Orijinalini görmek için tıklayınız : Saç dökülmesi sorunu...
Selamlar bu zamana kadar bi sorun yoktu sıkıntı stres gidiyoduda bu kadar muhabbeti olunca kafam attı arkadaş...aileden kız arkadaşına berbere kadar lafı oldu aştırıyorum...bende farkına vardın sacım gidiyo :( ...ne yapabilirim ilk aklıma gelen bioxcin denen serum ve şampuan seti nedir nasıldır kullanan varmı...bununla birlikte kullanabileceğim test edip onaylanmıs başka ürünler varmı....olmadı bi cildiyeye gideceğim cok takmaya başladım aklıam kel kalcam genc yaşta :confused:
şimdiden teşekkürler
bende baya araştırmıştım bi süre sonra olay saç ne kadara ekiyolara geldi onuda öğrendim
3ooo kök 1ooo € :)
yaş kaç ?........
Cıtırım daha 23 ;)
Bakarız daha erken sac ekimi felan o kadar yok en azından kökler hücreler canlıdır...
OnurÖzden
18-07-2011, 22:29
Dökülme ciddi ise doktora gitmek en mantıklısı , ben gittim zilyon tane ilaç yazdılar :D
2 çeşit hap , 2 çeşit sprey , 2 çeşit şampuan iğneler-yağlar felan doktor bir gidin bence :)
Edit:Bursa'da hüseyin durmuşlar'ı tavsiye ederim
Dökülme ciddi ise doktora gitmek en mantıklısı , ben gittim zilyon tane ilaç yazdılar :D
2 çeşit hap , 2 çeşit sprey , 2 çeşit şampuan iğneler-yağlar felan doktor bir gidin bence :)
Edit:Bursa'da hüseyin durmuşlar'ı tavsiye ederim
Sağolasın aklımda gidicem faydası oldumu sonuc ?
İş geregi kesemem ustura felan yaz gunu boy aynası :D
OnurÖzden
18-07-2011, 22:35
Yatağımda , yerlerde vs vs her yerde saçlar olurdu.Artık görmüyorum , 7 aydır tedavi görüyorum ben.İllaki faydası olur diyorum ama disiplinli olmak lazım :)
Bioxcin bu yaşta bence etkili olur... Ben 18-19 yaşlarımdan beri oldum olası saçlarım dökülüyor...
Çok değil ama kafam yarım ada olma yolunda bayaa yol kat etti... Ve bu bioxcin sayesinde bir nebze durduğunu gördüm..
Yine de bi kullanın... Çok dert ediyorsanız da bi uzmana görünmenizde fayda var bence...
edit : 1 Kür saçlarımı kısa kestirdğimde kullanmıştım serumunu... Ondan önce de sonra da düzensiz olarak şampuanını kullandım
Kendi sitesinide inceledim adamlar öle yaparız böle yaparız demiyor tamamen uyum.bi gün yapıp burakmak yok taki 3 evrede sac cıkma garantisi var oda 5 kutuya tekamül ediyo :D
ProdriveSTI
18-07-2011, 23:07
yaa benimde saç sürekli yağlanıyor :) hergün saçımı yıkıyorum bıktım valla,bu sorunu nasıl hallederiz.
OnurÖzden
18-07-2011, 23:12
yaa benimde saç sürekli yağlanıyor :) hergün saçımı yıkıyorum bıktım valla,bu sorunu nasıl hallederiz.
Çoğu yer bu şampuanı yazar :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQF4kqiNSkQXZGoeN9wJypxkEPCArz9b n1sUriIaHCSHdjCjd6k&t=1
ProdriveSTI
18-07-2011, 23:13
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQF4kqiNSkQXZGoeN9wJypxkEPCArz9b n1sUriIaHCSHdjCjd6k&t=1
yaa kullanmadığım şampuan kalmadı lanet olası hiçbiride işe yaramıyor,ama birde onu deneyim eczanelerde varmıdır ?
OnurÖzden
18-07-2011, 23:14
Evet var , mor renkli olan yağlı saçlar için.
ProdriveSTI
18-07-2011, 23:16
Eyvallah sağolasın.
OnurÖzden
18-07-2011, 23:20
Rica ederim :)
hddsheriff
18-07-2011, 23:21
minoxil kullanıyorum çok faydasını gördüm
m-power07
18-07-2011, 23:34
aynı dert bendede var bende çok araştırma yaptım son çare ektirmek :) ama aşırı değilse senin dökülmen yada açılması saçlarını kısa kestir şampuanı fazla bekletme ve bol su ile durula jole ıvır zıvırda kullanma bu arada minoxil forte 5 şiddetle tavsiye ederim ama düzenli kullanmalısın yeni dökülenler için bire bir dünyanın parasını harcamana gerek kalmaz bence bu işlerden milyon dolarlar kaldırıp 1 tel çıkarmayan ilaçlar var.. seçimlerinde dikkatli ol :)
priorin şampuan ve hapını tavsiye ederim sağlık bakanlığı onaylı olan tek bu aralarında doktorlarda direk bunu verio ama tabi önce en sağlıklısı bi doktora gidip önce nedir ne değildir öğrenmen
minoxil kullanıyorum çok faydasını gördüm
.aklımda şuan bioxsin mi ne karın agrısıysa onu demeyi düşünüyorum tekın acardaki manken cakması yengeler cokkk tavsiye etti :D
priorinde aklımda kardeşim sağolsun herkeze :icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/35250-sac-dokulmesi-hakkinda.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/35250-sac-dokulmesi-hakkinda.html
abi ben ektirmeye karar verdim, tepe tarafını. belki duruma göre alnımdaki boslugada ektirebilirim fiyata baglı.. :D
bend eektireyim diyorum ama boyle daha iyiymişim :D
dökülme için dermalute şampuanı kullanın.
tüm diğer sabun ve şampuanları bırakıp saçınızı dermalute ile yıkayın. dökülme büyük ölçüde duracaktır. eczanemde satıyorum. verdiğim hastalara memnun kalmazsanız geri getirin diyorum. sonra gelince soruyorum. çok güzel faydasını gördük dökülme azaldı dediler hep. bence deneyin
kanka ben tepeyi ektiricem diyorum ama benim tepede saç var aslında ama saç tellerim çok ince bi ara bioxin kullandıgımda %40 toparlamıştı, belki tektikler sonucu ilaç tedavisi ilede toparlanır tepe ama alnım 21 yasımdan beri açık. mantar gökmen abi ektirdi işte 3 sene önce, kafası senden daha keldi ama şimdi saçları ahanda böyle :D
gökmen abi ile konustuk onun doktoru ile görüşücem bu hafta duruma göre ya ektiricem yada tedavi görücem..
http://i56.tinypic.com/8waa7m.jpg
mad_max1978
19-07-2011, 11:30
bence ektirmek en mantıklısı.çoğu ünlü ektiriyo anlamak mümkün bile değil.mesela ben yalının,gökhan özenin,jon travolatnın falan saç ektirdiğini internet sayesinde okudum.
ben zamanında bioxcin kullandım bi işe yaramamıştı,daha sora kafamı hep makinayla aldırdım makas kullanmadan şekil şemal umrumda olmadan hala aynı yaptırıyorum artık dökülmüyor
ben çok araştırdım çok doktora gittim mioxidil daha birçok kişi bilmezken kullanıyodum saç mezotorpisimi öyle bişi ilk çıktığında yaptırdım biraz etkili oluyo ama ileden ırsı saç dökülmesi ise anca yavaşlatırsın ektirme olayıda biraz açılmadan ektirme mantıksız çünkü 2. si gerekiyo şu an kel olarak mutluyum çünkü saç dökülmesini kafama takçam vaktim olmuyo başka birsürü uğraş çıkıyo bekar olduğum süreçte çok araştırmıştım.
