Orijinalini görmek için tıklayınız : Miniks Evo8 and Ba Typer (Alevli)
Vitesleri yavaş atıyorken peşinden gitme fırsatı buldum aleve doyurdu bizi Evo Maşallah :D
UZjY-n8dOzk
‪Miniks Evo VIII MR and Ba Typer‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UZjY-n8dOzk)
Geceye genel bakış videosu :D At-kelebek misali turboların arasında atmosferik kaldık :hahaha:
JNbJ9G7wXk8
‪16 temmuz inceden Hardcore‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=JNbJ9G7wXk8)
Alicanrs
17-07-2011, 23:38
hey maşallah alevli alevli :)
wuuhuu maşallah minix evo fena gidiyo :D
Eray Yümsel
17-07-2011, 23:39
olm o sağ çaprazınızda zittirip giden araba neydi :D ona maşallah size yok :D
kaan_cupra
17-07-2011, 23:41
Masallah araclara....
Evo nun alevler nasi guzel yaa kac kere izletti bana video yu :)
sen söyleyince farkettim la s3 galiba :D Çok hızlı araba vardı dün akşam..
Eray Yümsel
17-07-2011, 23:44
detayiling :D
olm o sağ çaprazınızda zittirip giden araba neydi :D ona maşallah size yok :Dhaha :D aynen o araba ne öyle uçup gözden kayboluyor:icon_wack
Bu arada maşallah evo ızgara spec.:icon_tup:
sıkı ama typer güzel gidiyor maşallah
Allah razi olsun Enes. Bnm aracimda vites problemi war duz duvar. Viteslerim gecmiyor. normalde Enes gecer beni. debriyajimi degistiricem insallah denemeler yapicam. haci abinin s3 o giden masallah.
kaan_cupra
17-07-2011, 23:52
o S3 hangi S3 eray :o
o S3 baya surpriz yapti ya sagdan soldan uctu kacti hep :) sessiz sedasiz arkadan gelip geciyordu :D
alevler cok iyiydi masallah, seyir zevki acisindan harika oldu bu deneme :)
Eray Yümsel
17-07-2011, 23:57
panik yok bizimki değilmiş :D hahah savaş abinin araba artık daha hızlı ama öfkeli değil adam rahat :D
harbi eray abi iyi görmüş one öle ok gibi fırladı :D
Maxiboost
18-07-2011, 00:03
maşallah :D aem farklı mı oluyo ne :)
Geceyi özetleyen videoyuda ekledim :)
Burger Reklamı gıbı olmus bu ya ATEŞ SENİ ÇAĞRIYOR :D:D Maşallahhh
ygtkrmdnz
18-07-2011, 01:38
çok eğlenceli gece olmuş videolar çok şahane bonus olarak alevi seçiyorum tabiki :)
Allah kaza bela vermesin maşallah tüm araçlara
hilmi abi evoyuda izlemiş olduk gerçekten tarzını tuttum çok iyi :)
Evo ya MAŞŞALLAH ilk video beni benden aldı :)
stock evo nasıl oyle gidiyor yahu birde beyaz evo guzelmiş canım ulkemde cok gelismiş rolling kulturu var 2 araba yan yana geliyor 3. sn saniye kopuyor gidiyor aynı anda 8-10 araba ve fazlası sorunsuz deneme yapıyor vay anasını diyorum :)
masallah tum araclara enes elinize saglık arsivlik video olmus.
Bayrampaşalı
18-07-2011, 08:52
masallah mıkıns evo felaket bişey :)
şu siteye ne zaman girip videolar bölümüne baksam niyetı fena bozuyorum kendı arabalarımdan soguyorum walla bunlar arabaysa bızımkıler at arabası herhalde :D
salih_560
18-07-2011, 08:57
gerçekten insan seyrederken bile aleve doyuyor maşallah araçlara ...
LUTFU CNGNS
18-07-2011, 09:04
bütün araçlara maşallah güzel denemeler olmuş
Beyaz evo harika görünüyor hepsine maşallah :)
abdullah songür
18-07-2011, 09:17
maşallah kazasız belasız
faruk geldi tamam gidelim diyen benim benzin alcağımı nerden bilecekti :D shell de kaldık yetişemedik :( güzel hikayeler duyduk ama zevkli gece olmuş maşallah herkese
onursoytam
18-07-2011, 10:01
İSTANBULUUUUUUUUU
MAŞALLAH rolleri fast furious 7 yi anımsatıyor :)
bütün araçlarınıza maşallah
TYPERHAKAN
18-07-2011, 10:40
maşaallah süper bir video yapmışın enes,gitmiş kadar olduk.ahmet in evo sunada maşaallah sübhanallah,bir evo 8 yazılım ,eksozla bundan daha iyi olamaz MR olmasınında katkısı var herhalde.
kaanım S3 Yabancının değil:) bazen BAHÇEŞEHİRDE ortalık inliyo ozaman anlarsın yakınlarda bi yerde olduğunu :)
edo typer
18-07-2011, 12:04
Allah razi olsun Enes. Bnm aracimda vites problemi war duz duvar. Viteslerim gecmiyor. normalde Enes gecer beni. debriyajimi degistiricem insallah denemeler yapicam. haci abinin s3 o giden masallah.
masallah butun araclara..
kanka debrıyaj ayarını kontrol ettırt. ters calısıyor debrıyaj honda gıbı deıl ayarı.bendede aynı sorun vardı hondanın tam tersını yapıcaksın;) serdar ustaya bı goster ıstersen benımkını o duzelttı
m-power07
18-07-2011, 12:05
Maşallah yok öyle bir istanbul derlerdi varmış öyle bir istanbul :D
emre yeşil
18-07-2011, 13:21
aboovvvvv hahahahahah