Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi lastik parlatıcı ???
Murat Özcan
07-07-2011, 23:45
Arkadaşlar uzun zamandır aklımda farklı bir parlatıcı arıyorum,bazı markaların kalıcı lastik parlatıcıları oldugunu duydum bende artık onlara yonelmeyı dusunuyorum,artık ne oldugunu bılmedıgımız urunlerı kullanmak ıstemıyorum acıkcası yıkamacılar suruyor ama ne suruyor bellı degıl neyse,aramızda kullanan arkadaşlar varsa markasını bulabılecegım yerı, en olmadı karıstırılıp neyle en uygun parlaklıgı yakalayacagımı soylerlerse cok sevınıcem tesekkurler sımdıden
not:arap sabunu,kola,süt gibi şeyleri yazmassanız sevınırım :D
poseidon
07-07-2011, 23:48
Sonax'ın lastik parlatıcısını kullanıyorum.
Yazın sürdükten sonra 3-4 gün siyah ve parlak duruyor.
Tavsiye ederim. Opetten almıştım. Fiyatı da 23 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Murat Özcan
07-07-2011, 23:50
Sonax'ın lastik parlatıcısını kullanıyorum.
Yazın sürdükten sonra 3-4 gün siyah ve parlak duruyor.
Tavsiye ederim. Opetten almıştım. Fiyatı da 23 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
sonax ve würt gibi markalarınkını duymustum abi,artık duruma gore bakıcam diğer kullanan arkadaslarında bır goruslerını alıyımda
poseidon
07-07-2011, 23:51
Valla ben biraz abartıp kauçuk paspasları bile parlattım.
ama bilinmedik markaları lastiğine sürme derim.
Murat Özcan
07-07-2011, 23:54
Valla ben biraz abartıp kauçuk paspasları bile parlattım.
ama bilinmedik markaları lastiğine sürme derim.
yıkamacı arkadaştan aldım bir şişe içine ama ne oldugu bellı degıl,onun ıcın artık soyle bılındık bırseyler ıstıyorum dedım bır kullanan arkadaslara sorayım hangılerı kalıcı falan dıye
m-power07
07-07-2011, 23:57
Evet sonax'ın bir çok ürününü tavsiye ederim lastik parlatıcısını kullanmadım.. diğer ürünlerini kalitesi belli güvenle kullanabilirsin bence :)
Murat Özcan
08-07-2011, 00:00
Evet sonax'ın bir çok ürününü tavsiye ederim lastik parlatıcısını kullanmadım.. diğer ürünlerini kalitesi belli güvenle kullanabilirsin bence :)
teşekkür ederim sonaxı deniycem sanırım :D
turco_013
08-07-2011, 00:02
wala bens sarp kullanıyorum çok hoşumada gidiyor nasıl bi markadır bilmiyorum:) direk lastik parlatıcı değil herahdel üstünde göğüs parlatıcı falan yazıyor fakat lastiği çok güzel parlatıyor:D
meguarts sın lastik parlatıcı jeli üper mor mor şeker gibi bide mis gibi kokuyor :) ıslak ve güzel görünüm için bence tek...
Murat Özcan
08-07-2011, 00:04
wala bens sarp kullanıyorum çok hoşumada gidiyor nasıl bi markadır bilmiyorum:) direk lastik parlatıcı değil herahdel üstünde göğüs parlatıcı falan yazıyor fakat lastiği çok güzel parlatıyor:D
:D dogrudur tabıkı bır cok ıslevı olan parlatıcılarda var
meguarts sın lastik parlatıcı jeli üper mor mor şeker gibi bide mis gibi kokuyor :) ıslak ve güzel görünüm için bence tek...
megiuarsı duydumda denemedım daha :D
meguiars ben hiç beğenmedim çok mat yapıyo parlatıcı sürüldüğü bile belli deil ama namus lekesi gibi çıkmıyo gerçekten uzun süre
Murat Özcan
08-07-2011, 00:07
meguiars ben hiç beğenmedim çok mat yapıyo parlatıcı sürüldüğü bile belli deil ama namus lekesi gibi çıkmıyo gerçekten uzun süre
denemeyı dusunuyordum megi ama hıc bulasmayım o zaman,bana canlı parlaklık lazım oda sonaxta var sanırım
lastiği havayla tamamen kurutmak gerekiyor parlaması için, ıslakken sürülürse parlamaz
PaSHa-brk
08-07-2011, 00:11
Gırtlağın silikonu hiçbişeye değişmem :D
Badem yağı:) Boya tabancasının içine doldurup püskürterek uygularsan ve 2 kat geçersen inanılmaz bir parlaklık oluyor ve 3 4 gün rahat dayanıyor.
meg 10 numaraaaa kuru sür aynen otur izle :) en kötü lastiğe bile ben burdayım dedirtiyor bence.... tabi fikir değişir jel yapıda olduğu için tabaka olusturuyor ve uzun süre gitmiyor.. bence çok başarılı...
fresh_ssound
08-07-2011, 00:13
arap sabunu :Deli:
Murat Özcan
08-07-2011, 00:17
lastiği havayla tamamen kurutmak gerekiyor parlaması için, ıslakken sürülürse parlamaz
demekki megte parlıyormuş,sürme yöntemı farklıymıs
stacplastic deneyin bi derim
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkVHOtVZOtJAkL9xepMvGUSKdUZ_-6X9ZXqlc0SqWTI_5cnZbncg
Meg endurance bu isin kralidir.denemedigim marka model kalmadi.
Fatih Kavak
08-07-2011, 00:19
meguiars endurance ve sprey carpex :icon_tup:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkVHOtVZOtJAkL9xepMvGUSKdUZ_-6X9ZXqlc0SqWTI_5cnZbncg
sene 2006 falan bi 10 tüp bitirmişimdir bundan bi ara favorimdi :)
Oooo megten once 5 sene filan kullandim sanirim buda cok iyidir,koli koli aliyordum hala bulunuyormu acaba?
bızım shell e gelmıs gecen aldım 2 tane :d
bızım shell e gelmıs gecen aldım 2 tane :d
5 liraydi laa bunlar kaca aldin apo ? :)
10 tl sanırım yanlıs hatırlamıyorsam ama en ıyısı carpex :) bıldıgın su gbı gozukuyor
Meguiars Endurance iyidir, temiz lastige uygulanmasi gerek, tek kat bile 1 hafta gider en az. Guzel yedirince yagmurdan sonra da parlamasi en guzel tarafi :D
Meg endurance bu isin kralidir.denemedigim marka model kalmadi.
denemedıgın marka kalmamışta model kalmış:D meguiars all season dressing iltimeyt.
alıosun bi boş fısfıs içine asd yı dolduruyorsun sonra yapman gerekn fıslatmak ne elin kirlenio nede endurance den daha az parlatıo bnm tavsıyem asd.
Yaparsin bi karisim deneriz adamim zaten dolap eksildi goki isi ogrenicem diye bugun bktm talan etmis ortaligi anlamadgm blackholle colli yi niye ewe goturdugu :)
badem yagı alın servet ödemeyin. lastigi tertemiz yapıp kuruyunca yedire yedire sürün tşk ediceksiniz :d
Oooo megten once 5 sene filan kullandim sanirim buda cok iyidir,koli koli aliyordum hala bulunuyormu acaba?
shellerde var 6.5 yada 7.5 lıra. 2007 den berı baska bısey kullanmıyorum parlatma ıcın.
en sevdıgım yanıda ustune su tutunca suyu ustunden atması ve hala parlamaya devam etmesı.
fasterhan
08-07-2011, 00:41
shellerde var 6.5 yada 7.5 lıra. 2007 den berı baska bısey kullanmıyorum parlatma ıcın.
en sevdıgım yanıda ustune su tutunca suyu ustunden atması ve hala parlamaya devam etmesı.
bu markayı ögrendigimiz iyi oldu....saat geç olmasaydı ve üşenmeseydim eryaman shellden almaya giderdim hemen :D
Yaparsin bi karisim deneriz adamim zaten dolap eksildi goki isi ogrenicem diye bugun bktm talan etmis ortaligi anlamadgm blackholle colli yi niye ewe goturdugu :)
kımbılır nerelerı cilalıyo :D bn ılk zamanlar laptop modem televızyon ne varsa cılalamaya çalışıyodum :D ama asd iyidir bn bi galon alıcam yakın zamanda olmadı ortak alalım .
