Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaş-Kemer-Antalya
Önümüzdeki 2 hafta içinde tatile çıkmayı düşünüyorum. Önceki senelrde fazlaca Marmaris-Fethiye yaptığımdan bu defa onları atlayıp geçeceğim. Kaş-Kemer hattı üzerinde ne yapılır? nerelere gidilir? özellikle ne yenir (farklı olarak)? Bu hat üzerindeki tech kardeşlerimlede görüşmek isterim açıkcası. Her türlü önerinize açığım.
Bu arada verilecek örenklerde evli olduğum unutulmasın :)
nakayama
12-07-2011, 09:34
Bekar olsaydın eminim kemerden çıkamazdan çok güzel yerler önerebilirdim :D
ocean0636
12-07-2011, 09:36
Kemer'de hayat var gerisi yalan :D
Sen gene öner aklımızda bulunsun be yaaww :D
ocean0636
12-07-2011, 09:45
Kemer/ Aura- İnferno - BarlesQue eğlence ve hatun anlamında bu 3 mekan sonuna kadar tatmın edecektır. Yerınde olsam yemek vs cok para harcamam bu yazdıgım mekanlarda dilimi iyi kullanmaya bakardım :D
Kahraman castle
12-07-2011, 10:05
kemerde sahilde dolaşsa dilini kullanır :)
HD otel bağımlısı olmayan çiftlerdenseniz KAŞ'ı öneririm, eskiye göre biraz pahalılanmış diye duydum. Ben Maki otel'de kalmıştım temiz ekstrası olmayan bi otel... diğer butik oteller de güzeldir. Akşam yemek yenecek çok güzel yerler var.
nakayama
12-07-2011, 10:11
Kemer/ Aura- İnferno - BarlesQue eğlence ve hatun anlamında bu 3 mekan sonuna kadar tatmın edecektır. Yerınde olsam yemek vs cok para harcamam bu yazdıgım mekanlarda dilimi iyi kullanmaya bakardım :D
:icon_tup::icon_tup:
serdar_07
12-07-2011, 10:15
KEMER :D kemerde her şeyi yapmak mümkün...sabah yat turuna çıkabilirsiniz mesala akşam yemeğine ulupınarda güzel bir kiremitte balık ve mantar :D ondan sonra eğlenmek için discoya gidilebilir en güzeli AURA benden tavsiye :) yapılacak şey çok kemer de :D :D
EmrahERKAN
12-07-2011, 10:15
Abi Gezmek amaçlı gidiyorsan eğer Kaşta Dolaşabilirsin limanı sahili Akça Germe pLajı Kaputaş pLajı buralarda denize girebilirsin. Kaştan demreye doğru gelirken Kekova - Üçağız diye bi yer göreceksin tabela mutlaka oraya gitmeni tavsiye ederim Eski yapılar var denizin altında yatan bir şehir var Harika bir koyu var mutlaka gidip gezilebilecek yerlerdendir. Ordan çıkıp demreye geldiğinde noel baba kilisesine ve Myra ya gidebilirsin Oradan çıkıp Finike limanı çok güzeldir orada gezebilirsin kumlucada gezilebilecek pek bir yer yok sonrasında kumlucadan çıkınca yol kenarında güveçte alabalık yapan yerler var cok güzeldir oralara gidebilirsin olympos çıralı vs buralar olur sonrasındada kemer yaparsın işte tatiL :) Gidebileceğin yerler konusundada yine yardımcı olmaya çalışırım abi TeLefonLa feLan ulaşırsan.
Kardeşlerim ben HD tatili yapmak istemiorum açıkcası yada HD otelde kalırım ama sürekli otelde olmak istemiyorum. Öğleden sonraları çıkıp dolaşmak isterim Kaşı Kemeri. Güzel ve özel yöresel lezzetler varsa onlardan faydalanmak isterim. Akşamda en düzgün sorun çıkmayacak clup larda takılırız.
bı gezemedık şu kemeri bu kadar iyimi yav:) uygun nerde kalınır otelde fazla vakıt gecırmıcem zaten:)
Kaş'i oldum olasi hiç sevmemisimdir.bende kemer diyenler tarafindayim.. :))
kemeri gecınce Ulupınar a mutlaka ugra.. alabalık yemeden ayrılma.. (kemer kumluca arası) ulupınarı gectıkten sonra Olympos a inebilirsin.. olympos a ınersen aynı yol guzergahında Adrasan koyunu tavsıye ederım.. ıkı dagın arasında sessız sakın bı koy..
Demre de Noel Baba nın mezarını ziyaret edebilirsin.. turist akınına ugrar..
finike demre arası olan yolculugunu mutlaka gunduz yap, harika koylar manzaralar var.. tekne turuyla kekova vs koyları gezebılırsınız..
Kaş ı bıraz gecıp kalkan ı da gör derim kalkana gitmişkende dunyanın en ıyı plajlarından bırısı olan patara plajınada ugrarsın ;)
kemeri gecınce Ulupınar a mutlaka ugra.. alabalık yemeden ayrılma.. (kemer kumluca arası) ulupınarı gectıkten sonra Olympos a inebilirsin.. olympos a ınersen aynı yol guzergahında Adrasan koyunu tavsıye ederım.. ıkı dagın arasında sessız sakın bı koy..
finike demre arası olan yolculugunu mutlaka gunduz yap, harika koylar manzaralar var.. tekne turuyla kekova vs koyları gezebılırsınız..