hahaha kim dedi abi? senin saçlı 1 fotonu gordum tanıyamadım :)
onursumer
19-07-2011, 14:26
aslında forumda bunla ilgili uzunca bir konu mevcut :D
en son ordan proscar tavsiyesi almıştım 1 hapı 4 parçaya bolup günde her gün 1 parçasını alıcak şeklide :D
libido duşukluğu yapabiliyormuş bi fikrim yok ama
ben saçlarımı artık şampuan yerine defne yaprağı sabunu ile yıkıyorum daha canlı şuan dokulme durdu sanırım veya yavaşladı emin değilim
yakın zamanda doktor desteği almayı duşunuyorum :D
bende bundan muzdaribim. Aşırı bir yağlanma sözkonusu saçlarımda. hergün yıkıyorum. birde yıkayamazsam aşırı yağlanırsa daha fazla döküldüğünü farkediyorum sanırım normal dökülmenin yanında yağlanmadan dolayıda dökülüyor benimde :rolleyes:
teşekkür ederim. bunu bende deniyecem.
Bi ara bioxcin şampuanı ve ampulü kullanmıştım bende pek farketmedi gibi geldi saçları canlandırıyor biraz vede dökülmeyi kısıyor ama çok uğraş istiyor.
Bu gidişle benimde yolum ektirmeye gidicek gibi ya hadi hayırlısı bakalım yanlar açılmaya başladı :icon_wack
bu arada ektirecek arkadaşlar seneye fln toplanıp toplu ektirek hem ucuza gelir :D
Minoksil + Dermalute
Kullanın derim, Kullanan bir kaç arkadaşım işe yaradığını söylüyor...
[QUOTE=Göki,ZD;2450133]kanka ben tepeyi ektiricem diyorum ama benim tepede saç var aslında ama saç tellerim çok ince bi ara bioxin kullandıgımda %40 toparlamıştı, belki tektikler sonucu ilaç tedavisi ilede toparlanır tepe ama alnım 21 yasımdan beri açık. mantar gökmen abi ektirdi işte 3 sene önce, kafası senden daha keldi ama şimdi saçları ahanda böyle :D
gökmen abi ile konustuk onun doktoru ile görüşücem bu hafta duruma göre ya ektiricem yada tedavi görücem..
kanka saclar tam cıkana kadar 6 ay geciyor ve o donem cok zor çim adam gibi geziyorsun ve ben sureklı gorusmeler yapıyorum ektirmek için ilk once kendımı asmam lazım :D
bioksin işe yaramaz.. diğer konuda yazdık.. sadece cüzdanınızın hafiflemesine yol açar.. :D
sampuanlar saç dökülmesini ne hızlandırır ne yavaşlatır.. etkisi yoktur.. etkisi olabilmesi için 2-3 saat kafanız şampuanlı halde banyoda beklemeniz gerekir.. e bu da pratik olarak mümkün olmadığına göre.. ;)
kanka saclar tam cıkana kadar 6 ay geciyor ve o donem cok zor çim adam gibi geziyorsun ve ben sureklı gorusmeler yapıyorum ektirmek için ilk once kendımı asmam lazım :D
kanka kısa tut saçları ne olucak, zaten tam anlamıyla 1 seneyi buluyor %100 performans ve çıkması :D ha bende çok sırıtmaz mevcut saçların arasında kaynar gider saç var:D ama seninki tarla ekimden sonra sırıtabilir:D:D:D
ben ektireyim sonrasında sende ektirirsin en temizi :D
http://www.sacsorunlari.net/suatonce.jpg
http://news.bbc.co.uk/olmedia/930000/images/_934967_kaya300.jpg
Before&After Suat Kaya saç ektirme :D
kanka kısa tut saçları ne olucak, zaten tam anlamıyla 1 seneyi buluyor %100 performans ve çıkması :D ha bende çok sırıtmaz mevcut saçların arasında kaynar gider saç var:D ama seninki tarla ekimden sonra sırıtabilir:D:D:D
göki yanlış anlama ama seni saç ektirmek kurtarmaz diktirmek lazım komple deriyi:D
göki yanlış anlama ama seni saç ektirmek kurtarmak diktirmek lazım komple deriyi:D
pm ine bak kanka, burdan yazamadım :D
Göki,ZD
pm ine bak kanka, burdan yazamadım :D
Göki,ZD
pm temiz bebeğim:D
Eczacıbaşı - Schwarzkopf (http://www.eczacibasi-schwarzkopf.com.tr/index.php?sp=urunler&id=7&urun_id=709)
serum ve şampuanını kullanıyorum.
Henüz 1,5 ay oldu. dökülme durdu.
tavsiye ederim.
bu cumartesi kazıttım. pazar sametle oturuyoruz örümcek kelime ag yapmaya calısıyordu ne sandıysa :D:D
yaptır kankacım bende cesaret alırım senden :D
SekoLive
19-07-2011, 16:23
özgür abi seni böyle sevdik ektirme sakın böyle iyisin :D
Murat Özcan
19-07-2011, 17:27
bence bıraz stressten uzak durmaya calısın,ondan sonra bır uzmana basvurun
onursumer
19-07-2011, 17:35
stress denen şeyden uzak durmak ne mumkun ya :) hayatımızın her yerinde
en kotu bakırkoyden kadıkoye gitmeye çalışmam yetiyor zaten yarısını o yolda dokuyorm :D
bioksin işe yaramaz.. diğer konuda yazdık.. sadece cüzdanınızın hafiflemesine yol açar.. :D
sampuanlar saç dökülmesini ne hızlandırır ne yavaşlatır.. etkisi yoktur.. etkisi olabilmesi için 2-3 saat kafanız şampuanlı halde banyoda beklemeniz gerekir.. e bu da pratik olarak mümkün olmadığına göre.. ;)
Aynen ...bugün bi kac yere gittim almak için kafama koymuştum bioxsin için satmak istemediler resmen ya vercem alcam dediklerin bunu öneririrz bu iyi felan ki bioxsinin 3 te biri fiyatında malzemeler bi işte bi iş var deyip baya baya dolaştım...cocuklugumdan beri tanıdım bi yere gittim oda aynısını dedi paranamı yazık diye ki 24 tane cıkıyo serum 3 kutudan sonra faydasını görürsen görüyorsun...doktorların tavsıye ettiği ve hiç biri yokken var dediği NOVOCRIN diye serum + şampuanını aldım 25 den 50 lira verdim bakıcam denicem...o kadar gezdim cok gözümden düştü o kadar yere gittim bi tane tavsiye edem olmadı....
stresten felan gecilmiyo kardeşler ya bi kac arkadaş yazmış karı dırdırı iş güç o bu derken stres yemek içmek gibi bişi hayatımızda cok sağolun bakım deneyip görücez..