özellikle mi sohbete açıyorsunuz anlamıyorum,
sadece bu tür konular için istek üzerine bölüm açıldı sayın kullanıcılar
SekoLive
08-07-2011, 08:12
ranthor haklı :)
rudvan galon alıcaksanz bende ortak gelebilirim lastık parlatıcıya
Low-Rider
08-07-2011, 08:24
ben carpex'i çok seviyorum çok başarılı bence
lastik ıslak kuru farketmiyor parıl parıl yapıyor , sprey olduğu içinde çamurluk içlerine falanda kolayca sıkılıyor
meguiars'ın da lastik parlatıcıları var ama pek sevmedim ben kullanırkende eller batıyor
SekoLive
08-07-2011, 08:29
özgür netten baktımda capexse köpük olarak yazıyor senin dediğin bundan farklımıdır?
Low-Rider
08-07-2011, 08:32
Bahsettiğim ve kullandığım bu , ön ek'e falanda sıkıyorum bunu
Hepsiburada.com : Carpex Lastik Temizleyici Ve Parlatıcı 500 Ml 093007 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/carpex-lastik-temizleyici-ve-parlatici-500-ml-093007/ProductDetails.aspx?productId=otm093007&categoryId=20035747&SKU=OTM093007)
Low-Rider
08-07-2011, 08:34
Hepsiburada.com : Space Simsiyah Lastik Parlatıcı ÇİFT UYGULAMA SÜNGERİ HEDİYE 842350 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/space-simsiyah-lastik-parlatici-cift-uygulama-sungeri-hediye-842350/ProductDetails.aspx?productId=otm842350&categoryId=20035747&SKU=OTM842350)
carpex'in yanına bir tanede bundan almıştım zırt pırt sıkarım diye:D ama kullanmadım daha
tegci_09
08-07-2011, 08:56
E-max 5 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Konsantre Lastik Parlatıcı bu ürünü al hepsiburadadan ben lastikçiyim 2 yıldır ürünlerimizde kullanıyoruz çok memnunuz yarı yarıya su katabilirsinde katmazsan daha dayanıklı oluyor zaten bu 5kg sana 10 yıl kafadan yeter:D
mustafaa_akca
08-07-2011, 09:11
Hepsiburada.com : Space Simsiyah Lastik Parlatıcı ÇİFT UYGULAMA SÜNGERİ HEDİYE 842350 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/space-simsiyah-lastik-parlatici-cift-uygulama-sungeri-hediye-842350/ProductDetails.aspx?productId=otm842350&categoryId=20035747&SKU=OTM842350)
carpex'in yanına bir tanede bundan almıştım zırt pırt sıkarım diye:D ama kullanmadım daha
sasırtıcı derecede mukemmel bı parlatıcı ılk suekdugun andan ıtaberen non stop devam arkadas tavsıyesı uzerıne almıstm sewerek kullanıorum yaglı bı ozellıgı war:D:D
Murat Özcan
08-07-2011, 11:05
evet arkadaşlar çoğunluğun kararına göre en pratik alabileceğim şeyler,shell benzınlıgıne gıdıcem ya carpex alıcam yada stacplastik parlatıcı alıcam,onlardan olmassa meg in sitesinden endurance sipariş vericem şu an boyle dusunuyorum bakalım bugun ıcınde shelle gıdıp bakıcam ama umarım vardır
berner lastık parlatıcısı yada berner sılıkon sprey florya berner profıcarcarede bulabılırsınız
Gokalp-M
08-07-2011, 11:25
ben badem yağı kullanıyorum iyi parlatıyor.
Murat Özcan
08-07-2011, 11:26
berner lastık parlatıcısı yada berner sılıkon sprey florya berner profıcarcarede bulabılırsınız
ben badem yağı kullanıyorum iyi parlatıyor.
artık hıc bırsey bulamassak onu surucez napalım :D
Bende lastik tam bir takıntı olduğundan kullanmadığım marka model kalmadı.Senelerce carpex siyah kutu sprey kullandım koliyle alıyordum bp den geldiği gün.Sonra meguıars endurance ile tanışınca almadım bidaha carpex.endurance parlatmıyor diyen yanlış uygulamıştır.Kuru lastiğe yedirerek bolca sürünce mukemmel parlatıyor.Henuz daha iyisini görmedim.Tek sıkıntısı yolda sıcrayıp kapı camurluk mahvediyor nokta nokta ama değer :)
dragon07
08-07-2011, 12:56
beyler parlatma işinin kralı sarp :) eller kollar biraz batar ama en iyi parlatanı bu bence...
http://i53.tinypic.com/15nucdk.jpg
sarı ped + meguiars endurance
cembasmaci
08-07-2011, 15:06
Meg NXT insane shine nasıl peki ??? Meg endurancedan daha mı kotu ???
Nigrinin Jel parlatıcısını kullanıyorum gayet memlunum yazın 3hafta koruyor parlaklığını
imprezaWRC
08-07-2011, 16:08
Nigrin nanotec serisi lastik parlatıcıyı tavsiye ederim uzun süre etkisini koruduğu gibi lastiğe basınçlı su tuttuğunuzda kirler boncuk boncuk olup uçuşmaya başlıyor.
nitrO_Oxide
08-07-2011, 16:09
Saf süt uzerine cok az su :) üstüne tanımam :D
Murat Özcan
08-07-2011, 21:14
Bende lastik tam bir takıntı olduğundan kullanmadığım marka model kalmadı.Senelerce carpex siyah kutu sprey kullandım koliyle alıyordum bp den geldiği gün.Sonra meguıars endurance ile tanışınca almadım bidaha carpex.endurance parlatmıyor diyen yanlış uygulamıştır.Kuru lastiğe yedirerek bolca sürünce mukemmel parlatıyor.Henuz daha iyisini görmedim.Tek sıkıntısı yolda sıcrayıp kapı camurluk mahvediyor nokta nokta ama değer :)
bende bugun shell bnzılıklerıne baktım carpes falan fılan bulamadım galıba meguiars endurance alıcam :D
E-max 5 Kg 5/1 Çoğaltılabilir Konsantre Lastik Parlatıcı bu ürünü al hepsiburadadan ben lastikçiyim 2 yıldır ürünlerimizde kullanıyoruz çok memnunuz yarı yarıya su katabilirsinde katmazsan daha dayanıklı oluyor zaten bu 5kg sana 10 yıl kafadan yeter:D
+1
bende 5 kg aldım kargo bedavaydı...konsantre diyor ama ben direk kullanıyorum...gayet memnunum tavsıye ederım...1 senedir kullanıyorum yarısına gelmedım...2 gunde bir sürüyorum..lastikler zenci gibi..
ben voulis in lastik koruyucusunu kullanıorum ve sıktıktan sonra 4 kere aracımı tazıklı su ıle yıkatıyorum ve anca gecıo camurdan sudan gecsende hıc bısey olmuyo hıc aracını yıkatma 15 gun kalcana garantı verıyorum sana
Saf süt uzerine cok az su :) üstüne tanımam :D
Ee bizde oyle yikamacida sikiyolardi doldurum cam sil kutusuna kullaniyorum:D
:icon_tup:
bana kalırsa lastiğin parlamasının yanında, uygulamanın ömrü de önemli.
yukarıdaki yoruma + olarak yağmursuz zamanlarda 5-6 gün ışıl ışıl parlıyor lastik.
Sarp'ı yabana atmayın en kaliteli ürünlerden pneubell'i kullanmıştım.Sona duraktan abi gelip 1 sürmelik verdi.sonrası benzincide 5 tane sarp almamla bitti.
Murat Özcan
08-07-2011, 22:24
sonucunda ben shell benzınlıgıne baktım bugun hıc bır markanın partlatıcısını bulamadım,nerden bulucagıma daır bılgısı olan yokmudur ?
Kipalarda var bi lastik parlatıcı köpük şeklinde ama Tekirdağ'da yok sanırım Kipa benim bi arkadaşım alıyordu köpük şeklinde bayağıda dayanıklı bişeydi Çorlu Kipa'dan alıyordu gidersem ben bir gün bakarım markasına bilgi veririm.
hkspower
08-07-2011, 23:21
bence arap sabunu çünkü parlaklık ve temiz bir görüntü veriyor
mad_max1978
08-07-2011, 23:34
silme ile uğraşmıcam diyosan en güzeli sonax köpüklü lastik temizleyici.lastiğe sıkıyosun kurumasını bekliyorsun.hepsi bu silme falan yok
silme ile uğraşmıcam diyosan en güzeli sonax köpüklü lastik temizleyici.lastiğe sıkıyosun kurumasını bekliyorsun.hepsi bu silme falan yok
+1
Benim dediğim de böyle birşeydi ;)
Carpex yada Sonax kullanıyorum ben.
http://i7.photobucket.com/albums/y263/BLUEHORNET/affemp2.gif
Murat Özcan
09-07-2011, 00:49
Kipalarda var bi lastik parlatıcı köpük şeklinde ama Tekirdağ'da yok sanırım Kipa benim bi arkadaşım alıyordu köpük şeklinde bayağıda dayanıklı bişeydi Çorlu Kipa'dan alıyordu gidersem ben bir gün bakarım markasına bilgi veririm.
kipa yok reis benzınlıklere baktım bulamadım,ama sonax var burda olmassa onlardan istiycem
bence arap sabunu çünkü parlaklık ve temiz bir görüntü veriyor
arap sabunu cok zahmetlı hocam,ellerine bulaşıyor falan fılan sıkıntılı bıraz
evet sonaxa bakıcam usta
+1
Benim dediğim de böyle birşeydi ;)
:icon_tup:
Carpex yada Sonax kullanıyorum ben.
http://i7.photobucket.com/albums/y263/BLUEHORNET/affemp2.gif
carpexi bulamadım nerden alabılırım mesela ?