Kaş ı bıraz gecıp kalkan ı da gör derim kalkana gitmişkende dunyanın en ıyı plajlarından bırısı olan patara plajınada ugrarsın ;)
bu bilgilerden mutlaka faydalanacağım sağol :)
Kemerdeki gece hayatı fena. Rai diskoya gitmiştim hanımla. Benim hanım da Rus. Ama diskoda dans ederken yanımda eşim olmasına rağmen Rus kızları etrafımda dönüyordu. Noluyoruz ulan olmuştum :D:D
Ama sapken o diskolara girebilmek ciddi sıkıntı diye biliyorum. Onun dışında yat gezileri filan Kemerde çok keyifli olur.
Ruslar sorun değil benim hanım Trabzonlu :D
Marmarise gidiyoruz 2 senedir ordaki barlarda silem hatun vede Rus. Alıştı artık yakın korumam gibi davranıo :D
abi eşinizle kemere gitmeyin diyorum başka da bişey demiyorum...=)))))))))))))))
SekoLive
12-07-2011, 11:29
tarkan abi son mesajın kopardı beni :D :D hayırlı tatiller abicim :D
Sağol kardeşim :D
Benim istediğim avucunun içi gibi bilen yada bir dönem gidip belirli noktalarına aşık olmuş arkadaşların deneyim ve tecrübelerinden faydalanmak. Hiç bilmediğimden gezerken vakitte harcamak istemiyorum.
Kaş güzeldir
Demre de bi tekne turuna cık hatta benim sürekli cıktıgım bi tanıdık var ayda 1 tekneyle koylarda gidip yüzerim öyle bi deniz yok düşüncen olursa numarasını veririm
Bunun dışında Olympos a mutlaka ugra 1 gunde ordaki agaç evlerde gecirmeni öneririm farklılık olur =) ve Sonra kemer
Kemer rusyanın bi sehri gibi olmuştur şimdiden :D Inferno ya gitmeyi öneririm keyifli olur orası =)
EmrahERKAN
12-07-2011, 12:03
Abi Gezmek amaçlı gidiyorsan eğer Kaşta Dolaşabilirsin limanı sahili Akça Germe pLajı Kaputaş pLajı buralarda denize girebilirsin. Kaştan demreye doğru gelirken Kekova - Üçağız diye bi yer göreceksin tabela mutlaka oraya gitmeni tavsiye ederim Eski yapılar var denizin altında yatan bir şehir var Harika bir koyu var mutlaka gidip gezilebilecek yerlerdendir. Ordan çıkıp demreye geldiğinde noel baba kilisesine ve Myra ya gidebilirsin Oradan çıkıp Finike limanı çok güzeldir orada gezebilirsin kumlucada gezilebilecek pek bir yer yok sonrasında kumlucadan çıkınca yol kenarında güveçte alabalık yapan yerler var cok güzeldir oralara gidebilirsin olympos çıralı vs buralar olur sonrasındada kemer yaparsın işte tatiL :) Gidebileceğin yerler konusundada yine yardımcı olmaya çalışırım abi TeLefonLa feLan ulaşırsan.
Bu Dediklerim Tam sana göre abi bence. Tabiki Yinede Karar senin gitmiş görmüş biri olarak Cok güzel yerLer
Peki mekanları nasıldır? yani pahalılık açısından.
yada nerelerde kalınır?
EmrahERKAN
12-07-2011, 12:16
Kaş Demre Finike gibi yerlerde abi gece mekanı cok az dır. Finikede Üni bar die bi yer var öle cok buyuk deil ufak bi yer kaş ta inan asLen kaşlıyım ama bilmiyorum gece eglenceleri warmıdır yokmudur. :) Yine kaşta kalacaksan cok lüks oteller yok ama finike kumluca arasında corendon turizmin oteli var orada kalabilirsin. Kekova ya gidip mutlaka tekne turuna cıkmanı öneriyorum.
çarşamba bende kemerdeyim bakalım meraktayım ilk defa gidecem bende
63owen63
12-07-2011, 13:31
Konu çok güzel oldu, bende yarın ailecek tatil güzergahı çizme aşamasındayım, fikir aldım cevaplardan sagolun :)
tago bey, yarın başlayacak tatilimde muhtemelen 1 hafta sonra o taraflarda olacagım, denk gelseydi tarihlerimiz görüşürdük,size de iyi tatiller :)
abi kemer e gidince teleferikle toroslara cıkmayı unutma manzara harika sabah deniz öğleden sonra 1500 rakımda kafa dinleme olabilir
Konu çok güzel oldu, bende yarın ailecek tatil güzergahı çizme aşamasındayım, fikir aldım cevaplardan sagolun :)
tago bey, yarın başlayacak tatilimde muhtemelen 1 hafta sonra o taraflarda olacagım, denk gelseydi tarihlerimiz görüşürdük,size de iyi tatiller :)
dostum çok isterdimde benim büyük ihtimal 10 gün sonra. :D
Kemer mekan fiyatları ne alemde?
