Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo Gti Revo & Opel Insignia Opc Sport Tourer Stock
Selam arkadaşlar,
Karşı komşumda kırmızı opc var.Bende cupra var iken onun gene aynı modelin dizeli ile bir gün otoban yolunda denk geldik ve o,leonun bukadar gidebileceğini düşünmediği için dibime girip sol şeride fırladı.Fırladığı ile kaldı ve ben nokta oldum:D
O günden sonra bana kötü kötü bakmaya başladı ve dayanamayıp opc aldı:)Ama ben cuprayı sattım.Şimdi site içinde beni her gördüğünde tapa gaz yapıyor:)Bende bir gün teklif edeceğim deneyelimmi die.
Sizce üzülürmüyüm yoksa minik şimşek ile şakamı yaparım?
Benim 0-100 hızlanmam:)
http://www.streetfire.net/video/polo-gti-0100-esp-off_2283555.htm
Buda insignia(sport touer değil sanırım)
http://www.youtube.com/watch?v=apjK1hEmJb0&feature=related
Boost Up
12-07-2011, 13:26
Selam arkadaşlar,
Karşı komşumda kırmızı opc var.Bende cupra var iken onun gene aynı modelin dizeli ile bir gün otoban yolunda denk geldik ve o,leonun bukadar gidebileceğini düşünmediği için dibime girip sol şeride fırladı.Fırladığı ile kaldı ve ben nokta oldum:D
O günden sonra bana kötü kötü bakmaya başladı ve dayanamayıp opc aldı:)Ama ben cuprayı sattım.Şimdi site içinde beni her gördüğünde tapa gaz yapıyor:)Bende bir gün teklif edeceğim deneyelimmi die.
Sizce üzülürmüyüm yoksa minik şimşek ile şakamı yaparım?
Cupra ile adamın kalbini kırdığınız belli:D.
Corsa OPC sahibi bir arkadaş üye buraya, o Poloyla Corsanın kafa kafaya yada az biraz geçebileceğini söylerdi. İnsignia kuvvetle ihtimal geçer diyorum:)
Bende aradaki 105 hp nin,hayvansı ağarlık ve dört çekiş ile kapanacağı kanaatindeyim,en azından 220 ye kadar geçemez gibi geliyor bana.
Insignia OPC 2.8T V6 değil mi :)
Sanırım biraz zor olur hangi hızlarda basacağınızada bağlı senin tutunma mesafen.ne kadar yüksek hızda basarsan o kadar dezavantajın olur diyorum ben.Çünkü o hayvansı ağırlık o hayvansı motorla fena gidiyor.Şimdiden kazasız belasız denemeler.(şahsi fikrim)
Opc turbo ise hiç sansınız yok
Gts turbo ile polo bi kaç boy önüme fırlıyorudu uzunu deneme şansımız olmadı
Opc her ne kadar ağır olsada o tork çok güzel ivmelendiriyor aracı
insignia opc 325 bglik bir araç ama opc bodyli herhangi bi insignia olma ihtimali çok daha yüksek. gerçek insignia opc ise geçmesi lazım
ilk başta alırsında sonrasında polya biraz okuyup üfler gibime geliyor
Eğer büyükçekmece taraflarında sürekli gördüğüm Kırmızı OPC ise sahibi gerçekten gaz bi insan. Araba yıkım ama gerçekten çok güzel Polo GTI 'ın şansı olacağını düşünmüyorum.
Bu arada bir arakadaşım çorlu taraflarında chipli OPC Sport Tourer orta kademe yüklü bir sti'i geçebildiğini söylemekte.
JapanVsGermany
12-07-2011, 13:55
OPC bence de önce ezer ardında geçer gibi ;)
vanished
12-07-2011, 14:01
Eğer büyükçekmece taraflarında sürekli gördüğüm Kırmızı OPC ise sahibi gerçekten gaz bi insan. Araba yıkım ama gerçekten çok güzel Polo GTI 'ın şansı olacağını düşünmüyorum.
O araç kırmızı opc ise eğer sahibi hakikatten dediğiniz gibi çok gaz bir insan. Opel ataköyde servisteydim ordan bi çıkışı var akıllara zarar 4 teker birden sardı yau... Devamlı opel ataköye geliyor araba chip tuning li biliyorum düz boru egzoz falan da var. Fazla inceleyemedim ama ataköy servisten bi arkadaş 0-100 6 sn den az 0-1000 metrede 26 sn civarı deneme yapıldı falan demişti. :)
Sen gel bu sevdadan vazgeç arkadaş :D ilgilenmiyormuş gibi yap :D
Evet kırmızı opc ve dediğiniz gibi çok gaz biri,henüz tanışamadık karşı komşum olmasına rağmen,50 metre boşluk görsün dipliyor gazı:)Banada biraz uyuz gibi:)Enteresan yorumlar yazılmış,benim arabamın 100-200 ve opc nin 100-200 süreleri çok yakın (stock opc) Muazzam ağarlık ve çekiş sistemi kaybı ile,ezer geçer gibi laflar komiğime gitti.Varsa stock opc 220 ye kadar deneyelim,nasıl eziyormuş görelim:)
Kırmızıda yazılım ve egzost olduğuna eminmisiniz?
