PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkish Coilover

tuncayakyz
15-07-2011, 20:29
Arkadaşlar slm,
Hangi araç olursa olsun, hangi model olursa olsun hiç farketmez.İzmit Atatürk Oto sanayide çok değerli bir ustamız var bu zamana kadar binlerce coilover yapmıştır.Fiyat bakımından oldukça uygundur.Hatta uzun yoldan gelenlere çok iyi bir güzellikte yapmaktadır.İlgilenenler arayıp araştırabilirler..
Saygıyla...

Ome_RS
15-07-2011, 20:32
Cantürk mü?

tuncayakyz
15-07-2011, 22:31
Evet Cantürk Süspansiyo...
Geçen yanına gidip tanıştım.Çok mülayim ve çok yetenekli bir abimiz..Paraya pula meraklı biri değil önce yaptığı işin sağlamlığına ve doğruluğuna bakıyor.Daha önce Maslak sanayideymiş sonra Kocaeli'ye gelmiş..İstanbullu arkadaşlar sanırsam tanırlar..

berkay_aydin
15-07-2011, 22:38
Benim hiç işim olmamıştır önünden dahi geçmemişimdir ancak ismini duymuşluğum var kötü yorum duymadım forumun %60'ı biliyordur...

Oznsrl
15-07-2011, 22:42
namını çok duyduk herkez yaptıgı işten memnun :) yarın sabah erkenden bende gidicem bi aksilik çıkmazsa inş :)

yavuz364
15-07-2011, 22:46
Yaptığı işten birkaç fotoğraf koyması mümkün olan arkadaşlar varsa güzel örnek olur :)

alex
15-07-2011, 22:48
YAVU364 SANIRsam melihin biloyu yapan :)

tuncayakyz
15-07-2011, 22:53
yavuz senin bilmen lazım aslında kanka...

yavuz364
15-07-2011, 22:57
Ya ben motora bakmaktan kozmetik ile pek ilgilenemiyorum :)
Zaten çok duydum, devamlı gidip geliyorlar da hiç kısmet olmadı gidip görmek..

yavuz senin bilmen lazım aslında kanka...

emresener
15-07-2011, 22:59
canturk'u artık tanımayan kalmadı. arabamı 2hafta önce oldu yaptıralı gayet memnunum :D aynen çok iyi bi abimizmiş kendısı pazar gunu evinden kalktı geldi saolsun halletti işimizi..

cbrracingteam
15-07-2011, 23:00
fiyatları ney acaba ? sadece önlere düşünüorum bnde tokattan gidip gelsem değermi acaba ?

eser
15-07-2011, 23:00
Kolayli,omer-fe adli arkadaslarimiz sayesinde Murat ustamizi forumda bircok arkadasimiz tanir bir cok arkadasimizin arabasi orda basilmistir.Kisaca canturk amortisoru forumun % 90 i bilmektedir

HALUK
15-07-2011, 23:01
:) yeterince tanınıyor cantürk ve kolaylı ;)

S.Özeren
15-07-2011, 23:03
4-5 tane falan araç götürdüm oraya Murat abi gerçekten çok iyi bi esnaf :)

Murat Özcan
15-07-2011, 23:10
sitede br çok arkadasımız yaptırmıstı aracını cokta memnunlardı basta haluk abim,kendilerinin çok iyi bir esnaf oldugunu herkes soyler

FaBeRgE
15-07-2011, 23:12
izmit tayfası sağolsun ezberledik artık :) Bende şimdiye kadar bir şikayet duymadım...

