Orijinalini görmek için tıklayınız : bu eleman kendını akıllı sanıyor sanırım
bu adam ılal bırını kazıklıcam parasını alıcam dıye yuztane uyelık almış hepte pıyasadakı ucuz jantları satıyor ... kırıkkaleydı edırne olmus yer
Orjinal vtı jantları vtec - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-orjinal-vti-jantlari-vtec-54046808/detay/)
16 inç enkei - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-16-inc-enkei-54046095/detay/)
vay be 650 e enkei rpf01 :D
Ahauah TechTurkey'den kaçamaz:D
bu dolandırıcı aman dıkkat ..!! gecen gunde bı arkadası dolandırdı muhtemelen aynı kısı veya aynı taktik,ozaman çorluydu ilan..
Konusu açılmıştı diye hatırlıyorum. Yüz yüze görüşmek isteyenlerin suratına kapatmıştı falan.
06 ANIL 38
13-07-2011, 00:33
yerse pazarı....şerefsizzzz
arayan oldu mu bunu :)Mesaj attım getle satış yaparmısın die bakalım ne cvp gelecek.:)
sitede , sahibinden.com ilan onay da çalışan bir arkadaş vardı , iletelim kendisine bu geyiği,komple ip'den banlama yapar belki :D :D
sitede , sahibinden.com ilan onay da çalışan bir arkadaş vardı , iletelim kendisine bu geyiği,komple ip'den banlama yapar belki :D :D
harbiden öyle biri varsa b bende bır nıck verıcem yardımcı olurmu acaba *.
suprolla
13-07-2011, 01:24
adam trakya bölge bayisi,haftaya çanakkale ve tekirdağda :D
evet Rousher nickli arkadaşımız sahibinden.com da çalışıyor. özel mesaj atın elinden geldiğince yardımcı olur.
http://www.techturkey.com/forum/members/17745-rousher.html
Verin polise gerisini hall eder
Türk polisi yakalar aff etmezz :D cekerler bi nezaret e
Evet geçen hafta biz açmıştık konuyu adam dolandırıcı aradım ben konuştum ilk nerden arıyosunuz diye soruyo yakınız dedim satıldı jantlar dedi.ertesi gün aradı hani satıldıydı lan yavş... dedim kapattı telefonu:) Arkadaşımda aradı baya bi sülalesini hatırlattı kendisine pat kapatıyo zaten.
by_hayali
13-07-2011, 07:56
bu arada vtec jantlarının ilanındaki arabada EH vtec :)
KSK-VTEC
13-07-2011, 08:18
google a adamın cep numarasını koplayıp yapıstırın bakın bakalım kactane farklı isimlerde aynı numara ismi çıkıyor.
Google (http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=%2B90-542-5782986&oq=%2B90-542-5782986&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=e&gs_upl=3086l3086l0l1l1l0l0l0l0l273l273l2-1l1&fp=ffe1f43e8c542693&biw=1277&bih=603)
Ahmet_28
13-07-2011, 08:22
kaçırmayın beyler hemen kapora yollayalım :D
ben bu adama sahıbınden den mesaj attım 750 tl ye get aç alacam diye dönmedi fake ilan oldugunu anlamıştım zaten mesajı atmadan önce :D
SekoLive
13-07-2011, 08:26
beyler arayıp taciz edelim bu adamı her numara koydugunda :D delirtelim zaten bi cogumuzda sınırsız hat var aramakdan bişi olmaz :D
yanlız şöyle bişey var bızım camıadan bır vatandaş bu , bızım camıada en cok talep gören jantları en lazım olan aplıkasyonda ilan açıyor, bence bu siteyede üyedir bu namussuz :D
SekoLive
13-07-2011, 08:32
yanlız şöyle bişey var bızım camıadan bır vatandaş bu , bızım camıada en cok talep gören jantları en lazım olan aplıkasyonda ilan açıyor, bence bu siteyede üyedir bu namussuz :D
ve adam ara ara honda civic ilanıda açıyor :) işi bilen birisi yada piyasayı iyi takip ediyor hıyar herif
ve adam ara ara honda civic ilanıda açıyor :) işi bilen birisi yada piyasayı iyi takip ediyor hıyar herifahahahhahaha yav honda civic bulacam derken adamın seceresini ezberlemişin bravo seko ahahah :D
SekoLive
13-07-2011, 08:36
abi o adam cok kalitesiz bi dolandırıcı işi ciddiye bindirdi siteden bir arkadaş ricamızla muğladan köyceğize kadar gitti adam yok okadar kalitesiz yani lan bari adam geliyo sattım de götürme adi herif belli adam yememiş dolandıramayacan ne uzatyosn otobüscülerdende kârmı alıyosn hayvan herif :D :D bir iki kerede manisaya gidiyorduk bu it yüzünden sonrasındada arayp makaraya bağlamstım :D hep tel mesguldur açıncada konusurken telefonu aniden kapatabiliyor.
