Orijinalini görmek için tıklayınız : 01KN694 - 205GTI Otoban Kenesi :)
MAŞALLAHHH.Benimde 94 yılında ilk arabamdı 205 1.9 gtı. o nedenle ayrı bir önemi vardır bu arabaların benim hayatımda. kazasız belasız kullanmak dilegiyle kardeş.
hmm 205 sahiplerinden birinin çıkması bni sewindirdi.. tabi ozmanlarn arabası sendeymiş baya bi bilgin vardır bu arabalar üzerinde..
yorum için tşk.. ;)
MUGENPOWE®
12-09-2007, 11:35
cok gzl makıne 205ler ama bence dısını orjınale cewrsen daa gzl durucak kazasıs belasıs
Bence de dısı orjinal olsa cok daha fazla güzel duracak...
Özellikle kaput cok bozmus arabayı, masallah kazasız belasız ;)
arkadaşlar bence ön tampon olmdığı için biraz gıcık duruyor.en kısa zmanda bady kitli ön tamponu takıcam..oazman orjinale çevir demiceksiniz :) ..farkı ozaman görürsünüz ;)
yusufcan_1982
12-09-2007, 12:26
kazasız belasız :D güzel araba maşşalah
tşkler yorumlar için..
thanks yusuf abi..
genel kanı otoban faresi üzerine ama kenede yakışmış
205 cok gzl arabadır cok emek harcamıssın ellerine saglık benimde eski arabam adanada suan bian omu die baktım ama:( neyse ben olsam kaputu orjinale cevirir on panjuruda orjinal takardım belki tamponu begeniıorsundur ama orjinal sisli bir tampon cok sık dururdu belkide yaşlanıyorum dur ne kadar az fiber okadar guzel araba birde ben tek silecek yapmıstım 205 i birdusun cok guzel oluyor yakısıyor gule gule kullan
Abi Allah özletmesin dur daha sen Sİ resimlerine bakıpda iç geçiriceksn daha :)
205 cok gzl arabadır cok emek harcamıssın ellerine saglık benimde eski arabam adanada suan bian omu die baktım ama:( neyse ben olsam kaputu orjinale cevirir on panjuruda orjinal takardım belki tamponu begeniıorsundur ama orjinal sisli bir tampon cok sık dururdu belkide yaşlanıyorum dur ne kadar az fiber okadar guzel araba birde ben tek silecek yapmıstım 205 i birdusun cok guzel oluyor yakısıyor gule gule kullan
ön tamponun orjinalini aradım ama bulamadım yeni bady kitli tampon yaptırim ddm.kısmetse yakında oda takılacak..
kaputtaki havalandırmayı sökmeyi düşünüyorum.. panjurada yeni bi sistem var aklımda :) ..1tane 205te görmüştüm çok hoşuma gitmişti onu yaptırırm büyük ihtimal..
ayrıca silecek konusuna gelince aracımda hiç silecek yoktu trafik zoruyla taktım:) ..bana kalsa hiç takmam :p ama düz silecek denk düşerde alırsam ozaman tek silecek yaparm :cool:
yorumlar için tşk ederim..
Muvaffak
14-09-2007, 00:21
babamin gencligindeki arabasi :D ama o 205 GT idi
kazasiz belasiz masallaa ama bence disi orjinal kalsaydi eminim daha guzel olurdu..
he bu arada babamin gencliginin arabalarindan efsane peugeot :) direksiyondaki de ben:hahaha:
http://img526.imageshack.us/img526/429/mmmog3.jpg
Abi Allah özletmesin dur daha sen Sİ resimlerine bakıpda iç geçiriceksn daha :)
Hondayı herzaman alırım artık hedef duz gitmek değil mantık değişti:p
kazasız belasız benimde 97 yılında 92 1.9um vardı group n den çıkma :) keyifli arabadır kazasız belasız bin.. ama benim düşüncem en güzel 205 yere en yakın ve tamamen orjinal olandır..şahsi fikrim tabiki..
çok güzel erdinç gördüm geçen hafta mahallede
kazasz belasz
...................................