Orijinalini görmek için tıklayınız : CivicTypeR Turbo vs Hartge M6
Yüregirinki 13 psi dı.
E o zaman bu honda motorunu takdir etmek lazım. BMW motoru dayanabilir mi acaba bu sıkıştırmada yüksek basınçlara?
basar13, ama kardeş sen hayabusa vs bir rakip gösteriyorsun ve sözlerinde bir dokundurma var "ifade etmiyor" derken... Niye bu kadar huzursuz oldun? M6 sahibi olsam havalara uçardım, ama CTR m var... buna da şükür..
AA pardon kilo farkı var doğru haksızlık yapmıyalım Turbo ctr ye madara olmasın ... Başka bir aracın geçmesi ile bi araç madara olmaz her aracın belli hızlanması olabilir sadece diğerinin daha iyi olması söz konusudur neden madara olsun...
Emeği herzaman taktir ederim ama 30 saniyelik bir gazlama ile m6 dan daha hızlıymış gibi bunu bitirdik ferrari gelsin yorumlarını mantıklı bulmuyorum ...
Kucuk 5 hp lik uzaktan kumandalı motorlu oyuncaklar varya 0-130 1.5 saniye onla şimdi turbo ctr denese kucuk araç 130 kmh de bıttiği için geçmiş mi sayılıcak 130 kmh ye gelınce 3 boy atıcak frene basıcak yani sence o arac daha mı hızlı ?
ya typer daha ne yapsın ALLAH askına? 2. vıtesten 270 km ye kadar onde gıtmıs daha ne yapsın hey allm ya ne olması laızm gecmıs sayılması ıcın yada sızı tatmın etmesı ıcın.... ben m6 yı 270 e kadar gectıkten sonra 270 ten sonra m6 benı gecse nolur gecmese nolur yaa komedı...
basar13 M6 zaten kendini kanıtlamış bir otomobil.
Bunu burda herkes biliyor merak etme ..
280den sonra gel birader mohah
ya typer daha ne yapsın ALLAH askına? 2. vıtesten 270 km ye kadar onde gıtmıs daha ne yapsın hey allm ya ne olması laızm gecmıs sayılması ıcın yada sızı tatmın etmesı ıcın.... ben m6 yı 270 e kadar gectıkten sonra 270 ten sonra m6 benı gecse nolur gecmese nolur yaa komedı...
+1 budur. Sanki mübarek yollarımız, alman otobanı gibi de sürekli herkes +300 km gidiyor. Nerde öyle babayiğit 1 saat kesintisiz 280 lerin üzerinde gidecek? TEM de bile yolda yayalar, büyükbaş hayvanlar geziniyor. Mazallah 300 km hızla bir insana bir hayvana çarpsan seni M6 nın en baba güvenlik paketi bile kurtaramaz...
basar13 M6 zaten kendini kanıtlamış bir otomobil.
Bunu burda herkes biliyor merak etme ..
m6 yı övüyomuyum diyomuyum aaa m6 oyle hızlanıyo boyle hızlanıyo 1 postta dedım mi kime ben kanıtlamaya calısıyorum nerde m6 yı övdüğümü veya ctr yi yerdiğimi gördünüz lütfen ...
m6 yı övüyomuyum diyomuyum aaa m6 oyle hızlanıyo boyle hızlanıyo 1 postta dedım mi kime ben kanıtlamaya calısıyorum nerde m6 yı övdüğümü veya ctr yi yerdiğimi gördünüz lütfen ...
pes.....:icon13:
typer o hacimle m6 yı son süratte nasıl geçsin yada ne demeye geçsin :) anlayamıorum bunu
basar13, ama kardeş sen hayabusa vs bir rakip gösteriyorsun ve sözlerinde bir dokundurma var "ifade etmiyor" derken... Niye bu kadar huzursuz oldun? M6 sahibi olsam havalara uçardım, ama CTR m var... buna da şükür..
Neyin dokundurması ???
Hayabusa ile denersenize ... nasıl olsa kilo motor hacmi fren güvenlik sizin için bişey ifade etmiyor
??? 2 kelime bu kadar yanlış yere çekilir .... Ferrari getirin diyen arkadasa soyledımı sende biliyosun ....
Güvenlik motor hacmi bişey ifade etmiyor diyorum sen m6 ım olsa uçardım ctr yede şükür diyosun lütfen... İftira atmıyalım
Bir TypeR manyaı olarak araç sahibini tebrik ederim.Araç üzerinde emeği geçenleride.Konuyu yeni okyabildim.Çok güzel gitmiş alet.M6 da kendini kanıtlamış muhteşem bir araç.
Tek söylenebilecek :
280den sonra gel birader mohah
+1 :)
Neyin dokundurması ???
Hayabusa ile denersenize ... nasıl olsa kilo motor hacmi fren güvenlik sizin için bişey ifade etmiyor
güvenliğin, frenin önemsiz olduğunu burda kim söyledi? açıkça dokunduruyorsun. ben hangi sözle ne denmek istediğini anlayacak yaştayım. M6 nın geçilmesini hazmedememişsin. M6 da turbo yapar, Type-R ı geçer, bu işler böyledir...
E o zaman bu honda motorunu takdir etmek lazım. BMW motoru dayanabilir mi acaba bu sıkıştırmada yüksek basınçlara?
BMW HONDA çekişmesine dönüştürmeyelim durumu ....
İsterseniz açalım bi topic honda ile bmw yi tartısalım...
Bide bana marka taraftarı diyosunuz ...
Benim demek istedigim bazı honda severler war başka forumlarda denk geliyorum normal vtecle bile ferrarilere atlıycagını düşünolar...Vtec ya herkesi gecer..Baya gaz gençler yani :icon_wack
Burda öyle bir muhabbet yok direk video var kanıtlanmış olay emek var . TAmam sen öyle demedin ama m6 nin geçilmesinden son derece rahatsızsın . 270 den sonra bırak m6 geçsin. Typer sonucta bu . Konfor ergonomi fln fln diyosun. Yani bi eyrden dokundurcaksın :) M6 karşıdaki. Digeride TypeR . Biraz tarafsız bakmaya çalış lütfen.
180 bın euroya typer vtec si kare kasa alır hepsını turbolar bınerım :D
lan ozgun gecıyosunuz sonrada burda ugrastırıryosunuz...
:cokgreen::Bravoo::hehe::hehe: alemsin len kanka....
güvenliğin, frenin önemsiz olduğunu burda kim söyledi? açıkça dokunduruyorsun. ben hangi sözle ne denmek istediğini anlayacak yaştayım. M6 nın geçilmesini hazmedememişsin. M6 da turbo yapar, Type-R ı geçer, bu işler böyledir...
Ben sabahtan beri klasmanlardan bahsediyorum siz eğer "m6 turbo yapar type r gecer bu işler böyledir" diyosanız ben daha hiçbişey diyemicem....
Aslında M6 sahibi herşeyi noktalamışta , uzadıkca uzuyor.
Type R geçti işte neden inanmak istemiyosunuz . M6 değil sanki Enzo . Gayet normal gecmesi , 450 hp type R , 537 beygir M6 , kilolara bakmak yeterli olacaktır...
Öncelikle tebrikler, cok basarılı bir otomobil...Elinize emeginize saglık...
30 sayfa üsenmeden okudum, o kadar sacma garip yorumlar varki...
Öncelikle su fanatikligi atın, senelerdir honda sahipleri vazgecmedi su fanatiklikten...
30sn M6 gecmekle ne Type R yücelir, ne M6 yerin dibine girer...
Sınıfında cok basarılı bir otomobil olan M6 ile denenmis gecilmis, olay bitmis.
Salt performansa yönelik modifiyeli bir otomobil, kilo avantajını ve gücünü kullanıp gecmis...Ne var bunda bu kadar büyütecek?
Agzına kadar dolu turbo bir Type R ve M6 konu...
Ama konuda, vtilar, vtecler, m5ler havada ucusuyor, herkes birbirini asagılama ezme derdinde...
Bence konuya dönmekte fayda var...
30sn M6 gecmekle
bu yorum da eleştiriye açık ve anti-honda kokan bir yorum. senin de bir anti-hondacı olduğunu biliyoruz. hondanın modifiye dünyasındaki popülerliğini, gücünü, kabul etmeyin bakalım...:icon13: siz kabul etmesenizde dünya kabul etmiş, videolar anlatıyor zaten...
basar13, canım kardeşim klasmadan değil diye 2 arabayı denemek günah mı? M6 güzel araba herkesin hayalinde bir araba, buna kimsenin lafı yok. M6 sahibi bile senin kadar gergin değildir ya. Dakka başı yolda turbo Type-R la mı karşılaşacak sanki? M6 nın geçilmesi M6 yı kötülemez.... keşke benim M6 m olsada beni turbo Type-R lar boy boy ayırsa...
eyvallah abi Ankara buluşması yapalım iyice konusalım Ben kendimi anlatamamış sayıyorum...
parayı basıp araba geçene değil araştırıp kendi yapana saygı duyarım bende
yavuz agzına kadar degıl o typer o bos bırazcık :D ınternal yok basınc yok :D
Agzına kadar dolu diil, stock internal.
abı ne bu sımdı? yanı anlamayan fakat gonul verenlerde var. para ımkanları ıle yaptırınca bu adamlarınkı sayılmazmı yanı... konudan konuya gecmeyın..
adamdan sayılmaz nerde kullandım ?
tekrar koyuyorum postumu....
"parayı basıp araba geçene değil araştırıp kendi yapana saygı duyarım bende"
adamdan sayılmaz nerde kullandım ?
tekrar koyuyorum postumu....
