Orijinalini görmek için tıklayınız : Aman dikkat sahte ilan.
classcar
04-07-2011, 11:02
Arkadaşlar ilandaki kullanıcı yeni üye olmuş 7-8 tane ilanı var hep uygun fiyat yazmış aradığımızda direk nerden arıyosunuz diyo.ben yakınız size jantları görelim dedik kapattı yüzüme telefonu dikkat edin
AWA üretimi 16 inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-spoom-16-inc-beyaz-53356590/detay/)
17 inç ENKEİ bronz - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-17-inc-enkei-bronz-53355316/detay/)
Dc headers seramik - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-dc-headers-seramik-53357504/detay/)
Honda Stop 175 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-jdm-american-stop-53359930/detay/)
Hepsi aynı kullanıcının dikkat edin arkadaşlar
poseidon
04-07-2011, 11:09
amacı ne ???
İlan fetişi mi acaba?
amacı ne ???
İlan fetişi mi acaba?
o jantları almak istersen ne yaparsin ?
Onu dusunursen anlayacaksin.
Bunlarin Allah cezasini versin..
bilgilendirme için teşekkürler böyle ilanlar yüzünden buradan birçok arkadaşımız ciddi paralar kaybettiler
Ahmet Saraçoğlu
04-07-2011, 11:11
ben hemen hepsine 100 er lira kapora çıkıyorum şuan ,,, bakalım ciddimiymiş...
:D:D
SekoLive
04-07-2011, 11:13
araba ararken cok denk geldim saolsn bir iki arkadaş sayesinde kurtuldum dikkat edin arkadaşlar her ucuz ilanı tanıdık bildik değilse araştırın. insanın nevri dönüyor aramakdan ve bi anda gafil avlanabiliyor.
Bursadaki nokta hata olmayan s2000 demi öyle acaba :S
fatihtemizer
04-07-2011, 11:16
aman dikkat edin..hesap numarası verirler get açtırmadan almayın bence..bu veya her kim yapıyorsa..
tarantino
04-07-2011, 11:18
1 ilanın da elden teslim edilir demiş
classcar
04-07-2011, 11:21
elden teslim edilir diyeni bi arayalım ona diycek acaba
driftboy
04-07-2011, 11:22
Bursadaki nokta hata olmayan s2000 demi öyle acaba :S
Honda S2000 2.0 Vtec 2000 Model 49.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifirindan-farksiz-emsalsiz-boyasiz-hatasiz-s-2000-52826271/detay/#)
Bahsettigin buysa fake ilan değil korkma :)
Honda S2000 2.0 Vtec 2000 Model 49.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sifirindan-farksiz-emsalsiz-boyasiz-hatasiz-s-2000-52826271/detay/#)
Bahsettigin buysa fake ilan değil korkma :)
Parayı denkleştirebilsek kaçırılmıcak arabaymış o zaman...
driftboy
04-07-2011, 11:25
Parayı denkleştirebilsek kaçırılmıcak arabaymış o zaman...
Aracın sahibi siteye üye. Bursada Mtm garage..
elden teslim edilir diyeni bi arayalım ona diycek acaba
aradım ben onu şimdi , o jantlar lazım geliyorum almaya dedim , kekeledi sattım istanbula dedi.
akşam arayacam bi daha, adresi ver geleyim bakayım dedim vermedi.
Aradım aldım jantları kırklarelindeyim dedim tamam dedi,sora aradığınız kişiye ulaşılmıyo ahahahhah
lan şaka maka o jantlar lazım ya bana , fake olmama ihtimali var hala bi umut içimde crymeariver.
Jantın birisinde çizik varmış tam totoş ya :D
Para biyana mal biyana en güzeli , serefsz cok.