bugun bır arkadasım geldı benımde sacıma benden cok takmıs senın gıbı bır arkadas var dedı sımdı adamın sacı cıktı sanada ılacın adını ogreneyım soylerım dedı bende ıyı dedım yarım saat sonra benı aradı adamla konusturdu anlattı bıoxcın ama eczanede satılan degıl dedı hakıkısı budur dedı ırandan gelıyormus devamlı uc numara saca sabah aksam masaj seklınde uyguluyorsun dedı bır ay sonra etkısını gorursun dedı ve tek parmak masaj yap dedı cunku ıstenmeyen sekılde tuylenmeler olabılır dedı bende ne soylıyım daha aramadım ılacı satan adamları ılk baslarda bıraz kızarıklık yapar bırazda kepek yapar dedı ama cok etkısı var dedı denemekte fayda var adamın numarası var ısteyene verebılırım
bugun bır arkadasım geldı benımde sacıma benden cok takmıs senın gıbı bır arkadas var dedı sımdı adamın sacı cıktı sanada ılacın adını ogreneyım soylerım dedı bende ıyı dedım yarım saat sonra benı aradı adamla konusturdu anlattı bıoxcın ama eczanede satılan degıl dedı hakıkısı budur dedı ırandan gelıyormus devamlı uc numara saca sabah aksam masaj seklınde uyguluyorsun dedı bır ay sonra etkısını gorursun dedı ve tek parmak masaj yap dedı cunku ıstenmeyen sekılde tuylenmeler olabılır dedı bende ne soylıyım daha aramadım ılacı satan adamları ılk baslarda bıraz kızarıklık yapar bırazda kepek yapar dedı ama cok etkısı var dedı denemekte fayda var adamın numarası var ısteyene verebılırım
Patlat bakam bide ona sorım :) ne farkı varmış iranla burdakinin ki içindeki maddeden ötürü felan saglık bakanlıgı onayımı alamamış orda olup burda olmaması düşündürücü arim atarsan ;)
teşekkürler...
GokhanK.
20-07-2011, 10:47
shen min erkek versiyonlarını kullandım.
ikinci evre olarak bioxcine geçtim.
analize gittiğimde saç çıktığını gördüm.
memnunum.
Günde kaç tel saçınız dökülüyor?-HABERTÜRK (http://www.haberturk.com/saglik/haber/660831-gunde-kac-tel-saciniz-dokuluyor)
"Her sağlıklı saç folikülü sayısız kez kendini yenileme yeteneğine sahiptir. Günde 50 ile 100 saç telinin dökülmesi normal kabul edilir. Mevsimsel değişimler ise bu sayıyı iki kat arttırabilir” diyor ve saç dökülmesinin ne zaman ciddiye alınması gerektiği hakkında şunları söylüyor:
“Durum tespiti için, basit bir test uygulayabilirsiniz. Bu test için saçlarınızın en az iki gün yıkanmamış olması gerekmektedir. Testi uygulamak için önce parmaklarınızı saçınızın ön çizgisinden arkaya doğru götürün. Sonra, elinize gelen dökülmüş olan saçları bir kâğıt üstüne koyun. Beş kere bu hareketi tekrarlayın.
Toplam 10'dan az saç teli varsa: Her şey yolunda saç kaybı normaldir.
10–15 saç varsa: Mevsimsel saç dökülmesi başlıyor denebilir. Saçlarınızı desteklemek için vitamin tedavisine başlanılabilir.
15'ten fazla saç varsa: Saç kaybı var demektir. Tedaviye ihtiyaç vardır.”
bu arada bu test bana tuzak gibi geldi.. 2 gün yıkanmayacak saçlar, kesin 10 telden fazla dökülür parmaklayınca :D :D
onursumer
19-08-2011, 14:52
benim çok enteresan bir durumum var tatile çıkıyorm 1 tane bile dokulmuyor kafamda saç çıkmaya başlıyor
tatilden donduğum hafta yastığımda saç gormeye başlıyorum :D sanırım iş hayatı hiç bana gore değilde napıcam bu durumda bilmiyorum :D
bende pek birşey yok ama gördüğüm kadarıyla dökülmeyi durdurmak için %5 minexidil içerikli şeyleri kullanmanız iyi. dökülme duruyor sanırım. ama yeni saç için en sağlam yol direk saç ekimi. paraya kıyacaksınız biraz. ama ilaçların uzun vadede fiyatı sanırım saç ekimi fiyatını geçebiliyor. iyi hesap yapın:)
benim çok enteresan bir durumum var tatile çıkıyorm 1 tane bile dokulmuyor kafamda saç çıkmaya başlıyor
tatilden donduğum hafta yastığımda saç gormeye başlıyorum :D sanırım iş hayatı hiç bana gore değilde napıcam bu durumda bilmiyorum :D
turist rehberi olacaksın o zaman başka çaren yok :D :D
OnurÖzden
19-08-2011, 15:07
Bu arada pantogar adlı hapı kullanan var mı ? :)
Var ise bi cacığa yarıyor mu :D
63owen63
19-08-2011, 15:12
Resim var mı, ırsi olasılıgıda var bunun
onursumer
19-08-2011, 15:16
turist rehberi olacaksın o zaman başka çaren yok :D :D
sayısal loto,milli piyango gibi sans oyunlarından ciddi birşey çıkarsa kendimi tatile adayıp saç dokulmesinden kurtulmayı düşünüyorum haha :D
benimki tamemen strese dayalı onu kesinlikle anladım :)
strese şuan için cozum bulunamadığından dolayı yakında kel kalmam olası :)
açmayın böyle konular vallahi banlarım,
kelim ama gururluyum
açmayın böyle konular vallahi banlarım,
kelim ama gururluyum
maden olan toprakta bitki yeşermezmiş.. ;)
fazla zeka = kellik :D
Bu arada pantogar adlı hapı kullanan var mı ? :)
Var ise bi cacığa yarıyor mu :D
pantogar isimli saç hapı hatun kişilerde işe yaraması için dizayn edilmiş olup sende bir sonuç vermeyecektir kanaatindeyim :D
OnurÖzden
19-08-2011, 15:27
Ciddi misin abi :D
Bende diyorum 7 aydır içiyorum bi farklılık göremedim :D
Ciddi misin abi :D
Bende diyorum 7 aydır içiyorum bi farklılık göremedim :D
sen 19 yaşında saç dökülmesi sorunu yaşıyorsan, durumu kabullen, ilaç falan alıp boşuna cüzdanını hafifletme.. kel ve mutlu olarak hayatına devam et.. ;)
OnurÖzden
19-08-2011, 15:29
Abi babam kel değil dayı kel değil amca kel değil dede kel değildi :D
Sorun nerede ? :D
63owen63
19-08-2011, 15:34
onlarda baskın olmasa bile sende bu çekimser yön baskın hale gelmiş olabilir, + hormonal bir durumda olabilir yani
testestoron oranı yüksek insanların saçlarının dökülmesi sözkonusu olabiliyor, bununla avunabilirsin :D bende de gidiyor baya baya yanlardan
onlarda yoksa bile dedelerinde vardır. bir şekilde çekinik olan kellik geni sende baskın hale gelmiş. bunun tam tersi de olabiliyor. adamın babası, dayıları kel oluyor ama adam saçlı olabiliyor. 19 yaş saç dökülmesi sorunu için çok erken bir yaş.. senin işin yaş kardeşim.. üzülme herkes saçlı olmak zorunda değil.. sen kel halinle de güzelsin.. :)
OnurÖzden
19-08-2011, 15:43
Ahahhaha eyvallah abi :D
erdempeker
19-08-2011, 15:50
2 sene önce saç ektirdim..bendede aynı sorun vardı ama baya fazlaydı bendeki dökülme hatta tepe bölgede hiç kalmadı desem yeridir 84 doğumluyum ve ayna karşına geçemiyordum..neler kullanmadım ki şampuanlar kapsuller vs vs hiç birinden fayda bulamadım sonuçta kök gitmiş olmıyan bir şey nasıl çıkabilir ki..4 ay boyunca istanbuldaki en iyi saç ekim merkezlerini gezdim internetten araştırdım ve karar verdim ektirdim iyiki ektirmişim çok memnun kaldım bu yaz komple kapattırıcam çünkü çok fazla açık bölge vardı bildiğiniz elinizin üst kısmı gibiydi tamamen kel seyrek deyil yani..bu yüzden ilk seansta olabildiğince fazla kök nakli yapıldı yanlış hatırlamıyosam 4250 adet bunun karşılığıda ortalama 10.000 saç teli..ve kimse anlamıyo ekim olduğunu hatta söyleyince inanmayanlar bile var
S.Özeren
19-08-2011, 15:58
akıcak kan damarda , dökülcek saç kafada durmaz :D bende ameliyattan sonra yaşadım problem önlerden biraz açıldı hala azcık dökülme var ama normalmiş sanırım günde o kadar dökülmesi zeytinyağlı bi şampuan var onu kullanıyorum :D
ÜSTÜNERC
19-08-2011, 16:57
minoxil dıye fıs fıs var ondan al 50 lira gibi fıyatı var ama etkılı oluyor duzenlı kullanırsan tabı sabah aksam 3 fıs sıksan bıraz masaj yaparak yay kafana etkılıyor dokulmesı azalır bıde sampuanını ılaclı sampuan al sac dokulmesıne karsı olanlar falan jöle kullanma azaltır gende olduktan sonra cokta bı ıse yaramıyor ama 1 sene daha saclı kalıyorsun oyle dıım sana :)
KorkuluRuya
19-08-2011, 17:01
Yıllardır jöle kullanıyorum..1gün bile jölesiz dışarı çıkmadım.cıkamıyorum..tuhaf hissediyorum.suan liseyi bitireli 3, 4 sene oldu ilk okul 3 4 5'de ara ara sürerdim jöle sadece üst kısımlara kipri gibi yapardım.
