Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 M3 Sorgu ?
ocean0636
18-07-2011, 17:11
BMW M Serisi M3 2002 Model 75.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mio-car-m-3-cabrio-phoenix-sari-52423589/detay/)
BMW M Serisi M3 2003 Model 90.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m3-smg-kirmizi-cabrio-53595911/detay/)
Bu 2 araci taniyan bilen varmidir ozellikle sanzuman motor vs durumu hakkinda bilgiye ihtiyacimiz var :soru:
sarı olanı bi ara kiralıyorlar diyorlardı forumda..bilen arkadaşlar söyleyeceklerdir
bursadakine sorsana mert burmota gidiyormuymuş bakıma? gidiyosa ordan öğreniriz herşeyini
kırmızı aracı bursada trafikte arasıra görüyorum.sakin sakin seyrediyo :)
kasa olarakta ii duruyor yakından. + olarak fiyatıda ucuk sanki biraz ...
Kirmizi olanin renk pek tutmuyo sol kapi ve arka camurluk iyi gostermek lazm
ocean0636
18-07-2011, 17:26
Sari olanla konustum arac ankaradan geldi, 2 parca boyasi var sorunu vs yok dedi. Kirmiziya henuz ulasamadim
kaan_cupra
18-07-2011, 17:33
kirmizinin kaput,sol on camurluk,sol arka camurluk boyali gibi geldi fotolardan..sanirim boyayan usta elinin ayarini biraz fazla kacirmis cok koyu olmus
kırmızı olan dün akşam baya ateşliydi, 10 metrelik boşlukta bile sıkmaya çalışıyodu :D
Sari olan cok uzun zamandr satilik ankaradaykende satilikti bisiler oldu istanbulda nami kotu galeriye geldi,zaman zaman goruorum guzel yanliyor ama ii baktrn...
Fiyat renk cabrio kombinesi iyi saglamsa...
kırmızıyı arasına 50 yaşlarında bi delikanlı kullanıyor.bazende oğlu.
fiyat olarak çok pahalı jantları orjinal değil.hardtop var bu güzel.şurada boya var burada yok muhabbeti bence gereksiz.maybah değil bu araba m3.belden aşağı boyalı olsa ne yazar.iskelet sağlam olsun yeter.
aracın edeceği 75 liradır max.
bu sarı içinde sanırım bir ara paramparça falan diolardı ben almak istiodum araştırmıştım.inşallah yanılmıorumdur.
ocean0636
18-07-2011, 18:13
Sari olan iyiydi aslinda ama hakkinda pek olumlu yorum yok sanirim. Kirmizinin boyasi benimde dikkatimi cekti tutmamis bide fiyati cok yuksek pazarlikla ne kadar iner acaba bi konusmak lazim.
Cevresinde esinde dostunda satilik sorunsuz temiz cabrio m3'u olan varmi hic ilani vs olmayan ?
nakayama
18-07-2011, 18:20
Sari olan iyiydi aslinda ama hakkinda pek olumlu yorum yok sanirim. Kirmizinin boyasi benimde dikkatimi cekti tutmamis bide fiyati cok yuksek pazarlikla ne kadar iner acaba bi konusmak lazim.
Cevresinde esinde dostunda satilik sorunsuz temiz cabrio m3'u olan varmi hic ilani vs olmayan ?
bende var :) ama 330 ci'a cabrio ;)
06 ANIL 38
18-07-2011, 18:39
eğer m3 arıyorsanız ilanlarda olmayan 2003 siyah coupe var arkadaşta fiyat 75 diyordu...
ben arıyorum
coupe ye max 65
cabrioyada 75 vericem.hardtop varsa.
modeller minimum 2003 olucak.
varsa hemen alıym.
Kırmızıyı bicok kez bende gördüm orta yaslarda bi dayı ve genc biri kullanıyo...Fiyat ve boya olayına bisey diyemicem ama arac genel olarak temiz duruyordu gördüğümde..
Ayrıca tuhaf bi egsoz sesi var :D:D
kaan_cupra
18-07-2011, 22:31
ben arıyorum
coupe ye max 65
cabrioyada 75 vericem.hardtop varsa.
modeller minimum 2003 olucak.
varsa hemen alıym.
min 2003 coupe max 65 e alicagin M3 ten pek hayir gelmez bence..bi cok arabya gidip baktim gosterdim ve temiz (boyali-kazasiz) bi M3 e min istenen 75-80.daha asagisindakilerde kesin birsey cikiyor.
eger MAX 65000 e bulursan temiz bi araba bende hemen aliyim
sarı olan ankara'dan emre diye bi arkadasımız vardı onun aracına cok benziyor olma olasılıgıda yüksek eğer oysa baska araclara bak derim.:)
onursumer
19-07-2011, 09:32
kırmızı olanın jantlar replika gibi duruyor ?
sıkı bır pzarlıkla 65 lere kadar dusubılır bırde m3 alıucagın zaman genel olarak ıstetmenın oldugu tarafı kontrol edersen yırtılma oluyor genel olarak oraya dıkkat et yoksa cok ugrasırsın dıktırmek ıcın :)
writer_nok
19-07-2011, 09:59
Benim Arabayı Vericem Ben Sana Ya :) Al Takıl Sıkılınca Gelir Bırakırsın Kapıya Senden Kıymetlimi :) 2 M3de Sıkıntılı Kardeşim Özellikle Sarı Olan :)
BMW M Serisi M3 2002 Model 75.500 TL Galeriden satılık ikinci el Sarı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mio-car-m-3-cabrio-phoenix-sari-52423589/detay/)
BMW M Serisi M3 2003 Model 90.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m3-smg-kirmizi-cabrio-53595911/detay/)
Bu 2 araci taniyan bilen varmidir ozellikle sanzuman motor vs durumu hakkinda bilgiye ihtiyacimiz var :soru:
sarı olan ankara'dan emre diye bi arkadasımız vardı onun aracına cok benziyor olma olasılıgıda yüksek eğer oysa baska araclara bak derim.:)
Aynen emrenin arabası çok büyük ihtimal uzak durmak lazım:icon_tup:
Sarı m3 ün durumu kötü diye biliyorum Ankaradayken hatta Alkan da da satmaya çalışmışlardı.
kirmizinin kaput,sol on camurluk,sol arka camurluk boyali gibi geldi fotolardan..sanirim boyayan usta elinin ayarini biraz fazla kacirmis cok koyu olmus
Sol çamurluk benim de dikkatimi, çekti baktım açıklamada belirtmiş 3 parça boyalı diye :D Çok belli, ton farkı çok faza.