Bu yazılan yerlere giriş ve içerde alkol fiyatları nasıldır? Sanmıyorum bzim Çeşmeyi geçsin :)
usta bekar gelsene buralara :D:D için gidecek :D
tatil in kaş tan başladığını düşünürsek..kaş güzeldir..gezilecek yerlerini yöre halkına sorarsanız yardımcı olurlar..demre ye geçersiniz noel baba ya uğrarsınız..adrasan var ( çavuşköy ) sakin güzel yerdir orada da kalabilirsiniz..olimpos-çıralı var..bekar gelsen olimpos derdim fakat çıralıyı öneririm :D..çıralıdan olimpos a sahilden yürüyerek geçebilirsiniz..fakat gece geçmeyin..muhtemelen birilerinin üzerine basabilirsiniz :D..olimpos antik kentini gezersiniz..çıralıdan sonra kemer e gelirken ulupınar a uğrayıp kiremitte balık, kaşarlı mantar tavsiye ederim..yolunuzun üzerinde phaselis antik kenti var..oraya da uğrayın..oradan çıktıktan sonra tahtalı teleferik var..bölgenin en yüksek dağı ve manzarası harika..sonra kemer geliyor..yat turuna çıkarsınız..rafting turları oluyor onlara katılabilirsiniz..su sporları var..gece için club inferno ve aura var onlara gidebilirsiniz..haberleşiriz işte :D
Kısaca Kemer hattıyım beni ara diosun :D
Kısaca Kemer hattıyım beni ara diosun :D
evet kemer e gelince ara :D
Peki mekanları nasıldır? yani pahalılık açısından.
yada nerelerde kalınır?
gecen yıl sonu kaşta jandarmayı gecınce bı otelde kalmıstım kısı bası 45 TL idi.. temız guzel otel.. ısmını hatırlayamıyorum :S
kaşın mekanları pekte guzel degıl gece hayatı eskıden daha ıyıydı.. Amour Full Moon Elite bar fln vardı hepsı kapanmıs.. Mavi bar 10 sene öncede vardı sımdı de var.. cogunluk metal muzık agırlıklı barlar.. barlarla lıman arasında otopark duvarı (kaldırımı) var.. eskıden yuzlerce ınsan barlardan cıkıp o kaldırıma otururdu.. muhabbet guzel oluyodu gecelerı, suan hala aynı gelenek suruyormu bılmıyorum..
Olympos da Türkmen yada Kadir's de kalabılırsın.. max 50 TL dir.. assalara dogru ınersen bı suru pansıyon var 30a bıle bulunabılır.. Kadir's de kalırsanız Öküz barı var, aksamları atesın ortasında dans seklı yaparsın =) barın şekli bildiğimiz ahır şeklinde =)
bunun dısında Olympos da Orange Bar var.. bi ara ıyıydı son zamanlarda askerlık subesnden farksızdı.. Eğer düşük arabayla gideceksen Olympos Adrasan yolları canını sıkabılır.. stabılıze yol cunku.. Adrasana gitmek içinde Kumluca Kemer anayolu olmypos kavsagından assagıya ınıyorsunuz... yokusu ınıp duze cıkınca cami göreceksın, sağdan gidersen Adrasan a dogru gider, düz giderseniz Olympos a dogru gıdersınız.. Ulupınar Cıralı Olmpos Adrasan bırıbırıne cok yakın.. Cıralıya gittiğinde yanartaş a cıkabılırsınız.. 1000m patika yoldan daga tırmanıyorsunuz.. yukarda kuyuardan gaz cıkıyor.. atesler fln bence cokta görülmesi gerekli biryer degıl.. cok yorucu..
Ulupınar; Olympos sapağını gectıkten 1-2 km sonra (kemer yolunda) ordakı balık restaurantlarına mutlaka ugrayın.. istersenız havuzlardan sıze verılen oltalarla balıgınızı kendınız tutuyosunuz ıstersenız onlar yakalayıp pısırıyorlar.. işletmelerin fiyatları cok makul..
Kemer de gecenlerde kaldım.. Kirişte DAIMA BIZ RESORT. 2000 kısılık guzel bı otel.. otelın sahıl tarafında buyuk bı aquaparkı var.. DAIMA RESORT bırde DAIMA BIZ var. İki otelde iç içe gemi şeklinde, Daima Biz olan kısım yenı acıldı.. odaları guzel.. 24 saat Ultra Herşey Dahil 85 TL ye kalmıstım.. köpük partilerinden türk gecelerıne kdr her aksam farklı animasyonlar, aktiviteler mevcut.. yemekleri guzel.. kullanılan malzemeler ve ıceceklerın markasına her zmn dıkkat ederım, hepsı markalı urunlerdı. Kemerde su sporları rafting, safari vs aktivitelerde bulunmak ıstersenız arkadaslarım duzenlıyor yardımcı olurlar.. bana burdan msg atarsınız ben telefonunu verırım..
Kemerin gece hayatı pahalı.. Kaşta pahalıdır.. Bence en ucuzu gördüğüm kadarıyla Alanya idi.. Alanya'ya da evli olarak gitmek pek uygun değil :) yengeyle bırbırınıze girebilirsiniz :)) Giderseniz de mesaj atın ordada gidilecek cok yer var hepsını yazarım..
Bunun dısında Antalya merkeze fln gidecekseniz Çakırlar piknik alanına mutlaka ugrayın.. Alanyaya da giderseniz kahvaltı yapacagınzı yerleri yazabilirim..