HALUK
15-07-2011, 23:17
sitede br çok arkadasımız yaptırmıstı aracını cokta memnunlardı basta haluk abim,kendilerinin çok iyi bir esnaf oldugunu herkes soyler

cantürk sayesinde arabanın altı kabuk degiştiriyor :) her tümsekte her sette imzamız var allaha şükür :)

aslında basıklık degildi benim amacım yol tutuştu arablar gibi 200 le vuramasakta direksiyona kendi capımızda geziyoz otoyolda ;)

murat sende yaptır çok büyük rahatlık indiriyorsun kaldırıyorsun cantürkle sen bunu hep yapıyorsun :)

tdipower
15-07-2011, 23:20
peki fiyatlar ne alemde ortalama? araca göre değişiyordur illaki ama ne civarda masrafları oldu yaptıranların yazarlarsa seviniriz :)

emresener
15-07-2011, 23:22
peki fiyatlar ne alemde ortalama? araca göre değişiyordur illaki ama ne civarda masrafları oldu yaptıranların yazarlarsa seviniriz :)

Ön-Arka 800TL.
Sadece Ön 450 TL.

Sadece öne yaptırırsanız, arkayıda amortisör yay'dan ayarlatırız. Onunda takribi tutarı 100TL civarı olur.

Gibi bir iletisi var buna güvenip gittik birazda arac başında ağladık yardım ettiler fiyatta biraz daha tabi.

HALUK
15-07-2011, 23:24
yemek içmek dahil 4 adet coil için pazarlıkla 800 tl verdim sabah başladı akşam bitti ;) orjinal amortisörler bende kaldı tüm malzeme kendisinden ;) dükkanda ekranı kayık bir pc ve sınırsız internet mevcut :)

berkay_aydin
15-07-2011, 23:27
yükseklik alçaklık ayarı yapabiliyor muyuz peki ? eğer öyleyse gerçekten düşünürüm sonuçta çok hızlı giden bir araca sahip değilim :)

HALUK
15-07-2011, 23:33
12 cm indir 12 cm kaldır ;)

S.Özeren
15-07-2011, 23:49
tavsiye biraz havalar serinleyince gidin :D

gökberk
16-07-2011, 00:11
Ben bugüne kadar şikayet eden duymadım... Çoğu kişiye tavsiye ettim yakın arkadaş çevremden
Çoğu kişi de aracını alçaltmak olsun orjinal amortisörlerinin tamiri olsun hiç bir sorun yaşamadılar..
Ama gel gör ki ben hala leyleğim :D

M.Sözge
16-07-2011, 00:26
murat abi candır bugüne kadar hiç şikayet duymadım.kısmetse yakında bende gidicem

tuncayakyz
16-07-2011, 00:37
İstanbuldaki çoğu arkadaş bilir aslında izmit'te çok büyük bir potansiyel var.Zengin memleket modifiye sektörüne çok ama çok ihtiyacı olan bir kent çoğu izmitli bende dahil istanbul'a veya Ankara'ya bileniyoruz.Aslında izmit'in profesyonel bir garaja ihtiyaca var..Cantürk inşallah bir başlangıç olur.İstanbul'a git gel yapmaktan artık yorulduk.Yakıt parasıda cabası oldu yani..:D:D:D
Bu arada İzmitlilere bir tiyo vereyim.Tam kesinleşmemekle birlikte yüzden fazla modifiyeci arkadaş topluluğu izmit belediye başkanından sanırım pist istemişler.Hem drag hemde roll için yaklaşık 2 km lik düz bir alan aranıyormuş.Hayırlısı olur diyelim inşallah bu proje gerçekleşirse İstanbuldaki arkadaşlarıda bekleriz artık :D

gökberk
16-07-2011, 00:44
Roll için 2 km'lik pist yeterli olur mu ki ?

HALUK
16-07-2011, 00:45
aman diyim hazır olanı kapatmasınlarda :)

tuncayakyz
16-07-2011, 00:47
Tam bilemiyorum ama Almanya'daki pist gibi hemen ilk 200mt içinde sıkılmaya başlanırsa gayet yeter bence çünkü Avrupadakiler de aynı sanırım..

gökberk
16-07-2011, 00:51
Aynen şu körfez time trial ve de drag yarışları için faaliyete geçse çok güzel bir organizasyonla büyük patlama yapacak gibi...
Hayırlısı, böyle haberleri duymak güzel. Umarım icraate geçer.

