Orijinalini görmek için tıklayınız : E0041 Crx b16a2 Dyno
Motor stock b16a2 b16b yazılım simota big tube filtre var başka birşey yok
46mm araborular 2 adet orta susturucu oem son susturucu iyi yada kötü yorumlarını bekliyorum
158,1 HP
137,9 WHP
http://i1107.hizliresim.com/2011/7/13/9559.jpg
.................................................. ..
46 lık borular ve ıkı tane orta susturucu sıkmış motoru okanım acilen sökelim, bırde b16b de vtec 6000 de falanmı açıyor ??
araboru alt devri güzel yakalamıs ama üst devirlerde sıkmış motoru belli :D
headers ile filan daha gideri var. bide crx kasasıyla kasap olur valla.
maşallah
46 lık borular ve ıkı tane orta susturucu sıkmış motoru okanım acilen sökelim, bırde b16b de vtec 6000 de falanmı açıyor ??
yok abi vtec 5500 e ayarladım limitörde 8200 e çektim muayeneden sonra sökücez inş. egsozu
dyno eğrisinde vtec 5500 de açmamış okan daha yukarda açmış
Başlangıç ıcın guzel degerler
guzel bır ara boru ıle ıyı bı map yaparsan
cıddı anlamda guzel bırseyler cıkar ortaya
maşallah kazasız belasız
:)
Başlangıç ıcın guzel degerler
guzel bır ara boru ıle ıyı bı map yaparsan
cıddı anlamda guzel bırseyler cıkar ortaya
maşallah kazasız belasız
:)
tşk.ler mertcan çok daha iyi olacak hayırlısı ile
slowmotion
13-07-2011, 23:44
dostum sen 205 forumdaydın galiba yanlış hatırlamıyosam. maşallah eğri güzel. ama headers eksozla aracın süper olacak gibime geliyor. kadran videolarını merak ediyorum 60-200 100-200 falan
standart yazılımla çık bi de istersen daha verimli olabilir borulardan kurtulun bi de acil
driftboy
14-07-2011, 00:56
Yeni saplangacımız geliyor maşallah :) Daha gideri var, var.. Çok daha güzel olucak inşallah...
kanashibari
14-07-2011, 09:23
Maşallah okan eğri güzel görünüyor borular kötü bir etken.
Masallah okan aga tüvden gectikten sonra olaylar baslar bursada da gürsel abiyide vizyonda görmek istiyoruz :)
Kazasız belasız d16 da b16da ee41 gercekten iyi ;)
Ne olduğunu belli etmiş.
İlerde neler olacak sabırsızlıkla bekliyoruz Okan.
Nazar değmesin.
yorumlarınız için tşk.ler arkadaşlar beni sevindiren tekerde 138hp olmasıydı vtiların stock olarak tekerde ortalama 130-135hp, type-r ların ortalama 160-165hp olduğunu var sayarsak teker gücü bu egsozla gayet tatminkar geldi bana egzosu falan halledince daha keyifli olacağını düşünüyorum şu anda 800kg civarı araç kantara girince net olarak belli olacak
mustafa_KYR
15-07-2011, 12:49
bu arada b16 sonradan mı yerlestırdınız REX'e ? işletme işi vs prosedürler nasıl işledi. tüv olayı nasıl olacak?
bu arada bence çıkan güç iyi, headers,ortaya tek tüp komple egzoz ve güzel bir sos susturucu ve iyi bir yazılımla ile sanırım 170 leri görür daha iyi olur daha ne olsun :D uçççakk olur uççakkk ::D
mustafa_KYR
15-07-2011, 12:50
yorumlarınız için tşk.ler arkadaşlar beni sevindiren tekerde 138hp olmasıydı vtiların stock olarak tekerde ortalama 130-135hp, type-r ların ortalama 160-165hp olduğunu var sayarsak teker gücü bu egsozla gayet tatminkar geldi bana egzosu falan halledince daha keyifli olacağını düşünüyorum şu anda 800kg civarı araç kantara girince net olarak belli olacak
800 kg cok cıddı bır agırlık bence bıraz daha fazla cıkacaktır :D ama ınsallah o kg cıkar tayyar killer olur mu bakiimm valla olur :D
800 kg cok cıddı bır agırlık bence bıraz daha fazla cıkacaktır :D ama ınsallah o kg cıkar tayyar killer olur mu bakiimm valla olur :D
sökülen parçaların toplamdı 90kg ortalama
mustafa_KYR
15-07-2011, 13:53
sökülen parçaların toplamdı 90kg ortalama
sunroof var mı ?
klima kompresörü ve tertibatı:20 gk civarı
arka koltuklar:9 kg
stepne:8 kg
sağ koltuk:13kg
başka ?ne kaldı ki sökülecek :D
sunroof yok hatta tavan komple plexiglas yapıldı, arka cam plexiglas, klıma yok , 90 kg normal
150 kg+ atılmıs aractan klima 20+kg
sunrf 10+kg galiba arka camda 40+ olması lazım :d
Maşallah Allah kaza bela vermesin okan