PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepsiburada.com

::ZaFeR::
14-07-2011, 18:08
30 Haziran 2011 tarihinde günlük indirime giren Fujifilm Finepix s2950 foto makinası sipariş ettim ve hala da ürünün gelmesini bekliyorum:Deli:.Bir ara 14 Temmuz'da stoklarımız da felan olacak yazıyordu ama halen bir gelişme yok.Siparişlerim kısmında hala tedarik sürecinde gözüküyor.Mesaj atıyorum klasik özür mesajları felan gönderiyorlar.Şu sıralar HB'den ürün almayı düşünenler bir şey satın alırken tekrar düşünsünler bence :soru:

onursumer
14-07-2011, 18:09
alırken stok temini 14 temmuz mu yazıyordu ?

eğer oyle yazıyorsa 14 de urunler onlara gelir peşinden dağıtıma başlanır oda alışveriş sırasına gore 5-6 güne elinize gelir :)

aliozel
14-07-2011, 18:09
Puma ayakkabı almıştım zamanında.Tam 1 ay sonra elime geçti.HB artık bitti bence.

tool
14-07-2011, 18:10
birkac yildir bu sekilde zaten,
super hizli tedarik gozuken urun icin 1.5hafta bekledim.

sektorde rekabet olmadigi icin salliyolar

Mutu
14-07-2011, 18:13
Taşınıyorlar, o sebeple gecikmeler oluyor. Merkez depolarını değiştiriyorlar diye biliyorum. Artık bitti gibi yorumlar yapılması ucube bi yorum olmuş :D

bora1311
14-07-2011, 18:16
ben hepsiburada.com dan bi cok sey aldım, max 4 gunde elimde oldu hep...

Mutu
14-07-2011, 18:18
birkac yildir bu sekilde zaten,
super hizli tedarik gozuken urun icin 1.5hafta bekledim.

sektorde rekabet olmadigi icin salliyolar

ben hepsiburada.com dan bi cok sey aldım, max 4 gunde elimde oldu hep...

Ben de onu diyecektim, bu taşınma sürecine kadar hbden en az 10 tane ürün aldım, 1 siparişte 2-3 ürün aldığımda oldu max. 4 gün içinde hepsi elimde oldu. İnanmayanlar varsa faturaları paylaşıyım:D

onursumer
14-07-2011, 18:20
bana 1 kere kelek yaptı hepsiburada oda en son sileceklerimi ordan almıştım 3 farklı boyda 2 tanesini temin edip gondermiş 2 günde 1 tanesi 3 gün daha tedarik sürecinde durmuştu :D

oda tam şofor tarafına gelendi :D

14-07-2011, 18:23
Daha öncede alışverişlerim oldu ama max. 1 hafta felan bekledim en fazla.Bu kez baya beklettiler.Neyse bekleyeceğiz artık.İptalini istesem bi 10 gün paranın geri gelmesini bekleriz :D

tool
14-07-2011, 18:32
Ben de onu diyecektim, bu taşınma sürecine kadar hbden en az 10 tane ürün aldım, 1 siparişte 2-3 ürün aldığımda oldu max. 4 gün içinde hepsi elimde oldu. İnanmayanlar varsa faturaları paylaşıyım:D

2 sene once tasinma durumu vs yoktu,
heleki 2003 senesinde baskuda varken bukadar beklemedim asla siparis icin

Mutu
14-07-2011, 19:03
Daha öncede alışverişlerim oldu ama max. 1 hafta felan bekledim en fazla.Bu kez baya beklettiler.Neyse bekleyeceğiz artık.İptalini istesem bi 10 gün paranın geri gelmesini bekleriz :D

Hayır iptal durumunda paran aynı gün içerisinde yatıyor. Ben de bu taşında olayı olduktan sonra nightbreaker siparişimi iptal ettim aynı gün limitten düştü. :)

Low-Rider
14-07-2011, 20:22
hepsiburada.com şu anda taşınma durumunda olduğu için rezalet

sipariş ettiğim ürünler parça parça şekilde 2haftada elime ulaştı,tedarik ediliyor ama kargolanmasını 3-4gün sürüyor

ilk yazdığım mesajlara otomatik cevaplar geldi ama daha sonra ağır ve dalga geçerek yazınca insan gibi yazmaya başladılar

Normalde en geç gelen ürün max 5gün sürerdi

Murat Özcan
14-07-2011, 20:29
normalde ordan hıc alısverıs yapmadım ama,bu aralar alacagım bır kac urunu sanırım bekletecegım

leader_T
14-07-2011, 20:37
her zaman olmasada bazen böyle durumlar çıkıyor. şuan zaten en büyük rakibi vatanbilgisayar.com. ben artık hepsiburada yerine orayı tercih ediyorum.

S.Özeren
14-07-2011, 20:43
hepsiburada.com şu anda taşınma durumunda olduğu için rezalet

sipariş ettiğim ürünler parça parça şekilde 2haftada elime ulaştı,tedarik ediliyor ama kargolanmasını 3-4gün sürüyor

ilk yazdığım mesajlara otomatik cevaplar geldi ama daha sonra ağır ve dalga geçerek yazınca insan gibi yazmaya başladılar

Normalde en geç gelen ürün max 5gün sürerdi

Ben sana küfür et işe yarar demiştim dimi ? :D:D:) (Bilal)

tool
14-07-2011, 20:43
kitap alicak arkadaslara tavsiye ederim ;)
PANDORA - Türkiye'nin En Büyük Türkçe-İngilizce Kitap Satış Sitesi (http://www.pandora.com.tr/)

Low-Rider
14-07-2011, 20:47
Ben sana küfür et işe yarar demiştim dimi ? :D:D:) (Bilal)

ahaha küfür etsem daha iyiydi bildiğin tşak geçtim zaten ondan sonra birisi yazmaya başladı belli:Dlojistik sistemimizi değiştirdiğimiz için falan filan diye başladı:D:D

14-07-2011, 21:05
Özgür abi ne yazdıysan aynısından bende yazayim :D

Sercan Keklik
15-07-2011, 00:23
abı tam 10 gündür kargoya verilmesini bekledim tam 10 gün... ellerinde mal.. 5 günde getirdiler 10 günde kargolıyamadılar.. Iptal ettirdim ana avrat sövdüm, eger geri ödemeninde hemen gerçekleşmezse 1 depo benzın alıp bınasını yakmakla tehıdıt ettım birazdan bakcam bankaya ödemislermi geri

Edit: Para geri ödenmiş.. Cok sükür yoksa yarın cıddı gıdıp kavga edicektim müdürü osu busu neyi varsa.. Merkezleri taşınmış beni ne ilgilendirir ki? 10 günde bi mal kargoya verilemezmi..

OzanCELENK
15-07-2011, 08:30
bende bi ürün almıstım tam 25 gün sonra geldi.sinir bozucu bi durum.