HALUK
16-07-2011, 01:02
Tam bilemiyorum ama Almanya'daki pist gibi hemen ilk 200mt içinde sıkılmaya başlanırsa gayet yeter bence çünkü Avrupadakiler de aynı sanırım..

roling otoban sporlarının atasıdır, pist te yapılabilesi bir olay degildir. adamlar 3. viteste yan yana gelmek üç korna yapmak basıp gitmek ve +200 km/h hızlara ulaşıp sonlardırmak için 2 km imkansız bir uzunluk ;)
allah muhafaza 2 km sonra kim daha önce patlar yarışması olursa o piste uyar :)

o arkadaşlar belediye başkanına sen bu pistin sponsorlugunu yap bize yeter deseymiş keşke ;)

ramo35
16-07-2011, 04:22
şimdi bilmiyorum burda soruma cevap vericek olan varmıdır ancak anladığım bendeki amortisör yay bende kalıyor ve onlar bana kendi yaptıkları amortisör yay ikilisinden coilover veriyorlar buraya kadar problem yok ancak sorum şu ben benim elimdeki xxx marka yayı mı versem yoksa onların seçtigi yayı mı kullansam coilover da + sı - dencek bir durum olurmu marka yay kullansam yoksa onların seçtigimi? xxx marka yay coilover da kullanılabilirmi?

zorbeykesman
16-07-2011, 04:53
Ne eksısı var?

ef186
16-07-2011, 04:55
oldum olasi su kafamiza gore yaklastirdik kafamiza gore sertlestirdik spec isleri anlayamadim kafam almadi ...

Coilover ile ahmet mehmet ustalarin yaptiklari malzemeler bir degildir olamaz ayrica keske olsa ...

Bu isler okadar basit argesiz arastirmasiz yapilacak isler degil .
Yagini degistirdim sert oldu kestim kisa oldu sonuc ?
Kim olursa olsun ustaya nekadar sayginiz olursa olsun argesi olmayan hicbir firmanin runune Coilover diyecek kadar guvenmeyin .

bykarakus
16-07-2011, 08:13
Ben e36 ya coil yaptirmayi dusunuyorum sizce canturk mu namistain mi daha sorunsuz kaliteli ve uygun fiyatli ???? Birde canturkte karar kilsam yapip gonderebilirmi ben ist taktirabilirim ????

berkay_aydin
16-07-2011, 09:50
En son nam'da yapılan coil kırıldı diye hatırlıyorum yalan/yanlış olabilir..

SifirinciMurat
16-07-2011, 10:16
coiloveri bosverelim de, verilen bir spring rate'te yay yapabiliyor musunuz?

Ö.öztüRk
16-07-2011, 10:17
Ben Mustafa aracılığıyla 206 HDi'ye istettim arac bizden sonra 4 kişiye satıldı hepsine soruyorum bi sıkıntı yok cok iyi diyor:) her defasında ellerine sağlık diyorum murat abi :)

Murat Özcan
16-07-2011, 10:27
bazı beledıye baskanları tunıng sektörünü destekliyor gencler için ellerinden gelenı yapıyor,bazılarıda buluşma yapılcak toplanılacak alan bile vermıyorlar :S