6 yanı orta 1den itinbaren komle yana arkaya ustte jölesiz bir yer kuru yer kalmazdı lise'de allahtan kız lisesi oldugundan erkeklere karışmıyolardı rahat sac baş jöle takılmakdaydım.
ve o gun bugün hala kullanıyorum 1kez bile dışarı jölesiz çıkmadım.benı tanıyanlar jölesiz gören yoktur..hayatı boyunca..bunları abartmadan söylüyorum. şuan yaşım 22
9 , 10 yıldır 1gün bile jölesiz dışarı cıkmadım yanı 1saat bile işim olsa şac yapmadan dışarı çıkmam..+ şu var piskolojık mı bilmem sekil yapamayınca veya hosuma gitmeyince kendimi iyi hissetmiyorum rahat olamıyorum.bundan rahatsız oluyorum..takıntı.
hiç bir ilac vs.kullanmadım inanmadım minoxil forte sanırım bunu kullanmaya başladım cok övdüler tabi joleyı bırakmadan kullanıyom. :) şuan derdim askerde 3numara kestirdigimde saç gözükmücek cok seyrek.arkadaşlar özellikle daha ne kullanıyosun kafada sac kalmadı diyip cekilen fotolardan birtanesi :)
belki kullanmasam 30 33de dökülecekdi. anne baba tarafı kel. malesef gen.
jöle kullananlara uyarım kalitli jöle alsınlar cocukken imaj fonex olmuyor 2kat zararlı. :D şunuda söylüyüm bütün jöle kıwamını kukusunu kıvamından herşeyinden anlarım.gözüm kapalı. :)
şuna söylüyüm hayatım boyunca sıkıntı stress cekmedim. günü birlik sıkıntı stres haricinde.tamamen jöle. jöle döker benim gibi kullanırsanız.aksi halde kesinlikle dökmez. ve gece kesinlikle yııkamadan yatmayın.1haftalık sacınızı dökersiniz.
http://img821.imageshack.us/img821/1/06082011341.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/06082011341.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ırside olabilir yapacak bişe yok,,ektirme hariç zamanla alışırsın:) stresten joleden uzak durun bende ikiside vardı ön tarafım dökülmeye başladı:)
http://img821.imageshack.us/img821/1/06082011341.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/821/06082011341.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
jöle saç dökmez.. senin saçların 22 yaşında bu haldeyse 30 unda kesin baya bir kel kalacaksın.. maalesef.. :(
SAÇ DÖKÜLMESİ HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR
*Sık şampuan kullanımı saç dökülmesine neden olur. Yanlış! Şampuanlar saçlarınızın dökülmesine neden oluyor olsaydı, kafa derinizde, yüzünüzde, boynunuzda ve omuzlarınızda da aynı tip allerjik reaksiyonların ve/veya cilt reaksiyonlarının olması gerekirdi.
* Günde 50-100 arası saçın dökülmesi bizi endişelendirmelidir.
Yanlış! Tarama, yıkama gibi eylemler sırasında günde 50-100 saç dökülmesi normaldir.
* Kötü bakım saçın dökülmesine neden olmaz.
Yanlış! Aşırı çekiştirme, güneş veya klora aşırı maruziyet, sık kimyasal müdahaleler saç dökülmesine neden olabilir.
* Saç köklerinin yağ ve kir tarafından tıkanması saç dökülmesine neden olur.
Yanlış! Bu akne ve kıl dönmesine neden olabilir, fakat saçları dökmez.
* Hergün 100 fırça darbesi ya da saç masajı daha sağlıklı saçlar yaratır.
Yanlış!
* Saçların daha kalın ve hızlı çıkmasını sağlayacak bazı kozmetik ürünler mevcuttur.
Yanlış! Kozmetik bir üründen beklenebilecek en iyi şey saçlarınızın daha sağlıklı olduğu hissidir. Bazı ürünler saç dökülmenizi yavaşlatır gibi görünse de, bu geçicidir.
* Saç spreyi veya köpüğü kullanmak saçları döker.
Yanlış! Bu malzemelerin saç gövdelerini bir arada tutmak için onları yapışkan bir maddeyle kaplamaktan öte hiçbir etkisi yoktur. Saç dökülmesi derinizin alttaki dermis tabakasında olup biten bir süreçtir.
* Saç derisine yapılan masaj kan dolaşımını artırır ve saç büyümesini hızlandırır.
Yanlış!
* Saçları kazıtmak onların daha kalın ve hızlı olarak büyümesini sağlar.
Yanlış!
* Şapka ve peruklar saç dökülmesine neden olur.
Yanlış! Şapka giyip giymemek tamamen size kalmış. Her iki durumda da saç dökülmeniz iyi veya kötü yönde etkilenmez. Başa doğru şekilde tutturulan peruklar saç dökülmesine neden olmaz.
* Kepek saç dökülmesine neden olur.
Yanlış!
* Akarlar saç dökülmesine neden olur.
Yanlış! Bu konuda hiçbir kanıt yok.
* Stress kalıcı saç dökülmesine neden olur.
Yanlış! Stresle kalıcı saç dökülmesi arasında doğrudan bir ilişki yoktur.
* Stresin saç dökülmesiyle uzaktan yakından alakası yoktur.
Yanlış! Telogen effluvium, ani veya ağır stres sonucu saç büyümesinin yavaşladığı duruma verilen addır. Ağır stres içeren bir olay sonrasında saç kökleri dinlenme fazına girebilirler.
* 10’lu yaşların sonunda, 20’li yaşların başında saç dökülmesi olmaz.
Yanlış! Saç dökülmesi ergenlikle birlikte bile başlayabilir.
* 40 yaşına kadar dökülmeyen saç, o yaştan sonra da dökülmez.
Yanlış!