O araç kırmızı opc ise eğer sahibi hakikatten dediğiniz gibi çok gaz bir insan. Opel ataköyde servisteydim ordan bi çıkışı var akıllara zarar 4 teker birden sardı yau... Devamlı opel ataköye geliyor araba chip tuning li biliyorum düz boru egzoz falan da var. Fazla inceleyemedim ama ataköy servisten bi arkadaş 0-100 6 sn den az 0-1000 metrede 26 sn civarı deneme yapıldı falan demişti. :)
Nekadar bilgili arkadaşlar var sitemizde gururlanıyor insan.Benimde 0-100 videom var seyret istersen sitede.Bu bahsettiğin süreleri stock cupra yapıyor nerede ise:)
Kırmızıyı bilmemde Çorludaki OPC de yazılım varmış ve fiyatıda 180,000 tl imiş oha dedim.
vanished
12-07-2011, 14:28
Evet kırmızı opc ve dediğiniz gibi çok gaz biri,henüz tanışamadık karşı komşum olmasına rağmen,50 metre boşluk görsün dipliyor gazı:)Banada biraz uyuz gibi:)Enteresan yorumlar yazılmış,benim arabamın 100-200 ve opc nin 100-200 süreleri çok yakın (stock opc) Muazzam ağarlık ve çekiş sistemi kaybı ile,ezer geçer gibi laflar komiğime gitti.Varsa stock opc 220 ye kadar deneyelim,nasıl eziyormuş görelim:)
Kırmızıda yazılım ve egzost olduğuna eminmisiniz?
var var eminim yani yazılımı arkadaş söyledi forumda birinden daha duydum ama egzoz var yani kendi kulaklarımla duydum cemal ulusoy caddesini yıktı geçti.
lakin ezer geçer laflarına bende katılmıyorum polo gti çok özel bir araç benim videosunu izlememe gerek yok ben kullandım biliyorum yani giderli araç gordini clio rs tokatlıyor stock haliyle 0-1000'i 27,4 sn GTI'ın
fakat şu gerçekte varki her ne kadar ben bir vw sever/fanatiği olsamda bunu inkar edemem bu konuda yani opc hem kafa çıkarır 0-100'de, hem de 0-1000 metreye kadar önde alır opc (210 kph hıza tekabül eder) ama GTI da kopmaz bak o da var ama devamlı ara açılır hem de 210 kph'den sonra bariz ayırmaya başlar opc. Kaldı ki bu araba mod'lu. Hız limitörü olmayan opc'ler 280 lere kadar uzuyor üstadım. yapma 2.8 V6 325 HP yani bırak alsın polo GTI'ın başarısını gölgelemez bu karşılaştırma.
_muhaRRem
12-07-2011, 14:33
aykut abi hiç çekinme dene geçersin b.ihtimal
var var eminim yani yazılımı arkadaş söyledi forumda birinden daha duydum ama egzoz var yani kendi kulaklarımla duydum cemal ulusoy caddesini yıktı geçti.
lakin ezer geçer laflarına bende katılmıyorum polo gti çok özel bir araç benim videosunu izlememe gerek yok ben kullandım biliyorum yani giderli araç gordini clio rs tokatlıyor stock haliyle 0-1000'i 27,4 sn GTI'ın
fakat şu gerçekte varki her ne kadar ben bir vw sever/fanatiği olsamda bunu inkar edemem bu konuda yani opc hem kafa çıkarır 0-100'de, hem de 0-1000 metreye kadar önde alır opc (210 kph hıza tekabül eder) ama GTI da kopmaz bak o da var ama devamlı ara açılır hem de 210 kph'den sonra bariz ayırmaya başlar opc. Hız limitörü olmayan opc'ler 280 lere kadar uzuyor üstadım. yapma 2.8 V6 325 HP yani bırak alsın polo GTI'ın başarısını gölgelemez bu karşılaştırma.
:)Alsın tabiki ben almasın demiyorumki zaten,ama sen benim revo olduğumu unutma,yani ortalama 220 hp ara.:)0-1000 27,4 ise stock gti,benim 3-4 sn daha iyi olduğumu düşünmek lazım.
Yazılım ve egzost var ise iş baya zorlaşır tabi opc de.
Esp kapalı 0-100 videosu koyimde fikir sahibi ol yazılımlı gti hakkında:)
aykut abi hiç çekinme dene geçersin b.ihtimal
Stock opc geçerim gibime geliyor,ama komşu yazılım yaptırmışmı araştırim bi:D
Adam meğerse turboları büyütüp revo stage 4 5 felan yapmış arabayı birde boost controller ile oynaya oynaya gidiyormuş 300 500 300 500 hp ahaha :) , Zevkli deneme olur opc çok güzel bir alet ama deli duruyor hele o jantları.
Adam meğerse turboları büyütüp revo stage 4 5 felan yapmış arabayı birde boost controller ile oynaya oynaya gidiyormuş 300 500 300 500 hp ahaha :) , Zevkli deneme olur opc çok güzel bir alet ama deli duruyor hele o jantları.