Day Walker
15-07-2011, 08:34
walla bizde 2 sene önce koşu bandı almıştık ertesi gün göndermişlerdi çok şaşırmıştım :D

Spawn
15-07-2011, 08:49
bende ayın 11 inde GT5 aldım , bugün 15 i hala tedarik sürecinde diyor

CasabLanca
15-07-2011, 08:50
2 sene once tasinma durumu vs yoktu,
heleki 2003 senesinde baskuda varken bukadar beklemedim asla siparis icin

baskuda cem uzanın mıydı abi ben mi öyle hatırlıyorum? tüm reklamları felan starda dönerdi hep

tool
15-07-2011, 09:38
baskuda cem uzanın mıydı abi ben mi öyle hatırlıyorum? tüm reklamları felan starda dönerdi hep

gunes taner ve oglunun sonrada tmsf'ye devredildi

bak buda son domain odemesi

Query the RIPE Database (http://www.db.ripe.net/whois?searchtext=212.174.102.160)

tarantino
15-07-2011, 09:46
ben hiç sorun yaşamadım siperişi verdim akşama elimde oldu :D

teşekkürler atakan :D

efe_
15-07-2011, 14:09
Sony digital foto makinası 15 günde elime geçti ....

individual
15-07-2011, 14:23
hb den bundan bi 6 ay önce sipariş verdim 3 günde geldi bi tane sipariş verdim 10 gün falan sürdü bi tane daha verdim 3 gün ama geçenlerde telefon siparişi verdik 15 gün falan sürdü mail geldi taşınıyoruz kusura bakmayın falan diyolar.ne zaman bitecek şu taşınma süreci ona göre 2-3 tane ürün sipariş vericem :)

tmspraycan
15-07-2011, 14:32
ben 4.5 ay önce süper hızlı gönderi ile telefon almıştım 10 gün bekletmişlerdi o zamandan beri mi depo taşınıyor ayrıca telefonun paketi açık gelmişti ve bataryası 1 hafta dayanması gerekirken 1 gün bile dayanmıyordu hb ye mesaj attım bu ne biçim iş diye terslercesine cevap yazmışlardı. madem taşınıyosun zamanında gönderemicen süper hızlı gönderiyi kaldır bi süre bence de sallıyorlar

imparatoR
15-07-2011, 14:49
ayrıca;
markafoni de bu konuda iğrenç;

sipariş verilip elime ulaşması 15 günü buldu..

Mutu
15-07-2011, 14:51
ayrıca;
markafoni de bu konuda iğrenç;

sipariş verilip elime ulaşması 15 günü buldu..

:D O bozdu bak, eskiden kampanya bitince göndermeye çalışıyorlardı :D

Ome_RS
15-07-2011, 15:01
Ben cok alısveriş yaptım hepsi burdadan hiç sıkıntı yasamadım en son 1 ay kadar oldu cep telefonu aldım 3. gün elimdeydi.

Anıl E.
15-07-2011, 15:52
30 Haziran 2011 tarihinde günlük indirime giren Fujifilm Finepix s2950 foto makinası sipariş ettim ve hala da ürünün gelmesini bekliyorum:Deli:.Bir ara 14 Temmuz'da stoklarımız da felan olacak yazıyordu ama halen bir gelişme yok.Siparişlerim kısmında hala tedarik sürecinde gözüküyor.Mesaj atıyorum klasik özür mesajları felan gönderiyorlar.Şu sıralar HB'den ürün almayı düşünenler bir şey satın alırken tekrar düşünsünler bence :soru:

Ben de almayı düşünüyordum aynı makineden fiyatıda gayet güzeldi iyiki almamışım,umarım sorunu hemen çözersin.Hevesinde kursagında kalmıştır eminim

BaDCaT
15-07-2011, 15:52
Geçen gün telefon aldım hepsiburada'dan 3 günde gönderdiler stokta yoktu temin edip gönderdiler...Markafoniden'de hemen geldi ürün 2 günde tedarik edildi gönderdiler yaklaşık 6 günde geldi zaten önsiparişle çalışıyorlar..

15-07-2011, 19:19
Bugün ürünü kargoya verdik diye gözüküyor bakalım.önümüzdeki hafta içi gelir artık ilçeye.

@StiFLeR
Hiç sorma almaz olaydım dedim artık.

CloudGrey
05-12-2019, 08:46
hortingen şıtrayze

Bu efsana cuma ayağına aldığını ürünü eline ulaşmış olan varmı ?
telefonu makinaya bağlamışlar insana ulaşmak mümkün değil.

ben 28 kasımda sipariş vermişim ürün hala "hazırlanıyor" kısmında.
16 aralığa kadarda süre vermişler.

bence gelmeyecek, hatta koca olay KOMPLE bir yalan olabilir.
indirim ayağına parayı topladımlar atıyorum 1 milyon TL
vardır kankaları almışlardır günlük 0,50'den faizle 15 gün yüzde 7,5 faiz.
yatırdılar bizim paraları oraya 15 gün sonunda faizi tokatlayıp bizim paraları geri iade edecekler malların tedariğinde sorun var diye...

satıcısının "hepsiburada" olduğu mallar için BUNU KESİN yaşanacak eminim.

ayrıca 1 milyon TLyi farazi yazdım 2018de efsane cumada 410 milyon TL cira yapmış,bu seneyi siz düşünün...

Kahn23
05-12-2019, 08:49
Pull and Bear'dan Perşembe sipariş verdim, p.tesi öğlen ulaştı.

rebelh
05-12-2019, 08:50
hortingen şıtrayze

yatırdılar bizim paraları oraya 15 gün sonunda faizi tokatlayıp bizim paraları geri iade edecekler malların tedariğinde sorun var diye...

ayrıca 1 milyon TLyi farazi yazdım 2018de efsane cumada 410 milyon TL cira yapmış,bu seneyi siz düşünün...

süreye göre ulaşıyor eline
benim bütün ürünler geldi ama bebeye yatak aldık tslim süresi 16 nisan görünüyordu bile bile aldık 16 nisana kadar beklicez ama sıkıntı olacağını sanmıyorum hb bu ara bir tık öne geçti bence diğerlerine göre kendi kargo sistemini falan kurdu

rebelh
05-12-2019, 08:52
kaldı ki bu sene 11 .11 bitti trendyol girdi o bitmeden kara cuma girdi sonra bir daha trendyol girdi
haliyle sektör patladı teslim süreleri uzadı olan geceye kadar çalışan kargoculara oldu

Emre İlbi
05-12-2019, 09:02
hortingen şıtrayze

Merhaba, yavru kedilerimiz için HepsiBurada satıcısından kuru mama aldım, piyasa değerinden ortalama %30-35 daha uygun idi, sözde indirimde olan diğer yerlerden bile %20-25 daha uygun idi, 1 gün sonra kargoya verildi, 3. günde teslim edildi, bazı ürünlerde stok miktarından fazla satış söz konusu olduysa, tedarik sorunu yaşanıyor olabilir,

Ayrıca müşteri hizmetleri berbat, başka bir ürün daha almıştım, Sürat denilen ne olduğu belirsiz firma ile geldi, yine 1 gün sonra kargoya verildi, 2. günde Kayseri'ye geldi, yaklaşık 10 gündür teslim etmiyorlar, müşteri hizmetleri kargo firmasını aramam gerektiğini iddia ediyor, şikayet var'a yazacağım

DOHC
05-12-2019, 09:06
hortingen şıtrayze

Yoğunluktan dolayı kargo firmaları kota koymuş gönderilere.
Arkadaşa aldığı şey ulaştı ama yanlış been gelmiş. Geri gönderemiyor şimdi çünkü kargo firmasına gidince "bugünkü kotamız doldu" bilgisini alıyor.
Benim aldıklarım geldi bu arada.

