PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya(alanya)Emlakcı

Anıl E.
05-07-2011, 21:54
Herkese iyi akşamlar,gereksiz bir konu degildir umarım.Bu hafta 3-4 arkadaş tatile gitmeyi düşünüyoruz apart daire tarzında bi yer kiralamak istiyoruz.İnternette çok var ama bu zamanda güvenilir olması sıkıntı yaratıyor.Sizlerin tanıdıgı bildigi güvenebileceginiz kiralayacak kimse var mı?Günlük 100-150 tl arası bi yer istiyoruz havuzlu ,eglence yerlerine yakın veya çok uzak olmayan temiz daireler ..
Eger bulunursa hemen 7-8 temmuz gibi yola çıkıp gelecegiz .İlgilenen olursa şimdiden teşekkür ederim.Birkaç yer buldum hesap numaralarını aldım kapora yatırmak için ancak ilk kez böyle bir işe kalkıştıgımız için biraz tedirginiz

levent
05-07-2011, 22:18
Valla yer kalmışmıdır zor, oralarda değilim yaz okulu dolayısıyla yoksa kovalar biraz soruştururdum, tanıdık emlakçı da yok şuanda çevreden.. Genel emlakçılar pek sıkıntı çıkarmaz , direk kişiden olmamasına dikkat edin derim netteki ilanlarda. Arayıp konuşun, acele de etmeyin daha 2 hafta önce normalde olması gerekenin 1/3'ü potansiyelindeydi Alanya :) Ayın 15'i sonrası canlanır iyice ;)

Anıl E.
05-07-2011, 22:21
Valla yer kalmışmıdır zor, oralarda değilim yaz okulu dolayısıyla yoksa kovalar biraz soruştururdum, tanıdık emlakçı da yok şuanda çevreden.. Genel emlakçılar pek sıkıntı çıkarmaz , direk kişiden olmamasına dikkat edin derim netteki ilanlarda. Arayıp konuşun, acele de etmeyin daha 2 hafta önce normalde olması gerekenin 1/3'ü potansiyelindeydi Alanya :) Ayın 15'i sonrası canlanır iyice ;)

Mahmutlar'da tatilcilere haftalık kiralık daire 600 TL (http://www.milliyetemlak.com/ilan/4101119)

ALANYA MAHMUTLAR KİRALIK EŞYALI RESİDANS V.İ.P Kiralık Daire Alanya Mahmutlar #524167- Emlak Jet (http://www.emlakjet.com/konut/emlak-kiralik-daire-antalya-alanya-524167.html)

şu iki yere baktık ama

levent
05-07-2011, 22:25
Mahmutlar 10-15 km Mersin tarafında Alanya'dan, dolayısıyla merkeze clublere uzak sayılır :)

maxpower
05-07-2011, 22:26
berkan hotel var, fiyatları uygundu. arayıp fiyat alın sabah kahvaltı ve akşam yemeğide dahil aparttan daha hesaplı gelmişti bize :) yemekleri gayet lezzetli, alanyada cadde üzerinde sahile yakın yani. bizim arkadaşlar kalmışlar tavsiye ettiler fln fiyip pazarlık yapın yardımcı olurlar muhtemelen

Type-R
05-07-2011, 22:33
Mahmutlar 10-15 km Mersin tarafında Alanya'dan, dolayısıyla merkeze clublere uzak sayılır :)alanyadan yeni geldim 3-4 gün oluyor her senede gider gezerim.. Kız arkadaşım mahmutlarda oldugu için orayada gittim özel arabayla 10-15 dk alanyaya öyle pekte uzak değil yav..

1.5-2 ay kadar antalyada kaldım keşke daha önce söyleseydiniz epeği ilçe tatil köylerine gidip gezdik bakıp ederdik yardımcı olmaya çalışırdım.. Ama bulunmaz die birşey yok bir sürü kiralık ev pansiyon flaan vardır illaki.. Orda olup iyice bakmak lazım.:icon_tup:

Anıl E.
05-07-2011, 22:38
alanyadan yeni geldim 3-4 gün oluyor her senede gider gezerim.. Kız arkadaşım mahmutlarda oldugu için orayada gittim özel arabayla 10-15 dk alanyaya öyle pekte uzak değil yav..

