PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kurulum sonrası password

alperkirman
12-07-2011, 21:46
dell inspron 6400 bilgisayarım var buna format attım ve xp sp3 vista live versiyon bi windows yükledim
problemde burda başladı daha ilk açılışta password soruyo :D neyin passwordü bu anlamadım :D
eski halindede password yoktu şimdide bişey yapmadım ama soruyor
safe mode da başlattım belki paswordü iptal ederim diye ama gene soruyo nası aşıcaz bu olayı anlamadım 2.kez format attım aynı hata :D
varsa başına böyle bi iş gelen yada bu işten anlayan yardımlarınızı bekliyorum

EgemeN.
12-07-2011, 22:04
Yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama yüklediğiniz Cd'de sorun olabilir mi? Orjinal olmayan cdlerde cddeki son oturum.ini dosyasından dolayı böyle bi sorun çıkabiliyordu bi başkasının ayarlarıyla yüklüyodu xp'yi.imkanınız varsa başka bi cd'den deneyin bence.

Yigit-Y
12-07-2011, 22:18
konu ile alakasız

o lanet laptop almaz olaydım :D:D

kasa koli bandı ile ayakta duruyor :D şimdi çektim :D

http://img824.imageshack.us/img824/80/120720111929.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/8733/120720111930.jpg

alperkirman
12-07-2011, 22:21
Yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama yüklediğiniz Cd'de sorun olabilir mi? Orjinal olmayan cdlerde cddeki son oturum.ini dosyasından dolayı böyle bi sorun çıkabiliyordu bi başkasının ayarlarıyla yüklüyodu xp'yi.imkanınız varsa başka bi cd'den deneyin bence.

bide öyle denizcez başka çare kalmadı 3.format gene başarısız çünkü:D
ama mecbur internetten indirip cdye çekiyorum gene şans işi olcak biraz

alperkirman
12-07-2011, 22:23
konu ile alakasız

o lanet laptop almaz olaydım :D:D

kasa koli bandı ile ayakta duruyor :D şimdi çektim :D

benim bilgisayarımda seninkinden pek farklı değil kenarları kırık merdivenlerden düştü yaklaşık 10basamak ekran kırıldı yaptırdım hala canavar gibi :)

Yigit-Y
12-07-2011, 22:27
benim bilgisayarımda seninkinden pek farklı değil kenarları kırık merdivenlerden düştü yaklaşık 10basamak ekran kırıldı yaptırdım hala canavar gibi :)

şuan altımda lenovo y550 var buda çok ısınıyor mübarek...

asus veya hp alıcam bir dahakine az paraya kıyıp bu laptopda bir işlemci birde kasaya önem vericen :)

alperkirman
12-07-2011, 23:15
şuan altımda lenovo y550 var buda çok ısınıyor mübarek...

asus veya hp alıcam bir dahakine az paraya kıyıp bu laptopda bir işlemci birde kasaya önem vericen :)

valla ben dell den memnunum
bidaha laptop alsam model yenilemek için gene dell alırım

alperkirman
12-07-2011, 23:16
başka fikri olan yokmu???
makina bizimi tutuyo annamadımki :D:D

3rk4n
12-07-2011, 23:21
Senin problemin cd den kardeşim orjinal bi win download et :)

Omak
13-07-2011, 01:32
eğer yüklediğin cd otomatik kurulumlu bir cd ise, otomatik kurulumu ayarlayan kişi oturuma şifre koymuş ve sen onu bilemiyorsun :D eğer anladığım oturum açılırkenki şifre ise. problem bu ise yeniden kurmana gerek yok oturum şifresini sıfırlayan programlar var internette onlardan birini çekip usb disk veya cd ile boot edip ufak bir işlemden sonra oturum şifresi kalkmış oluyor. daha detaylı bilgiyi burada sakıncalı olabileceğinden ö.m ile verebilirim.