Izdırap valla heleki beyaz arabada cok gözüküyo o lastikten sıçrayanlar.
carpexi bulamadım nerden alabılırım mesela ?
Hepsiburada.com : Carpex Lastik Temizleyici Ve Parlatıcı 500 Ml 093007 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otm093007)
Murat Özcan
09-07-2011, 01:20
Hepsiburada.com : Carpex Lastik Temizleyici Ve Parlatıcı 500 Ml 093007 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otm093007)
carpex mi stacplastik mi alıyım
Stac Plastic Lastik Parlatici | | Tuning Modifiye Bys Tuning (http://www.bystuning.com/x_stac-plastic-stac-plastic-lastik-parlatici_1273.php?k_id=40&kn=Lastik+Parlat%FDc%FD)
Cliosportve
09-07-2011, 01:24
Lastik parlatıcılarda Caprex in üzerine tanımam bir çok marka denedim ama Carpex gibisi yok
Uzun süreler parlak kalıyor ayrıca yıkamalardada ilerlemiyor malzeme
Murat Özcan
09-07-2011, 01:26
Lastik parlatıcılarda Caprex in üzerine tanımam bir çok marka denedim ama Carpex gibisi yok
Uzun süreler parlak kalıyor ayrıca yıkamalardada ilerlemiyor malzeme
olmassa sipariş vericem o zaman piyasada bulamıyorum hepsıburada com dan sığarıs gecıcem sanırım
Cliosportve
09-07-2011, 01:28
Dediğim gibi Carpex i tek ben değil tüm arkadaşlarım kullanıyor.
Sürekli olarak memnuniyetimizi dilegetiririz Carpexten
Sonuçta 20-22 TL bir ürün pahalıda değil hayal kırıklıgı yaşamazsın
Beğenilceğini düşünüyorum
Murat Özcan
09-07-2011, 01:33
Dediğim gibi Carpex i tek ben değil tüm arkadaşlarım kullanıyor.
Sürekli olarak memnuniyetimizi dilegetiririz Carpexten
Sonuçta 20-22 TL bir ürün pahalıda değil hayal kırıklıgı yaşamazsın
Beğenilceğini düşünüyorum
köpük şeklinde sıkılıyor dimi,sonrada sungerle sılınıyor sanıyorum
Cliosportve
09-07-2011, 01:35
Köpük şeklinde değil direk parlatıcı şeklinde çıkıyor
Direk sıkıp düzgüncene süngerle geçmezsen pırıl pırıl yapıyor
Ama ille süngerle sileyim dersen biraz matlaştırıyor
Murat Özcan
09-07-2011, 01:47
Köpük şeklinde değil direk parlatıcı şeklinde çıkıyor
Direk sıkıp düzgüncene süngerle geçmezsen pırıl pırıl yapıyor
Ama ille süngerle sileyim dersen biraz matlaştırıyor
anladım,birazcık az silip kendılıgınden kurumaya bırakılması gerekıyor sanırım,illaki nettemı satılıyor,dışardan nerden bulabılırz bu urunu yaw .s
Gokalp-M
09-07-2011, 09:36
beyler parlatma işinin kralı sarp :) eller kollar biraz batar ama en iyi parlatanı bu bence...
işte bu SARP SPECCC
SekoLive
09-07-2011, 09:39
bu carpexi nasıl uyguluyoruz sıkıp silicezmi bugun sabah aldm shelden 14 tl idi bilginize.
bende badem yağı kullanıyorum süngerin üstüne bikaç damla damlat sür valla benim arabada çamura falan girmediği sürece 1 hafta siyah artık lastikte alıştı parlaklığa yıkasan bile geçmiyo
YavuzNaz
09-07-2011, 09:49
hangi shell den aldın serkan piyalepaşamı.? deodorant tarı bişi olması lazım çalkalayıp sıkıp bırakıyorsun
SekoLive
09-07-2011, 09:51
hangi shell den aldın serkan piyalepaşamı.? deodorant tarı bişi olması lazım çalkalayıp sıkıp bırakıyorsun
merter shellden aldım abi ustunu okudum sıkıp sılın falan yazıyor kafama takıldı
YavuzNaz
09-07-2011, 10:07
low söylemiş önceki postlarda sıkıp bırakırsan parlak silersen mat oluyor diye bende kullanmadım buralarda varsa bende alcam bakalım :)
Low-Rider
09-07-2011, 11:55
bu carpexi nasıl uyguluyoruz sıkıp silicezmi bugun sabah aldm shelden 14 tl idi bilginize.
silmene gerek yok sık yeter
geçen ctesi sıkmıştım lastikler parlıyor hala
ve çamurluk içlerinede sık:) çamurluk içlerimde kapkara hala ki o kadar sürtmeye rağmen
SekoLive
09-07-2011, 11:58
silmene gerek yok sık yeter
geçen ctesi sıkmıştım lastikler parlıyor hala
ve çamurluk içlerinede sık:) çamurluk içlerimde kapkara hala ki o kadar sürtmeye rağmen
türk mantıgıyla tampon ve cıtalara sürsek işe yararmı özgür :D
Low-Rider
09-07-2011, 11:59
onlarda da yarar işe:Dama ben hiç sıkmadım
r9da ön eke sıkıyordum , corsada da ön ek'e sıktım
sprey olduğu için çıtalara falan sıkarken sağa sola sıçrayabilir o yüzden denemedim ama güzel iş yapar o kısımlarda da
SekoLive
09-07-2011, 12:03
ozaman bi turkish styla daha yaparım :D pede sıkar pedi sürerim deneyecem :D :D
Low-Rider
09-07-2011, 12:07
plastik kısımlar için bunu tavsiye ederim,r9da kullanıyordum hep ve o kadar plastik aksama rağmen 1.5senedir bitmedi:)
Hepsiburada.com : Rex U.v Korumalı Plastik Tampon Yenileyici Krem 095525 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/rex-uv-korumali-plastik-tampon-yenileyici-krem-095525/ProductDetails.aspx?productId=otm095525&categoryId=20035753&SKU=OTM095525)
SekoLive
09-07-2011, 12:17
bunuda araştırıyım ufak bi çeyiz kurma düşüncemiz var :)
Gokalp-M
09-07-2011, 13:57
plastik kısımlar için bunu tavsiye ederim,r9da kullanıyordum hep ve o kadar plastik aksama rağmen 1.5senedir bitmedi:)
Hepsiburada.com : Rex U.v Korumalı Plastik Tampon Yenileyici Krem 095525 | Oto Aksesuar (http://www.hepsiburada.com/Liste/rex-uv-korumali-plastik-tampon-yenileyici-krem-095525/ProductDetails.aspx?productId=otm095525&categoryId=20035753&SKU=OTM095525)
bu iyimiş gerçekten hepsiburada dan mı alalım.yoksa piyasada bulunurmu?
Low-Rider
09-07-2011, 14:03
dışarıda denk gelmedim hiç
hepsiburada.com dan alırım hep toplu şekilde ürünleri hem kargo bedava hemde taksit şansı var
Murat Özcan
09-07-2011, 23:52
merter shellden aldım abi ustunu okudum sıkıp sılın falan yazıyor kafama takıldı
ben baktım bızım burdakı shell de bulamadım yaw :S olmassa serkan sen al gonder barı bana :D
dışarıda denk gelmedim hiç
hepsiburada.com dan alırım hep toplu şekilde ürünleri hem kargo bedava hemde taksit şansı var
bende olmassa hepsiburada.com dan alıcam butun kargolar bedavamı oluyor
:D askerde general postasıydım valla bizim şöför cocuk camsil şişesi içine bal+camsil dolduruyordu fena'da parlıyordu ondan sonra bu bütün alaya yayıldı :D
bu iyimiş gerçekten hepsiburada dan mı alalım.yoksa piyasada bulunurmu?
bu ürünü bende kullanıyorum şiddetle tavsıye ederım plastik aksamı süper parlatıyor..