Biraz toy gibi konuşun... Babam alcak filan... Abi mabi çekin :D
SekoLive
04-07-2011, 11:32
ya bu adam yine iyimiş siteden can a rica ettim muğladan köyceize gitti civici görmeye bizde ertesi güne bilet arastırdık okdaar ciddiydik adii adam keşke bizede deseydi satık diye koyvcegize gidinmce teller kapandı falan bi türlü ulastım yine yalan sıktı sonracan geri döndü :) sonra aradım tam küfür ediyordum kapattı :D bidaa aradık yine aynı şey küfür ederek başladık kapattı ve tenha ilçeler seçiyolar genelde...
bence böyle ilanlara denk gelince sikayet etmeliyiz sabit bi konu olsa güzel olur gibi... sahte ilan şikayeti gibisinden en azından herkese yararımız olur.
Jantın birisinde çizik varmış tam totoş ya :D
lan olm istanbuldan birine sattım şimdi diyo ısrarla senmisin o ?
Geçenlerde siteden bi arkadaşımızı daha dolandırmışlardı galiba 500 tl ye nikon D90 bulmustu
Banlanan tuğralın 44 yaşındaki versiyonuydu o.
lan olm istanbuldan birine sattım şimdi diyo ısrarla senmisin o ?
Aldım dedim ama 12:26 da aradım istanbul demedim kırklareli dedim :D burgaz team tanır gerçi onlar almadiysa vardır bi hikmeti ahahahahah:D
SekoLive
04-07-2011, 11:37
sahibindene giremiyorm varsa telefou yazın bende bi arıyım konusaym :D :D herkes birer kerede çağrı atsın adamın şarjı bitirelm
adam telefonu kapadı sonunda :D
aynen bnde aradım kapalı, caktı galıba kofteyı :D tezgayı baska yere acmaya gidiyo :D
onursumer
04-07-2011, 11:54
jantta çok kelepirmiş yaa :D
bendebi şansımı denyim :D
Ahmet Saraçoğlu
04-07-2011, 11:55
bende geçen gün bi c4 beğendim beylikdüzü ilanı ,,,bende beylikdüzündeyim gelip görelim diyorum , adam işteyim şuan iş çıkışını bekleyin dedi...Tamam eyvallah dedim , işinden izin alamyabilir dedim , iş çıkışı saati aradım ''mesaiye kaldım , bugün göremezsiniz malesef ''dedi....
Haydaa neyse yarın buluşalım dedim , ertesi gün (pazar) aradım , işteyim dedi.İyi eyvallah dedim kapadım....Sonra başka telefondan arkadaşı arattım , biz ''bakırköyden gelicez , beylikdüzünü az çok biliyorum nereye gelelim'' dedim , yer saat verdi anlaştık , o civardan gelme saati olarak tahmini olarak bi 40 dk bıraktıktan sonra aradım aradım açmıyo... , en az 4 kere aradım , sonra dahada başka bi numaradan aradım anında açtı..''kardeş biz bakırköyden beylikdüzüne geldik nereye gidelim , nerden dönelim ''şeklinde safa yatıyoruz balkonda oturduğumuz koltuktan:D ,,, adam yine müsait değilim şuan dedi , Sigorta attı benim tabi ama yinede çok sinirli değilim taş atıp kolum yorulmadığı için.Ama hakikaten öyle istanbul içinden randevulaşıp gelmiş falan olsam buldurtacaktı kendiin bana:D
classcar
04-07-2011, 12:03
Arkadaşlar sadece bi jant yokki 8 tane filan ilanı var aynı kullanıcının hepsi uygun fiyatlı. Adam bildiğin dolandırıcı
ya bu bi ek aldı çaldı onu dağıtıyor :D yada oltayı atmış bekliyor :D
mgnPower
04-07-2011, 12:34
mesaj attim bende gonder kargoyu diye
redbaron
04-07-2011, 13:01
GET diye birşey var .50-70tl fazlasını ver güvenilir olsun. bu devirde kaporayla birşey satın almak büyük enayilik. bunların amaçları kerizleri ağa düşürmek ,ülkede bir sürü keriz olduğu için bu yola başvurmaları normal.
