı fiyattı

peki lpg taktırıp 1 ay sonra aracı satmanın mantığı nedir ? ben ilk defa görüyorum bir 2.0 gt turbo'da lpg olduğunu. lpg olmasaydı satma şansı yüksekti ama şimdi ne olur bilinmez.

acaba ayarı falan mı tutmadı, randuman mı vermedi LPG bu araca ?

1000RR
06-11-2012, 08:53
komsumun arabası :)

peki bilginiz var mı araç hakkında veya bindiniz mi nasıl gidiyor sağlıklı bi araç mı?cevap pm olarakta atabilirsiniz sorun olmasın :)

RSBurak
06-11-2012, 09:18
peki lpg taktırıp 1 ay sonra aracı satmanın mantığı nedir ? ben ilk defa görüyorum bir 2.0 gt turbo'da lpg olduğunu. lpg olmasaydı satma şansı yüksekti ama şimdi ne olur bilinmez.

acaba ayarı falan mı tutmadı, randuman mı vermedi LPG bu araca ?

yurtdışında gayet başarılı lpgli gc8 örnekleri mevcut ama ben olsam taktırmazdım sonuçta günlük kullanılacak bir araç değil.

ilkerist
06-11-2012, 09:28

Valla ben çok beğendim aracı,2 ay önce satılıkta olsaydı gidip bakardım,sanırım alırdım da :)

Subaru_STI
06-11-2012, 21:54
bu aracı bilen var mı arkadaşlar ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1994 Model 17.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 104396132 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-imprezza-turbo-gt-4wd-ozkan-otomotiv-den-104396132/detay/)

Ome_RS
12-11-2012, 13:10

bu araca yakın bi arkadasım niyetlendi varmı hakkında bilgisi olan eger içimize sinerse garaja cekicez benmkinin yanına :)

jay-b
12-11-2012, 20:20
bu araca yakın bi arkadasım niyetlendi varmı hakkında bilgisi olan eger içimize sinerse garaja cekicez benmkinin yanına :)
daha oncede belırttım komsum olur kendısı. arabanın her sorunu ıle ılgılendı. ozgun ayarladı erdem ıle beraber
arkadasın ısmı eren ara konus derım

kickboxer
12-11-2012, 23:26

ömer kime düşünüyosunuz bu arabayı

XoR
13-11-2012, 07:57
@Ömer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-350hp-masrafsiz-70873576/detay

Muştunun arkadaşı bu arabayı 19-20 liraya satana kadar göbeği çatladı ama o zamanki durumu ile şuandaki aynımı bilmiyorum. Plaka SV'mi öğrenebilirmisin ? SV ise Vedo'ların eski arabasıdır bu. İçinin resimlerine bakınca emin oldum bu araba SV plakalı araç. Dediğim gibi şuandaki durumunu değerlendirmek lazım. Eski hali iyi değildi bana göre.

__FrK__
13-11-2012, 08:57

aynen SV Vedo nun eski araba.
sanırım bu çocuk alalı 1,5 seneye yakın oldu alındığında araba kötüydü ama epey ugrastı para harcadı diye biliyorum bakıp baktırmak lazım.

ceco
29-11-2012, 09:17
warmı bu araçla ilgili bilgisi olan ?

Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 45.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106159558 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2.5-450-plushp-sti-106159558/detay#)

Tahir
29-11-2012, 09:56

Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2002 Model 45.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106159558 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2.5-450-plushp-sti-106159558/detay#)

Bu araç için daha önce başka bir formda 19 Temmuz tarihinde açılmış konudur.

Arkadaşlar subarumu malesef satıyorum fiyatı hemen satılsın diye abartmadım arac mekanik olarak kusursuz motor yürüyen sıfır ayarında bel altı boyalı ağır kazası yok merak ettiğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarım

2.5 sti 450+hp sahibinden.com'da - 93542736 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2-5-sti-450-hp-93542736/detay)[url]

kelalper
29-11-2012, 09:56

Subaru garajımı kuracan olm naapcan.

ceco
29-11-2012, 10:00
Subaru garajımı kuracan olm naapcan.

yok be sadece aracı merak ettım :cool:

Subaru_STI
29-11-2012, 15:00
bu 2 ilan aynı araca mı ait arkadaşlar ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 106714038 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kazali-fiyatina-kazasiz-degisensiz-106714038/detay)

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 23.950 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 106529862 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-1998-subaru-impreza-2.0-gt-turbo,sanruflu-fuul-arac,orjinal-106529862/detay/)

RSBurak
29-11-2012, 15:04

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 23.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 106714038 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kazali-fiyatina-kazasiz-degisensiz-106714038/detay)

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 23.950 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 106529862 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-1998-subaru-impreza-2.0-gt-turbo,sanruflu-fuul-arac,orjinal-106529862/detay/)

farklı araçlar ikinci ilandaki bir buçuk senedir satılık sanırım döşemeler aynı diye böyle düşündünüz.

Subaru_STI
29-11-2012, 18:36
farklı araçlar ikinci ilandaki bir buçuk senedir satılık sanırım döşemeler aynı diye böyle düşündünüz.

görünüş olarak neredeyse aynı araçlar. benim aklıma direk aynı araç olma durumu geldi.

meh66
29-11-2012, 18:55
Ayni arac degil iki aracta farkli

erhanarici18
29-11-2012, 20:42
pendikte olanı sürekli görüyorum galerini önünde
ne çok kötü ne çok iyi bi görünümü var

Ome_RS
29-11-2012, 22:46
ömer kime düşünüyosunuz bu arabayı

iş yerımden yakın bi arkadasım istiyodu

@Ömer

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 70873576 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-350hp-masrafsiz-70873576/detay)

Muştunun arkadaşı bu arabayı 19-20 liraya satana kadar göbeği çatladı ama o zamanki durumu ile şuandaki aynımı bilmiyorum. Plaka SV'mi öğrenebilirmisin ? SV ise Vedo'ların eski arabasıdır bu. İçinin resimlerine bakınca emin oldum bu araba SV plakalı araç. Dediğim gibi şuandaki durumunu değerlendirmek lazım. Eski hali iyi değildi bana göre.

aynen SV Vedo nun eski araba.
sanırım bu çocuk alalı 1,5 seneye yakın oldu alındığında araba kötüydü ama epey ugrastı para harcadı diye biliyorum bakıp baktırmak lazım.

bilgiler için tesekkür ederim bu aractan vazgeçildi

Fatih_
29-11-2012, 23:14

şu pendikteki gc8 i biri alsın artık , hayır için alsınlar şunu şurdan her açtığımda görmekten yıldımmm

ceco
30-11-2012, 08:54
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2008 Model 79.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 106707303 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sti-hb-kazasiz-emsalsiz-106707303/detay)

WARMII BİLGİSİ OLAN stı KRİZİM TUTTU :)

Tahir
30-11-2012, 09:00
Subaru Impreza 2.5 WRX STi 2008 Model 79.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 106707303 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sti-hb-kazasiz-emsalsiz-106707303/detay)

WARMII BİLGİSİ OLAN stı KRİZİM TUTTU :)

İlan tarihi yeni güncellenmiş ama uzun zamandır satılık.

ceco
30-11-2012, 09:10
İlan tarihi yeni güncellenmiş ama uzun zamandır satılık.