CloudGrey
05-12-2019, 09:06
ben eminim tokatlandık ;

misal ss'ni attığım bu ürün %100 gelmeyecek :D

https://resmim.net/f/zcpPNr.jpg

Anıl E.
05-12-2019, 09:08
Ben a4 kağıdı 4 koli,derin dondurucu,pişirme kağıdı,tuvalet kağıdı ve çamaşır suyu :D bütün bunların içinden sadece çamaşır suyu gelmeyecek sanıyordum onu da dün kargoya verdiler.

diğerleri de sorunsuz ve zamanında elime ulaştı,hepsiburada ile şu ana kadar senelerdir herhangi bir sorun yaşamadım.

_opeth
05-12-2019, 09:09
hortingen şıtrayze

benim iki teslim 1 haftada gelebildi.

CloudGrey
05-12-2019, 09:12
bunun için mail atıyom dün cevap geldi diyoki 2 aralıkta yollacanak :D
ulan bugün 3 aralık.

zaman makinesi ile gelecek herhalde :D

golgeoyunu03
05-12-2019, 09:41
bunun için mail atıyom dün cevap geldi diyoki 2 aralıkta yollacanak :D
ulan bugün 3 aralık.

zaman makinesi ile gelecek herhalde :D

aynı durum benim 2 siparişimde de mevcut, elbet gelecek

blumenberg
05-12-2019, 09:55
Hepsiburada 23 Kasımda verdiğim siparişleri hepsiexpress ile 27 kasımda gönderdi 29'unda da elime ulaştırdı, yalnız kalan 1 ürünü başka bir satıcı gönderecekti, kargo firmaları almıyormuş yoğunluktan dolayı. Ptt ile gönderemez misiniz demiştim , hepsiburada barkodları değiştirirse gönderebiliriz deyip PTT ile gönderdiler, o da 4 Aralık'ta elime ulaştı

CloudGrey
05-12-2019, 10:07
eee aldığı mal gelmeyen bir benim :D

allah halbuki hiçte cenabet değilimdir :hmmm:

Strich Acht
05-12-2019, 10:11
bu kampanya sürecinde 1.2 milyar tl satış, 3 milyon ürün satışı gerçekleştirmişler. normal yani gecikmeler.

çünkü, adamlar tahminimce min 200 milyon tl kemiksiz para kaldırdılar para saymakla meşguller :D

Ormanci
05-12-2019, 10:14
Kargolar falan da manyamış vaziyetteydi, biraz izin verin :)

Geçtiğimiz hafta C.tesi akşamı direksiyon siparişi verdim HB'den, daha manyak cuma indirimleri başlamamıştı. Ama bazı ürünlerde erkenden indirim olmaya başladı.

Thrustmaster T150 Pro, standart pedallı olanın fiyatına indi. Satıcı Gelbura.com idi, kendi sitesinde daha pahalıydı ürün bu arada :)

Pazartesi kargoya verilip Salı günü elime ulaştı. Ama fatura çıkmadı. HB ve Gelbura ile temasa geçtim, ikisine de telefonla ulaşılamıyor ama :) HB 3 iş günü bekleyin dedi, bekledim gelmedi.. O arada Gelbura'ya da destek talebi açtım ve telefonla bi defa ulaşmayı becerdim, oradaki vatandaş bu kara cuma muhabbetlerinden dolayı yoğun olduklarını, gün içerisinde kesip yollayacağını iletti. Ok dedim, bekledim 2.gün yine bişey gelmedi.

Artık kıllanmaya başlamıştım ki, e-fatura kopyası/görüntüsü olarak geldi. Yolladık aslında size falan dediler ama asıl olarak hiç gelemedi... Daha sonra e-fatura şeklinde kendi sistemlerinden de asıl e-fatura haliyle ulaştırıldı, rahatladım :)

Çünkü ben aldıktan kısa bir süre sonra ürün satıştan kaldırıldı, ertesi gün ise 1.000 TL daha pahalı olarak HB listesine tekrar girdi, satıcı ise yine Gelbura idi.. Bu arada Gelbura'nın kendi sitesinde hala aynı fiyattı, kara cuma indirimlerinde de değişmedi. Ne yaptıklarını bir süre anlamadım ama o arada fatura falan da gelemeyince "la bunlar teşhir meşhir bişey mi verdiler, başka bişey mi oldu" vs diye kıllandım. Neyse halloldu :)

KÖROĞLU
05-12-2019, 10:15
Bu hepsiburada en büyük kazığı bana attı hem de hiçbir ürün almadan :)

Kara cuma olduğu hafta arabanın radyatör kırıldı, istanbuldan aldık ürünü gelen cuma kargoya verdi parçacı, ben bekliyorum cumartesi gelir takılır alırım arabayı.

Kargo adamın 14 kargosunu çıkarmamış, kargo pazartesi geldi haliyle. Ben de arabayı salı teslim aldım. 3 gün arabasız kaldık kısacası.

Diğer taraftan TRENDYOL dan ÇAVDARLAR (KAYSERİ) Firmasından lastik aldım 2 adet Dunlop kışlık. Ürün ilanında özellikle 2019 yazmasına rağmen gelen lastikler 44-2018. Ve fatura gelmedi.

İade ile uğraşmak istemediğim için düşmedim üzerine ama ÇAVDARLAR firmasından alışveriş yapmamanızı öneririm.

VETTE
05-12-2019, 10:38
Benimde 29 kasımda aldığım ürünler dağıtım merkezinde gözüküyor.
Teslim tarihi 13 aralık diyor.

CloudGrey
05-12-2019, 10:41
Benimde 29 kasımda aldığım ürünler dağıtım merkezinde gözüküyor.
Teslim tarihi 13 aralık diyor.

aha abi bi ikimiz mağduruz , geri herkesin malı gelmış :(

Ranthor
05-12-2019, 10:42
sosyal medyadan çekildiler.
çağrı merkezi fişi çekti.

kargo şirketleri kota koymuş ve ürün göndermiyormuş sanırım bunlar için.

benim de 24 kasımdan beri bekleyen ürünlerim var. Anneme hediye telefon almıştım rezil olduk

CloudGrey
05-12-2019, 10:52
sosyal medyadan çekildiler.
çağrı merkezi fişi çekti.

kargo şirketleri kota koymuş ve ürün göndermiyormuş sanırım bunlar için.

benim de 24 kasımdan beri bekleyen ürünlerim var. Anneme hediye telefon almıştım rezil olduk

iade talepleri oluşturalımmı abi ? sen hala beklemedemisin ?

Oznsrl
05-12-2019, 11:06
bende dün ekran kartı aldım özellikle sordum kargoya veririm dedi satıcı vermedi bugün vermiş belkide dün verdi kargo işlem yapmadı bilemiyorum ama bian önce gelse bari beklemesek :D

Ormanci
05-12-2019, 11:28
İzin verin dedim ama sağlam batırmışlar galiba bu sefer. Ekşi'de falan da millet sövüyor, münferit falan değil, bildiğin beceriksizlik hakim...

CloudGrey
05-12-2019, 12:13
bunlar - ile kargo şirketleri arasında sanıyorum sorun.
çünkü gitti gidiyor dünki siparşi bugün yolladı.
(has burda gittigidiyor sadece aracı)

siparşi iptal edemiyoz,faturası kesilmiş diyo.

bu şeye döndü ;

-para nerde?
+müşteride
-ee araba nerde?
+müşteride

golgeoyunu03
05-12-2019, 12:30
yurtiçi ve arasla ürünler geliyor ancak hepsijet yani hepsiburadanın kendi kargosu çuvallamış durumda..