hakkaten amaç nedir acaba..önceden arandıkça knt falan kazandıran tarifeler vardı öyle bişeymi kovalıyo acaba :)
İlanı şikayet edersek en azından kaldırırlar haberi olmayanlarında cebi yanmaz
hakkaten amaç nedir acaba..önceden arandıkça knt falan kazandıran tarifeler vardı öyle bişeymi kovalıyo acaba :)
istiyosan adamla konusup parayı yatır , jantın gelmesini bekle , ne kovaldigini oyle daha iyi anlarsin sanirim :)
Ahahahahahahhaha lavuk ptt ye geç bende hemen kargoya gidiorum diyo parayı görüp anında veririm kargoya diyo
DogukanB
04-07-2011, 14:53
tüm ilanları da onay sürecinde telefon numarasını kaldırıyo galiba
Day Walker
04-07-2011, 15:01
Ahahahahahahhaha lavuk ptt ye geç bende hemen kargoya gidiorum diyo parayı görüp anında veririm kargoya diyo
Karaktersiz herif ne olcak ne işine yarıycak haram para :mad:
böylelerini yakalıyıp gırtlağını sıkmak lazım
arkadasi yolluyorum almaya geliyo adresi ver desene
genelde takasta da aynı moku yiyolar... valla bir kerizlik yaptım birkere adamla takasa girdik sen yolla bende yollayım dedi kargo nolarını verdik herşey ok.. ben gelen kutuyu açtım içinde pionner tyep yerine orjinal focus teybi :) çıktı bende adama dikiş tutmaz laptop yolladım ... laptapu öakayım derken adam bize teybi çaktı.. :D :D antalyalı idi adi herif belki tanıyan vardır neyse hala daha söverim ve antalyalıyım diyenle ticaret yapmam :D şaka tabi ama çakal dolu mlaın kusuru olabilir herşey olur ama yalan çok kötü bişi insanları kandırmak 3kuruşa tenezzül etmek apayrı bir olay ben şahsen o elemanın yakınında olsam zevk için bulur döverim zaten iş te yok boş boş duruyoruz dukkanda :D
Ö.öztüRk
04-07-2011, 15:05
Arkadaşlar Karadeniz bölge müdürü akrabamız oluyor . Aynı olay başıma geLdi aradım kişiyi komple engellettim bir daha üye olacagı zaman bılgılerın aynısından 1 tane bile girerse onaylanmıyor. Bilgilerini yazıyorm öyle bi durumda İlan No'su werip kaldırtabılırsınız.
Sahibinden.com bölge müdürü
Murat Kemal Tokmak
Tel: 0549-737-08-79 Arayıp bi mrb diyerek şikayette bulunucaktım diyip olayı anlatıp kişiyi engelleyebilirsiniz .
Gittigidiyor forever ya :) sahibinden'de ne paralar kaybedenler oldu site sahiplerininde gg'daki sıfır risk olayını uygulama şansı yokmu acaba ?
Trance-R
04-07-2011, 15:09
sahibinden.com personeli olarak ; "üyenin karalistede olduğunu" belirtmek isterim :)
lütfen alışveriş yapmayın , bu üye ile ;)
saygılar ve sevgilerimle.
Trance-R
04-07-2011, 15:11
Gittigidiyor forever ya :) sahibinden'de ne paralar kaybedenler oldu site sahiplerininde gg'daki sıfır risk olayını uygulama şansı yokmu acaba ?
sıfır risk zaten var ... "GET" ilanları üzerinden alışveriş yaparak , mağduriyet yaşamadan ürünlere sahip olabilirsiniz ;)
SekoLive
04-07-2011, 15:12
sahibinden.com personeli olarak ; "üyenin karalistede olduğunu" belirtmek isterim :)
lütfen alışveriş yapmayın , bu üye ile ;)
saygılar ve sevgilerimle.
