Orijinalini görmek için tıklayınız : M Supra vs ZX10 vs 1000RR
tuncayakyz
17-07-2011, 15:00
Bu araç Ankara'nın değilmiydi.Çok iyi yaaa...
NjzhYBWPuig&feature=related
çok eskı bı vıdeo zaten yazıyor 2008 yılının
Turkıyede baska MSUPRA yapılmadı oda Ankara da Ismaıl abının arabası.
tuncayakyz
17-07-2011, 15:06
Abi mükemmel hızlanıyor duruyomu acaba hala..
ProdriveSTI
17-07-2011, 15:09
Eşi benzeri yok,duruyor halen...
Emre İlbi
17-07-2011, 21:34
abi yanlış anlamada sen bayağı bi geri kalmışın :D
Msuprayı bırak türkiyeyi, dünya tanıyor :)
Best of 2008 : les plus belles préparations (http://www.caradisiac.com/Best-of-2008-les-plus-belles-preparations-28885.htm)
sonra bu videoyu tiiye alan bir video vardı drag yarısları msupra ile busanın bu videodaki busalar 300 kesiyor filan deniyordu msupra burada sanırım 354 gibi kesiyordu :)
tuncayakyz
17-07-2011, 21:53
[QUOTE=Garaj38_EMRE;2446592]abi yanlış anlamada sen bayağı bi geri kalmışın :D
Est kardeşim sende yanlış anlamazsan bende şunu söylemek isterim;
Hep ileride kalmak için kendime hiçbir faydası olmayan boş videoları takip edip saçlarımı dökeceğime, canımın istediği vakit sadece zevk ve keyif alarak bu işleri takip ederek geri kalmayı tercih ederim.İnsan hayatında önce sağlık ve ardından huzur gelir.Msupra'nın normalde bana ne faydası var hiçbir faydası yok..Kim yaptıysa ellerine sağlık bize sadece tebrik etmek düşer.Haa ben video yu yeni gördüm ve yorum yaptım olay sadece bundan ibarettir..:)
daha yeni geçen bindim, daha hızlı suanda :)
Emre İlbi
17-07-2011, 22:01
[QUOTE=Garaj38_EMRE;2446592]abi yanlış anlamada sen bayağı bi geri kalmışın :D
Est kardeşim sende yanlış anlamazsan bende şunu söylemek isterim;
Hep ileride kalmak için kendime hiçbir faydası olmayan boş videoları takip edip saçlarımı dökeceğime, canımın istediği vakit sadece zevk ve keyif alarak bu işleri takip ederek geri kalmayı tercih ederim.İnsan hayatında önce sağlık ve ardından huzur gelir.Msupra'nın normalde bana ne faydası var hiçbir faydası yok..Kim yaptıysa ellerine sağlık bize sadece tebrik etmek düşer.Haa ben video yu yeni gördüm ve yorum yaptım olay sadece bundan ibarettir..:)
eyvallah abi,bizdede büyüğe saygı,küçüğe sevgi esastır :icon_tup:
onun için laf sokmanada saygı duyuyorum:)
tuncayakyz
17-07-2011, 22:07
Est laf sokmak değil bak yanlış anlamışsın beni öyle algıladıysan özr dilerim sadece kendimi bu tür videolarla işim gereği çok güncel tutamam onu araştır bunu araştır şunu takip et kısaca bitmez bu işler yanii :icon_tup:
tuncayakyz
17-07-2011, 22:11
daha yeni geçen bindim, daha hızlı suanda :)
Cem slm kardeşim ben Mustafa'nın arkadaşıyım.Kocaeli'den diyeyim Turboteg var kendisinde hatta 0.5 barlık yazılım var üzerinde o yazılımda sana aitmiş geçen aramıştı seni hatırlarsın belki..
Emre İlbi
17-07-2011, 22:16
Est laf sokmak değil bak yanlış anlamışsın beni öyle algıladıysan özr dilerim sadece kendimi bu tür videolarla işim gereği çok güncel tutamam onu araştır bunu araştır şunu takip et kısaca bitmez bu işler yanii :icon_tup:
estağfirullah abi,asıl ben sizi hiç tanımadığım halde,geri kalmışın abi,gibi bi cümle sarf ettim,onun için ben özür dilerim :)
akşamınız güzel olsun abi :)
tuncayakyz
17-07-2011, 22:18
estağfirullah abi,asıl ben sizi hiç tanımadığım halde,geri kalmışın abi,gibi bi cümle sarf ettim,onun için ben özür dilerim :)
akşamınız güzel olsun abi :)
Sağlıcakla kal kardeşim...
CasabLanca
17-07-2011, 23:14
msupra zx12 ile denemesinde 364ü görmüştü yanlış hatırlamıyorsam