Orijinalini görmek için tıklayınız : --G.o.paşa/kücükköy/sultangazi + cevresi--
otuzdört
08-09-2011, 16:52
bu aksam değilde, eger yarın aksam olursa bulusma gelebilirim. bende bugun magza bayaa yogun cıkamayabilirim:)
RottingChrist
08-09-2011, 16:52
ben çıkmak zorunayım. konuyu takip eder yer konusu netleşince bakar gelirim.
kafalar karışmasın carfurda buluşalım saat 21,00 de
sütlüce yi tavsiye ediyorum. kapalı köprünün yanı. otoparkı da var.rami çay bahçesi sıkıntılı otopark konusnda. bauhaus a da arkadan ikea nın ordan gidersek trafiğe takılmayız.bereç den aşağı indin mi tamamdır.
RottingChrist
08-09-2011, 17:00
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
hiç düşünemedim. valla süper olur trafik ve ekip sıkıntısı olmaz. heryöne rahat olur. bence çok güzel olur.
sütlüce yi tavsiye ediyorum. kapalı köprünün yanı. otoparkı da var.rami çay bahçesi sıkıntılı otopark konusnda. bauhaus a da arkadan ikea nın ordan gidersek trafiğe takılmayız.bereç den aşağı indin mi tamamdır.
berkay_aydin
08-09-2011, 17:02
Bugün mü buluşuyorsunuz ?
bugün carfurda saat 21.00 de arkadaşlar
ben çıkar nete girme şansım yok yer değişirse bilgi için 532 366 33 95 den ulaşabilirsiniz
saat 21 de ordayız inş ;)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
hiç düşünemedim. valla süper olur trafik ve ekip sıkıntısı olmaz. heryöne rahat olur. bence çok güzel olur.
geçen ömerle gittik güzel denizin dibinde ama nargilesini pek begenmedim :D
sütlüceye gelirseniz alo diyin ;)
RottingChrist
08-09-2011, 21:48
bayrampaşadaydık yeni geldim. bir akşam mutlaka sütlüce yapalım ama.
gelenlerin ayağına sağlık. sütlüce de yapalım uygun bi zamanda
Ya Barış beni aramıştın dersteydim açamadım kusura bakma sonra da unutmuşum aramayı şimdi seni görünce hatırladım :)
haftaya cuma olabılır aslında ;)
Ya Barış beni aramıştın dersteydim açamadım kusura bakma sonra da unutmuşum aramayı şimdi seni görünce hatırladım :)
önemli değil kardeşim, çağırıyım dediydim :)
buluşmalar benim çalışmadığım güne gelsede
bi görüşsek
her yerde görüşüp tanışıyoruz bir tek bizim çevreyle görüşemedik :)
buluşmalar benim çalışmadığım güne gelsede
bi görüşsek
her yerde görüşüp tanışıyoruz bir tek bizim çevreyle görüşemedik :)
hangı gun calısmıyosun :D
genelde 2 gecede bir merkez camıının yanındakı benzıncıde (kaptanlar)da oluyoruz geç saatlere kadar :) bılıyosan ugra oraya
RottingChrist
13-09-2011, 14:26
ekşın varsa haber verin..
ekşın varsa haber verin..
ekşını sen yaratıyosun abi :D
senın egsoz sesınden gaza geldık :D cıkısta gazlaya gazlaya gıttık, hatta o gece yolda denk geldık yanında gectık farkettıysen :D
RottingChrist
13-09-2011, 14:37
hahaha. ben birşey yapmadım valla. dönüş yolunda gördüm sizi herkes kamikaze gibi gidiyordu. size uyayım dedim ama yanımda eşim vardı 5000 den sonra abs gibi devreye girdi hemen.
ekşını sen yaratıyosun abi :D
senın egsoz sesınden gaza geldık :D cıkısta gazlaya gazlaya gıttık, hatta o gece yolda denk geldık yanında gectık farkettıysen :D
bu cuma bir sütlüce yapalım o zaman ne dersiniz?
bu cuma bir sütlüce yapalım o zaman ne dersiniz?
% 95.59 bana uyar :)
şimdi bugün salı çalışmıyorum
çarşamba iş
perşembe çalışmıyorum o şekilde:)
kaptanlara denk gelirsem uğrarım
orada minibüsçülerden size yer kalıyor mu :)
şimdi bugün salı çalışmıyorum
çarşamba iş
perşembe çalışmıyorum o şekilde:)
kaptanlara denk gelirsem uğrarım
orada minibüsçülerden size yer kalıyor mu :)
bızım yerımız bellı, bızım alana gırmıyolar :D
gorursen bızı orda ugra mutlaka ;)
geçersem uğrarım görüşürüz:)
RaiTheRe
13-09-2011, 17:47
Uygun bi zaman diliminde olursa bende uğramak isterim iki muhabbet çevirmeye:)
onurkara
13-09-2011, 19:36
buluşma olursa bende katılırım :icon_tup:
bende katılmak isterim tanışmak ve muhabbet için ...:)
arkdslar sultangazı ye yakın olanlar warsa bız 2 aksamda bır bı cay muahbbetı yapıoruz.
warsa yakın olan bu cevreye msj atsın bana.
