Orijinalini görmek için tıklayınız : yapıştırdığım plakayı nasıl sökerim
arkadaşlar aracımın plakasında gücünü yitiren bir takım çift taraflı bantlar olmuş :D plakanın bi tarafı hafif kalkık duruyo. ama ben çekerek çıkarmaktan yana değilim çünkü yamulmasını istemiom. bi ilacı fln varmıdır da sıksam bant etkisini kaybets fln ama boyayada zarar vermese diyorum :) yardım olabilecek varmı?
sürüngen
07-09-2007, 19:51
misinayla kesiniz:D
misinayla kesiniz:D
süper fikir sıfır misina güzel keser :)
emreekin
07-09-2007, 21:56
misinaaaaaaa foreverrrr...:D
güzel fikir,ztn başka fikri olanda yok galiba :) yinede başka alternatiflerde varsa onlarıda alabilirizz :)
misina işini çok iyi görür
Hiç gerek yokki misinaya fln...iyice ısıtın plakayı çekince geliyo ztn çok kolya bi şekilde...Ama fönle diyilde cam filmi yapanların fln kullandığı o daha güçlü ısıtıcıyla yaparsanız daha kolay olur...Hem boyayaya zarar wermiyo hem plakaya...
plakayı sökerken sağdan sola veya soldan sağa değilde yukardan aşşağı,yada aşşağıdan yukarı şekilde asılarak sök. önce kalın misina ile yapışkanı ayır,hafif güç kullanarak sökülcektir :)
MUGENPOWE®
08-09-2007, 09:39
ya ben sana dedım cekım gelıo dıe ıstmedn allaa alla :D
olm sen çeksen o plakayı tamponla beraber gelirr :)
MUGENPOWE®
08-09-2007, 10:09
yaaa alt tarafı bı tampon kırılırsa anılınkını soker boyar takarıs :D:D:D
olm sen çeksen o plakayı tamponla beraber gelirr :)
komple ön takım bile gelebilir olabilir hebele hübele. :soru: misina en iyisi bu arada