PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'nın Ortasında Gündüz Gözüne Hırsızlık

CasabLanca
11-07-2011, 23:45
Bu akşam saat 8:30 civarı AŞTİ karşısı Gazi Diş Hekimliğinin olduğu sokağa yani 4. sokağa aracımı park etmek için girdim yanımda forumdan CGTY ve bir arkadaşımız daha vardı. Sokağa girerken at hırsızı bir tipli eleman yolun ortasında duruyordu kenara çekilmedi bende söverek geçtim açıkcası. Neyse sokağın sonuna doğru arabayı park ettim indik Aşti'ye doğru girerken az önce sokağın başındaki eleman gelmiş yanında aynı tip kılıkta her türlü tipi ofsayt olan bir elemanla 3 araba arkamızda bir aracın yanında bağıra bağıra konuşuyorlar; "Bu nerde kaldı hadi gelsin" vs. tarzında sonra birbirleriyle küfürleştiler.. Biz sokağın çıkışına geldik tam dönerken bir gürültü koptu patlama, arkamızı döndüğümüzde başında bekledikleri 51 plakalı beyaz Fiorino çift bagaj kapılı aracın sol bagaj kapısının camını patlatıp içindeki çantayı çalmışlar. Elemanlar hemen karşı kaldırımda istiflerini bozmadan yürüyerek kaçtılar. Hemen polisi aradık ama 155'den hat düşene kadar 5 dakika geçti polis olay yerine gelene kadar yarım saat. Telefonda kaçtıkları yönü ve ayrıntılı eşgallerini verdik ama atı alan Üsküdar'ı geçti. Ama inşallah yakalanırlar.

Aracımızı her ne kadar merkezi, güvenlikli bir yere koysakta içerisinde göze gelecek çanta, laptop vs. koymayalım.

Sh4rk
11-07-2011, 23:53
zaman kötü ne kadar dıkkat etsekte

erkin006
11-07-2011, 23:55
benzeri durum çukurambar, 100 yıl pazarının etrafı ve bi çok yerde oluyor...

arabaların içlerini kontrol ediyorlar bi çok kere gözümle gördüm...ben arabada otururken bile benim arabanın içine baktı hayırdır gibisinden el işareti yaptım kürtçe bişeyler söyledi...muhtemelen sövdü...ama her türlü gözünü karatmış olacağı için cevap vermedim...

birde kumandadan kilitledikten sonra arabayı bagaj dahil bütün kapıları kontrol edin...dikkatsizseniz dalgınsanız arabadan inip siz kapıyı kilitleyene kadar eğer arkanız dönükse arabaya, arka kapılardan birini hafifçe açıyorlar siz kilitleseniz bile o kapı açık kalıyor...bunada canlı şahit oldum...

onur_S
11-07-2011, 23:57
gecen hafta arka komsuya gündüz gündüz hırsız girdi.ankara barış sitesinde.

BurakCengizhanoğlu
12-07-2011, 00:00
artık gündüz bile evimizin kapısını kitliyoruz ..

KuBilaYY
12-07-2011, 00:01
Dikkat etmek gerek belki degersiz ici bos olan bi canta icin bile arabaya zarar verebilirler o yuzden arabanin icini mumkun oldugu kadar bos birakmak gerekli.

R-Turbo
geçen yazda ankarada 3 çingen kadın meşhurdu ankaranın dört bir yanını patlattılar hala yakalanamadılar ne iş anlamadım. ben evdeyken bildiğin girmeye çalıştılar ekmek bıçağıyla kovaladım, eniştemin komşusu banyodayken girip evi patlatıp kaçtılar. Acayip yüzsüz ve hızlılar :D

Dediğim olaylar; Gop-Çayyolu-Yaşamkent-Yıldız gibi alakasız yerlerde ama aynı kişiler

brkkksln
açıkcası bu durum ankarada hatırı sayılır seviyede arttı.
gündüz gözüyle sakin sakin işlerini halledip uzaklaşıyorlar.
biz çok kovaladık böyle tipleri ama tam yakalama esnasında kasaturalardan silahlara kadar herşeyi çıkarıyorlar haliyle bırakmak zorunda kalıyoruz.
mit in oradaki kameralardan gereği yapılır bence bu tiplere...

ömerve
12-07-2011, 00:02
artık hırsızlığın gündüzü gecesi kalmadı,eskidendi o gündüz hırsızlık olmaz olayları.Alıştırmamız lazım bence artık bu tip haberlere kendimizi.