Killah
05-12-2019, 12:57
Ben de bir saat siparisi verdim, teslimat konusunda da Kanyon'daki EasyPoint'i tercih ettim ancak halen ulasmis degil.

Satici ile konustum, biz normalde Yurtiçi Kargo ile çalışıyoruz ancak efsane Cuma kapsamındaki satışlar için Hepsiburada PTT kargo'ya yönlendirdi dedi.

PTT Kargo sisteminden sorgulayinca Levent'e teslim edilmesi gereken urunun Sisli Dagitim Merkezi'nde teslim edildigi yaziyor vs. vs. HB sitesinde de 12 Aralık teslim tarihi yaziyor.

Bakalim ne vakit ulasacak, cok merak ediyorum.

_opeth
05-12-2019, 13:21
şirketler minimum insan çalıştırmaya devam ederlerse daha çok olur. şirkette 1 tane evet 1 tane yazılımcı var, adam doğum iznine çıktı işle yığıldı, hasta olsa gitse bi yerini kırsa veya ölse işin devamını getirecek adam yok. Kargolarda da aynıdır araba bozulur kargocu şirkete kargoları almaya gelmez, şubenin telefonu vardır hiç bir zaman telefonu açan olmaz. bir yoğunluk oldumu ne yapacaklarını şaşırırlar...

S.Özeren
05-12-2019, 14:03
28 kasimda siparis verdim
12 aralik da teslim edilcek yaziyordu ptt sitesinde
Horoz lojistik den
Ayın 2 sinde geldi
Herkesin kafasi karisik amk :)

individual
05-12-2019, 14:09
hepsiburada sipariş iptali çok zor ben çok uğraştım sonunda ürün geldi kurtuldum.

iptal şöyle oluyor.

ürünü sipariş veriyorsunuz ürün çıkıyor kargo teslim alıyor size teslim ediyor.ürün size ulaştık'dan sonra geri iade yapılabiliyor.

Ama ürün alınmış faturası kesilmiş teslimat'da gözüküyorsa iptal yapılamıyor.Ürün kargo'da kaybolsa dahi baya uğraşıyorsunuz.

Ben zamanında bulaşık makinası aldım çok satılan ve en baz model.Ürün firmada yokmuş.olmayan ürünü fatura etmişler bide ben teslim almışım gibi sistem'de gözüktü.

1 ay uğraştım ürün geldi bu seferde yanlış ürün gelmiş kurulum yapıldı 1 saat sonra gelip onu alıp götürdüler 1 hafta sonra olması gereken ürün geldi.

Hepsibura'dan beyaz eşya alınmazmış onu deneyim ettim.Ama onun haricinde çok şey aldım sorun yaşamadım.

halili
05-12-2019, 14:34
Hepsi burada dan kargo getiren arkadaşla konuştuk.Şirket kurup dağıtım için başvuruluyormuş.Bölge alıyormuş.örneğin Sultanbeylide paket başı 5 lirayken üsküdarda 2 lira veriliyormuş.ayda 10 bin lira +kdv fatura kesip kazanıyorum yakıtı sigortası(elemanı var) vergisi 5000 kalıyor dedi.İyiymiş dedim.normal zamanda 10 kargo da çıkar 100 kargoda belli olmuyor.Bazen sabah kargoyu alıp çıkıyorum saat 10 da işim bitiyor eve gidiyorum.Kampanya döneminde 9 dan önce gittiğim olmadı diyor :)

CloudGrey
05-12-2019, 14:37
ben hala oyumu " paralara çöküp 15 gün işLetip sonrada alın lan iadelerinizi " demesinden yanaya kullanıyorum.

rebelh
05-12-2019, 14:46
ben hala oyumu " paralara çöküp 15 gün işLetip sonrada alın lan iadelerinizi " demesinden yanaya kullanıyorum.

sanmıyorum
15 güne alabileceği en baba faiz olsun %14 olsun o da yıllıkta 0,06 gibi bişi yapar yani 100k tl için 60 lira (ki piyasada böle bi faiz yok 9 ile 11 arası) 100 milyon lira toplasa böyle 60 bin tl faiz getirisi olur hp gibi bir markanın 60 bin tl için kendine zarar vereceğini sanmam
ciddi bir yoğunluk var bence olağan şeyler şu dönem için

CloudGrey
05-12-2019, 15:12
sanmıyorum
15 güne alabileceği en baba faiz olsun %14 olsun o da yıllıkta 0,06 gibi bişi yapar yani 100k tl için 60 lira (ki piyasada böle bi faiz yok 9 ile 11 arası) 100 milyon lira toplasa böyle 60 bin tl faiz getirisi olur hp gibi bir markanın 60 bin tl için kendine zarar vereceğini sanmam
ciddi bir yoğunluk var bence olağan şeyler şu dönem için

geçen yılki ciro 400 milyon :D
tabi bunun içinde sadece komisyon geliri olan tutarda var.

zaten tedarikcisinin "hepsiburada" olmadığı ürünlerde sorun yok onlar takır takır geliyor.

hesabı bu sene yüzde 50 arttıralım.
cirosu 2019 kasımda 600 olsun.

yarısı tedarikciden tokatladığı komisyon olsun silelim 300 milyonunu..

kaldımı kendi başına sattığı ve transportasyonunu gerçekleştiremediği 300 milyonluk hayali mal.(henüz göremediğimiz için hayali)
toparladın 300 milyonu , bi banka 15 günlük sana %6 dahada gebertelim %5 faiz verse 15 milyon tl yapar , 15 gün sonunda.

15 gün sonunda bütün alıcalara ; kankalar malı tedarik edemedik paraları geri yolluyorum deyip yollasa.

15 günlük para işletmeden 15 milyon TOKAT parası.

temiz,kılçıksız ;)

Emre-Dylan
05-12-2019, 15:18
26 kasım msi monitör siparişi çektik hala gelmedi

rebelh
05-12-2019, 15:27

zaten tedarikcisinin "hepsiburada" olmadığı ürünlerde sorun yok onlar takır takır geliyor.

kaldımı kendi başına sattığı ve transportasyonunu gerçekleştiremediği 300 milyonluk hayali mal.(henüz göremediğimiz için hayali)
toparladın 300 milyonu , bi banka 15 günlük sana %6 dahada gebertelim %5 faiz verse 15 milyon tl yapar , 15 gün sonunda.