SARP ı bende kullanmıştım vakti iken. Fakat çok uzun ömürlü olmuyor en fazla 2 3 gün. Ayrıca 2-3 gün sonrasında lastiğe ve plastik aksama sürerseniz eğer kahverengi bir leke bırakıyor hiç hoş değil. Carpex in köpük olmayan spreyini kullanıyorum bende. Gayet güzel 4-5 gün kafadan.
SekoLive
11-07-2011, 08:19
carpexi pede sürüp arabanın plastik aksamına (kapı çıtaları tampon gövde birleşim yerlerine )itina ile sürdük sonuç güzeldi tavsiye ediyorm murat msj atıcam sanda
Stack Plastik var,
Uzun zamandır kullanırım çok memnunum ayrıca fiyatıda uygun 8-10 TL arası birşey...
Murat Özcan
11-07-2011, 16:08
:D askerde general postasıydım valla bizim şöför cocuk camsil şişesi içine bal+camsil dolduruyordu fena'da parlıyordu ondan sonra bu bütün alaya yayıldı :D
herkesin farklı yöntemleri var ama,bilinidk şeyleri kullanmakta fayda var
bu ürünü bende kullanıyorum şiddetle tavsıye ederım plastik aksamı süper parlatıyor..
evet kullananların hepsı memnun
SARP ı bende kullanmıştım vakti iken. Fakat çok uzun ömürlü olmuyor en fazla 2 3 gün. Ayrıca 2-3 gün sonrasında lastiğe ve plastik aksama sürerseniz eğer kahverengi bir leke bırakıyor hiç hoş değil. Carpex in köpük olmayan spreyini kullanıyorum bende. Gayet güzel 4-5 gün kafadan.
+100000
carpexi pede sürüp arabanın plastik aksamına (kapı çıtaları tampon gövde birleşim yerlerine )itina ile sürdük sonuç güzeldi tavsiye ediyorm murat msj atıcam sanda
iyi güzelde serkan mesaj attım,düşünüyorum ne zaman cewaplıcaksın diye :D
Stack Plastik var,
Uzun zamandır kullanırım çok memnunum ayrıca fiyatıda uygun 8-10 TL arası birşey...
carpex veya stacplastik aradım bulundugum yerde bulamadım çok ilginç siz nerden almıstınız ?
Murat Özcan
14-07-2011, 13:36
başka öneriler yokmu arkadaşlar
mert_leon
14-07-2011, 13:39
sonaxınkini bende kullandım fakat meg inkinin yanında çok tırt kalıo :D
SekoLive
14-07-2011, 13:39
Murat kardeşim en temiizi arap sabununa gir önerilerden carpexi ben bu sayfadan okuyup aldım gayet iyi bence carpex bul dert sıkıntı etme
Murat Özcan
14-07-2011, 13:52
sonaxınkini bende kullandım fakat meg inkinin yanında çok tırt kalıo :D
megin sitesinde sanırım lastık parlatıcısı kalmamıs,sonax denemeyı dusunuyorum yada stacplastik buldum onlardan alcam
Murat kardeşim en temiizi arap sabununa gir önerilerden carpexi ben bu sayfadan okuyup aldım gayet iyi bence carpex bul dert sıkıntı etme
aga arab sabunu sıkıntılı ya ellere falan bulasıyor hıc sevmıyorum,carpex bulamadım ama stacplastık veya sonax buldum onlardan bırını denıycem
Risendark
13-06-2013, 22:18
Bu işin duayeni ' SARP PROTECTAN ' üstüne tanımam 5 gün lastikler simsiyah ve parlak... Yanlız kullanırken eliniz kolunuz batar biraz :D
Sarp güzel parlatıyor ama sanırım bol sürdüğüm için biraz toz tutuyor :rolleyes:
maskaran
14-06-2013, 14:48
http://www.antalyaotoaksesuar.com/Resim/Urun/Buyuk/sarp-protectant-deri-vinil-koruyucu-parlatici.jpg
:D
sonax şeffaf jel mavi jelatinli
ilovedrifting
14-06-2013, 15:18
Evet STAC gayet başarılı. Şu an onu kulanıyorum. uygulaması kolay ve fiyat uygun. Aynı zamanda sattığım bir ürün.
aynen. bu sarp a bi dükkanda rastladım. ucuz da bişey denedim gayet işe yarıyor. jel gibi bişey eldivenle yapıyorum elim batmasın diye :D
Fiyatı ne kadar bu sarp'ın?
By CrAzY
14-06-2013, 15:30
Ben SARP'ı plastik aksamlara sürüyorum muhşetem bişey :D kalıcı ve yıkamada bile etekler siyah kalıyo :D
http://www.techturkey.com/forum/aksesuar/151672-jel-kivaminda-lastik-parlatici-kampanyadadir-2-adet-15-tl.html
Bende boyle bi urun var herkez cok memnun parlakligi ermeni gibidir :)
1 hafta ayni sekilde kaliciligi vardir
Guneste solmaz
Lastigi catlatmaz
Fiyatida fazla ucuk deil
bende önceden sarp kullanıyodum hakikaten çok güzel parlatıyo ve şişem bitti kullanamıyorum artık sarp kullanan arkadaşlar istanbulda bulabileceğim bi adres verirseniz cok sevinirim
maskaran
14-06-2013, 20:44
3-5 lira bişey
10 tl
................
Konyadaki üretici firmasından aldım;
Şu ana kadar kullandığım en güzel jel lastik parlatıcı kesinlikle budur.
Ne yazlık ne de kışlık lastiklerim hiç bir çatlama vs bir kötü etki bırakmadı.
Meguiars ve sonax jel kullaniyorum.
Sarp'ida denicem :)
Masterpiece
14-06-2013, 21:35
Yalnız SARP ın lastik parlatıcısı değil mi bahsedilen ürün ? yukarda resmi eklenen ürün SARP Protectant ? o mu kullanılıyor acaba lastiklere yoksa lastik parlatıcısı mı ?
Yalnız SARP ın lastik parlatıcısı değil mi bahsedilen ürün ? yukarda resmi eklenen ürün SARP Protectant ? o mu kullanılıyor acaba lastiklere yoksa lastik parlatıcısı mı ?
SARP Protectant ı kullanacaksın deri vinil koruyucu diye geçiyo
Risendark
14-06-2013, 22:25
evet protectant olarak geçen deri vinl koruyucu olanı kullanacaksınız lastiklere... Şeffaf bi ürün...
By CrAzY
14-06-2013, 23:25
Torpido , Deri koltuk kapı eşiğindeki lastik ve fitiller, lastikler plastik marşpiyel ben hepsine kullandım gayet başarılı :)
SARP ı bilmiyorum ancak 1. Meg Hyper Dressing - 2. Meg Endurance üzerine tanımam. 1 hafta sonra bile üzerine makine ile su tutup kullanıyorum. en fazla parlaklığı gidiyor ama siyah görüntüsü hep kalıyor. yağmurda da kullandım, çamurda da...
Endurance daha kolay bulunuyor, bu sebeple şuan endurance var çok ama çok memnunum.
SARPI istanbulda bulabileceğimiz bi yer var mıdır ?
15 yıldır carpex ve hala carpex..
10 tl
................
küçük boyları (kaç ml. unuttum) 3-5 lira gibi bi rakam dı almıştım bi aksesuarcıdan. uzun süre koruyor haftada 1 kere sürsen bile yeter normalde. su falan etki etmiyor.
Ben forumda bı arkadastan almıstım 500 ml lık pet sısede koyu kıvamlı oldugu ıcın surmesı bıraz zor oluyor ama eldıven kullanarak suruyorum ve ıster ınanın ıster ınanmayın yıkamadan yıkamaya suruyorum rahat 8-10 e kadar gıdıyo parlaklıgı.
Bendeki urun meguars yada sarp kadr meshur olmasada urun kalitesi parlakligi ve kaliciligi olarak yarisabilir;)
Uzun zamandir konu acmiyorum, sagolsun sabit kisiler ariyor soruyor lastik parlatici almak icin diye gerek duymadim ama benden daha once alisveris yapmamis kisiler duysun diye yaziyorum.
Fakat elimdeki lastik parlatici suan sanayi urunleri icerisinde en iyisi oldugu alan arkadaslar tarafindan iddia ediliyor. (Meguiars gibi firmalar haric.)
Dusunen olursa benle irtibata gecebilir, tane fiyati hala 10 TL.
Uzun zamandir konu acmiyorum, sagolsun sabit kisiler ariyor soruyor lastik parlatici almak icin diye gerek duymadim ama benden daha once alisveris yapmamis kisiler duysun diye yaziyorum.
Fakat elimdeki lastik parlatici suan sanayi urunleri icerisinde en iyisi oldugu alan arkadaslar tarafindan iddia ediliyor. (Meguiars gibi firmalar haric.)
Dusunen olursa benle irtibata gecebilir, tane fiyati hala 10 TL.
