PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Erikli tatil yöresi

Ali_206
14-07-2011, 09:11
http://3.bp.blogspot.com/_JLlcYnpnKgg/SLPkxV4UabI/AAAAAAAAAII/HntZpMpCMWk/s400/b-131001-Erikli_Sahili.jpg

Edirne Keşan'a bağlı Erikli yi bilen yada bu haftasonu oralarda olanlar varmı nasıl bir yerdir gidilirmi gece nasıl gündüz nasıl :cool:

F.Esen
14-07-2011, 09:44
erikli mecidiye taraflarını bilirim bizimde çiflik evimiz enez tarafında Deniz ve Kum için TR deki en temiz yerlerden biri diyebilirim ancak geceleri eğlence epey zayıf eriklide mecidiyede sıkılırsan Enez e geçebilirsin gerçi orasıda pek okadar hareketli değil... Diğer yandan 24 saat insanları sıcak kanlıdır...

ceco
14-07-2011, 09:48
erikli harıka bıyer.

aile ortamının bıraz daha yogun oldugu bıyer denızı kumu çok güzel.

Evrenoz
14-07-2011, 09:56
Neredeyse çocukluğumun her yazı orada geçmişti. İşçimen otelin karşı sokaklarının bir tanesinde yazlığımız vardı. Eski hali çok daha güzeldi, son zamanlarda ( ki son zamanlar dediğim 13-14 sene öncesi ) çok büyümüş, çok fazla günübirlikçi gelmeye başlamıştı. Tadı kaçmıştı yani..

Ama gene de gerek istanbula yakınlığı, gerek denizinin temizliği sayesinde gidilebilir, güzel vakit geçirilebilir bir yer..

Elbette 13 senede çok şey değişmiştir, son halini bilmiyorum..

murat-m
14-07-2011, 10:02
2 sene evvel gitmiştim..erikli hotel'in diskosu var önünde.gayet güzeldi ortamı;)

Ali_206
14-07-2011, 10:59
bu cumartesi bi akalım diyorum :) deniz kumu güzel sakin bir yer her zaman iyidir

HALUK
14-07-2011, 11:59
en kuvetli sivrisinek ilacını almanı tavsiye ederim sinekleri meşhurdur :)

Sefa_vts
14-07-2011, 12:19
Hava 35 dereceyken denizin 5 derece olduğu yer..

Murat Özcan
14-07-2011, 13:01
küçüklüğüm oralarda geçti,bizede yakın oldugu ıcın yazları hep gıderdık,kafa dinlemeye birebir tavsiye ederim denizide çok temızdır

devil_berk22
14-07-2011, 13:04
doğduğumdan beri yaz kış sürekli gideriz genesisin olduğu yerdeydi evimiz sattık başka yerden aldık aşırı ses vardır atarilerin olduğu yerde kalmak için o taraflar pek uygun olmayabilir günlük evlerden tutabilirsiniz fiyatlar pahalıdır biraz daha üzerine koysanız antalya bodrum tarzında yerlerde güzel otellerde kalabilirsiniz fiyatlar o civarda oluyor temmuzda ayrıca denizi güzeldir mükemmel ötesi berraktır dünyanın kendini temizleyen 3.denizidir katiyen tek bir pislik yoktur denize girdiğiniz andan itibaren mırmırlar ayağınızın dibine gelir bastığınız yerlerden beslenir. akşamları eğlenmek için yeşil bar, erikli motel, turkuza yeşil bar keyif cafe, ve bikaç mekan daha vardır ancak şunu söylemek gerekirse ben kavgadan gürültüden yoruldum orada artık soğudum gitmek bile içimden gelmiyor

