PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aramizda Kuyumcu olan var mi?

a.L.i
07-07-2011, 17:57
Yeri burasimidir bilmiyorum ama affiniza siginarak sormak istedim.

Arkadaşlar evlilik yıldonumu yaklaşıyor ***** bir yüzük alınması şart gibi. Kapalı çarşıya , Beyazit'a gidip piyasa yoklaması yapmadım ama Bvglari yüzük alıcam büyük ihtimalle. Elinde olan, bilen , yardimci olmak isteyen varsa cok makbule gecer.

Modeli budur

http://666kb.com/i/bv04lpxr4sdxpdwbm.jpg

Melih-Ö
07-07-2011, 17:59
Çok samimi arkadaşım kapalı çarşıda imalathanede çalışıyor yardımcı olabiliriz isterseniz.

gfb01
07-07-2011, 18:00
Mehzent arkadasımız yardımcı olur

mehzent
07-07-2011, 18:04
Ben kuyumcukentteyım ama bu yuzukler cok demode artık uretımı yok denıcek kadar az cok daha sık seyler var esnaf arkadaşlarda kuyumcukentte yolun duserse yardımcı olurum ama evlılık yıldonumu ıcın opırlanta falan dusunursen onuda kapalıçarşıda bı ımaltcıya yonlendırebılırım...

Cimmeria
07-07-2011, 18:06
evet bunlar biraz eski model gibi, kapalıçarşıda falan bayağı değişik modeller gördüm geçen gittiğimde... ya da yurt dışından sitelere bakabilirsiniz, ordan model beğenip yaptırabilirsinizde

a.L.i
07-07-2011, 18:07
Çok samimi arkadaşım kapalı çarşıda imalathanede çalışıyor yardımcı olabiliriz isterseniz.

Melih bi ufak citlatabilirmisin acaba? Ayni bu modelden gerekiyor.

Mutu
07-07-2011, 18:07
...............

a.L.i
07-07-2011, 18:08
Ben kuyumcukentteyım ama bu yuzukler cok demode artık uretımı yok denıcek kadar az cok daha sık seyler var esnaf arkadaşlarda kuyumcukentte yolun duserse yardımcı olurum ama evlılık yıldonumu ıcın opırlanta falan dusunursen onuda kapalıçarşıda bı ımaltcıya yonlendırebılırım...

Müdür doğrudur eskidir, ama bayanlari biliyosun iste *****.Kuyumcukent'e yakınım Küçükçekmece de oturuyorum musait zamanda ugramaya calisirim.Pırlantayı bi oncekinde aldim :) o bakımdan bu sefer sira buna geldi.

Zahmet olucak ama bi bakabilirsen cok makbule gecer.

a.L.i
07-07-2011, 18:09
evet bunlar biraz eski model gibi, kapalıçarşıda falan bayağı değişik modeller gördüm geçen gittiğimde... ya da yurt dışından sitelere bakabilirsiniz, ordan model beğenip yaptırabilirsinizde

Direk kapali carsida nokta atisi bulabilecegim dukkan magaza isimleri varsa cok makbule gecer. Dön dolaş yapmak istemiyorum cunku.

mehzent
07-07-2011, 18:10
Müdür doğrudur eskidir, ama bayanlari biliyosun iste *****.Kuyumcukent'e yakınım Küçükçekmece de oturuyorum musait zamanda ugramaya calisirim.Pırlantayı bi oncekinde aldim :) o bakımdan bu sefer sira buna geldi.

Zahmet olucak ama bi bakabilirsen cok makbule gecer.

yarın sordurup buraya yazarım olup olmadığını o zman...

Melih-Ö
07-07-2011, 18:11
Melih bi ufak citlatabilirmisin acaba? Ayni bu modelden gerekiyor.

ben size telefonunu yolluyorum pmle. Kendisi yardımcı olacaktır.