Orijinalini görmek için tıklayınız : d1 spec bijon
AhmetDncr
13-07-2011, 13:25
bir çoğumuz kullanıyor bu bijonlardan, merak ettiğim bişey var bi kaç kişi kafamı karıştırdı kırılabilir filan diye, bi sormak istedim.. herhangi bir sorun yaşayan oldu mu?
nakayama
13-07-2011, 13:27
2.defa söküşte yamuldu bijonlar :)
kesinlikle takayım deme en aadi aliminyumdan yapılıyor ve arkadaşın dediği gibi yamuluyor
iyide o zaman bunların iyileri yok mu ? ben bu sıralar almayı düşünüyomda
AhmetDncr
13-07-2011, 13:42
2.defa söküşte yamuldu bijonlar :)
kesinlikle takayım deme en aadi aliminyumdan yapılıyor ve arkadaşın dediği gibi yamuluyor
eyv çok teşekkürler.. kendim için değil, amcamın subaruya alıcaktım mavilerinden, demekki herşey görüntü değilmiş.
AhmetDncr
13-07-2011, 13:43
iyide o zaman bunların iyileri yok mu ? ben bu sıralar almayı düşünüyomda
d1 speclerden farklı olarak bide volk olanı var ama buna ne derece dayanıklıdır acaba..
linki de burda : VOLK RACING NUTS RENKLİ BİJON 12.1.25 - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-aksesuar-ekipman-volk-racing-nuts-renkli-bijon-121-25-54083090/detay/?)
ustaa saglam bı takım bıjon en az 350 tl den başlıyor , güzel görüntü hayatınızdan değerlimi ??
AhmetDncr
13-07-2011, 13:59
ustaa saglam bı takım bıjon en az 350 tl den başlıyor , güzel görüntü hayatınızdan değerlimi ??
aynen kardeşim, uyarı için tşkler.
Aracımda 10 aydır kullanıyorum sürekli gazlıyordum bi sıkıntı cıkarmadı... Söküp takmadada bi sorun cıkmıyor Buçuklu anahtar kullanılması gerekli 16.5 yada 17.5 gibi bişeydi ... 16 yada 17yle sökersen Eğilmesi normal
Murat Özcan
15-07-2011, 11:32
bizim arkadaşınkileri taktık daha ilk çıkardıgımızda elımızde kaldı :D
JayVTEC!
15-07-2011, 14:07
4.bijonu takarken çat dedi d1 :)
Konuyu hortlatmak adına :) Sökmeye yada takmaya çalıştığınız bijon anahtarı önemli tabiki ama eminimki kırılacaktır :) Hele birde jantın içinde kalırsa baya bi uğraşı :) ç.köy-İstanbul arası gidip gelmek zorunda kaldım sadece bunların yüzünden.
http://i44.tinypic.com/2mn0th2.jpg
tarantino
18-07-2013, 08:28
bu bijonların adisinden kullandım yalnız söküp takarken uzun 19 veya 17 lokma kullanılırsa sıkıntı yaşanmıyor sadece biraz soğumasını beklemek lazım
EmrahERKAN
18-07-2013, 08:36
d1 Spec bende kullandım yaklaşık 4 5 ay sonra sattım sattığım kişi de kullanıyor. Her hangi bir problem yaşamadık sanırım birazda şans işi
bLackModeL
18-07-2013, 09:04
bende 2 senedır kullanıyorum ozel anahtar yaptırdım tabi yoksa makınayla felan ugrasırlarsa sarıyo ıcı
hondada kullanmıştık markası d1 mi hatırlamıorm ama 180 tl gibi bi paraya almıştık 2 yi geçtim 12 kere söktük taktık hiç bişey olmadı
resimdeki yanlış bişeyle sökülmeye çalışdğı için öyle olmuş uzun lokma ile sökünce hiç bişey olmuyor
Emre Akçay
18-07-2013, 11:23
Bende 2.5 sene kullanmıştım bir sorun olmamıştı. Sattığım arkadaş da kullanıyor hala.
yani şöle diyebilirmiyiz
kullanım hatası
ben yaklasık 3 yıldır kullanıyorum defalarca söküp taktım hiç bir deforme olmadı sorunda yaşamadım uzun 19 lokma ile sıkmazsanız bijonun yamulması normal zaten üreticide uzun lokma kullanılması gerektiğini söylüyor takılıp sökülürken
bende bayadır kullanıyorum.10 kere söküp takmışımdır en az makine ile sıkılınca yamulur bükülür ama özel anahtarı ile sıkılırsa hiç birşey olmuyor. ilk taktığımda her gün kontrol ederdim gevşeme falan varmı diye ama hiç öyle söylenenler gibi problemini görmedim. kullandığım bijon d1 spec
inventor
29-07-2013, 08:35
Bende 2 senedir kullanıyorum 19 uzun lokma kullanamazsanız resimdeki gibi olur benim söküp takmamım sayısını unuttum bunları söküp takarken havalı tabanca kullanmayın elinizle tutturup boşluğunu alın sonra uzun lokma kullanın
Hiç Bir Sorun Yok Herkes Gönül Rahatlığı İle Kullanabilir...Biraz Abartılmış Ve Yanlış Uygulamalar İle Sökülüp Takılmaya Çalışıldığından Talihsiz Kazalar Olmuş..
cihan_06MLC60
23-08-2013, 10:22
subarulara bunların hangi tipi uyuyor beyler bilen var mı ? 1.5 var birde 1.25 olanı herhalde
çok afedersiniz ama bilgisizlikten soruyorum, ne işe yarıyor bu bijonlar, ne gibi bir artısı var?
teşekkürler.
sercanavcı
31-08-2013, 10:59
sökerken üstünde tepinmedikçe bişe olmaz :) ama çakmaları çok kötü adi malzemeden yapılmıs ağarlıgı bile eline aldıgında cok hafif malzemeden calındıgı belli
srkn.ylc
14-06-2017, 10:56
Konuyu hort yapıyorum :) arkadaşlar eg aracımda oem si jant var blox un bijonlarından aldım kafam baya karışık deneyimi olanlar önerir mi yoksa önermez mi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.