"parayı basıp araba geçene değil araştırıp kendi yapana saygı duyarım bende"
ıyı oku bu adamlarınkı sayılmazmı dedım...
overblack
15-09-2007, 00:05
Yine japan vs all world karşılaştırması olmuş ;) sene 91 Bursa pistine reno 21 turboları getirdiler düzde 270 km hıza çıktılar pist setupları ile ve o senenin teknolojisi ve berbat aerodinamik yapıları ile.Burda yapılan tartışmada yok mesafe uzun olsaymış yok smg şöyle olsaymış vs vs uzatılmış.Videodaki ctr'ye mugen,hks gibi çok ciddi bir firmanın iyi rakamlar harcayarak profesyonel şekilde pist setuplarıyla (bu yazdıklarımı emek harcayan arkadaşım yanlış anlamasın onun emeğine saygı duyuyorum) m drive'ın karşısına çıktığını düşünürsek burdan hakkariye kadar yürüseler m drive yalan olur maalesef. Evet elma ile armut karşılaştırılmaz siz siz olun standart bir otomobille asla modifiyeli otomobili karşılaştırmayın.Her an süpriz çıkabilir ;)
Yazdıklarım kendi düşüncelerim kimsenin postuna karşılık olarak atmadım.saygılar
iftardan önce başladı sahura geldik hala devam ediyor vay be ne konuymuş :)
Yine japan vs all world karşılaştırması olmuş ;) sene 91 Bursa pistine reno 21 turboları getirdiler düzde 270 km hıza çıktılar pist setupları ile ve o senenin teknolojisi ve berbat aerodinamik yapıları ile.Burda yapılan tartışmada yok mesafe uzun olsaymış yok smg şöyle olsaymış vs vs uzatılmış.Videodaki ctr'ye mugen,hks gibi çok ciddi bir firmanın iyi rakamlar harcayarak profesyonel şekilde pist setuplarıyla (bu yazdıklarımı emek harcayan arkadaşım yanlış anlamasın onun emeğine saygı duyuyorum) m drive'ın karşısına çıktığını düşünürsek burdan hakkariye kadar yürüseler m drive yalan olur maalesef. Evet elma ile armut karşılaştırılmaz siz siz olun standart bir otomobille asla modifiyeli otomobili karşılaştırmayın.Her an süpriz çıkabilir ;)
Yazdıklarım kendi düşüncelerim kimsenin postuna karşılık olarak atmadım.saygılar
eksık yok supersın :)
^^ANIL^^
15-09-2007, 00:11
ben yaptım sahuru kardeşim yatıp uyuyorum uyandığımda bu konunun 100 sayfa olduğunu görmek istym dünyayı tekrar yaratsınlar bu konuda hadi iyi geceler :)
ben yaptım sahuru kardeşim yatıp uyuyorum uyandığımda bu konunun 100 sayfa olduğunu görmek istym dünyayı tekrar yaratsınlar bu konuda hadi iyi geceler :)
iyi uykular... :heyoo::heyoo::heyoo:
o type-r la ben yurdum 5 boy onundaydım kadranım 306km/h vıtesım 7 farım acık yolumda acıktı.
Öncelikle tebrikler, cok basarılı bir otomobil...Elinize emeginize saglık...
30 sayfa üsenmeden okudum, o kadar sacma garip yorumlar varki...
Öncelikle su fanatikligi atın, senelerdir honda sahipleri vazgecmedi su fanatiklikten...
30sn M6 gecmekle ne Type R yücelir, ne M6 yerin dibine girer...
Sınıfında cok basarılı bir otomobil olan M6 ile denenmis gecilmis, olay bitmis.
Salt performansa yönelik modifiyeli bir otomobil, kilo avantajını ve gücünü kullanıp gecmis...Ne var bunda bu kadar büyütecek?
Ama konuda, vtilar, vtecler, m5ler havada ucusuyor, herkes birbirini asagılama ezme derdinde...
Bence konuya dönmekte fayda var...
guzel yazı tebrıkler yawuz
bu yorum da eleştiriye açık ve anti-honda kokan bir yorum. senin de bir anti-hondacı olduğunu biliyoruz. hondanın modifiye dünyasındaki popülerliğini, gücünü, kabul etmeyin bakalım...:icon13: siz kabul etmesenizde dünya kabul etmiş, videolar anlatıyor zaten...
dırek antıhondacı dıye tanımlamıssın arkadası uzerınde öle bi etıket yok:) banada onu dıyebilirsin ama kabul etmem...
sen yazılarınla accık fanatık hondacı olduunu kabul edıosun.. dunya ztn basarısı kabul edıyor caponların ama o kadar..
etsın yaaa:) konu baydı dıe okumuyodum 3-4 sayfa ılerllemıs bi anda:) devam devam:)
24 SAAATTEN BIRAZ UZUN Bİ ZAMANDA 33 SAYFA 390 POST ......
yazacak bişi kalmamış :D birara baktım 18 kişi okuyor konuyu birden sayfa sayısı arttı , postlar arttı...
özgün yapıyosun map'ları geçiyosun koyyosunuz video'yu sora uraştır dur insanları....hadi kardeşim daha sahura kalkacazzzzz :D
şaka bi yana maşallahı var hızlanmasının kazasız belasız inşallah.......
soner s2kve typerı sevıorum dedım..
ama sen japonlarla tanıs vs yazılar yazıosun hersey duz yolda hızlı gitmek deıl sizin için öleyse bılemem ama;)
öle desene baştan:) kadran tahmını kaça geldı peki?
4.78 ayna daha kısa oluyor bıldıgın gıbı. dımdık asagı kısmını gecıp sola dogru donmustu
buda kac km ye geldıgını anlamana yardımcı olacak bı resım 8000k da
http://img111.imageshack.us/img111/2725/tbtopspeedsb3.jpg
ya selçuk o foto feyk bi kere Dyno üzerinde yaptığın fotoyu neden koyuyorsun buraya? :D :D :D hondaların kadranı devirdiği nerde görülmüş? alayının kadranı arızalı, herkesinki doğru tek honda sapıtmış :D :D :D
Ben neden üzüleyimki? Ben neden japon düsmanı olayımki? Bu yargıya nerden varıyorsun?
Ben bu fanatikligi sevmiyorum, hondayla aramızda bir sorun yok sen merak etme :)
30sn gecmis 40sn gecmis önemli degil söyledim, sen cok takıldın oraya...
Sonucta gecmis mi gecmis, olay bitmistir.
Modifiye konusuna gelince jsv vites topuzuyla modifiye yapılmaz, herkes neye ne modifiye yapılır biliyor burada...
Fiat konusunda da yorum yapmayayım, sen sadece toyotan varken Ankara'da seni kalkalım diye tırım tırım arayan fiatları bir hatırla yeter...
Senelerdir kafamız rahattı, nerden cıktın bilmiyorum Ramazan günü...
Mesajlarımı alıntı yapma, yorum yazma, bu forumda bari muhatap olmayalım.
üzüldün üzüldün :D :D buraya yazmazdın yoksa :D :D her teklif eden fiat'a benzin harcaydım, şimdiye Type-R alacak parayı bulamazdım. :D :D fiat'lara benzin harcamaya değmeceğini bildiğim için gerek duymadım. internette bi gezin bakalım millet modifiyeyi vites topuzuyla mı yapmış yoksa 0-300 ü 13 küsür saniyelerde giden arabalarla mı yapmış? modifiyem.com da sizden (sen değildin belki ama ankaradaki senin kankalarındı bahsettiklerim) daha "egzoz modifiyesi takıntısı" olan başka bir topluluk hayatımda görmedim...adamlar sadece egzoz sesiyle mutlu oluyorlardı, canlı canlı gözümle şahit oldum.. :D :D bahsettiğin tarz modifiyeleri yapanların %80i fiat marka araba kullanır... muhatap olmak istemiyorsan yazdıklarıma cevap vermezsin canım kardeşim... :D
soner,eski muhabetler açılmasın.bilmediğin tanımadığın insanların arkasından konuşma.bizim neyle tatmin olduğumuz seni ilgilendirmez.sen içini ferah tut;)
haydaaa noluyo ya. demekkı bole bı olay vardıkı zart dıye ustune alınanlar cıktı ...
deathofacar
15-09-2007, 00:53
hahahhahahah süper konu..:D
arkadaşlar burda hiç kimseyi küçükken honda ya da bmw yönetim kurulu başkanı inşaatta kovalamamıştır diye düşünüyorum:D. yani bi type r elbette m6 yla karşılaştırılmaz. burdaki olay sadece şu 80 den 270 e rolling yapıldığında type r geçiyo :D (hala anlamamış olanlar var gibi):D bunu bir spor olarak düşünecek olursak boks yapılırsa type r alıyo ama sadece 3 raound sürerse. 12 roun d olursa bmw alıyo. veya güreşilirse m6 alıyo veya kic box yapılırsa m6 alıyo. arkadaş kendini 3 roun d box maçına göre hazırlamış ve bunun sonucunu görmek istemişler ve type r dövmüş:D olay bu kadar basit:D ama bu demek değil ki type r , m6 yı sopa manyağı edebilir..:D
m3csl serkan sormuş söyleyim benimki 290-300 hp civarı tahmin ediyoruz. bir arkadaş da turbonun ne olduğunu söylemezler demiş...:Dsöylemesinler sorun değil:D
bu aradaa şaşıran arkadaşlar için söylüyorum k20 1 barda güle oynaya yürüyen bi makina. ben 0.7 bar da 10000kmyi devirdim. yağ değiştir devam et başka hiç bi işi yok yani. ve düşük devirde tork geldiği için çok daha az sıkılarak gidiyor araba ve atmosferik haline göre çok daha az sıkıştırıyosun. hatta benim yakıtım düştü. öyle diyim yani.
Var selçuk kardeşim var ki hemen atladılar sözümün üstüne..
soner,eski muhabetler açılmasın.bilmediğin tanımadığın insanların arkasından konuşma.bizim neyle tatmin olduğumuz seni ilgilendirmez.sen içini ferah tut.
yarası olan gocunur dostum, sen neden üzerine alınıyorsun? Bar Honda'ya geldiler (2004 yılı idi sanırım), karşılıklı egzoz seslerini birbirlerine dinlettiler. Biz hondacılar da gülerek izlemiştik :D :D. Bu mudur sizin modifiye anlayışınız? Görmediğim şeyleri yazmam ben...
herkes bılgısını speclerını alenı sekılde paylasmak zorun degıl. nerede kaldı ozaman rekabet. hepımız arkadas olabılırız ama aramızda tatlı bı rekabette var...
soner,evt bizim modifiye anlayışımız bu palioları yan yana dizip pat pat patlatıyoruz :hahaha:
yaram yok Allaha şükür, senin çok var belli oluyo:) yaş yolun yarısı olmuş hala ne muhabbetler yapıyosun:)
sen turbo type r videolarını izle boşver konuyu dağıtma;)
deathofacar
15-09-2007, 01:00
herkes bılgısını speclerını alenı sekılde paylasmak zorun degıl. nerede kaldı ozaman rekabet. hepımız arkadas olabılırız ama aramızda tatlı bı rekabette var...
dediğim gibi söylenmesin sorun değil. zaten hp sini barını yazmışlar . aşa yukarı tahmnin ediliyor. sadece teyid etmek için di..:D
vıdeoyu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=OrXi24A2HR4
denılen senelerden :)
soner,evt bizim modifiye anlayışımız bu palioları yan yana dizip pat pat patlatıyoruz :hahaha:
yaram yok Allaha şükür, senin çok var belli oluyo:) yaş yolun yarısı olmuş hala ne muhabbetler yapıyosun:)
sen turbo type r videolarını izle boşver konuyu dağıtma;)
Yavuz jsv modifiye tarzı türünden söz söylemese bu örneği vermeyecektim. Ortaya sözü söyleyip cevabını almadan durmak olur mu? Senin yaşın da yarın birgün yolun yarısına gelir, zaman sadece bana çalışmıyor. Allah hepimize uzun ve sağlıklı ömür versin, gerisi boş...:icon_tup:
Neyse ya cidden baydı bu muhabbet, konunun özüne dönelim artık...