15 gün sonunda bütün alıcalara ; kankalar malı tedarik edemedik paraları geri yolluyorum deyip yollasa.

temiz,kılçıksız ;)

:) 300 milyon bir bankada %5 faizle 15 günde 15 milyon getirmez hocam
o bahsettiğin faiz rakamları o karamı 15 gün için 24e bölmen gerek
yani 300 milyon için yılda 15 milyon alırsın bunu da 12 ay ve 15 er güne yani 2 ye bölersen 625 bin tl yapar
kaldı ki bir çok kişi ürününü almış alamayan kişiler için sadece hesabı yapmamız lazım
velhasıl kelam bunlar bence olağan şeyler geç gelecektir kesinlikle ama bence gelir

_opeth
05-12-2019, 15:38

temiz,kılçıksız ;)

40 yapar

https://pbs.twimg.com/media/Dyz9nV5VYAIrvOJ.jpg

CloudGrey
05-12-2019, 15:42
:) 300 milyon bir bankada %5 faizle 15 günde 15 milyon getirmez hocam
o bahsettiğin faiz rakamları o karamı 15 gün için 24e bölmen gerek
yani 300 milyon için yılda 15 milyon alırsın bunu da 12 ay ve 15 er güne yani 2 ye bölersen 625 bin tl yapar
kaldı ki bir çok kişi ürününü almış alamayan kişiler için sadece hesabı yapmamız lazım
velhasıl kelam bunlar bence olağan şeyler geç gelecektir kesinlikle ama bence gelir

ha doru doru , aynen 15 gün için yıllık faiz / 24 haklısın , filoculuktan benim akünün suyu bitik.
faiz maiz tokatçılık vs bunlar işin kurgu kısmı zaten keseden sallıyoruz :)

ama idda ediyorum bu durum böyle yaşanacak , mal gelmeyecek paralar iade olacak.

ahmet3425
05-12-2019, 16:42
27 sinde sennheiser marka kulaklık aldım. hala kargoya verilmemiş olarak gozukuyor. guya bugun teslim edilecekti ve Hepsi JET gonderi :) allah sizi ya ne diyim :D

hondaa
05-12-2019, 17:26
27 sinde sennheiser marka kulaklık aldım. hala kargoya verilmemiş olarak gozukuyor. guya bugun teslim edilecekti ve Hepsi JET gonderi :) allah sizi ya ne diyim :D

bende ayın 24 unde sıparsıs verdım kulaklık rampage nın hala gelmedı 2 hafta olcak ne yapmak lazım hala ozenle hazırlanıyormus :) sıparıse bakkrıgımda cuma teslım gorunuyor gercı yarın belkı gelebılır

Oznsrl
05-12-2019, 17:32
Benim kargoda hala çankaya şubede gözüküyor sabahtan beri hiç bir hareket olmamış hakkımızda hayırlısı ablamın bi kargosu 3 gündür kuryeye zimmetlendi dağıtımda yazıyor şubeyi arıyorum direk meşgule düşüyor yarın bi uğricam bari gidip aliyim :D

Vintage
05-12-2019, 17:33
3 Aralıkta iki adet sipariş verdim bugün geldi biri şans herhalde diğeride kargoda gözüküyor

Bugra06
05-12-2019, 17:55
Ben de 21 kasım sipariş verdim 15 gün oldu daha ses yok.
Çin den 1 dolara ürün alıp 7 günde geldiği oldu ama bunlar abarttılar iyice.
Hem indirim yaptık diye reklam veriyorlar hem siparişle başa çıkamıyorlar rezillik diz boyu.

erh
05-12-2019, 20:29
Bende 22 sinde aldim hala kargoda gorunuyor malzeme.. lanet olsun yaptiklari yapacaklari ise

orkuteren
05-12-2019, 20:40
oldum olası ısınamadım hepsiburada'ya sadece fiyat karşılaştımak için bakıyorum. Gittigidiyor ilk sırada benim açımdan .

Alpii
05-12-2019, 21:56
30 Kasım'da verdiğim sandalye siparişini tahmini 15 aralık yazıyordu. Dün izmir'de yazıyordu, Bugün teslim edildi. İlginç doğrusu. Şirketteki çocukların en az 5-10 gün önceden siparişleri daha hazırlanıyor gözükürken benimki kara cuma döneminde verilmesine rağmen geldi :D

Oznsrl
05-12-2019, 22:06
Benim kargoda hala çankaya şubede gözüküyor sabahtan beri hiç bir hareket olmamış hakkımızda hayırlısı ablamın bi kargosu 3 gündür kuryeye zimmetlendi dağıtımda yazıyor şubeyi arıyorum direk meşgule düşüyor yarın bi uğricam bari gidip aliyim :D

8 gibi kapı çaldı komşulardır diye düşündüm kapandı baktım ses seda yok kim geldi diye seslendim ablamda kargom geldi diye seviniyordu :D benim kargoda transfer sürecine geçmiş 9 da bakalım ne olcak

aslan
06-12-2019, 07:20
Hepsi burada ile ilgili çok ciddi sıkıntı olursa çözeriz benim eski müdür şimdi HB müdür

CloudGrey
06-12-2019, 07:49
ben eminim tokatlandık ;

misal ss'ni attığım bu ürün %100 gelmeyecek :D

ben anladım :D

2 aralık 2020 'de verecekler kargoyu :hehe:

Ranthor
06-12-2019, 12:33
ben cimer'e şikayet dilekçesi verdim.

Onurkk06
06-12-2019, 15:35
Beyler napabiliriz bende Bi telefon aldım anneme 25 Aralık kargo 6 ocak teslim gözüküyor

CloudGrey
06-12-2019, 16:39
benim çok acelem yok, 2020'e kadar bekleyeceğim :D

hondaa
06-12-2019, 17:49
dun mesaj atmıslar yogunluktan dolayı ozur dılerız gıbısınden. 2 hafta oldu hala ozenle hazırlıyorlar gelsınde saglam gelsın ınsallah

coolvtec
06-12-2019, 21:46
Yıllardır çok fazla şey aldım. Elektronikler + çamaşır makinesi, süpürge, dekupaj mak. çim biçme mak. fitness ünitesi, dambıl set vb dahil. Bir üründe sorun yaşadım o da 40tl lik sivrisinek kaçırma mumu. :D O kadar olsun.

gokhankenar
06-12-2019, 23:39
Geçen gün kara cuma zımbırtısından birkaç ürün aldım Hepsiburada üzerinden. Ürünlerimin tamamının satıcısı Hepsiburada olduğu için tek bir paket gelecekti. Geldi de. Geldi ama nasıl geldi koliyi bir açtım içi bomboş :hahaha: Hemen müşteri hizmetlerini aradım anlattım böyle böyle diye. Aşırı yoğunluktan böyle bir hata olmuş hemen telafi ederiz dedi. 2-3 gün sonra tam olarak geldi ürünler :o

sanctuary35
07-12-2019, 00:20
bu kadar zor olmamalı bu iş ya hele hepsijet tam bir felaket

Anıl E.
07-12-2019, 08:28
Keşke sorunsuz olsa böyle şeyler;ama maalesef illa ki oluyor. Benim 1 liraya aldığım çamaşır suyu kargoda şu an :D ondan umudumuzu kesmiştik gelmez diye onu da kargolamışlar. Çamaşır deterjanı ayrı geldi,çaykur 500gr çay bile ayrı geldi :D

Yine de Türkiye'de güvenilir ender internet satıcılarından.

TolgaUs
07-12-2019, 09:43
Kuzen 30 kasımda ssd aldı. Aynı gün hepsijet e kargo verildi. 1 haftadır aracın içinde. Gelmedi hala paket. Yol yapıyo asdsasda yazık. Ben allahtan trendyoldan verdimde 2 gün sonra geldi direk.