Parlaticilari kapistirabliriz
Sarp tan sonra yeni aldığım Meguiars Endurance jeli denedim:sarp kadar parlamıyor ama lastikleri daha siyah gösteriyor ve sarp kadar toz tutmuyor şimdilik gayet memnunum :icon_tup:
Parlaticilari kapistirabliriz
Bunu biz degil, ancak bu urunu senden ve benden alan kullanan ayni kisiler karsilastirabilir, gel gelelimki sen gibi sidk yarisi yapacak birisi degilim.
Suan icin alanlardan sanayi urunleri icerisinde en iyi oldugunu duydugum. Konum zamani doldugu icin yinelenmesede bircok kisinin (tanimadiklarim, arkadasim degiller fakat bu ticaret sayesinde sonradan arkadasliga adim attigim insanlar) yorumlari mailimde duruyor.
Demeyeyim demeyeyim diyorum ama sen neden boyle bir yarisa girdin anlamis degilim? Konumun ustune konu guncellemeler? Ben ilgilenmedigim, konuyu tekrar acmadigim halde sen boyle bir cirpinistasin. Senin pazarin sana yetmiyor mu? Yoksa olanida yitirmekten mi cekiniyorsun? Rekabet guzel birsey fakat bu biraz dostca rekabeti asmis durumda gordugum kadariyla.
2 - 3 lira kar edecegim diye kendimi boyle sacmaliklarla ne uzerim ne yorarim. 4 tane versem, gunluk benzinimi karsilamiyor. Ben, sen dahil bu urunu bilmeyenler kullanmayanlar hayrina bilsin kullansin, boyle bir kimyasal icadin herkes farkina varsin diye paylastim ve sonrasinda (eger adi ticaretse) ticarete donustu.
Kiskananlara inat ozel mesaj ve telefon yoluyla tedarige devam.
Senin musterilerinde bana dondu illa bunumu dicem
Sidik yarisi yaptigim yok
2 kelime yazdm butun icindekileri doktun iyi oldu aslnda:)
Her hafta 100 maili sildigimi bilmeni isterim
Neyse sana hayirli satislar
Senin musterilerinde bana dondu illa bunumu dicem
Sidik yarisi yaptigim yok
2 kelime yazdm butun icindekileri doktun iyi oldu aslnda:)
Her hafta 100 maili sildigimi bilmeni isterim
Neyse sana hayirli satislar
O iki kelimen o kadar yanlistiki, bu sozlerim bunun karsiligi olarak cuk diye oturdu. Birkac ay oncesine kadar parlaticilari nasil kargoya verdigimi soruyordun, ne oldu simdi?
Ben kimseye burada musteri gozuyle bakmiyorum, yukarida apacik anlattim, birileri faydalansin dedim, arz-talep meselesi olunca ufakta olsa ticarete donustu.
Senin ben icindekileri "konumun ustune aninda konunu guncellemenden, konunu bos mesajlar ve yalan dolan kargolarla guncellemenden, laf sokmalarindan, kendi konumdan benden alim yapan herkese ozel mesaj yoluyla kendi ticaretini yapmandan" biliyorum. Ama sen ben gibi olamadin, keske en basinda ben gibi icini dokseydin bu kadar yarisa girecegine.
O iki kelimen o kadar yanlistiki, bu sozlerim bunun karsiligi olarak cuk diye oturdu. Birkac ay oncesine kadar parlaticilari nasil kargoya verdigimi soruyordun, ne oldu simdi?
Ben kimseye burada musteri gozuyle bakmiyorum, yukarida apacik anlattim, birileri faydalansin dedim, arz-talep meselesi olunca ufakta olsa ticarete donustu.
Senin ben icindekileri "konumun ustune aninda konunu guncellemenden, konunu bos mesajlar ve yalan dolan kargolarla guncellemenden, laf sokmalarindan, kendi konumdan benden alim yapan herkese ozel mesaj yoluyla kendi ticaretini yapmandan" biliyorum. Ama sen ben gibi olamadin, keske en basinda ben gibi icini dokseydin bu kadar yarisa girecegine.
Bos mesaj yalan dolan kargo derken ne demek istiosun yalan kelimeler kullanma kendini asma istersen
O konuyu sna inat olsun die acmadm zaten senle o zman bi alakam yoktu bunu sende biliosun
Urun iyi satmaya karar verdik
Dogru sna soru sordm kargoyla ilgli ama sen kiskandigin icin cevap bile yazmadin
Bak smdi noldu hesap ozetlerimi gostermemi istermisn
Nyse sen alisverisine devam et cevapta yazma baska biseler solemek istiosan ozelden yaz bosluk bulursam cevap veririm sna
Bos mesaj yalan dolan kargo derken ne demek istiosun yalan kelimeler kullanma kendini asma istersen
O konuyu sna inat olsun die acmadm zaten senle o zman bi alakam yoktu bunu sende biliosun
Urun iyi satmaya karar verdik
Dogru sna soru sordm kargoyla ilgli ama sen kiskandigin icin cevap bile yazmadin
Bak smdi noldu hesap ozetlerimi gostermemi istermisn
Nyse sen alisverisine devam et cevapta yazma baska biseler solemek istiosan ozelden yaz bosluk bulursam cevap veririm sna
Bu zor gecirdigimiz, herkesin agresif oldugu gunlerde, koskoca futbol taraftarlari bile tek yumruk olurken, bize bu laf dalasini yakistiramadim.
Kusura bakma Athem, konuyuda temizlesek bu yazismalardan iyi olur.
By CrAzY
18-06-2013, 13:22
Tartışmayı bırakın herkezin malı kendine iyi ;)
Bugün tesadüfen girdiğim benzinlikde Sarp gördüm 6 tl yazmış aldım bir tane daha önce denemiştim bitmişti baya gidiyor bana kenarda dursun :)
İsteyen varsa toplu alımda 5 tl den alırız kargolarm skntı yok diyeceğim ama değmez :)
Endurance kullanıyorum, parlaklık üstüne parlaklık.
Risendark
21-06-2013, 11:31
melih abi endurancede 30 lira gerçekten 30 tl'ye değecek bi ürün mü?
serdar_yuksel06
21-06-2013, 11:34
burdan bi arkadaş satıyordu bi araştır istersen
melih abi endurancede 30 lira gerçekten 30 tl'ye değecek bi ürün mü?
Bence değecek bir ürün. Haftalarca gidiyor parlaklığı, üst üste sürünce lastiğe de işliyor parlaklık artıyor. Kullanmasını bilirsen uzun süre de gidiyor :)
burdan bi arkadaş satıyordu bi araştır istersen
Bende var bir tane sıfır kutu kullanılmamış Endurance :)
endurance uzerine su bile tutsan tabancayla lastik yine siyah kliyor. denildigi gibi ust uste uygulanirsa rhat 2 hafta siyahlik kaliyor. ceyizimdeki en guzel urunlerden biridir. parasini kesinlikle hak ediyor bencede
Benim kullandığım da bu. Aşırı derecede memnunum, suya dahi maruz kalsa uzun süre etkisini yitirmiyor.
http://imageshack.us/a/img585/1254/sq15.jpg
Uygulama resimleride olsa aslında hiç fena olmaz :)
Uygulama resimleride olsa aslında hiç fena olmaz :)
ilk fırsatta atarım :)
Uyguladıktan 2 saat sonrası ;
http://imageshack.us/a/img42/6466/5izi.jpg
1 gün sonrası ;
http://imageshack.us/a/img812/787/4wa9.jpg
Uygulamadan 2 gün sonra ;
http://imageshack.us/a/img853/8979/n5q6.jpg
Su teması sonrası ;
http://imageshack.us/a/img208/3395/3jk9.jpg
http://imageshack.us/a/img834/7114/jza9.jpg
Bu üründe Sarp ın benzeri bir ürün :)
Lafım kimseye değil yanlış anlamayın ama bu tarz ürünler hep sarpdan sonra türedi ;)
Bu üründe Sarp ın benzeri bir ürün :)
Lafım kimseye değil yanlış anlamayın ama bu tarz ürünler hep sarpdan sonra türedi ;)
doğrudur. sarp gibi bu da şeffaf jel.
Risendark
30-06-2013, 08:00
sarp bi bitsinde endurance'yi bi deneyelim :)
Deneyin bakalım sonuçlarınız ne olacak merak ediyorum :)
Ben denedim lastik parlatıcıya 25 -30 tl verdiğimle kaldım :)
1lt sarp kargo dahil 20 tl ;)
Mert Ali
30-06-2013, 22:32
Endurancenin kokusu yeter. :) 1/1 hyper dressing de çok iyi iş görüyor. 1/4 lede davlumbaza sıktınmı miss.