Dünya kadar turbo honda var, bunlar neden kendi aralarında denemiyorlar, öyle videolar da görsek hos olur :)
aha forumun sahabı geldi... :D :D :D
ALPER-VNS
15-09-2007, 01:48
m6 m6 dır :D kim geçerse geçsin
m5 gelırse bu topıc 250 sayfa olucak benden demesı:))) 50-280:)))
bırak geyik yapmayıda ver şu yay ları bana...
aha iş ticarete düştü hahaha
bu arada TypeR çok güzel gidiyor yag gibi akıyor valla m6 nın yanından tebrik ederim maşallah... Bu yaz arabam satılmazsa her eve lazım full-race stage2 gt :) olayına giricem işalla bende
1- neyin sidik yarışını yapıosunuz 40 sayfa olmuş ozamnabn kesin sesinizide m5 i getirin olmadı m6 yı ben getirim *** attiğiniz herif en çok hakkını veririm diyen adamdan daha çok hakkını berir konuşturmayın
2- dikkat edin 2.kornada bası m6 sorun değil arkadaşız biz
3- typer ı ben sürüyordum o gece ve 260 ı geçtim ölede gittim yaklaşmaya başlaması benim ayağımı çekmem benden daha iyi bilemessiniz
4- typer da 12 bin dolarlık parça marça var okadar 12 bin dolar getir aynı şekilde yapalım çok iddalısın ya:d ama sen doğru geçersin m5 le herkesi
siz daha iyi bilirsiniz neyin ne oloduğunu 620dizel bu Hahahahahah salakmısınız yaw 180 bin europaran olsa ben seni burdakaaale aılıp yazo yazmam saten direk atardım siteden sen dizelle böyleysen m6 ile kendini kral sanarsın REŞİT 60 la giderkende bastık islemek istermisinis yokyok izleme ben seni çekip koyarım M tuşuna basarsın direksiyondaki ya cahil cahil konuşmayın beyler 11.2 sıkıştırma bi araba
35r a yakın bir turbo ile 0.9 basıyor hafif ve önden çeker neyin kavgasındasınız:d
f430 uda getirin deneyelim AMA SÖYLÜORUM M5 YOKSA M5 M6 NIZ YOPKSA YAZMAYIN BU TOPİCE AKSİNİ İDDA EDİCEK BMW ÇIKARIN ONDAN SONRA YAZIN
z4m var kardeş kurtarıyo mu yazmak için
tabi cnm urfa bı dııııııııııt dııııııııııt dıt :D
yok abi onun kornaları sadece onun tarafından duyuluyor :) :)
dıt dıt ddd :D :D
3.korna nedense ses hızına 3boy atıyor :p:hahaha:
z4m var kardeş kurtarıyo mu yazmak için
yok kardeş senin ortalığı kızıştırmana yetmiyore malesef mz4 ün geçiceğin idda ediosan tabiki deneris sorun deil ama m6 die iddda ediosan 21 deil ayrıca 22"onlar
m6 da burda typer da burda alm6 nı gel standart m6 ucar kaçar muhabbeti yapıosan buyur hodrimeydan hepsi burda bakacık ve net sölüorum 2 m5 1 m6 2 911 turbo hemen çıkarırm karşına standart m6 geçebilicekmi bunları bakalım typer Tabiki bu grup un yanından geçemez konforraHAtlık olarak ama unutmayınki typer sizin düşündüğünüzden hızlı geçilip geçilmek umrumuzda deil biz zevk yapıoruz bunu anlayamıyorsanız EMEĞE saygı DUYMAYAN adama ben saten saygı duymam
------------------------------------------------
baqin aksini idda edicekseniz yok 600 de m6 geçerdi yok öleydi böleydi hangini hergün 280 görüyo ?:) beyler mantıklı düşünün ortdakimsenin kimseyeyalan borcu yok aramızda denedik gördük dyno diosunda arkasından o dyno az ölçüyor dersiniz Neyse dyno dynamics de 440 hp si var şuanda Dyno dynamics inde nekadar az oluğunuı burda bilmeyen yoktur m6 yıda ölçücem hafta içi ozamqan bakalım ne diceksiniz çok merak ediorum ya220 bin euro verdi adam m6 sinialdı sırf güç içinmi aldı sadece salakca konuşmayın burda
Sinan'S2k
15-09-2007, 03:16
ne muhabbettmiş valla 1 saatten fazla zamanımı aldı bütün yazılanları okumak ve cidden çok eğlendim arkadaşlar. Ama turbo type-r'ın 270 kadar geçmesi neden imkansız onu anlamak mümkün değil? normalde 270-275 yapabilen bir araba zaten, şanzıman oranı son dişli oranı 270 yapmasına imkan veriyor, ve burda sadece hp değil bu araba 380-390 belki de 400 ler seviyesinde torka sahip, m6 nın yüksek hıza çıkmasını sağlayan şeylerden biride hacim dolayısıyla torkudur ve bunu nerdeyse bütün devir bandında verir ve bu sayede aerodinamiği ve şanzıman oranı müsade ettiği kadar gider, type-r ın şanzımanı 275 hatta 280 e kadar müsade ediyor ve 350-400 nm tork yanında 450hp gibi bir güçle bu hıza çıkmasıda m6 kadar hızlı olabilir sonuçta aerodinamiğide uygun. Bence büyütülcek bir olay yok. 270 ten sonra type-r'ı m6 da geçer, bu hızı aşabilen bütün arabalar da geçer.
Sinan'S2k
15-09-2007, 03:20
Böyle klasmanları farklı 2 araba denediği zaman ortak basılabilecek bir nokta bulmak önemlidir, yoksa kaç araba 270 yapabilir. Mesela 100-250 uygun bir deneme olabilir,
50-250 de. Bu aralıklarda hızlı olan araba günlük kullanımda her türlü diğerini geçer. Zaten son hız demesi yapılmıyor burda ara hızlanma yapılıyor.
TURBO_S2K
15-09-2007, 03:58
ozgun su arabayi bi bitirmedin ya hep senin yuzunden oluyo bunlar. :D almancilara konusma hakki veriosun.
saka bi yana type-r cok iyi gidiyo. masallahi var ama ona bi nitto 555r sart.
bi arkadasimda var m6 ama cocuk hep yarisalim dedigimde bi bahane cikariyo. insallah kandirirsam bende bi video koyucam yakinda
F-16 ım var finallere kaldım görüşrüz orda
Berent.t
15-09-2007, 04:42
ne muhabbettmiş valla 1 saatten fazla zamanımı aldı bütün yazılanları okumak ve cidden çok eğlendim arkadaşlar. Ama turbo type-r'ın 270 kadar geçmesi neden imkansız onu anlamak mümkün değil? normalde 270-275 yapabilen bir araba zaten, şanzıman oranı son dişli oranı 270 yapmasına imkan veriyor, ve burda sadece hp değil bu araba 380-390 belki de 400 ler seviyesinde torka sahip, m6 nın yüksek hıza çıkmasını sağlayan şeylerden biride hacim dolayısıyla torkudur ve bunu nerdeyse bütün devir bandında verir ve bu sayede aerodinamiği ve şanzıman oranı müsade ettiği kadar gider, type-r ın şanzımanı 275 hatta 280 e kadar müsade ediyor ve 350-400 nm tork yanında 450hp gibi bir güçle bu hıza çıkmasıda m6 kadar hızlı olabilir sonuçta aerodinamiğide uygun. Bence büyütülcek bir olay yok. 270 ten sonra type-r'ı m6 da geçer, bu hızı aşabilen bütün arabalar da geçer.
....+1
typer güzel yürümüş..tebrikler!!!
M6 yıda severek izliyoruzzz :)
Berent.t
15-09-2007, 04:43
Zaten son hız demesi yapılmıyor burda ara hızlanma yapılıyor.
konu bencede bundan ibaret...işte 280 den sora M6 konuşur..
BMK TypeR
15-09-2007, 10:58
1- neyin sidik yarışını yapıosunuz 40 sayfa olmuş ozamnabn kesin sesinizide m5 i getirin olmadı m6 yı ben getirim *** attiğiniz herif en çok hakkını veririm diyen adamdan daha çok hakkını berir konuşturmayın
2- dikkat edin 2.kornada bası m6 sorun değil arkadaşız biz
3- typer ı ben sürüyordum o gece ve 260 ı geçtim ölede gittim yaklaşmaya başlaması benim ayağımı çekmem benden daha iyi bilemessiniz
4- typer da 12 bin dolarlık parça marça var okadar 12 bin dolar getir aynı şekilde yapalım çok iddalısın ya:d ama sen doğru geçersin m5 le herkesi
siz daha iyi bilirsiniz neyin ne oloduğunu 620dizel bu Hahahahahah salakmısınız yaw 180 bin europaran olsa ben seni burdakaaale aılıp yazo yazmam saten direk atardım siteden sen dizelle böyleysen m6 ile kendini kral sanarsın REŞİT 60 la giderkende bastık islemek istermisinis yokyok izleme ben seni çekip koyarım M tuşuna basarsın direksiyondaki ya cahil cahil konuşmayın beyler 11.2 sıkıştırma bi araba
35r a yakın bir turbo ile 0.9 basıyor hafif ve önden çeker neyin kavgasındasınız:d
f430 uda getirin deneyelim AMA SÖYLÜORUM M5 YOKSA M5 M6 NIZ YOPKSA YAZMAYIN BU TOPİCE AKSİNİ İDDA EDİCEK BMW ÇIKARIN ONDAN SONRA YAZIN
burda kımse typera b.. atmıyo kımsede kavga yok geyık de var gercekelerde özgun ben mera ketıklerım vardı pek ınanmadım m5 gelıncede denerız merak etme ılk ısım senı aramak:))) yanı ben m6 geclıyo lafına karsıyım helal olsun da dedım herkez gercekcı olcak 0-400 de m6 alır 0-1000de m6 alır top speed m6 alır 1 vıtes kalkarlarsada m6 alır turbo typerda 80-260 alıyo bu kadar benım dusuncem bu ucak olsada bu yanı degıstıremesın bırde bana kesın sesınızı fılan dıye konusma arkdaslıgımız var kımse burda tartısmıyıcaksa topıc acmanın ne anlamı var madalya verelım sıze ozaman olsun bıtsın.yancılık yapmayın.sılıceksende sıl sıteden bana dıyosan:)))
ya varyaa 42 sayfadır okuyorum BMK_typeR cok geyik konustun be kardesim... yani yazdıklarında elle tutulur hic bi yan yok acıkcası.yok devirdi yok hızdı...gayet guzel ayirmis type r. hayvan gibi bir turbosu var onden ceker ozgunun dedigi gibi..vs vs...
ayrıca M6 nın sahibi bunları okumasın beyler yani adam aşmış bir pilot bence hic cenenizi yormayın fazla ... hahahahaha:)
birde m6 salt performans ıcın yapılmamıstır gercek spor araba deıldır daha çok bir gt dir,, daha ciddi giden spor araba ıle ara hızlanma yapılcaksa 997 kasa 911 turboyu önerırım;):)
tolga900
15-09-2007, 12:48
m6 değil type r 270 e kadar şahinlede geçebilirsiniz sıfır k20 motor 9 milyar yada 4g63 cossy alalım 15 e sıfır kitde 15 milyar kasada benden 90 model 3 4 milyar ne yaptı 35 milyar ee gene geçtikk m6 ama ne yapalım 2 de 78 km de başlayıp 267 e kadar basmaliyız:) şahinlede gecersiniz m6 yı bu mekanik spor aralarında var 500 kg 170 den sonra japonun içinde rüzgar sesleri ve uğultularla bayılırken adam 300 le m6 nın ön koltugunda mercimeği fırınada verir telefonlada konusur ayağınıda kaşırr bir araba bence ya kalkmalı yada ilelebet uzamalı kısacası arada kalmamalı:icon_tup:
Cosmicboy
15-09-2007, 12:50
hahaha :D
typeR a HELAL OLSUN !!!