Ö.öztüRk
16-07-2011, 10:29
Malesef böyle ekipler ayrılmıyor kafamızdan ne olacak diye :)

tuncayakyz
16-07-2011, 10:36
roling otoban sporlarının atasıdır, pist te yapılabilesi bir olay degildir. adamlar 3. viteste yan yana gelmek üç korna yapmak basıp gitmek ve +200 km/h hızlara ulaşıp sonlardırmak için 2 km imkansız bir uzunluk ;)
allah muhafaza 2 km sonra kim daha önce patlar yarışması olursa o piste uyar :)

o arkadaşlar belediye başkanına sen bu pistin sponsorlugunu yap bize yeter deseymiş keşke ;)

bizimkiler 3 kornaya basıncaya kadar 2km yi harcıyor bırak geçenlerde oluyor ama bunun sebebi var onlar trafik içindeler ve mecburlar.:D ama işin aslı aşağıdaki video gibi olmalıdır ve burdaki uzunluğu siz kesin öyle 4-5 km değil dediğim gibi en fazla 2.5 km geçmez bence adamlar anında simetri olup basıyorlar..Çünkü burda trafik yok ve yol bolca geniş sanırım 2-2.5 km bence yeterli olur..

gSYTNpsCopM

tuncayakyz
16-07-2011, 10:39
Ayrıca bizdeki araçlar 200+ hızlara çok kısa sürede çıkamıyorlar.Bu örnekteki gibi araçlar yok bizde belki yüz videoda bir gelir böyle araçlar.Bu faktörde var tabiki...

tuncayakyz
16-07-2011, 10:43
bazı beledıye baskanları tunıng sektörünü destekliyor gencler için ellerinden gelenı yapıyor,bazılarıda buluşma yapılcak toplanılacak alan bile vermıyorlar :S

Valla İzmit Belediye başkanı bu konuda çok hassas ve elinden geleni yapıyor.Spora ve sporcuya destek vermeyi çok seven biri diyeyim..Türkiye'nin hiçbir şehrinde olmayan amatör takımlar için yaptırmış olduğu bir stadyum var.Yakında açılışı olacak inanın görmeniz gerekiyor.Kadir has stadının nerdeyse üstü açık hali diyeyim.Çoğu süperlig takımının bile böyle stadı yok..

34tb9544
16-07-2011, 10:52
Konu coiloverdan nereye gidiyor araba araba fiyatı degisiyormu bu coiloverun yoksa sahinede aynı BMW yede aynı mı?

SekoLive
16-07-2011, 10:58
Konu coiloverdan nereye gidiyor araba araba fiyatı degisiyormu bu coiloverun yoksa sahinede aynı BMW yede aynı mı?

Şahin varken sormuştum fiyat fix demişlerdi :) bende şahin için pahalı olacağndan vazgeçmştim :D

34tb9544
16-07-2011, 11:17
Fix price how much miş kanka?

SekoLive
16-07-2011, 11:20
450 idi sanrım :D pricesi :D

cbrracingteam
16-07-2011, 11:46
arkadaşlar can türk abimizin telini alabilirimiyim =)) siparişi telden geçim diyorum ;)

tuncayakyz
16-07-2011, 11:49
oldum olasi su kafamiza gore yaklastirdik kafamiza gore sertlestirdik spec isleri anlayamadim kafam almadi ...

Coilover ile ahmet mehmet ustalarin yaptiklari malzemeler bir degildir olamaz ayrica keske olsa ...

Bu isler okadar basit argesiz arastirmasiz yapilacak isler degil .
Yagini degistirdim sert oldu kestim kisa oldu sonuc ?
Kim olursa olsun ustaya nekadar sayginiz olursa olsun argesi olmayan hicbir firmanin runune Coilover diyecek kadar guvenmeyin .

Çok haklısınız fakat bu tür işler imkan dahilinde yapılabiliyor.Benim araç Rover Turbo ingiltere'de AVO marka coilover seti var 590GBP+120gbp shipping+vergi hadi maddi olarak alması ayrı bir sorun getirtilmesi ayrı bir sorun haksızmıyım sizce?Ayrıca ustanın hakkını yememek gerekir diye düşünüyorum.Çünkü 7 senedir bir tek sorun yaşamadık diyor.Bu az bir süre değil...

tuncayakyz
16-07-2011, 11:55
arkadaşlar can türk abimizin telini alabilirimiyim =)) siparişi telden geçim diyorum ;)

Kimse sakın yanlış anlamasın bu bir reklam değildir.Bu tamamen coilover merakı olup, maddi durumlardan dolayı alamayan arkadaşlara bir öneridir.