* Sadece entellektüellerin saçı dökülür.
Yanlış!
* Saç dökülmesi kalıtsal olarak sadece baba tarafından aktarılır.
Yanlış! Anne tarafından da aktarılabilir.
* Az cinsel ilişki saç dökülmesine neden olur.
Yanlış! Tam tersi çok ilişki saçları döker.. :D (bunu ben yazdım)
* Başınızın ne tarafının üzerine yattığımız o gece kaybedeceğimiz saç miktarını belirler.
Yanlış! !!
* Yediğimiz şeyler saçımızı dökebilir.
Yanlış! Dengeli ve düzenli beslenme genel sağlığınız için çok önemlidir; fakat besin olarak tükettiğimiz hiçbir şeyin saç büyümesi üzerine olumlu veya olumsuz etkisi kanıtlanmış değildir.
* Bazı özel besin veya vitaminler yeni saç çıkmasını sağlayabilir.
Yanlış! Bkz. bir önceki madde.
* Vitamin eksikliği saç dökülmesine neden olur.
Yanlış! Vitamin eksikliğinden ziyade, vitamin zehirlenmesi saç dökülmesi nedeni olabilir.
* Saçı dökülen erkeklerde o bölgenin kan dolaşımı yetersizdir.
Yanlış! Çok sayıda çalışma saçı dökülen bölgenin kan dolaşımının diğer bölgeler kadar iyi olduğunu göstermiştir.
* Kellerin kafa derisinde bir hastalık vardır.
Yanlış! Bazı hastalıklar saç dökülmesine neden olabilmektedir, fakat bunlar androgenetik kellikten çok farklı şekillerde olmaktadır.
* Bazı tedavi merkezlerinin uyguladığı kafa derisi masajı veya elektriksel uyarı yöntemleri saçların büyümesine yardımcı olabilir.
Yanlış! Bu konuda kanıt olarak kabul edebileceğimiz hiçbir klinik veri yoktur.
* Kel erkekler ‘daha fazla erkek’tirler, çünkü kanlarındaki testosteron düzeyi yüksektir.
Yanlış!
* Androgenetik saç dökülmesini tamamen tedavi edecek yöntemler mevcuttur.
Yanlış! Androgenetik saç dökülmesini tam anlamıyla ‘tedavi’ edecek bir yöntem bilinmemektedir. Bilinen tüm tedavi yöntemleri saç dökülmesini telafi etmeye yöneliktir.
* Gür saçlara sahip olmamı sağlayacak hiçbir yöntem yoktur.
Yanlış! Var!
burak35-
20-08-2011, 18:35
Babam kullanıyor osmanlının sarımsaklı ve defne özlü sabunlarını tavsıye ettı bı denemenz ıyı olur heralde :) air man die bi şampuan ve spray i de bır arada kullanıyor bunuda denersenız ıyı olur belkı :)
mad_max1978
22-08-2011, 00:56
stresle saç dökülür arkadaşlar.
giden gitti kalan saglar bizimdir :D bayramdan snra gidicem doktora ektiricem, 1 sene sonrada tararım saçları :D
mad_max1978
22-08-2011, 01:01
canın sağolsun kardeşim.para olduktan sonra sıkıntı yok.nasıl olsa tanesi 1 avromu neymiş:)
canın sağolsun kardeşim.para olduktan sonra sıkıntı yok.nasıl olsa tanesi 1 avromu neymiş:)
egzantrik manfiold alıcagıma kafaya saç ektirmek daha mantıklı geliyor bana, birazda kendimi yükliyim :D sadece tepe bölümünü ektiricem fazla tutucagını sanmıyorum, alnımı ektirmicem.
şöle bi çalısma yaptık fotoşopta ama saçlı halimi yadırgadım :D
http://i53.tinypic.com/s60jh2.jpg
mad_max1978
22-08-2011, 01:11
ahh ahh paranın gözü kör olsun.arabaya harcasan kendine para yetmiyo kendine harcasan arabaya yetmiyor.bence yaptırmışken tam yaptır derim.bu arada kapakları aldınmı?
minoxil için çok etkili diyorlar bi denemende fayda var bnce
ahh ahh paranın gözü kör olsun.arabaya harcasan kendine para yetmiyo kendine harcasan arabaya yetmiyor.bence yaptırmışken tam yaptır derim.bu arada kapakları aldınmı?
ben 2 sene önce ya manifold yada saç ektiricektim gittim manifold aldım, sonra çok pişman oldum bi daha o hataya düşmem :D:D
komplede ektirebilirim tamamen o anki duygusal duruma baglı :D
tek sıkıntım 1 sene sürüyor herşeyin yerine oturması
kapakları bilmiyorum yiğeni gönderdim almaya naptı bilmiyorum, tam arıza ordakiler
gökhan abi bırak saç ektirme olayını gözünü seviyim kötü duruyor sonradan olan saçlar:)
seni seven kelini de sevsin yoksa hiç sevmesin zaten :D :D
mad_max1978
22-08-2011, 01:16
valla yaptırırsan tam olsun bence.bende de durum aynı ayakkabı yırtık gidip ayakkabı alacağımıza arabaya harcıyoz:)keşke sürat kargoya vermeseydim.
Goki keline koyiiim 1.500 tane mesaj atmisim ala ala o mesajimi imza yaptin kendine..
gökhan abi bırak saç ektirme olayını gözünü seviyim kötü duruyor sonradan olan saçlar:)
saçın var tabi böle konusması kolay :D
Allah'a şükür ve hamd olsun çok sexi saçlarım vardır :D
Ahaha sknti zaten orda son 6 senedir kimse sewmiyo ahaha knka gelirken jole getiriymmi :D
mad_max1978
22-08-2011, 01:20
öyle deme hocam ya.ünlülerin çoğu ektirmiş.hiç farkedebiliyormusun mesela john travoltanın saç ektirdiğini.yada yalının,yada gökhan özenin yada en güzel örnek mumya filmindeki elemanın
stv'de maceracı diye bi program var,
sunucusu murat yeni,
önce ki ve sonra ki haline bi bakın adamın anlıycaksınız ne demek istediğimi :D
gökhan abi o fotoları gördükten sonra kelinin sexiliğinin farkına varıcaksın sdjalkdsjd:D :D
Ahaha sknti zaten orda son 6 senedir kimse sewmiyo ahaha knka gelirken jole getiriymmi :D
eve geldiğinde cevabını veririm..
öyle deme hocam ya.ünlülerin çoğu ektirmiş.hiç farkedebiliyormusun mesela john travoltanın saç ektirdiğini.yada yalının,yada gökhan özenin yada en güzel örnek mumya filmindeki elemanın
+ olarak
bende saç ekimine tedirgin yaklasıyordum çim adam görüntüsünden çok korkuyordum, ama yakın sevdiğim bi abim ektirdi onun kafası tarla gibiydi :D komple ektirdi sonuç mükemmel, onu görmeseydim bende ektirmezdim ama kafamda soru işareti kalmadı artık ektiricem :D
mad_max1978
22-08-2011, 01:25
bence o adamda peruk var eski halinide biliyorum.
mad_max1978
22-08-2011, 01:26
yahu bu ünlüler sadece bildiğimiz daha kimbilir neler var ektiren.mustafa sandal yanlış bilmiyorsam tarkanda ektirdi.offsayt gözüken bir taraf göremedim ben bu adamlarda.
annem in zoru ile bioxcin kullanmaya başladım :D
bence o adamda peruk var eski halinide biliyorum.