VETTE
07-12-2019, 09:47
Valla hala bekliyoruz.
O değil evde tadilat var.

erh
07-12-2019, 10:55
Keşke sorunsuz olsa böyle şeyler;ama maalesef illa ki oluyor. Benim 1 liraya aldığım çamaşır suyu kargoda şu an :D ondan umudumuzu kesmiştik gelmez diye onu da kargolamışlar. Çamaşır deterjanı ayrı geldi,çaykur 500gr çay bile ayrı geldi :D

Yine de Türkiye'de güvenilir ender internet satıcılarından.
Hepsiburada nin da tam olarak soyledigi bu.. sofrasindaki tuzu bile almis diyordu ceo.. ben sahsen bu tarz seylerin bile alinmasina karsiyim ama adam satiyorsa o daha buyuk bir hata.. satma o zaman millette almasin...

PiscocuK
07-12-2019, 13:28
Bu ibneler yuzunden isimiz gucumuz aksiyor ve aksadi. Bursa Maras Adana ve baska bir cok yerden gelmesi gereken numunelerim gelemedi. Bu ibneler yuzunce bu yoktukla bir suru siparis kacti gitti.

CloudGrey
07-12-2019, 15:16
aha benim 3 kargoda çıkmış , gelmesi aralık 20-25i bulur diye umut ediyorum.

kendime not ; kara cumadan uzak dur ;)

erh
09-12-2019, 21:59
Hepsineredekimbilir.com dan bekleyip bekleyip sonunda eline ulasan oldu mu ?

ahmet3425
10-12-2019, 08:22

Benim kargodan hala ses yok. Paranin ustune yatmazlar heralde dimi :D

CloudGrey
10-12-2019, 08:29
Hepsineredekimbilir.com dan bekleyip bekleyip sonunda eline ulasan oldu mu ?

bana dün 3 üründen 1i geldi.

_opeth
10-12-2019, 08:30
Diğer şirketlerde de benzer durumlar var. Sorun tamamen kargo şirketi kaynaklı.

BARR
10-12-2019, 08:35
Benim paket geldi.

VETTE
10-12-2019, 08:37
Teslim günü 13 aralık gözüküyor hala gelen giden yok.
Bugün gelir inşallah

Enes-x
10-12-2019, 15:20
Ben sürekli n11 den alışveriş yapıyorum.2 bilemedin 3 günde elime ulaşıyor,hatta 24 saat dolmadan gelenler bile oldu.

Black Fridayde trendyolda da sıkıntı yaşamadım.

Dün ilk defa hepsiburadayada bi şans verdim bu konuyu okuyunca keşke vermeseydim dedim :)

erh
10-12-2019, 22:41
Artik kufur etmekten biktim.. bakalim bu isin sonu neye varacak.. artik gelecegine inancim kalmadi...

ahmet3425
10-12-2019, 23:06
Allahtan HEPSİJET gonderi ya normal gonderi olsa ne yapardik.

Kargoya verecekmisiniz kardesim benim urunumu, neyin pesindesiniz ?

Ben soy.com.tr adresinin sahibiyim. Online magazamizda biz de black friday kampanyasi yaptik. Butun satin alimlarin hepsini dunyanin farkli ulkelerine ihrac ettik. Yarisindan fazlasi urunlerini teslim aldi bile.

Siz hala bi kulakligi kargoya veremediniz. Bu kadar mi beceriklisiniz ?

Tek siz mi satiyorsunuz bu urunleri ? Trendyol n11 bakacagim bundan sonra.

Bulundugunuz konumu haketmiyorsunuz!!!

Yazdim gonderdim lanet olsun ya...

hondaa
11-12-2019, 01:11
Allahtan HEPSİJET gonderi ya normal gonderi olsa ne yapardik.

Kargoya verecekmisiniz kardesim benim urunumu, neyin pesindesiniz ?

Ben soy.com.tr adresinin sahibiyim. Online magazamizda biz de black friday kampanyasi yaptik. Butun satin alimlarin hepsini dunyanin farkli ulkelerine ihrac ettik. Yarisindan fazlasi urunlerini teslim aldi bile.

Siz hala bi kulakligi kargoya veremediniz. Bu kadar mi beceriklisiniz ?

Tek siz mi satiyorsunuz bu urunleri ? Trendyol n11 bakacagim bundan sonra.

Bulundugunuz konumu haketmiyorsunuz!!!

Yazdim gonderdim lanet olsun ya...

valla bende kulaklık aldım hepsıjette gorunuyor ama arıyorum acan yok hepsıburadayı arıyorum oda yok sıparıs verdıgım tarıhten bu yana bugun 18.gün hala gelmedı paramızla rezıl olduk gelsınde barı saglam gelsın artık lanet olsun .

akucukdogan
11-12-2019, 01:39
Ben hepsiburadadan blackfriday'de alışveriş yaptım ve aynı zamanda trendyoldanda alışveriş yapmıştım. Trendyoldan aldıklarım daha kargoya bile verilmedi ama hepsiburadadan aldığım ürün eskidi bile :)

DOHC
11-12-2019, 08:57
Valla benim paketler haftasonunu saymazsak 3 günde geldi.

safaks
11-12-2019, 09:02
Dun hepsiburadadan aldigim urunu iade etmek icin arasa gittim. Fena kalabalikti. Her gelen sayip sovuyor. Ulan kargo teslim edilmedi yqzmissiniz ne ayaksiniz gelmediniz ki diye. Adamda diyor ki hazir taslaklar var mecbur onu yaziyoruz. Ulan dagitima ciktigini belirtme niye belirtiyosun ki. Calisanlarda bunalmis atar gider yapiyolar. Biz acenteyiz istediginiz yere sikayet edin tantanasinda. Eger aras bunlari denetlemiyor veya karismiyorsa vay bizim halimize.

UmutBuran
11-12-2019, 09:11
22.11.2019 tarihinde aldığım telefon hemen teslim yarın kargo dediler, ürün bana 03.12.2019 tarihinde ulaşacaktı haber verilmeden bugün itibariyle şikayetvar.com'a yazdığım için iptal etmişler aşağı yukarı 20 gündür bunların keyiflerini bekliyorum, aynı gün aldığım ekran jelatini sürat kargo tarafından 26.11.2019 tarihinde ulaştı, sitelerinde yazan kargo takibinde 25.11.2019 21.08 HepsiJet'e kargoya verilmiş. Bana telefonun faturasını dahi kesmişlerdi hepsiburada'yı böyle bilmezdim.

Yigit-Y
11-12-2019, 09:14
Herkes kızıyorda yapılan satış anormal

Mantıklı bir düşünürsek bu kargo firmalarının dagitmasini geçin

Tedarikcilerin mali tedarik etmesi mesele

Açığa satış yapıldı kampanyalı ürünlerde

Şimdi tedarik tamamlanana kadar stokdaki mallar dağıtılıyor

Sonra kampanyadaki ürünler tedarik süreci bittiği gibi dağıtıma çıkacaktır

Hepsiexpress de çalıştık ordan biliyorum

Hepsiburada kolay kolay batmaz
Hepsiburada geç de olsa malı teslim eder
Benimde 2 ürün kaldı
Tel açıldı gecikmeden dolayi ozur dilendi

Her Kasım ayında aldığın şeyler bundan sonra böyle gelir

Çözümü her sene büyüyen kargi firmasiyla çözmeye calissada

Rakamlar çok büyük hepsiexpress ile cozemiyor

Hepsiexpress durum daha da vahimdi

onurc
11-12-2019, 09:49
herkes kargodan ya da hb den ya da nerden alışveriş yaptıysa oradan şikayetçi

e belki taşlayacaksınız beni de , siz başınıza geleceklerini bilmiyor muydunuz ?

