Orijinalini görmek için tıklayınız : yalan ilan
arkadaşlar honda civic 1.6 ies arayanlar 53719853 nolu ilana sakın bulaşmasın. aradığımda ve ilanda yazılı olduğu gibi orjinal denildi fakat araçta birçok değişen ve düzeltme vardır. airbag ler tamirat görmüştür.
birçok kez sormama rağmen bana bunlerı söylemeyerek beni kandırdı. böyle daha kimbilir kaç kişiyi kandırdı ve ayağına kadar getirtti. ben yandım siz yanmayın.
Yasincim geçmiş olsun izmire kadar gidip gerimi döndün ?
izmire kadar gidip sövüp geldim evren..
Geçmiş olsun kardeşim piyasa dolandırıcı dolu VTS sorgusundada boncuk gibi VTS pert kayıtlı cıktı ...
biz salağız demekki aracımızın herşeyini söylüyoz
Geçmiş olsun bende bu tarz ilanlara bi kaç gitmiştim adam orjinal gel kardeşim gidiyoruz araç trafikten düşürülmüş pert kayıtlı...Piyasada güvenirlilik bırakmıyorlar
aradığın zaman satan adama diceksinki, bak ben araba alıp satıyorum boya kaporta falan gözümden kesinlikle kaçmaz nokta boya olsun anlarım vs vs gibi laflarla satıcının gözünü korkutacan bu gibi durumlarda, ozamn büyük ihtimal ötecektir :)
tekrar geçmiş olsun...
gecmiş olsun malesef böyle tipler gün gectikce artıyor.
resmen ahlaksızlık olarak görüyorum bu tip olayları, kardeşim aracın nesi varsa söyle adam bir dünya yol tepmiş masraf yapmış gelmiş, yok km düşürmeler yok pert aracı hatasız diye satmaya çalışmalar haramdır yaa o para, sonra ahkam keserler biz şööle delikanlıyız bööööle bılmemneyız dıye , söyle adama neyı var neyı yok işine gelirse gelır bakar alacaksa alır , sankı adamı izmire kadar yordunda eline ne geçti satabıldınmı turşu arabanı , bune yaa insan araba almaya korkacak yemınle bu aadi araba piyasasında
izmir-eskisehir yolunu surekli cektigim icin iyi bilirim, hele o sinirle , gecmis olsun.
Talih.b16
08-07-2011, 23:47
ozaman satan arkadaşa feyk you diyoruz ilanı için..ararım ben yarın hatta bu akşamdan arayalım huzuru kaçsın şerefsizin
böyle tipler yüzünden gittim kredi çektim sıfır aldım adi şerefsiz bunlar arkadaş
böyle tipler yüzünden gittim kredi çektim sıfır aldım adi şerefsiz bunlar arkadaşyaahu sıfır alamaya bile korkuyor insan yükleme indirme sırasında hasar gören aracı tamır edıyolar ve sen kaza bıle yapmamış olmana ragmen aracında boya kontrol makınasıyla bakıldıgında boyanmış parça çıkıyor , yaani sıfıra bile güven yokki ikinci el e nasıl güvensin bu mıllet , ne ülkede yaşıyoruz yaaa :confused:
Cliosportve
09-07-2011, 00:21
Bu tip şeyler günümüzde artık çok rastlar olduk
Satıcının nerde doğrulu dürüstlüğü kaldı
Kim kime itelerse pozisyonuna geldi
Yazık o kandırılıp verilen parayı yerken hayrını görebilcekler mi acaba böyle yapanlar
Murat Özcan
09-07-2011, 00:52
geçmiş olsun,böylede yapan ınsanlar var gunumuzde cok yazık
mad_max1978
09-07-2011, 01:22
sosyal msj gibi olacak ama bu elemanlar akılları sıra uyanıklık yapıyoz zannediyorlar.bilmiyorlarki bir taraflarından kat ve kat acı şekilde çıkacak.
sosyal msj gibi olacak ama bu elemanlar akılları sıra uyanıklık yapıyoz zannediyorlar.bilmiyorlarki bir taraflarından kat ve kat acı şekilde çıkacak.
