Orijinalini görmek için tıklayınız : Ataşehir Arabian Night 2011 Begin!
Evet değerli techturkey girls. Yoğun üstek üzerine 2011 yaz aylarında ataşehir arabian nightleri başlatıyorum.
Duydumki toplanamaz olmuşuz. Yoğun iş temposu nedeniyle forumlada arabalarlada 6-7 aydır pek ilgisiz kaldım.
Kaldığımız yerden devam edelim ve Caesar'a yakışır şekilde tüm cupralara giderimizi yapalım.
Cupralar ayık olun Demon 335i çok daha fast çok daha furious:)
Bizim ekip tekrardan toplanıyoruz haftaya tüm araba severleri aynı günde aynı saatte ataşehir semalarına bekliyoruz.
Shellde çekirdek çitlemek yasak ona göre...
@mehzent ayık ol okuyup kaçmak yok. Önce sen geleceksin.
vuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! :D
ooo olgar hoşgeldin bro, konu sakat sanki :D
ooo olgar hoşgeldin bro, konu sakat sanki :D
Ben sakatım olm konuyu napacan:)
Selcuk_RoL
09-07-2011, 00:11
dün, bugün baktım kimseler yok kanka!!
@mehzent ayık ol okuyup kaçmak yok. Önce sen geleceksin.
Ben SUS tururken neredeydiniz ahahah panpa artik yeni konumuz senmi az yaktiracaksin benmi bunun yarisini yapicaz seninle ahaha :D
Boşa atıp en uzun mesafeyi kim alırsa gönüllerimizin yeni roll şampiyonu o olacaktır bilginize :D
Jam da Joker
09-07-2011, 09:46
Olgar bodrumdayım seni bekliyorum..
Olgar bodrumdayım seni bekliyorum..
Mehmetle gelicez işte onun gününü ayarlamasını bekliyorum.
Evet evet gazlayın biraz BMW videosu izleyelim.. 335i nin son halini merak ettim :D Allah kaza bela vermesin..
çekırdek kolamı alıp üşenmeden beylıkduzunden atasehıre gıdıcem dızel dızel ızlerım :D
bu gece müsait seniz cuprayla 335 denemek istiyoruz bi iddamız yok sadece arabamızı görmek amaçlı sizden haber bekliyorum.
bu gece müsait seniz cuprayla 335 denemek istiyoruz bi iddamız yok sadece arabamızı görmek amaçlı sizden haber bekliyorum.
Hafta sonu deneyelim. Hafta içi müsait değilim.
M///maniac
11-07-2011, 19:47
dün, bugün baktım kimseler yok kanka!!
aynen bu ara kimsleer yok atasehir bom bos
Hafta sonu deneyelim. Hafta içi müsait değilim.
bu hafta sonuna söz vermiyeyim o zaman bi aksilik olmazsa öbür hafta olabilir müsait olursanız sizde.
Serhat Y.
11-07-2011, 23:14
Gecenin adi neden arabian?
bu hafta sonu uygunum zira 300zx de daha hızlı ve daha öfkeli :)
cagri-35
12-07-2011, 21:19
Gecenin adi neden arabian?
aynen özel bir sebebi var mı?