38 sn lik video da m6 geçebilirsin ama bu hep m6 geçeceğiniz anlamına gelmez die düşünüyorum sonuçta emek verilip para harcanıp yapılmış bi araç type r ama sonuçta ama nasıl m6 ucak deilse type r da uçak deil....
Juggernaut
15-09-2007, 13:10
birde m6 salt performans ıcın yapılmamıstır gercek spor araba deıldır daha çok bir gt dir,, daha ciddi giden spor araba ıle ara hızlanma yapılcaksa 997 kasa 911 turboyu önerırım;):)
997 turboya turbo typer hafif gelir onu ancak chipli egsozlu 106gti geçer:)
Yani serkan saçma bir yorum olmuş kim burda safkan otomobilden,GT den bahsediyor ki?Bu araba zaten Type r ın kategorisinde olan bir araba değil Typer da süper sport bir araba değil yani GT ile denemesin daha safkan sporcuyla denesin demek çok saçma .997 Turbo da safkan sayılmaz aslında 997GT3 varken mesela da konu bu değil yani.
burda kımse typera b.. atmıyo kımsede kavga yok geyık de var gercekelerde özgun ben mera ketıklerım vardı pek ınanmadım m5 gelıncede denerız merak etme ılk ısım senı aramak:))) yanı ben m6 geclıyo lafına karsıyım helal olsun da dedım herkez gercekcı olcak 0-400 de m6 alır 0-1000de m6 alır top speed m6 alır 1 vıtes kalkarlarsada m6 alır turbo typerda 80-260 alıyo bu kadar benım dusuncem bu ucak olsada bu yanı degıstıremesın bırde bana kesın sesınızı fılan dıye konusma arkdaslıgımız var kımse burda tartısmıyıcaksa topıc acmanın ne anlamı var madalya verelım sıze ozaman olsun bıtsın.yancılık yapmayın.sılıceksende sıl sıteden bana dıyosan:)))
Kadran hatalarından girdik (kendi verdiğiniz örnekte kendinize gereken cevabı verdiniz zaten :) ) typeRın fabrika verisini a$amayacağına kadar geldik. Bunlar TypeR a iltifattı da biz mi yanlı$ anladık acaba :beuj:
bakın bu 500. mesaj , gayet mutluluk verici :) ama bu raddeye kadar kimse demedi ki typeR , m6 yı top speedde yarar , 0dan geçer oradan geçer buradan geçer. Kendi kendinize kurup kurup yazdonoz yani bo$una yorduk kendiimizi bu kadar. Bir ara hızlanma videosu koyduk ve bu video dahilinde m6yı da gayet net biçimde ctr geçti. Fazlasını yazmaya gerek var mı ?
BMK TypeR
15-09-2007, 14:33
Kadran hatalarından girdik (kendi verdiğiniz örnekte kendinize gereken cevabı verdiniz zaten :) ) typeRın fabrika verisini a$amayacağına kadar geldik. Bunlar TypeR a iltifattı da biz mi yanlı$ anladık acaba :beuj:
bakın bu 500. mesaj , gayet mutluluk verici :) ama bu raddeye kadar kimse demedi ki typeR , m6 yı top speedde yarar , 0dan geçer oradan geçer buradan geçer. Kendi kendinize kurup kurup yazdonoz yani bo$una yorduk kendiimizi bu kadar. Bir ara hızlanma videosu koyduk ve bu video dahilinde m6yı da gayet net biçimde ctr geçti. Fazlasını yazmaya gerek var mı ?
aynen katılıyorum:))
bence cok guzel gidiyor tebrik ederim emegi gecen herkezi. gereksiz konular yine uzayıp gidiyor.
benim ilgincime giden seyse bu kadar adam yorum yapmıs ama tr de ctr yi en iyi bilen, tanıyan ve yapan adam yuro kalkıp bir kelime etmemis. bence otorite type-r da yurodur bir iki laf etse aydınlatıcı olur.
997 turboya turbo typer hafif gelir onu ancak chipli egsozlu 106gti geçer:)
Yani serkan saçma bir yorum olmuş kim burda safkan otomobilden,GT den bahsediyor ki?Bu araba zaten Type r ın kategorisinde olan bir araba değil Typer da süper sport bir araba değil yani GT ile denemesin daha safkan sporcuyla denesin demek çok saçma .997 Turbo da safkan sayılmaz aslında 997GT3 varken mesela da konu bu değil yani.
yok emre kımse bılmıyorda m6 nın gercek kategorısını ondan dıyorum hatırlatayım dedım..öle ucan kaçan bi araba deıl bellı bı ağırlığı var..tabi burda basarısı çok buyuk onu ınkar eden yok typerın;)
gt3 tabı safkanda duz yol ıcın dıorum ben gt3le ancak vıraj yapılır:)
Benim anlamadığım bir nokta var. Ben de BMW'yi çok severim ilk göz ağrımdır. CTR'yi de çok severim, yeri apayrıdır. Burada marka fanatizmi yapmaya gerek yok. Burada kimse araç güvenliği, komforu, şekli vb. konuda konuşmuyor. Bakılan ve sergilenen tek şey performans. Type R'da performansının Hartge M6'dan daha üstün olduğunu göstermiş. Alkışlamak, emeği geçenleri tebrik etmek yerine neden araya laf sıkıştırıyorsunuz ki ? Kimse burada motor hacimlerini falan da kıyaslamıyor. Tamamen güç gösterisi. Böyle bir video hazırlanmış, görsel olarak da bir emek var. Onun için de teşekkür etmeliyiz bence. Helal olsun...
chameleonn
15-09-2007, 16:55
iyi olanı belli kimse hazmedemiyo..konuşcağınıza gidin sizde yapın.kendiniz geçseniz sizden kralı olmaz burda kim daha çok konuşursa o super oluo heralde..akıl veren çok para veren yok..oturunda edvini alkışlayın:icon_tup:
iyi olanı belli kimse hazmedemiyo..konuşcağınıza gidin sizde yapın.kendiniz geçseniz sizden kralı olmaz burda kim daha çok konuşursa o super oluo heralde..akıl veren çok para veren yok..oturunda edvini alkışlayın:icon_tup:
:heyoo: :icon_tup:;)
Istilldo
15-09-2007, 17:15
tayyar geçiyor.
gene nolmus burda yaaaaa cozemedım bı turlu bu kadar tartısma bu kadar dıdısme ne ıcın amac ne onu bı anlayabılsem
Serkan.S
15-09-2007, 18:22
ahahah tayyar yarar
type-r cidden cok güzel yürümüş..
bu arada bende bikaç bişe solicem :D
rahatlık konfor fln fln yazmıssınız.. burda amac konforu gostermek deil hangisinin 270'e kadar daha hızlı cıktığını gostermek..
konfor olsaydı uzun boylu bir kişi alıp arka koltuklara oturtup dizlerin sıgıyormu? kafan tawana çarpıormu diye sorarlardı... yoksa benmi yanlış biliorm :D:D
chameleonn
15-09-2007, 18:34
gene nolmus burda yaaaaa cozemedım bı turlu bu kadar tartısma bu kadar dıdısme ne ıcın amac ne onu bı anlayabılsem
valla 42 sayfadır izledim yorum yapmadım edvin ama gereksiz polimik yapılıo..video konulmuş biri rahatlıktan konfordon bahseder,biri smgden,biri m tuşundan ,biri elma armut olmuş der ..izle ve gül:D
fanlar birbirine girdi:D araban çok güzel yürüyor, maşallah allah kaza vermesin
overblack
15-09-2007, 19:10
Asfalt samurayları Alman Tanklarına karşı. ;D
Maxiboost
15-09-2007, 19:50
yemin ediyorum çok güldüm bariz bir çekememezlik var paso bir yerden birşeyler yakalarmıyım diye sorular soruluo yok o deniyo bu deniyo 30 bilmem kaç saniyelik videode m6 geçebilirmişsiniz bu araçlar nerde kullanılıyor yolda? tapa gaz 330 nerde gidebilirsiniz bilmemne otobanında kaç kere gittiniz? olay budu denk geldiği zaman hop diye gidicek type-r bu kadar basit, aracı çok güzel hazırlamışlar ve sadece bir turbo kiti var sıkıştırması yüksek olan ve içi standart bir motor var için ve bu derece güzel ve sorunsuz giden bir araç? bence alkışlamak lazım.... Tebrikler tekrardan :)
Hep izledim topiği ilk mesajımı yazayım bari :) Tebrikler...Darısı başıma :D
T-Keiichi
15-09-2007, 20:17
ctr k20 ile cok kral ya.yetmemis turbo koymuslar.yetmemis bazilarina ders vermisler :)
Hep izledim topiği ilk mesajımı yazayım bari :) Tebrikler...Darısı başıma :D
inşallahhhh:)
Tatlı rekabet her zaman iyidir bundan 3-5 sene öncesine kadar turbo araba olarak bıldığimiz orjinal turblardı subi-evo turbo dizeller vb.. lerdi :D
yurtdışındakileri özenerek izlerdik....
Şimdi ise her şey özgünün başının altından çıkıyor aldı vth yii turboladı uçurdu sorası ***** turbo furyası inanılmaz bi hızla gitmeye başladı , 2-3 ay sonra çıta dahada yükselir , daha hızlı arabalar çıkar ortaya bunun sonu yok ne kadar ekmek o kadar köfte misali....
Rekabetin güzelliği burda kaliteyi getiriyor....
Emeğe sagı duyup alkışlamak lazım Allah görünür görünmez kazalardan belalardan nazarlardan korusun .........
Tatlı rekabet her zaman iyidir bundan 3-5 sene öncesine kadar turbo araba olarak bıldığimiz orjinal turblardı subi-evo turbo dizeller vb.. lerdi :D
yurtdışındakileri özenerek izlerdik....