Ayrton Senna
13-09-2011, 22:57
kaçak mazot tadında çay ve bizim çocuklar :)
kaçak mazot tadında çay ve bizim çocuklar :)
aksam ıctık fena degıldı :D ben az bseyde depoya koydum, ne bıcım gıdıyo araba :D
Engin bu cuma sütlücede çınaraltı yapalım o zaman önemli olan birlikte vakit geçirmek ve ufak çaplı bir buluşma ortamı yaratmak
ne dersiniz arkadaşlar??
SekoLive
14-09-2011, 08:55
cuma programım net değil ama yanınızda olmaya çalısırım.
Engin bu cuma sütlücede çınaraltı yapalım o zaman önemli olan birlikte vakit geçirmek ve ufak çaplı bir buluşma ortamı yaratmak
ne dersiniz arkadaşlar??
cuma günü gelmeye çalışırım adresi tam bilmiyorum bi ark. tarif ederse çok iyi olur...:icon_tup: (bağcılardan gelicem)
SekoLive
14-09-2011, 09:09
cuma günü gelmeye çalışırım adresi tam bilmiyorum bi ark. tarif ederse çok iyi olur...:icon_tup: (bağcılardan gelicem)
haliç köprüsüne en sağdaki koldan girip halıcıoğlu sütlüce tabelasından cıkıp ısıklardan sol yapıp iniyorsun ondan sonra yokus bitimindeki ısıklardan sağ yapıp devam ediyorsn alt geçitten sonra sağa bakarak ilerle cıkıcak karşına 500-600m sonra
evet beyler cuma akşam sütlücede çınaraltındayız ufaktan toplanıyoruz hem sohbet tadında hemde fotojenik bir buluşma altında herkezi bekliyoruz fotoğraflar benden bu sefer
peki kaça kadar ordasınız...
durum netlesırse ortak bı noktada bulusulup gıdılır dostum ( bauhaus otoparkı flan )
aslan abı cuma aksamı trafık flan olmazmı acaba ? cuma mı daha uygun olur? c.tesimi ?
düzen bozulmaması için cuma daha uygun Engin işten çıkan gelir daha süper olur
fotoğraf çekimide yapılacaktır yeşilpınar alibeyköy eyüp yakın ilçelerdende katılım bekliyoruz
çınaraltı uykulukcu filan mı? yoksa köprünün yanındaki çay bahçesi mı? neresidir?
çınaraltı uykulukcu filan mı? yoksa köprünün yanındaki çay bahçesi mı? neresidir?
uykulukta var kebapta çayda tatlı herşey var
uykulukta var kebapta çayda tatlı herşey var
bana tatlıyı kım ısmarlar :D
vtecmaniaa
14-09-2011, 15:53
hocam kaçta bu buluşma?
işim olmaz ise bende gelebirim cuma günü :)
hocam kaçta bu buluşma?
8 bck gıbı flan olaılır dostum.
vtecmaniaa
14-09-2011, 16:12
yarın burdan takip ediyo olucam...inş kalabalık olmaz...yoksa kim kime dum duma oluyo buluşmalar
Bayrampaşalı
14-09-2011, 16:22
hobaaaaaa :) buluşma varmış gene buyuk ıhtımal benım evlatları toplayıp gelıyorum 10 araba falan :D
tüm teck turkey üyeleri davetlidir bekleriz
bir tatlının lafımı olur engin ayıpsın
Bayrampaşalı
14-09-2011, 16:41
tüm teck turkey üyeleri davetlidir bekleriz
bir tatlının lafımı olur engin ayıpsın
gecen bulusmada en gec sen gelmıstın ama :)
ama söylemiştim iftara misafir var postalayınca gelicem diye ;)
:D :D bu iyiydiii..
Bayrampaşalı
14-09-2011, 17:46
ama söylemiştim iftara misafir var postalayınca gelicem diye ;)
bılıyorum espirik olsun dıye söledım :) şimdi tatlılar kımler kolalar kımden cekırdekler kımden :D
cuma ben çalışıyorum malesef :)
<<buğra>>
15-09-2011, 06:52
cuma akşamı saat kaçta, bende goptan gelirim.
saat 20.30 gibi toplanırız geç saatlere kadar orda oluruz herkezi bekliyoruz
haha çekirdekleri ben alırım :D
geç saatler diyonuz geçen hafta geldik 12 de hemen kaçmıştınız :) :D s te millet 3-4 gibi anca gidiyor...
büyük bi ihtimal gelicem gibi görünüyor ama geç gelirim 9-9,30 gibi...