PATARA
http://www.destination360.com/europe/turkey/images/s/patara-beach.jpg
ADRASAN
http://www.gurhanbungalov.com/images/adrasan_koyu.jpg
http://www.mesuterden.com/FileUpload/bs115218/Resim/10-adrasan.jpg
http://www.cinaraltipansiyon.com/images/stories/adrasan_koyu.jpg
OLYMPOS
http://www.astatil.com/resim/olympos.jpg
http://www.tatilrehberiniz.us/images/emlak-tatil-reklam-siteler/olympos-pansiyon-tree-houses/olympos-pansiyon-motel_hotel_chimera36.jpg
http://www.ogrenciturlari.com/admin/dosya/olympos_Tree%20House-2.jpg
http://propimg.travellerspoint.com/l_14746-7-kadirs-tree-house.jpg
http://www.turkeyhostels.com/olympos/hostel-images/kadirs-tree-house-olympos-4b.jpg
resimlerden ne kadar cennetvari bi memlekete sahip olduğumuzu hatırlıyoruz.
Kardeşim zaman ayırıp yaptığın açıklamalar için teşekkür ederim. Mutlaka kayda alıyorum söylediklerini.
Birşeyler eklemek isteyen, kalacak yer ismi ve önerisi olanlarıda alalım ;)
aura ve infernoya giriş kaç para acaba bu sezonda kişi başı?Ayrıca göynükten gece yarısı kemer merkeze ulaşım varmı sürekli?
teşekkürler=)
aura ve infernoya giriş kaç para acaba bu sezonda kişi başı?Ayrıca göynükten gece yarısı kemer merkeze ulaşım varmı sürekli?
teşekkürler=)
bu soruyu bende merak ediyorum. Ayrıca içerde fiyatlandırmalar nasıldır?
kalkanda arp sesi esliginde yemek yemeni tavsiye eder kaputas ta mola vermeni oneririm..
kekova tekne turu olmazsa olmaz snorkel ve paletsiz sakın gitme derim.
Murat Özcan
14-07-2011, 13:09
her yeri çok güzel lakin,geçen yaz geçtiğim finike yolu ve kekova taraflarındakı ormanlık alanlar ve tarihi kalıntılar çok hoşuma gitmişti baktıgın zaman denizin dibi gözüküyordu
Geçen yaz Aurada bira 15 lira, cola 10 lira gibi birşeydi, ona göre hesaplarsınız işte. Bizi otel götürdüğü için giriş fiyatını bilmiyorum ama. Bir de nargile içmiştik biz 60 lira :D
giriş h.sonu kaç lira bilmiyorum ama ben 2 ay önce infernoya girdiğimde giriş 20TLydi. Bira 15TL, kokteyller 20-25TL den başlıyordu. Tabi içeride birden fazla mekan var... Ama sakın eşinle girme derim ben :icon_tup: :D
Trance-R
14-07-2011, 14:01
Limak Limra'da kalmıştım.Güzel geçmişti :) kemer'de harika hatta , müthiş sayılabilecek bir coğrafya orası, hatta TÜRKİYE ...
ama gerçekten Antalya gerçekten başka ...
serdar_07
14-07-2011, 14:08
teşekkürler=)
kemer-göynük arabaları saar 00.00 kadar çalışıyorlar...içerden rezervasyon yaptırırsanız girişe para vermezsiniz...içki fiyatları hakkın hiç bilgim yok..ama geçen sene bi şişe viskiyi 300-400 arası bi şeye açtırmıştık :D :D bira fiyatlarıda 15 civarıdır..
inferno vs. gibi yerlere gitmeden bana haber verirseniz durum müsaitse içeriye cok rahat aldırabilirimücret ödemeden
vay kardeşlerim sağolun :D
abi eşinizle kemere gitmeyin diyorum başka da bişey demiyorum...=)))))))))))))))
doğru söze ne denir :icon_tup::icon_tup:
inferno vs. gibi yerlere gitmeden bana haber verirseniz durum müsaitse içeriye cok rahat aldırabilirimücret ödemeden
28ınde kemere gitcem ararm bak :D
erken saatten haber verirseniz ayarlayabilirim
osimen34
15-07-2011, 09:52
bu akşam bende izine çıkıyorum, racing motorla antalya ya inmeyi düşünüyorum ama tek başıma o yol çekilirmi bilemiyorum tabii :(
kaş çok guzel bır yer tavsıye ederım kesınlıkle, patarada oyle..
m-power07
15-07-2011, 12:03
Kemerr küçük rusya :D
aynen öyle kardeşim kemer küçük rusya oldu 2000 yılından itibaren :) bende tarif edicektim ama serdar kardeşim yazmış kemere geldiğinde bekleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince dün gece yanıyordu kemer yakında boynum 360 derece dönecek :D ayrıca eğlence mekanları için yardımcı olurum.. :)
aynen öyle kardeşim kemer küçük rusya oldu 2000 yılından itibaren :) bende tarif edicektim ama serdar kardeşim yazmış kemere geldiğinde bekleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince dün gece yanıyordu kemer yakında boynum 360 derece dönecek :D ayrıca eğlence mekanları için yardımcı olurum.. :)ahauah aynen :D 15-20 gün önce kemerdeydim her sene geliyorum ben.. geziyorum heryeri ama bizim ev konyaaltı lal sitelerinin arkası gökan villaları gelirseniz bende beklerim gece alemi yapılır:heyoo::D
mad_max1978
15-07-2011, 12:17
3 hafta önce kemerdeydim.diskoya giriş 10 dolar bira 20 tl votka 30 tl yok ben absolut 70 lik açtıracam derseniz 400 tlcik:)bence inferno en güzel diskosu.aurora çok dar
dar olması daha güzel değilmi? Geniş geniş oturcağıma sıkış tepiş otururum :D orası piknik ovası değilki:evil::evil::evil:
mad_max1978
15-07-2011, 13:06
dediğin alanyadaki doorsda geçerli
GokhanK.