geçen gün birisi için sürat kargoya gittim,mağazanın içi çöp gibi kargo yığılı,dağ gibi heryer
ve 2 personel var,ve cocuk hiçbişey yapamıyor,abi ben napayım sen söyle diyor.
e git söv hadi cocuga orada sövebilecek misiniz ki ?
Cocugun sucu ne ? ne yapsın adam,desteğe geldim valla birşey yapamıyorum diyor,
mecbur tüm kargolara yola cıktı ,ya da teslim edilemedi gibi bilgiler girdik diyor.
haksızsınız demiyorum ama netice belli yani,
bana göre tek acıklaması" bile bile lades olmaktır"
kargo gelsin diye uğraş,kargo gelmez, iade için uğraş,bünyeye yazık (:

TolgaUs
11-12-2019, 09:56
Trendyol en azından dürüstçe olası yaşanabilecek gecikmelere karşı 21 Aralık teslim tarihi yazdı tüm ürünlerine. Bunu bilerek alışveriş yaptık oradan. ve 3 günde geldi ürünüm 0 sıkıntı.
Ama hepsiburada teeeeeee fii tarihinde hepsiexpress ile gönderdiği kargolar bugun oldu hala daha özenle taşınmakta yazıyor. Hiç bir bilgilendirilme dahi yapılmadan.
Müşteri parayı verdi sonuçta. Keyfe keder canımız ne zaman isterse ozaman göndeririz ürünü diyorlar şuan.

sfa
11-12-2019, 09:56
kampanya zamanında kargoya malzeme teslim ederken şahit oldum bir kamyon trendyol kargosundan sadece 5 tane indirildi dağıtım için.5 tane Hepsiburada 5 Tane n11. Sonra geri gönderildi diğerleri dağıtım merkezine şube teslim almıyor yani özetle

rebelh
11-12-2019, 10:04
herkes kargodan ya da hb den ya da nerden alışveriş yaptıysa oradan şikayetçi

e belki taşlayacaksınız beni de , siz başınıza geleceklerini bilmiyor muydunuz ?

geçen gün birisi için sürat kargoya gittim,mağazanın içi çöp gibi kargo yığılı,dağ gibi heryer
ve 2 personel var,ve cocuk hiçbişey yapamıyor,abi ben napayım sen söyle diyor.
e git söv hadi cocuga orada sövebilecek misiniz ki ?
Cocugun sucu ne ? ne yapsın adam,desteğe geldim valla birşey yapamıyorum diyor,
mecbur tüm kargolara yola cıktı ,ya da teslim edilemedi gibi bilgiler girdik diyor.
haksızsınız demiyorum ama netice belli yani,
bana göre tek acıklaması" bile bile lades olmaktır"
kargo gelsin diye uğraş,kargo gelmez, iade için uğraş,bünyeye yazık (:

o çocuk asgari ücrete bu kampanya günlerinde akşam 9a 10a kadar çalışıyor
geçen akşam 9 buçukta kargo geldi dedim kardeşim niye yoruldunuz bu saate kadar ben utandım alırken
kargo firmaları çok boktan ve insan emeğini sömürüyorlar 3 kuruş paraya

Tunacan
11-12-2019, 10:18
Trendyol Sürat kargoyu satın alacakmış galiba. Geçen gün internette okumuştum.

Bu arada böyle büyük pazar yerleri için kendi kurye-kargo şubesi açması şartı getirilmeli bence.

Evrak bekliyorum. 5 günde elimize zor geçti. Bu stresi çekmek zorundamıyım?

UmutBuran
11-12-2019, 10:53
Ben zaten geç geleceğinden haberim var süre geçince aradım ulaşım sağlayamadım iptalini istedim bana söylenen;
Kargoya teslim edilen siparişler iptal edilemiyor.Dilerseniz ilgili ürünü kargodan teslim alabilir ve teslim aldıktan sonra 14 gün içerisinde iade koşulları kapsamında iade edebilirsiniz.
Bugün itibariyle ise kendileri siparişimi iptal etmişler, bende sitelerinde gördüm iptal edildiğini. Benim şuanlık anladığım kafalarına göre iş yapmaları.

kifoz
11-12-2019, 16:26
kargo firmaları bildiğin cortladı. şubede dağ gibi ürün var bakan eleman 1 kişi tam bir kaos. amcam yalovada kargo firmasında çalışıyor 1,5 lt lik koli su sipariş eden var diyor evde asansörde yoksa 5-6 kat su taşıyoruz diyor. su ya bu neden internetten sipariş ediyorsun. kargolarda alt yapı ve eleman eksiği olunca sonuç böyle oluyor. hepsiburadadan elektronik eşya aldım 2 gün önce 19 aralık diyordu teslim tarihine dün 21 aralık diyordu bugün baktım 23 aralık yazıyor şaka gibi. lan zamanı mı büküyorsunuz napıyorsunuz mk.

erh
11-12-2019, 20:47
Utanc verici bir milletiz malesef.

sanctuary35
11-12-2019, 22:09
bizim kargo geldi sonunda

punto_multijet
12-12-2019, 07:52
ayın 3unden beri yaklasık 3km uzağımdaki dağıtım yerinde zimmet alındı şeklinde bekliyor. Acaba ptt kargo ne zmn getirecek hepsiburada kargosunu. inadımdan bekliyorum

akko
12-12-2019, 10:54
ben 10 Aralık'ta aldım ürün. Satıcı İstanbul'dan PTT Kargo verdi.
20 Aralık'ta teslim görünüyor..

erh
12-12-2019, 21:01
Bugun gittim kargo rafta bekliyordu.. kimbilir ne zamandir bekliyordu. Neyse teslim aldim kurtardik..

hondaa
12-12-2019, 23:21
bende gıdım alım valla 3 hafta olacak bu hepsıjet kadıkoy depo su nerede acaba bılen varmı dır .

VETTE
17-12-2019, 10:04
Bende hepsijet Ankara-Çankaya şubesinin adresini bulamadım bilen var mı?
13 Aralıkta teslim gözüküyordu,16 aralıkta çankaya dağıtıma ancak ulaştı

_opeth
17-12-2019, 10:53
bugün n11'den yağ aldım. kargoların durumları nasıl acaba uzamaz inşallah haftasonuna kadar gelirse kafidir.

Vintage
18-12-2019, 11:31
3 Aralıkta iki adet sipariş verdim bugün geldi biri şans herhalde diğeride kargoda gözüküyor

Diğeri bugün ancak geldi,önceki ifademi geri çekiyorum.Kendisi satıcı olduğu ürünler gecikiyor

rebelh
18-12-2019, 11:55
bende kutusu açık gelmiş dandik çıkan bir ürünü iade ettmi bakalım iade politikaları nasıl

akko
18-12-2019, 12:02
geçen hafta pazartesi gününden beri İstanbul Tuzla' dan Yeşilköy'e gelemedi..
ama gariptir ki Ankara'daki kargom ulaştı..
Kontrol ediyorum, taşıma durumunda diyor. acaba gidip PTT ofise baksam mı? gerçi her gün gelip ofise paket bırakıyorlar, gelmiş olsaydı getirirlerdi diye düşünüyorum..

ulasoztas1
18-12-2019, 12:03
hepsiburadadan yılbaşı için bir iki şey aldım satıcı da hepsiburada, teslim tarihi 30Aralık gözüküyor.. Umarım 2020ye kalmadan getirirler

Ormanci
18-12-2019, 12:11
Önceki gün Amazon'dan hem kendileri hem de farklı satıcıdan sipariş verdim, ikisi de ertesi gün geldi. Biri Amazon'un "kolay gelsin" kargosu, diğeri de Yurtiçi kargo.