Şimdi ise her şey özgünün başının altından çıkıyor aldı vth yii turboladı uçurdu sorası ***** turbo furyası inanılmaz bi hızla gitmeye başladı , 2-3 ay sonra çıta dahada yükselir , daha hızlı arabalar çıkar ortaya bunun sonu yok ne kadar ekmek o kadar köfte misali....
Rekabetin güzelliği burda kaliteyi getiriyor....
Emeğe sagı duyup alkışlamak lazım Allah görünür görünmez kazalardan belalardan nazarlardan korusun .........
kesinlikle katılıyorum..
güzel sakinleşmiş :D iimiş ehehe m6 yad a yapıorus bişiler bakalım nekadar verim alabilices :D hafta ,içi ölçüces bakalımneler olucak bu arada typerın da içini yapıcaz allhın izxniyle ozaman 300 top speed 20 dk da gidebilir sorun deil beyler amaç modifiye arabası önemli değil :D
M_PROJECT
16-09-2007, 01:00
m6 turbee yapsanaeee :D
üzüldün üzüldün :D :D buraya yazmazdın yoksa :D :D her teklif eden fiat'a benzin harcaydım, şimdiye Type-R alacak parayı bulamazdım. :D :D fiat'lara benzin harcamaya değmeceğini bildiğim için gerek duymadım. internette bi gezin bakalım millet modifiyeyi vites topuzuyla mı yapmış yoksa 0-300 ü 13 küsür saniyelerde giden arabalarla mı yapmış? modifiyem.com da sizden (sen değildin belki ama ankaradaki senin kankalarındı bahsettiklerim) daha "egzoz modifiyesi takıntısı" olan başka bir topluluk hayatımda görmedim...adamlar sadece egzoz sesiyle mutlu oluyorlardı, canlı canlı gözümle şahit oldum.. :D :D bahsettiğin tarz modifiyeleri yapanların %80i fiat marka araba kullanır... muhatap olmak istemiyorsan yazdıklarıma cevap vermezsin canım kardeşim... :D
Corollan varken forumdan konuşuyodun arabanın yürüyüşünü görmedik.. Kız gibi VTİ'im var diyodun arabanın yürüyüşünü görmedik Şimdi CTR'n var gene gel deneyelim diye araba cıkarsalar karşına gene gözükmüyor...
Acaip derecede marka fanatiği olduğun su götürmez gerçek!!! Hangi arabaya binsen o arabadan soğutuyorsun insanları!
Corollan varken forumdan konuşuyodun arabanın yürüyüşünü görmedik.. Kız gibi VTİ'im var diyodun arabanın yürüyüşünü görmedik Şimdi CTR'n var gene gel deneyelim diye araba cıkarsalar karşına gene gözükmüyor...
Acaip derecede marka fanatiği olduğun su götürmez gerçek!!! Hangi arabaya binsen o arabadan soğutuyorsun insanları!
:D:D:D daha ne istiyosun, bu küresel ısınmada sayemde soğumuşsun bir de şikayet ediyosun. hem sen neden üzerine alınıyosun? yoksa birbirinizin avukatı mısınız?:icon13:
Not: Benim oto seceremi bu kadar iyi biliyosun ama seni hatırlayamadım sen de ne vardı o zaman? Sende mi egzoz tarikatına üye idin? :D:D
Biz de senin VTi ını hiç görmedik nedense. Buluşmalara falan geleydin ya görünmez VTi ınla...
Whiteside Impreza
16-09-2007, 12:05
Tebrikler,güzel çalışma ;)
VeNoM_35
16-09-2007, 12:16
:D:D:D daha ne istiyosun, bu küresel ısınmada sayemde soğumuşsun bir de şikayet ediyosun. hem sen neden üzerine alınıyosun? yoksa birbirinizin avukatı mısınız?:icon13:
Not: Benim oto seceremi bu kadar iyi biliyosun ama seni hatırlayamadım sen de ne vardı o zaman? Sende mi egzoz tarikatına üye idin? :D:D
Biz de senin VTi ını hiç görmedik nedense. Buluşmalara falan geleydin ya görünmez VTi ınla...
Sürekli video cekiyolar daha napsınlar..
Tebrikler, çok başarılı...
Edvinin arabasını bir-iki hafta önce görmüştüm, kendisiylede sohbet ettik ayaküstü baya..Gidişinide o gece canlı canlı gördük Urfanın arabasında..Öyle böyle gitmiyor, Allah nazardan saklasın diyorum..Yapananın eline sahibinin kalbine sağlık diyorum, bu kadarmı heyecanlı ve zevkli hale gelir bir araba..
Eleştirilerde kantarın topuzunu ayarlayıp yapılan işe-emeğe hasetlik duymadan saygı göstermek lazım..30 yaşındayım ve son 3-5 senede hiç olmadığımız noktalara geldiğimizi görüyorum..Filmlerden ve dergilerden görebileceğimiz arabaları artık bizde hazırlıyoruz ve kendi forumlarımızda tartışıyoruz..Bu işlere gönül vermiş biri olarak büyük keyif alıyorum..
Allah bu araçları yapanlardan ve sahiplerinden razı olsun, gözümüze şenlik oldu..Daha iyilerini görmek dileğiyle..
Tam hondam.com üye profili özelliklerini sergiliyosun daha dicek bişe yok sana
coolvtec
16-09-2007, 20:26
tamam type r 40km hatası vardı kadranda m6da zaten 3000de vites değiştiriyodu çok yakıyomuş sıralı lpg vardı arkada bagajda 96inç lcd tv vardı
oldumu?
Hadi alamancıdır, tüp takmıştır hepsini anladık da 96inç tvyi nasıl sığdırmış o bagaja yaw :D:hahaha:
Tam hondam.com üye profili özelliklerini sergiliyosun daha dicek bişe yok sana
Burda başka bir forumu neden kötülüyorsun? :mad: Hem seni ilgilendirmeyen konuda söze maydonoz oluyorsun, hem de hondam.com camiasını kötülüyorsun.. Seni tanımam etmem arkadaş, var git yoluna allah allah...:ofk::icon13:
DoDo_hamann
16-09-2007, 20:36
Hadi alamancıdır, tüp takmıştır hepsini anladık da 96inç tvyi nasıl sığdırmış o bagaja yaw :D:hahaha:
Alamancılar abartmayı sever,en fazla 72 ekrandır o :D
çok güzel olmuş..
maşallah...
muratralli
17-09-2007, 11:23
Typer Inmi Var Huzurun Var :d:d:d
Armageddon
17-09-2007, 11:40
Type-R çok güzel hazırlanmış. Aracın sahibini ve emeği geçenleri kutlamak gerek. :icon_tup:
^^ANIL^^
17-09-2007, 11:43
Alamancılar abartmayı sever,en fazla 72 ekrandır o :D
e39 m5 in bagajına 2.05cm 160kg adam soktuk çıktık yanladık youtube da videosu var forumada koymuştuk miniks bagajda die :):):)
o kadar ağırlık guc hesabı yapsak m6 galardoyuda gecemez baska bu tarz spor arabalarıda cunku arada 300 kg ağırlık farkı var rakıplerı ıle .. ama nedense gecıyor hep 200km civarı;)
dün denedik m6 geçio gallardoyu :)
bende bu basınç basma olayının hastasıyım 0.7 bastı 0.9 bastı neyle bastıgının bi önemi yok gt42 ile 0.8 bassan t25 ile 1.5 basmış kadar havan olmuyo :)
gt 35 kadar flowu olanbir turbo var üsntünde T serisi ama bb değil
^^ANIL^^
17-09-2007, 12:06
ztn gallardo m6 dan daha ağır yani arkadaşlar :)
http://www.youtube.com/watch?v=YXiY-9VDO3k
Hartge M6 vs F430
şöyle bişi va
bu videodan ne anlıorus.Type R turbo F430 la yan yana gider
denenicek geniş ol ya :)
şöyle bişi var f430 da beyin tubi race egsozt ssitemi Headerlar var ve f430 u kulllanabilicek geçekten ırzına geçerek kullanıp vitesleri tam oturrtan 3 kişiden biridir extradan stock f430 u geçio m6 :)
dün aralarında gallardo ve M5 e meydan okuyan birde anadolu evosu vardı :)
AA pardon kilo farkı var doğru haksızlık yapmıyalım Turbo ctr ye madara olmasın ... Başka bir aracın geçmesi ile bi araç madara olmaz her aracın belli hızlanması olabilir sadece diğerinin daha iyi olması söz konusudur neden madara olsun...
Emeği herzaman taktir ederim ama 30 saniyelik bir gazlama ile m6 dan daha hızlıymış gibi bunu bitirdik ferrari gelsin yorumlarını mantıklı bulmuyorum ...
Kucuk 5 hp lik uzaktan kumandalı motorlu oyuncaklar varya 0-130 1.5 saniye onla şimdi turbo ctr denese kucuk araç 130 kmh de bıttiği için geçmiş mi sayılıcak 130 kmh ye gelınce 3 boy atıcak frene basıcak yani sence o arac daha mı hızlı ?
10 defa içten tebirk ettim buda 11. Helal olsun çok başarılı bir Turbo CTR olmus emeğinize sağlık ....
basar tebrik felan etme sen yazmada mümkünse mz4 ünmü var senin ? deneyelimmi ? geçersek sen geçilirsek biz susalım ayrıca sen hala top speed mi düşünüyorsun ? kaça gkadar geçerse k m6 yi memnun olucaksın extradan f430 325 yapıo m6 dahamı yavaş şimdi hala gereksizce cümleler kuruyorsun bence ii izle o videoyu dah 2. kornada bastı m6 ve ben ses etmedim bozmadım basmaya dewam etttim gördüğün üzere deilmi aynı anda basssak daha çok hızlanmıcakmıydım + okadar geri düşünüorsunuz ki 5 boy ilerliyor araba ve arkadaki 270 görmeden öndeki 270 görüp yavaşlıyamaz gibi kouşuyorsunuz m6 yaklaşmadı ben gazdan çektim baktım gelio frene bastım yavaşlasın d,iye yaw sorun değil200 kere dahadeneris sen gel ankaradan ben misafir edim seni yada mz4 ünle gel bin olmadı sür ondan sonrta gel konuş hala bmw bmw bmw tamam çok güzel arabaları var okey m6 inanılmaz bi arabaçok çok beyeniyorum çok zaman bende kaldı inanılmaz keyifli bak zevkler renkler çok başka 270 yad 300 le o arabada Herşey kapalı şekilde yermi viraja ghirmek ben bi kere top speed denreken bu adamla viraja girdik m6 ile acaip zevkli olmuyor eminol biyerden minik sektik konarrmıyız diye düşünüyorsun tol tututs diosun da 330 la kalmıo o tutuş aero ya kalıyor sürüş sistemlerine kalıyor ki typer diye aşalağın araba pist yarış arabasıdır japonyada yol versiyonuna cevirilmiş tir aşalamayalım bence kimse kimseye *** atmıyor ama sölediğim gibi aksini idda edemiorsan yazma
Tholl-ga
17-09-2007, 18:19
duyduk duyduk reklam yapma gökhan :) maaşallah :D
Efem efem efem Maşallah maşallah cok güzel yürüyor yeni izledim videoyu.. I Love My HoNDa :D
bizde reklam yok icraat var tolga:)
yakışır kardeşime :D
emreekin
19-09-2007, 00:25
masallah japan job......kazasız belasız sorunsuz..çok güzel yürüyo..
gün gelicek spor sporların hakimiyeti sona ericek:) hos suanda bile sallantıda ztnde... hadi nyse :) onların en iyi yapabildikleri sey nisantasi ve bebekte kız tavlamak bence öhöö..:)
Buğra A.