15-07-2011, 18:36
bu sene antalya ve civarı inanılmaz zayıf.geleli daha 2 -3 gün oldu.bodrum,çeşme,didim,marmaris düşünün derim.
erken saatten haber verirseniz ayarlayabilirim
şuan kemerdeyim öyle bişe olsa harika olur :D
aynen öyle kardeşim kemer küçük rusya oldu 2000 yılından itibaren :) bende tarif edicektim ama serdar kardeşim yazmış kemere geldiğinde bekleriz yardımcı oluruz elimizden geldiğince dün gece yanıyordu kemer yakında boynum 360 derece dönecek :D ayrıca eğlence mekanları için yardımcı olurum.. :)
dün gece burgerin orda gördüm aracınızı maşallahı var :icon_tup:
gsi_club
15-07-2011, 23:41
ben olsam kemerde tek gidilecek yer aura disko olarak.kemerde yat turlarina ben bayilmistim.bütün koylari dolasiyor ve fiyati çok cuzi birseydi.ben göynük te Queen elizabeth te kalmistim tavsiye ederim ama her ne olursa olsun kesinlikle yat turu yapmanizi tavsiye ederim.
m-power07
16-07-2011, 00:19
dün gece burgerin orda gördüm aracınızı maşallahı var :icon_tup:
tşk ederim gelseydin yanımıza tanışırdık :D
tşk ederim gelseydin yanımıza tanışırdık :D
aracı gördüm sadece,***** kalabalıkdı araç sahibini bulmak ssıkıntı olabilirdi :)
bilgilendirmede bulunan arkadaş noktayı koymuş hakikaten. .
ulupınarı kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka uğramalısın. kemeri geçtikten sonra çıralı olymposa gelmeden solda. .
olyposta yamaç paraşütü ile direk adrasan semalarını havadan izleyebilirsin kalp dayanırsa tavsiye ederim eşinle beraber güzel oluyor :)
bir tane jeep yada atv kiralayıp safari turuna çıkabilirsin direk adrese getirebiliyorlar araçları. antalya beach park içinde yer alan aqualanda güzel olabilir. harici olarak zaman varsa renkli gördüğün her tabelada durabilir gezebilirsin. kısmetse 24 temmuzda bende eşimle oralarda olucam. .
dun senın aractı galıba infernoya gıderken gördüm dedınız kadar varmış ama haftasonu da gıtmek lazım ınna ablamız gelii:)
nakayama
20-07-2011, 13:44
dun senın aractı galıba infernoya gıderken gördüm dedınız kadar varmış ama haftasonu da gıtmek lazım ınna ablamız gelii:)
pazar günü inna bacı var :D dün fantazi olsun diye kemere gelip dondurma yeyip döndük keşke durdursaydın tanışmış olurduk.. :)
pazar günü inna bacı var :D dün fantazi olsun diye kemere gelip dondurma yeyip döndük keşke durdursaydın tanışmış olurduk.. :)
pm attım...
benimde ihtiyacım olan bi konuydu ama hala kararsızım. gerçi doluluk oranı hotellerde nereye sorsam çok yüksek. varmı tavsiye edebileceginiz bay bayan gidilebilecek yerler:)
gencleeer geldik 1 yeni sezona daha. gecen sene bu konuyu actigimda ***** agir kaza gecirmistim tatil yapamadim. simdi allahin izniyle acisini cikarcam. varmi yeni onerileriniz?
haftaya pazartesi itibariyle antalyadayim :)
nakayama
12-06-2012, 21:47
antalyanın neresıne gelıceksınız ona gore onerelım :)
Hocam yapma allasen :D
Geçen sene ramazanda gittik Türkler yoktur diye, infernoya
Erkek kaynıyodu içerisi, amonyak kokusu eşliğinde, Ramazanda böyleyse normal yaz sezonunda kim bilir nasıldır :D
Kemer'e gelen olursa haber versin görüşelim.0beş1003iki7yüz477beş0beş Can.her konuda yardımcı olurum :)
Hangi konu ayrıntı ver :D
ya biride bana yardım etsin bodrum turgutreisde güzel uygun bi pansiyon bulun bana :D
Angus ve Kesimhane temininde yardımcı olur :p
Day Walker
13-06-2012, 14:37
Kemer'e gelen olursa haber versin görüşelim.0beş1003iki7yüz477beş0beş Can.her konuda yardımcı olurum :)
bu şifreli telefon numarasını çözen olursa ararlar :D
053274775zeroFive
Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
Kemer Kumluca arasıydı sanırım, Meydan Restorant var yol üstünde. Kemer-Kumluca tarafından giderken solda kalıyor. Dıştan pek albenisi yok ama içerisi şahane. Kahvaltısı, çuprası süper. Ortam şahane. Ördekler, yanda akan bi nehir, portakal ağaçları...