yok abi değil peruk :)
mad_max1978
22-08-2011, 01:28
peruk değilse yanlış doktora gitmiş.tipi tam komedi eski hali daha güseldi:))
saç ektirdikden sonraki hedefim burun ameliyatı :D eski ufak minicik burun yapıma geri dönmek istiyorum :D (4 kere kırıldı akü )
peruk değilse yanlış doktora gitmiş.tipi tam komedi eski hali daha güseldi:))
ilk ektirenlerdense dogaldır, çok gördüm çim adam spec dolanan :D kel olmayı tercih ederim ahauha
gökhan abi sadece google'a murat yeni yazıp görselleri tıkla sen :D :D
yok abi değil peruk :)
dostum bariz protez o saçlar.. sen bunun ekilme yoluyla olacağına inanıyorsan diyecek bişey yok :D :D
ben saçlar konusunda uzman sayılırım.. bana birini göster ekim mi peruk mu hemen anlarım.. ;)
abi fotoya ne diyosuun ? :D
abi fotoya ne diyosuun ? :D
kafandaki çıkıntı baya büyük :D :D
kafandaki çıkıntı baya büyük :D :D
o kadar değil normalde niye öyle çıktı bende anlamadım :D
o kadar değil normalde niye öyle çıktı bende anlamadım :D
evrim mi geçiriyon len yoksa :D :p
enginetune
22-08-2011, 09:19
doktora gitmeden bişi kullanma bence cildiye doktoru en uygun ilacı yazıcaktır :)
Onurkk06
09-09-2011, 15:28
arkadaşlar saç derim resmen böyle kazınıyor gibi ve saç diplerinden elime geliyor direk ve cok kaşınıyor saçlarım ne yapmam laazım :(
Kelliğe neden olan protein bulundu
Erkeklerde kalıtsal kelliğin sebepleri üzerine araştırma yapan ABD'deki Pennsylvania Üniversitesi'nden bilim adamları, kelliğe neden olan bir protein buldu.
BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre Amerikalı bilim adamları, kel erkekler ve fareler üzerinde yaptıkları çalışmada, saç kaybına neden olan bir protein saptadı.
Erkeklerin kelleşmeye başladığı sırada hangi genlerin devreye girdiğini analiz eden bilim adamları, ''prostaglandin D2'' adlı protein düzeyinin, saçlı kısımda değil, saçın döküldüğü kısımlarda bulunan saç kökü hücrelerinde yükseldiğini belirledi.
Bu proteinden yüksek oranda verilen fareler tamamen tüysüz kalırken, insan saç dokusu üzerinde yapılan aynı işlem de saçın uzamasını durdurdu.
Prostaglandin D2 proteininin saç kökünde bulunan belirli bir alıcıya etki ettiğini de tespit eden bilim adamları, bu alıcının saç folikülüne saçın uzamasını durdurması sinyali veren sistemin bir parçası olduğunu kaydetti.
Araştırmayı yapan ekibin başında bulunan üniversitenin dermatoloji bölümü Profesörü George Cotsarelis, ''Prostaglandin D2 proteini düzeyinin, erkeklerin saçsız kafa derisinde yükseldiğini ve saçın uzamasını engellediğini gösterdik. Dolayısıyla erkeklerde kelliğinin tedavisinde bir hedef belirledik. Bundan sonraki aşama, bu alıcıyı etkileyen bileşimleri elemek ve alıcıyı engellemenin kelliği tersine çevirip çevirmeyeceğini veya sadece kelliği önleyip önlemeyeceğini bulmak olacak. Bu sorunun cevabını bulmak da bir az zaman alacak'' diye konuştu.
''Science Translational Medicine'' adlı dergide yayımlanan araştırmanın, kelliği tedavi edecek bir kremin üretilmesini sağlayabileceğine dikkati çekildi.
Erkeklerin çoğu, orta yaşlarda kel kalıyor ve 70'li yaşlarda olan erkeklerin yüzde 80'i saçlarının bir kısmını kaybediyor. Genetik faktörlerin yanı sıra erkeklik hormonu testesteron da kellikte önemli rol oynuyor.
freelife
22-03-2012, 19:20
valla hiç takıntım yok ve saçımda yok ama bir ara kafamdaki yaralar için awe cemre nin bir şampuanını aldım ve bir baktım kafamda tüylenmeler başladı sonra bitincede tekrar almadım ama alacağım benim kafamda yaralar çıkıyor alerjik ve bu şampuan hemen geçmesini sağlıyor .
deneyin ama işe yaramazsada niye yaramadı demeyin :) çünkü bence işe yarayacak bir formül yok saçla ilgili bu sadece gözlemim..
Nasıl bir şampuan ? Temsili bir fotoğraf koyar mısınız ...
Ve nasıl temin ederiz bu şampuanı ?
Benim de kafamda bazı yaralar var da...
By_DoMiNo
22-03-2012, 20:09
arkadaşlar benimde yaklaşık 5 senedir felaket saçlarım dökülüyor. Kullanmadığım bitkisel yağ kullanmadığım bioksin vs. kalmadı. Şampuan icine çam terebentin kat dediler onuda yaptım hiçbir faydasını görmedim. En sonunda bizim patron bana mardinden bıttım sabunu getirmişti. Al kullan dedi. Hazır saçlarımda bayağı dökülüyor. 2 numara yaptım. Saçlarım yağlandıkça 2-3 günde bir yıkadım. Bir hafta sonra baktım hiç dökülmüyor. 1 aydan biraz daha fazla sürede uzadı saçlar bir daha 2 numara yaptırdım. Yıkamaya devam ettim. şimdi saçlarım uzun ve hiç dökülmüyor. Ayda yılda 1-2 tel geliyor o da yağlanmaya başladığında oluyor. Giden saçlar gitti ama geri kalanlar duruyor allah'a şükür. Eski Türk filmlerini izleyin insanlarda gür gür saçlar var. Çinli ve uzak doğuluların saçları gür gür. Nedeni adamların cok eskiden beri saçlarını sabun ile yıkadıklarından yolayı. Liseye gittiğim zamanlarda saçlarım o kadar sıktı ki. Az uzadığında koca kafa diyorlardı. Size tavsiyem orjinal bir mardin vs. yörenin sabununu bulun ve onu kullanın. Dökülen saç kolay kolay cıkmaz ama kalan saçlarımı koruyorum en azından. Keşke hep sabun kullansaymışım.
çünkü bence işe yarayacak bir formül yok saçla ilgili bu sadece gözlemim..
Finasteride diye bir şey duydun mu hocam? :)
freelife
22-03-2012, 20:15
Nasıl bir şampuan ? Temsili bir fotoğraf koyar mısınız ...
Ve nasıl temin ederiz bu şampuanı ?
Benim de kafamda bazı yaralar var da...
Awe Cemre (http://www.awecemre.com/index.php?do=products&cat=11)
bu sitesi bitkisel ürün satan yerlerde var muhtemelen..calendula olanı verdiler ve kullandım 2 yıkamadan sonra etkisini görmeye başladım.