EVET DAHA ONCELERDEN DE GORMUSTUM. ıkı parça boyalı STI bu paraya bıraz dusundurucu :soru:

Wolkan
30-11-2012, 09:28
Fatih ın eskı arac guzel bır arac degıl. Cengız ama hesaplı verırse alınır

Tahir
30-11-2012, 09:28
EVET DAHA ONCELERDEN DE GORMUSTUM. ıkı parça boyalı STI bu paraya bıraz dusundurucu :soru:

Bencede hem galeriden hem sadece 2 parça boyalı hemde 79 bin düşündürür :beuj:

ceco
30-11-2012, 09:32
Fatih ın eskı arac guzel bır arac degıl. Cengız ama hesaplı verırse alınır

saolasın wolkan bı goruseyım bakayım neler anlatacaklar bana fiyatıda ne dıyecekler.

Bencede hem galeriden hem sadece 2 parça boyalı hemde 79 bin düşündürür :beuj:

düşündüğümüz noktayı wolkan üstte açıklamıs sanırım :)

AvcI
30-11-2012, 09:52
ceco, 2 yıl önce fln siyah renkte stı kaza yapmışdı, plakası söküktü ve söylemedi kaportacı kimin vsvs olduğunu... dikkat etmek lazım

kelalper
30-11-2012, 11:08
Ceco dün telefonda da söyledim o paraları vereceksin git Canberkin evoyu al. Ya da E39 M5 al. Dün gittiğim yerdeki E39 u uzun zamandır biliyorum temiz bir araba. 63 diolar ama 59 gibi verirler bence.

XoR
30-11-2012, 11:18
Siyah Hb Sti'ın eski sahipleri arasında adını yazmıyım bir futbolcu varsa eğer o araba alınmaz yürüyenden sağlam kazası var.

cem06
30-11-2012, 11:22
Ben satıyorum gc8i. Çok uygun fiyata vericem. İsteyen olursa spec c sanzuman ve haltech beynide vericem uygun fiyata.

Haftaya açarım ilan

bahadırtelli
30-11-2012, 12:22
O yeni kasa STI bayadır bende bakıyorum takas falan diye aradım ama olmadı.

nostra
01-12-2012, 14:16
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 21.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 105713030 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-yellow-bad-booys-subaru-impreza-gc8-105713030/detay)

varmı bilgisi olan ?

nostra
01-12-2012, 18:40
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 21.499 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 105713030 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-yellow-bad-booys-subaru-impreza-gc8-105713030/detay)

varmı bilgisi olan ?

pazartesi yada salı takasa giricem büyük ihtimalle.. araç hakkında bilgisi olan yok sanırım. aracı gösterebileceğim biyer bilen varmı? küçükçekmece- halkalı yakınında.

Subaru_STI
01-12-2012, 18:53
pazartesi yada salı takasa giricem büyük ihtimalle.. araç hakkında bilgisi olan yok sanırım. aracı gösterebileceğim biyer bilen varmı? küçükçekmece- halkalı yakınında.

yanlış hatırlamıyorsam birkaç ay önce 17-18 gibi bir fiyata ilandaydı. birisi alıp yüksek fiyattan satmaya çalışıyor olabilir. bunu iyice bir araştırın derim. gc8'lerde takip ettiğim kadarıyla bu durum çok fazla yaşanıyor.

lucky Jackal
05-12-2012, 08:11
Subaru Impreza 2.0 WRX STi Model 69.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 106587822 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-sti-70-bin-km-mavi-kazasiz-350-hp-ve-ekstrali-dccd-106587822/detay)

Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2005 Model 35.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 50695028 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-31-000-km-de-306-beygir-her-parcasiyla-tamamen-orjinal-wrx-sti-50695028/detay)

Bilgi alabilir miyim?

ceco
05-12-2012, 10:27
Subaru Impreza 2.0 WRX STi Model 69.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 106587822 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-sti-70-bin-km-mavi-kazasiz-350-hp-ve-ekstrali-dccd-106587822/detay)

Subaru Impreza 2.0 WRX STi 2005 Model 35.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 50695028 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-31-000-km-de-306-beygir-her-parcasiyla-tamamen-orjinal-wrx-sti-50695028/detay)

Bilgi alabilir miyim?

69 000 olan araç AYDIN22B nıcklı arkadasımızın aracı görürse detayları yazacaktır.

y.güner
05-12-2012, 10:48

Benm eski aracım erzurumdan getirdim griydi sarıya kaplattım kanat eksoz flan koydum braz bindim sattım bendeyken durumu iyiydi 0.8 barda kullanıyodum tatmin ediyodu ben sattım alan kişide conta yaktı fedayi usta yaptı eskîsinden daha iyi oldu sonra yine satıldı gebzeye gtti alanlar işi bilmiyolardı standart motora 1.8 bar bastılar heryerinden yağ atmaya başladı arkadan kaza yaptı sigortadan 3 bin tl kadar para alındı sonra kaplaması söküldü sarıya boyandı ön sağ direkte işlem vardı ama cepten yapıldığı için trameri temizdi bildiğim bu kadar en son geçenlerde bu tarafa biyere satıldı

Tahir
05-12-2012, 10:49

Bilgi alabilir miyim?

İkinci ilanda ki araç sürekli ilanda ve fiyatta pek opsiyon tanımıyor bildiğim kadarıyla..

typh10
05-12-2012, 10:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-acil-forgetli-vf-35-turbolu-sti-enjektor-wrx-90682255/detay

bilgi sahibi olan var mıdır araç ile ilgili? Motoru Maslak Hızlı oto'da yapılmış.

lucky Jackal
05-12-2012, 11:21
69 000 olan araç AYDIN22B nıcklı arkadasımızın aracı görürse detayları yazacaktır.
teşekkürler sağolun

İkinci ilanda ki araç sürekli ilanda ve fiyatta pek opsiyon tanımıyor bildiğim kadarıyla..
abim aramış kuruş inmiyormuş,araba çok orjinal ama

VWci
05-12-2012, 11:46
teşekkürler sağolun

abim aramış kuruş inmiyormuş,araba çok orjinal ama

ikinci arac ilk ilana girdiginde fiyati biraz daha uygundu tamponda cizik dahi yoktu, tampon cizildi sonrasinda euro ya dondu. Km de hic degismedi bu arada, hic kullanilmiyor demek ki.