Ve tatil için ben Adrasan öneririm. Bungalov evleri var yan yana dizili.Denize sıfır. Hafif çakıllı ama denizi. cicibaba diye bi yerde kaldım geçen perşembe. Gayet sakin, gürültü patırtı yok. Güzel :)
onursoytam
13-06-2012, 14:55
eğlencelerin yanında roll geceleride çok makbuldür :) sıkan sıkana tek şerit 4 araba :):):)
Adrasan'a daha çok ısındım, Olimpos ile çok yakın olmasıda ayrı bir avantaj :) Gece Olimpos'un gençlik gürültü patırtısını çekmek zorunda kalmam.
kalınacak güzel yer varmı oralarda kanka
Sana hangisi lazımsa artık halı,kilim,travel :D
Eşimle geliyorum ama, beni akşam rolllllllll gecelerine diyerek götürecek arkadaşlara ihtiyacım var :D Roll olmasada olur :D
Çözen olursa yaşadı :D
053274775zeroFive
Zaol biladel :D
Olimpos'da ömrümü tamamlayabilirim. Bende bu yaz kısmese Olimposa gidiyorum tatile.
geçerken uğra o zaman :D
Adrasan'a daha çok ısındım, Olimpos ile çok yakın olmasıda ayrı bir avantaj :) Gece Olimpos'un gençlik gürültü patırtısını çekmek zorunda kalmam.
gürültü iyidir ihtiyar çıkıp gel aura-inferno yaparız seni görmeden bi yaz geçmez :D
Eşimle geliyorum ama, beni akşam rolllllllll gecelerine diyerek götürecek arkadaşlara ihtiyacım var :D Roll olmasada olur :D
Roll olur,yoll olur,müze olur vs vs..
kemerde çok gezilecek yer yok zaten kaçarız sıkıntı olmaz :D
pazar kemere yola cıkıyorum aksilik olmassa ilk kez geliyorum bende ama anlaşıldı ki memlun kalıcam hemde evlı değilim :)
dragon07
13-06-2012, 15:25
pazar mangal yakmayı düşünüyoruz beraber yer içeriz gelenlerle :)
pazar kemere yola cıkıyorum aksilik olmassa ilk kez geliyorum bende ama anlaşıldı ki memlun kalıcam hemde evlı değilim :)
Evlenip dönebilirsin dikkat et :hehe:
Day Walker
13-06-2012, 15:35
Evlenip dönebilirsin dikkat et :hehe:
kilise yakındı sanırım :D
pazar mangal yakmayı düşünüyoruz beraber yer içeriz gelenlerle :)
Antalya diyince aklıma gelen tek şey Stad'ın ordaki büfede satılan yengen :) sene 2000 Meltem'de kalıyorum üni manita hesabı çok iyiydi be harbiden :D
kilise yakındı sanırım :D
Yok hacı bar'a yakındım :D
Yanımda Akif, kapının önünde Zodiac :hehe:
dragon07
13-06-2012, 15:46
Antalya diyince aklıma gelen tek şey Stad'ın ordaki büfede satılan yengen :) sene 2000 Meltem'de kalıyorum üni manita hesabı çok iyiydi be harbiden :D
sen harbiden eski tüfekmişsin abi :D artık yeni favori mekanlarımız var mutlaka arayın bni
0530 353 03 44 efe
Benımde aklıma senı havaalanından aldıktan sonra kı olay gelıyor.Yengenı yedıkden sonra :D
darkmoon
13-06-2012, 15:49
kemere evliysen bence gitme yorumlar çok uzun uzun yazarımda gerek yok evliysen samimi söylüyorum gitme bu hani orda çok rus hatun olması yada senin hatunlara gözünün kayması ile ilgili bir olay değil..
sen harbiden eski tüfekmişsin abi :D artık yeni favori mekanlarımız var mutlaka arayın bni
0530 353 03 44 efe
Arıycam gelince kardeşim :)
0533 6http://www.enchantedlearning.com/math/flashcards/numbers/gifs/69.GIFsamsun malatya
:D
Telefon numara vermede son nokta :D
nakayama
13-06-2012, 15:52
Arıycam gelince kardeşim :)
0533 6[IMG]http://www.enchantedlearning.com/math/flashcards/numbers/gifs/69.GIFsamsun malatya
:D
numara çok iyiymis abi :D
Benımde aklıma senı havaalanından aldıktan sonra kı olay gelıyor.Yengenı yedıkden sonra :D
muahuahauhauahauhau :D :D :D
Siyah Micra arka cam yazısı
gecekusuezgi.com :D
Telefon numara vermede son nokta :D
Verene can feda vermeyene elveda :D
numara çok iyiymis abi :D
Evet pozisyon zengini bir numaram var :D
dragon07
13-06-2012, 15:57
muahuahauhauahauhau :D :D :D
Siyah Micra arka cam yazısı
gecekusuezgi.com :D
gecekuşuezgi dedin bni kaybettin :D:D:D:asdsdf koltuktan düştüm yaa, palıosu varken birmota gelip kartını dagıtmıştı çalışanlara :D
Day Walker
13-06-2012, 15:59
Yok hacı bar'a yakındım :D
Yanımda Akif, kapının önünde Zodiac :hehe:
Akifin olması yeter zaten :D
gecekuşuezgi dedin bni kaybettin :D:D:D:asdsdf koltuktan düştüm yaa, palıosu varken birmota gelip kartını dagıtmıştı çalışanlara :D
Dedeman'dan doğru giderken Micra'dan bize 5xDilli Combo yaptılar nasıl kaçtığımızı şaşırdık :D
