Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.18is AFC yardım
Takurworx
07-07-2011, 01:14
318is için hangi afc uygundur acaba ?
afc select modeli avrupa üretimi araçlar için daha uygun
Takurworx
07-07-2011, 11:35
peki şeması varmı acaba 318 is içinn
VteC_MaNiaC
07-07-2011, 12:09
beyin şeması mertte vardır zaten afc de 10 tane kablo var uygun kablolara paralel giricen mehmet efendi :D
boosted_pug
07-07-2011, 21:33
select felan bulman baya zor hangi modeli alırsan al bağlantıları aynı bi sıkıntı olmadan bağlarsınız ben neo da afc 2 de 1 de bağladım google a safc pin out die aratırsan direk bulursun aracının pinlerinide bi avometreye bakar tık tık bulabilirsin
select felan bulman baya zor hangi modeli alırsan al bağlantıları aynı bi sıkıntı olmadan bağlarsınız ben neo da afc 2 de 1 de bağladım google a safc pin out die aratırsan direk bulursun aracının pinlerinide bi avometreye bakar tık tık bulabilirsin
kardeş eğer ankaraya yolunda düşerse aracını gözün kapalı boosted pug arkadaşımıza teslim edebilirsin, ben istanbuldan kalktım gittim, aracıma beyin şeması bulunamıyordu, sağolsun arkadaş bulmuştu, 30 dk'dan daha az sürede apexi neo'yu araca bağlamıştı ... tavsiye ederim ... yaptığı montajın en güzel yanı ne yaptığını bilmesiydi, aracı kurcalayıp deneme yanılma ile zarar vermemişti anlayacağın ....