onurrolla
09-12-2012, 23:56
ikinci arac ilk ilana girdiginde fiyati biraz daha uygundu tamponda cizik dahi yoktu, tampon cizildi sonrasinda euro ya dondu. Km de hic degismedi bu arada, hic kullanilmiyor demek ki.

araç alanya honda bayisinin sahibinin aracı,hiç kullanmadıkları doğru ne zaman görsem yatıyo araba gerçekten temiz içi dışı ama 35.000 euro edermi orasını bilemem:)

cenk
11-12-2012, 15:13
ilandaki araç hakkında bilginiz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sedefli-beyaz-subaru-impreza-2.0-gt-turbo-400-hp-105937252/detay

XoR
11-12-2012, 15:18
ilandaki araç hakkında bilginiz var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sedefli-beyaz-subaru-impreza-2.0-gt-turbo-400-hp-105937252/detay

İlan açıklamasına

Elektronik 4x4 yazan ve aşağıdaki notu düşen bir araçtan uzak dur Cenk

400 hp'lik güce, tarifsiz hızlanma ivmesine ve her gittiğiniz yerde aracınızda olacak gözlere dayanamayacaksanız farklı araç alternatiflerini değerlendiriniz...

cenk
11-12-2012, 15:29
İlan açıklamasına

Elektronik 4x4 yazan ve aşağıdaki notu düşen bir araçtan uzak dur Cenk

400 hp'lik güce, tarifsiz hızlanma ivmesine ve her gittiğiniz yerde aracınızda olacak gözlere dayanamayacaksanız farklı araç alternatiflerini değerlendiriniz...

Abi, adamla telefonda konuştum arabayı zaten bilmiyor hadi onu geçtim, konuşmayıda bilmiyor nedediğini anlamadım.
Belki burdan birisi bilir diye konuyu açıyım dedim

Subaru_STI
11-12-2012, 18:24
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-tertemiz-gc8-91475198/detay/

araç hakkında bilgisi olan var mı ?

ahmetbaha-drs
23-12-2012, 15:19
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-beka-dan-2006-forester-2.0x-limited-full-109066507/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-bayraktar-otomotiv-cekmekoy-2006-subaru-foster-2.0-awd-at-vs-105728920/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-forester-bayandan-2007-model-40-bin-km-39.750-tl-107921195/detay/

Bu Forester'lar hakkında bilgisi olanlar var mı? Yani hem ilanlarda ki araçlar hemde genel olarak bilgi olabilir?.. +En full modeli hangisi oluyor? XT Turbo zannedersem ama bu 3 araç arasındakiler Turbo değil anladığım kadarıyla. Teşekkürler..

RSBurak
23-12-2012, 16:02
3 araçta turbo değil.XT ler turbodur ve hepsi full modeldir.turbo olanların hepsinde scoop vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-beka-dan-2006-forester-2.0x-limited-full-109066507/detay/

bu araç turbosuz full, xtlerle aynı donanıma sahip sadece turbosu yok.diğerleri full modeli değil.

drummer582
23-12-2012, 16:18
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-bayraktar-otomotiv-cekmekoy-2006-subaru-foster-2.0-awd-at-vs-105728920/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-subaru-forester-bayandan-2007-model-40-bin-km-39.750-tl-107921195/detay/

Bu Forester'lar hakkında bilgisi olanlar var mı? Yani hem ilanlarda ki araçlar hemde genel olarak bilgi olabilir?.. +En full modeli hangisi oluyor? XT Turbo zannedersem ama bu 3 araç arasındakiler Turbo değil anladığım kadarıyla. Teşekkürler..

3 araçta turbosuz,neyazıkki ilanlarda turbosuz olupta xt yazılan biçok forester var.deri koltuk olmayanlarda koltuk ısıtma yok gözüme çarpan o oldu.donanımsal farklılıklar olabilir.xt en full modelidir.x yada xslere bukadar para vermek yerine temiz bir xt tavsiye ederim

ahmetbaha-drs
23-12-2012, 16:39
3 araçta turbo değil.XT ler turbodur ve hepsi full modeldir.turbo olanların hepsinde scoop vardır.

bu araç turbosuz full, xtlerle aynı donanıma sahip sadece turbosu yok.diğerleri full modeli değil.

3 araçta turbosuz,neyazıkki ilanlarda turbosuz olupta xt yazılan biçok forester var.deri koltuk olmayanlarda koltuk ısıtma yok gözüme çarpan o oldu.donanımsal farklılıklar olabilir.xt en full modelidir.x yada xslere bukadar para vermek yerine temiz bir xt tavsiye ederim

Bende bu lacivert olanı daha çok beğendim zaten fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla. Vakit olursa gidip bakmayı düşünüyorum. +Bu makyajlı kasaların Turbo'larında fiyatlar daha yüksek ve Atmosferiktede-Turbodada km'leri genelde fazla. O nedenle düşük km'li olarak bunları sordum.. Teşekkürler. :) :icon_tup:

Subaru_STI
26-12-2012, 12:09
bursa plakalı bu aracı bilen var mı arkadaşlar ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sti-motorlu-gc-8-108865910/detay/

Fatih_
26-12-2012, 13:11

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-sti-motorlu-gc-8-108865910/detay/

Bursadan biz sattık.

sahibi foruma üye olmuş , motoru gayet iyi durumdaydı sağlıklı sıkıntısız.

Kasası hakkında pek konuşmaya gerek yok , alacaksanız motoru iyi diyerek alın :)

bahadırtelli
04-01-2013, 10:24
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-yeni-kasa-subaru-impreza-sti-4x4-hb-kazasiz-emsalsiz-110289794/detay/
Daha öncede sorgulandı ama net bilgi bulamadım.
4 adet hasarı cıkıyor 3 tanesi 2008 yılında tutar yazmıyor birde 2011 de 719 tl

Subaru_STI
14-01-2013, 16:58

Bursadan biz sattık.

sahibi foruma üye olmuş , motoru gayet iyi durumdaydı sağlıklı sıkıntısız.

Kasası hakkında pek konuşmaya gerek yok , alacaksanız motoru iyi diyerek alın :)

araçla hala ilgileniyorum, güncel bilgisi olan, bilgi verebilecek olan var mıdır ?

özgür67
17-01-2013, 11:36
arkadaşlar 2003-2004 model wrx istiyorum ***** sitedekilerden bildiğiniz yada ilanı olmayan
araçlardan tavsiye edebileceğiniz araç varsa yardımınızı rica ediyorum.Öncelikli terchimiz mavi renk olmasıdır.

