Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul'da konaklama sorunsali
mgnPower
05-07-2011, 14:43
Cuma Cumartesi 8-9 Temmuz icin iki kisi iki gece taksim civarinda otel ariyorum. Telefonla uc bes yer aradim yer bulamadim. yardim edebilecek birileri varmidir bu konuda. illaki taksim olmasi sart degil lakin muhit olarak cok bilmyiroum o civarlarda olabilir.
Büyük londra oteli.
Yer bulursanız istanbul'un en eski otelinden bir tanesinde kalabilirsiniz.
Ayrıca bu otelde duvara karşı filminin de bir kısmı çekilmiştir.
Nostaljiye düşkünseniz tavsiye ederim.
http://londrahotel.net/?gclid=CK6-1pKg6qkCFZIo3wodkWCuaA
mgnPower
05-07-2011, 14:59
hemen aradim ama yer yok maalesef.
beyoglu ogretmen evı 5 yıldızlı otl gıbıdır yer vardır emınolun:) yada zeytınburnu ogretmen evı dısardanda gırebılıyrsunuz
Bütçe nedir ? 4 yıldız 3 yıldız fark eder mi ? Benim eski çalıştığım oteller sirkeci / Gülhane de belki yer vardır..
gökh@n_gr
05-07-2011, 15:05
ben geçen cuma asmalımescit sokağında devman otelde kaldım güzel temiz bir otel tavsiye ederim istiklalin sonuna doğru tünele gelmeden 3 sokak geride falan yeri.
mgnPower
05-07-2011, 15:16
Devmanda yer varmis simdilik bakalim. su beyoglu ogretmen evi ilede bi goruselim oncelikle :)
sultanahmette yönlendirebileceğim oteller var..bütçenizi söylerseniz daha iyi olur
Cuma Cumartesi 8-9 Temmuz icin iki kisi iki gece taksim civarinda otel ariyorum. Telefonla uc bes yer aradim yer bulamadim. yardim edebilecek birileri varmidir bu konuda. illaki taksim olmasi sart degil lakin muhit olarak cok bilmyiroum o civarlarda olabilir.
Baltalimanında polis evi misafirhanesi var tavsiye ederim. Çokda güzel bir yerdir ama yer bulabilirmisin bilmiyorum....
mgnPower
05-07-2011, 16:08
Baltalimanında polis evi misafirhanesi var tavsiye ederim. Çokda güzel bir yerdir ama yer bulabilirmisin bilmiyorum....
Baltalimaninda her halukarda yer bulurum ama ters olacak orasi o yuzden kategori disi biraktim.