Orijinalini görmek için tıklayınız : Harita ayarlarını artırmakmı , modül+yazılımmı?
Merhaba arkadaşlar pschiptuning ile megane III aracımı kullanıyorum oldukça iyi gideri lakin insanoğlu işte :) Şuanki yazılımımda dip gazda dahil 0 duman..Güvenli bir yazılım diyebiliriz..dynoda 127 ps'ler felan çıkartıyor..(orj 106 ps)
Samsunda yaşadığım için yazılımı değiştirmem veya artırmam için uzun yola gitmem gerekecek , bazen diyorumki kademeli box alıp üste bağlayayım çok aşırı açmadan kullanırım lakin korkutuyor beni ya birşey olursa demekten alamıyorum kendimi?Siz ne düşünüyorsunuz bu durumla ilgili? Teşekkürler
Valla benim dumanlı yazılım 135 hp civarlarında falandır.. 15.000 km falan oldu yaptıralı bir sıkıntı yok..
Vaktim olsa Alper abi'nin yanına uğrayıp Emre'ninki gibi biraz daha kastırıcam 140+'lara :)
hiç başını ağrıtma derim efendi efendi bin :)
bol dumanlı bi yazılım erada vardı...1544 turboya çok yüklenirseniz kırarsınız diye düşünüyorum.ben de softa çevirdim.o turboya çok yüklenmeyin derim
ya kırılıyor yada aşırı mazot bu sefer hava yetersiz kalıyor safe olarak aldığınız değerler güzel
box mazot açmaya yaricak iş görür. ama yazılım daha kaliteli ve güvenli olur. sürekli basmıyorsanız sorun da teşkil etmez. yazılımı bir kademe yükseltin keyfini sürün.
Teşekkürler , başka yorumu olan
yazılımdada çok yükselttiğin zaman bu seferde + almak yerine - alabiliyorsun bunu bizzat yaşadım güç olarak 3 hp 15 nm daha fazla almıştım ama yolda o değerleri göremedim çünki aracı fazla boğuyordu
yazılımdada çok yükselttiğin zaman bu seferde + almak yerine - alabiliyorsun bunu bizzat yaşadım güç olarak 3 hp 15 nm daha fazla almıştım ama yolda o değerleri göremedim çünki aracı fazla boğuyordu
O nasıl oluyor yaw
1.5 dci motorun amaci az yaksin cok gitsin, madem chip var daha zorlamayin; yol tutus frenle falan ugrasin
1.5 dci motorun amaci az yaksin cok gitsin, madem chip var daha zorlamayin; yol tutus frenle falan ugrasin
Tabiki öyle lakin hiç duman felan yok yani alınacak hp'ler tork'lar var halen hissedebiliyorum :)
volkan_gs
13-07-2011, 12:14
kadran vidyosu falan var mı ya, yazılımdan sonra nasıl gidiyor merak ediyorum
kadran vidyosu falan var mı ya, yazılımdan sonra nasıl gidiyor merak ediyorum
Halen yazılımsızmı biniyorsunuz? ilk işiniz remap olsun :)
O nasıl oluyor yaw
bu sefer aşırı mazotta boğuyor sonuçta aracın aldığı hava belli yakıtta, li,mitleri geçtiğin zmn bu sefer + yerine - ye gidiyorsun
Katalitiğini söktürmeden bence dokunma, turbona yazık
Bana bakmayın chip+box nasıl olcak diye denedik çıkardık o kadar ,gayet ekonomik bir yazılımım var, fazlasını da önermem katı söktürmediğin müddetçe hem turbon çok zorlanacak hemde kurumlanma artacaktır.
volkan_gs
13-07-2011, 17:34
Halen yazılımsızmı biniyorsunuz? ilk işiniz remap olsun :)
20bin bakımından hemen sonra gideceğim kısmetse, vidyo bakındım ama bulamadım nette :)
20bin bakımından hemen sonra gideceğim kısmetse, vidyo bakındım ama bulamadım nette :)
Hic gerek yok kardesim videoya felan , ecu_fast acik ayar map attir keyfini sur
Katalitiğini söktürmeden bence dokunma, turbona yazık
Bana bakmayın chip+box nasıl olcak diye denedik çıkardık o kadar ,gayet ekonomik bir yazılımım var, fazlasını da önermem katı söktürmediğin müddetçe hem turbon çok zorlanacak hemde kurumlanma artacaktır.
Kat iptali ..isin boyutu degisicek o zaman :(