19-09-2007, 02:06
McLaren F1'imle deneyecek Tofaş Şahin SLX arıyorum.Müracaat için özel mesaj atabilirsiniz.
Başka forumlarda da dile getirdim ve burada da dile getirmek istiyorum.YGZ'yi şu son 1 ay içerisinde yakından takip ediyorum.Çıktığı dergiyi ve internette kullandığı parçalara kadar bilgi sahibi olma yolundayım.Azda olsa neler yapıldığını gördüm ama şu da bir gerçektirki karşınızdaki araç Hartge M6.Full Hartge olan bir araç,nasıl YGZ ile yürümüş ve geçilmiş onu anlamadım.
Ha,okudum forumu baştan sona kadar merak etmeyin.Ama bana bir anlatır mısınız bu CTR son hız kaç görüyor?300 fln mı?Bu Hartge M6'nın yok mu maksimum hızı fln.
YGZ'ye saygısızlık yada yapan ustaya bk atmak niyetinde değilim.Helal olsun demek istiyorum sadece.Çünkü hangi araç sahibi geçildiği videoyu:"Al kardeşim buyur.Beni geçtin.Video'yu YouTube'a ver."diyebilir?
m6 nın sahibi kompleksli bi adam degil. umrunda olmaz gecmesi. ayrıca m6 da limitör var 270 de kesiliyor. bunuda göz ardı etmişin
ayrıca hartge m6 dedigin arac öle aman aman yürüyen bir araba degil. sanki öle dile getiriosunki hartge airbus der gibi :)
hangi araç sahibi geçildiği videoyu:"Al kardeşim buyur.Beni geçtin.Video'yu YouTube'a ver."diyebilir?
Kompleksli olmayan araç sahibi.
:) walla benide gecen cok oldu youtube da bolca bulabilirsiniz:) bu is paraya bakar beyler ne kadar money o kadar köfte. olay cok basit:)
Açıkcası okudum demişsin ama sorduğun tüm soruların cevapları şu içinde bulunduğumuz konunun geçmiş 31 sayfasının içinde mevcut, dönüp dönüp tevcit plavı gibi "baştan anlaşıldı 270'e kadar" ve "type-R 6. vites 270-272km civarı kesiciye girdi, girince de doğal olarak bıraktı ve zaten M6 gibi bir araçla eğer limitör iptali varsa 320-330+ görebilen bir araç olarak topspeed iddiasına girmek mantıksızlık olur" diye tekrar etmeye gerek yok bence... Ayrıca kendisi de type-R'ın da sahibi zaten arkadaş ve "denedik geçti neyi büyütüyorsunuz ¿" diye de ekledi...
Saygılarımla,...
:) walla benide gecen cok oldu youtube da bolca bulabilirsiniz:) bu is paraya bakar beyler ne kadar money o kadar köfte. olay cok basit:)
TAbi herşey money deil :) Money + dogru tuner :)
he tabi tune kısmı ztn olayın özü :)
Oz abi seni cok seviyoruz :)
Buğra A.
19-09-2007, 02:36
Demekki 150.000-200.000€ gibi bir parayı sokağa atıyor herkes.Vay be!Ne araba yapmışsınız.Tebrik ederim.
Benim McLaren'ıda satılığa çıkartayım hemen.Mazallah,kompleksli bir adamım ben.Geçer bir turbo araba.Rezil olurum.
Alayım hemen Tofaş Murat 131.Yapayım twin turbomu.Geçeyim M6'yı Mbilmemkaçı.Noolcakki.Alırım 2-3 milyara arabayı.Yüklerim 30.000$'a ağzına kadar.Bakarsın geçerim fln.Şans işte.
Bu bahsettiğiniz videoyu yabancı forum sitelerinde de paylaştınız mı?Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını.Eğer paylaştıysanız linkini özelden atarsanız sevinirim.DTM Power'dakiler izledi mi en önemlisi bu tabi.
Juggernaut
19-09-2007, 02:37
...............
Buğra A.
19-09-2007, 02:38
BMW'den ve BMW'nin ne olduğundan adam gibi anlayan bir forum sitesine koydunuz mu?Bahsettiğim bu benim.
hahaha gece gece cattık mubarek sahur vakti :) sen satma MCLaren'ı ! type r yada saglam bir evo senle denesin öyle sat ! haha :)
hahaha gece gece cattık mubarek sahur vakti :) sen satma MCLaren'ı ! type r yada saglam bir evo senle denesin öyle sat ! haha :)
:Deli: :D:D boşver gerek yok bence tartışmaya, herşey ortada zaten :)
Buğra A.
19-09-2007, 02:42
Ya arkadaşım (belkide abim yaşındasın kusuruma bakma),ben YGZ'yi kötülemiyorum.YGZ'yi ne tip araçlarla kıyasladığınızı neye dayanarak yaptığınızı çözmeye çalışıyorum.Ama sanırım cevabımı alamıyacam.Çünkü durmaksızın bir alay tavrı var çoğunuzda.Teknik bir bilgi göremiyorum ben burada çünkü.
Tansiyon daha fazla yükselmesin.Mesaj atmamış farzedin.
İyi sabahlar ve hayırlı Ramazan'lar dilerim hepinize.
millet ne bmw ci kesildi be:) sanki kendileri üretio arabayı:) yaw m6 da guzel arac beyler kimse satsin cöpe atsin denmedi ki bu forumda. sadece ortada bir video var izlendi. tutupta yurt dısı sitesine koyun fln tribine gereNk yok :)
teknik bilgiyi ygz ve OZ verir onlar suan online degil. seni yarin aksam bekliyoruz burda daha erken saatlerde. kimsenin alay tavri falan yok. guc meselesi olay. m6 dan güclü bir arac var ortada hepsi bu.
Buğra A.
19-09-2007, 02:44
Farkındaysan Type-R sahibiyim :) Yarında girmeye çalışıcam işlerimden yoğunluk olmazsa.Neyse,görüşürüz.
ewt yaw katılıyorum bak mesela ben allah izin verirse 2 ay sonra m6,430 vs vs bicok super sporu ipe dizmeye kararlıyım :) he elime nemi geccek? hicbisey sadece kendimi tatmin etcem ve ilerde cocuklarıma anlatıcak bi hikayem olcak:) bunlar güzel seyler esrardı haptı urascamıza m6 gecmeye calısalım arkadaslar hahaha..:) iice acıktım ben yaw saat olmus 4 :P
Buğra A.
19-09-2007, 02:49
Sen öyle birisine öyle araçlardan bahsediyorsunki,beni tanımadığın burdan belli oluyor :) Neyse artık.Ben anlamıyorum pek bu turbo ve araba muhabbetlerinden.Ben en iyisi girmeyeyim bu konuya.Kimsenin kalbi kırılmasın.
walla bugra seni tanımıoruz ewt tanit kendini bilgini paylas gece denemelere gel kendin gor vs vs :)
ewt yaw katılıyorum bak mesela ben allah izin verirse 2 ay sonra m6,430 vs vs bicok super sporu ipe dizmeye kararlıyım :)
şimdiden kolay gelsn hhehehe baya bi düşmanın olcak o zaman :D
ewt abin yasindayim bu bir. ikincisi , icinde hic hiz tutkusu olmayan bir adam M6 almaz bunu unutma. altında M6 olsa sag seritten 40 km hızla gitmeyecegine bahse varım! bu üç. biz bu arabaları yapıp m6 gecerken sen gel bizle burda bmwcilik tasla die yapmıyoruz. sana gore bos isler gelebilir bu isler. o zaman bu siteye uye olup foruma konu yazma kardesim. bırak bu altımda m6 olsa 40 km ile giderdim ayaklarini tamammı ?
belki iyi niyetli konusuyorsun ama cumlelerin yanlıs . sende hoscakal .
ceyrek mılı 9.99 olan atmosferık cıvıc var ya m6 gecmek nekı ALLAH askına.. yeterkı adam akıllı yuklensın makıneler.. m6 da amma arabaymıs be gecılmez armada
streetracer_nos
19-09-2007, 03:09
aslında bu konu defalarca tartısıldı burda m6 çok pahalı bi araç nasıl geçilir gibilerinden çok da güzel cevaplar verilmişti konu içerisinde m6 ya para veren adam sadece performans için vermiyo o parayı araçta konfor,güvenlik ve bmw kalitesi söz konusu type-r 270 le giderken belki sağdan soldan rüzgar sesleri geliyo araç rüzgardan hafif kayıyo olabilir fakat bmw aynı süratdeyken içerisinde en ufak bi ses ve rahatsız edici etken olmadıgına eminim
ikinci bi konu eğer bahsedildiği gibi belli bi miktar para ödenip hiç gecilmeyecek bi araç varsa herkez o parayı verir kimse geçilmez:D
ülkemizde bence bu tarz projelerin insanların kafasından cıkıpta yollara dökülmesi çok güzel bişey yapanı takdir etmemek elde deil yani belki bu araç fiyat olarak m6 nın dengi olmayabilir ama performans olarak cok daha iyi oldugunu kanıtladı ama 270 e kadar tabiki he düşündüğümüzdede günlük kullanımda o süratlere cok sık cıkılmıyo ara hızlanmalar daha önemli tabiki
insanlar polemik hastası olmuş
ctr ye tebrikler...
şimdiden kolay gelsn hhehehe baya bi düşmanın olcak o zaman :D
bi o kadaar da dostu olur sen rahat ol :D
Armageddon
19-09-2007, 08:09
Demekki 150.000-200.000€ gibi bir parayı sokağa atıyor herkes.Vay be!Ne araba yapmışsınız.Tebrik ederim.
Benim McLaren'ıda satılığa çıkartayım hemen.Mazallah,kompleksli bir adamım ben.Geçer bir turbo araba.Rezil olurum.
Alayım hemen Tofaş Murat 131.Yapayım twin turbomu.Geçeyim M6'yı Mbilmemkaçı.Noolcakki.Alırım 2-3 milyara arabayı.Yüklerim 30.000$'a ağzına kadar.Bakarsın geçerim fln.Şans işte.
Bu bahsettiğiniz videoyu yabancı forum sitelerinde de paylaştınız mı?Çok merak ediyorum bu sorumun cevabını.Eğer paylaştıysanız linkini özelden atarsanız sevinirim.DTM Power'dakiler izledi mi en önemlisi bu tabi.