SekoLive
15-09-2011, 09:34
hafta içi 3-4 de giden sabah işe nasıl gidiyo orası turkiye deilmi :D
SekoLive
15-09-2011, 09:35
hobaaaaaa :) buluşma varmış gene buyuk ıhtımal benım evlatları toplayıp gelıyorum 10 araba falan :D
mesut gelirken sakin gelinde dönüşde kimseye sıkıntı olmasn evlatlar cok ateşliydi o aksam :D
Serkan senide bekliyoruz liste baya kalabalık olacak güzel geçeceğe benziyor
Bayrampaşalı
15-09-2011, 09:45
mesut gelirken sakin gelinde dönüşde kimseye sıkıntı olmasn evlatlar cok ateşliydi o aksam :D
hacı zaten dun aksam evlatlardan bırı patladı duran arabaya atesi yuzunden :D
RottingChrist
15-09-2011, 09:45
gelsemmi gelmesemmi :)
SekoLive
15-09-2011, 09:49
aslan kardeşimin c.tesi direksiyon sınavı var ona giricek
hiç zaman olmadı cumaya sözleştik sütlücede direksiyon dersi vericem eğer erken biterse gelirim :)
yazık olmuş duran araca :)
Bayrampaşalı
15-09-2011, 09:50
aslan kardeşimin c.tesi direksiyon sınavı var ona giricek
hiç zaman olmadı cumaya sözleştik sütlücede direksiyon dersi vericem eğer erken biterse gelirim :)
yazık olmuş duran araca :)
bosver bısey olmaz salata benım evlatlar :D
edit : biride sımdı aradı bunu yazarken arka camı patlamış durup dururken hala guluyorum :D :D cok rutubetler arabaların adında hayır yok zaten :D
cumayı cumartesiye bağlayan gece genelde hafta sonu işe gitmeyenler takılıyor cumartesi zaten sabah ordan :) zor kazıyorlar... :D:D hafta içi hafta sonu benim için aynı 7/24 full time dükkan stayla uykusuz geç yatan bol sigara içen bir manyak oldum çıktım 45 i zor gürürüz :D
gelsemmi gelmesemmi :)
Timur abi ekşın var gelmesen olmaz şimdi
RottingChrist
15-09-2011, 10:36
şaka şaka. ordayım. :icon_tup:
Timur abi ekşın var gelmesen olmaz şimdi
çınaraltı yanlış seçim gibi geldi bana :D orada olmaya çalışırım
SekoLive
15-09-2011, 11:21
evet cınaraltı bencede seçm olark yanlıs 2-3 kere gittik şans verdik ne uykulugu uykuluk ne ortamı ortam
arabayı satabılırım, beni kim alcak :D orj. arabayla gelmek ıstemıyorum :D
SekoLive
15-09-2011, 11:40
enginin msjından sonra bende orjinalle gelmiyim etiket şahin bulup gelicem gelebilirsem
enginin msjından sonra bende orjinalle gelmiyim etiket şahin bulup gelicem gelebilirsem
:D hahahah abı senın arabada azda olsa bseyler yokmu, onlarda kabul, bnm focusta hıc bsey yok :D zır stock orj. ghia.
nys benburdan bulurum bı kac honda :)
onurkara
15-09-2011, 13:47
bnde gelmeyi düşünüyorum hepimiz biyerde toplanıp gitsek daha iyi olmazmı?
bncede dha mantıklı olur, her zamnkı gıbı bayrampaşa bauhaus un otoparkın da toplanılıp gıdılebılır..
bncede dha mantıklı olur, her zamnkı gıbı bayrampaşa bauhaus un otoparkın da toplanılıp gıdılebılır..
izmite ankaraya felan mı gidiyorsunuz engin altı üstü sütlüce :D :D
SekoLive
15-09-2011, 15:45
beyler tek tek gelmeniz daha iyi olur :) ***** grupda birisi tahrik edince millet birbirinin üstüne sıkıyor.
beyler tek tek gelmeniz daha iyi olur :) ***** grupda birisi tahrik edince millet birbirinin üstüne sıkıyor.
bu daha mantıklı, b.pasaya kımse ugramasın herkes tek gitsin :D
araçlar temiz olsun fotolarda güzel görünmek isteyene duyurulur
ahu bahus ta olursanız iş bitimi magirusla gelirim :p :hehe: :hehe:
RottingChrist
15-09-2011, 17:51
kac kisi geliyor yarin saat kacta tam olarak nerde. ben birkac aracla biraz gec katilabilirim
onurkara
15-09-2011, 19:55
doru sölüyosun :) bilmeyenler için sölemiştim mesela ben :D
kac kisi geliyor yarin saat kacta tam olarak nerde. ben birkac aracla biraz gec katilabilirim
Timur abi sayı net belli değil ama gene 20 kişi ve üzeri oluruz saat 20.30 da toplanacagız sütlücede Çınaraltı et ve uykuluk
RottingChrist
16-09-2011, 09:57
oturup yemek falan mı iyeceksiniz yoksa sahilde çay çekirdek muhabbeti mi? ona göre gelelim.
Timur abi sayı net belli değil ama gene 20 kişi ve üzeri oluruz saat 20.30 da toplanacagız sütlücede Çınaraltı et ve uykuluk
abi iş çıkışı olacagı için birer yarım götütürüz sonrada akarız biryere gerçi ordada çay çorba var ama duruma göre bakarız
SekoLive
16-09-2011, 10:39
aslan bi yere akarsanzda yeri önceden belli edinde geç saate katılacaklar haberleri olsn ona göre gelsnler.
arkadaşlar hep aynı ekip olarak mı gidiosunuz yoksa dışardanda gelebiliyormuyuz?
arkadaşlar hep aynı ekip olarak mı gidiosunuz yoksa dışardanda gelebiliyormuyuz?
Tüm tech turkey üyeleri davetlidir
Seko takılırız orda baya geç gelecekler bana ulaşabilirler
532 366 33 95
RottingChrist
16-09-2011, 10:46
gelip geri dönen olmasın serkanın dediği gibi. orda yanlış hatırlamıyorsam boş park alanları var arabaları oraya bırakır hemde foto falan çeken varsa toplu çekim yaparız.
aslan bi yere akarsanzda yeri önceden belli edinde geç saate katılacaklar haberleri olsn ona göre gelsnler.