Güzel alet olduğu şüphe götürmez bir gerçek heleki kırmızı inanılmaz durmuş.Ama her gün yanı başımda gazlıyor okadar güçlü olacağını zannetmiyorum:)
Başlığa 0-100 esp kapalı hızlanma koyuyorum,belki ezer geçer diyen arkadaşların fikri değişir:)
Onurkk06
12-07-2011, 15:15
YouTube - ‪Insignia V6 Klasen P.4 -- 0 - 130 in 7,7 Sekunden (0-100 = 5,4 Sekunden)‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=g2ZTUCljdVM&feature=related)
insignia 0 130u bence 180e kadar fln kafa kafaya olur ama oradan sonra opc farkı açar gibime geliyor
Onurkk06
12-07-2011, 15:17
YouTube - ‪Insignia OPC acceleration 150 - 276 km/t‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=gd2m0DrgjDs&feature=related)
150-276 videosu :)
Gecmese bile polo gti ivmelenmeri ile o hissi yaratio ki senin aracta yazilim var bence denemekten zarar cikmaZ 220 lere kadar bnce bi burun onde gidersin veya oyle istiiyorum :)
Ö.öztüRk
12-07-2011, 15:21
Stock Opc'yle 200 lere kadar gideceğin kesin sonrası ***** :) ama denemenizde fayda var komşuya söyle cıksın kapıya:)
anladığım kadarıyla yine yolda denk gelirseniz basıcaksınız? Eğer öyle ise gaza biraz erken oturursanız bencede 180-200 e kadar önde olabilirsiniz. Sonrasında opc alır normal olarak. Bence denemekten zarar gelmez. En kötü skor 1-1 olur :)
gti revo stg 1 se 200e kadar birlikte gidersiniz sonra şişer büyük ihtimalle 200den sonra v6 nın uzmanlık alanı başlar :)
anladığım kadarıyla yine yolda denk gelirseniz basıcaksınız? Eğer öyle ise gaza biraz erken oturursanız bencede 180-200 e kadar önde olabilirsiniz. Sonrasında opc alır normal olarak. Bence denemekten zarar gelmez. En kötü skor 1-1 olur :)
Yok daha fazla dayanamayıp 'komşu gel bir deneyelim,30-40 metrede gazlayıp yazık etme bu canavara' diyeceğim yakındır:)
Bence komple egzoz + intake + IC + Stage II yazılımdan sonra gidin komşuya satsın OPC sini :D
hp/kg yapılır buna bakılır torklara bakılır.aşağı yukarı sonuç çıkar...
poloya tavsiye ilk 2 denemeyi sağlam yapıp eve gitmek gerek :) yoksa 1.4 TSi motor çok çabuk ısınan birşey olduğundan dengeler değişebilir malesef :(
63owen63
12-07-2011, 18:40
ikisininde gerek teknik verileri gerek hızlanma videolarına bakılırsa, polo nun ezilecek bir yanı yok, kaldıki bu iş pilotaja da bakıcaktır illaki, cupra + polo gti hikayenize bakılırsa tecrübeli olacagınızı düşünüyorum, siz bir şanssızlık yaşamayıp hakkıyla kalkarsanız, 150 ye kadar sizi geçebilecegini düşünmüyorum :)
gti 'da launch controll yok mu, video da rölantiden basmışsınız ?
BurakCengizhanoğlu
12-07-2011, 18:44
150 ye kadar önde olursunuz.150 den sonra opc alır gider diye düşünüyorum.150 de bırak abi sen :D
onurgoyunc
12-07-2011, 20:53
gti mı geçer insignia mı geçer bilemem ama insignia nın sahibi zevkli adammış. hem opc hemde sport tourer. e daha ne olsun :) hızlı wagonlar çoğalsın :D
polo baslarda bıraz tutunsada 200e kalmadan aranın cıddı acılmaya başlıyacagını dusunmekteyım..
VW sevmem fakat GTI' in yürürü bir başka... 200' e kadar üzmez seni sonrası zor...
İşini şansa bırakma. Yükle arabayı, sonra ağzı açık izlesin senin gidişini... Bu işler şakaya gelmez. Düşünsene, sen geçildiğinde her seni gördüğünde pis pis sırıtıcak. Yüzsüzlük yapıcak. : ))
Bu arada Sport Tourer sürücü ile 2000+ kg oluyormuş :)
700 kg civari bi fark var asagi yukari forza polo :)
Onurkk06
12-07-2011, 23:24
hadi bakalm komşuya ikinci bi süprüz yap :) opcyi de sattır bu sefer yüklü evo 911 turboyla fln gelsin :)
revonun sayfasına baktım stage 2 gözükmüyor stage 1 için değerler max 225 hp tork da 213 gaiba dsg şanzıman dolayısıyla torku biraz düşük tutmuşlar sanırım
ne olursa olsun denemeye değer karşınızdaki araç çok ağır ve 4x4 180-200e kadar zevkli bir deneme olur...
redbaron
12-07-2011, 23:50
polonun tutunabileceği bir asfaltta tahminim 180 e kadar polo önde olur sonra opc geçer ,
polonun tutunamayacağı bir asfalt varsa 0-100 de opc hafif önde olur 180-200 e kadar başabaş gider sonra opc geçer. ama polo çok canlı maşallah.
kelalper
13-07-2011, 08:42
Nekadar bilgili arkadaşlar var sitemizde gururlanıyor insan.Benimde 0-100 videom var seyret istersen sitede.Bu bahsettiğin süreleri stock cupra yapıyor nerede ise:)
Hayatında elden tokat yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Polo canlı ama Insignia OPC kadar değil. 1000 metrede 1 saniye fark kaç boy demek bilmem biliyor musunuz. Üzülmek istemiyorsanız bence denemeyin. Leon Cupra olsaydı sonuna kadar derdim de olay delikli nane olunca işler değişiyor.
hadi bakalm komşuya ikinci bi süprüz yap :) opcyi de sattır bu sefer yüklü evo 911 turboyla fln gelsin :)
Beni 200 den sonra geçeceği kesin o yüzden 200 e kadarki noluyor lan ifadesi sonrasında yerini heee şööylee ye bırakacağı için opc ile yetinir kanımca.Ama ben bir 20 tfsi alırsam ozaman işler değişir tabi:)
revonun sayfasına baktım stage 2 gözükmüyor stage 1 için değerler max 225 hp tork da 213 gaiba dsg şanzıman dolayısıyla torku biraz düşük tutmuşlar sanırım
ne olursa olsun denemeye değer karşınızdaki araç çok ağır ve 4x4 180-200e kadar zevkli bir deneme olur...