CasabLanca
12-07-2011, 00:03
polise her türlü eşgali üstlerindeki kıyafetten kollarındaki dövmeye kadar söyledik kaldı ki Gazi Diş Hekimliğinin tam kapı önü %99 kameralar çekmiştir

R-Turbo
12-07-2011, 00:05
polise her türlü eşgali üstlerindeki kıyafetten kollarındaki dövmeye kadar söyledik kaldı ki Gazi Diş Hekimliğinin tam kapı önü %99 kameralar çekmiştir

onlarıda bulamazlar anca gelsinler kapalı otobanda gazlayanları, cam filmi-egzozu olanları yakalasınlar :icon_wack

oğuz
12-07-2011, 00:05
sayıca fazla olduğunuz zaman gelseler ya.neler oluyor ozaman görsek. kim kimin neyini çalıyor :)

elpadre
12-07-2011, 00:07
vay beee ıyıce cıgrından cıktılar serefsızler

erdem325
12-07-2011, 00:12
bizim ev ostimde..
2 ay oncesine kadar resmen siteyi komple patlattilar ki site guvenlik kameralariyla dolu..
bahsedildigi gibi adamlar hep gunduz calisti yok boyle birsey..
hatta bi komsunun evini patlatmislar, adamda piskopat..
daha sonra adami karakola ifade icin cagirdilar, adam karakola gidince yine patlatmislar..
o derece yani..
en sonunda bu ib..leri bizim binada en ust kati soyarken karsi kapi komsusu kadin kapi deliginden farkedip polisi aramis, polis gelmis sivil, hic caktirmadan sitenin etrafini sarmis, bunlari tam mallari arabaya doldururken paketlemis goturmus.. o gunden beridir cok sukur sakin..
baya baya dolasiyorduk sitede denk getirsek paketlicektik ama yok adamlar nasil beceriyorlar anlamis degilim..

CGTY
12-07-2011, 00:25
Tavırları da gayet rahat. Tuhaf valla o kadar insanın içinde sakin sakin gittiler.

tdipower
12-07-2011, 00:33
şerefsizler yaa çalışmak zor sanki

SercanTurkoz
12-07-2011, 00:38
Görünürde bozuk para bırakmak bile sıkıntı..

Onurkk06
12-07-2011, 00:41
ankaranın boku cıktı zaten her taraf insan azmanı dolu geçen gün de aştiye bir girdim kıyamet gibi kalabalık 10 tane polis arabası ambulanslar fln konya yolunda birisi yayaya çarpıp kaçmış arkasından gelen araçlarda diğer aracın vurduğu kişinin üzerinden geçmiş polis her yerde çarpanı arıyordu o günden sonra polis sayısı baya bi arttdı

ruudvan
12-07-2011, 00:54
siteye çekici girip 2010 model avensisi götürdüler geçtiğimiz cuma kımse çekıcıyı farketmemış koca arabayı alıp goturmuşler allahtan bn arabayla yola çıkmıştım mazallah kıytırık bı arabamız var onuda goturmesınler.

gökberk
12-07-2011, 00:58
Yok yav yaşanmaz oldu artık...Büyük şehrinde de küçüğünde de..
O değil de ankaraya her geldiğimde sıkıntısız geçer günlerim...
Yola çıkarım aynı yolda aynı rampada hararet yaparım 2.ye... olucak iş değil.

arfy
12-07-2011, 01:20
şahsen ben boş çanta hatta poşet bile bırakmıyorum koltukların üzerine ... camdan bakar biri bişey sana patlatır boş yere zarar ..

CaNeR44
12-07-2011, 01:26
arabanızı kitlerken aman dikkat adamlar elindeki kumandayla sinyali bozup kapılarınızın kitlenmemesini sağlıyorlar

palamut
12-07-2011, 11:29
bahçeli 7nci cadde üzerinde polislerin her geleni süzdüğü yerde arkadaşımın sorentosundan aynı şekilde öğlen saati laptop çalınmıştı. ve aynı gün önde arkada duran 3 araç daha öğlen vakti camı kırılarak soyulmuştu bu hırsızlar iyice yüzsüzleşti sanırsam ceza falan almayıp salıverildikleri için hiç çekinmiyorlar bu kadar kalabalık yerlerde bile