HB anlamında hala sıkıntı var anlaşılan.

Zaten adam gibi iş yapmaya üşenen kargolar HB'den bezdi herhalde.

TarikS
18-12-2019, 13:12
Cuma günü Bursa'dan Yurtiçi'ne verilen kolim ertesi sabah İstanbul'daydı

HB ismiyle gelince cinslik yapıyor olabilirler :D

ahmet3425
18-12-2019, 13:25
benim kulaklık da 15 aralıkta aras kargo ile geldi sonunda. hediye paketi istemistim 5.90 tl de onun icin odedim. hediye paketi falan yapılmamış direk kutunun icine koyup gondermişler 6 lirama kan dogradılar ne yapayım ben simdi ?

blumenberg
18-12-2019, 13:34
hepsiburada'dan aldığım ürün 7 aralıkta çıkış yaptı, 20 aralık teslim görünüyor, şaka gibi. geldi büyük ihtimal bekletiliyor, bazı arkadaşların siparişleri geri dönmüş

_opeth
21-12-2019, 12:31
https://youtu.be/8-8TIEZXbFw

istek üzerine vşdeo eklendi. Bu arada n11 kargom gelmedi. Pazartesi artık yağı veresiye yaparım.

lethaldoze
21-12-2019, 17:38
Nalet hepsiburada HEPSİJET diye kargo firması işine girmiş.
6 gün oldu kargoya verileli hala dağıtımda. 2 km dağırım merkezibana.
33 dk beklediklten sonra karşıma cıkana ne dediysem "yoğunluktan" onu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diyor.
Gelim alim - yoğunluk sebebiyle şubeden teslim yapamıyoruz.
araç nerdeysegerekirse istanbul dışına bile giderim o kadar önemli diyorum - yoğunluktan dolayı öyle teslimat yağamıyoruz vs vs

Adam gibi kargo firmasına verseler 10 kere almıştım kargoyu... Baktım tüm şikayetler kargo gelmedi diye, cevapta standart "yoğunluktan"...

Bidaha hepsiburadaya bakarmıyım bilmiyorum ama hepsijet naletolsunbulaşmam...

punto_multijet
21-12-2019, 21:51
Daha kargoya verilmeyen ürünüm var. İptalde edilmiyor beklemeye devam

Deniz.
06-01-2020, 06:32
Daha kargoya verilmeyen ürünüm var. İptalde edilmiyor beklemeye devam

Ben 34 gündür bekliyorum halen kargoya vermediler ürünümü şaka gibi değil mi ? Utanmadan satın aldığım ürünü satışa devam ediyorlar halen. Şikayetvar.com (https://www.sikayetvar.com/) üzerinden şikayet oluşturdum bakalım geridönüş olacak mı.

Muşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/13380008)

sakın ama sakın bu üründen satın almayın çünkü göndermiyorlar.

Https://www.hepsiburada.com/gillette-fusion-proglide-makine-5-yedek-bicakta-hediye-fusion-5-tiras-jeli-200ml-canta-p-hbv00000ıs39ı? Mağaza = Hepsiburada

VETTE
23-01-2020, 16:49
Hepsi burada an itibariyle benim gözümde bitmiştir.
Değil ağzıyla başka bir yeriyle kuş tutsa nafile...
17 ocakta yapmış olduğun alım halen teslim olmadığı gibi 1ürün için satıcı iade talep etmiş, onay görmüş tekrar satıcı eline ulaştıktan 2 gün sonra para iadesi yapacaklar.
Diğer 2 kalem için de 20 ocaktan itibaren 3 kez iade talep edilmiş onlar red edilmiş onlarda hala bana ulaşmadı...
Paranla rezillik

KÖROĞLU
23-01-2020, 16:55
Ben beyaz eşyaları aldım HB da dan, mağaza fiyatından daha uyguna, Buzdolabı ve Bulaşık Mak. Hb, satıyordu Teslimat tarihleri 28 Ocak ve sonrası olmasına rağmen 2 ürün de siparişten 3-4 gün sonra teslim oldu. Hatta horoz lojistikteki arkadaşlar teslimat / bekleme konusunda da çok yardımcı oldular.

gittigidiyordan 58" tv aldım, bi geldim 55" göndermişler. Ürünü geri gönderdim (ücretsiz) Adamlar ertesi günü yeniyi gönderdi.
İndirimli almıştım iptal olsa uğraşacaktık.

onurc
23-01-2020, 17:08
abi bu iş tamamen şans işi başka birşey değil.

TarikS
23-01-2020, 18:01
Hepsi burada an itibariyle benim gözümde bitmiştir.
Değil ağzıyla başka bir yeriyle kuş tutsa nafile...
17 ocakta yapmış olduğun alım halen teslim olmadığı gibi 1ürün için satıcı iade talep etmiş, onay görmüş tekrar satıcı eline ulaştıktan 2 gün sonra para iadesi yapacaklar.
Diğer 2 kalem için de 20 ocaktan itibaren 3 kez iade talep edilmiş onlar red edilmiş onlarda hala bana ulaşmadı...
Paranla rezillik

İş yerinden bir arkadaşım da 16 Ocak'ta aynı gün kargo diye buzdolabı alıyor HB'dan, kargo yola çıkmıyor, 20'sinde gelecek oluyor, arıyor kargoda diyorlar, ertesi gün aynı şey oluyor. En son bugün teslim oldu

İşin komik tarafı "aynı gün kargo" derken zaten "23 Ocak'a kadar teslim" yazıyormuş, öyle de oldu :D Aynı gün kargo yalan dolan

KÖROĞLU
26-01-2020, 13:16
Perde, beyaz eşya, elektronik, halı vs ne varsa netten aldım ve alıyorum ufak tefek sıkıntılar olmuyor değil ama aradaki fiyat farklarına değiyor. Kendi mağazasında toplam 7000+ toplayan 3 ürünü hb da Dan 5800 e aldım. Gg Dan tv aldım mağaza fiyatı 4 bin civarı idi indirdi kupon vs derken 3200 e geldi.
N11 den siparişlerimi böldüm her 750 TL toplam siparişimde 75 TL indirim aldım. %10 az bir indirim değil.

Yaşadığım 3 sıkıntı oldu, tv yanlış geldi, iade ettim doğrusunu gönderdiler.
10 tane Rustik ampul aldım 9 göndermişler mağazayla görüştüm parayı eft yaptılar.

Led trafo aldım yanlış gönderdiler onu da değiştirdik.

Çok dert edilecek şeyler değil :)

İnternet kullanmayı bilene gerçekten büyük nimet.

Yigit-Y
26-01-2020, 13:45
Ben HB den değil

Sürat Kargoda sıkıntı yaşadım.

Şikayet var ile hemen çözdüm.

Anında şikayet var şikayet açın derim hallediyorlar

devil_berk22
26-01-2020, 20:24
2 adet kış lastiği aldım ve 16 gün bekledim gelmeyince ve ne zaman geleceğide belli olmayınca para iadesi istedim mecburen bu seneyi sadece önlerde takılı kış lastikleriyle atlatıcaz artık.