213 nm torku hangi kaynaktan edindiniz acaba:)Standartı 250 nm da zaten revo ile 300 galiba.
Hayatında elden tokat yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış. Polo canlı ama Insignia OPC kadar değil. 1000 metrede 1 saniye fark kaç boy demek bilmem biliyor musunuz. Üzülmek istemiyorsanız bence denemeyin. Leon Cupra olsaydı sonuna kadar derdim de olay delikli nane olunca işler değişiyor.
Opc ile revolu gti 1000 mesafe verilerini daha açık yazarmısınız bizde öğrenmiş olalım.Başta yazdığınız ata sözüde enteresan olmuş,bir çok kişi cuprayı seat sayfasından ilk gördüğünde benim altımda yazılımlısı vardı.Yani bu işlerde çok yeni değilim ve hangi aracın nekadar gidebileceğini az çok biliyorum.Bence siz benim koyduğum 0-100 videosunu bir daha seyredin ve opc 0-100 seyredin,hatta sizde rs var sizinlede deneyelim müsait olduğunuz bir zaman.
Stock bir opc insignia nın beni 200 lü süratlere kadar geçemeyeceğini hala idda ediyorum:)
abi biraz bakındım da araç gerçek OPC ise max 180 200 e kadar zevk alırsın sonrası genel kanı ama araba bide opc line body li ise bi kulağını çekersin bizi tribe soktunlan diye :D
abi biraz bakındım da araç gerçek OPC ise max 180 200 e kadar zevk alırsın sonrası genel kanı ama araba bide opc line body li ise bi kulağını çekersin bizi tribe soktunlan diye :D
:) Yok gerçek opc sesi,gidişi,içi felan.Zaten arkadaşta birde aynı kasanın 160 hp lik dizeli var:)
KA®ANLIK
13-07-2011, 09:46
2000kg bir arabadan bahsediyorsunuz. bir de 4 çeker...
180 e kadar tutunmanız normal olacaktır. ama ondan sonrası zaten bırakın da OPC gitsin :D
abi dene öne çıkarsın buyuk ıhtımal baktın arkadan gelıyor yak 4lü yü dip fren mis :D
mustafa_KYR
13-07-2011, 09:53
o nasıl bir 0-100 yuh ya:D
deeperblack
13-07-2011, 09:53
Şöyle bir gerçek varki komşunuzla legal bir drag yarışı yapmayacaksınız. Denk geldiğiniz yerde hızınız kilonuz vs. detaylara bakmadan aha yakaladım diyip ikinizde yapıştıracaksınız ve bunun kuralları olacağını hiç sanmıyorum.
Polo gti kesinlikle yabana atılacak bir araç değil. Geçenlerde edirne yolunda ibiza bocanegrayla(sanırım gti ile aynı speclerde) 240 üstü yarım saatten fazla gittik. 170 te basıp 250-260 lara kadar en fazla 1-2 boy arkamda kalıyordu. Tabiki litreli araçlar için yüksek süratler daha keyiflidir ama polonun kesinlikle ezilmeyeceğine eminim...
abi dene öne çıkarsın buyuk ıhtımal baktın arkadan gelıyor yak 4lü yü dip fren mis :D
:D zaten 200 den sonra gelmeye başlayınca firene basıp pis pis güleceğim iyice ayar olacak bana.
Bu arada adamın arbasının konusunun bukadar geçmesinden haberi bile yok:)
stock ise imkan yok diyorum polo 200 ustune kadar surukler diyorum ..
opel en az 1700 kg filandır.
Şöyle bir gerçek varki komşunuzla legal bir drag yarışı yapmayacaksınız. Denk geldiğiniz yerde hızınız kilonuz vs. detaylara bakmadan aha yakaladım diyip ikinizde yapıştıracaksınız ve bunun kuralları olacağını hiç sanmıyorum.
Polo gti kesinlikle yabana atılacak bir araç değil. Geçenlerde edirne yolunda ibiza bocanegrayla(sanırım gti ile aynı speclerde) 240 üstü yarım saatten fazla gittik. 170 te basıp 250-260 lara kadar en fazla 1-2 boy arkamda kalıyordu. Tabiki litreli araçlar için yüksek süratler daha keyiflidir ama polonun kesinlikle ezilmeyeceğine eminim...
Yok o şekilde olmayacak deneme ben söyleyeceğim 2 kişi deneyelim diye,eminim büyük bir keyifle kabul edecek,geçeceğine çok emin olduğu için.Zaten bahsettiğin gibi denk gelir ve denersek beni geçmek için 200 ile emniyet şeridine gözünü kırpmadan dalar ki benim hiç işim olmaz.
:) Yok gerçek opc sesi,gidişi,içi felan.Zaten arkadaşta birde aynı kasanın 160 hp lik dizeli var:)
o zaman gazanız mübarek olsun :D abi ne yapıp ne edip video da çekmeye bakın zevkli olacağına ınanıyorum
CUPRAYLa denese aslında opc şöyle 100 270 fılan yada yazılımlısı ıle 280 bglerde..