blacx
12-07-2011, 11:56
beşevlerde benimde başıma geldi araç gözümün önünde ve 5 dakka oturup kalkcam bişey olmaz düşüncesiyle cafeye girdim aradan 5 dakka geçmeden bi tantana gürültü oldu geldiler snn aracı patlattılar dediler bi baktım arka koltukta bıraktığım laptop duman olmuş ( benim ihmalkarlığım) ama allahtan laptop 2 gün içinde geri bulundu:)) kaçarken gören biri kovalamış biraz o sırada bi apartmanın bahçesine atmış.... dikkat etmek lazım bu başıma gelen olay bahçelide çok gördüm patlatılmış araç sonuç çıkmıo yapanın yanına kar kalıo..... aracım çalındı biliosunuz karakola gidip mağdurken bide polisler tarafından mağdur edildim böyle bi memleket işte..

lnd_samet
12-07-2011, 12:02
orandaki trtnin karşısına arabayı park edip(güvenlik görevlisi var diye) sakın yürüyüşe cıkmayın.
cantayı bagaja koymayın.
tecrübeyle sabittir.
hergüün hırsızlık oluyormuş...

HaKo
12-07-2011, 12:05
arkadaşlar camınız filmli bile olsa adamları teşvik edicek laptop çantas veya evrak çantası tarzı şeyler bırakmayın görünür yerde. ya bagaja koyun ya da koltuk altına falan sıkıştırın ben genelde öyle yapıyorum. geçenlerde bahçeşehirde arkaşın camınıda patlattılar parkettikten 1-2 dakika sonra laptop çantasını alıp arabaya atlayıp kaçtılar. tabi laptop çantasında şort mayo varmış quicksilver artık plajda fln takılırlar onla :D

0M42
12-07-2011, 12:18
Ne olacak bu ülkenin hali yahu özellikle büyük şehirlerde hele hele Ankara ve İstanbul da oturanları Allah korusun yardımcısı olsun.

0M42
12-07-2011, 12:20
Yok yav yaşanmaz oldu artık...Büyük şehrinde de küçüğünde de..
O değil de ankaraya her geldiğimde sıkıntısız geçer günlerim...
Yola çıkarım aynı yolda aynı rampada hararet yaparım 2.ye... olucak iş değil.

Bizim buralarda asla olmaz böyle şeyler adamı anasından doğduğuna pişman ederler ha imkan yok ama huzur var gel hocam beklerim :D

Tunacan
12-07-2011, 12:31
amkğumun şerefsizleri. Milletin alınteri ile kazandığını bunlar 2 dk içinde buharlaştırsın.

AvcI
12-07-2011, 19:49
bunlar her tarafda, çantanız boş olsa bile bagaja koyun...

ef186
12-07-2011, 20:01
baskasinin emegine alinterine el uzatanin elleri kirilsin insallah .

gökberk
12-07-2011, 20:06
Bizim buralarda asla olmaz böyle şeyler adamı anasından doğduğuna pişman ederler ha imkan yok ama huzur var gel hocam beklerim :D

Yalan yok çok gitmek istedim Rize'ye... Çayeline filan..
Lisedeki matematik hocam oralı çok met ederdi oraları... Halaa da görüşürz kendisiyle..
Nasip diyelim... :)

Alper_
12-07-2011, 20:12
şerefsizler..bestekar sokakta günüdz teyzemin kolyesini çalmışlar..durum o derece kötü.

pirasa
12-07-2011, 20:12
Yalan yok çok gitmek istedim Rize'ye... Çayeline filan..
Lisedeki matematik hocam oralı çok met ederdi oraları... Halaa da görüşürz kendisiyle..
Nasip diyelim... :)

boşver rizeyi trabzonu artvini :D büyükşehirde çaldırsanda kolay kolay kazanırsın. küçükşehirde çaldırsan bi daha orda kazanamazsında :D

gökberk
12-07-2011, 20:18
Orası hiç belli olmaz valla :D

RsErdi
12-07-2011, 20:21
yapcak bsy yok kanka gecms olsun allahtan sizinkini patlatmamıslar :)

Sym78
12-07-2011, 20:39
aşti giriş - çıkış metro bölgesi ve içi ( geceleri ve günün çoğu saati o tiplere mesken olduğu için özellikle dikkat edilmeli. yine gitsen şimdi yine oradalardır , şerefsizler. )

CasabLanca
12-07-2011, 20:42
aştide otobüs peronları zaten cepci tokatçı kaynıyor

Derman
12-07-2011, 21:25
ankaranın her tarafına radar koyacaklarına şu şerefsizlerin peşine düşseler yaaa...

aman diyeyim arka koltuga pazar torbası bile bırakmayın....

can_ksk
12-07-2011, 22:36
geçmiş olsun,ben de kesinlikle göründürde bozuk para,güneş gözlüğü,çanta,poşet,kart hiçbirşey özellikle bırakmam çünkü bunun hapçısı ıvırı zıvırı var ne yapacakları hiç belli olmaz...

