Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo sorgusu
Low-Rider
29-06-2011, 19:33
Araca bugün baktık bir arkadaşım için genel olarak düzgün servisede göstermeden önce bir soraım dedim.
Araç yabancı gelmiyor bana sanki dergiye çıkmıştı gibi hatırlıyorum , vag'cılardan tanıyan vardır elbet bu arabayı
Volkswagen Polo 1.4 Highline 2002 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2002-model-125binde-polo-1-4-highline-extra-ful-orjinal-49064040/detay/)
Bizim THYden Duhanın araba galiba bu.
Burda ilanı da vardı cok daha uygun fiyata.
Nitro_oxide arda falan da bilir, bence o araba :D
burak1812
29-06-2011, 21:27
güzel araba..birde mavisi var bu kasa 22bin istiyor sanırım..
Burak E.
29-06-2011, 21:42
beyler bu arabanın eski sahibi benim arkadaş rent a carı vardı orda kullanıldı bu araç jant kaynaklı bi kaç yerinde vuruklar varı baskı balata bitik durumdaydı.. Rent A Car Aracıydı Kiralanıyordu
Low-Rider
29-06-2011, 21:51
beyler bu arabanın eski sahibi benim arkadaş rent a carı vardı orda kullanıldı bu araç jant kaynaklı bi kaç yerinde vuruklar varı baskı balata bitik durumdaydı.. Rent A Car Aracıydı Kiralanıyordu
Bu bilgi iyi oldu eminsin dimi bu araba olduğuna ama jantta ki kaynağa kadar söyledin:)
Arabaya bakarken ilk jantta ki kaynak dikkatimi çekti
http://i.imgur.com/1wfjql.jpg
Çip vardı bu arabada hatırladığım kadarıyla aracı bu haline ilk sahibi getirdi diye biliyorum stoplar dışında çok güzel bir araba.
Polo'larda koltuk ısıtma yok diy biliyorum??
Burak E.
29-06-2011, 23:39
Bu bilgi iyi oldu eminsin dimi bu araba olduğuna ama jantta ki kaynağa kadar söyledin:)
Arabaya bakarken ilk jantta ki kaynak dikkatimi çekti
http://i.imgur.com/1wfjql.jpg
Plakadan Janttan Ön Farlardan Arka Stoplardan Her Şekilde Tanırım İşinde İyi Ses Veren Bide Sistem Olması Lazım ama Kiralık Araçtı jant Kiralıktayken catlamıştı :)
bakımları yapılmış ama o arac kiralıkken marşa bastıgınız vıxkzkxkz ses yapıyordu o yapıldımı bilmiyorum bu kişi Yaptırdı sanırım Ayrıca Sol Arka Stopta Kırık Var üst Tarafta :) :) Ayrıca Kiralık Olmadan Önce THY yollarında bi Arkadaşındı O zman bayabi saglamdı araç :) :) :)
turbo&quattro
29-06-2011, 23:46
Duhan in arabasi cok buyuk ihtimal nicki durango. Bindimde kullandimda gideri cok iyiydi. Ayrica zamaninda Cok ugrasti hicbir masraftan kacinmadi. 3-5 ay once satip rocco aldi.
Burak E.
29-06-2011, 23:49
Duhan in arabasi cok buyuk ihtima nicki durango. Cok ugrasti hicbir masraftan kacinmadi. 3-5 ay once satip rocco aldi.
Polo sattıktan sonra aldı o rocco yu
turbo&quattro
29-06-2011, 23:50
Ole yazdim zaten :)
Burak E.
29-06-2011, 23:51
Ole yazdim zaten :)
Pardon :)
Ya var ya bu arac sorgulama isini parali hale getirseniz Tech Turkey zengin olur :) Hayranlikla takip ediyorum su arac sogrulama konularini.
Çip vardı bu arabada hatırladığım kadarıyla aracı bu haline ilk sahibi getirdi diye biliyorum stoplar dışında çok güzel bir araba.
Polo'larda koltuk ısıtma yok diy biliyorum??
highline 9n'lerde standart koltuk ısıtma.
Söylenmiş ama bende söyleyeyim , Duhan Abi'nin eski arabası , onun zamanında çok temiz ve bakımlı idi hatta ben almayı düşünüyordum bir ara ama kısmet olmadı , o sattıktan sonra neler olmuştur bilemiyorum...
Wimmer chip vardı üstünde std 101hp idi chip egzoz ıvır zıvır 110hp gibi bişe veriyordu sanıırm onun zamanında iken...
vay be ne çok tanıyan varmış bizim duhanı :)
Low-Rider
30-06-2011, 07:17
Plakadan Janttan Ön Farlardan Arka Stoplardan Her Şekilde Tanırım İşinde İyi Ses Veren Bide Sistem Olması Lazım ama Kiralık Araçtı jant Kiralıktayken catlamıştı :)
bakımları yapılmış ama o arac kiralıkken marşa bastıgınız vıxkzkxkz ses yapıyordu o yapıldımı bilmiyorum bu kişi Yaptırdı sanırım Ayrıca Sol Arka Stopta Kırık Var üst Tarafta :) :) Ayrıca Kiralık Olmadan Önce THY yollarında bi Arkadaşındı O zman bayabi saglamdı araç :) :) :)
Valla araç hala dediğin gibi her noktasına kadar aynı.Bakımlarını falan yaptırmış arabanın o yönde sıkıntısı yok gibiydi.