Skyhawk34
22-03-2012, 20:21
kiminize saçma gelebilir :)
banyodan 1 saat önce halis köy zeytinyagı (marketlerde satılanlar değil) saç diplerine yedirip ardından bone takılcak 1 saat beklenecek
banyodada gerçek zeytinyağından yapılma kalıp köy sabunu 2-3 kere kafaya sürülecek (eğer gerçek zeytinyagından değilde farklı yağlar kullanılarak yapıldıysa Saçlara ve Kafa dersinie zarar verir)
ciddi anlamda azaltıyor...
bulunabilir malzemelerden bir liste yapayım, 1-2 yıl devam edin, düzelme olmazsa, paranız iade. :p ama tabi ajdar ın saçı konumunda olanlar için kuyruk sokumundan saç alıp ektirmekten başka çare yok orası işin ayrı boyutu... :D
saw palmetto - solgar'ın - DHT'yi engeller. günde 2 defa sabah akşam
minoxidil forte - %5 olanı - sabah akşam kafaya boca edilir.
bol meyve sebze,badem,fındık,yeşil çay takılınır... değişimi görürsünüz.
diğer bir sürü ilaç da var ama ben ***** organı öldürmeden tavsiyede bulundum.. ha bu arada fda onayı olmayan, piyasada reklamı bolca bulunan, market raflarını süsleyen, ürünler sadece para tuzağıdır.
saw palmetto - solgar'ın - DHT'yi engeller. günde 2 defa sabah akşam
ha bu arada fda onayı olmayan, piyasada reklamı bolca bulunan, market raflarını süsleyen, ürünler sadece para tuzağıdır.
saw palmetto FDA onaylı değildir.. DHT yi engellediğine dair iddialar var ama kanıtlanmamıştır..
saw palmetto FDA onaylı değildir.. DHT yi engellediğine dair iddialar var ama kanıtlanmamıştır..
söylediğimden zaten saw palmetto fda onaylı gibi bir şey çıkmıyor, nasıl böyle anladıysan şaşırdım. neyse işin orası ayrı boyutu... benim kastettigim bioxcin vs. tarzı şeyler.
2-3 seneye kalmaz yağlamaya başlarım kafayı
son 2-3 senem bana çare bulunn :(
Kelliğe neden olan protein bulundu
Erkeklerde kalıtsal kelliğin sebepleri üzerine araştırma yapan ABD'deki Pennsylvania Üniversitesi'nden bilim adamları, kelliğe neden olan bir protein buldu.
BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre Amerikalı bilim adamları, kel erkekler ve fareler üzerinde yaptıkları çalışmada, saç kaybına neden olan bir protein saptadı.
Erkeklerin kelleşmeye başladığı sırada hangi genlerin devreye girdiğini analiz eden bilim adamları, ''prostaglandin D2'' adlı protein düzeyinin, saçlı kısımda değil, saçın döküldüğü kısımlarda bulunan saç kökü hücrelerinde yükseldiğini belirledi.
Bu proteinden yüksek oranda verilen fareler tamamen tüysüz kalırken, insan saç dokusu üzerinde yapılan aynı işlem de saçın uzamasını durdurdu.
Prostaglandin D2 proteininin saç kökünde bulunan belirli bir alıcıya etki ettiğini de tespit eden bilim adamları, bu alıcının saç folikülüne saçın uzamasını durdurması sinyali veren sistemin bir parçası olduğunu kaydetti.
Araştırmayı yapan ekibin başında bulunan üniversitenin dermatoloji bölümü Profesörü George Cotsarelis, ''Prostaglandin D2 proteini düzeyinin, erkeklerin saçsız kafa derisinde yükseldiğini ve saçın uzamasını engellediğini gösterdik. Dolayısıyla erkeklerde kelliğinin tedavisinde bir hedef belirledik. Bundan sonraki aşama, bu alıcıyı etkileyen bileşimleri elemek ve alıcıyı engellemenin kelliği tersine çevirip çevirmeyeceğini veya sadece kelliği önleyip önlemeyeceğini bulmak olacak. Bu sorunun cevabını bulmak da bir az zaman alacak'' diye konuştu.
''Science Translational Medicine'' adlı dergide yayımlanan araştırmanın, kelliği tedavi edecek bir kremin üretilmesini sağlayabileceğine dikkati çekildi.
Erkeklerin çoğu, orta yaşlarda kel kalıyor ve 70'li yaşlarda olan erkeklerin yüzde 80'i saçlarının bir kısmını kaybediyor. Genetik faktörlerin yanı sıra erkeklik hormonu testesteron da kellikte önemli rol oynuyor.
kalpler kırılmasın diye iliştirilmiş:D:Dahahahaha tabi ya keller edirneden çıkar protekize kadar tuttuğunu devirir:D:D
kelsiniz işte kel:D:D yaşasın kötülük:)
ektireceksiniz hacı! ama yılların acısını ektirirken çıkarmayın...saç ektirenlerin çoğu ibrahim erkal gibi geziyor:D kaşla şaç arası 2 cm:)
benimde saçlar gitmeye başlamış arka tepeden.berber aynayı vurdu ısık altında ,deniz gibi düşün diğer yerler derin bi orası sığ gibi alttan deri görünüyo ahah :D ,saçı böyle elinle tuttuğunda dipleri acıyor sadece oranın.
freelife
23-03-2012, 09:09
Finasteride diye bir şey duydun mu hocam? :)
bu işleri pek araştırmadığımdan duymadım işe yarıyorsa ne mutlu saç isteyenlere :icon_tup:
Kellerin testestronlari yüksek olurmuş üzülmemek lazım :) bendede hafiz cardio cinko hapi almistim azalea oldu ama tamen gecmedi tabikide
bu konuya bi itiraf sunaym ozaman
düğünümde topic kullanmıştım :D işimi gördü :D
lnd_samet
23-03-2012, 09:53
bu topicten banada lazım:D
minoxil kullanın çok etkili
onursumer
23-03-2012, 10:24
benimde ciddi seyreldi saçlarım yaa
bu konuya bi itiraf sunaym ozaman
düğünümde topic kullanmıştım :D işimi gördü :D
işimi gördü derken? yeni kısmet mı buldun düğünde?:D
işimi gördü derken? yeni kısmet mı buldun düğünde?:D
halden ne anlarsın amk sen
flaslar bi patlıyo kafa ayna gibi :D :D
o meşhur fotonda görüyoruz senin kafada çıkan saç kaşlara inmiş halden anlamaman normal :D :D :D
halden ne anlarsın amk sen
flaslar bi patlıyo kafa ayna gibi :D :D
o meşhur fotonda görüyoruz senin kafada çıkan saç kaşlara inmiş halden anlamaman normal :D :D :D
benimde düğün fotolarım çok efsane kodumun fotografçısı nasıl bir ışıkta çektiyse saçlarda balyaj var gibi duruyor:D:D
benim saçlar at kılından dayanıklı maşallah 4 sene kadar 2 ayda bir düzleştirme(defrüze, şu brezilya fönü denen şeyden) yaptırmıştım bana mısın dememişti:)
bir ay içinde savunma sanayi ile anlaşma imzalayacağım benim şaçlardan çelik yelek yapacaklar:D
Ben son zaman evigen kullaniyorum .
Saclarimda cok ciddi guclenme ve daha az dokulme oluyor. Hatta belki pisikolojik olabilir ama daha kisa surede daha cok uzuyor :D
Suan piyasada bulmak biraz zor ama sanirim yakin zamanda evigen i eczanelerde cesitli sekillerde temin edebilecekmisiz sampuani bakim yagi gibi cesitlerle . Kendi adima tavsiye ederim .
minoxil kullanın çok etkili
şu zımbırtıyı merak ediyorum :D deneyebilirm.