Suan timer samettten aldigim urun duruyor onu kullaniyorum.carpex yada sarp denk gelirsem bir yerde alirim kiyaslamayi yaparim.suan benim icin sametten aldigim bana yetiyor kalici hemde fis fis seklinde.ugrasamam ben arap sabunu gibi olan seylerle
Low-Rider
30-06-2013, 23:20
endurance var 3senedir bitiremedim kullanmıyorum pek, carpex favorim
Carpex SİMSİYAH ! Koruyucu Lastik Parlatıcı 09e023 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/liste/carpex-simsiyah-koruyucu-lastik-parlatici-09e023/productDetails.aspx?productId=otm09e023&categoryId=20035747&SKU=OTM09E023&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotm09e023%26fh_ lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01 %252ftr_TR%252f%2524s%253dcarpex%255cu0020lastik%2 6fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Gorsell er)
benzincilerde falanda bulunuyor rahat
Simdi metrodan bunu aldim bakalim nasilmiş
http://s1307.hizliresim.com/1c/8/q0tfq.jpg
Risendark
12-07-2013, 18:11
sarp protectant 4 damla ile bu kadar oluyor...
http://s1307.hizliresim.com/1c/d/q66rt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kadir bir karsilastir bakalim bende merak ettim bizimkisiyle arasinda nasil bir fark olusacak. :)
Carpex tavsiye eden arkadaslar eger dogru urunu aldiysam tirt cikti bu.dun sıktık yikandiktan sonra araç.bugun baktim soluk duruyor etki kalmamiş.
Sametten aldigim urun bundan cok daha iyi.25 tl gidip meguiarsa vermem zaten.
Sametle urun yaristiricak arkadasada sunu soylicem seninki sanirim fıs fıs seklinde degil.oyuzden fıs fıs urun hem bereketli hemde davlumbazlara skiliyor
stac plastic tek geçerim. Çabuk bitiyor ama özel günlerde sıkıyorum :D :D
imprezaWRC
14-07-2013, 18:06
stac plastic tek geçerim. Çabuk bitiyor ama özel günlerde sıkıyorum :D :D
Stac Plastic'i de her yer satmıyor, o da ayrı sıkıntı :)
Carpex tavsiye eden arkadaslar eger dogru urunu aldiysam tirt cikti bu.dun sıktık yikandiktan sonra araç.bugun baktim soluk duruyor etki kalmamiş.
Sametten aldigim urun bundan cok daha iyi.25 tl gidip meguiarsa vermem zaten.
Sametle urun yaristiricak arkadasada sunu soylicem seninki sanirim fıs fıs seklinde degil.oyuzden fıs fıs urun hem bereketli hemde davlumbazlara skiliyor
Evet fisfis deil
Lastiklere surdukten sonra sungerde kalani davlumbaza surersen dha iyi olur neden dersen fisfisi sktgin zman hem cok urun gider hemde yere akar
Fisfisli dha kullanisli olablir ama bndeki eski urun dha iyi ve dha uzun sureli gidiyo iddaa ediyorum
Kullanan arkadaslara sorablirsin
+ bendeki urunu gormeden nasil bole bi yorumda bulundun anlamis deilim ezbere konusmayalim
Bendeki urun yarim litresi 7 bucuk tl
Yanindada sunger hediyelidir
2 ay sure zarfinda rekor denebilcek kadr satis yaptim nerdyse
Urun kotu olsa bu kdr talep olurmu sence?
Geçen yaz bundan almıştım hatta bulgaristandaydım araç ile 2-3 günde bir yıkıyodum hergun çok gezdiğim için sıkıyordum davlumbazlara felan çok güzel parlak duruyordu
Hatta 1 haftalığına TR'ye geldiğimde 5-10 tane lastik 4-5 tane torpido götürmüş oraya istemişlerdide :D
Evet fisfis deil
Lastiklere surdukten sonra sungerde kalani davlumbaza surersen dha iyi olur neden dersen fisfisi sktgin zman hem cok urun gider hemde yere akar
Fisfisli dha kullanisli olablir ama bndeki eski urun dha iyi ve dha uzun sureli gidiyo iddaa ediyorum
Kullanan arkadaslara sorablirsin
+ bendeki urunu gormeden nasil bole bi yorumda bulundun anlamis deilim ezbere konusmayalim
Bendeki urun yarim litresi 7 bucuk tl
Yanindada sunger hediyelidir
2 ay sure zarfinda rekor denebilcek kadr satis yaptim nerdyse
Urun kotu olsa bu kdr talep olurmu sence?
++ Aynen bende senden almıştım hala kullanıyorum dibi geldi
Her an alabilirim konuyu bulamamıştım zaten gayette memnunum, güzel duruyor
Sametle urun yaristiricak arkadasada sunu soylicem seninki sanirim fıs fıs seklinde degil.oyuzden fıs fıs urun hem bereketli hemde davlumbazlara skiliyor.
Urun kotuleme gibi bir mesaj varmi burada? Benim kolayima geldigi icin seni tercih etmedim.hem sunger camur olucak vs.fisliyorum geciyorum tercih meselesi yani kotu yorum yok.
Sametle urun yaristiricak arkadasada sunu soylicem seninki sanirim fıs fıs seklinde degil.oyuzden fıs fıs urun hem bereketli hemde davlumbazlara skiliyor.
Urun kotuleme gibi bir mesaj varmi burada? Benim kolayima geldigi icin seni tercih etmedim.hem sunger camur olucak vs.fisliyorum geciyorum tercih meselesi yani kotu yorum yok.
Ilk yazicagin mesaji smdi yazmissin tercih meselesi felan
Ilk postunda yarisicaj arkadasa soyluorum seninki fisfis deil sametinki dha mantijli felan demissin bi eksik cumle yanls anlasilmaya sebep oluo ilk okunusta tercih meselesi desen bnde sana yazma gereği duymam
Nyse sknti yok zaten herkesin bakis acisi farkli
@simao
Suan urun satisi durdu cok talep gelirse ancak o zman gönderirim malesef smdiden ksr bakma
34btr1907
17-07-2013, 16:01
@athem nickli arkadası tanımam ürünü hakkında konuşuyorum...
süngeri ıslatıp ürünü kullanın...
pazar günü sürdüm pazartesi park halindeyken çaprazdaki dükkandan bi dayı geldi yanıma,senmi sürdün lastikçimi diye sordu :) dedim ben sürdüm abi , bendede cady var meraklıyımdır böyle bakım ürünlerine ama benim sürdüğüm mat oluyor,bu çok güzel parlıyor (güneş vurdumu harbiden öyle böyle parlamıyor)yarım saattir dükkandan bakıyorum nerden aldın vs... forum diyince anlamam ki falan dedi,dedim dayı sana ben getiririm neyse 2 şişenin tekini ona verdim memnundur heralde onu bilmem,amcaya verdik bende kalmadı bitti diğer şişede, konuda yok bulamadım eğer aynı kalitedeyse alıcam 2 küçük şişe yine konu açılınca.
+ olarak alternatif carpexte iyidir sprey olan (köpük olan değil)
http://img856.imageshack.us/img856/628/ri40.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/2828/lgpv.jpg
Batur abi ( 34btr1907 ) yorumun icin tesekkur ederm
Konu kapandi nie kapandiginida bilmiorum ya zman asimina ugradi yada kapatildi
Suan urunden elimde yok malzemenin kalitesi degismemisse devam etmeyi dusunuyorum
Konuyu tekrar acicam eger acilmazsa ozelden pm atarsiniz tekrar tesekkurler
carpex köpük hakikatten çok kötü 1 kere kullandım lastiğe güneş vurdumu sararmaya başlıyor.
Bendemi spreyavi kutu oda guzel sayilmZ
carpex sprey olanı var shellden 15e aldım ciddi anlamda güzel ama çabuk bitecek sanki sprey olunca elimin ayarı tutmuyor :D
carpex'e bak hele :)
bu kadar ıyı sonuc beklemıyordum.60saat sonra bıle hala parlak.
fıyat-performans olarak cok ıyı.
keske alsaymısım bugun :rolleyes:
geçenlerde benzinciden 17 liraya bi sprey almıştım yıkamadan sonra direk lastiğe sıkıyordm haftalarca parlak kalıyor adını koyucam en kısa zamanda
34btr1907
18-07-2013, 01:49
carpex'e bak hele :)
bu kadar ıyı sonuc beklemıyordum.60saat sonra bıle hala parlak.
fıyat-performans olarak cok ıyı.
keske alsaymısım bugun :rolleyes:
yok carpex değil o,athemden aldıgım ürün 60 saat olan + alternatif olarak carpex dedim ben fena değildir diye :D
yok carpex değil o,athemden aldıgım ürün 60 saat olan + alternatif olarak carpex dedim ben fena değildir diye :D
bi an :hihih: ben de sasırmıstım
Enduransı geçen cuma sürdüm lastik hala parlıyor :D
ozankaya
18-07-2013, 09:12
ben SARP marka parlatıcı kullanıyorum mükemmel parlaklık uzun süre kalıcılık.
