Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadıköy Civarı Yardım.
Uzun süren araba arayışımızın ardından Kadıköy'de bi volvo s40 bulduk.Yarın yada salı günü araca bakmayı planlıyoruz.Sizden ricam o civarlarda arabaya baktırabileceğimiz tanıdık bi servis usta vs. varmıdır yardımınız için simdiden tesekkürler.
Güncel yok mu tanıdık usta vs. ?
var :D volvocu değil ama var.. :) kaporta cıda mekanikçide var..
SekoLive
04-07-2011, 10:15
hayırlısı olsn kadıköy bana ters oldugundan önericeğim kimse yok ama şnu tavsiye ediyim fikirtepe sanayiye gitmeyin :) 2 araba götürdük birisi pertti anlamadılar birisininde motor bitik cıktı.
var :D volvocu değil ama var.. :) kaporta cıda mekanikçide var..
Tamam özelden bi adresi falan gönderebilirseniz sevinirim.
yok bostancı stayla :)
mekanik nissan yahyalı tanıdık.. veya gün oto
koprta tınaztepe kaporta bostancı sanayide ikiside güvenilir. temiz insanlar..
neyse o dur ..biz satarken :D ayrı :D:D
Yada yokmudur o civarda bilgisayarlı test yapan bi servis ?
Tanidik degil ama Kadikoyde Natulius Alisveris merkezinin karsi sokaginda Demtas Volvo servisi var. Baya da yogundur. En dogrusu oraya goturmeniz.
Adres;
KOŞUYOLU MEVKİİ TEPE NATİLUS KARŞISI İBRAHİMAĞA MAH. ÇİÇEKLİ SOK. NO:17 ACIBADEM
Telefon numarası : (0216) 339 59 59
DEMTAŞ OTO VOLVO SERVİS - KADIKÖY - İSTANBUL - (0216) 339 59 5... / OTOMOTİV firmaları / firma rehberi - firmasec.com (http://www.firmasec.com/firma/fftbr-demtas-oto-volvo-servis/)
Bostanci snaayi dogandere cad tore sokak isik oto ali usta m3 lu emrenin arkadasiyim deyin baksin bilgisayarada soylerseniz baglar asil motor ustasi ama kaportadanda anliyor.
İsmimi verirseniz para almaz ama atesleyin siz bisiler ayiptir :D
PROMINENT
04-07-2011, 10:52
acıbadem demtaş volvoya götür bencede..
Hatta babamin s60 ina yeni motor yaptik oda icerde olmasi lazim bilmedigi araba degil yani,hayirlisi olsun bu arada kesin gidicekseniz hbr werin bana bi tel aciyim bende..
Acıbadem E5 yolu üzerinde yan yolda Volvo PAMTAŞ var güvenilir bir yerdir. bizim 2. el volvo araçlarımızı ( biz renault bayisiyiz volvo konusunda onlara güveniriz) onlara bakım yaptırırız. Orada Cem bey var sahibi gerekli ilgi ve alakayı gösterirler.
http://pamtas.com/
adres bilgileri linkte var.
Tanidik degil ama Kadikoyde Natulius Alisveris merkezinin karsi sokaginda Demtas Volvo servisi var. Baya da yogundur. En dogrusu oraya goturmeniz.
Adres;
KOŞUYOLU MEVKİİ TEPE NATİLUS KARŞISI İBRAHİMAĞA MAH. ÇİÇEKLİ SOK. NO:17 ACIBADEM
Telefon numarası : (0216) 339 59 59
DEMTAŞ OTO VOLVO SERVİS - KADIKÖY - İSTANBUL - (0216) 339 59 5... / OTOMOTİV firmaları / firma rehberi - firmasec.com (http://www.firmasec.com/firma/fftbr-demtas-oto-volvo-servis/)
Demtaş'ın ismini bende duymuştum daha önceden.Tamam oraya götürelim çok teşekkür ederim.
Hatta babamin s60 ina yeni motor yaptik oda icerde olmasi lazim bilmedigi araba degil yani,hayirlisi olsun bu arada kesin gidicekseniz hbr werin bana bi tel aciyim bende..
Eğer Demtaş çok yoğun vs bi aksilik çıkarsa oraya götürelim ben gece yola cıkıyorum.Yarın sabah aksi bi durumda size pm atarım teşekkürler.
volvo demek ford demek e 5 kenarında kartal oto san. st. BARIŞ FORD servisi mehmet maraz bu işin gerçek erbabıdır size yardımcı olur .gerekirse devreye girerim.hayırlı olsun.