Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da Yaşayan veya Bursalı Arkadaşlar
Ahmet Bby
14-07-2011, 16:04
Kayseri'de toptancılık işi ile uğraştığımız için Bursa'ya gidip gelme fırsatımız oluyor Bursa'daki arkadaşlardan bir ricam olacaktı Buttim ve çevresindeki Fiyatı uygun oteller hangisi acaba bilen arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum
buttim etrafında şu anda bı tane otel var zaten ibis otel , başkada yok , ama buttımden arabayla 10 dakıka uzaklıkta santral garaj uluyolda cok uygun oteller mevcut
ne zaman geleceksin bursaya ?
Buttim'e yakın As Merkez'in orda Sönmez'in yaptığı bir otel vardı fiyatları hakkında bilgim yok ama oraya da bakabilirsin.
Ahmet Bby
14-07-2011, 16:31
Haftaya gelmeyi düşünüyoruz ama buna Babam gidebilir o yüzden kesin bir şey söyleyemem
buttim etrafında şu anda bı tane otel var zaten ibis otel , başkada yok , ama buttımden arabayla 10 dakıka uzaklıkta santral garaj uluyolda cok uygun oteller mevcut
Buttim'e yakın As Merkez'in orda Sönmez'in yaptığı bir otel vardı fiyatları hakkında bilgim yok ama oraya da bakabilirsin.
Çok Teşekkür ederim dediğiniz yerlere bakacağım :)
Yanılmıyosam Buttimin ordaki ibiş otel şu anda ucuz diye biliyorum gidip bi fiyat sorabilirsin yada garajın o taraf mantıklı olacaktır dıcem ama cokte temiz bi yer olucaklarını sanmam ibis en güzeli bence Yeni ! en basta
Low-Rider
14-07-2011, 21:35
hacı abi , otellerden son bir fiyat alda arkadaşı ucuza konaklat
Usta Aradım Sordum Genede bilgin olsun diye ibiş otelin konaklaması 125 Lira 20 Lirada kahvatı bedeliymiş :)))) Pek anlamam ben ama bumuş :D
hacı abi , otellerden son bir fiyat alda arkadaşı ucuza konaklatadam kendisi zaten bursa iller bankası sosyal hizmetler lojman müdürü istese son fıyat almadanda konaklatır :D
Low-Rider
14-07-2011, 21:49
adam kendisi zaten bursa iller bankası sosyal hizmetler lojman müdürü istese son fıyat almadanda konaklatır :D
vay arkadaş ne çakal çıktı bizim 16ece813
bu mesaj üzerine o lojmanda yer ayarlaması lazım:D
ahahahahaha :D :D :D
bu mesaj üzerine o lojmanda yer ayarlaması lazım:Dyolda görsen adam yerine koymassın ama aynen dediğim gibi ahsuauhsuahs :D :D
driftboy
14-07-2011, 22:04
adam kendisi zaten bursa iller bankası sosyal hizmetler lojman müdürü istese son fıyat almadanda konaklatır :D
yolda görsen adam yerine koymassın ama aynen dediğim gibi ahsuauhsuahs :D :D
Ahauhauaha :D Gürsel abi bize gece konaklamalık yer lazım oluyo abi biliyosun, ama 2 kişilik :P :D
Bu arada ucuz biyer istiyosanız çarşamba, uluyol taraflarında bakın. Yoksa kervansaray'a gider geceliğe 110 euro gibi fiyatlar verebilirsiniz :))
Booking.com: Bursa, Türkiye için 30 otel bulundu. Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/city/tr/bursa.tr.html?aid=318303;label=hotel-302061;sid=8908179c795b0e54ac23873feecabab6)
bide şöyle bi link buldum. işinize yarar belki
Rıdvan Otel & Pansiyon - Görükle / BURSA (http://www.ridvanpansiyon.com)
0224 483 32 32
0532 343 49 22
kendi otelimdir, gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. .
benim otelim var zaten :D arkadaşın gelecegi günlerin rezerve durumuna baktımda full çakılı iptal söz konusu olursa yazıcaktım ;) sen daha hızlı çıktın :D
bu mesaj üzerine o lojmanda yer ayarlaması lazım:D
:D :D
lojman degil misafirhane ,lojmanlarda çalışanlar yani biz kalıyoz :D ben insan kaynaklarında yöneticiyim :D yani oteli ben yönetiyom :D
Ahmet Bby
15-07-2011, 17:22
Usta Aradım Sordum Genede bilgin olsun diye ibiş otelin konaklaması 125 Lira 20 Lirada kahvatı bedeliymiş :)))) Pek anlamam ben ama bumuş :D
Çok teşekkür ederim :)
Ahauhauaha :D Gürsel abi bize gece konaklamalık yer lazım oluyo abi biliyosun, ama 2 kişilik :P :D
Bu arada ucuz biyer istiyosanız çarşamba, uluyol taraflarında bakın. Yoksa kervansaray'a gider geceliğe 110 euro gibi fiyatlar verebilirsiniz :))
Booking.com: Bursa, Türkiye için 30 otel bulundu. Yerinizi hemen ayırtın! (http://www.booking.com/city/tr/bursa.tr.html?aid=318303;label=hotel-302061;sid=8908179c795b0e54ac23873feecabab6)
bide şöyle bi link buldum. işinize yarar belki
Teşekkürler Dediğiniz yerlere bakabilirim :)
Rıdvan Otel & Pansiyon - Görükle / BURSA (http://www.ridvanpansiyon.com)
0224 483 32 32
0532 343 49 22
kendi otelimdir, gelirseniz yardımcı olmaya çalışırım. .
Çok teşekkür ederim o bölge'ye doğru gitme imkanımız olursa uğrarım :)
overblack
15-07-2011, 17:35
gazcılar caddesi üzerinde 1-2 tane güzel firma toptancılarının kaldığı otel var.buttimle arası 15 dk.oda fiyatlarıda 60 lira gibi sanırım.