JEL olanı kullanıyorum pembe renkli fısfıs değil.
1 hafta parlak kalma ozelligi var
Toz tutmaz
Guneste solmaz
Istiyenler pm atabilir
ozankaya
18-07-2013, 13:01
1 hafta parlak kalma ozelligi var
Toz tutmaz
Guneste solmaz
Istiyenler pm atabilir
elinizdeki hangi markanın ürünü
Meguiar's Endurance kullaniyorum. Oldukca basarili bir urun
Sonax ın jel olaninida kullandim daha once. Oda basarili
athem pm kutun dolu kardesım
athem pm kutun dolu kardesım
Temizledm abi
baticaliskan
23-07-2013, 00:30
Ben AUTOGLYM nin, siyah plastik parlatıcısını kullanıyorum. Boyacıdan 5tl ye doldurutuyorum bir miktar su şişesinin içine baya gidiyor. Kırmızı pembe arası bir rengi var. Ben parlasın istemiyorum. Mat ve simsiyah oluyor.
canpower
24-07-2013, 14:30
kesinlikle meq endurance diyorum..kuru ve temiz lastiğe uygula süngerle.. hem parlak hem uzun süre kalıcı hem de üstüne gelen su çamur akıyor tutmuyor..
tayreep_john
25-07-2013, 11:39
carpex in kini kullanıyorum mavi sprey olanı 4. gün bugün çamur su birikintisi hiç birisi fayda etmiyo çok memnunum :)
34btr1907
25-07-2013, 12:14
bugun muayenede evrakları beklerken gözüm takıldı,cumartesi geceden perşembe öğlen saatine durumu bu...okuyanlar ortak sanacak ama yok alakası :D
http://img203.imageshack.us/img203/585/b9r7.jpg
individual
25-07-2013, 12:28
Sonax lastik parlatıcı aldım çok güzel tavsiye ederim
@batur abi fotograf icin tesekkur ederim
Vala arkadaslar yanlis anlicaklar :)
Bu hafta sonuna konu aciyorum satislar devam edicek fotograflari bekliyorum abi
Sonax inki baya iyi ; ) Meg endu kullaniyordum ona gecis yaptim
meguiars endurance kullanıyorum ve memnunum, fakat sarp deri vinil koruyucu jel lastikte yanardağ gibi duruyomuş hemde çok ucuz 5tl falan bitince onu deniycem .
ben SARP marka parlatıcı kullanıyorum mükemmel parlaklık uzun süre kalıcılık.
JEL olanı kullanıyorum pembe renkli fısfıs değil.
SARP gerçekten efsane
imprezaWRC
25-07-2013, 16:09
Sonax inki baya iyi ; ) Meg endu kullaniyordum ona gecis yaptim
Sonax'a bu konuda +1
Deneyin bakalım sonuçlarınız ne olacak merak ediyorum :)
Ben denedim lastik parlatıcıya 25 -30 tl verdiğimle kaldım :)
1lt sarp kargo dahil 20 tl ;)
nerden alabiliriz
Risendark
25-07-2013, 17:25
nerden alabiliriz
Bende aldım konyada bayi var numarasını verebilirm isterseniz...
sarp kullanmadım ama meg endurance dan kolay kolay vazgeçeceğimi sanmıyorum 1 kutusu 25 tl olsa bile....
3 adet 1 lt sarp aldım. Tekrar tekrar uğraşmamak için fazla fazla aldım.
Bakalım deneyeceğim pazar günü.
Fikirlerimi sunarım :)
Risendark
26-07-2013, 01:35
pişman olmayacağına eminim abi tek sıkıntı çıplak elle uygulama 2 dakikada tamirci gibi olur ellerin :)
pişman olmayacağına eminim abi tek sıkıntı çıplak elle uygulama 2 dakikada tamirci gibi olur ellerin :)
Meguiars end. ile sonax jel'den idmanlıyım kardeşim :D
Risendark
26-07-2013, 01:38
alırsam iyi olur
yunus bey: 05424202952 ilgili kişi bu 1 litrelik sarp almak istiyorum kargo dahil 20 tlymiş derseniz gönderir :)
Risendark
26-07-2013, 01:41
Meguiars end. ile sonax jel'den idmanlıyım kardeşim :D
hmm bişey diyemiyorum ama sarp afet :D
Güncel
Bahsi geçen SARP nasıl, kullanıcı tavsiyeleri?
Ve nerden temin edebiliriz?
Sarp ın hem fiyatı hemde uzun süre lastikte parlaması cezbediyo walla
Gecen yaz 7-8 tl arası bişeye alıyodum sarp ı
Sarp 2 yıldır kulanıyorum on numara lastik parlatıcı ve koruyucu :)
Nerden alabiliriz sarpı uygun şekilde? büyük marketlerde yok
dünya para verdim bu parlatıcılara ama megin ürünü kadar sağlam parlatan ve sürekliliğini yıkadıkça meydana çıkan ürün görmedim
SerhatA.
19-02-2014, 10:31
Bu sarp lastik parlatıcısı badem yağı kıvamında olması lazım petrollerde oluyor, ben şahsen badem yağı kullanıyorum hava güzelken lastiğin 1 hafta siyah ve parlak durduğu oldu yağmur yağdığında veya yıkamya gittiğimde lastiklerimde cilalı araba gibi boncuk şeklinde su damlası oluyor
silent furious
19-02-2014, 17:33
Meguiars in mor jelini kullanıyorum bir kere sürüyorum on dakika sonra bir daha sürüyorum uzun süre parlaklık kalıyor hatta arap merhemi bol bulmuş hesabı gereksiz bir parlaklık oluyor iki kere geçince bir hafta sonra arabayı yıkadığım zaman bile parlaklık gitmiyor .Arkadaşların önerdiği ürünleri kullanmadım eminim iyidirler ama meguiars den vazgeçmeyi düşünmem.
Oğuzhan Ç.
19-02-2014, 20:45
Meguiars Endurance kullanıyorum bende parasının hakkını veriyor :)
Malzemeciden kendimize ozel yaptrıyoruz çok su karışmadan katı sekılde alıoruz baya atarlı :)
fasterhan
19-02-2014, 23:12
sarp iyi güzelde lastiğe sürmek biraz sıkıntılı :D
Daha önce yazmıştım ama gene yazıyım Meguairs Endurance tek geçerim :)
GokhanK.
07-03-2014, 09:53
ömer sarp tan nasıl memnun kaldın mı? yorumlarını alalım :)
carpexiin lastik parlatıcısını aldım arkadasım ısrar edince 15 TL. spreyli vs kopuk gibi cıkıyo üstünede süngerle lastige davlunbaza denemelik bir yedirdim gayette güzel parladı yarım yamalak özenmeden sıkmama ragmen
Meguiars gibisi yok hatta plastik aksamlarıda piano black boyalı gibi parlatıor :D
Arexons un ürünüde çok başarılı ;
http://i.hizliresim.com/KZBJzZ.jpg
Denemeyen varsa mutlaka denesin uygulamasıda çok kolay tüp, basınçlı köpük şeklinde zaten sıkıp köpüğün kuruyarak (5 dk) yok olmasını bekliyorsunuz hepsi bu.Silmek vs. gerekmiyor ve etkisi 1 hafta garanti.
Vallahi ben yaklasık 1 senedır sureklı forumda Samet'ten alıyorum. Markası yok ama lastıklerden tum plastıklere kadar harıka parlatıyor tavsıye ederım herkese
Satislara devam arkadaslar konumuz yakinda acilicak :)
Satislara devam arkadaslar konumuz yakinda acilicak :)
1 senedir kullanıyorum 1 lt almıştım hala bitmedi. Asagi yukarı her hafta yikarim. :) Endurance'i aratmıyor. :cool:
1 senedir kullanıyorum 1 lt almıştım hala bitmedi. Asagi yukarı her hafta yikarim. :) Endurance'i aratmıyor. :cool:
Eyvallah kardesim gule gule kullan
Baya gitmis ben bu kadar beklemiyodum konuyu acinca bu yorumu istiyorum ;)
Ben carpex kullaniyorum parlakligi gayet iyi
meguiars endurance diye bir spreyi vardı bugun hatta bitti ilk işim kendisinden bir tane daha almak olucak bayağı uzun kalıyor..
ANIL ERCAN
07-03-2014, 19:16
Sonax xtreme Jel Yada meguiars Endurance jel..
