PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs Koltuk Derisi Bakımı

Starion
14-07-2011, 19:55
Arkadaşlar RS'lerin koltuklarında deri kısımlar bilindiği üzere aşınmaya çok meğilli. Bunların bilhassa bu sıcak yaz günlerinde deri kısımların bakımını hangi bakım ürünü ile yapmalıyız? Tavsiye edeceğiniz başka bir bakım şekli var mı? Bu kısımların güneşin yıpratıcı etkisiyle sertleşip yırtılması en büyük korkum.:) Torpido için de T. Wax F21 Super Protectant kullanıyorum. Aracın dış boyası içinde eski sahibi Meguiars 34 numara showroom cilası kullanıyormuş bende aynı şekilde devam edeceğim. Bir zararı olur mu?

gambit49
14-07-2011, 20:42
gliptone 'nun temizleyicisi ve bakim urunu var 2si takim zaten cok guzel urunler tavsiye ederim

mehmetRS
14-07-2011, 22:14
nubuk kısımda olan tüylenmeyi bir permatikle halledebilirsin, ama deri kısım için birşey diyemeyeceğim, biraz incelsede nubuk, sıfır gibi oluyor yepyeni:)

Starion
14-07-2011, 22:15
gliptone 'nun temizleyicisi ve bakim urunu var 2si takim zaten cok guzel urunler tavsiye ederim

Hmm tamamdır, yazıyorum bir köşeye.

nubuk kısımda olan tüylenmeyi bir permatikle halledebilirsin, ama deri kısım için birşey diyemeyeceğim, biraz incelsede nubuk, sıfır gibi oluyor yepyeni:)

Nubuğu komple kesmesin Permatik, ağlamayayım koltuğun başında :)

iynn-RS
14-07-2011, 22:20

jilet vurunca azmasın hacı ,gunluk traş ıster sonra:hahaha:

iynn-RS
14-07-2011, 22:23
sılmeyle flan bakım olmaz.yıpranmasınıda engelleyecegını sanmıyorum.goze hos gozukur bıraz o kadar.

ben otururken kosedekı derıye degmeden oturmaya ozen gosterıyorum.bıraz zor oluyo gercı:D

sinan-s
14-07-2011, 22:30
Bende bakım sütü var onu kullanıyorum aracımda her 15 günde bir uygulamasını yapıyorum..

mehmetRS
14-07-2011, 22:52
jilet vurunca azmasın hacı ,gunluk traş ıster sonra:hahaha:

ahaha daha sık çıkıyor tabi hacım:)

Starion
15-07-2011, 01:32
sılmeyle flan bakım olmaz.yıpranmasınıda engelleyecegını sanmıyorum.goze hos gozukur bıraz o kadar.

ben otururken kosedekı derıye degmeden oturmaya ozen gosterıyorum.bıraz zor oluyo gercı:D

Katılıyorum. Ben de sağ koltuğu en geriye yaslıyorum ki inip binişlerde koltuğun deri kısmını deforme inerek inmesinler. :)