USTAaa
17-01-2013, 14:03
arkadaşlar 2003-2004 model wrx istiyorum ***** sitedekilerden bildiğiniz yada ilanı olmayan
araçlardan tavsiye edebileceğiniz araç varsa yardımınızı rica ediyorum.Öncelikli terchimiz mavi renk olmasıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-boylesi-yokkkkk-103560660/detay
bu aracı ben sattım ıspartaya,düzgün araçtır tavsıye ederım

__FrK__
17-01-2013, 15:06
wrx in rakam ne öyle yaa onun yarı km sinde 60 bin e boyasız 2003 STI verebilirim.

weST.27
17-01-2013, 15:09
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-boylesi-yokkkkk-103560660/detay
bu aracı ben sattım ıspartaya,düzgün araçtır tavsıye ederım

bu aracı ıspartada görüyorum her zaman hiç bir zaman basarken görmedim arkadaşlarla dalga bile geçerdik hatta subaru almış yakıtından korkuyor vs diye sahibini tanımam etmem ama yormadan sakin sakin kullanır hep gördüğüm kadarıyla

Canblock
17-01-2013, 15:33
bu aracı ıspartada görüyorum her zaman hiç bir zaman basarken görmedim arkadaşlarla dalga bile geçerdik hatta subaru almış yakıtından korkuyor vs diye sahibini tanımam etmem ama yormadan sakin sakin kullanır hep gördüğüm kadarıyla

Muhtemelen Benim kulaklarımı çınlatıyordunuz :) Isparta ***** ekiplerin subaruya alerjisi oldugu için tıntın biniyorduk şehir içi. Metin abiden ben aldım , Bi abimize sattım. Araç metin abiden aldıgım gibidir. Zaten sattıgım adamda yatıyor binmiyor. ;) Trde alınabilecek en temiz ve düzgün Wrxlerden biridir.

Masterpiece
17-01-2013, 15:36
Araç gerçekten çok güzel duruyor gerçekte de hatta geçen gün bi alıcıyla pazarlığına denk geldim en son 50 bine bırakmıştı

weST.27
17-01-2013, 16:17
Muhtemelen Benim kulaklarımı çınlatıyordunuz :) Isparta ***** ekiplerin subaruya alerjisi oldugu için tıntın biniyorduk şehir içi. Metin abiden ben aldım , Bi abimize sattım. Araç metin abiden aldıgım gibidir. Zaten sattıgım adamda yatıyor binmiyor. ;) Trde alınabilecek en temiz ve düzgün Wrxlerden biridir.

performans açısından bilmiyorum ama görüntü kozmetik olara maşallahı var aracın pırıl pırıl

özgür67
18-01-2013, 10:10
konuyu güncelliyorum arkadaşlar
Bu aracı bilen var mıdır?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2003-wrx-18g-acil-95294618/detay

__FrK__
18-01-2013, 10:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2003-wrx-18g-acil-95294618/detay

sanırım foruma da üye sahibi emin değilim ama şuna eminim 1.1 bar basan 18G turbo standart WRX şanzımanını doğrar öyle sıkıntısız falan kullanmazsın yani

Canblock
18-01-2013, 10:48

40 42 liralardan düştü bu araç.

ahmetbaha-drs
18-01-2013, 10:51
Bu Forester hakkında bilgisi olan var mı acaba? +1.4tsi'dan sonra yakıtı çok yüksek gelir mi işin içinden çıkamadım bir türlü.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-alfa-center-dan-2007-forester-comfort-47.000-km-de-full-111327452/detay/

raptor
18-01-2013, 10:54
......edit

altugkocer
18-01-2013, 10:54
Bu Forester hakkında bilgisi olan var mı acaba? +1.4tsi'dan sonra yakıtı çok yüksek gelir mi işin içinden çıkamadım bir türlü.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-alfa-center-dan-2007-forester-comfort-47.000-km-de-full-111327452/detay/

neden xt düşünmüyorsun o fiyata çok temiz xt bulabilirsin

ahmetbaha-drs
18-01-2013, 11:05
2006-2008 XT'ler 2.5 Turbo olduğu için. 2004-2005'lerde 2.0XT ama yaşı yüksek + çoğunun km'leri yüksek.

raptor
18-01-2013, 11:11
Temiz 2007 model , 2.5 WRX STI var , ilanı yok aracın şu an , düşünen arkadaşlar varsa yardımcı olurum.

AhmetG
18-01-2013, 16:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kusursuz-ve-hasarsiz-111880357/detay

:soru:

Tahir
18-01-2013, 23:39
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kusursuz-ve-hasarsiz-111880357/detay

01 plakalıyken 50 küsür rakamlardaydı diye hatırlıyorum:soru:

berko
19-01-2013, 08:53

Aynen bende sordum dün aracı sahibi cok emin konuşuyo, leonla takasata kabul etti ama sanki biran önce arabayı elinden çıkarmak istiyo gibi, bilgisi olan varsa cok makbule gecer.

AvcI
19-01-2013, 10:49
canı sıkılmıştır, ustadan sıkıntı çekmiştir, benzine yetişememiştir, subarudan soğumuştur...

ciddi olan varsa plaka açık tramerden sorun yoksa bi sıkıntı atlayın gidin istanbula sulhiye götürün baksın alın gelin ne vesvese yapıyorsunuz,

burakcan
19-01-2013, 13:15
canı sıkılmıştır, ustadan sıkıntı çekmiştir, benzine yetişememiştir, subarudan soğumuştur...

ciddi olan varsa plaka açık tramerden sorun yoksa bi sıkıntı atlayın gidin istanbula sulhiye götürün baksın alın gelin ne vesvese yapıyorsunuz,

kesinlikle neden hemen art niyet aranır bunuda hiç anlamam ben maddi olarak sıkıştığımda arabam elden çabuk çıksın diye normalden 3000-4000 gibi daha ucuza vereyimde hemen elden çıksın dedim herkes araca pert muamelesi yaptı bende hiç ismediğim halde kredi çekip arabamı satmaktan vaz geçtim

tstdrvr
19-01-2013, 22:40

ilanda 1 gün bile kalmadı heralde şu an yayında değil :confused:

tandogan
20-01-2013, 22:31
Gc8 in kac modeli makbuldur 96-97-98-99-00? Temiz olduklarini varsayarsak hangisi tercih edilmeli ?

ecz_murat
20-01-2013, 22:50
Gc8 in kac modeli makbuldur 96-97-98-99-00? Temiz olduklarini varsayarsak hangisi tercih edilmeli ?
Kasa olarak düzgün mümkünse komple boyanmış toplanmış, motor içi referanslı usta tarafından hazırlanmış debrijaj,turbo,lastikler yeni 300hp üzeri ise sti veya dogbax şanzıman takılmış olanlardan seçmeni tavsiye edrim

__FrK__
21-01-2013, 09:17

orjinal ve düzgün bir araba bulmak artık zor onun için Murat abinin de dediği gibi model yılından ziyade usta ellerde toplanmış referanslı arabalarla ilgilenmelisin.

sulhi
21-01-2013, 09:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-forged-2,5-wrx-plus-spec-c-112052759/detay/

AvcI
21-01-2013, 09:25
yürüyendemi spec c sulhim ?

sulhi
21-01-2013, 09:39
yok suatım kapaklar sadece...keske yuruyende olsaydı...

dachosen
21-01-2013, 10:33
su an aracın alt yapısı 500 hp üstünü kaldırcak sekılde yapilmiştir dileyen ufak bi mod ile bu hp leri sorunsuzca yakalayabilir..

