Orijinalini görmek için tıklayınız : edirne-keşandan arkadaşlar
edirne keşandan jant alıcaz , biz ankaradayız...alıcagımız arkadaşın herhangibir banka hesabı bulunmuyor parayı elden vermek gerekicek tabi bide jantlara bakmak gerekli bize yardımcı olacak civar yerlerde oturan yardımcı olabilecek arkadaşlara duyurulur.
Nerde jantlar kesandamı ?
Kesandan bir üyemiz var siteden telefonu filan varr :)
evet jantlar keşanda telefonu pm atarsanız biz arıyalım arkadaşı yardımcı olurmu diye bir soralım...
Emre Akçay
13-07-2011, 19:41
Ben Enez'deyim ama haftasonları Edirne'ye dönerken Keşan'dan geçiyorum yardımcı olabilirim belki.
Ben Enez'deyim ama haftasonları Edirne'ye dönerken Keşan'dan geçiyorum yardımcı olabilirim belki.
Enezde ne işin var senin kardeşim :D Okul bitti görüşemiyoruz sitede rast geldik iyimi. Cuma gunu snava geliyorum edirneye ordaysan görüşelim. Emre Terzi :D :D
mert_leon
13-07-2011, 22:48
şu enkei rpf01 lermi altın sarısı olan. onlarımı almayı düşünüyorsunuz bugün forumda konusu vardı yanlız. eğer onları düşünüyorsanız vazgeçin
@ legion90
@ SPEEDY
Napıyosunuz siz burda biraderler dağılın buz mavili puntolu kızancık geliyooooo
vıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn SelçukYıldırım
devil_berk22
13-07-2011, 23:05
ben keşanlıyım burada oturuyorum jantların ilan linkini verirsen yardımcı olurum
@ legion90
@ SPEEDY
Napıyosunuz siz burda biraderler dağılın buz mavili puntolu kızancık geliyooooo
vıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn SelçukYıldırım
Kanka bir sen eksiktin :D Siteyi arkadaş bulma sitesine cevirdik :D Konuyu dağıtmayalım dağılalım beaa :D
Kanka bir sen eksiktin :D Siteyi arkadaş bulma sitesine cevirdik :D Konuyu dağıtmayalım dağılalım beaa :D
aynen birader konuyu dağıtmayalım direkt konuya giriyim
arabasına var mısın sizin e5te
arabamı hazırlayıp yanıt bekliyorum alayınıza go
aynen birader konuyu dağıtmayalım direkt konuya giriyim
arabasına var mısın sizin e5te
arabamı hazırlayıp yanıt bekliyorum alayınıza go
Herzamanki gibi çok enerjiksin kanka. Arabanla sana mutluluklar :D:D:D
Herzamanki gibi çok enerjiksin kanka. Arabanla sana mutluluklar :D:D:D
cumartesi trigeri halledelim ama sürerken tırsıyorum
ne kadar sunroof,abs,esp,asr felan olsada triger olmadan olmuyo işte naparsın :D
Kardeşim edirne keşandaki ilanlar sahte sakın ordan bısey almayın dolandırılırsınız !! bilginiz olsun sımdı konusunu acıcaktım burda senın konunu gordum yazıyorum bı arkadasıma bızde jant ıstedık aynı sekılde adamla anlastık falan fılan parayı yatırdık adamların telefonu kapandı daha sonradan emlıyette tanıdıgımız var arastırdık adamlar zaten dolandırıcıymıs bır suru kısıyı boyle dolandırmıslar olan 700 lıramıza oldu ama sorun deyıl adamlara dava actık adamlar aranıyo su anda polıs tarafından bılgınız olsun