Orijinalini görmek için tıklayınız : Bodykit Tadilat Projesi Hk.
slhdmr34
29-06-2011, 22:48
Arkadaşlar,
Sağlam yapılı bodykit li bir araç, muayeneden geçerken tadilat projesi istenir mi? Muameleciler istenir diyor ama guvenemiyorum. Para kopartmak icin yapıyor olabilirler diye size sormak istedim.
Araç Megane 1 Cabrio, resimlerini boyadan yarın cıkınca ekleyecegim. Avcılarda olanlar bilir Kadir'in eski Megane'ı .
Skyhawk34
29-06-2011, 23:17
o işlerden anlamıyorum fazla ama silivride genç muyeneci ekip oldugunu duydum cogu araca izin veriolarmış bilginize...
Kadir Tunçer'in megane mı ?
ProdriveSTI
29-06-2011, 23:46
Bende bişey sorucam,Widebody ruhsata ne kadara işletiliyor ?
oguzhan999
29-06-2011, 23:48
Yok yok bi sıkıntı olmuyor , :) ben tosbayı geçirdim , normalden ortalama 42 cm geniş ve ek olarak tamponlar , :) ,
Ama söyle bi durum var orj hatlarından çok ödün vermemek gerekiyor yinede, aracı görmek lazım
slhdmr34
29-06-2011, 23:54
Kadir Tuncer'in ve daha sonrasında Kadir Erol'un aldıgı ve en son benim olan araba :)
oguzhan999
29-06-2011, 23:59
hea ayrıca sakın arabanı geçirirm diyenlerede güvenme , eksiklerini yaptır :) , kendin götür 2. sefer geçsin paran cebinde kalsın, kaç muameleci hallederim dedi hepsi tırt ne paraları gözden çıkardım fakat sonunda kafam bozuldu kendim soktum sonuçta kovacak deillerya çıkardılar eksiklerimi bikaçtane ağır kusur ağır, paşalar gbi hallettim ve geçirdim arabamı :)
slhdmr34
30-06-2011, 00:13
hea ayrıca sakın arabanı geçirirm diyenlerede güvenme , eksiklerini yaptır :) , kendin götür 2. sefer geçsin paran cebinde kalsın, kaç muameleci hallederim dedi hepsi tırt ne paraları gözden çıkardım fakat sonunda kafam bozuldu kendim soktum sonuçta kovacak deillerya çıkardılar eksiklerimi bikaçtane ağır kusur ağır, paşalar gbi hallettim ve geçirdim arabamı :)
Doğru söylüyorsun, ben de cakallara guvenecegime gidip orada kendim halledeyim istiyorum. Adamlar proje lazım diyor, bakıyorum proje cizenler bile duymamıslar bodykitin cizildiğini :) Ne is cozemedim.:beuj:
oguzhan999
30-06-2011, 00:27
Doğru söylüyorsun, ben de cakallara guvenecegime gidip orada kendim halledeyim istiyorum. Adamlar proje lazım diyor, bakıyorum proje cizenler bile duymamıslar bodykitin cizildiğini :) Ne is cozemedim.:beuj:
Ağız kokularını çekmeye değmez, :) , hiçbir sıkıntı yaşamazsın , sen arabayı sanki 4 kapıdan cabrio yaptın ne saçma bşy proje çizilmesinin teklifi..., sen son halinin bi resmlerini koy eğer yanlarına koca koca hava girişleri fln açılmadıysaki KT nin arabasında yoktu diyorum tekrardan sıkıntı yaşamazsın :) Hea muayine istasyonu olarakta Çatalca yı tavsiye ederim
slhdmr34
30-06-2011, 00:35
yok yok hava deligi acılmamıs, o eski haline cok yakın durumda arac. Bir tek hava deligi varmıs gibi yapıyorlardı ya megane I Coıpe ve cabrioları arka camurluga dogru, ondan var. Ama delik melik yok. Sadece camdan sigarayı atınca oraya doluyor :))
http://imageshack.us/photo/my-images/119/renaultmeganeky1.jpg/
oguzhan999
30-06-2011, 00:47
yok yok hava deligi acılmamıs, o eski haline cok yakın durumda arac. Bir tek hava deligi varmıs gibi yapıyorlardı ya megane I Coıpe ve cabrioları arka camurluga dogru, ondan var. Ama delik melik yok. Sadece camdan sigarayı atınca oraya doluyor :))
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting (http://imageshack.us/photo/my-images/119/renaultmeganeky1.jpg/)
sen yarın için randövnü al :), rutin eksik çıkabilecek şeylerini kontrol ettir tamamdır :) , ama arabaya orj teneke bul ve kaldırabildiğin kadar kaldır, renault armalarını biyerine taktır, fln filan :D