Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Jant Sahtekarı Daha
Arkadaşlar mart ayında sahibindende yine böyle bir ilandaki jantı almak için adamlara para göndermiş ve dolandırılmıştım. Bu ilanda yine o şekilde bir fake ilan,adama mesaj attım adresini alabilirmiyim bugün gelip elden alıcam dedim Ayvalık'a gel veriyim adresi diye mesaj yazmış. Kardeş zaten tatil için Akçay'dayım adresi verirsen o tarafa geliyorum dedim mesajı okuduğu halde cevap yazmamış. Dikkatli olun bunun gibi itlere para kaptırmayın...
BROCK B1 ARADIĞINIZ JANT BURADA - En uygun jant lastik fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-brock-b1-aradiginiz-jant-burada-54354987/detay/)
aman gani sahibinden e bile girme sen :)
34btr1907
16-07-2011, 12:20
akçaydan yeni geldim orda olsam kovalardım bu laleyi eğer gerçekten ayvalıktaysa orda olanlar varsa bi tezgah yapsa ibreti alem için agız burun komaya soksa ya postaneden çekerken parayı
aman gani sahibinden e bile girme sen :)
Çetin ben ağzımın payını aldım,sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş :D
akçaydan yeni geldim orda olsam kovalardım bu laleyi eğer gerçekten ayvalıktaysa orda olanlar varsa bi tezgah yapsa ibreti alem için agız burun komaya soksa ya postaneden çekerken parayı
yok hocam nerede,Ayvalık'a hayatları boyunca gitmemiştir bu totoşlar. Bir yerden başkasının üzerine kayıtlı bi hat buluyorlar veya başkasının adına açtırıyorlar bu telefon numaralarını adres fake,ilan fake benim gibi bir safta çıkıp güvenip bunlara parayı gönderince duman oluyorlar.Son zamanlarda iyice arttı,çok insanın parasını aldılar bu şekilde.
Sabit bir topic yapılsa iyi olur sahibinden.com'da ki sahtekarlar diye ne derler sayın adminler?
34btr1907
16-07-2011, 18:12
yok hocam nerede,Ayvalık'a hayatları boyunca gitmemiştir bu totoşlar. Bir yerden başkasının üzerine kayıtlı bi hat buluyorlar veya başkasının adına açtırıyorlar bu telefon numaralarını adres fake,ilan fake benim gibi bir safta çıkıp güvenip bunlara parayı gönderince duman oluyorlar.Son zamanlarda iyice arttı,çok insanın parasını aldılar bu şekilde.
benim kuzenin başına geldi senin başına gelen basiret bağlanıyor demişti unuttu gitti ,savcıdanda hiçbirşey çıkmadı onlarda hikaye...
bi adam kimliği kaybediyor bu çakallar bulup bu dümeni yapıyor poliste tc den o adamı aldı ama adamın dünyadan haberi yok öle kapanmıştı konu...
hat genelde açık hat ,satıyorlar dışarda kayıtlı değil hiç bir yere ama bu adam kapora istediği zaman bi adres vermek zorunda sonuçta paranın yatması için... kredi kartı yada atm kullanmıyorum postaneden göndersem ,sende ordan kargoyu yap diyip tezgah kurulabilir söyledği postaneye .bizim kuzen postaneye yollamıştı havaleyi mesela tabi ben şimdi yazıyorum başımıza geldikten sonra kafa çalıstı giden gitti ayrı konu zamanında...
oguzhan999
16-07-2011, 20:02
Sabit bir topic yapılsa iyi olur sahibinden.com'da ki sahtekarlar diye ne derler sayın adminler?
Aslinda Ben dedigin gibi bi konu actin amA yon. Silmis belkide bu site ile ilgisi olmadigindan silinmistir olabilir
gani abi dikkat et aman :)