1.5-2 ay kadar antalyada kaldım keşke daha önce söyleseydiniz epeği ilçe tatil köylerine gidip gezdik bakıp ederdik yardımcı olmaya çalışırdım.. Ama bulunmaz die birşey yok bir sürü kiralık ev pansiyon flaan vardır illaki.. Orda olup iyice bakmak lazım.:icon_tup:

Valla acil bulmamız lazım bu hafta gittik gittik,gidemedik dahada gidemeyiz .Deli gibi araştırıyoruz ,evet bir sürü kiralık ev pansiyon var ama güzel mi degil mi temiz mi güvenilir mi,o yüzden tanıdık önemli bizim için ya da önerebilecek birileri

levent
05-07-2011, 22:39
alanyadan yeni geldim 3-4 gün oluyor her senede gider gezerim.. Kız arkadaşım mahmutlarda oldugu için orayada gittim özel arabayla 10-15 dk alanyaya öyle pekte uzak değil yav..

Ben orda yaşıyorum senelerdir, Her akşam da Kestel'deki Go-Karta gidiyoruz net 20dk sürüyor kurallar dahilinde gidince, ki Kestel Mahmutlardan 8km geride tam olarak ;) arabayla 10-15dk diyorsunuzda zaten bende 10-15 km demişim. Araç yoksa sıkıntı olur git-gel şekli, akşam 11 sonrası dolmuş yok. Ki araçla gelseler bile, eğlenirken içecek arkadaşlar muhtemelen, direk iskele çıkışında anıt ışıkları sonrası çevirme olur, çevreyolu ile sahil yolunun birleştiği Kestel'de de ayrıca bi çevirme olur her gece düzenli olarak alkol denetimi konusunda taviz vermez polisler Alanya'da..

Damlataş civarında yada en uzak olarak Oba tarafında bakmak daha mantıklı, Oba da Alanya ile Mahmutların tam arasında ama en azından sahil kesiminde olursa ulaşım açısından daha kolay olur.
:icon_tup:

Anıl E.
05-07-2011, 22:41
Ben orda yaşıyorum senelerdir, Her akşam da Kestel'deki Go-Karta gidiyoruz net 20dk sürüyor kurallar dahilinde gidince, ki Kestel Mahmutlardan 8km geride tam olarak ;) arabayla 10-15dk diyorsunuzda zaten bende 10-15 km demişim. Araç yoksa sıkıntı olur git-gel şekli, akşam 11 sonrası dolmuş yok. Ki araçla gelseler bile, eğlenirken içecek arkadaşlar muhtemelen, direk iskele çıkışında anıt ışıkları sonrası çevirme olur, çevreyolu ile sahil yolunun birleştiği Kestel'de de ayrıca bi çevirme olur her gece düzenli olarak alkol denetimi konusunda taviz vermez polisler Alanya'da..

Damlataş civarında yada en uzak olarak Oba tarafında bakmak daha mantıklı, Oba da Alanya ile Mahmutların tam arasında ama en azından sahil kesiminde olursa ulaşım açısından daha kolay olur.
:icon_tup:

Ya sana zahmet bakabilecegin bir yer sorabilecegin kimse yok mu?Alanya merkezde olur yani mahmutlar linkini yolladım diye mahmutlarda kalıcaz diye bir şey yok,bilmiyoruz etmiyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz

Type-R
05-07-2011, 22:45

:icon_tup:Evt sölediklerine katılıyorum bunları göz önünde bulundurursak biraz sorun olabilir.. Obada olur tabi yakınlık
açısından.:)

Bu arada anıt ışıklarında ve iskele girişinde bende kötü pişti olacaktım trafikçilerle göz açtırmıyolar faso görmesinler direk sağa çek :D

levent
05-07-2011, 22:45
Ya sana zahmet bakabilecegin bir yer sorabilecegin kimse yok mu?Alanya merkezde olur yani mahmutlar linkini yolladım diye mahmutlarda kalıcaz diye bir şey yok,bilmiyoruz etmiyoruz yardımcı olursanız çok seviniriz

şuan alanyada değilim, yaz okulu. orda olsam bakardım dediğim gibi.. ben yine orda olan arkadaşlara sorayım gündüz vakti, olumlu birşey çıkarsa yazarım burdan :icon_tup:

Anıl E.
05-07-2011, 22:53
Sifalar Otel Alanya/Türkiye (http://www.sifalarhotel.com/tr/)

burasıda apart otel sanırım,telefonumun şarjı yok bu saatte fiyat bilgisi alabilir miyiz acaba?Benim yerime başkası arayabilir mi? :).Biraz aceleci davranıyorum kusura bakmayın ama acele etmemiz gerekli .