Mehmet Gazihan
13-07-2011, 10:33
bu seferki denemende avantajlı deilsin.. arkadan gelirken yakalanırsan gene hiç sansın olmaz.. denemeyi kendi sartlarına oturtursan gafil avlarsın..
Polo Gti 0-100 Esp off - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/polo-gti-0100-esp-off_2283555.htm)
Buda insignia(sport touer değil sanırım)
YouTube - ‪Opel Insignia 2,8 v6 turbo 0-100 km/h acceleration beschleunigung‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=apjK1hEmJb0&feature=related)
ufak bir düzeltme, videodaki araç OPC değil, 2.8T 280hp normal Insignia:D
linkteki gibi
Opel Insignia 2.8 V6 Sport 2009 Model 82.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ciftkurtlar-otomotiv-2009-opel-insignia-4x4-v6-47376518/detay/)
konuyla ilgili benim düşüncem OPC alır gibi ama ufak arabanın da şakası olmaz, GTI hiç binmedim yürüyenini de canlı görmedim, her an her şey beklenir:D OPC sahibinin yerinde olsam işi böyle ciddiye bindirmeden, karşılaştıkça zevkine gazlamayı denerdim.:D
Araç tokatlamak tabirinde bir yorumu ne kadar dikkate almak gerekir bilmiyorum nasıl bir tabirdir o ya :)
Aykut abi , arabamı biliyorsun ... Astra Opc 2.0t 240hp ile uzunca bir münasebetimiz oldu ve net galip çıktım senin gördüğün halde .. Bence çekinme yüksek süratlere kadar önde olacaksın
Her zaman geçerli olmayacak olsa da ufak bir denklem kuralım :)
Insignia vs Vectra Opc
YouTube - ‪Insignia OPC hatch vs Vectra OPC hatch split roll 100 - 200‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=7Fun75-BN0I)
Vectra Opc vs Astra Opc
YouTube - ‪Vectra OPC 255hp vs Astra OPC 240 hp roll‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=P8xWWZ4YxzI)
Araç tokatlamak tabirinde bir yorumu ne kadar dikkate almak gerekir bilmiyorum nasıl bir tabirdir o ya :)
Aykut abi , arabamı biliyorsun ... Astra Opc 2.0t 240hp ile uzunca bir münasebetimiz oldu ve net galip çıktım senin gördüğün halde .. Bence çekinme yüksek süratlere kadar önde olacaksın
Her zaman geçerli olmayacak olsa da ufak bir denklem kuralım :)
Insignia vs Vectra Opc
YouTube - ‪Insignia OPC hatch vs Vectra OPC hatch split roll 100 - 200‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=7Fun75-BN0I)
Vectra Opc vs Astra Opc
YouTube - ‪Vectra OPC 255hp vs Astra OPC 240 hp roll‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=P8xWWZ4YxzI)
200 üstü heralde vectra arkadan allah allah nidaylarıyla geldi :D
CUPRAYLa denese aslında opc şöyle 100 270 fılan yada yazılımlısı ıle 280 bglerde..
pek sanmıyorum cupracıların benzin harcıyacagına he belki çıkıp fantazi yaparlar o ayrı.
Opc insignia kullanmis biri olarak soylim hic hayal ettigim gibi cikmadi chipli insignia dan cok farki yok neyazikki:( frenleri , gidisi hic tatmin etmedi beni , bi typer bi s2k kat kat daha zevklidir
YouTube - ‪Opel Insignia Sports Tourer OPC | 0-270 on Autobahn‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=73ACDHNaybI&playnext=1&list=PL10656876BF226FB1)
73ACDHNaybI&playnext=1&list=PL10656876BF226FB1
Bu video ile sizin 0-180 videosunu karşılaştırınca 200'e kadar önde olmanız lazım.
Gerçi sizin videoda biraz eğim ve opcde yazılım ve egzos olması sıkıntı ama yinede uzunca bir süre önde gidersiniz neredeyse 800kg fark nedeniyle.
ygtkrmdnz
14-07-2011, 00:45
bu polo gti lar ne oldu böyle beee :D
kelalper
14-07-2011, 20:16
Opc ile revolu gti 1000 mesafe verilerini daha açık yazarmısınız bizde öğrenmiş olalım.Başta yazdığınız ata sözüde enteresan olmuş,bir çok kişi cuprayı seat sayfasından ilk gördüğünde benim altımda yazılımlısı vardı.Yani bu işlerde çok yeni değilim ve hangi aracın nekadar gidebileceğini az çok biliyorum.Bence siz benim koyduğum 0-100 videosunu bir daha seyredin ve opc 0-100 seyredin,hatta sizde rs var sizinlede deneyelim müsait olduğunuz bir zaman.
Stock bir opc insignia nın beni 200 lü süratlere kadar geçemeyeceğini hala idda ediyorum:)
1.4 ler için benzin harcamıyorum maalesef.:p
İşin şakası tabi ama ben Kozyatağındayım. Aramız bayağı bir açık. Fikir vermek için söyliim. Şu anda standart Golf R dan hızlıyım rollda Rs tuner Stage 1 yazılımla. Özgünün yazılımı ile 3 boy falan daha vardır üzerine ki ben 150 kg ım artı 70 kg da tesisat vardır arabada.
Ben o atasözünü söylerken Cupradan değil polodan bahsediyordum. Yoksa Cupra kullananın neyi ne kadar bildiği bellidir.
