Orijinalini görmek için tıklayınız : çok acil kan arıyorum (izmir)
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 22:20
arkadaşlar çok acele yengem için kan arıyorum sürekli kan lazım oldugundan ve kan bankasından açık hesap çalışıldıgından nekadar çok olursa okadar iyi kan bankası verdiği kana karşılık kan alıyor kanın gurubu önemli değil ege üniversitesi kan bankasına gidip dilek yumutkan adına kan vermeleri gerekiyor yardımcı olabılecek arkadaslarıma şimdiden minettarım
dostum iş çıkışı gidip versek olurmu ? Yani belli bir saatimi varmı bunun
acıl sıfalar gecmıs olsun...
brh+ kan ım şuanda gelip kan verebilirim fakat alkollüyüm ? sorun olur mu dicem olur heralde.
Sorayım yinede bir çevreme varsa müsait kan verebilecek kişi gelir veririz hemen.
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 22:26
dostum iş çıkışı gidip versek olurmu ? Yani belli bir saatimi varmı bunun
nezaman istersen olabılır yeterkı kan verılsın kan merkezi takas uşulü yapıyor bu isi
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 22:28
brh+ kan ım şuanda gelip kan verebilirim fakat alkollüyüm ? sorun olur mu dicem olur heralde.
Sorayım yinede bir çevreme varsa müsait kan verebilecek kişi gelir veririz hemen.
kardeşim alkol malesef sorun temiz olmalı kan gurubu falanda önemli değil kan verıp kan alıyoruz
nerede bu kan merkezi yarın gideyim iş çıkışı
Râbbim acil şifalar versin mustafa
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 22:31
ege üniversitesinde tam olarak nereye gidecegini bırazdan yazarım
Ege üniversitesi kan bankası akşam saat 9 a kadar açık oluyor arkadaşlar
Bu gece kesin lazım dersen bulayım birini alıp geliyim mustafa abi.
Yarında olur dersen yarın gelirim bikaç kişi de alıp gelebilirim fazladan gerekiyorsa ?
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 22:34
yarın gündüz de olur kardeşim saolasın ılgın için
şu an acil lazımsa bende gidebilirim öyle çok acelesi yoksa yarın iş çıkışı giderim diye düşünmüştüm
Allah acil sifalar versin Mustafa .
Evet izmirli dostlar duyun sesimizi ...
lacivert e21 için sanayide görüşmüştük abi ayak üstü hatırlarsan.O zamandan numaran var bende yarın gündüz vakti ararım.kan lazım olursa iş çıkısı 5 ten sonra gelir veririz gereği kadar.
Buarada geçmiş olsun , rabbim acil şifalar versin.
PROMINENT
13-07-2011, 22:44
acil şifalar dilerim ...
Mustafa abii şimdi veriliyorsa gelipp vereyimm
yarın sabah 7 de bursaya gidiyorum 7 ye kadar bornovadayım dilediğin yere kan vermek üzre gelebilir mustafa abicim 532 578 69 69 murat
Abi tam olarak nereye gidip ne diyip vericez kanı yazarsan sevinirim
SekoLive
13-07-2011, 23:23
abi çok geçmiş olsun
izmirde bu kadar mı arkadaş var duyarlı?
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 23:28
kardeşim sabah mesai saati ile akşam 21.00 arası bornova ege üniversitesi poliklinikler bölgesinde kan merkezine dilek yumutkan adına kan verebilirsiniz diğer illerdeki kan bankalarınada kan verip izmirde b u hasta için dersenız kabul görür
hocam sen cebini pm at bi problem olursa ararım seni
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 23:35
0555 404 2525 mustafa birsesli çok saolasın kardeşim
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 23:42
abi çok geçmiş olsun
saat gec yarın görür herkes
yarın ordayız abi sabahtan
Mustafa Birsesli
13-07-2011, 23:53
saoasın bısey olursa numaram var sende
Gerekeni yapalım. Allah şifa versin...
turco_013
14-07-2011, 07:35
Allah acil şifalar versin abi
serkan_2120
14-07-2011, 07:43
abi urladan kan verebiliyorsak senin için hemen gidip vereyim 3 kişiyle
gecmıs olsun mustafa,acıl sıfalar...ızmır dısındayım yoksa seve seve,Allah kolaylık versın
Gecenin bir yarısı normal bence gün içerisinde konuya daha fazla dikkat eden olur..
İş çıkışı biraz işim var daha sonra cepten ararım İzmir'in halen yabancısıyım buraya nasıl gelirim sormam gerekebilir.. Allah acil şifalar versin inşallah..
SekoLive
14-07-2011, 08:05
kimse alıntı yapıp üstüne alınıp ciddiye almasın yazdıgımı... Kötü niyetle bişi yazmadım.
Mustafa Birsesli
14-07-2011, 08:05
Gerekeni yapalım. Allah şifa versin...
saolasın akşam 21.00 a kadar kan verebilirsiniz dilek yumutkan adına
abi urladan kan verebiliyorsak senin için hemen gidip vereyim 3 kişiyle
orada kızılay kan merkezi varsa aktarma yapabılırsınız egeüniversitesinde yatan hasta için diyip
gecmıs olsun mustafa,acıl sıfalar...ızmır dısındayım yoksa seve seve,Allah kolaylık versın
saol abı düşünmen yeter
Gecenin bir yarısı normal bence gün içerisinde konuya daha fazla dikkat eden olur..
İş çıkışı biraz işim var daha sonra cepten ararım İzmir'in halen yabancısıyım buraya nasıl gelirim sormam gerekebilir.. Allah acil şifalar versin inşallah..
telefon numaram 05554042525 saolasın
Konuyu güncel tutmak lazım....
Abi ceptende aradım birkaç kez ulaşamadım ismi hatırlıyamamıştım sonradan aklıma geldi verdim bugün ben
Benim isim okan namdar
Acil şifalar
abım allah acıl sıfalar versın ıstanbul olsa sımdı kan verırdım ama malesef ızmır dua etmekten baska bır sey gelmıyor :(
chevy_Boy
14-07-2011, 22:00
abi büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
Çok geçmiş olsun abi, keşke izmirde olsaydık. inşallah yakında sağlığına kavuşur.
Arkadaşlar, kan vermek için İzmir'de olmanıza gerek yok. Diğer illerdeki kan bankalarınada kan verip İzmir'de Ege Üniversitesinde Dilek Yumutkan isimli hasta için dersenız kabul görür.
Acil şifalar dilerim...