Orijinalini görmek için tıklayınız : Gökçeada Otel , Motel tavsiye?
Antalyalogy
05-07-2011, 20:45
Arkadaşlar kısmetse temmuz son hafta eşimle Çanakkale de olacağız..
Oradayken 1-2 gün Gökçeada da kalalım diyoruz..
Tavisye edeceğiniz otel ,motel ,pansiyon var mı?
Teşekkürler..
morgül pansiyon kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim 5 yıldır sürekli ailem oraya gider bugün kadar hiçbir sıkıntı cekmedik oldukca sıcak kanlı insanlardır temizlik konusundada aklınızda birşey kalmasın ama 2 gün gibi bir süre ada için az olabilir gezilmesi gerekn cok fazla turistik yerlere sahip.. daha detaylı bilgi yada aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsin ..
Otel olarak derseniz adanın hemen girişinde bir otel var imroz olması lazım ismi ama hiç girmedim kalmadım genelde pansiyon işi daha kolay ve daha rahat oluyor istedigin zaman mangalını yapıyorsun istedigin zaman rakını acıyorsun iyi yani genel olarak :D
selam özgür abi
Gökçeada da yazlığımız yapım aşamasındayken merkezde bulunan Pegasus Otelde ve Gökçe Otelde kalmışlığım var her ikisinden de memnun kalmıştık
Limandan çıktıktan sonra merkeze doğru giderken solda Palyaço Yakupun yeri var makara adamdır orda da kalmıştık orası da güzeldi
Gökçe Otel de merkezdedir fakat Pegasus Otelin olduğu ana caddede değil de bir arka caddesinde kaldığı için daha sessiz sakin ve park yeri açısından da bir sıkıntı çekmezsin
tequila818
07-07-2011, 19:05
Gökçeada, Gökçeada Rehberi (http://www.gokceadarehberim.com/)
Bu sitede gökçeada ile ilgili bütün bilgiler yer almaktadır. Otellere bakıp rezervasyon yaptırabilirsin. Yalnız bu haftasonu ile ilgili bir şey eklemek istiyorum. Pazar günü çok güzel rüzgar olacağı için bütün kiteboardcu ve surfçüler oraya akın edecek. Feribota erken gitmelisiniz.