YavuzNaz
16-09-2011, 11:11
halısahanın karşısında okyanus var uykuluğu köftesi çok güzeldir park sorunuda yoktur, çınaraltı boktur. sütlücede mekanların gösterişli olmasına aldanmayın en berbat yerler oralar. afiyet olsun.
gelip geri dönen olmasın serkanın dediği gibi. orda yanlış hatırlamıyorsam boş park alanları var arabaları oraya bırakır hemde foto falan çeken varsa toplu çekim yaparız.
abi polisler de toplu çekim yaparsa :D
ok kadar çekici yoktur onlarda :D
Tüm tech turkey üyeleri davetlidir
Seko takılırız orda baya geç gelecekler bana ulaşabilirler
532 366 33 95
aslan , mangal varmı :D
ok kadar çekici yoktur onlarda :D
2007-2008 yazı bağdat cad. s operasyonunda :) kaç çekici vardı hatırlamıyorum çekmdilerini şöfrüyle sudaiye otoparka hapstmişlerdi .. hatta baskın anının videosu vardı :) benim hatırladığım gkd ysnvtec yanımdaydı :D kaçarken video çekiyorduk :D:D
aslan , mangal varmı :D
ızgara da var abi tavuk şiş kuzu şiş kanat adana urfa herşey mevcut abi buyur gel bekliyoruz
gelebilirsem muştuyu alır gelirim iyi olur
RottingChrist
16-09-2011, 12:29
en son sütülüce buluşmasında 40 a yakın araç vardı. kaldırımlar bile bize aitti buna ramen bir tek tepe lambası görmedim. gelen olursa da ben sizi tanımıyorum :P
poşetçay
16-09-2011, 12:35
en son sütülüce buluşmasında 40 a yakın araç vardı. kaldırımlar bile bize aitti buna ramen bir tek tepe lambası görmedim. gelen olursa da ben sizi tanımıyorum :Pşişman nie hbr wermiosun buluşma vardıda
RottingChrist
16-09-2011, 12:41
unuttum len seni herzamanki gibi. saat 8:30 da bizim şirketin otoparkında ol. beraber geçeceğiz.
şişman nie hbr wermiosun buluşma vardıda
gelebilirsem muştuyu alır gelirim iyi olur
Abi kesin bekliyorum Oğuz abide gelmeye çalışacak daywalker baya şenlik olacak gibime geliyor
2007-2008 yazı bağdat cad. s operasyonunda :) kaç çekici vardı hatırlamıyorum çekmdilerini şöfrüyle sudaiye otoparka hapstmişlerdi .. hatta baskın anının videosu vardı :) benim hatırladığım gkd ysnvtec yanımdaydı :D kaçarken video çekiyorduk :D:D
ysnvtec warsa hersey olabılır :D eskıden hızlı adamdı o :D
otopark olarak baktınız mı mekana? sıkıntı olabilir 20 küsür araba
otoparkta sıkıntı yok yer geniş ve kumsal :)
SekoLive
16-09-2011, 15:29
beyler otoparka girmeyin acemi bi şöförle orada olacam aksilik olsn istemem :D
beyler otoparka girmeyin acemi bi şöförle orada olacam aksilik olsn istemem :D
hahahha :D ben gelmıyorum wazgectım :D
OnurAvci
16-09-2011, 16:03
Araçları Eyüp Sultanda bırakıp taksi ile gidelim Engin :D
çuf çuf nerdesin sen ya arayacaktım seni konuyu görmemiştirsin diye ama iyi oldu çaf çuf gel
çuf çuf nerdesin sen ya arayacaktım seni konuyu görmemiştirsin diye ama iyi oldu çaf çuf gel
benım haberım warsa onunda haberı wardır abı merak etme ;) + bi 5-10 kısıye daha haber gıdıyo :)
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/95522-17-eylul-cumartesi-mangal-sanko-sanayi-sultangazi-4.html
<<buğra>>
16-09-2011, 16:49
sonuç olarak bu akşamki buluşma yeri neresi?
stegal abi yarında ordayız sizleri yalnız bırakırmıyız hiç
aslan abı sen kacta gecıceksın sutluce tarafına ? cıftlıktenmı gıdıceksın ?
aslan abı sen kacta gecıceksın sutluce tarafına ? cıftlıktenmı gıdıceksın ?