Onurkk06
13-07-2011, 01:21
aştide otobüs peronları zaten cepci tokatçı kaynıyor

o aştide dilenciler hırsız kılıklı tipler nası giriyo anlamış değilim geçen aştide otobüse bineceğim bekliyorum elimde laptop çantası fln yanıma 14 15 yaşlarında bi velet geldi durdu bekliyo ondan sonra öbür yanıma da 27 28 yaşlarında tam kılıksız iki tane tip geldi birbirlerini hiç tanımıyormuş gibi ben dedim bi ayak var ama burda ama hadi hayırlısı otobüse doğru yollanıyım otobüse bindim baktım bunlar birbirleriyle konuşmaya başladılar orda kesin bişeyler olacaktı ama olayı erken çözdüm tezgahı kurtardık ayrıca geçen gün kocaman 50 yaşında adam yuh be dedim hayvan coluk cocuk var karşıda geçmiş terminalin karşısına işiyor sonrada hiç bişey olmamış gibi geziyo sağda solda ne kadar çoğaldı şerefsizler o aştiye sağlam bi güvenlik ya da polis ekibi şart

ouzs
13-07-2011, 01:27
metro girişinden geçerken orda dikilen lavuk güvenlikler bakmıyo bile kim girmiş kim çıkmış.. anca bi karmaşa olcakki ozmn müdahale yaparlar.. iyi bi güvenlik şart. içeri girmek isteyenler zaten engellenmez o ayrı bi mesele. nereye bu kılıkla denmez ki elin adamına.. yakınımı karşılıcam der geçer.. sadece sıkı gözetim. havaalanları gbi mesela.. giriş çıkışlar öyle rahat olmayacak.. ozmn gelmezler oraya. adam uyumaya geliyo aştiye.. yazın sern kışın sıcak. ohh walla..

AEAlmas
13-07-2011, 01:40
Yazık arabamda pitbull tasımanın anlamlı oldugunu düşünmeye başladım :D

TolgaEsentepe
13-07-2011, 01:43
enteresan işler gerçekten.. o kadar mobeseden anca trafikteki 50 100tl nin hesabını yapan gariban halkımız korksun... iş halkı vikvik lemeye gelince gerçekten çok başarılıyız...

AEAlmas
13-07-2011, 01:47
Ve ayrıca kendi otoparkımda pitbull var egitimli aynı kopek bazen arabada duruor :D en son hatırllıomda 23 dikiş attılar hırsıza bahceye girmiş zincirli diye güvenmiş ee ama benim zinciri dayanıksız tutacagımı düşünmemiş 2 tip zincir var biri dayanıklı biri dayanıksız gece giren hali harap :D mahkemye cıktık ozel mülk e saldırı vs diye 6 ay gibi komik bi ceza aldi ama eleman infazını yaktı :D bense keyfime bakıorum kişisel silahlanma güvenlik amaclı şart :) ama oyle maganda gibi havaya sıkmıcan bu devirde kendi güvenligini adam gibi sagla gerisi polise kalmış :)

gökan
13-07-2011, 01:47
ıstanbul bahcelıevlerde civic bırakmıstım sıte onune arka koltuktada laptop cantası ama ıcınde kıyafet var pc yok sabah geldım aracın aynası kırılmıs hemen guvenlıkcı geldı sıtenın kovaladım piclerı tam camı kırıyrdu dedı :)serfsız cok ya

AEAlmas
13-07-2011, 01:51
gökhan özelden cep yazz
guvenlikli site iyi ama bi yere kadarr
iş kendinde bitiyor önce kendine sonra başkasına güven =)

turbo&quattro
13-07-2011, 02:54
6-7 sene once Istanbul GUmussuyu askeriyenin onunde tum muzik sistemimi calmislardi. Hirsiz yeterki istesin zaman&mekan hic farketmiyor.