Arabayı bende hatırlıyorum eskilerden sahibi bu ortamlardan belli o yüzden kesin tanıyan vardır dedim:DAracın üstünde ki parçalar kaliteli güzel seçilçmiş şimdi ki sahibi yapmamış belli koni amortisörden supersprint egzoz'a kadar ama sahib koniden bir haber supersprint onun için abart:D
Arabanın içi çok tangır tungurdu bir vw'de ilk defa bu kadar ses duydum araç içinde , birde sahibi çok aceleciydi alın gidin falan neyse iyi oldu bu konu herkese teşekkürler
Duhan'ın aracı. Anıl ve Yusuf'un dediği gibi Duhan çok titiz bakardı aracına.
Servis kayıtlarında Pert filan yok :)
Low-Rider
30-06-2011, 09:51
Duhan'ın aracı. Anıl ve Yusuf'un dediği gibi Duhan çok titiz bakardı aracına.
Servis kayıtlarında Pert filan yok :)
Yani araba pert ama kayıtlarda mı yok:)öyle anladım ben
Yok yok pert değildir yani Duhan Abi de oyle değildi ondan sonra da olmamıştır muhtemelen çünkü olsa aynı parçalarla toplayamazlardı herhalde...
Low-Rider
30-06-2011, 10:02
Herkese teşekkürler , rent a car olduğunu duyduktan sonra vazgeçtik zaten
Yok canım. Yetkili servislerde pert kaydı yok :) Yani kazada gözükmüyor servis girişlerinde :)
Herkese teşekkürler , rent a car olduğunu duyduktan sonra vazgeçtik zaten
2005 Dizel 206 düşünürseniz haftaya görüşelim Özgür.
Low-Rider
30-06-2011, 10:51
Kardeşim arkadaşın max limiti 18 lira falan , dizel düşünmüyor bide
Özgür ilan dün koyulmuş daha birde buna bir göz atın
Honda Civic 1.6 iES 2000 Model 18.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-samanlikta-igne-kirmizi-kod-anahtali-degisensiz-beyaz-52983439/detay/)
Low-Rider
30-06-2011, 10:54
aslan sağolasın da dünkü polo ile civic'i karşılaştırınca civic'e 13lira falan belki veririm çooook fark var aralarında donanım olarak
Doğrudur civicte güzel ama hemde temiz
bizim burda rent teydi araç uzun zamandır görünmuyodu. pek tavsiye etmem zaten arkadaşlarda yazmış
üstteki civic te bi abimizde fiyat olarak daha az yazmıştı bi yerde
Burak E.
30-06-2011, 12:34
Valla araç hala dediğin gibi her noktasına kadar aynı.Bakımlarını falan yaptırmış arabanın o yönde sıkıntısı yok gibiydi.
Arabayı bende hatırlıyorum eskilerden sahibi bu ortamlardan belli o yüzden kesin tanıyan vardır dedim:DAracın üstünde ki parçalar kaliteli güzel seçilçmiş şimdi ki sahibi yapmamış belli koni amortisörden supersprint egzoz'a kadar ama sahib koniden bir haber supersprint onun için abart:D
Arabanın içi çok tangır tungurdu bir vw'de ilk defa bu kadar ses duydum araç içinde , birde sahibi çok aceleciydi alın gidin falan neyse iyi oldu bu konu herkese teşekkürler
Yardımcı Olduysam ne mutlu bana :)
Allah kimse ye kaza bela göstermesin walla janttaki kaynağa kadar söyleniyor :D
Ne sakat bi sitedir burası ya :D
alicancalis
30-06-2011, 12:44
Araba benim arabamdı, 2007 sonu veya 2008 başı gibi Duhan'a ben satmıştım. Ben satana kadar arabada boya yoktu. Tertemiz bir araba idi. Bendeyken sadece eibach 35mm yaylar vardı. Yanlış hatırlamıyorsan Duhan'da sadece bir parçayı sürtmeden dolayı boyattı. Sonrasını tabii bilemiyorum. Çok güzel arabadır. Bendeki halinin resmi.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/30/5638.jpg (http://goo.gl/mc9cY)
CasabLanca
30-06-2011, 12:58
Alakasız ama Duhan diye bahsettiğiniz kişide beyaz ingiliz bulldog var mıydı :hehe: :D
O Eski Halinden Eser Yok Şimdi Izdırap İçinde Yorgun Şimdi :D :D
Maşallah Sizdeyken Kız Gibiymiş
sevgili kardeşim 111 hp polo highline'nını satmakta, hayrlı satışlar... (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wY6BHa-DeXcJ:www.vwtr.net/forum/satilik/sevgili-kardesim-111-hp-polo-highlinenini-satmakta-hayrli-satislar-t6230.0.html%3Bmsg66607+sevgili+karde%C5%9Fim+111+ hp+polo+highline+n%C4%B1n%C4%B1+...&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&source=www.google.com.tr)
Vay arkadaş amma tanıdığımız varmış :D Köpeğimize kadar herşey ortada :D
Aracı Alican Abi'den kazasız belasız aldım. Hayvan bir minübüsçü aynaya bakmadan duran trafikte şerit değiştirmeye kalkınca sol arka çamurluğu boyatmak zorunda kaldım. Bende iken araç en kral zamanını yaşadı, hiçbir masraftan kaçınmadım. Kendi çapında iyi yürürü vardı.
Aracı Rent a car işleten yeğenime sattım. O da elden çıkartacağı zaman aracı incelediğimde içler acısıydı. Kazasıda olmuştu...
Kısacası son halini gördükten sonra, almaya niyetli arkadaş 2 kez düşünsün derim :)