Diyince içinize kurt düşmüyormu

sulhi
21-01-2013, 10:47
neden kurt düşsün ki anlayamadım ? kurtlancak ne var bunda alt yapısı hazır olduğunu ima ettim ilanı acan benım?

makturan
21-01-2013, 13:48
ortada güzel bi subaru varsa kesin ceco almıştır :)

__FrK__
21-01-2013, 13:54
ortada güzel bi subaru varsa kesin ceco almıştır :)

ortada olmasada güzel subarulardan birkaç tane daha var lazımsa yardımcı olalım :)

özgür67
21-01-2013, 14:25
ben yardım alabilir miyim?Son derece ciddiyim:)

tandogan
21-01-2013, 16:25
Kasa olarak düzgün mümkünse komple boyanmış toplanmış, motor içi referanslı usta tarafından hazırlanmış debrijaj,turbo,lastikler yeni 300hp üzeri ise sti veya dogbax şanzıman takılmış olanlardan seçmeni tavsiye edrim

çok doğru söylüyorsunuz.ancak şu an bu modellerin tümünde referans alınabilecek arabalar mevcut. ama yıl olarak hangisi daha başarılı onu merak ediyorum?senesinde yapılan upgrade'ler,motordaki değişiklikler,yürüyen farkları konsoldaki farklılıklar ? daha çok bunlarla ilgileniyorum şu an için.yaz başı gibi alacağım kısmet olursa.çokta kurcalanmış birşey olsun da istemiyorum açıkçası sağı solu devamlı sökülmüş.haftada 1 sanayiye uğrayan bir araba olsun da istemem.

GökhanO
21-01-2013, 19:13
Beyler şirketten araba verdiler bu yüzden cok isteyerek aldığım ama
kullanamadıgım arabamı satmak zorundayım. Araç 2007 model hawkeye 2.5 wrx.
78 binde full standart bir araba. Bagaj kapagı boyalı sadece, henuz ilan vermedim
ama ilgilenen olursa bana özelden ulaşabilir detayları konusuruz.

dachosen
21-01-2013, 19:43
neden kurt düşsün ki anlayamadım ? kurtlancak ne var bunda alt yapısı hazır olduğunu ima ettim ilanı acan benım?

Senin açtığını bilmiyordum. Ona buna 300-500hp diye sallayan ilanlar görüyoruz, 500 hp üstünü kaldırıyor yazınca bi acayibime gitti.

500 hp nasıl yapılacak?

Dayı
21-01-2013, 19:53
para harcayarak :)

500 hp nasıl yapılacak?

tandogan
21-01-2013, 22:19
SEDEFLİ BEYAZ SUBARU 2.0 GT TURBO 400 HP (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=111523495&rnd=2948) bu arac hakkinda ankarali arkadaslar dan yardim bekliyorum lutfen :)

burakcan
21-01-2013, 22:31
SEDEFLİ BEYAZ SUBARU 2.0 GT TURBO 400 HP (http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=111523495&rnd=2948) bu arac hakkinda ankarali arkadaslar dan yardim bekliyorum lutfen :)

araç istanbuldan gelmişti galiba

ecz_murat
21-01-2013, 22:57
Farklılık 99-2000 modeller makyajlı diye biliyorum başkada bir farklılık oldugunu ben bilmiyorum.tabikide 2000 model düzgün bir aracı 96 model düzgün bir araca tercih ederim.

e'to
21-01-2013, 23:54
çok doğru söylüyorsunuz.ancak şu an bu modellerin tümünde referans alınabilecek arabalar mevcut. ama yıl olarak hangisi daha başarılı onu merak ediyorum?senesinde yapılan upgrade'ler,motordaki değişiklikler,yürüyen farkları konsoldaki farklılıklar ? daha çok bunlarla ilgileniyorum şu an için.yaz başı gibi alacağım kısmet olursa.çokta kurcalanmış birşey olsun da istemiyorum açıkçası sağı solu devamlı sökülmüş.haftada 1 sanayiye uğrayan bir araba olsun da istemem.

99 ve 00 modellerin üst kapakları daha iyileştirilmiş ve şanzuman dişlileri biraz daha

sağlam..

birde açık hava filitresi takıcaksan maf sensörü bozuluyor afr sapıtıyor

96--98 arası 900 tl 99-00 modellerinki 300 tl ydi en son sorduğumda..

daha detay istiyorsan detaylı arama yap subaru yaz daha prof detaylı bilgilere

ulaşırsın..

__FrK__
22-01-2013, 08:31
GC - GF8 ler de (96) - (97) - (98) - (99 ve 2000) olmak üzere hepsinde irili ufaklı farklılıklar iyileştirmeler var. Haliyle 99-00 olanlar daha iyi orjinal bulursan ne ala ama orjınal degılse zzaten yılından ziyade kimin neyi nasıl nerede kimlerle yaptığını araştırmalısın.

para harcayarak :)

:D:D:D

Tugral
22-01-2013, 09:47
gc8 alıyorsan sti yürürlülerine paran yetiyorsa al geç. Bu ne eziyet arkadas vites atmaya korkuyorum elimde kalcak diye. En kısa zamanda sti yürüyene geçip derdi kederi bırakacam köşeye

hfk
22-01-2013, 12:45
alacağın gc8'in şanzumanı standart ise aracın kaportası yakın zamanda elden geçmediyse, motorunu işini bilen bir kişi toplamadıysa köşede en az bir okadar paran olması lazım. fiyatına aldanıp ömrünü tamamlamış araba alma sakin subarudan soğulsun sonra;)

TaGo
22-01-2013, 12:48
Benim aldığım gc8 benden 40.000km önce stok olarak oem toplanmıştı Doğan usta tarafından. Ben çok uzun kullandım hemde 1.2 barda, kemalettin aldı kullandı, uğur yumak kullandı, şiömdi gökhan kullanıyor. Geçen motoru ölçtük hepside 140psi çıktı. Tam denkti. Ben çoğu zaman emin ellerde toplanmış oem motoru, başkasının elindeki toplanmış forgede tercih ederim.

ygtwrx
23-01-2013, 13:37
Merhabalar konuyu inceledim ama göremedim bu aracı sorgulayan pek olmamış eğer varda gözümde kaçtıysada kusura bakmasın kimse.Bu araçla ciddi şekilde ilgileniyorum araç hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-yeni-kasa-subaru-impreza-sti-4x4-hb-kazasiz-emsalsiz-112031048/detay

Tahir
23-01-2013, 14:17
Siyah Hb Sti'ın eski sahipleri arasında adını yazmıyım bir futbolcu varsa eğer o araba alınmaz yürüyenden sağlam kazası var.