yok direk işten geçiyorum oraya saat 19.30 gibi orda olurum
SekoLive
16-09-2011, 19:22
beyler ne alemdesiniz
SekoLive
16-09-2011, 19:36
özgür abi bırak mustu abiyi kop gel bulusalm orda :D
özgür abi bırak mustu abiyi kop gel bulusalm orda :D
tam cıkarken aslan abı bekle serkan gelıyo dedı, 15dk senı bekledım yoktun pıyasada bu arada saat 23.15 flandı :D
60km/h gecmıyosun galıba :D
gelecektim serkanı aradım ama dağılacakmışsınız
minibüsün son servisi 12de anca bitti :)
SekoLive
17-09-2011, 07:59
engin oraya telefonu kapattıkdan sonraki geliş zamanım aslanın dediği 13 dk sen 12.dakikada gitmissin nişantaşından geldim haliyle sağ salim gelmek için ortalama süratle geldim :D kasımpaşanın içinden 100le geçmek akıl işi deildi :D senden sonrada eksınlar oldu biraz kacırdın :D
burak bu aksam gorsuelm :D
Bayrampaşalı
17-09-2011, 09:21
engin oraya telefonu kapattıkdan sonraki geliş zamanım aslanın dediği 13 dk sen 12.dakikada gitmissin nişantaşından geldim haliyle sağ salim gelmek için ortalama süratle geldim :D kasımpaşanın içinden 100le geçmek akıl işi deildi :D senden sonrada eksınlar oldu biraz kacırdın :D
burak bu aksam gorsuelm :D
seko aksam gelıyosun dımı sende :D
evet cınaraltı bencede seçm olark yanlıs 2-3 kere gittik şans verdik ne uykulugu uykuluk ne ortamı ortam
haklıymışsın seko .herkes bi yarım yiyeceek dediğinde kimse kalmadı ortada, adam esnaflıktan bi haber. bu arada foto.lar nerde yav ben göremedim
onurkara
17-09-2011, 18:29
20-30 kişi wardık adam çay bile wermedi illa en azından yarm köfte yiceniz diyo :D buarada resimler aslan abideydi koymadı heralde bekliyoruz :icon_tup:
ASLANNNN ABİİİİ nerdesın yaa,nerde resımlerrr
Resimler bende de bilgisayar bulursam yükleyecegim ama bu akşam eklerim galiba bana bu gidişle bir bilg. aldıracaksınız he
Resimler bende de bilgisayar bulursam yükleyecegim ama bu akşam eklerim galiba bana bu gidişle bir bilg. aldıracaksınız he
50 bin liralık tesissat var bi bilgisayar yok :D
SekoLive
19-09-2011, 10:01
50 bin liralık tesissat var bi bilgisayar yok :D
kasa alınıp c4 bağlansa 10tane monitor olur arabada :D bide sandalye atılıp bagaj açılırsa internet cafe gibi kullanılır :D
aslan eve pc alma ciddiym :) ben aldım pişmanım :D
zaten benim banbinolardan ne klavye kalır ne mouse nede ekran o yüzden daha zamanı var ama görüntüleri yüklerim bir ara daha yüklemediğim ralli videoları bile var düşün yani
haklıymışsın seko .herkes bi yarım yiyeceek dediğinde kimse kalmadı ortada, adam esnaflıktan bi haber. bu arada foto.lar nerde yav ben göremedim
barış orası degildi çınar altı onda maç yogunlugu varmış galiba
sütlüce org hep bi aksilikle başlıyor bitiyor çözemedim bi gariplik var :D
birisi boy abdesti almadan gelmiş :D
hadi yaa.doğrudur valla.neyse biz biliyoruz en azından nereye gitmiceğimizi.
lanetlenmiş olabilir :D uykuluk filan yalan en güzeli otopark muhabbeti
ben artık gitmeyi düşünmüyorum valla :D
ewet arkdslar warmı yarın aksam bşeyler? :) yapalım mı ufaktan.. ?
SekoLive
29-09-2011, 15:25
bende araba yok ve fena grip olma belirtileri var yarın netleşir durumum. :)
ve ortalıkda bi salgın başladı yine dikkat edin kendinize.
bende araba yok ve fena grip olma belirtileri var yarın netleşir durumum. :)
ve ortalıkda bi salgın başladı yine dikkat edin kendinize.
grip durumun warsa bize hiçç bulaşma :D
SekoLive
29-09-2011, 15:29
bulaşma deil bizle hiç buluşma yazaydın iyidi :D
bulaşma deil bizle hiç buluşma yazaydın iyidi :D
hahahahah :D :D bu iyiydiiii :D
AhmetYılmaz
29-09-2011, 15:47
Alibeyköy yakınlarında bişeyler olursa takip ediyorum konuyu katılırım. :)
çok güzel bir org.düşünüyorum yer buldum bir tane şahane bir yer ama bu hafta değil malesef
çok güzel bir org.düşünüyorum yer buldum bir tane şahane bir yer ama bu hafta değil malesef
havalar yawas yawas bozuyo abı,fazla gecıktırme ozmanda yagmura camura kalmayalım :)
doktor kozmetik işine benzemesin :D
doktor kozmetik işine benzemesin :D
sıkıntı yok yer ve mekan süper otopark sıkıntısı yok adamla konuştum kovmayacakmış bizi :)
sıkıntı yok yer ve mekan süper otopark sıkıntısı yok adamla konuştum kovmayacakmış bizi :)
hadi gidelim o zman :D
Evet beyler bu hafta toplanıyormuyuz şimdi ona göre mekan ile görüşecegim kimler gelebilir bugünden soralım tüm tech'e
burdan sorma ıle olmuyo abı, dha önce yasandı bılıyosun :D
ben arabayı sattım ama % 99 yıne gelırım... saygılar :)
onurkara
06-10-2011, 09:30
buluşma olursa bende yanınızdayım kısmetse :)
ev küçükköy validesuyunda
işyerim mahmutbey yolu başında
ama araba almadan gelemem gençler :) :)
arkdslar yapalım bseyler bi süredir gorusemıyoruzz :)
Küçükköy de otoparkta görüyorum burdaki araçların bazılarını.
ewet yapalım bişeyler çewremizde kimler var bi sıkıntımız oldugunda kıme ulasalım bılgılenme acısından da ıyı olur,kendı görüşüm :) hemde sohbet & tanışma faslı :)
arkdslar yapalım bseyler bi süredir gorusemıyoruzz :)
Engin Tepe
26-10-2011, 12:31
Bayramdan sonra artık istanbuldayım beni de aranız alırsınız artık :D,
Başakşehirdeyim ama sultangazi 7 dk. :)
arka askerıye yolundan gelırsen dıkkat et :D radar war yolun gırısınde ve cıkısında :)
gel tabi ticari sıkıntısı war :) ***** ticari ile uğraşan pek fazla kişi yok :)
OnurAvci
26-10-2011, 16:50
Cidden uzun süredir görüşmüyoruz. Ayarlayalım birşeyler... Aslan nerelerde Aslan? Yüzünü gören cennetlik adamın :D
bende diyorum yapalım bıseyler tanısmıs oluruz dıye..