Cantürk Amortisör Kocaeli >>> 0 535 349 61 76

cbrracingteam
16-07-2011, 12:07
Kimse sakın yanlış anlamasın bu bir reklam değildir.Bu tamamen coilover merakı olup, maddi durumlardan dolayı alamayan arkadaşlara bir öneridir.

Cantürk Amortisör Kocaeli >>> 0 535 349 61 76

tşk car-deşş =))

Oznsrl
16-07-2011, 14:13
sabah erkenden gidip hallettim işimi.yola çıktktan snra aradım ankaraya gitmesi gerekiyomuş sağolsun madem çıktın yola gel bekliyorum dedi.onun dışında fiyatta bi yanlış anlaşılma oldu istediğim şeyi yanlış anlatmışım gittim dedm abi ben dönüorum o zaman :) yok kardeşim olurmu öyle şey buraya kadar gelmişsin dedi lafını bile yapmadı.cidden bahsedildiği gibi çok iyi bi insan.

serkan ünlüü
16-07-2011, 14:31
En son nam'da yapılan coil kırıldı diye hatırlıyorum yalan/yanlış olabilir..

nam ,gördügüm en düzensiz en disipsiz çalışanlarıyla olan bi dükkan işciligi desen canım okadar yandıki daha kapısından bile gecmem:mad:kendi düşüncemdir :o

VTEC®
16-07-2011, 15:12
Cantükçüler size bir sorum var, arkadaşım 206 hdi aldı, 3.5 yay taktık, arkadan torsiyondan indirdik ama kafa yeteri kadar basılmadı hatta arkası yüklü gibi oldu. coil yaptırmadan mili kısaltarak en azından arka ve önü dengeleyerek amortisör yapsak sadece önler için yaklaşık maliyet ne olur???

aposport
16-07-2011, 17:18
nam ,gördügüm en düzensiz en disipsiz çalışanlarıyla olan bi dükkan işciligi desen canım okadar yandıki daha kapısından bile gecmem:mad:kendi düşüncemdir :o

nam a nalet ettiğim günün üzerinden 4 sene geçti hala batmadı. haram zıkkım olsun... :ofk:

Melih-Ö
16-07-2011, 17:35
Cantürkcüyüz her daim :)

Melih-Ö
16-07-2011, 17:36
Cantükçüler size bir sorum var, arkadaşım 206 hdi aldı, 3.5 yay taktık, arkadan torsiyondan indirdik ama kafa yeteri kadar basılmadı hatta arkası yüklü gibi oldu. coil yaptırmadan mili kısaltarak en azından arka ve önü dengeleyerek amortisör yapsak sadece önler için yaklaşık maliyet ne olur???

Abi tahmini fiyatım 100 tlyi geçmez. Amortisör tablası aşağıya alınır yaya dokunulmadan milde kesilir amortisörde sertleştirlir :)

HALUK
16-07-2011, 21:49
sabah erkenden gidip hallettim işimi.yola çıktktan snra aradım ankaraya gitmesi gerekiyomuş sağolsun madem çıktın yola gel bekliyorum dedi.onun dışında fiyatta bi yanlış anlaşılma oldu istediğim şeyi yanlış anlatmışım gittim dedm abi ben dönüorum o zaman :) yok kardeşim olurmu öyle şey buraya kadar gelmişsin dedi lafını bile yapmadı.cidden bahsedildiği gibi çok iyi bi insan.

insan ;) helal olsun aldıgı paraya ;)

_Burak_
16-07-2011, 22:21
amortisör tamiri yapıldığı zaman
orjinalin aynısı gibi oluyor mu
onların fiyatları tahmini nedir bilen var mı ?