CeM öZeR
24-07-2011, 10:04
polo gti kullanıcısı olarak işin içinde revo varsa dişe diş karşılaşma olacaktır. Biraz hafifletmede fayda var. Birde avantaj sağlarsa orta susturucu iptali olabilir. İyi şanslar.
VoodooRush
24-07-2011, 20:07
Senin arabayla benzin harcadığına değmez, karşıya bile geçersin.
kelalper
09-08-2011, 22:44
OPC nin kilosu 1750 sedanların torku Polonun iki katı. 425 nm tork. Poloda yaklaşık olarak 1300 kilo civarında. Ne açıdan bakarsanız bakın OPC nin önde olacağı bariz olarak belli. 6 kg 1 hp denklemi kursanızda avantajlı hp başına düşen kilo olarakta avantajlı ki araya tork girince olay iyice uçurum haline geliyor. Haa denerken OPC vites kaçırırsa bilemem.
Abi polo 7ileri sapık bi sanzımana sahip .. insignia muhtemelen daha uzun oranlı.. Aerodinami fln bunları katmadan yanlıs hesap yapıyorsun bence..
İnsignia 1930kg boş ağırlığa sahip yani sürücü benzin derken 2000+ olucak polo 1270 görünüyor oda 1350+ olur. arada 650-700kg ve dsg farkı var. Ben hala belli bir sürate (180 gibi...) kadar polonun önde olacağını düşünüyorum.
2010 Opel Insignia OPC Sports Tourer Estate/Station Wagon (http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=240581)
N'oldu bu deneme;yapıldı mı?
Ek olarak "ben olsam" sallamazdım Opel'ciyi.Kendi hâline bassın dursun.Nasılsa geçilmiş Leon'a ve ondan böyle bir araba almış.Şimdi de nasılsa geçtim diye sallamazdım işin açığı gerçeği..Sonunda da o;gördüğü yerde basardı ya da teklif getirirdi ama yine oralı olmazdım..:)
kelalper
10-08-2011, 07:50
Insignia 6 ile düz. Ayrıca burada konusu geçen araba sport tourer değil sedan. Sedanlada 1735 kg. Buyrun girin opelin kendi sayfasına bakın. Görkem insignia nın aerodinami direnci 0,27 polonun ki daha da yüksektir arkası hatch olduğu için. Şanzıman başarılı o kadar. dediğim gibi İnsignia vites kaçırmazsa önde olur. Standart poloyu zaten delip geçer.
aykut abi sana bi telefon kadar yakınım 15 dak. sonra güzelşehirdeyim :D
0-320:D
revo technik son noktayı koyar söylim.
Insignia 6 ile düz. Ayrıca burada konusu geçen araba sport tourer değil sedan. Sedanlada 1735 kg. Buyrun girin opelin kendi sayfasına bakın. Görkem insignia nın aerodinami direnci 0,27 polonun ki daha da yüksektir arkası hatch olduğu için. Şanzıman başarılı o kadar. dediğim gibi İnsignia vites kaçırmazsa önde olur. Standart poloyu zaten delip geçer.
Arkadaşım öyle şeyler yazıyorsunki,megan rs binmiş olman beni ciddi ciddi düşündürüyor.Bahsi geçen araba tourer.Sırf senin için bu hafta içinde ben teklif edeceğim komşuya deneme teklifi.425 tork nasıl polonun iki katı yapıyor anlamadım yada sen nasıl bir matematik kullanıyorsun?Sana tekrar ve son kez söylüyorum,stock olmak kaydı ile opc 200 kadar beni geçemez
aykut abi sana bi telefon kadar yakınım 15 dak. sonra güzelşehirdeyim :D
0-320:D
Aman be iyiki 300 yapıyorsun hee:D Yok abi siz beni artık kaale almıyorsunuz polo gti küçümsüyorsunuz:(Ama birgün çıkacağım karşınıza fena olacak:)
revo technik son noktayı koyar söylim.
Senide çağırayımda olurda geçerse 200 e kadar sen yanaşıp birde benim ile dene dersin:D
TYPERHAKAN
10-08-2011, 14:01
Senide çağırayımda olurda geçerse 200 e kadar sen yanaşıp birde benim ile dene dersin:D
sen neyin peşindesin:soru: opc,mopc,şopc,kopc ne o?spor arabamı ?nerden nereye kendi kendini yedin.kağnı larla uğraşıyorsun.ALLAH gönlüne göre versin.
Opel'in sitesine bakıcağımıza buradaki başlığa baksak daha iyi. Araba sedan değil bi kere ayrıca poloda revoda var :heyoo:
Arkadaşım öyle şeyler yazıyorsunki,megan rs binmiş olman beni ciddi ciddi düşündürüyor.Bahsi geçen araba tourer.Sırf senin için bu hafta içinde ben teklif edeceğim komşuya deneme teklifi.425 tork nasıl polonun iki katı yapıyor anlamadım yada sen nasıl bir matematik kullanıyorsun?Sana tekrar ve son kez söylüyorum,stock olmak kaydı ile opc 200 kadar beni geçemez
al benden de o kadar..