Sonra Can görüşmüş öğle yemeği yemişler gerçi :hehe: buda aramızda kalsın :D
Akifin olması yeter zaten :D
Zodiac'da olan Zodiac'da kalır yaptıkları benimle birlikte mezara gider :D
Day Walker
13-06-2012, 16:03
Zodiac'da olan Zodiac'da kalır yaptıkları benimle birlikte mezara gider :D
olm akifin ne videoları var elimizde babasına göndersem evlatlıktan red eder :D
Neyse Irak dönüşü kısmetse geliyorum Temmuz ayı içerisinde detaylı konuşuruz buradan ayrıntıya giremiyorum forum kapanmasın :D
chiefkadir
13-06-2012, 16:10
Adrasan'a daha çok ısındım, Olimpos ile çok yakın olmasıda ayrı bir avantaj :) Gece Olimpos'un gençlik gürültü patırtısını çekmek zorunda kalmam.30 Haziran-7 Temmuz Adrasandayım Koraycım gel görüşelim öpüşelim:hahaha:
30 Haziran-7 Temmuz Adrasandayım Koraycım gel görüşelim öpüşelim:hahaha:
25 Haziran - 1 Temmuz Kuzey Irakdayım abi kart atarım :D
Sen git gel detaylı bilgi rica edicem senden sonrasında :)
chiefkadir
13-06-2012, 16:15
25 Haziran - 1 Temmuz Kuzey Irakdayım abi kart atarım :D
Sen git gel detaylı bilgi rica edicem senden sonrasında :)Tamam panpa sen gel adrasana ben Erbile geçecem :) Erbil-Süleymaniye,Dohuk son bilgileri alırım senden:hahaha:
Tamam panpa sen gel adrasana ben Erbile geçecem :) Erbil-Süleymaniye,Dohuk son bilgileri alırım senden:hahaha:
Bizde Erbildeyiz abi fuar 15:00 - 21:00 arası buna bağlı olarak sanırım 15:00 öncesi biraz sıcak :D
Furnexpo | Homepage (http://www.iraqfurnexpo.com/)
BlackEmperor
13-06-2012, 16:40
Ruslar sorun değil benim hanım Trabzonlu :D
Marmarise gidiyoruz 2 senedir ordaki barlarda silem hatun vede Rus. Alıştı artık yakın korumam gibi davranıo :D
hahahaha Yenge ruslara karşı antremnalıdır. ruslarla karşı ne yapılması gerekiyorsa harfiyen uygular bence ruslara bulaşma abi :D:D:D ahh Trabzon ahh :p
MatraX_07
13-06-2012, 17:09
Antalya merkezdeyım tanısmak ısterım Abi
Antalyadaki tüm kardeşlerimi göresim var. Accordla geliyorum modusz 106 saxo vs alayını pert edicem :ÇD
nakayama
13-06-2012, 17:25
Gel abi bekleriz sana saxo vtec 106 hepsinden ayarlarız :D
Temmuzda benimde gelme ihtimalim var kemer tarafına..
mekanlar girişler nasıl , ilk defa antalyaya tatile geleceğim :)
Temmuzda benimde gelme ihtimalim var kemer tarafına..
mekanlar girişler nasıl , ilk defa antalyaya tatile geleceğim :)
sap veya 2 sap tanıdık yoksa sıkıntı :)
burlesque kemer geçen yaz çok iyiydi Amigos'da çok takıldık :)
Köpük partilerinden sakının kendinizi, rezalet videolardan gördüğümüz :D
nakayama
13-06-2012, 18:29
sap veya 2 sap tanıdık yoksa sıkıntı :)
burlesque kemer geçen yaz çok iyiydi Amigos'da çok takıldık :)
Köpük partilerinden sakının kendinizi, rezalet videolardan gördüğümüz :D
köpük candır abi ya :D güzel oluyo :hehe:
Antalyaya gelecek varsa ihtiyac aninda 0507 690 06 34 Emir roll gormek istemissin agbi ayarlariz bir sekilde :)
Birde beyaz giyinenler olunca tadindan yenmez :)
nakayama
13-06-2012, 18:31
Antalyaya gelecek varsa ihtiyac aninda 0507 690 06 34 Emir roll gormek istemissin agbi ayarlariz bir sekilde :)
kosarak roll yapalım herturlu 0-100 :alright: :D
Bizde Erbildeyiz abi fuar 15:00 - 21:00 arası buna bağlı olarak sanırım 15:00 öncesi biraz sıcak :D
Furnexpo | Homepage (http://www.iraqfurnexpo.com/)
Bagdata gidersen yardimci oluruz orda es dost akraba subay fln filan cok pederde orda :)
kosarak roll yapalım herturlu 0-100 :alright: :D
Tmm simdi 110 kg mim ama isin ucunda rus olunca benden hizli kosan olurmu bilmiyorum :)
Gördüğüm atletlilerden sonra hayır :D
nakayama
13-06-2012, 18:36
Tmm simdi 110 kg mim ama isin ucunda rus olunca benden hizli kosan olurmu bilmiyorum :)
:hehe: dogru diyosun işin ucunda rus olursa durumlar değişiyoo :)
Bagdata gidersen yardimci oluruz orda es dost akraba subay fln filan cok pederde orda :)
Yok Erbildeyiz :) otelden çıkmam zaten
Teşekkür ederim :)
yorumlar çok güzel iyi ki bu yaz tatili kemerde yapıyorum. Ama sanırım mekanlarda en buyuk sıkıntı 2 sap gırmek onu nasıl aşacaz yardımcı olacak arkadaş varmı dır??