VTEC®
17-07-2011, 12:55
Abi tahmini fiyatım 100 tlyi geçmez. Amortisör tablası aşağıya alınır yaya dokunulmadan milde kesilir amortisörde sertleştirlir :)

teşekkürler kardeşim :)

gökberk
17-07-2011, 13:03
amortisör tamiri yapıldığı zaman
orjinalin aynısı gibi oluyor mu
onların fiyatları tahmini nedir bilen var mı ?

Biz 4 amortisörü patlak ae92'i tamir ettirdik... Önden de çok az miktarda düşürttük.

Bence çok da iyi oldu...Sekme yok...Sertleşmesi normal...Olabildiğince konforlu ve tok bir his veriyordu...

Orijinal amortisörleriyle nasıldı bilmiyorum ama..

Tavsiye ederim.

rebel
18-07-2011, 06:22
agrasif viraj kabiliyeti nasıl ? birde usta kamber/toe ayarı verebiliyormu ıstersek ? bunun fiyatı nedir acaba ustayı tanıyan bılen arkdaşlar yanıtlarsa sevınrım .

Oznsrl
21-07-2011, 11:42
İşlemden sonra böyle oldu araç resm pek net değil ama belli oluyor :)

http://hizliupload.com/img/75997159343255580920.jpg (http://hizliupload.com/) Hizliupload.com (http://hizliupload.com)

tuncayakyz
21-07-2011, 16:11
agrasif viraj kabiliyeti nasıl ? birde usta kamber/toe ayarı verebiliyormu ıstersek ? bunun fiyatı nedir acaba ustayı tanıyan bılen arkdaşlar yanıtlarsa sevınrım .

Kardeş ne istersen en iyi şekilde yapıyor kendisi güvenebilirsin yani..

Yogi
21-07-2011, 16:20
yükseklik alçaklık ayarı yapabiliyor muyuz peki ? eğer öyleyse gerçekten düşünürüm sonuçta çok hızlı giden bir araca sahip değilim :)

bizim araçlara göre fk coiloverlar war 700 liraya türkiyeye geliyor

TaGo
21-07-2011, 16:36
GC8 coiloverı oldukça maliyetlidir. Sıkıntısız yaparmı bu arkadaşlar?

Slmcnsl
21-07-2011, 16:59
cantürk candır =)

TarikS
21-07-2011, 17:58

Genel olarak 1-2 kez daha ayara gitmek gerekebiliyor diye duydum ben, ama buyuk sorun cikmiyormus ve sorunsuz olana kadar ilk defa yapiyormus gibi ugrasiyormus

tuncayakyz
21-07-2011, 19:00

Zaten Maslak sanayiden ayrılma biri Türkiye'de bayağı tanınan bir isim.Kişilik karakter on numara adam gibi adam diyebilirim.Yaptığı işin mezara kadar arkasında ve bu işi sorunsuz yapan isimlerden biri diyeyim.Şuanda ben kendine çok yakın olduğum için sık sık yanına gidiyorum.İnanın hiç abartmıyorum Türkiye'nin her yerinden gelenler var.

imparatoR
21-07-2011, 19:43
şimdi bilmiyorum burda soruma cevap vericek olan varmıdır ancak anladığım bendeki amortisör yay bende kalıyor ve onlar bana kendi yaptıkları amortisör yay ikilisinden coilover veriyorlar buraya kadar problem yok ancak sorum şu ben benim elimdeki xxx marka yayı mı versem yoksa onların seçtigi yayı mı kullansam coilover da + sı - dencek bir durum olurmu marka yay kullansam yoksa onların seçtigimi? xxx marka yay coilover da kullanılabilirmi?

bende merak ettim bunu

TaGo
21-07-2011, 21:51
Evet bende merak ediyorum. Simdi gc8 e uyacak amortisor ve yayi nerden bulacak?