Evrenoz
14-07-2011, 13:28
doğduğumdan beri yaz kış sürekli gideriz genesisin olduğu yerdeydi evimiz sattık başka yerden aldık aşırı ses vardır atarilerin olduğu yerde kalmak için o taraflar pek uygun olmayabilir günlük evlerden tutabilirsiniz fiyatlar pahalıdır biraz daha üzerine koysanız antalya bodrum tarzında yerlerde güzel otellerde kalabilirsiniz fiyatlar o civarda oluyor temmuzda ayrıca denizi güzeldir mükemmel ötesi berraktır dünyanın kendini temizleyen 3.denizidir katiyen tek bir pislik yoktur denize girdiğiniz andan itibaren mırmırlar ayağınızın dibine gelir bastığınız yerlerden beslenir. akşamları eğlenmek için yeşil bar, erikli motel, turkuza yeşil bar keyif cafe, ve bikaç mekan daha vardır ancak şunu söylemek gerekirse ben kavgadan gürültüden yoruldum orada artık soğudum gitmek bile içimden gelmiyor

Duruyor mu hala Genesis? Tam karşısındaki sokaktdaydık biz. Köşebaşında ataricinin bulunduğu sokağın 1 parareli oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

devil_berk22
14-07-2011, 14:30
genesis halen duruyor zaten genesis dayımındı devretti ilgilenemediği için 5-6 sene oldu bizde tam karşısındaki sahile çıkan yolda oturuyorduk genesise 20-30 metre falan uzaktaydık demek farkında olmadan komşuymuşuz evren abi :)

Mivec_4G63
14-07-2011, 14:32
bızım gıttıgımız zamana mı denk geldı bılmıyorum ama , yuzlerce ugur bocegı vardı her yerımıze yapıstı. Sahılde bır ıkı kısı anca vardı

Evrenoz
16-07-2011, 10:24
genesis halen duruyor zaten genesis dayımındı devretti ilgilenemediği için 5-6 sene oldu bizde tam karşısındaki sahile çıkan yolda oturuyorduk genesise 20-30 metre falan uzaktaydık demek farkında olmadan komşuymuşuz evren abi :)

E aynı sokakmış yahu :) Tam karşı sokak.

Hatırladığım kadarıyla sokağa girdikten sonra biraz ilerleyince sola sapan bir sokak vardı. Tam o köşede de müstakil bir ev vardı, bi arkadaşım otururdu.

O sokağa gelmeden önce de sağda birbiriyle eş yapıda, önlü arkalı ve altlı üstlü 8 dairelik bir blok vardı. O bloktaydık. Ön tarafta "tekelci" diye bilinen yaşlı bir amca vardı. Gene aynı blokta ön üst tarafta mehtap diye bir arkadaşım otururdu. Tabi bu dediklerim seneler seneler önce :)

Günkut
16-07-2011, 10:29
Suan cok kalabalıktır bos yer bulma sansınız azdır yerınızı ayarlamadan gıtmeyın denizi temizdir yemek lokanta vs sıkıntı cekmezsiniz aksam kücük bir pazar yeri olur alısveriş takı taklavat alabilirsiniz genel olarak böyle :D

-Ata-
16-07-2011, 10:33
denizi filan çok iyidir de gecesi pek hareketli değildi ben de geçen sene gitmiştim

CooLeqenD
16-07-2011, 10:48
Erikliden ne çok kişi varmış yahu :) Şuan yazlığımız orda Pansiyon olarak çoooook nadir yer çıkıyo şuan akrabalarımza bile zor yer buluyoruz. Fiyatlarına uçuk fiyat çekiyolar 90-130 gibi falan rakamlarda çekiyolar. Erikli benim gördüğümce geceleri çarşıya yakın yerler ana baba günü oluyor :) Erikli sahili desen adım adıcak yer dahi olmuyor. Sabahı Serin Öğleni Yakar Akşamı ise kısmen yerlerde üstünüzde eşofman ile durabilirsiniz :) Ama 1 numara kafan dinlencek yer :) Sağımızda Orman, Solumuzda Göl, Önümüzde Kocaman Saroz'a bağlanan tertemiz berrak denizimiz :) Gidip görülcek yer gerçekten :)

Ama otobüs ile gitmeyin derim :D Alışık değilseniz 4:30 / 5 Saatte gidiyor Erikliye kadar Normali 160/180 ile gittiğimizde 2:30 saat Tın Tın ile gidersek 3:00/3:30 saat falan sürüyor :)

devil_berk22
16-07-2011, 13:30
E aynı sokakmış yahu :) Tam karşı sokak.