neden bu adamları yakalatmıyorsunuz ? yada böyle bişeye teşebbüs varmı firma tarafından?
arkadaşlar ptt ye para yatırma ayagına,oradada siteden sağlam bi arkadas boksör filan ,paranın gönderildiği ptt şubesinde beklesin,eleman parayı almaya gidince.elemandan emin olduktan sonra yıksın geçsin :)
Trance-R
04-07-2011, 15:14
neden bu adamları yakalatmıyorsunuz ? yada böyle bişeye teşebbüs varmı firma tarafından?
yakalatmak şu şekilde ; mağduriyet yaşayan kişi mahkeme yolu ile istediği şekilde suç duyurusunda bulunabilir.sahibinden.com bu durum üzerine istenilen bilgileri mahkeme ile paylaşarak sonuca götürür problemi.fakat zaten polis ve diğer güvenlik birimleri ile çok tehlikeli durumlarda iletişime geçiyor zaten ;)
driftboy
04-07-2011, 15:15
arkadaşlar ptt ye para yatırma ayagına,oradada siteden sağlam bi arkadas boksör filan ,paranın gönderildiği ptt şubesinde beklesin,eleman parayı almaya gidince.elemandan emin olduktan sonra yıksın geçsin :)
Ahahahah :D :D :D
DogukanB
04-07-2011, 15:15
yakalatma değil de sahibinden.com la ilişkisini neden kesmiyorsunuz. yani dolandırıcılık yaptığını sizde biliyorsunuz hala ilan neden duruyor onu anlayamadım?
Trance-R
04-07-2011, 15:17
ilanı durmaz yada "sistem cache"lerine takılmıştır.eğer gerçekten sorun var ise ilanlar üzerinde sistem adminlerine direk atabileceğiniz ilan ile ilgili şikayet bölümü var zaten ;)
ilişi kesiliyor.bir daha aynı şekilde üye sisteme giremiyor ;)
ÜSTÜNERC
04-07-2011, 15:19
adamı aradım 1 saat once arabayı sattım dedi :):):):):)
SekoLive
04-07-2011, 15:19
yakalatma değil de sahibinden.com la ilişkisini neden kesmiyorsunuz. yani dolandırıcılık yaptığını sizde biliyorsunuz hala ilan neden duruyor onu anlayamadım?
bendebunu diyorum bizler ilanları görünce anlıyorz artık bi saatten sonra hangisi gerçek sahde az cok tahmn ediyorm 3 ay sonunda en azından belli bir marka araştırdıgmda çözmüştüm.. bunlara onay verenler neden bu ilanlara izin veriyor hep aynı resimlerle alakasız yerlere ilan veriyorlar. cok da barizler aslında.
Trance-R
04-07-2011, 15:25
sahibinden.com , piyasa fiyat araştırması yapan bir kurum değildir.sizin 4x100bijon aralıklı jant takımınız var ve piyasası 500 tl ... ama siz aciliyet içerdiğinden 400 tl istiyosunuz. biz sizin üyeliğinizi karaliste yapalım mı o zaman ? veyahut , sizin diğer ilanlarınızı aciliyet içerdiğinden ucuza bırakıyorsunuz ... karalistelik bir durum daha farklı durumlarda söz konusu olur.
saygılar.
multispace
04-07-2011, 15:26
şerefsizler !
multispace
04-07-2011, 15:28
harikasın onur :D
SekoLive
04-07-2011, 15:28
dediğnde haklısın. fakat kara listedeki kişiler hergün aynı araba fotoraflarıyla ilan açıyorlar fiyatı geç fotolar cok net belli plaka kapalı çözünürlük düşük fiyat diğerlerine göre uygun... telefonlarda genelde aynı numara. bi çözüm bulmak lazım bu işe kim bilir kimleri nasıl dolandırdılar bizim bilmediğimiz.