Anıl E.
06-07-2011, 09:02
Güncel...yok mu yardımcı olacak kimse

umitgt
06-07-2011, 10:24
Panpa bende yarın yola çıkıyorum. Antalya / Manavgat / Alanya neresi denk gelirse gidicem. Netten bayagı araştırdım hangi otel pansıyon arasam yer yok diyor :D Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete hayırlısı :D

Anıl E.
06-07-2011, 10:25
Büyük ihtimal biz de öyle yapıcaz yarın akşam yola koyulucaz adam gibi tatil yapamıcaz anlaşılan :).
Bari orada beni rahat bıraaaaaaaaak :D

umitgt
06-07-2011, 10:31
Büyük ihtimal biz de öyle yapıcaz yarın akşam yola koyulucaz adam gibi tatil yapamıcaz anlaşılan :).
Bari orada beni rahat bıraaaaaaaaak :D

Lale ne işim olur senle , :D Kız arkadasımla çıkıyoruz.. Sap specler sizi :hahaha:

Anıl E.
06-07-2011, 12:12
Dikkat et SAPlamayalım ! :D

corrado
06-07-2011, 15:48
Günlük Kiralık Yazlık Antalya Alanya 2+1 odalı 90 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-alanya-avsallar-incekum/detay/#)

yukardaki ilan sahibi ile görüşebilirsiniz.
gerçi ilandaki daireler sizin gideceğiniz tarihlerde dolu olsa gerek. ama avsallar tarafında her türlü yer ayarlar.
deniz için incekum ,eğlence için konaklı(summer garden) olmadı alanya tarafında takılırsınız.

numaranızı kocaeli den atıf tan aldım diyebilirsiniz.
yolunuz açık olsun.iyi eğlenceler.

umitgt
07-07-2011, 14:30
Günlük Kiralık Yazlık Antalya Alanya 2+1 odalı 90 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-daire-alanya-avsallar-incekum/detay/#)

yukardaki ilan sahibi ile görüşebilirsiniz.
gerçi ilandaki daireler sizin gideceğiniz tarihlerde dolu olsa gerek. ama avsallar tarafında her türlü yer ayarlar.
deniz için incekum ,eğlence için konaklı(summer garden) olmadı alanya tarafında takılırsınız.

numaranızı kocaeli den atıf tan aldım diyebilirsiniz.
yolunuz açık olsun.iyi eğlenceler.

Atıf abi sen mesajı yazdıktan sonra aradım ve bugün sabah yola çıktım Denizliden az önce yerleştik suan balkon sefasindayim :)

Umut beysagolsun çok ilgileniyor sizde oldukça seviliyorsunuz :) Teşekkürler on numara bes yıldız ;)

Hadi ben denize gider :))

corrado
07-07-2011, 14:34
tadını çıkar
bizim için de gez eğlen :)

Anıl E.
07-07-2011, 16:03
Atıf abi sen mesajı yazdıktan sonra aradım ve bugün sabah yola çıktım Denizliden az önce yerleştik suan balkon sefasindayim :)

Umut beysagolsun çok ilgileniyor sizde oldukça seviliyorsunuz :) Teşekkürler on numara bes yıldız ;)

Hadi ben denize gider :))

Olm benim için yollandı o link sen niye gittin kuruldun benim ayarlayacagım mekana,ne kadar işgüzar adamsın lan :D ,okuyunca şok oldum karakterine draglıyım

levent
07-07-2011, 18:26
bizim arkadaş sordurmuş bikaç yere de fahiş fiyatlar diyo malesef hacı..

umitgt
08-07-2011, 07:40
Olm benim için yollandı o link sen niye gittin kuruldun benim ayarlayacagım mekana,ne kadar işgüzar adamsın lan :D ,okuyunca şok oldum karakterine draglıyım

Panpaaaa yan daire bos :)) karakterini yediğim :) İyi tatiller