OnurAvci
28-10-2011, 16:08
Bu akşam müsait olan arkadaşlar var mı?
SekoLive
28-10-2011, 16:16
arkladaşlar bu konu tamamen görevini bitirmstir coğu kişide görmüyordur :) yeni konuyla güzel bi bulusma yapalım
bu arada üstte yazılms aslan nerede? bilen varmı
Torun heryerden çıkıyosun yavrucan. baya aktifsin bu aralar .
OnurAvci
28-10-2011, 16:30
arkladaşlar bu konu tamamen görevini bitirmstir coğu kişide görmüyordur :) yeni konuyla güzel bi bulusma yapalım
bu arada üstte yazılms aslan nerede? bilen varmı
Açalım ve yapalım derim ben :)
Açalım ve yapalım derim ben :)
acıyım mı yenı konu :D yaa harbıden bu aslan abı uzun zamndır yok ya :confused:
OnurAvci
28-10-2011, 16:34
Aç Engin'im :)
aslanı en son körfezde gördüm ben :D
SekoLive
28-10-2011, 16:36
körfezde aslanı göremedim ben ama birisini görmesi iyi :) telefonu olan varsa bi arasın
engin konuyu sadece gop yapma :D gop eyüp alibeyköy okmeydanı şişli diye devam et :D yada avrupa yakası yap mahallecilik olmasın :D
Engin Tepe
28-10-2011, 16:37
arka askerıye yolundan gelırsen dıkkat et :D radar war yolun gırısınde ve cıkısında :)
Hadi yaa ne zman koydular yav istanbulda her yer radar oldu. :) :eek:
gel tabi ticari sıkıntısı war :) ***** ticari ile uğraşan pek fazla kişi yok :)
:) Her zaman :icon_tup:
YENI KONUYA BURDAN DEWAM ARKDSLAR :d
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/99849-gopasa-bpasa-cevresi.html
Evet beyler toplanmayalı 1 sene oldu neredeyse yarın şöyle ufaktanda olsa bir toplansak gelen gelemeyen herkeze teşekkürler
Bayrampaşalı
31-05-2012, 18:28
herkez yalan oldu herhalde kımseden ses soluk cıkmıyo :D
maslaktayım ama bu hafta gececiyim uygun oldugunda gelmek istrim
harbiden yaa uzun zamandır bseyler yapmıyoruz bı cay corba muahbbetı yapalım arkadaslar.
aslan abı yer olarak neresı olabılır ?
Bayrampaşalı
31-05-2012, 19:16
sen yaşıyomusun engin :D
Burak E.
31-05-2012, 19:46
haftaya arabayı alırsam orda olucam mevki neresi olsun carfur iyidi yaa
sen yaşıyomusun engin :D
ölümden dönsekte yasıyoruz, daha dogrusu sürünüyoruz :D
SekoLive
31-05-2012, 22:43
aöf sınavları var sonrasında bende olmak isterm :)
bu arada engin ne ölümden dönmesi hayırdır
aöf sınavları var sonrasında bende olmak isterm :)
bu arada engin ne ölümden dönmesi hayırdır
ilk oncelıkle sınawda basarılar :)
saglam bı kaza yaptıkta bı arkadsla aracı perte cıkarttık ama allah ın sevdıgı kuluymusuz sanırım :)
evet beyler bu akşam ufaktanda olsa toplanalım yer her zamanki gibi bayrampaşa carrefour olsun ne dersiniz ?
orhan_guney
01-06-2012, 09:54
aslında uzun zamandır hiç karşıda bir etkinliğe katılmadım.gelmeye çalışıcam.
burak_2885
01-06-2012, 10:49
Bende bayrampaşa yıldırımdayım uğramaya çalışırım. Kesin olucakmı onuda anlamadım konu çok uzun okuyamadım pek :)
Edit: konu çok yeniymiş meğersem :D
otomania
01-06-2012, 12:54
yer ve zaman belirtilirse katılmaya çalışırım
burak_2885
01-06-2012, 13:48
Evet arkadaşlar yokmu hareketlilik :)
ADMISE R1
01-06-2012, 13:50
Bende olmak isterim
volkan 207 gt
01-06-2012, 13:51
bende a.köydeyim eger toplanma kesin olursa katılmaya çalışırım...