Ben Sonax xtreme jel Kullanıyorum, Bauhaus'tan aldım 20 liraya.. Buyrun Uygulama fotoları Lastikleri yıkasam dahi yanak simsiyah kalıyor :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1958180_252062128304702_872794596_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1979502_252061138304801_1516354373_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1463117_224597597717822_1785294533_n.jpg
forumda hondası olan bi arkadaş vardı ismini unuttum bağışlasın beni pembe renk bir sıvı, o ürün çok başarılı tavsiye ederim. görürse yazar zaten
forumda hondası olan bi arkadaş vardı ismini unuttum bağışlasın beni pembe renk bir sıvı, o ürün çok başarılı tavsiye ederim. görürse yazar zaten
samet ıste yavrum o :)
ben hepsini denedim köpüğü spreyi basınçlısı basınçsızı
Kesinlikle en iyisi Meguiar`s endurance jel. mor renk muhteşem kokuyo ve acayip kalıcı diğerlerine hiç benzemio haftalarca cayır cayır suda işlemiyor. istediğin gibi parlaklık arayarı yapabiliosun. İster mat ister parıl parıl ayrıca uzun gittiğinden ekonomik de oluyor spreyler gibi hemen bitmiyor birde sprey köpük ve püskürtmeli olanlar janta da temas ediyor ve temas eden yerlere balata kalıntısı kir toz yapışıyor çok kötü oluyor. bunda öyle bi sorun yok .
http://www.google.com.tr/imgres?sa=X&biw=1280&bih=683&tbm=isch&tbnid=6g11eNCEPwtx-M%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.forumboyakoruma.com%2Fs howthread.php%2F20-Meguiar-s-Endurance-Tire-Gel&docid=h_EdBxiHzK9P3M&imgurl=http%3A%2F%2Fi1082.photobucket.com%2Falbums %2Fj370%2Fsilveres%2Fgolf5%2FP1040013.jpg&w=1024&h=768&ei=JBIaU5mqFIXoswbC6oHYCA&zoom=1&ved=0CPMBEIQcMDM&iact=rc&dur=1119&page=3&start=37&ndsp=21
derin bi parlaklık veriyor ben bundan sonra hep bundan kullanmayı düşünüyorum
Risendark
07-03-2014, 20:33
Time-R nickli abi sanırım :)
Kalıcılıkve parlaklık kesinlikle Meguairs Endurance. Kullanıyorum satıyorum alan yok memnun kullanan memnun :)
Faruk_Vtec
07-03-2014, 21:26
meg endurance kıngtır :) kalıcılığı uzun ve parlaklığı güzel.. :)
Ben de yıllardır Endurance kullanıyorum, lastikler tam kuru iken sürmem bir de, birazcık boncuk varken sürüyorum mat kalıyor öyle uyguladığım zaman, net 15-20 gün aralığında dayanıyor :)
Carpex'in basınçlı spreyi var onu kullanıyorum, gayet memnunun parlaklık 1 haftadan uzun sürüyor neredeyse suya karşıda dayanıklı. Hatta yeni ürünler denemek güzeldir diye gittim turtle wax ın köpüklü spreyini kullandım tırt çıktı, kutu bitmeden geri carpex e döndüm
Konumuz yakinda acilcak arkadaslar siparis alinir :)
''Nasiol Nano Tire Shine'' bu ürünü kullanan oldumu kalıcılığı nasıldır?
-Murat Özcan-
21-04-2014, 11:29
Sonuç olarak meg ve carpex önde gidiyor sanırım arkadaşlar
ilker_yusuf
22-04-2014, 07:48
Nasiol lastik parlatıcı 2 kere kullandım memnn kalmadım. Forumda büsamet arkadaşımızdan pempe sıvı aldım ilk günler iyiydi uygulayalı tam 1 hafta ve 800 km yol oldu fotplarım...
Bence fiyat performans olarak carpex suana kadar kullandıklarımın en iyisi. Forumdan aldığım pempe sıvı yağmur görene kadar canavar ;-)
dragon07
22-04-2014, 07:52
meg dahil carpex vs hepsini kullandım SARP bana göre en kariyerli olanı.tek problem eller onuda bn eldiven kullanarak çözdüm :))
bence en kalıcı ve en parlak gozukturen parlatıcı sarb :)
Sarp kullanıyorum çok çok iyi ürün. Eller çok batıyor bende eldiven ile üstesinden geldim :D
ilker_yusuf
22-04-2014, 21:28
sarp nasıl bir ürün? nerelerde satılıyr merak ettim.
Samet arkadaşımızdan aldığımız pempe olan değil heralde doğru mu?
fasterhan
22-04-2014, 22:00
sarp nasıl bir ürün? nerelerde satılıyr merak ettim.
Samet arkadaşımızdan aldığımız pempe olan değil heralde doğru mu?
Hemen Hemen bütün benzinliklerin marketinde bulunur.. 10 -15 tl arası değişir fiyatı... Ama sürmesi çıplak elle ızdıraptır... Tırnak arasına felan bulaştımı 5-10 yıkamada anca çıkar :D
ilker_yusuf
22-04-2014, 22:11
Hemen Hemen bütün benzinliklerin marketinde bulunur.. 10 -15 tl arası değişir fiyatı... Ama sürmesi çıplak elle ızdıraptır... Tırnak arasına felan bulaştımı 5-10 yıkamada anca çıkar :D
Bir tanede bundan olsun bari 4 çeşit lastik parlatıcı oldu.
Samet aldığım üründen memnunum aslında şuan 810 km yi devirdi. 2 kere yapmur gördü ve tam 1 hafta oldu... parlaklık tamamen kayboldu :) Fotolar yarın :)
ozankaya
28-04-2014, 00:27
bende sarp kullanıyorum cok memnunum ama eldıven sart
Meguiarsın Galon Olarak Satılan Profesyonel Lastik arlatıcısnı Tavsiye Ederim 3-4 Kişi Ortak Alırsa Kişi Başı Endurance Parasına Gelir
Akın-S2K
01-05-2014, 10:03
Meguiarsın Galon Olarak Satılan Profesyonel Lastik arlatıcısnı Tavsiye Ederim 3-4 Kişi Ortak Alırsa Kişi Başı Endurance Parasına Gelir
bende onu kullanıyorum , MOR rengi var. Bayada gidiyor.
Colossus
01-05-2014, 10:37
sarp tek geçerim :D
Risendark
01-05-2014, 11:20
Sarp kral kesinlikle ama eli batırıyor ve sıcak havalarda fazla sürünce çamurluklara sıçrama yapıyor tertemiz arabayı batırıyor başka bişeyler denemenin zamanı geldi artık
Slipshod
01-05-2014, 16:25
çok merak ettim şu sarpı bulabilirsem alıp kullanayım hakkını vercek mi bakalım :D
Risendark
02-05-2014, 22:43
çok merak ettim şu sarpı bulabilirsem alıp kullanayım hakkını vercek mi bakalım :D
hakkını çok güzel veriyor emin olablirsiniz ama ben bıktım artık eldiven tak çıkar falan uğraştırıyor :) ama deneyin yinede :)
gokhansaler
03-05-2014, 08:22
bende sarp kullanıyorum ciddi parlaklık veriyor ve uzun süreli gidiyor :D
Not: sarp 6 TL idi bizim buradaki shell de :)
Sarp ı uygulamak için en güzel 2 yöntem var :)
1- Eldiven + sünger
2- Plastik kapaklı ayakkabı parlatıcı süngerler.
Bu şekilde eliniz hiç batmıyor. Benim lastiklerim alıştı iyice artık yıkamadan sonra bişey sürmesem bile mat siyah duruyor bi kat ince bi sarp geçince en az 1 hafta parlak geziyor.
Sarpı sürerken bol sürmel yerine iyice yedirin lastiğe o zaman sıçrama atma yapmıyor çamurluğa ;) Bütün jel lastik parlatıcıları için geçerli bu durum :)
''Nasiol Nano Tire Shine'' bu ürünü kullanan oldumu kalıcılığı nasıldır?
Lastiği aşırı parlatmıyor en başta. Siyahlığını koruyor. Toz topraktan pek etkilenmiyor. Kalıcılığı ise güzel yıkadıktan sonra bile siyah kalabiliyor lastik.
Slipshod
03-05-2014, 17:29
hakkını çok güzel veriyor emin olablirsiniz ama ben bıktım artık eldiven tak çıkar falan uğraştırıyor :) ama deneyin yinede :)
bende sarp kullanıyorum ciddi parlaklık veriyor ve uzun süreli gidiyor :D
Not: sarp 6 TL idi bizim buradaki shell de :)
valla o parlaklığı versin hiç mühim değil her türlü uğraşırım :D
bizim burdakine de bakayım bulabilcek miyim :)
Sarp kullanıyorum,oldukca memnunum tavsiye ederim.
Sarpın üstüne tanımam ...