Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil rotası (biraz acil)
63owen63
12-07-2011, 13:54
Merhaba Dostlar, yarın ailemle beraber bir tatil turuna çıkıyoruz inşallah. Osmaniyeden yola çıkacagız mersin, antalya ve üzerinden belki güney ege taraflarına geçmeyi planlıyoruz. Rota degişikligi yapıp ege'den istanbul'a dogru da çıkabiliriz, Şimdi sizlerden öncelikli olarak mersin,antalya,güney ege rotası üzerinde bulunan yerler hakkında tavsiye bilgi istiyorum, az çok bilgim var hemen hepsine gittim fakat o yerlere özel güzellikleri kaçırmamak istiyorum
manavgat,alanya,antalya,kemer,fethiye,kaş üzeri ve civarı nerelerde denize girilmeli bildiginiz bakir koylar var mıdır, nereler gezilip görülmeli nerelerde kalınmalı vs vs,
Güzergahlarda 1-2 gün kalıp ilerlemeyi düşünüyoruz, ''kafamıza göre spec'' tatil olacak yani
taşucunu geçince bogsak diye bir yer var bakir koy tanımına uyan..antalya tarafında tüm sahiller tüm koylar güzel özel bir tarife gerek oldugunu düşünmüyorum.. fethiye tarafı ölüdeniz kelebekler vadisi falan tavsiye edebilirim.. ege taraflarında kalacaksanız eger didim datça falan gibi kasabaları tavsiye ederim..
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller.
Alanya'da denize girebileceğiniz yer olarak kendinize '' Konaklı '' , '' İncekum '' ve '' Avsallar '' buraları seçin.
Diğer yerler yoğunluktan ötürü bayağı kirli felan :)
63owen63
12-07-2011, 19:03
taşucunu geçince bogsak diye bir yer var bakir koy tanımına uyan..antalya tarafında tüm sahiller tüm koylar güzel özel bir tarife gerek oldugunu düşünmüyorum.. fethiye tarafı ölüdeniz kelebekler vadisi falan tavsiye edebilirim.. ege taraflarında kalacaksanız eger didim datça falan gibi kasabaları tavsiye ederim..
hayırlı yolculuklar, iyi tatiller.
Teşekkür ederim douu, boğsak'a ugrayacagım :) ölüdeniz taraflarını pek bilmiyordum iyi oldu ,
Alanya'da denize girebileceğiniz yer olarak kendinize '' Konaklı '' , '' İncekum '' ve '' Avsallar '' buraları seçin.
Diğer yerler yoğunluktan ötürü bayağı kirli felan :)
incekum' da daha önce pegasus royal 'da kalmıştım, fena degildi oralar memnun kalmıştım :) çolaklının denizi falanda güzel, süral saray da kalmıştım, tertemizdi. konaklı ve avsalları deneyecegim teşekkür ederim :)
wowTURKEY (http://wowturkey.com/forum/index.php)
istiyosan buraya gözat. burada şehir ve bolge bolge ayrılmış yerlerin fotoları ve acıklamarı felan var cok iyi bi site hem cogu prof fotocu öneririm
63owen63
12-07-2011, 19:22
ozzy45 çok sagol hocam, bakıyorum hemen