Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerelerden jant alıyorsunuz?
Aracıma jant alıcam fakat nereden ne kadara alınır hangi markalar tercih edilmelidir pek bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Uygun fiyatlı, sağlam, yamulmayan jant arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Skyhawk34
08-07-2011, 12:33
Advan Racing :)
fatihevoıx
08-07-2011, 12:49
jantstore maslak internet sayfasından incelersen senın arabanın modellerınden daha once uygulanmıs jant modellerınıde gorebılırsın :)
hdedeoglu
08-07-2011, 12:52
hangi arabaya takacaksın ne ölçü istiyorsun yardımcı olayım kardeşim
Mutlu Lastik - Rafi Mutlu jant ve lastik konusunda sagolsun herzaman en iyi cozumu sundu
FiReWaLL
08-07-2011, 13:29
sağlamlık istiyosan yerli markalardan şaşma ( carre , cms , kormetal , Ms , Dj )
eğer model istiyosan ithal mallar , Ms ve Cms de yeni güzel bi kaç model war tercih edebilirsin ama , sağlamlık istiyosan kesinlikle ithal işine girme !!!
Şuan Türkiyeye gelen ithal jantların %97 si çin malı , yukarda saydığım 5 adet marka harici hiç bir yerli ürün yok bütün yerli ürünler bunlar .
hatta beylikdüzündesin sanırım ?
carre ve ms in fabrikası mermerciler san. de git bi ziyaret et :)
Şu zamana kadar 1 kere jant aldım :D
tenekeler hariç :D
onuda MUTLU LASTİK'ten aldım
'97 1.4is e takıcam 15inc arıyorum lenso bakmıştım gerçi ** sağlam olduktan sonra fiyatıda uygun olursa her janta bakarım :)
FiReWaLL
08-07-2011, 13:41
lenso , advan , iyidir biraz pahalıdır ama güzel jantlardır , hem sağlamlık hemde model açısından ...
eğer ithal ürünlere girceksen , hiç girme replica vti jantı tak daha ii ;)
bu arada lenso da 15 yokdu en son gelmiyodu , 16 üstü geliyo lenso Türkiye ye:)
devil_berk22
08-07-2011, 14:11
fındıkzade islam oto
jantstore maslak internet sayfasından incelersen senın arabanın modellerınden daha once uygulanmıs jant modellerınıde gorebılırsın :)
jant store un jantlarıda piyasaakilerle aynı aldığım hafta yamuldu hamur gibi. bende daha iyi satıyorlar diye gitmiştim ama bi extrası yokmuş
Mutlu Lastik - Rafi Mutlu jant ve lastik konusunda sagolsun herzaman en iyi cozumu sundu
Arkadaşa jant aldık , kimsenin yapmayacağını yaptı iyi bir esnaf...
FiReWaLL
08-07-2011, 15:26
jant store un jantlarıda piyasaakilerle aynı aldığım hafta yamuldu hamur gibi. bende daha iyi satıyorlar diye gitmiştim ama bi extrası yokmuş
jant store , jant home , x jant , y jant ...
bunların hepsi sadece şirketlerin internet sitelerinin kullandığı isimler , tabelada kullanılıyo ...
bunlarda olan jant yeşilköyde de var , vatan caddesinde olan jant bunlarda da var değişen bişe yok , aradaki tek fark isim ...
bide orası jant store orda 600 se ikitelli de yada çekmecede aynı mal 550 ;)
jant store , jant home , x jant , y jant ...
bunların hepsi sadece şirketlerin internet sitelerinin kullandığı isimler , tabelada kullanılıyo ...
bunlarda olan jant yeşilköyde de var , vatan caddesinde olan jant bunlarda da var değişen bişe yok , aradaki tek fark isim ...
bide orası jant store orda 600 se ikitelli de yada çekmecede aynı mal 550 ;)
internet sitesi ve tabelada kullanıyorlar dediğin isimler adamların firmalarının ismi :) Eskiden böyle değildi, vatanda dandik jantlar satılırdı, tabiri caizse taksici jantları.. taş gibi italyan replikalar olurdu piyasada, bu son aldığım replika jant kadar adisini hiç kullanmamıştım artık piyasakomple çine dönmüş.
FiReWaLL
08-07-2011, 19:16
internet sitesi ve tabelada kullanıyorlar dediğin isimler adamların firmalarının ismi :) Eskiden böyle değildi, vatanda dandik jantlar satılırdı, tabiri caizse taksici jantları.. taş gibi italyan replikalar olurdu piyasada, bu son aldığım replika jant kadar adisini hiç kullanmamıştım artık piyasakomple çine dönmüş.
babam 23 ben ise doğumdan beri ama bir fiil oalrak 9 senedir bu işin içindeyim onun için kim ne olduğunu çok iyi biliyorum , ( söylediğimi yanlış anlama sakın bilgi amaçlı söylüyorum ;) )
jant store nin firma ismi satıroğlu otomotivdir sahibi cumhur gibi gözükür ama aslında babası Mecit amcadır ,
jant home , firma adı dinçbay otomotivdir , sahibi nedim dinçbay ve oğlu kerem dinçbaydır , jantı itahal ettikleri kişi ise vedat mutlu dur .
islam oto 6-7 sene öncesine kadar dükkanına jant koymayan biri iken , şimdi türkiyedeki sayılı ithaalatçılar arasına girmiştir .
daha bi sürü şey v.s v.s ...