yaa arandıkca kontör kazan kampanyasına falanmı üye bu adam neden böyle aptalca bişi yapıor kı bu çakal beynıme ööle bı fikir geldi sadece ahaha :D
RottingChrist
13-07-2011, 08:45
dün prf1 ler için aradım arkadaşım size yakın gelip elden alacak dedim kem küm sattık biz onları diyor. prf1 yazıp ilan vermeyi biliyorsan o jantın ne ettiğini ilmememe gibi bir ihtimalin yok.
birisi banka hesap no sunu istesin nokta tespiti yapalım ;) yada alan varsa versin ... hemen yerini bulalım ... :D
SekoLive
13-07-2011, 09:02
bende tc numarasına kadar vardı ama nasıl bulacaz ki? :D
bende tc numarasına kadar vardı ama nasıl bulacaz ki? :D
tc kimlik varsa başına iş sararız olur biter :) şaka değil gerçek tc sinin yazılı olduğu bir senedi işleme koyalım bakın zart diye hemen nasıl kendi arıyor :)
SekoLive
13-07-2011, 09:07
manisadaki adamla aynı ise araba elde bi tc numarası var buna kapora yatır dediği eğer başka tc numarası yada isim alan varsa teyitleşelim
KSK-VTEC
13-07-2011, 09:08
tc kimlik varsa başına iş sararız olur biter :) şaka değil gerçek tc sinin yazılı olduğu bir senedi işleme koyalım bakın zart diye hemen nasıl kendi arıyor :)
senetteki imzası ne olucak onuda senmi atıcan, evrakta sahtecilikle karşı karşıya kalırsın :D:D:D
senetteki imzası ne olucak onuda senmi atıcan, evrakta sahtecilikle karşı karşıya kalırsın :D:D:D
senedi işleme koyalımda :) o kadar biliyrum.. tabi o bize ulaşsın bulalım lavuğu senedi işlemden alırız... senede yazılan meblağı mahkemeye yatırmadan.. yani senedi ödemeden tespit davası açması imkansız... başıma geldiği için biliyorum... yani biz senede 500.000 tl gibi rakam yazarsak :) ödeyemez siz kimsiniz diye bir geri dönüş yapar heralde :)
tabi bunlar kafa bulandırcak şeyler aslında tanıdık polis olsa gbt de çıkar aslında ne oludğu... en kısa kolay yolu :)
mbquart417
13-07-2011, 09:53
Bu tip ilanlarda direk satıcının uyelık tarıhıne bakınız...Genelde ilan tarıhı ıle satıcının uyelık tarıhı aynıdır... ilanlarına bakmaya bile gerek yok...