Trance-R
04-07-2011, 15:49
dediğnde haklısın. fakat kara listedeki kişiler hergün aynı araba fotoraflarıyla ilan açıyorlar fiyatı geç fotolar cok net belli plaka kapalı çözünürlük düşük fiyat diğerlerine göre uygun... telefonlarda genelde aynı numara. bi çözüm bulmak lazım bu işe kim bilir kimleri nasıl dolandırdılar bizim bilmediğimiz.
girişleri yasak fakat ; farklı kullanıcı olarak giriş yaptıklarından dolayı yaptırım durumu bir daha aynı olayı yaşatana dek ortaya çıkmıyor.olabildiğince kontrol ediliyor.2.5 milyon ilan var filtre filtre üstüne ... sürekli çalışmalar devam etmekte :)
yalnız mallar efsane :D 16 inç spoom için gözü kapalı para yollicak bir dünya adam var burda :D rpf1 de öyle :D stoplar da :D headers normal sadece fiyat olarak :D
S.Özeren
04-07-2011, 17:05
yalnız mallar efsane :D 16 inç spoom için gözü kapalı para yollicak bir dünya adam var burda :D rpf1 de öyle :D stoplar da :D headers normal sadece fiyat olarak :D
rpf1'e niyetliydim :D
Bu tarz ilanlar çok. Bir çok kişi mağdur oldu. İnsanımız maalesef böyle uygun bir ürün görünce çok kolay kanabiliyor. bunu bilen üçkağıtçılar bundan kolaylıkla yararlanıyorlar...
Bu arada her ucuz ilan sorunlu diye engellemek olmaz.
benim elimde bir sony şarj cihazı ve piller var. Bana gelişi 15 TL vede takas ile geldi. Yolladığım ürünlerden ufak Kâr ettiğim için buna ek para koymadım. Piyasa fiyatı 27 Tl lerde gezen ürün. Sıfır hiç açılmamış.
Yada Astra maket araç var. İngiliz üretiimi ve sıfır ürün. Oradaki fiyatı 25-30 Sterlin. Birisinin elinde aynısı var vede fiyatını 45 -55tl civarında ikinci el yazmış. Bendeki fiyatı 30 TL. Aldığım fiyatın hemen üstünde (Ebay ihaleden kaldı ucuza geldi). Yani araştırılsa çok iyi fiyat bendeki :) Ama Fake filan değil . Tabiki ilk alışveriş tercihim hep GET.
poseidon
04-07-2011, 17:15
Bazıları da alıcıda güven hissi uyandırmak için Polisim Askerim falan diyor.
Onlara da kanmamak lazım.
Ya arkadaş Türkiye'de yaşıyoruz.
Malı gör orasını burasını elle sağlamlığından emin ol :)
sonra içine sinerse ver parayı böyle kapora işlerine hiç girme.
Yada uzaksan Get açıp al.
Pardon ama hiç tanımadığı adama ortada mal mülk yokken kapora gönderene de ben pek akıllı gözüyle bakmam.
arkadasi yolluyorum almaya geliyo adresi ver desene
Aradım tekrar yolluyorum parayı tamam dedim adresi ver dedi,sora dedim orda arkadaşım var gelsin alsın dedim yok dedi başkasına göstermem kendin gel bak al mal burda dedi,dedim gelsin parayı versin yok kardeşim satıldı dedi yüzüme kapadı kanka
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-peugeot-206-cc-jantlari-53899087/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-o-z-racing-f1-serisi-53897743/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-replica-bbs-rs16-inc-53898159/detay/
bu arkds deılmı aynı kişi ılanalr yıne ucuz uyelıkte yenı
alfonso4474
10-07-2011, 08:58
Replica bbs rs16 inç - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-replica-bbs-rs16-inc-53898159/detay/)
milet 800-900 satar bu 750 tl veriyo zaten ılandakı resımler hep baska yerlerden alınmış ha