Sosyal mesaj değil gerçek. :)
nekadarda temiz duruyor halbuki .. ona aldanıp sağa sola iyı baktırmasanız araç sizde patlıycak geçmis olsun zararın neresınden donersenız kardır. alsaydınız daha kötu olacaktı donusu yok
geçmiş olsun bu iştende böyle sıyrılmak bile kardır..
driftnolimit
09-07-2011, 10:00
sahibnden de ise ilanı şikayet edebileceğiniz buton var. basın gereği yapılsın.
yazık günah ya bu insanlara ne oluyor böyle geçmiş olsun...
erhanarici18
09-07-2011, 12:48
resimde bile motor yamuk duruyo sanki
yoksa banamı öyle geldi
gerçekten millet bozulmuş birilerini kandırarak bişey yapmak herkesin hoşuna gidiyor artık. kimseye güvenim kalmadı desem yeri var ben o kadar harcama yapıom o kadar yol tepiyom böyleleri yüzünden ağzımı bozuyorum hayırlısı diyecez artık napalım
herkese de geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim
geçmiş olsun..bizde alanya ya gti bakmaya gitmiştik..arabanın söylenenle alakası olmadığı gibi birde benim arabama çamur atmaya kalkmışlardı..uzun lafın kısası piyasada kusurlu malını kusursuz gibi satmaya çalışan çok insan var.
artık 2. el aracı eşden dosttan alıcaksın, internetten bulup alma devri gerçekten bitti. Bu işi ticari yapanlar ( galericiler) üçkaat peşindeyken şahıslara şaşırmıyorum artık..
fastchild
09-07-2011, 19:11
yaahu sıfır alamaya bile korkuyor insan yükleme indirme sırasında hasar gören aracı tamır edıyolar ve sen kaza bıle yapmamış olmana ragmen aracında boya kontrol makınasıyla bakıldıgında boyanmış parça çıkıyor , yaani sıfıra bile güven yokki ikinci el e nasıl güvensin bu mıllet , ne ülkede yaşıyoruz yaaa :confused:
ben geçen gün çamurluk boyalı octavıa buldum denk geldi makineyi oraya koymuşum 100 civarında çıkması gereken değer 200 küsürdü sonra sorduğumda müşterinin haberi varmış fiyatı daha düşükmüş
ben geçen gün çamurluk boyalı octavıa buldum denk geldi makineyi oraya koymuşum 100 civarında çıkması gereken değer 200 küsürdü sonra sorduğumda müşterinin haberi varmış fiyatı daha düşükmüş
senin yine 200 çıkmış bu araçta sağ arka çamurlukta 900 küsür çıktı:mad:
ben valla adam dıyrmkı degısen ve bu soyledıgın kaza dısında bısı cıakrsa yl paamı verırsın dıyrm
oda ban ne evrcem dıyr dedım a.g ozman guvenmıyosan satma arabanı:) yalan dolan ınsan cok ya kıme guvenecegını sasrıysun
bıde suna uyuz oluyrm 12 lıraya alıp 17ye satılan hondalar var şaka gıbı samsunda bu işi yapanlar cok ne araba bakmaya kalksam samsundan bıkac kısı once davranıyr
işye en korktuğum şey :( malsef ben bi arabaya bakmaya gitsem anlamam da ble patlak olduğunu. kesin alır gelirim. o yüzden tanıdık veya bilindik araba almak daha mantıklı. geçmiş olsun hocam ne diyim...
Ahmet Saraçoğlu
10-07-2011, 00:26
sahibnden de ise ilanı şikayet edebileceğiniz buton var. basın gereği yapılsın.
HOCAM O BUTONU BULAMIYORUM , ŞU DAKİKA ŞİKAYET EDECEĞİM İKİ İLAN VAR AMA YA KALDIRILMIŞ YADA YERİ DEĞİŞMİŞ , NERDE TAM OLARAK (capsi açık unutmuşum pardon)
geçmiş olsun..bizde alanya ya gti bakmaya gitmiştik..arabanın söylenenle alakası olmadığı gibi birde benim arabama çamur atmaya kalkmışlardı..uzun lafın kısası piyasada kusurlu malını kusursuz gibi satmaya çalışan çok insan var.
baktıgınız hangi gti dı pm atarmısın :)
yazılanladan sunu anladım bılmedıgın arabayı arastırmadan gıdıp bakmıcaksın yoksa sonu uzucu oluyor bosa gıden zaman ....