Orijinalini görmek için tıklayınız : fk yay hakında bilgi
fk yaylar hakkındaki yorumlarınız nasıldır sertmidir konforlumudur tavsiye edermisiniz?
Osman Bahadır
01-07-2011, 22:54
almak istediğin fk yayın derecesini "spring rate" ini öğren. ona göre yorum yapalım. tabi hangi araçta kullanacağın da önemli.
tdipower
01-07-2011, 23:26
FK biraz sert olur :) uzun zamandır kullanıyorum özellikle amörtisör takviyesi yaparsan monroe veya koni gibi inanılmaz yol tutuyor
ucuz yollu güzel yay :) benim bildiğim yumuşak oluyor tabi araçtan aracada değişir ama güzel düşürür :)
öncelikle teşekkürler araç opel corsa b şu anda arabada önlerde koni amortsör var arkalar orjinal amortsör spor yaylar da var ama 3.5 cm'e geçmek için değiştiriyorum bulduğum yaylarda bunlar OPEL CORSA B -- FK Marka 3,5 cm Spor Yay - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-opel-corsa-b-fk-marka-3-5-cm-spor-yay-50558430/detay/?)
tdipower
05-07-2011, 20:22
fiyat uygun al kullan pişman olmazsın FK iyidir
BlackEmperor
06-07-2011, 16:37
guzeldir serttir iyi yol tutturur lastiğinde iyi oldumu gayet keyifli olur
bu fiyata başka 3.5 yada 4 cm yay olsa düşünücem ama bi tek bu var o yüzden pekte alternatifimiz yok gibi herkeze teşekkürler...
<<buğra>>
06-07-2011, 22:46
guzeldir serttir iyi yol tutturur lastiğinde iyi oldumu gayet keyifli olur
astra'da mı kullanıyorsunuz?
bende astra h için almayı düşünüyorum
slowmotion
06-07-2011, 23:23
ben 207 rc de kullanıyorum, sert yay. ama araç orjinalden sert biraz daha sertleşti
ben 106 da kullanıyorum gayet memnunum
2000 civic hatchback de kullanıyorum güzel yol tutuşu bende Serdar a sormuştum zaten pişman olmadım güzel yay ;)
imparatoR
07-07-2011, 08:50
bende ies için fk 4-6 alıiim diorum kullanan varmı acaba,hazır konu açılmışken..
ekstra konu açmak istemedim umarım sorun olmaz. Fiat punto evo için kullanıcı yorumları nelerdir GP de olabilir.. :) Anladığım kadarıyla ama fiyata oranla sıkıntısız güzel yaylar. Biraz sert olması dışında yanlışmıyım?
Corsa D dizel de kullanıyorum yok tutuşu güzel basıklıgı orantılıl oda iyi. hemde fiyatıda gayet uygun tavsiye ederim. ama biraz sert tir orj a göre
Murat Özcan
11-07-2011, 00:01
fiyat ucuz ama en azından alman malı,işini görecektır
öncelikle herkeze teşekkürler. orjinal yaydan sert olur bir miktar çok sıkıntı değil sonuçta spor yay abartı olmasın yeter.kimse kötü demedi sonuç olarak alınırlılığı olan bir yay tekrar teşekkürler.:)
merhaba arkadaşlar bende getzim için 5cm fk yay alma aşamasındayım fakat 5 cm sürtme yaparmı kullanım açısından sıkıntı yaratırmı acaba.. teneke jantlarımla kullanmayı planlıyorum..
merhaba arkadaşlar bende getzim için 5cm fk yay alma aşamasındayım fakat 5 cm sürtme yaparmı kullanım açısından sıkıntı yaratırmı acaba.. teneke jantlarımla kullanmayı planlıyorum..
bi yardımcı olursanız.
BlackEmperor
16-07-2011, 18:47
astra'da mı kullanıyorsunuz?
bende astra h için almayı düşünüyorum
eski arabamda kullandım corolla hb+adrenalin lastiklerle tam kıvamındaydı Astrada eibach var fk ya göre yumuşak kalıyor. fk daha iyiydi ( bence )
3. kez bıkmadan usanmadan sormak istiyorum 5cmlik fk yay teneke jantlarımla getzde sürtme yaparmı biri biliyorsa söylesin litfen :icon_wack
FK biraz sert olur :) uzun zamandır kullanıyorum özellikle amörtisör takviyesi yaparsan monroe veya koni gibi inanılmaz yol tutuyor
2005 Model Honda Civic'imde 5 cm Eibach'ları çıkarıp 6-4 FK'ları taktım. Konforda en ufak farklılık hissetmedim, eibach ne kadar sert ise FK da o kadar sertti.
5cm lik fk getzde sürtme yapar mı. bu 4. soruşum şurdan birisi deseki yok sürtme yapmaz hemen alıcam yok sürtme yapar 4 veya 3.5 al onlara yönelicem.. bu işten anlayan burda bi sürü arkadaş var 3 kere sordum 3 kere havada kaldı şaştım valla..
5cm lik fk getzde sürtme yapar mı. bu 4. soruşum şurdan birisi deseki yok sürtme yapmaz hemen alıcam yok sürtme yapar 4 veya 3.5 al onlara yönelicem.. bu işten anlayan burda bi sürü arkadaş var 3 kere sordum 3 kere havada kaldı şaştım valla..
soru güncel olsun..bu sefer güzel bi cevabı olsun
soru güncel olsun..bu sefer güzel bi cevabı olsun
et değeri düşük jantlar dışında kesinlikle sürtme yapmaz