Hatırladığım kadarıyla sokağa girdikten sonra biraz ilerleyince sola sapan bir sokak vardı. Tam o köşede de müstakil bir ev vardı, bi arkadaşım otururdu.

O sokağa gelmeden önce de sağda birbiriyle eş yapıda, önlü arkalı ve altlı üstlü 8 dairelik bir blok vardı. O bloktaydık. Ön tarafta "tekelci" diye bilinen yaşlı bir amca vardı. Gene aynı blokta ön üst tarafta mehtap diye bir arkadaşım otururdu. Tabi bu dediklerim seneler seneler önce :)

senin söylediğin yolu biliyorum abi bizim evden 20-25 mt ileride caddeye çıkmadan solda diğer atarilerin o yola bağlanan ara yolu diyorsun tarif ettiğin evleride biliyorum sıra sıra istanbulluların oturduğu 2 şer katlı evler ne anlattıysan hepsi aynen duruyor keşana veya erikliye gelirsen görüşmek isterim abi :)

Evrenoz
16-07-2011, 15:03
senin söylediğin yolu biliyorum abi bizim evden 20-25 mt ileride caddeye çıkmadan solda diğer atarilerin o yola bağlanan ara yolu diyorsun tarif ettiğin evleride biliyorum sıra sıra istanbulluların oturduğu 2 şer katlı evler ne anlattıysan hepsi aynen duruyor keşana veya erikliye gelirsen görüşmek isterim abi :)

Kısmet, yolum düşerse mutlaka öncesinde haber veririm.

Murat Özcan
16-07-2011, 17:03

Kısmet, yolum düşerse mutlaka öncesinde haber veririm.

bende yolunuz muhtemelen gelırken veya gıderken bu tarafa dusecegı ıcın herkesı beklerım tekırdaga

HALUK
16-07-2011, 21:58
murat ben geldim napcaz :)

mhmtsrtp
17-07-2011, 23:29
daha 1 hafta önce ordaydım evet arkadaşlarında dediği gibi deniz kum harika ama onun haricinde sadece sıkıntı :D:d eğer tatil anlayışın sabah deniiz akşam mangalsa hiç düşünme git derim 12 den sonra ses seda kalmıyo baya bi dingin geldi bana

SekoLive
19-08-2011, 08:38
beyler konuyu hortlatıyorum, yarın sabah allahdan bi keder olmaz ise eneze gidicem pazar aksamı dönecem... Enezde ne tavvsiye edersiniz nerelere gidilir gitmişken şurayda görün dediğiniz yerler neresidir, şuan orada olan, hava sıcaklıgı ve deniz durumu bildireblecek kimse varmı ? hangi yolla gitmemi önerirsiniz ilkkez gidicem şimdiden teşekkürler :)

Emre Akçay
19-08-2011, 09:00
beyler konuyu hortlatıyorum, yarın sabah allahdan bi keder olmaz ise eneze gidicem pazar aksamı dönecem... Enezde ne tavvsiye edersiniz nerelere gidilir gitmişken şurayda görün dediğiniz yerler neresidir, şuan orada olan, hava sıcaklıgı ve deniz durumu bildireblecek kimse varmı ? hangi yolla gitmemi önerirsiniz ilkkez gidicem şimdiden teşekkürler :)

Ben Enez'deyim dostum.Burada çalışıyorum. Enez'de gece hayatı iyidir. 3 mekan vardır güzel. Nikki en güzelidir. Sora Jojo ve Golden Club vardır.Denize Aqua Beach taraflarında gir. Ayışığı ile Emre restaurantta yemek yersin güzeldir yemekleri.Limana gidersin midye tava veya dolma yersin.Enez çarşısında incik boncukçulara bakarsın.El yapımı tekne yaptırırsın.Bunun gibi şeyler.Nereden geliceksin?İstersen yardımcı olurum.Özelden haberleşelim.