Kimseden ses seda çıkmıyor gelen olursa saat 9 gib bayrampaşa carrefour otoparkında buluşalım yer mekan belli sezonu ufaktanda olsa açalım
SekoLive
01-06-2012, 13:51
Bende olmak isterim
ya bırak abiya... :D
orhan_guney
01-06-2012, 13:57
Aga sen bir kroki çizermisin karşıdan gelenler için. :)
Kimseden ses seda çıkmıyor gelen olursa saat 9 gib bayrampaşa carrefour otoparkında buluşalım yer mekan belli sezonu ufaktanda olsa açalım
Bayrampaşalı
01-06-2012, 13:58
seko ve orhan abı gelırse bende damlarım :D :D
zaten ıkı sokak üstümde kalıyo :D
Aga sen bir kroki çizermisin karşıdan gelenler için. :)
http://www.carrefour.com.tr/resim/haritas/bayrampasaharita.jpg
ADMISE R1
01-06-2012, 14:07
ya bırak abiya... :d
niye öle diyon la:D
SekoLive
01-06-2012, 14:08
niye öle diyon la:D
biz gittiğimiz zaman orda olmakl isteme :D biz yokuz orda olmak iste oldumu bu :D
ADMISE R1
01-06-2012, 14:09
Kardeşim seninle her zaman her yerde
SekoLive
01-06-2012, 14:11
Kardeşim seninle her zaman her yerde
eyvallah abi baştacısın :):icon_tup:
bu arada aksam 7-9 arası gopdayım :D müsaitsen bi çay ısmarlayabilrim.
orhan_guney
01-06-2012, 14:14
aga akşam 1 arkadaş var vtec almış denıycegiz onla denemem erken biterse gelicem. :)
seko ve orhan abı gelırse bende damlarım :D :D
zaten ıkı sokak üstümde kalıyo :D
Bayrampaşalı
01-06-2012, 14:26
aga akşam 1 arkadaş var vtec almış denıycegiz onla denemem erken biterse gelicem. :)
buraya gelın abı beraber denıyelım :)
orhan_guney
01-06-2012, 15:01
sana gelicem söz bir şekilde ama senle sürmem bayrampaşalı 1.8 turbo :) falan filanda var :)
buraya gelın abı beraber denıyelım :)
ADMISE R1
01-06-2012, 15:08
eyvallah abi baştacısın :):icon_tup:
Bu arada aksam 7-9 arası gopdayım :d müsaitsen bi çay ısmarlayabilrim.
kardeşim 20:00 20:30 arası goptayım
Bayrampaşalı
01-06-2012, 15:10
sana gelicem söz bir şekilde ama senle sürmem bayrampaşalı 1.8 turbo :) falan filanda var :)
muhabbet ederız abı nolcak ya :)
orhan_guney
01-06-2012, 15:37
Eywallah aga onun için gelicem diyorumya zaten senin için.tuncayımda oralardamı ? İ:)
muhabbet ederız abı nolcak ya :)
Bayrampaşalı
01-06-2012, 19:38
varmı gelen giden akşama sonuç nedir ?
21:20 de carrefour otoparkında kimseyi göremedim...:)
bende geri geldim...
burak_2885
01-06-2012, 23:35
Ben gelicektim düğün varmış haberim yok :D kiimse gitmemiş zten :/
Burak E.
15-06-2012, 19:30
evet yok mu bi buluşma muhabbet edelim :)
kimse yok mu huuu huuu.. :D
Burak E.
22-06-2012, 15:17
evet ***** cuma günü yok mu şöyle bi carfor buluşması :) yada ona benzer :)
burak iki haftadır bi senle benden ses çıkıyor kimseden ses yok...:D
Organizatör çıkarsa aranızdan bir tane gelirim ben
ADMISE R1
22-06-2012, 15:27
Bu pazar bi organizasyon yapın arkadaşlar
Bu pazar bi organizasyon yapın arkadaşlar
Abi var zaten org. hemde riva da
Bayrampaşalı
22-06-2012, 15:41
ben gelırım aram 2 dakka zaten :D
Burak E.
22-06-2012, 15:44
burak iki haftadır bi senle benden ses çıkıyor kimseden ses yok...:D
evet buranın başı organizatör kişisi lütfen konuya bekleniyorsunuz :)
aynen öyle oldu ya bi sen bi ben ses soluk yok :)
Organizatör çıkarsa aranızdan bir tane gelirim ben
aslan abı benım araba tekırdag da, sen cıftlıktenmı gıdersın iştenmı :D
hani yapalım ama otomobıl platformu bulusmasına yuruyerek yada mınıbusle gelmek ıstemıyorum hahaha :D :D
Engin benim arabada ruudvanda polish oluyor o getirecek akşam bende onlarla birlikte gelirim sen topla tayfayı gel yada ara onuru alsın seni
Engin benim arabada ruudvanda polish oluyor o getirecek akşam bende onlarla birlikte gelirim sen topla tayfayı gel yada ara onuru alsın seni
hee dur bı mesaj atıyım ona cepten.
aslan abi yapın bi güzellik toplanalım bu akşam :D
engin abi barış ağabeyide ararım ben,müsaitse alırım onuda...
Hadi beyler saat 18 e kadar netleştirelim paydos etmeden
Bayrampaşalı
22-06-2012, 16:00
aslan abı benım araba tekırdag da, sen cıftlıktenmı gıdersın iştenmı :D
hani yapalım ama otomobıl platformu bulusmasına yuruyerek yada mınıbusle gelmek ıstemıyorum hahaha :D :D
kanka gıdersenız banada bı mesaj at ugrarım ayaz la :D
kanka gıdersenız banada bı mesaj at ugrarım ayaz la :D
ayazla mı :D :D toplantı ıptal beyler :D
saat 18:00e kadar konuyu takıp edın arkadslarda 6 ya kadar kesınlstırrız, bende gelıcek bırısını arıyorum.