Videodan ölçtüğüm kadar ( sağlıklı olmaz tabi ) Polo'nun 0-100'ü 5sn'in altında mı??:eek::eek:
su deneme olmıcakmı artık :D
Bence hiç bulaşmayın opc rahat geçer. Sizin hızlanma videonuza baktım 100 civarına kadar harika ama ondan sonrası biraz ağır kalıyor.
standart insignia sport tourerın revolu gti geçmesi cidden zor 200 e kadar, 200 den sonra açar bayağı hacim farkındanda insignia o kadarda iyi giden bir araç değil opc 2.8t ye standardında standart gti arasında çok bir fark göremedim, hafif hantal kalıyor ama yazılım falan varsa o zaman değişir işler.. 325 hp çok büyük bir değer değil öylesine ağır bir araç için
gti o bahsedildiği gibi ezilceğini sanmıyorum en fazla 200 e kadar 2-3 boy fark olur oda olursa :)
kelalper
11-08-2011, 08:40
polo hadi revo ile torkunu 300 e çıkarsın ki tavsiye edilmiyor. OPC de yazılım ve egzost olduğunu biliyoruz ve tork sınırlaması koyduklarını sanmıyorum. Tork rahat olarak 520 leri görmüştür. Tam olarak 2 katı olmasada yakın o orana.
kelalper
11-08-2011, 08:41
yok ben megane rs kullanmıyorum. Benim ki TIR.
Bu arada sport tourer olduğunu görmemişim pardon.
MehmetCanA.
11-08-2011, 09:40
200'e kadar bencede kilo avantajıyla Gti götürür. Zaten sende 200 de bırakırsın abi. Bu kadar basit :)
Aman be iyiki 300 yapıyorsun hee:D Yok abi siz beni artık kaale almıyorsunuz polo gti küçümsüyorsunuz:(Ama birgün çıkacağım karşınıza fena olacak:)
çık abi karşıma farketmez hertürlü :) yaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında :D caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan) :D:D hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim:)
sen neyin peşindesin:soru: opc,mopc,şopc,kopc ne o?spor arabamı ?nerden nereye kendi kendini yedin.kağnı larla uğraşıyorsun.ALLAH gönlüne göre versin.
al benden de o kadar. madem polo yu aldın bu deneme meneme işlerinden uzak dur artık :D efendi efendi bin :D
Kardeşim değişiklik iyidir hayret yaa gidipte 206 dizel almadımya bazıları gibi:DBu geçiş dönemi,sen es şimdi ben yokken otobanlarda,yakında gürlicem ben sen merak etme:)
Videodan ölçtüğüm kadar ( sağlıklı olmaz tabi ) Polo'nun 0-100'ü 5sn'in altında mı??:eek::eek:
:)Yok okadarda değil ama 6 sn nin altında.Bu arada sedan opc 0-100 6 sn 1710 kg,demek stock touer daha yavaş:)
[QUOTE=34GUN34;2509583]çık abi karşıma farketmez hertürlü :) yaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında :D caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan) :D:D hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim:)
320 mi yuhunger,okadar yapıyormu s3?Araba nasıl konuşturuyor dimi insanı,bir kaç önce işten eve evden işe olanlar nasıl atar gider modunda:))
çık abi karşıma farketmez hertürlü :) yaww ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEK DİYE HERALDE buna deniyo diyceeeem ama alakasız eşşek bile kalmaz cupranın yanında :D caaanım arabayı sattın bi büyük turbo koyucaktık aynen devam dı . 4gözle bekliyorum karşıma çıkacağın günü (gözlüklerimi çıkarmadan) :D:D hee bu arada 300 değil 320 olucaktı düzeltiyim:)
al benden de o kadar. madem polo yu aldın bu deneme meneme işlerinden uzak dur artık :D efendi efendi bin :D
Ben cady le bile gazlıyorum yaaa polomla nie gazlamayayım...Sen 206 ile gazlamıyormuydun:DGel drag yapalım diyecem ama 4 çekişsin yaa:)
Hakan bey sizi bu site önünde drag yapmaya çağırıyorum,hodri meydan,görelim deli cupranızı:)
TYPERHAKAN
15-08-2011, 20:15
Ben cady le bile gazlıyorum yaaa polomla nie gazlamayayım...Sen 206 ile gazlamıyormuydun:DGel drag yapalım diyecem ama 4 çekişsin yaa:)
Hakan bey sizi bu site önünde drag yapmaya çağırıyorum,hodri meydan,görelim deli cupranızı:)
0-300 km/h diyosun yani:heyoo: şu avatarındaki resmi de değiştir bi zahmet,rica ediyorum.
0-300 km/h diyosun yani:heyoo: şu avatarındaki resmi de değiştir bi zahmet,rica ediyorum.
0-300 neden bukadar takıldınız anlayamadım iyiki arabalarınız 300 yapıyor.0-100 yapalım 50-140 rol yapalım:)Tamam ben resimi değiştireceğim ama lütfen sizde nicinizi değiştirin.
LÜTFEN yukarıdaki yazılarınıza dikkat ediniz 2011 206+ dizel olucaktı 206 dizel değil:) abi eşşek yolda AT ahırda. işten eve evden işe muhabbetide gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak modeliydi :D:D
heee bu arada bekliyorum en kısa zamanda atarını giderini haberin olsun :D:D:D
RED DEVIL
16-08-2011, 15:56
0-300 neden bukadar takıldınız anlayamadım iyiki arabalarınız 300 yapıyor.0-100 yapalım 50-140 rol yapalım:)Tamam ben resimi değiştireceğim ama lütfen sizde nicinizi değiştirin.
