Orijinalini görmek için tıklayınız : Gazipaşa-Alanya Ulaşım
lucky Jackal
15-07-2011, 10:46
arkadaşlar pazar günü Ankara'dan uçakla Alanya'ya gidicem,ilk defa bu havaalanına gidicemde sanırım 45 km falanmış Alanya merkeze uzaklığı,GaziPaşa havaalanından Alanya merkeze ulaşımı nasıl yaparız? taksiye binsem çok yazar herhalde? varmı başka alternatifmiz?
ygtkrmdnz
15-07-2011, 20:02
Havaalani ile otogar yakin abicim orada sehre giden otobusler var tam olarak bilmiyorum ama bilen arkadaslar gorunce yazacaktir
pendik sabihadan kalkan borajet firması var ankaraya uğruyor ordan binsen direk gazipaşadaki hava alanında inebilirsin senin için daha kolay olur
lucky Jackal
16-07-2011, 09:29
Havaalani ile otogar yakin abicim orada sehre giden otobusler var tam olarak bilmiyorum ama bilen arkadaslar gorunce yazacaktir
sağolasın olmazsa ordan taksiye biner otogara geçerim.
pendik sabihadan kalkan borajet firması var ankaraya uğruyor ordan binsen direk gazipaşadaki hava alanında inebilirsin senin için daha kolay olur
Uçak biletini aldım zaten,indiğim yerden nasıl gidicem Alanya merkeze onu soruyorum,yinede teşekkürler
Gazipaşa zaten küçük bir yer.
Havalimanıda ufacık birşey :)
Taksiyle otogara geçip Alanya'ya ulaşmanız en kolay yol olacaktır.
dragon07
16-07-2011, 10:25
otobüsler gidiyor çok 30dk bir :)