TarikS
21-07-2011, 21:53

Amortisorleri kaynakla falan arabalara uyarliyorlarmis, yaylar icin de oturacak bir sey bulduktan sonra boyunu keserek ayarliyorlarmis

Hic izlemedim, yaptirmadim ama cok sordum ettim, o yuzden -mis'li -mus'lu yaziyorum

ruudvan
21-07-2011, 22:19
bende merak ettim bunu

Amortisorleri kaynakla falan arabalara uyarliyorlarmis, yaylar icin de oturacak bir sey bulduktan sonra boyunu keserek ayarliyorlarmis

Hic izlemedim, yaptirmadim ama cok sordum ettim, o yuzden -mis'li -mus'lu yaziyorum

coil yayları standart ayar aparatıda standart amorstısor mıllınden kovanından vs sınden dukkanda yuzlerca var dolsayısıyla sıkıntı olmaz merak etmeyın.en kotu kendı arabanızın suspansıyonlarını kullanır oda çok bulunmıcak bı arabanız varsa.

B.Battal
21-07-2011, 22:27

Sen daha neyin misini musunu yapiyorsun be adam 30 lira mazot at cik yola :D

mustafa_KYR
01-08-2011, 16:33
bir arkadas daha sormus sanırım. ben kendı aracımın yay amortisörlerini mi gönderiyorum yoksa o yay+amortisör yapıp bana mı gonderıyor orj. duruyormu bende ?

GokhanK.
01-08-2011, 19:39
aracınızın üstündeki orjinal yay + amortisörü çıkarıp size veriyor. aracınızın birebir orjinal amortisörlerinden kendisinde oluyor yada alıyor coil yapıyor murat usta.

C!N
01-08-2011, 21:38
Ben Mustafa aracılığıyla 206 HDi'ye istettim arac bizden sonra 4 kişiye satıldı hepsine soruyorum bi sıkıntı yok cok iyi diyor:) her defasında ellerine sağlık diyorum murat abi :)

206 için nasıl oluyor? Arkaları da indirip kaldırma imkanımız oluyor mu, yoksa sadece önlere mi işlem uygulanabiliyor? Ayrıca yükseltme alçaltma işlemlerini kendimiz yapabiliyor muyuz?

gökh@n_gr
02-08-2011, 00:37
206 için nasıl oluyor? Arkaları da indirip kaldırma imkanımız oluyor mu, yoksa sadece önlere mi işlem uygulanabiliyor? Ayrıca yükseltme alçaltma işlemlerini kendimiz yapabiliyor muyuz?

206 nın arkalar torsiyon isteğin gibi indirip kaldırabilirsin

MKT
02-08-2011, 07:59
konuyu yeni gördüm bu paralara bukadar kaliteli bir sistem yapıyorsa bence çok güzel bir hizmet bu.Haluk abi geldiğimde senin arabaya bakarım bi eğer hoşuma giderse bende integraya yaptırrım satmazsam.integraya şart coilover tarzı bişeler.Beşik gibi yaylanıyorum yolda.

cetinkaya55
03-08-2011, 17:25
Bu işi Adana'da yapan var mı? tavsiye edilir mi? adanalı arkadaşlara sormak isterim...

eanday
16-08-2011, 20:19
Ben istanbuldan giidp geliyorum. Murat abi ilk başta insan olarak cok iyi biri. Yiyici esnaflardan değil. Bana ilk yaptığı coilden memnun kalmadım tekrar gittim para önemli değil istersen orj haline çevirelim paranı vereyim gibi birşey söyledi. O zaman anladım körfeze kadar boşuna yol yapmadığıma. Memnuniyet ön planda herkeze tavsiye edebilirim.

Serkan06
16-08-2011, 20:32
palio ya yaparmı acep ? dip basıklık ve sonra leylek modu?

34tb9544
17-08-2011, 00:29
canturk murat abının numarası varmıdır kımsede acaba ?