Yüksek ihtimalle daha önce konusu geçen araç yeniden ilan açılmış iyi araştırmak lazım:soru:

Eski ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-sti-hb-kazasiz-emsalsiz-106707303/pasif-ilan/

Wolkan
23-01-2013, 16:33
Merhabalar konuyu inceledim ama göremedim bu aracı sorgulayan pek olmamış eğer varda gözümde kaçtıysada kusura bakmasın kimse.Bu araçla ciddi şekilde ilgileniyorum araç hakkında bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-yeni-kasa-subaru-impreza-sti-4x4-hb-kazasiz-emsalsiz-112031048/detay

aracta 3 parca boya var ıkısı kapı ama degısıp degısmedıgını bılmıyorum greddy komple egzost ve yay var hatırı sayılır cok abartı olmayan tesısat bırde kafada sasede veya arka tarafında bırsey yok guzel bır fıyata verıcekler dıye bılıyorum kısaca bence genelde anlamda guzel bır arac

ygtwrx
23-01-2013, 16:45
aracta 3 parca boya var ıkısı kapı ama degısıp degısmedıgını bılmıyorum greddy komple egzost ve yay var hatırı sayılır cok abartı olmayan tesısat bırde kafada sasede veya arka tarafında bırsey yok guzel bır fıyata verıcekler dıye bılıyorum kısaca bence genelde anlamda guzel bır arac

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiden ötürü en son düşündükleri rakam nedir acaba bilginiz varmı

ygtwrx
25-01-2013, 16:09
Bilgileriniz için çok teşekkürler acaba bu aracıda bilen varmıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-beka-dan-2010-impreza-2.5-sti...420ps-112295257/detay

Araçta neredeyse her yerinde boya var die duydum oda trafikte darp olayındanmış heralde ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.Aracı kim forget yaptı aracın durumu nedir.Bilgi verirseniz çok memnun olurum iyi günler

hfk
25-01-2013, 16:15
doğan abiyi tanıyorsan aç konuş ayrıntılı bilgi verir

ygtwrx
25-01-2013, 16:18
doğan abiyi tanıyorsan aç konuş ayrıntılı bilgi verir

Yok İstanbul'da tanığım kimse yok diyebilirim.Doğan abi aracın şimdiki sahibimi yoksa önceki sahibi falan mı

hfk
25-01-2013, 16:19
Doğan abi namideğer doğan usta;) arabyı forgetlayan bakımlarını vs yapan kişi numarasını özelden yolluyorum

ygtwrx
25-01-2013, 16:30
Doğan abi namideğer doğan usta;) arabyı forgetlayan bakımlarını vs yapan kişi numarasını özelden yolluyorum

Çok teşekkür ederim kardeşim çok sağol irtibata geçiyorum şimdi:D

XoR
25-01-2013, 17:26
Bilgileriniz için çok teşekkürler acaba bu aracıda bilen varmıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-beka-dan-2010-impreza-2.5-sti...420ps-112295257/detay

Araçta neredeyse her yerinde boya var die duydum oda trafikte darp olayındanmış heralde ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.Aracı kim forget yaptı aracın durumu nedir.Bilgi verirseniz çok memnun olurum iyi günler

Darp olayı doğrudur. Darp edilen yakın bir tanıdığım, araba daha rodajdayken yaşandı hadise fotoğrafları vardı bilgisayarda bulursam pm atarım. Çok ciddi bir olay değildi ama boyanması gerekti malesef.

kılıc
25-01-2013, 17:30
araç benm aracım eger bilgi istersen 0535 661 89 32 emin ben arayabilirsin

ygtwrx
31-01-2013, 14:11
İstanbuldaki arkadaşlarımızdan aracı tanıyan bilen varmı acaba..plakası 34 EVA 31

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-impreza-sti-wrx-75,000-km-hatasiz-113332743/detay/

ufuksaracci
31-01-2013, 15:31
Bildigim kadarıyla satılan ilk hb sti'lardan biri. Alındıkltan kısa zaman sonra kaza yaptı diye aklımda kalmış plakadan hatırladım ama emin değilim

__FrK__
31-01-2013, 16:14
tstdrvr Tunca kardeşimizi boyasız misss ler gibi STI sahibi yaptık allah ağız tadıyla binmesini nasip etsin inşallah. Evet varmı başka STI isteyen :D:D

KMR2-GT
31-01-2013, 16:15
tstdrvr Tunca kardeşimizi boyasız misss ler gibi STI sahibi yaptık allah ağız tadıyla binmesini nasip etsin inşallah. Evet varmı başka STI isteyen :D:D

ömrümden ömür gitti yemin ederim:D s2000 mı evo mu stı mı clıo rs mı yok yok stı dedı döndü onu aldı :D neyse hayırlı olsun her iki tarafada.güzel araba önermissin tuncaya saol kardeşim :)

ygtwrx
31-01-2013, 17:41

Bide ben alsam öle temiz bir STI 08 üstü temiz:)

tstdrvr
01-02-2013, 07:57

sağolasın Faruk Hocam sayenizde Allah sizden razı olsun :)

__FrK__
01-02-2013, 09:21
ömrümden ömür gitti yemin ederim:D s2000 mı evo mu stı mı clıo rs mı yok yok stı dedı döndü onu aldı :D neyse hayırlı olsun her iki tarafada.güzel araba önermissin tuncaya saol kardeşim :)
sende sağol kardeşim, geçmiş olsun diyelim o zaman tatlı telaş sona erdi hayırlısıyla :)

Bide ben alsam öle temiz bir STI 08 üstü temiz:)
niyetiniz ciddi ise 08 stock bi hb var dı bakıp yardımcı olmaya çalışabilirim. Yada 2002 şöyle boyasız 600 hp lik bişey :D

sağolasın Faruk Hocam sayenizde Allah sizden razı olsun :)
amin cümlemizden inşallah tekrar hayırlı olsun. Ulaştın mı memleketine ?

tstdrvr
01-02-2013, 14:25
sende sağol kardeşim, geçmiş olsun diyelim o zaman tatlı telaş sona erdi hayırlısıyla :)

niyetiniz ciddi ise 08 stock bi hb var dı bakıp yardımcı olmaya çalışabilirim. Yada 2002 şöyle boyasız 600 hp lik bişey :D

ulaştım Faruk Hocam sağolun ama ayakta uyuyorum şu anda :D

ygtwrx
01-02-2013, 14:47

Çok ciddi arayış içerisindeyim temiz km az bir STI alıp araba defterini kapatıyım istiyorum.Eşinizde dostunuzda varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim..