Gecenin bir vakti 2 araç denemiş, biri ötekini yüksek hızlara kadar geçmiş. Bu dediğim videoda açık seçik görünüyor. Burada anlaşılmayan ne? Normal şartlarda sadece Type-R'a verilen emeği ve ne kadar hızlı gidebildiğini göstermek için hazırlanan bu video ne hikmetse, geçilen bir M6 olduğu için insanları ayağa kaldırıyor, M6ya karşı bir karalama kampanyası varmış gibi algılanıyor.
Açıkcası ben BMW'i çok severim ve şu an bir BMW de kullanıyorum, ama Honda'yı çok sevmem. Fakat açık seçik bir videodan sonra konunun bu kadar uzaması tamamen bir "çekememezlik" varmış havası yaratıyor (tabi gerçekten merakla sorulmuş olan sorular dışında).
Not: Ne Type-Rın sahibini, ne de M6nın sahibini tanıyorum.
M_PROJECT
19-09-2007, 08:15
evet yabancı bi kac forumada koydum uyesı oldugum . hatat mumkun oldukca turkıyedekı gusel gıden cogu arcın vıdeolarına da koydum. 200bın euroluk bı aracla 45 mılyarlık typer deneyemezsın dıe borusanda bır kagıda ımza atılmıor bıldıgım kadarıyla.:D komık lıkte ustunuze yok el oglu busayla suprasını dener agzınızın suyu akar . typerla m6 denenmıs tepkılere bak :D hosunuza gıtmıosa yazmayın ızlemeyın gerılmeyın bu bukadar basıt.
BMW'den ve BMW'nin ne olduğundan adam gibi anlayan bir forum sitesine koydunuz mu?Bahsettiğim bu benim.
sen ne anliyorsun peki BMW'den ?
hakkaten hayretle izliyorum ya! adamlar herzaman rolling diye tabir edilen denemeyi yapmislar, gecmisler, videoya cekmisler, paylasmislar daha neyi tartisiyorsunuz, iddaa ediyorsunuz anlamadim ya.
ne kadar karni dar bir toplumuz ya yapan yapmis gecen gecmis iste ne var. adamlarin zaten cikariz ankaraya daha cabuk gideriz daha rahat gideriz diye bir iddasi yok rollingde gectik diyorlar videoyuda izletiyorlar.
bu forumlar high class, passion, ivir zivir siteleri degil arkadaslar bunlar modifiye siteleri. biz bir m3 parasini bir GC8 e veya bir sl parasini evoya gommeyi goze almis adamlariz butun uyeler, durumu olan da omayanda bu dusunceyi paylasiyor.bana kalkipta burada veya diger sitelerde biri konfordu ivirdi zivirdi anlatmasin ben konfor istesem gider jaguara binerim ama ben gelisim istiyorum bir ferrari alipta birini gecmek beni tatmin etmez ama bir eg ile veya bir gc8 ile bir m3 m5 m6 911 gecersem iste o beni ucurur.
adamlarda m6yi gecip bunu elde etmisler m6 soyle m5 boyle biri 200K euro biri 40k ytl neyini kiyasliyorsunuz. 200K euroluk amca sahilyolunda veya istanbul yolunda agzinda pourosuyla denk gelmesin iste yanindaki sarisina rezil olur;)
Yok Artik Bu Kadarida Fazla :D m6 dan sora diablomu :D Type-r & Diablo (http://www.youtube.com/watch?v=cq_5yB8noXg&mode=related&search=) ;)
1-2 aya kadar olursa şaşırmayın ;)
Maxiboost
19-09-2007, 12:38
ne kadar garip mantalite içinde olan insanlar var, videoda ne var 80-270 arası M6 gibi güçlü bir aracı geçen Type-r sonuç ne olmuş geçmiş mi? geçmiş kaldı ki araç M6 geçmek için yapılmış gibi davranıyo herkes azda olsa 1-2 çift laf etmişliğim var sahibiyle adam sadece kişisel zevki için yapmış aracını M6 sadece aracın nasıl gittiğini gösterecek bir video, nedir bu çekememezlik bu denyoluk :D
chiefkadir
19-09-2007, 12:49
hakkaten hayretle izliyorum ya! adamlar herzaman rolling diye tabir edilen denemeyi yapmislar, gecmisler, videoya cekmisler, paylasmislar daha neyi tartisiyorsunuz, iddaa ediyorsunuz anlamadim ya.
ne kadar karni dar bir toplumuz ya yapan yapmis gecen gecmis iste ne var. adamlarin zaten cikariz ankaraya daha cabuk gideriz daha rahat gideriz diye bir iddasi yok rollingde gectik diyorlar videoyuda izletiyorlar.
bu forumlar high class, passion, ivir zivir siteleri degil arkadaslar bunlar modifiye siteleri. biz bir m3 parasini bir GC8 e veya bir sl parasini evoya gommeyi goze almis adamlariz butun uyeler, durumu olan da omayanda bu dusunceyi paylasiyor.bana kalkipta burada veya diger sitelerde biri konfordu ivirdi zivirdi anlatmasin ben konfor istesem gider jaguara binerim ama ben gelisim istiyorum bir ferrari alipta birini gecmek beni tatmin etmez ama bir eg ile veya bir gc8 ile bir m3 m5 m6 911 gecersem iste o beni ucurur.
adamlarda m6yi gecip bunu elde etmisler m6 soyle m5 boyle biri 200K euro biri 40k ytl neyini kiyasliyorsunuz. 200K euroluk amca sahilyolunda veya istanbul yolunda agzinda pourosuyla denk gelmesin iste yanindaki sarisina rezil olur;)Ağzınıza sağlık zevkle okudum..Aynen katılıyorum;)
Sen öyle birisine öyle araçlardan bahsediyorsunki,beni tanımadığın burdan belli oluyor :) Neyse artık.Ben anlamıyorum pek bu turbo ve araba muhabbetlerinden.Ben en iyisi girmeyeyim bu konuya.Kimsenin kalbi kırılmasın.
Sen bizim Kırmızı TYPR lı Buğra değilmisin ? Eyer bu nick seninse buğracım ben Adaşın Buğra Abin bence bu tür yazıları burda yazma kırılır üzülürsün kimse bu forumda sidik yarıştırmıyo ama gerektiğinde uzağa işemektende kaçmıyo o nedenle bence yorumlarını daha ılımlı yap ki insanlar seni yanlış tanımasın ....Sen dışarda böle bi adam değilsin çünkü okis ;)
buğra'nın abisi(Buğra A.);
pm atmana gerek yok, ben alayci bir dille yazmadim, sadece ne bildigini sordum.
bana degil buraya yaz bana yolladiklarini, bilmeyenlerde ögrensin, neyi ne kadar biliyormusuz varsa yanlislarimizi düzeltelim...
not: sende benim kim oldugumu bilmiyorsun,
önyarginla keyifli günler dilerim...
Buğra A.
19-09-2007, 14:34
Şimdi öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Foruma ben yazmadım,öz abim yazdı.Kendisinin accountu olmadığı için hiçbir forum sitesinde,Türkiye'deki olayları benden takip ediyor.Yurtdışından yeni geldi.Tekrar dönücek.Bazı şeylere açıklık getireyimki ismim çıkmasın.Sevmiyorum çünkü bu tip olayları.Trafikte gördükleri zaman yada bir ortamda gördükleri zaman tip tip bakan insanlar oluyor :)
1. Ben otomobil konusundan pek anlamıyorum.Bildiğim sayılı şeylerdir.Zaten Buğra abide açıklamış benim nasıl bir insan olduğumu.O yüzden panik yok :) Yanlış kişiye yükleniyorsunuz :D
2. BMW'den ne kadar anlıyorsun demişsin sanırım "Tool"nickli abi (üzgünüm isminizi bilmiyorum).Amerika'da 6 sene bu işin okulunu,yani otomotiv ve otomasyon teknikleri üzerine supercharver ve V tipi motorlar üzerinde öğrenim görmüş birisine böyle bir soru yöneltmek çok komiğime giderdi.O yüzden dün okuduktan sonra abime söylemedim bunu.Ama abim okumuş gene ve sanırım özel mesaj göndermiş "Tool"nickli abiye.
3. Olaya beni katmayın lütfen çünkü alakam yok :) İnsanlar yanlış tanımasınlar beni.
4. YGZ'ye başarılar. :)
5. Abim şu an Çeşme'de.Dün gece bıraktım.Ama sormak istediğiniz varsa arayıp sorayım :D
Bu arada adam bu işin okulunu okumuş.Yani cahilliği söz konusu değil.Bilmediği konu hakkında da konuşmasını hiç sevmez.Bildiği bir şeyler var demekki ki yapmış yorumunu ama tabi nasıl anlatmak istediğini kestirememiş herhalde.
Maxiboost
19-09-2007, 14:37
80-270 te bir civic type-r BMW M6 yı geçer mi? sormak lazım :D
Buğra A.
19-09-2007, 15:00
Boş sorulara cevap vermiyor :)
Tekrardan söylemek istiyorum.Olayı kişiselleştirmeyin.Yani alaycı bir tavırla bir muhabbete girmemenizi tavsiye ederim.Çünkü kanımdan olan bir insanla ilgili kimsenin yorum yapmasına imkan tanımam.O yüzden uzatılmaması için açıklama yaptım.Teşekkür ederim.
neyse hakkaten uzatmanın manası yok cocuk abisine haklı olarak laf ettirmeyecektir, e diyen de gitmis.;)
type-r dan soyle gun ısıgında 2 uc kameralı guzel bir 911, 360 falan denemesi bekliyoruz, almancılarla baya kapıstık sıra makarnacılarda hahaa:)
Maxiboost
19-09-2007, 17:08
biraz alaycı olmuş haklısında şimdi başka yere takıldım
kanından olan birini kollaman normal ona bişi denmez de yukarıda benim ilgim yok beni insanlar yanlış tanımasın demenle çok tezat oluşturuo bu haraket? sonuçta aşikar bişi var 80-270 hızlanmada oynanmış bir M6 yı geçen bir type-r var daha bişiler yazmanın ne anlamı var ki? type-r yara yara geçiyo :D neyse maşallah tekrardan :)
Buğra A.
19-09-2007, 17:59
Beni insanlar yanlış tanımasınlar çünkü tanıyan insanlar nasıl birisi olduğumu gayet iyi ve açık olarak bilirler.Yeni tanıyacak insanlarında zeminlerini yaş tutmayalım.
Uzatmayalım maxiboost :) Triplere sokmayın beni :D
Maxiboost
19-09-2007, 18:14
ehüeüh :D ya öle diince şeettim bende eheh :D
Serkan.S
19-09-2007, 19:00
ya o değilde şu forum da şu m6 yı sadece type-r ı olanlar koruyo neden acaba :D hala anlamış değilim
OZ'' daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ;)
bir hafta daha en iyisi bu:)
ADMISE R1
19-09-2007, 20:23
sölenecek söz yok maşallah
modifiyemde olay olmuş daha yeni gördüm yaafff eğlence var çağırmıyorsunuz :D bu hafta siyaset meydanında tartışılcak bu konu:)
Flaş flaş flaş...