SekoLive
19-08-2011, 09:02
:) teşekkür ederim

istanbldan gelicem inci motel diye bi yere orası nasıldır? yada daha iyi dediğin aynı fiyattaki yerler varmıdır?

zıpzıp
19-08-2011, 09:08
2 sene önce gitmiştim ve hayran kalmıştım mükemmel biryer deniziyle kumuyla benim gittigim yer gayet sakin :) bir o kadarda hızlı bir yerdi sevmiştim :D

Emre Akçay
19-08-2011, 09:15
:) teşekkür ederim

istanbldan gelicem inci motel diye bi yere orası nasıldır? yada daha iyi dediğin aynı fiyattaki yerler varmıdır?

Vala burada pansiyon , motelden ziyade kiralık evler çok var.Gelen de kalabalık gelip evde kalıyor. İnci Motel güzeldir.İmkanın varsa Aqua Beach'te bi motel var.Çok güzel ortam orda ama fiyatı yüksektir diye tahmin ediyorum.

SekoLive
19-08-2011, 09:17
pm attım :)

Emre Akçay
19-08-2011, 09:18
pm attım :)

pm cevaplandı :)

KA®ANLIK
19-08-2011, 10:09
ya bizde arayış içindeyiz 2 aile olarak.

Enez mi, erikli mi ? denizi güzel olsun istiyoruz.
tavsiye edeceğiniz, bilindik eş dost evi veya pansiyonu varmıdır kiralamak için?

fiyatlar ne olur, bir de eylül 18 civarı düşünüyoruz, deniz çok mu soğuk olur o tarihte?

SekoLive
19-08-2011, 10:15
karanlık eneze gittiğimde araştırabilirim geldiğimdede iyi kötü bişeyler yazarım karar vermen için.
bizde sakin ve denizi güzel bi yer aradık enezi tavsiye ettiler gidip görücez inş :)

MiaMi
19-08-2011, 10:17
Erikli aşırı soğuk suyu ve sıfır kolibasilisi ile ünlüdür, bende hiç gitmedim araştırmıştım zamanında. Birde ciddi soğuk oluyormuş geceler.

sulhi
19-08-2011, 10:17
ahhh ne anılarım gectı oralarda ahhh

KA®ANLIK
19-08-2011, 10:32
karanlık eneze gittiğimde araştırabilirim geldiğimdede iyi kötü bişeyler yazarım karar vermen için.
bizde sakin ve denizi güzel bi yer aradık enezi tavsiye ettiler gidip görücez inş :)

eyvallah çok sağolasın,valla güzel olur bizim için.

Erikli aşırı soğuk suyu ve sıfır kolibasilisi ile ünlüdür, bende hiç gitmedim araştırmıştım zamanında. Birde ciddi soğuk oluyormuş geceler.

naptın abi ya :)
soğuk denize giren soluk benizliler olmaya razı olacaklarını sanmıyorum hatunların ama :D

hayırlısı bakalım :)

MiaMi
19-08-2011, 10:35
Aynen bende tatile çıkacağım yer bakıyorum düşündüm bi ara ama olmaz abi çok soğukmuş diyorlar.

can_ksk
19-08-2011, 22:13
Enez diyince aklıma,tertemiz ve buz gibi denizi,uğurböcekleri,kocaman deniz anaları (içinde yengeçlerin yaşadıklarından:) )vücut geliştirmeyle uğraşan sivrisinekleri,bakir kumsalı aklıma geliyor,trakyalı kesiminden çok arkadaşım olmuştu.Sabahtan zıpkınla dalar öğleden sonra oltaya çıkardık(sülines yemlerini kendim şişle kumdan çıkarırdım) ve boş geçmek bir yana site içerisinde eve giderken kilosu kaça diye sorulara maruz kalırdım.Bu dediklerim 95-96 senesi için geçerli:D Şimdiki durumu nasıl gerçekten çok merak ediyorum...