ceco
01-02-2013, 14:52
SATILIK 2002 bugeye STI,

***** SITEYE ILAN KOYMADIM HENUZ, DÜŞÜNEN ARKADASLARA ELIMDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM.

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/142033-ceco-bugeye-sti.html

USTAaa
02-02-2013, 10:17
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-wrx-fiyat-dustuuuuuu..kacirilmaz-firsatttt-65622956/detay
bu araç hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
plaka 34 ZA 5848

USTAaa
02-02-2013, 14:41
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-impreza-wrx-fiyat-dustuuuuuu..kacirilmaz-firsatttt-65622956/detay
plaka 34 ZA 5848

yokmu bu subiyi bilen yaww:heyoo:

CDT19
02-02-2013, 19:55
Subiyi bilen yok :))

ygtwrx
02-02-2013, 20:15
yokmu bu subiyi bilen yaww:heyoo:

Bu aracı bilmiyorum ama eğer subaru alacaksanız kesinlikle STI olmalı ben yaptım o hatayı sen yapma STI al keyfine bak;)

__FrK__
03-02-2013, 01:08
Çok ciddi arayış içerisindeyim temiz km az bir STI alıp araba defterini kapatıyım istiyorum.Eşinizde dostunuzda varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim..
2008 için haber vericem ama 2002 ciddi hızlı birşeyler de olur dersen bildiğim 2 tane var bunlardan biride Ceco Cengizin arabası kendisine pm ile ulaşabilirsin diğeri için de bana pm atarsan yardımcı olurum.

plaka 34 ZA 5848

WRX kötü evlat prensip olarak muhatap olmuyoruz kendisiyle ama stı istersen yardımcı olalım. :)

USTAaa
04-02-2013, 09:47
Bu aracı bilmiyorum ama eğer subaru alacaksanız kesinlikle STI olmalı ben yaptım o hatayı sen yapma STI al keyfine bak;)

uyarı için teşekürler,daha önce wrx ım vardı,düşüncene katılıyorum,subaru ancak stı olursa keyıf verıri,bır arkadasımız için sorduk ama bılen yok sanırım:heyoo:

altugkocer
04-02-2013, 11:08
plaka 34 ZA 5848

bu kasa wrx için: "anca vergisini ödersin, sti a çevirmek için de bi o kadar para harcarsın, gereksiz, keyifsiz bi araba"
ben niyetlendiğimde ustamın söylediği söz :)

+ araç nasıldır bilmiyorum fiyatı uygun gibi ama uzun süredir satılık

MHC-04
07-02-2013, 15:09
araç hakkında bilgisi olan varmı :soru::soru::soru:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-fiyat-dustu-extrasi-bool..red-black-bugeye-6-ileri-sti-yuruyenli-102783412/detay

altugkocer
07-02-2013, 15:30
hatırladığım kadarıyla sahibi siteye üye ya da eski sahibi,
görürlerse yazacaklardır

dachosen
10-02-2013, 14:35
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-impreza-2.5-wrx-sti-550-hp-6-ileri-114396433/detay

FAT bu dimi? Bide neden fiyat bu?

UK-Type-R
13-02-2013, 01:26
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-problemsiz-wrx-sti-113827910/detay

Araç hakkında bilgisi olan varmı ? :)

__FrK__
13-02-2013, 09:13
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-problemsiz-wrx-sti-113827910/detay

bu wrx den çevirme galiba

ygtrn
13-02-2013, 09:14
bu wrx den çevirme galiba

aynen koltukları ve kadranı ele veriyor kendini..

__FrK__
13-02-2013, 09:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2008-impreza-sti-wrx-75,000-km-hatasiz-113332743/detay/

bunu bilen tanıyan varmı ? biz baktık ettik belki farklı birşey çıkar diye sizede danışmak istedim ?

__FrK__
13-02-2013, 09:24

başka neden stı ilanına stı ın standart ozellıklerını yazarsın ki :D

UK-Type-R
13-02-2013, 09:24

Valla hergün sti görmediğim için pek anlayamadım teknik olarak biliyorum enjektörler 440 diyince wrx mi acaba dedim :)

Tahir
13-02-2013, 10:02
başka neden stı ilanına stı ın standart ozellıklerını yazarsın ki :D

Safkan olmayan sti a sti demem:D

AvcI
13-02-2013, 10:28
STI olayına çok takılmayın piyasada o kadar çok patlak komple boyalı stı varki...

__FrK__
13-02-2013, 10:35

bunu bilen tanıyan varmı ? biz baktık ettik belki farklı birşey çıkar diye sizede danışmak istedim ?
yok mu bu araba için birşeyler yahuu :)

Safkan olmayan sti a sti demem:D
aynen maxpaynen :D

Canblock
14-02-2013, 12:27

Sti dan farkı döşemeleri ve turbosu.Yakın bi arkadaşımın aracı.Takırtı tukurtu olmayan düzgün bi araç. Komple Boya var Renk değişikliği yapıldı gümüşten beyaza.

__FrK__
16-02-2013, 12:29
güncel hızlı stı arayan arkadaşlar bunu alabilirler.

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/146194-2002-subaru-bugeye-sti.html

tstdrvr
16-02-2013, 23:32
yok mu bu araba için birşeyler yahuu :)

aynen maxpaynen :D

Faruk Hocam aldınız heralde ilan pasif olmuş :D

__FrK__
17-02-2013, 01:55
Faruk Hocam aldınız heralde ilan pasif olmuş :D

kısmet değilmiş agam bir kaç saatle nasip olmadı
sanırım biz araştırdık ettik çok yaygara yaptık e o arada da birilerinin işini kolaylaştırdık, alan hayrını görsün ...

tstdrvr
17-02-2013, 23:04
kısmet değilmiş agam bir kaç saatle nasip olmadı
sanırım biz araştırdık ettik çok yaygara yaptık e o arada da birilerinin işini kolaylaştırdık, alan hayrını görsün ...

aynen nasip kısmet meselesi, alan hayrını görsün :)

dirk
19-02-2013, 14:12
Allah razı. Olsun eva yi biz aldık. ;) Ankara'ya nasıpmis ;)

__FrK__
20-02-2013, 09:41
hayırlı olsun kardeşim iyi yaptınız

AhmetG
20-02-2013, 18:32
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-kazasiz-92.000km-2.0-sti-dccd-115646540/detay

Bu araç ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Arayışa bir son verelim artık :)

FAGE12
20-02-2013, 20:34
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-kazasiz-92.000km-2.0-sti-dccd-115646540/detay

Sitedekı ıbrahım mısır ın arabası mı ?