şimdi ithal jant getiren sadece 3 firma kaldı türkiyede , bu 3 firmada 25-30 senedir bu işi yapan firmalar ,
dışardan jant gelmeyişinin sebebi ise dışardan 25$ a takım olarak alınan jantın burda 400 tl ye satılması yerli üreticileri iyice öldürdü , ve gelen mallar gerçekten çok kalitesizdi ,,,, şimdi ise TSE olaya el koydu ve öyle bi sistem getirdiki dışardan mal getirmek o kadar zorlaştı ve fiyatlarda yerli mallarla hemen hemen aynı seviyelere geldi , kalitesiz mal gelmiyo artık Türkiye ye her gelen jant numuneleri inceleniyo tse tarafından , stoklardaki dandik mallarda bitmek üzere bakalım sonra neler olcak ???
yani 1 sene içinde kalitesiz jant devri bitiyo gibi bişe :D
cağkancım telefonum vardı sende, hafta içi gidelim beraber, deneriz bakarız model çok :)
Batuhan numaranı tekrar yazarsan sevinirim abi salı günü gitmeyi düşünüyorum sanada uyarsa konuşalım başka bir günde olur sen numaranı at da :)
FiReWaLL
08-07-2011, 19:52
bana kalırsa replica vti jantı tak , ek kasada en bomba jant vti jantı :)
biraz demode oldu ama arabaya cuk die oturuyo ;)
aracım beyaz vti jantı biraz sönük kalıyor artık bakalım düzügn koyucam kafam rahat olsun
Teşekkürler cevaplar için
mad_max1978
08-07-2011, 20:55
fm tuning..
fındıkzade islam oto
+1 iyidir Emrullah abi :)
genelde esten dostan dusenlerı takıyoruz
bu aralar enkeı rpf1 5*114.3 arıyorum
nitrosystem
08-07-2011, 22:07
Mutlu lastik.bostanci cok memnun kaldim esnaftir
Murat Özcan
08-07-2011, 22:31
mutlu jantl lastık rafi abi yenı jant modellerı getırecektı,bır ona bak ıstersen
bostancıya da gidilicek anlaşıldı :)
Önemli olan jantın nereden alındığı değil nerede yapıldığıdır. Alacağın jantın arkasını çevir bak. Made in germany,belgium,italy,japan, Turkey vs. vs. Sadece bir ülke bu damgayı nedense vurmuyor Made in CHİNA :) Damgayı vursa zaten rezillik tastiklenicek. Çunku sadece cin malı jantı aldıktan 1 hafta sonra 4 parçaya bölebilirsin...
emre yeşil
09-07-2011, 01:16
Aynen katılıyorum :)
Önemli olan jantın nereden alındığı değil nerede yapıldığıdır. Alacağın jantın arkasını çevir bak. Made in germany,belgium,italy,japan, Turkey vs. vs. Sadece bir ülke bu damgayı nedense vurmuyor Made in CHİNA :) Damgayı vursa zaten rezillik tastiklenicek. Çunku sadece cin malı jantı aldıktan 1 hafta sonra 4 parçaya bölebilirsin...
ronal, bbs gibi bir kaç istisna dışında çinde üretilmeyen jant kaldı mı sanıyorsun :)
ronal, bbs gibi bir kaç istisna dışında çinde üretilmeyen jant kaldı mı sanıyorsun :)
Çinde üretilmeyen çok jant var ama Türkiye'deki araçların altında malesef pek kalmadı :)
Çin malından çin malına da fark var ama markalar rekabetçi fiyat için çind ürettiriyorlar ama önemli olan kaliteli bulmak tabi farklı ülke malı bulmak güzel olurdu
bendece önemli olan aldığın jatın menşei
replikalara ben artık şahsen güvenmiyorum aracıma replika jant almam,hepsi çin malı ve yamulmaya bozulmaya çok müsaitler...
bence kaliteli ve güvenilir markaları tercih etmelisin jant çok önemli bir parça...
advan,lenso,könig,enkei,5zigen,oz,works gibi jantlar pahalı olmasına karşın tercih edilmeli bence...
Kosei marka jantlar nasıldır?
Kosei marka jantlar nasıldır?
hafiftir, ben çok memnunum.
fatihevoıx
12-07-2011, 10:17
jant store sahibi cumhur jantın bir haftada yamulduysa köklü bir firma yenisi ile değistirmesi gerekirdi değistirilmedimi ? :eek:
sağlam replika bbs rs'ler var, tak onlardan devam et :D aracın ne kadar basık bilmiyorum ama çamurlukla lastik arasını da kapattın mı tamamdır araba, başka bişeye ihiyacı yok :D
aracım fazla basık değil aslında ön latik tam çamurluk hizzasında arka orj. yükseklikte gibi birşey. ama bakalım bu hafta sınavlarım var haftaya dolaşmaya başlarım
bütün lastikparklar benimdir :D :D
şaka bir yana lastikparklardan alıyorum eski bayisi olduğumuz için uygun fiyat geliyor
bence bostancıya gitmişken ATLAS jant' a bir uğra ;) istediğinden fazlasını bulacağına eminim.
bostancı sanayinin içinde yerleri... replica nın kralları orda bence içine girince çıkası :) gelmiyor insanın..