:D :o :) ;) :p :hahaha:
LÜTFEN yukarıdaki yazılarınıza dikkat ediniz 2011 206+ dizel olucaktı 206 dizel değil:) abi eşşek yolda AT ahırda. işten eve evden işe muhabbetide gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak modeliydi :D:D
heee bu arada bekliyorum en kısa zamanda atarını giderini haberin olsun :D:D:D
Benim sana atarım yok olmazda yemez yani:) Ama resmimi beğenmeyen ama kendi nici 3 yıl öncede kalan bir arkadaş var aramızda,gelsin hızlı arabasıyla 0-100 yapalım 40-120 yapalım:D:D yapalımda yapalım işte,sende cam car ol:p
su komsuyu bız mı durtsek artık cıkar arabanı da gorelım dıye :)
revolu araç arıyorsa arkadaş gelirim bende:)
revolu araç arıyorsa arkadaş gelirim bende:)
Slm sende revo stage 2 mi var?
Slm sende revo stage 2 mi var?
Selam, tüm parçaları takmışken stage2 yaptım arabayı da:)
Selam, tüm parçaları takmışken stage2 yaptım arabayı da:)
Müsait olduğun bir gece denemek isterim,stage 1 ile 2 arasındaki farkı görmek adına.
Müsait olduğun bir gece denemek isterim,stage 1 ile 2 arasındaki farkı görmek adına.
harika olur, ben hala 97 oktanda stage2'nin stage1'e göre çok bişey vermediğini düşünüyordum çünkü.. bayram sonrasında istediğin bir zaman deneriz, cuma ctesi gecesi daha iyi olur tabi.. özelden atıyorum telefonumu..
Ayni gun bende gelirim aykut abi stockla olan farki da gorulur
Konu illa gecmekse 200 u beklemeden azicik yaklasinca gazdan cekilir.
Polonun Opeli gecme sansi yok bikac saniye onunde durabilir o kadar.
0-100 vidyosu sasirtti cok keyifli olmus arac masallah.
Konu illa gecmekse 200 u beklemeden azicik yaklasinca gazdan cekilir.
Polonun Opeli gecme sansi yok bikac saniye onunde durabilir o kadar.
0-100 vidyosu sasirtti cok keyifli olmus arac masallah.
Konu geçmek,ama 200-220 ye kadar.Bahsettiğin olay,kendini kandırma bence.Birde merak ettim nasıl ve neye dayanarak geçme şansı yok diyorsun,güç ve kg oranlarına bakarakmı?
Ayni gun bende gelirim aykut abi stockla olan farki da gorulur
stock cupra ile denemiştim ben cidden çok fark var.. gel bencede revolu polo gti'ın stockla farkını görünce hemen revolarsın:)
emirercan
25-08-2011, 08:26
Selam arkadaşlar,
Polo Gti 0-100 Esp off - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/polo-gti-0100-esp-off_2283555.htm)
hocam bu videoda tam 5 saniyede 0-100 çıkıo araç bu nsl iş :eek: 8 saniyede başlıo 13.saniyede tam 100 km'de..sizin araca piyasada kolay kolay benim diyen araba kafa tutamaz bu şartlarda.2.8 opc 7 saniyede çıktı 100'e,bırak opeli bmw 335,e46 m3,leon çupra 5 saniyede 0-100 yapamaz helal olsun,makina iyi yüklü demek :icon_tup:
edit:2.8 opelde turbo yok sanırım :D
Konu geçmek,ama 200-220 ye kadar.Bahsettiğin olay,kendini kandırma bence.Birde merak ettim nasıl ve neye dayanarak geçme şansı yok diyorsun,güç ve kg oranlarına bakarakmı?
Tork farkindan dolayi yuksek suratlerde gecicegini dusunuyorum.
revolu polo gtı stock cupra nasıl olur acaba?
kelalper
25-08-2011, 21:21
cupra geçer o kesin.
stock cupra ile denemiştim ben cidden çok fark var.. gel bencede revolu polo gti'ın stockla farkını görünce hemen revolarsın:)
O imzandaki listeyi kopyala yapistir lazim :)
kelalper
26-08-2011, 07:41
cupra geçer o kesin. Cupra derken Leondan bahsettim. Hemen atlamayın sakın.
Emir-Sb3R
12-09-2011, 18:40
Abi cupram olsa ben vericem valla şu adamla dene ve geç diye :D
Adamı tanımadan uyuz oldu forumun yarısı :p
Uzunda sanki insignanın işi daha kolay:(
turkerrr
20-09-2011, 12:45
bi sonuca vardı mı bu iş ?
BuraKirca
04-10-2011, 10:44
+burakirca
Bence hiç bulaşmayın opc rahat geçer. Sizin hızlanma videonuza baktım 100 civarına kadar harika ama ondan sonrası biraz ağır kalıyor.
Nihayet denendi:)Bu yorumları yazan değerli arkadaşları videolar bölümüne davet ediyorum.
VoodooRush
05-10-2011, 12:09
Nihayet denendi:)Bu yorumları yazan değerli arkadaşları videolar bölümüne davet ediyorum.
Direk link verebilir misin?
Bu mesajdan sonra konu açıldı :
http://www.techturkey.com/forum/videolar/97383-polo-gti-revo-amp-opel-insignia-opc-sport-tourer.html
Arasts61
05-10-2011, 18:20
video dediğin boyle olur. helal olsun..:icon_tup:
polo gti kendı klasmanına gore gerçekten cok ıyı yurumus vıdeoyu baştan sona izledim insignianın hatchback olması bıraz sanırım gtının hafif olması başabaş gitmelerine neden olmus gıbı ama iki arabada cok guzel yurumus gazlayanların ayagına saglık