__FrK__
21-02-2013, 10:39

bu aracın sahibi forumdan mıdır tanıyor muyuz, arkadaşlar baktılar ettiler kusurlar var dostane konuşmak lazım kendisiyle

FAGE12
21-02-2013, 12:52
bu aracın sahibi forumdan mıdır tanıyor muyuz, arkadaşlar baktılar ettiler kusurlar var dostane konuşmak lazım kendisiyle

BEN IBRAHIM MISIRIN DIYE BILIYORUM YINE DE BI SORUN KENDISINE :)

http://www.techturkey.com/forum/members/847-ibooo.html

__FrK__
21-02-2013, 13:03
aa iboo nun mu peki sağolun

doktor
21-02-2013, 17:36
merhaba arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-2.5-wrx-sti-115797246/detay/

ilandaki araçla ilgili bilgisi olan varmı acaba?

Tahir
21-02-2013, 22:12
merhaba arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-2.5-wrx-sti-115797246/detay/

Çok uzun zamandır satılık bir arkadaşım baktı biraz problemli..

doktor
22-02-2013, 16:45
Biraz problemli derken:) ??

Tahir
22-02-2013, 21:21
Biraz problemli derken:) ??

Motoruyla alakalı masrafı var..

doktor
23-02-2013, 09:54
Arkadaşlar Ankaradan satılık bu aracı bilen var mı??

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-goz-bebegim-satilik-113888370/detay/

Plakası 06 VAY 81

__FrK__
23-02-2013, 10:08
merhaba arkadaşlar

sol ön çamurluk değişik, sağ arka çamurluk işlem, komple boyalı, blok işli değil, motor sürpriz yumurta, üstünde güzel malzeme var, turbo değişcek, motor içi açılıp bakılacak kötü araba değil ama 10 bin gözden çıkarmak lazım niyetiniz varsa Ceco nun arabayla pazarlığa oturun hiç uğraşmayın. selamlar

ibrahimsnr46
24-02-2013, 09:52
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-kazasiz-beyaz-wrx.fiyati-dustu-60359642/detay

Arac Hakkinda Bilgisi Olan Varmi ?

TaGo
24-02-2013, 09:57
En basitinden 4 piston, yataklar, conta yağı suyu işçiliği 4 bin gidecek. Kendiniz yapacaksanız pazarlık edip alın

ibrahimsnr46
24-02-2013, 10:56
En basitinden 4 piston, yataklar, conta yağı suyu işçiliği 4 bin gidecek. Kendiniz yapacaksanız pazarlık edip alın

Bende Disari Yaptircam 4 Binliraya Bitermi _?

ceco
24-02-2013, 14:45
sol ön çamurluk değişik, sağ arka çamurluk işlem, komple boyalı, blok işli değil, motor sürpriz yumurta, üstünde güzel malzeme var, turbo değişcek, motor içi açılıp bakılacak kötü araba değil ama 10 bin gözden çıkarmak lazım niyetiniz varsa Ceco nun arabayla pazarlığa oturun hiç uğraşmayın. selamlar

saolsın kanka;

aracımın ilanı burda bu hafta gelen arkadaşlara gereken yapılacaktır.

glockevo
26-02-2013, 17:25

Arkadaşım bu aracı almayı düşünüyorumda nerden anladın aracın bu parçalarının Değişeceğini.yatakmı sesimi var nedir yani?

__FrK__
26-02-2013, 17:35
saolsın kanka;

aracımın ilanı burda bu hafta gelen arkadaşlara gereken yapılacaktır.

valla kanka eyvallah ama sana değil binicisine iyilik yapıyorum :)

Arkadaşım bu aracı almayı düşünüyorumda nerden anladın aracın bu parçalarının Değişeceğini.yatakmı sesimi var nedir yani?

bunu anlamak için alim olmaya gerek yok ilan açıklamasında bahsedilen arızanın en iyimser çözümüdür ama açmadan görmeden kesin sonuç bilinmez. şunu yapmışken bunu da yapalımlar bitmez e böylece hedef rakama bitemez.

ceratoniaorg
26-02-2013, 18:00
bu araç yazdan beri ilanda sahibinin karakterini zaten yazdıklarından anlamak oldukça rahat aracın durumunu çok iyi açıklamış. sadece dikkat ettiğim bu araç neden hala satılamadı burdanda sorgulatan olmadı(olduysa gozumden kaçmıştır ama ufak bi ihtimal) araç siteden birininmi yada bilgisi olan varmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-extralariyla-super-bakimli-yeni-forged-motor-videolu-98321591/detay

edit: link

FAGE12
26-02-2013, 18:04
bu araç yazdan beri ilanda sahibinin karakterini zaten yazdıklarından anlamak oldukça rahat aracın durumunu çok iyi açıklamış. Sadece dikkat ettiğim bu araç neden hala satılamadı burdanda sorgulatan olmadı(olduysa gozumden kaçmıştır ama ufak bi ihtimal) araç siteden birininmi yada bilgisi olan varmı?

hangi araç ?

glockevo
26-02-2013, 18:58
valla kanka eyvallah ama sana değil binicisine iyilik yapıyorum :)

bunu anlamak için alim olmaya gerek yok ilan açıklamasında bahsedilen arızanın en iyimser çözümüdür ama açmadan görmeden kesin sonuç bilinmez. şunu yapmışken bunu da yapalımlar bitmez e böylece hedef rakama bitemez.

İlan açıklamasında bir arızadan bahsetmemiş farklı arabalardanmı bahs ediyoz.2002 gri 45500 olan.

Painkiller
26-02-2013, 19:26
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Açıklama kısmındaki açıklamadan pek ümitli değilim ama..:) Bir de tavsiye edebileceğiniz, tanıdığınız, düzgün, fiyatı abartılmamış WRX varsa önerilere de açığız.:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2001-model-sahibinden-kazasiz-110.000-kmde-244-beygir-109058982/detay

AvcI
26-02-2013, 21:15
Araç hakkında bilgisi olan var mı? Açıklama kısmındaki açıklamadan pek ümitli değilim ama..:) Bir de tavsiye edebileceğiniz, tanıdığınız, düzgün, fiyatı abartılmamış WRX varsa önerilere de açığız.:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2001-model-sahibinden-kazasiz-110.000-kmde-244-beygir-109058982/detay

"ARAÇ SAHİBİ EXTRA ÇİPLE BEYGİRİ YÜKSELTİRMİŞTİR 244 BEYGİR E YÜKSELTİRMİŞ"

arkana bakmadan kaç bence...

altugkocer
27-02-2013, 08:40

Buna bir bak derim geçen sene ben alacaktım durumu denkleştiremedim istanbuldan biri almış şimdi sti almak için satıyor. Hatırladığım kadarıyla motoru temiz bir araçtı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-asigindan-wrx-116029755/detay