Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayna Series
Dün akşam aşırı can sıkıntısı sonucu eşimide ikna ederek ufaktan bi çekim yaptım. Dandirik bir sony kamera bi tepe lambası birde ben evde kosturduk. Araba çekmek istiyordum ama özgür müsait olmayınca bende bu şekilde devam etmek zorunda kaldım(konu bilindik efektler dandik ama eğlendim :D)
İyi seyirler;
http://www.vimeo.com/25813534
(bu akşam 76 mercedes çekimi yapıcam o yüzden ev ahalisi rahat bi nefes aldı :D)
EmrahERKAN
30-06-2011, 17:40
Cok Güzel oLmus :)
ben beğendim . daha orjinal fikirlerde yapılabilir.
mesela bu konuda çok ünlü bir film vardır . 5-10 dk sürer , martin scorsese nin ilk denemelerinden.
eleman banyoya girer arka fonda fresh dandik müzik çalmaktadır , traş olmaya başlar, . traş sonlarına doğru adam kendini kesmeye başlar ufak ufak . sonuna doğru ise artık kan gölü olur ortalık.
The Big Shave filmin adı.
gerçekte bu filmin çekim amacı vietnam savaşını eleştirmekmiş.
ben çekime başlarken sonunu geyiğe bağlıycaktım ama sonradan değiştirdik. Bakalım becerebilirsem halkın portakalı var ona güzel aksiyonlu tamamen kendimi tatmin etmek amacıyla katılcağım bir otomobil filmiyle katılıcam. Jüriyide filmi izlerken çekip facede paylaşıcam o bana yeter :D
ygtkrmdnz
30-06-2011, 20:12
bende beğendim bence çok güzel olmuş ayna olayı biraz daha iyi olsaymış keşke
ama daha güzel çalışmalar olacaktır eminim .. ellerine sağlık
emek var en nihayetinde :) bende merak ettim şu big shave e baktım da o harbi psikopatmış .. her yer kan oldu .. müzik hayat ne güzel diyo adamı rahatlatıyor adam kendini kesiyor .. entresan
teşekkür ederim arkadaslar