PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüketicinin Dostu Erdal

aldehit
08-07-2011, 13:21
Arkadaşlar selam,dün Lassa bayiisine gittim,Phenoma lastikleri hakkında bişey sormaya.Deneme Kampanyasından bahsettiler,aldığımız Lassa lastikleri 60 gün boyunca iade edebilecekmişiz hatta Tüketicinin Dostu Erdal | Tüketicinin Dostu Erdal (http://www.tuketicinindostuerdal.com/) diye bir site var,Tüketicinin Dostu Erdal diye bir karakter tüketici haklarını koruyor sitede videoları var,çok güldüm,öneride falan bulunabiliyorsunuz başka neyi iade etsin diye falan,bir bakın derim:icon_tup:

tunceR
08-07-2011, 13:26
öyle saçmalık mı olur yemeği yemiş dibine kadar sonra iade edicem diyo. restorantçı iyi bile dayandı.

Maxi
08-07-2011, 13:36
ahahaha çok komik
komik derken böylesi türkiye için çok komik
bizim insanımız bayılır bu tip bedavalara
sonra herkes yer yer iade eder "çok net"

zaten tüketici haklarında böyle birşey yok
iade edebilmen için ayıplı bir durumun olması gerekiyor
öyle canım sıkıldı, iade edecem,
ye ye ohh üzerine soğuk su iç sonra iade et yok öyle birşey.

lokantacı adam iyi sabretmiş

heralde şaka bu

lassa lastiğini geri alıyorsa kendi bilir, kendi müşteri kazanma politikasına katma değer katar o kadar..

CorsaGSI
08-07-2011, 13:37
Lassa'da internet reklamcılığını daha doğrusu sosyal pazarlamayı kullanmaya başlamaya çalışmış ama bence çalıştıkları firma yeterince iyi değil :)

İlk videoyu izledikten sonra lassa'ya karşı bir antipatim bile oldu :D

tunceR
08-07-2011, 13:40
yemek ilk gelir kokusu tuhaftır. yemekten bi kaşık veya çatal alırsın tadı felan belli eder kendini zaten ya değiştirirsin yada yemeden kalkar gidersin. zaten iade gibi olur oda.. bunun yaptığı boş tabağa geri aide etmek. yedini çıkar ozaman diceksin iade alırım euheuhu:D

Jem89
08-07-2011, 13:58
Fikir ver kısmına da bi bakın :D Çok enteresan yorumlar gelmiş.. en çok şuna güldüm :D

bir lunaparka git çarpışan arabaya bin ve indikten sonra bu aracın yol tutuşu çok zayıftı gelen giden çok çarptı de

Maxi
08-07-2011, 14:00
Fikir ver kısmına da bi bakın :D Çok enteresan yorumlar gelmiş.. en çok şuna güldüm :D

bir lunaparka git çarpışan arabaya bin ve indikten sonra bu aracın yol tutuşu çok zayıftı gelen giden çok çarptı de

ahahaha iyimiş

tegci_09
08-07-2011, 14:02
böyle saçmalık olmaz sen yemeği ye beğenmedim iade istiyorum oldu canım belki bu tarafta kanun hukuk müşteri hakları felan var ama ilahi adalette nasıl hesap verebilecek böyle yapanlar bakalım.

zıpzıp
08-07-2011, 14:08
benim dükkanımda böyle birşey olsa :) dayak yer =)

nico
08-07-2011, 16:20
benim dükkanımda böyle birşey olsa :) dayak yer =)

yani kim iyade ister, ben polis cagırırdım direk. bakalım ekip gelincede yapıyomu aynı şeyi, tüketici hakkıda yemek nerde ver kusurlu ürünü derler adama...

Semii
08-07-2011, 16:29
yumruk olarak iadesini gerçekleştireceksin.

hemde tam iade etmek istiyorum derken :D

fastchild
08-07-2011, 18:40
lassadan lastikleri alalım hafta sonu antreman var :D

Frid
08-07-2011, 21:08
saçma hemde çok :D

zıpzıp
08-07-2011, 21:11
yani kim iyade ister, ben polis cagırırdım direk. bakalım ekip gelincede yapıyomu aynı şeyi, tüketici hakkıda yemek nerde ver kusurlu ürünü derler adama...

insanların sinirleriyle oynuyorlar resmen