Bayrampaşalı
22-06-2012, 16:03
[QUOTE=ENGean;5973016]ayazla mı :D :D toplantı ıptal beyler :D
saat 18:00e kadar konuyu takıp edın arkadslarda 6 ya kadar kesınlstırrız, bende gelıcek bırısını arıyorum.[/QUOTE
nolcak la bınersın ustune eve bırakır işte :D :D :D
ben ugrarım bı kac kişide getırırım buyuk ıhtımal
aslan abi yapın bi güzellik toplanalım bu akşam :D
engin abi barış ağabeyide ararım ben,müsaitse alırım onuda...
tamam hacı iyi olur ;)
beyler aksam saat 20:30 carrefour acık otoparkında bulusalım. üst tarafta köşede, daha önceden toplandıgımız yerde..
saat 22:00 de kapandıgı ıcın 20:30 gelırsek 1,5saat takılabılırz o yuzden gec kalmayın :))
Burak E.
22-06-2012, 16:30
beyler aksam saat 20:30 carrefour acık otoparkında bulusalım. üst tarafta köşede, daha önceden toplandıgımız yerde..
saat 22:00 de kapandıgı ıcın 20:30 gelırsek 1,5saat takılabılırz o yuzden gec kalmayın :))
tmmdır orda olucam :) hangi köşe oluyor bu arka rafına dogru olan mı yoksa bhause yakın olan mı :)
Ön tarafında bauhaus tarafı
Burak E.
22-06-2012, 16:39
teşekkür ederim :)
Burak E.
22-06-2012, 19:42
Evet yerimi aldim bekliyorum arkadaslar :)
burak nerdesin beyler geldik hadin nerdesiniz
Burak E.
22-06-2012, 22:47
güzel bi akşam oldu güzel merconun arkası degilde ön tarafı kayıyordu :)
OnurAvci
22-06-2012, 23:21
Yapisiyor lastikler yaa :D bunca zaman onden cekis kullanan adamda on kayiyor herhalde ahahah
Burak E.
22-06-2012, 23:38
Yapisiyor lastikler yaa :D bunca zaman onden cekis kullanan adamda on kayiyor herhalde ahahah
hahahahha :) koskaca merco ön ceker oldu sayende bagımsız beyin devreye girio ön ceker yapıyor demi :)
güzel bi akşam oldu güzel merconun arkası degilde ön tarafı kayıyordu :)
benım altımdan koltuk kaydı bu seferde :P :D
Burak E.
23-06-2012, 00:08
benım altımdan koltuk kaydı bu seferde :P :D
hahahah :D :D bagaj toplanmıştır gene :D ben vurucak sandım o direk tarzi yere son anda topladı :D
Yiğit G.
23-06-2012, 02:10
pazargünü araç bakmaya gelicem oraya trafik nasıl olur acep :(
Burak E.
23-06-2012, 10:45
pazargünü araç bakmaya gelicem oraya trafik nasıl olur acep :(
yol acıktır haliçte biraz tıkanma var ama gerisi acıktı
Yiğit G.
23-06-2012, 13:32
yol acıktır haliçte biraz tıkanma var ama gerisi acıktı
eyw.......
ARkadaşlar bu cuma bulusalım mı ne dersiniz ? mekan aynı yer ?
Baya bir zaman geçmiş la üstünden konunun ama bence sıcak bir mekan olsun derim gerçi karar sizlerin genede
tamam ...yaz abi beni en başa...
SekoLive
20-11-2012, 10:21
ben yokum bu hafta,
ama yer konusunda aslana katılıyorm tepe başlarında dolanmayın oturun sohnbet muhabeet edin sıcak bi yerde :D
Baya bir zaman geçmiş la üstünden konunun ama bence sıcak bir mekan olsun derim gerçi karar sizlerin genede
ben yokum bu hafta,
ama yer konusunda aslana katılıyorm tepe başlarında dolanmayın oturun sohnbet muhabeet edin sıcak bi yerde :D
b.evler yayla tarafı olmasın kesinlikle...:D
Burak E.
20-11-2012, 10:26
Otoparkı olan bir yer olsun bence :D aramızda en cok gezen engin sen bulursun bir yer :D yaz benide :D
beyler sultancıfltıge gelırmısınız ? :D sankoya cok yakın bı yere :) efes tarzı takılalım :))
Burak E.
20-11-2012, 10:29
beyler sultancıfltıge gelırmısınız ? :D sankoya cok yakın bı yere :) efes tarzı takılalım :))
olabilir ben gelirim :D sonrası şanzelizyle bitmesinde :D
Neresi la bir tiyo ver bakim
abi belediyenın orası, onunde park war ya,parkın solundakı yol :D
bız hep ordayız, ayak ustu efes cekırdek fena gıdıyo, bı de sohbet muhbbet artarsa fena olur :)
Burak E.
20-11-2012, 10:33
bız hep ordayız, ayak ustu efes cekırdek fena gıdıyo, bı de sohbet muhbbet artarsa fena olur :)
biz dogal yollarla sıcak bir yer bulalım diyoruz adam alkolle ısıtmanın peşinde :D:p
bana uyar ben gelirim ayrıca yanımdan ayırmadıgım herkezinde severek izledigimiz oyuncak ayımız oguz da gelicek :D
olur olur...:)