:)
devil_berk22
13-07-2011, 10:25
ben edirne keşandayım hangi mahalleden acaba gidip bakayım dicemde keşanda ne vti var nede diğer jantlardan ya kormetal yada cms 40 satılık olur burdan
ben güzel bi son fiyat istedim :D
VtecPower
13-07-2011, 10:52
ben güzel bi son fiyat istedim :D
hahahahahahahahahahhaahha :D :D :D :D :D
bunlar akıllı sanıyorlar kendılerını bu fıyata ucuz jant vay be dolandırıcar her yolu denıyorlar
flexamin
13-07-2011, 11:02
şimdi aradım jantları sordum. nerdesin dedi :D ananın a... dayım dedim kapadım suratına:)
VtecPower
13-07-2011, 11:04
şimdi aradım jantları sordum. nerdesin dedi :D ananın a... dayım dedim kapadım suratına:)
ağzına yüreğine sağlık... :D
///KDrÖZER
13-07-2011, 11:05
hahahah serdar abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :icon_tup:
şimdi aradım jantları sordum. nerdesin dedi :D ananın a... dayım dedim kapadım suratına:)çok ayıp etmişsin ahushaus :D
SekoLive
13-07-2011, 11:18
:D ağzına sağlık :D :D :D
Day Walker
13-07-2011, 11:20
ahuahauaahauah :D
flexamin
13-07-2011, 11:21
bide özel numaradan aradım ki iyice çıldırmıştır Yawş...k ahuahauh :D:D:D:D
özele açıksa numarası yandı ses kayıtlarını bekliyoruz tech :)
aradım şimdi de kapalıydı açık olaydı bi güzel konuşma yapıp ses kaydı alacaktım
bide özel numaradan aradım ki iyice çıldırmıştır Yawş...k ahuahauh :D:D:D:Dsenın yaptığın bizim mahalleden gece çocuklarla toplanıp evlerın zıllerıne basıp kaçmak olmuş ahsuhauhs :D
SekoLive
13-07-2011, 11:24
vay şerefsiz gafletle açmıs özel numarayı :D :D normalde açmıyordu
flexamin
13-07-2011, 11:25
iş yerimdeki telimin nosu gözükmüyor :) o yönden rahatım.
şimdi aradım jantları sordum. nerdesin dedi :D ananın a... dayım dedim kapadım suratına:)ahauauha sesli güldüm :hahaha: şoklamıştır p.c bebe şimdi :D:D
VtecPower
13-07-2011, 11:26
bir de ben arayım iç işleri savunma bakanı olarak :D
flexamin
13-07-2011, 11:27
aslında en güzeli şöle bişe yapmak. 5-6 kişi toplanıp ayrı ayrı telefon kulubelerinden arayıp ana avrat sektire sektire gitcek :D bak bakalım birdaha ilan koyuyormu ? :D koysa da
no değiştirir. 1 hafta veya böle 1 ay devam edince kafayı yer :D
flexamin
13-07-2011, 11:32
aha aklıma çok pis bir fikir geldi :D
50-60 a polis kıyafeti alıp 2-3 kişi edirneye gidicez :D adamı bulcaz hakkınızda dolandırıcılık suçlaması var diyip bindircez arabaya :D kemiklerini kırana kadar dövüp çırıl çıplak yol kenarına bırakcaz:D ondan sonra ömrü hayatı boyunca bırak ilan açmayı arabasına bile binmez
50-60 a polis kıyafeti alıp 2-3 kişi edirneye gidicez :D adamı bulcaz hakkınızda dolandırıcılık suçlaması var diyip bindircez arabaya :D kemiklerini kırana kadar dövüp çırıl çıplak yol kenarına bırakcaz:D ondan sonra ömrü hayatı boyunca bırak ilan açmayı arabasına bile binmez
''teyze oğlu senin içinde hakkat bir cani yatıyor'' çalgı çengi filminden bir alıntı :D
///KDrÖZER
13-07-2011, 11:34
abi terör olayları hat safada suikaste kurban gitmeyek :hahaha:
bence alıcan o ...bneyi gece karı kıyafetiyle caddeye salıcan :) tro hesabı zaten müşteri bulmadan trolar onu ucuza kapatır :D:D
ahahha korkudan :D
YouTube - ‪Yahşi Batı - Skmeseler Bari‬‏ (http://www.youtube.com/watch?v=r7do8jMgxZI)
bence en guzelı arabanın arkasına baglıyıp cekmek o zaman jdm cekı demırı ıse yarıyormu yaramıyormu gormus oluruz :D
telefon numarısınjı otobus duraklarınıa umumı tuvaletlere fln yazmak lazım bunun ateşlı bayan arayanlar arasın dıye :d
telefon numarısınjı otobus duraklarınıa umumı tuvaletlere fln yazmak lazım bunun ateşlı bayan arayanlar arasın dıye :d
ahahaha çok iyi ya harbiden iyi fikir ama arkadaş fazlasını hakediyor bence :)
oguzhan999
13-07-2011, 14:25
bende konu açtım ama silmişler :) , hep aynı adam
ilan onay surecınde , numara yok. arayan arkadaslardan rıcam nurayı verırımısınız ?