SekoLive
19-08-2011, 22:14
gidip görücez inşallah :)

Shadow_Dancer
19-08-2011, 22:15
Sekom git gel yorumunu alıcam :D

tolgakaynak
20-08-2011, 00:44
yazlığımız var 5 senedir oradayım her yaz :D akşamları moteldeyim gündüzleride keyif yada motel:)

geceleri yumurta tepe yada kokereççi süleyman abi:)

Tüm gün çatırdıyan patırdıyan Type-R'ın oğluylayım:) herkez şikayetçi allahtan jandarma kankide arıyo kanak ordan geçme şikayet ediyorlar diye:D

SekoLive
22-08-2011, 11:59
gittim geldim ,

soner abi kusra bakma cok araştrma şansım olmadı biraz gergin bi tatil oldu arkadaşımız ölüm tehlikesi atlattı istanbulda ondan dolayı aklımz ordaydı hep telefonla aramakla geçirdik günümüzü.
denizi güzeldi dalgasız temiz cok soğukda deil ama esen rüzgar yüzmediğinde deniz dısında olan bölge için soğuk oluyor :) biraz yosun ve bir kaç yengece denk geldik onlar biraz can sıkıcıydı. motel cok iyi deildi ama havuzu falan vardı :) cok restorant v.s. bişi göremedik mangalla geçiştirdik geceyi sabahda kendimiz bi kahvaltı hazırladık . yeme içme adına cok iyi deildi. yol olarak enez-keşan arası 60km tek şerit gidiş tek şerit geliş olan yol dısında iyidi. alibeyköyden cıktım 296-297 km arası sürdü enez. . .

legion90 emre saolsn bir kaç şey yazdı gitmeden ona göre gittik plajada.

biraz kafa dağıttık birazda uzun yol yaptık hava değişimi oldu diyelim :)

tavsiye edermiyim, eğer cuma aksamı cıkıp pazar dönücekseniz ideal olur sahili falan cok güzel aile ve kız arkadaş , eş v.s. durumuyla gidilir sahilde kimse rahatsız etmez herkes kendi halinde ve boştu barzo team v.s. kimse yokdu diyeyim özete rahat ettik yani :)
he bu arada vodafone hattıma paso msj geldi yunanistana hoşgeldiiniz diye :) ara arada türkiyeye hoşgeldiniz v.s. yazan msjlar görmek şaşırtıcıydı

tavsiyede bulunanlarada tekrardan teşekkürler.

KA®ANLIK
22-08-2011, 12:04
gittim geldim ,

soner abi kusra bakma cok araştrma şansım olmadı biraz gergin bi tatil oldu arkadaşımız ölüm tehlikesi atlattı istanbulda ondan dolayı aklımz ordaydı hep telefonla aramakla geçirdik günümüzü.
denizi güzeldi dalgasız temiz cok soğukda deil ama esen rüzgar yüzmediğinde deniz dısında olan bölge için soğuk oluyor :) biraz yosun ve bir kaç yengece denk geldik onlar biraz can sıkıcıydı. motel cok iyi deildi ama havuzu falan vardı :) cok restorant v.s. bişi göremedik mangalla geçiştirdik geceyi sabahda kendimiz bi kahvaltı hazırladık . yeme içme adına cok iyi deildi. yol olarak enez-keşan arası 60km tek şerit gidiş tek şerit geliş olan yol dısında iyidi. alibeyköyden cıktım 296-297 km arası sürdü enez. . .

legion90 emre saolsn bir kaç şey yazdı gitmeden ona göre gittik plajada.

biraz kafa dağıttık birazda uzun yol yaptık hava değişimi oldu diyelim :)

tavsiye edermiyim, eğer cuma aksamı cıkıp pazar dönücekseniz ideal olur sahili falan cok güzel aile ve kız arkadaş , eş v.s. durumuyla gidilir sahilde kimse rahatsız etmez herkes kendi halinde ve boştu barzo team v.s. kimse yokdu diyeyim özete rahat ettik yani :)
he bu arada vodafone hattıma paso msj geldi yunanistana hoşgeldiiniz diye :) ara arada türkiyeye hoşgeldiniz v.s. yazan msjlar görmek şaşırtıcıydı

tavsiyede bulunanlarada tekrardan teşekkürler.