cagri-35
19-06-2012, 11:05
Valla aynı hat üzerinden geçerek dolaşa dolaşa tatil yapmıştım bende 2 sene önce. Öncelikle Kaş ve Kalkanı çok öneriyorum. Ben dokusunu çok beğenmiştim. Kleopatra plajı vardı doğru hatırlıyorsam ikisinin arasında çok güzeldir. Ayrıca sahil boyunca giden virajlı yol harika. Ben acaip keyif almıştım viraj yapa yapa bolcana apex ilen atraksiyon yapa yapa sıka sıka gitmiştim :) Kemer gerçekten felakettir bu arada :) Ayrıca yine kafa dinleyelim dersen (en fazla 2 gün fazlası sıkar hatta bir günde olabilir) olimpos yapabilirsin. Ama eşinle gideceğinden sanıyorumki adrasan daha iyi olabilir. Ayrıca oradan mesela 2 gün kalırsan alternatif olarak turlar yapılıyor kelebekler vadisine kadar, onlar eğlenceli olur katılabilirsin. Harika koylar var, tek kelimeyle harikalar, doğa harikası... Antalya içinde kemer tarafı çok güzel ama öbür uçtada belek taraflarıda sakin ve güzeldir. Manavgat tarafları yine öyle. Konyaaltı tarafı çok civcivlidir. Lara tarafları güzel olur ama HD şeklinde birşey istemiyorsanız otel yoğunluğu olan yerler size göre değil :) İyi eğlenceler şimdi Kaş Kalkan arası bol apexli virajlı eğlenceli tattiller :D :D :D
Arkadaşlar özür diliyerek bişey sorcam konuyla alakası yok ama 14 ekimde düğünüm var balayı için antalyayı düşünüyoruz antalyada ekim ayında hava nasıl oluyor şimdiden teşekkür ederim..
redbaron
19-06-2012, 21:12
Arkadaşlar özür diliyerek bişey sorcam konuyla alakası yok ama 14 ekimde düğünüm var balayı için antalyayı düşünüyoruz antalyada ekim ayında hava nasıl oluyor şimdiden teşekkür ederim..
süper oluyor tavsiye ederim.antalya kasımın sonuna kadar soğumuyor
redbaron
19-06-2012, 21:12
yorumlar çok güzel iyi ki bu yaz tatili kemerde yapıyorum. Ama sanırım mekanlarda en buyuk sıkıntı 2 sap gırmek onu nasıl aşacaz yardımcı olacak arkadaş varmı dır??
çaresi: işletmecisini tanımak yada biraz tşklı olmak :D
bu konuyu guncellelsem olur sanırım:)
5-6 günlük kaş tatili için yapılacak görülecek yenilecek yer tavsiyeleri alabilir miyim?
Arkadaşlar bende bu yaz boyunca Antalya Konyaaltındayım. Sıkça kemere gidip geliyorum ama yabancısıyım buraların. Yokmu bana yol yordam gösterecek ortamlara sokacak birisi :D
skyserhat
09-07-2013, 11:56
bu konuyu guncellelsem olur sanırım:)
5-6 günlük kaş tatili için yapılacak görülecek yenilecek yer tavsiyeleri alabilir miyim?
kaputaj plajına gidin küçük küçük aile pansiyonları var süper tekne turuna çıkın
skyserhat
09-07-2013, 11:58
Arkadaşlar bende bu yaz boyunca Antalya Konyaaltındayım. Sıkça kemere gidip geliyorum ama yabancısıyım buraların. Yokmu bana yol yordam gösterecek ortamlara sokacak birisi :D
ramazan dolayısıyla kapalıyız bu aralar :D
Thracian
09-07-2013, 12:07
Kemere giderken, 3. tüneli geçtikten sonra ilk trafik ışıklarından (Beldibi JAndarma Önü) sola dönüp sahile giden bir yol var. O yoldan aşağı doğru indiğinde sağda Gönül Palace Hotel ı işletiyorum. Bu aralar biraz yoğun otel içi ama uğra hem tanışmış oluruz, hem bi çayımı içersin
badmast3r
09-07-2013, 12:25
Bende 12 Ağustos'da Kemere Gidiyorum. Crystal Flora Beach Resort'a gidiyorum inş pişman olmayız
Alanya guzel yerler onerı alalım hd ıstıyorum fazla uçmayan yerler arkadaşlar
Thracian
09-07-2013, 12:49
Bende 12 Ağustos'da Kemere Gidiyorum. Crystal Flora Beach Resort'a gidiyorum inş pişman olmayız
Crystal türkiyenin en büyük yerli otel grubu, üstelik sadece otelcilik değil, otel tedarikçiliğinden gelmeler. spontane be münferit olay olmadıkça iyi geceeceğini düşünüyorum
-Murat Özcan-
09-07-2013, 14:32
kemer çok fantastik bir yer kendimi yabancı ülkede gibi hissettim rusların bollugundan :D
ahmet3425
09-07-2013, 14:43
Kemer kas arasi ulupinar a kesinlikle git abi yine o arada tekirovaya gelmeden teleferikle 2500 mt ye cikmanida oneririrm oncesinde daga tirmanirken bol manzarali bol virajli bol yokuslu yol ayrica keyifli oluyor :)
kaş yapacaz 5 gün bakalım nasıl geçecek:)
dragon07
12-07-2013, 10:16
kaş kalkana gidince sicilyada gibi hissediceksiniz kendinizi :D marinalar evler restoranlar