Almanya ile yakın ilişkiler kurmak isteyen hükümet Type R ların ülkeye girişini yasakladı..
Sırada ki haberimiz.. Muhalefetten yapılan açıklmaya göre, bütün partililer bundan sonra japon arabası kullancakmış ..
nihoaohaohahoa
OZ'' daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ;)
daha önce hemen hemen aynısı yapılmıştı zaten . suan daha iyisi rodajda :)
daha önce hemen hemen aynısı yapılmıştı zaten . suan daha iyisi rodajda :)
rodajdaki arabalar başımızın tacıdır :D
rodajdaki arabalar başımızın tacıdır :D
Sen tacını ne zaman alıoyosun leylek :D
Sen tacını ne zaman alıoyosun leylek :D
valla bi bilsem :D rodajda eşlik etceklere ıcecek yıyecek veriom aheuaeuh baklava dvd eslıgınde :D
iki forumda birden konu tapagaz :)
Burası 11 boy, pardon 11 sayfa :D fark koymuş yanlız :D :D
ıyıkı ben deneyıp gecmedım m6 yı olene kadar surerdı konu :D
gerçekten güzel yürüyor..tebrikler..
Tholl-ga
19-09-2007, 21:56
valla bi bilsem :D rodajda eşlik etceklere ıcecek yıyecek veriom aheuaeuh baklava dvd eslıgınde :D
ankara istanbul seferinde beraberis :D
Low-Rider
19-09-2007, 22:10
ahaha yancı tolga ankaraya biletmi arıosun:D
Tholl-ga
19-09-2007, 22:22
yoq gürsel zaten angara yapıcakmış rodaj sürecinde :D
ben gürsel begum :)
Low-Rider
19-09-2007, 22:40
oo hadi bakalım hayırlı rodajlar:)
yoq gürsel zaten angara yapıcakmış rodaj sürecinde :D
ben gürsel begum :)
efendim duyamadım :)
Maxiboost
19-09-2007, 22:58
efendim duyamadım :)
beni sölemeyi unuttu hihihihi
galiba arkaya karavan takıcam giderken :D
Rodajsız binmeye karar vermiş diyolar senin için conem hehe
Rodajsız binmeye karar vermiş diyolar senin için conem hehe
auheua oz önlemini alcak :D
Baklavalar senden walla anlamam bu sefer kanka üstümde nakit yok falan.. artık 10kilomu alırsın kaç kilo alırsın bilmiyorum :D karavanmı bak seen bizide öldürücek psikopat! cem bu gursel kesin takar birine trafikte anladın sen :p
992 hp stock şanzuman http://img530.imageshack.us/img530/5636/ownedaw5.gifneyseki gürsel yanımda deil :D
ankaraya gelmisken bizede ugrayin garajda yagina suyuna bakar sizede yemek ismarlariz :)
M_PROJECT
19-09-2007, 23:53
ankaraya gelmisken bizede ugrayin garajda yagina suyuna bakar sizede yemek ismarlariz :)
3 kere ugradık :ofk:
Şimdi öncelikle bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Foruma ben yazmadım,öz abim yazdı.Kendisinin accountu olmadığı için hiçbir forum sitesinde,Türkiye'deki olayları benden takip ediyor.Yurtdışından yeni geldi.Tekrar dönücek.Bazı şeylere açıklık getireyimki ismim çıkmasın.Sevmiyorum çünkü bu tip olayları.Trafikte gördükleri zaman yada bir ortamda gördükleri zaman tip tip bakan insanlar oluyor :)
1. Ben otomobil konusundan pek anlamıyorum.Bildiğim sayılı şeylerdir.Zaten Buğra abide açıklamış benim nasıl bir insan olduğumu.O yüzden panik yok :) Yanlış kişiye yükleniyorsunuz :D
2. BMW'den ne kadar anlıyorsun demişsin sanırım "Tool"nickli abi (üzgünüm isminizi bilmiyorum).Amerika'da 6 sene bu işin okulunu,yani otomotiv ve otomasyon teknikleri üzerine supercharver ve V tipi motorlar üzerinde öğrenim görmüş birisine böyle bir soru yöneltmek çok komiğime giderdi.O yüzden dün okuduktan sonra abime söylemedim bunu.Ama abim okumuş gene ve sanırım özel mesaj göndermiş "Tool"nickli abiye.
3. Olaya beni katmayın lütfen çünkü alakam yok :) İnsanlar yanlış tanımasınlar beni.
4. YGZ'ye başarılar. :)
5. Abim şu an Çeşme'de.Dün gece bıraktım.Ama sormak istediğiniz varsa arayıp sorayım :D
Bu arada adam bu işin okulunu okumuş.Yani cahilliği söz konusu değil.Bilmediği konu hakkında da konuşmasını hiç sevmez.Bildiği bir şeyler var demekki ki yapmış yorumunu ama tabi nasıl anlatmak istediğini kestirememiş herhalde.
ulen bende dedim Bizim Aslan krizlerde herhalde kafayı sert vurdu duvara :D
hahahahha :D
abine sole senden yazmasın sana yüklenirmillet cunkü abin yüklenilecek yazılar yazmış maiallah buyursun siteye kendi ismi ile uye olsun ne biliyosak bolca paylasalım tartışalım demi ya ;)
kendine ii bak ...
992 hp stock şanzuman http://img530.imageshack.us/img530/5636/ownedaw5.gifneyseki gürsel yanımda deil :D
ulan daha bugun konustuk bea :D içinemi dogdu:D
zuahahha:D
olm bence evoyu sat sen otobüs al para kazan bu kalabalıkla zuahahhahahah :D
gürsele yok rodajda araba saten ben yapcem onun rodajını :)
hehe herkesin planları suya düştü :D
Maxiboost
20-09-2007, 02:01
haha ben geleyim o zmn nasılsa bol bol zaman var :D sen anlatırsın ben dinlerim not ederim eheheh
konu ne kdr uzamıs edvinde uzamıs :)
ulan daha bugun konustuk bea :D içinemi dogdu:D
zuahahha:D
hiissediyorum ben öle garip hislerm war:D
gürselin rodajı geçtim şeyi bilmio demi neyse bilmesin yok yok böle ii hauhauhauh
hehe herkesin planları suya düştü :D
onun rodaj kadrosu zaten fix :D hayatta bırakmaz bizi :p
Buğra A.
20-09-2007, 03:35
ulen bende dedim Bizim Aslan krizlerde herhalde kafayı sert vurdu duvara :D
hahahahha :D
abine sole senden yazmasın sana yüklenirmillet cunkü abin yüklenilecek yazılar yazmış maiallah buyursun siteye kendi ismi ile uye olsun ne biliyosak bolca paylasalım tartışalım demi ya ;)
kendine ii bak ...
Saol abi.Sende.Görüşelim ya :) Özlüyorum araba cilalamasını :D
şşş söleemmee bilmesin :)
hiissediyorum ben öle garip hislerm war:D
gürselin rodajı geçtim şeyi bilmio demi neyse bilmesin yok yok böle ii hauhauhauh
ya bak yine benle ugrasionz:) hang topc hatirlamyrm ama yazmisnz yine bole seler,sallamim diom yine yaziosnz:D adami killandrmada ustnuze yok yani:) huehu noldu y4ne:)
Maxiboost
20-09-2007, 10:03
şşş söleemmee bilmesin :)
ahahahah :D bencede bilmesin :D (ouuu satışa gel :D )
msg attı ne karıştırosunuz die yumurtlamayın yumurtlattırım :)
ayıp ama bu kadarıda fazla ::ofk: :D
modena & f430 & 997turbo (http://www.youtube.com/watch?v=tMmzUiBEYaY)
cok iyi masallah:)
bir 40 sayfa daha gider bence bu konu simdi:)
sticky:p
msg attı ne karıştırosunuz die yumurtlamayın yumurtlattırım :)
ben zaten öle bi olayı söleyemem olm biliosn bence bilmemesi daha saglıklı yada hayırlısı neyse o olsun :D
harbi adamda huzur brakmionuz:) bisi yok aslndada yaziosunz:) haa warsa solemiosnz...uhuhuuhu kmse sewmio beni:(:p
992 hp stock şanzuman bekleme yapma :D seni sevmeyen ölsün be :D
ayıp ama bu kadarıda fazla ::ofk: :D
modena & f430 & turbo ctr (http://www.youtube.com/watch?v=tMmzUiBEYaY)
yahu yorumlarada baktım herkes ctr demis. ctr ile ne alakası var o aracın cözemedim ben.
araç 997 turbo.
yahu yorumlarada baktım herkes ctr demis. ctr ile ne alakası var o aracın cözemedim ben.
araç 997 turbo.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=8993
O yorumlarda kim ctr dio göremedim ?
Sadece cemal abi ctr die yanlş yazmış o kadar.
şşş afişe etme ;)
900beygir evomu nee dazlak bi cocukmu kullanıo nee trafikte taka taka giden cocukmu :P cemooooooooo love u
Maxiboost
20-09-2007, 18:38
ürkütme wak wakları :D bilse kimbilir ne yapar dimi? :D
O yorumlarda kim ctr dio göremedim ?
Sadece cemal abi ctr die yanlş yazmış o kadar.
nasıl göremedin ? yorumlara bakarsan hokuz pokuz vs yazılarından cogu kişinin aracı ctr zannettigini görebilirsin. :)
ürkütme wak wakları :D bilse kimbilir ne yapar dimi? :D
yok abı kımseyle deneme , allah korusun bırını (any supercar) gecerım, 80 sayfa laf solerler :D
Tamam kardeş geçersinde koltuk ısıtman varmı , kol dayaman dinazor derisindenmi bana bunlarla gel ..
yok 300 e kadar geçmişin falan .. hikaye bunlar evocu ..
nasıl göremedin ? yorumlara bakarsan hokuz pokuz vs yazılarından cogu kişinin aracı ctr zannettigini görebilirsin. :)
onu farkettimde işte konu falan actık artık yanlış anlayan anlasın :D
onu farkettimde işte konu falan actık artık yanlış anlayan anlasın :D
:D birisi kuyuya taşı atınca herkes arkasından atlamış :)
:D birisi kuyuya taşı atınca herkes arkasından atlamış :)
hiç öyle olmadı.konu ilk açıldığında modena-f430-turbo type r diye açıldı.bizde videoda type-r olmadığını söyleyince konu başlığı düzeltildi;) video zaten önceden konulmuştu.
hiç öyle olmadı.konu ilk açıldığında modena-f430-turbo type r diye açıldı.bizde videoda type-r olmadığını söyleyince konu başlığı düzeltildi;) video zaten önceden konulmuştu.
konuyu aydınlattığın için eyw. ;)