4-5 gün için sıkıcı mı olur diyorsun burdan bunu mu çıkarmalıyım :)

bir de kiralık ev falan durumları varmı oralarda gözüne çarpan birşey varmı ?

SekoLive
22-08-2011, 12:08
4-5 gün için sıkıcı mı olur diyorsun burdan bunu mu çıkarmalıyım :)

bir de kiralık ev falan durumları varmı oralarda gözüne çarpan birşey varmı ?

yok yok sıkıcılıkdan deil yani yol uzun yorucu olabilir okdar git gel gitmişken biraz daha kalmak lazım mayetinde yazmıstım :)

eğer ailecek yada eşinizle gidicekseniz cok rahat edersiniz. kiralık ev çokmuş oralarda ama istenmeyen haber aldıgımzdan hiç gezip bakamadım gözüme çarpan bir toros vardı sağında solunda satılık kiralık evler villalar yazıyordu o araç herkesn işini çözücek tarzdaydı seyyar emlakcı gibi :) biz 4 kişi gidip havuzl bi motelde kaldık 90 dı konstugumzda adam alt kat fiyatı verms hosumuza gitmedi üst kata 20 lira fark verdik balkonlu falan fiyatın yüksek oluşu sanrım içeridekıi havuzdan dolayıydı havuzsuz yerler dahada uygundur. odada 6 -7 kişide kalırdı .

KA®ANLIK
22-08-2011, 12:11
yok yok sıkıcılıkdan deil yani yol uzun yorucu olabilir okdar git gel gitmişken biraz daha kalmak lazım mayetinde yazmıstım :)

eğer ailecek yada eşinizle gidicekseniz cok rahat edersiniz. kiralık ev çokmuş oralarda ama istenmeyen haber aldıgımzdan hiç gezip bakamadım gözüme çarpan bir toros vardı sağında solunda satılık kiralık evler villalar yazıyordu o araç herkesn işini çözücek tarzdaydı seyyar emlakcı gibi :) biz 4 kişi gidip havuzl bi motelde kaldık 90 dı konstugumzda adam alt kat fiyatı verms hosumuza gitmedi üst kata 20 lira fark verdik balkonlu falan fiyatın yüksek oluşu sanrım içeridekıi havuzdan dolayıydı havuzsuz yerler dahada uygundur. odada 6 -7 kişide kalırdı .

silivri üzerinden mi gittiniz ?

bir de kaldığınız motel in adı sanı var mıdır :)

çok sağolasın bu arada :)

SekoLive
22-08-2011, 12:15
incimotel diye bi yerde kaldık :)

mahmutbey gişelerden kınalıya kadar temi kullandım sonrasında kınalıdan cıkıp e5 üzeri devam ettim keşandan sonra enez tabelası var ordan giirip devam ediyorrsnz. temden giderseniz yol 60 km civarı uzuyormus cok gerek görmedim temden devam etmeye. gelirkende aynı şekilde geldim. tekirdağ girişinde namık kemal üni önüde üst geçit çalışması ve selimpaşada yolu bir tarafa vermslerdi asfaltlama çalsmaları vardı oralarda da biraz takıldım 25dk civarı totalde onun dısında acıktı yol sıkıntısızdı

Emre Akçay
22-08-2011, 12:55
Abi yardımcı olabildiysem ne mutlu. Pek zevk vermedi ama boş zamanı şuan Enez'in

devil_berk22
10-06-2012, 17:13
yaz geldi varmı erikli tayfasından kimse :)