PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 gt hakkında yardım.

m. ali öz
30-06-2011, 18:39
arkadaşlar 2 ay öncesine kadar 2010 model titanium 1.4 tdci x paket fiestam vardı . st spoiler yay xenon falan uğraştım. az yakıyo tipi güzel falan memnundum .. performans istesem da az yakması iyi bi yöndü öğrenci olarak.. çünki günlük 20 - 80km arası yapıyorum..

şimdi 1.9tdi golf 5 sahibiyim, satmayı yada satılmazsa kardeşime devredip başka bi araç düşünüyorum.. memnun kalmadım büyük geldi fiestayı arattı bana..

şimdi gelelim konuya ;

arkadaşımda 207 gt var kırmızı.. 2008 model 55bin km de 1 parça boya var arka çamurlukta..

gt hakkında çok şey duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.. yakıt tüketimi nedir .. henüz 3 yaşında olmasına rağmen sorunları başlayan kullanan arkadaşlar varmı ? ve önerir misiniz bu aracı ?
yardımcı olursanız sevinirim .. pejoya karşı oldukça soru işaretleriyle doluyum..

oğuz
30-06-2011, 18:41
link varmı aracın

m. ali öz
30-06-2011, 18:45
link varmı aracın

birkaç alternatif mevcut..

Peugeot 207 GT 1.6 THP 2008 Model 28.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kirmizi-207-gt-52595613/detay/?)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2008-model-29000-km-de-sahibinden-orjinal-207-gt-150hp-48057016/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kisa-bir-sure-bu-fiyat-52898252/detay/

TarikS
30-06-2011, 18:51
3 yasinda olmasiyla alakasi yok ilk km'lerden onemsiz ufak seylerle tebessum ettirebilir :) elektronik seylerdir genelde, bi an ortaya cikar ertesi gune yok olur.. ama aracin icindeki tikirtilar hic bitmez, bu sinir bozucu bir sey.

ama onemli, agir bir sorunu yok, sadece biraz kalite sorunlari var, buzdaginin gorunmeyen tarafinda :)

onun disinda eger bakimli, tertemiz bir arabaysa, biraz da gerekli dokunuslari yaparak guzellestirirsen 30 liralik araba 60 liralik gibi duruyor :) disariya verdigi imaj fazla iyi.

yakit olarak da karisik kullanimda 9-10 litre falan yakiyor, maksimum yaktigi 12-13 falan, daha fazla yakamiyordu benim filtre-komple egzozlu GT'm.. sakin kullaninca ekonomik, 8 civari yakarsin..

m. ali öz
30-06-2011, 19:29
3 yasinda olmasiyla alakasi yok ilk km'lerden onemsiz ufak seylerle tebessum ettirebilir :) elektronik seylerdir genelde, bi an ortaya cikar ertesi gune yok olur.. ama aracin icindeki tikirtilar hic bitmez, bu sinir bozucu bir sey.

ama onemli, agir bir sorunu yok, sadece biraz kalite sorunlari var, buzdaginin gorunmeyen tarafinda :)

onun disinda eger bakimli, tertemiz bir arabaysa, biraz da gerekli dokunuslari yaparak guzellestirirsen 30 liralik araba 60 liralik gibi duruyor :) disariya verdigi imaj fazla iyi.

yakit olarak da karisik kullanimda 9-10 litre falan yakiyor, maksimum yaktigi 12-13 falan, daha fazla yakamiyordu benim filtre-komple egzozlu GT'm.. sakin kullaninca ekonomik, 8 civari yakarsin..

çok teşekkürler tarık bey. doğrusu tıkırtılardan ford'da da oldukça şikayetçiydim, gerçi 50mm yay vardı ama, sonuçta alacağım 207de de yay mevcut..
2008 model 50bin km deki bi araçtan büyük sorunlar beklemiyorum açıkçası, beni üzecek kronik bi sorunu varmıdır ?
birde yazılım vs ile 190 hp lere ulaşmış 1.4 bar basan bir 207 ileride sıkıntı yaratır mı ? yoksa bu değerler 207 nin götürebileceği değerler midir ?

TarikS
30-06-2011, 23:49
çok teşekkürler tarık bey. doğrusu tıkırtılardan ford'da da oldukça şikayetçiydim, gerçi 50mm yay vardı ama, sonuçta alacağım 207de de yay mevcut..
2008 model 50bin km deki bi araçtan büyük sorunlar beklemiyorum açıkçası, beni üzecek kronik bi sorunu varmıdır ?
birde yazılım vs ile 190 hp lere ulaşmış 1.4 bar basan bir 207 ileride sıkıntı yaratır mı ? yoksa bu değerler 207 nin götürebileceği değerler midir ?

Kullanicisini buyuk masrafa sokacak onemli bir sorun hic duymadim..