oguzhan999
13-07-2011, 14:27
bende numarası vardı ama bulamadım 0546 lı bi numara sonu 86 olması lazım
aLperTunga
13-07-2011, 14:27
hata bunlarda değil bunları doğuranda :)
değişiyo devamlı numara :)
osimen34
13-07-2011, 16:41
arkadaşlar elemanın adresinden TC kimlik numarasına kadar buldum...lüleburgaz da oturuyor bu kişi...varmı oralarda tanıdık birileri??veya toplanıp gidelim :)
arkadaşlar elemanın adresinden TC kimlik numarasına kadar buldum...lüleburgaz da oturuyor bu kişi...varmı oralarda tanıdık birileri??veya toplanıp gidelim :)
modfıye alemınden bırı bu bu jantları bıldıgıne gore ama cok akıllıymış para carpmak ıcın nelere basvurmuş
SekoLive
13-07-2011, 16:51
burgazdamıymıs :D siteden cok atarlı arkadaşlar vardı oralardan onlara sevk edelim bi video çeksinler... tc numarayı bana atarmsn belki bendekiyle aynıdır herifin numara
Murat Özcan
13-07-2011, 18:11
ne adamlar var ya :S
ilani gordugumde fake oldugunu anlamıstım
bende 16 4 x 100 rpf1 var fakede degjl lastikli
teklifiniz varsa deerlendire bilirim :D
ilani gordugumde fake oldugunu anlamıstım
bende 16 4 x 100 rpf1 var fakede degjl lastikli
teklifiniz varsa deerlendire bilirim :D
alemsın kanka araba bul bana araba enkeıler paslandı dolapta:D:D evı tasırken adam babama dıyo abı bu jant lastıkle lazım deılse benım olsun:D ışınla oraya indim hemen
Apple iPhone 2G 16GB Cep Telefonu 275 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-sahibinden-satilik-2g-16-gb-orjinal-54234636/detay/)
buda sahte ilan bilginiz olsun
arkadasım ben luleburgazdayım ısım soyısım numrasını bana veırrımısın?belkı elmızden bıseyler gelır ona göre mılletede sorarım tanıyan eden varmı dıye
ayrıca atar gider gibi yorumlamayalım bu olayları yanlıs dusnuyorsunuz bence
osimen34
17-07-2011, 13:51
arkadasım ben luleburgazdayım ısım soyısım numrasını bana veırrımısın?belkı elmızden bıseyler gelır ona göre mılletede sorarım tanıyan eden varmı dıye
ayrıca atar gider gibi yorumlamayalım bu olayları yanlıs dusnuyorsunuz bence
volkan sertol
adres: ataman sokak no:4 güneş mahallesi lüleburgaz
tc no:10964660462
CasabLanca
17-07-2011, 13:54
sahte bir ilan daha
AMG TAKIM JANTLAR VE LASTİKLER - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-amg-takim-jantlar-ve-lastikler-54266934/detay/)
bu nasıl sahtekar adam jantkolik be. :D
volkan sertol
adres: ataman sokak no:4 güneş mahallesi lüleburgaz
ntc no:10964660462
güneş mahallesi lüleburgazın en pislik yeri torbacılar gaspçılar katiller hırsızlar hepsi orda çingene mahallesi namı değer kuştepe yani ...
Arkadaşlar adam kesinlikle dolandırıcı Bi arkadasımda kurbanı oldu kesinlikle jant mant yok adamda edirne keşanda bilmem ne polat soy adı bı adama ait biz yasal olarak şikayette bulunduk mahkeme yoluyla su anda polıs tarafından aranıyor mıllet gıbı aman kazıklandık bıraktık yapmadık sonuna kadar arıcaz bu ş**** sızı AMAN dikkat edin yani !