O guclerde kullanan bir kac GT vardi, ama akibetlerini bilmiyorum, olumsuz bir sey de duymadim.. Ben o degerlere cikmayi planliyordum ama nasip olmadi, sattim arabayi.

zekky
01-07-2011, 00:15
Hoşuna gittiyse servise baktırdığında bir sorunu yoksa kapa gözünü al.
İnsan gibi sürdükçe bebeğin gibi baktıkça hiçbi sorun çıkarmaz.
Öbür türlü sürersende her araba sorun çıkarır..
1 2 gt sorunlu oldu onuda bangır bangır bağırdılar gt sorunlu diye şimdi herkez sorunlu gözüyle yaklaşmıyor. Banada herkez alma dedi şimdi kendi arabalarından çok benim arabayı seviyorlar.
Belki kimse inanmaz ama benim arabama en yakın arkadaşım 30 verdi vermedim bu paralara bukadar özellikli başka araba yok çünkü..
Benim tüm beklentilerimi karşıladı hoşunuza gidiyorsa bence dert etmeyin alın..

gokhan07
01-07-2011, 00:17
peugeot pek sevdiğim bir araba değil 106 dışında ama ahmetin arabasının da her hangi bir sorunu vs. yok hiç bir yerindende ses falan gelmiyor özgün yazılım yaptı araca gidişide tatmin ediyor insanı düşünürsen hiç uzaklarda arama :)

yusufaltintepe
01-07-2011, 10:09
tarığın araç bende dediği gibi konsol tıkırtısı haricinde hiç bir sorun yok o seslerde zaten egzos sesinden duyulmuyor :) donanım ve performans olarak fiyatına göre çok iyi bir araç yakıt tüketimi tarığın dediği aralıklarda 9 lt de yaktırmak 13 lt de yaktırmak senin elinde ama gerçekten eğlenceli ve zevkli bir araç tavsiye ederim

dragon07
01-07-2011, 10:14
GT almasansa RC alsan ? rc ile gti arasında fiyat yönünden çok fark yok olmuşken rc olsun :)

beyaz 207 - 5 kapı cam tavanlı -dizel-1.6 motorlusunu tavsiye ederim...bi takım RC jantı ve spoyleri düşürceksin çokta güzel keyifli binersin :)

rc olarak bu araç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-beyaz-cam-tawan-jbl-48342154/detay/#

Şahan
01-07-2011, 10:24
sanırım 2007'lerde ikinci vites senkromeç ve sente atlama sorunu vardı GT'lerde..ama çözüldü sanırım..

m. ali öz
01-07-2011, 11:02
peugeot pek sevdiğim bir araba değil 106 dışında ama ahmetin arabasının da her hangi bir sorunu vs. yok hiç bir yerindende ses falan gelmiyor özgün yazılım yaptı araca gidişide tatmin ediyor insanı düşünürsen hiç uzaklarda arama :)

07 fg 423 fena bi araba değil o da aklımda gökhan abi . bakalım hayırlısı inş.

m. ali öz
01-07-2011, 11:06
Hoşuna gittiyse servise baktırdığında bir sorunu yoksa kapa gözünü al.
İnsan gibi sürdükçe bebeğin gibi baktıkça hiçbi sorun çıkarmaz.
Öbür türlü sürersende her araba sorun çıkarır..
1 2 gt sorunlu oldu onuda bangır bangır bağırdılar gt sorunlu diye şimdi herkez sorunlu gözüyle yaklaşmıyor. Banada herkez alma dedi şimdi kendi arabalarından çok benim arabayı seviyorlar.
Belki kimse inanmaz ama benim arabama en yakın arkadaşım 30 verdi vermedim bu paralara bukadar özellikli başka araba yok çünkü..
Benim tüm beklentilerimi karşıladı hoşunuza gidiyorsa bence dert etmeyin alın..

senin açtığın konuyu da baştan sona okudum, birşeyler şekillendi aklımda sayende ;) sende dizel fiestadan geçmişsin herhalde gt ye ..

m. ali öz
01-07-2011, 11:13
GT almasansa RC alsan ? rc ile gti arasında fiyat yönünden çok fark yok olmuşken rc olsun :)

beyaz 207 - 5 kapı cam tavanlı -dizel-1.6 motorlusunu tavsiye ederim...bi takım RC jantı ve spoyleri düşürceksin çokta güzel keyifli binersin :)

rc olarak bu araç

Peugeot 207 RC 1.6 THP 2009 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-beyaz-cam-tawan-jbl-48342154/detay/#)

teşekkürler, ilandaki rc güzel araçmış ama arada 7 8 bin tl oynuyo o yüzden düşünmüyorum rc.. zaten o fiyatlara çıkarsam başka bi marka düşünürüm..

34tb9544
01-07-2011, 11:38
Gt alirken tarığın soylediklerini dinle bana göre çok yüksek bı araba oturus pozisyonu olarak sesler dediği gibi gercekten sınır bozuyo yüksek devirde 2de cirtliyo vites turbosu bana göre çok ufak üstlerde bana göre basmiyo altlar çok eğlenceli. Heleki filtreyle çok iyi oluyo en güzel yönü çok full bı araba aradigin hersey var

zekky
01-07-2011, 12:22
Aynen dizel fiestadan gectim. Ben daha ortalama yakitta 10 litrenin ustunu hic gormedim. Ama tabi yol bilgisayarinda 30 u kalkislarda rahat goruyorum. Benim arabada gouste tikirti yok arka taraftan gelen var onuda aynen egzos bastiriyor. 2. Vites cirtlamasi her model rc ve gt lerde var hemen hemen. Sente atlamasi kronik ben aldigimda benim arabada yapmis aldigim kisi serviste 200 milyon civari bir fiyata yaptirmis cok dert edilicek birsey degil. Benim almamda yardimci olan kisilerden biri tarik abidir onun dediklerinede harfiyen katiliyorum ne dediyse o cikti ne bi eksik ne bi fazla.