Istilldo
23-03-2012, 11:00
ben ektirdim kurtuldum valla 4 ay oldu yarısı çıktı ama yetti şimdiden mutluyum,
SekoLive
23-03-2012, 11:02
aktardan bı karısm yag aldm 2 gunde 1 surup sacta bekletyorum sonra yıkıyorum dokulme gozle gorulur sekılde azaldı 1aydan fazla oldu kullanalı. Memnunum ısteyene aksam adını evdn bakar yazarm.
aktardan bı karısm yag aldm 2 gunde 1 surup sacta bekletyorum sonra yıkıyorum dokulme gozle gorulur sekılde azaldı 1aydan fazla oldu kullanalı. Memnunum ısteyene aksam adını evdn bakar yazarm.
la kel olan benim ben bişi kullanmıyorum sen neyin peşindesin die sorarlar adama seko :D
SekoLive
23-03-2012, 11:20
la kel olan benim ben bişi kullanmıyorum sen neyin peşindesin die sorarlar adama seko :D
Kanka bende sac dokulmesı olmasa kaşla alın arası 1 parmaktı bi ara cok abarttı dokulme olayı sabah agzm yuzum sacla uyanyordum. Kanka boyun uzun kmse sende olan dokulmeyı farkedemez :D ıstersen sanada yollayaym kullandgmı?
If there was keramet in hair, It would not grow in your ass :D
Kelim fena seksiyim :hehe:
Kanka bende sac dokulmesı olmasa kaşla alın arası 1 parmaktı bi ara cok abarttı dokulme olayı sabah agzm yuzum sacla uyanyordum. Kanka boyun uzun kmse sende olan dokulmeyı farkedemez :D ıstersen sanada yollayaym kullandgmı?
valla akşam bi bak bakalım neymiş adı araştırayım :)
aynn boydan kurtarıyorum :D
SekoLive
23-03-2012, 11:27
valla akşam bi bak bakalım neymiş adı araştırayım :)
aynn boydan kurtarıyorum :D
Adıda enteresandı aklmda kalmamıs ama dokulmeyı cok azalttı sende devam edyosa dokulme ıse yarayabılr kanka :D kalan tellere sahıp ckmak lazm
söylediğimden zaten saw palmetto fda onaylı gibi bir şey çıkmıyor, nasıl böyle anladıysan şaşırdım. neyse işin orası ayrı boyutu... benim kastettigim bioxcin vs. tarzı şeyler.
arkadaşım kendi sözünle kendin çelişiyorsun. ne demişsin: FDA onayı olmayanlar para tuzağıdır.. ki doğru bir söz..
ama saw palmetto-solgar ürününü tavsiye ediyosun.. peki bu para tuzağı olmuyor mu? ;) anladın mı şimdi :D
çünkü bence işe yarayacak bir formül yok saçla ilgili bu sadece gözlemim..
bu işleri pek araştırmadığımdan duymadım işe yarıyorsa ne mutlu saç isteyenlere :icon_tup:
1.msjda işe yarayacak formül yok diyorsun.
2.msjda pek araştırmadığımdan duymadım diyosun.
o zaman 1.msjın geçerliliği yok.. ;)
len bugün editör gibi oldum herkesin hatasını buluyorum :D :D
ben ektirdim kurtuldum valla 4 ay oldu yarısı çıktı ama yetti şimdiden mutluyum,
öncesi sonrası resim varmı :)
Istilldo
23-03-2012, 12:56
var da buraya olmaz:), özel gönderiyim
Low-Rider
23-03-2012, 12:58
şirkette olsun dışarda olsun ektiren tanıdıklarım var,orjinal gibi
hatta işe başladığımda biri demişti ben ektirdim diye inanmamıştım:D
freelife
23-03-2012, 12:59
1.msjda işe yarayacak formül yok diyorsun.
2.msjda pek araştırmadığımdan duymadım diyosun.
o zaman 1.msjın geçerliliği yok.. ;)
len bugün editör gibi oldum herkesin hatasını buluyorum :D :D
doğru diyorsun bak şimdik haklı çıktın işte ,bravo sana :).bende öğrenmiş olurum işte ne güzel ama araştıranlardan hep duyduyğum çözüm olmaması yönünde aynen burda olduğu gibi..( ekme v.s dışında )
şirkette olsun dışarda olsun ektiren tanıdıklarım var,orjinal gibi
hatta işe başladığımda biri demişti ben ektirdim diye inanmamıştım:D
2 3 gundur yolda dolassan turistler goruyorum kafalar 0 numara onlere ekim yapılmıs belli kanlı kanlı dolasıyorlar etrafta acaba o surece kac gun suruyor o sekilde ?
ben lisedeyken bi kız vardı sınıfta.son sene saçları dökülmeye başladı kelleşmeye başladı.bişeyler yaptı etti o saçlar çıktı eskisi gibi.yumurta mumurta bişeyler yılan yağı falan filan bekletiyomusun kafada öyle bişeylerdi.kızda feysi kapamış yoksa formülü alırdık.araştırıyorum kızı zaten :D 2-3 ayda gtü topladı
tamam :D:D
çağlar hangi yöntemle ektirdin? FUT mu FUE mi?
saç ektirmeyi düşünenler biliyor mu bilmem ama bir dip not olsun...saç ektirmeden önce vurduruyorsun!!!
İbrahim Erdem
23-03-2012, 13:22
bazen saç dökmek işe yarıyor. 20 yaşımda olmama rağmen insanlar beni 26-27 yaşında sanıyorlar. :D
ben lisedeyken bi kız vardı sınıfta.son sene saçları dökülmeye başladı kelleşmeye başladı.bişeyler yaptı etti o saçlar çıktı eskisi gibi.yumurta mumurta bişeyler yılan yağı falan filan bekletiyomusun kafada öyle bişeylerdi.kızda feysi kapamış yoksa formülü alırdık.araştırıyorum kızı zaten :D 2-3 ayda gtü topladı
Kadınlarda kelliğin sebebi %95 hormonal hormon tedavisi ile çok kısa sürede düzelir
saç ektirmeyi düşünenler biliyor mu bilmem ama bir dip not olsun...saç ektirmeden önce vurduruyorsun!!!
:hahaha:
bazen saç dökmek işe yarıyor. 20 yaşımda olmama rağmen insanlar beni 26-27 yaşında sanıyorlar. :D
26 yaşına gelince" ah yeter ki 20 yaşıma geri döneyim isterlerse at yalattırsınlar" diyeceksin....
nerden nasil ogrendin?
İbrahim Erdem
23-03-2012, 13:32
26 yaşına gelince" ah yeter ki 20 yaşıma geri döneyim isterlerse at yalattırsınlar" diyeceksin....
valla abicim geçen haftasonu kafamı usturayla sıfıra kazıttım. Çevremdeki insanlar yakıştığını söylüyorlar. Ben de memnunum. Zaten sağlam bir genetik var bende kaçışım da pek yok gibi kellikten.
edit: okuduğum okul da saç dökmeye gayet müsait zaten.
nerden nasil ogrendin?
Istilldo yaptırdı ondan öğrendim:D
Istilldo
23-03-2012, 13:35
çağlar hangi yöntemle ektirdin? FUT mu FUE mi?
FUT mu kaldı artık :) kızılderili işi o yapmıyolar zaten,
düşünen varsa tavsiye ederim, ekim sırasında kafayı uyuşturan iğne yapıyolar, dişçi de olduğunun benzerini düşün 10-15 tane uyuşmaya karşı olan direncinize göre sayı artabiliyor :) bu kısmı sıkıntılı birde , ilk 5-6 gün sıkıntılı görüntü olarak kanlı kabuklu fln,
3-4 haftada ekilenler dökülüyor, 2.5-3. aydan itibaren geri çıkıyor, sonrası rahat
Istilldo
23-03-2012, 13:37
götveren sen bu konuya girme o köylü saçınla :D
götveren sen bu konuya girme o köylü saçınla :D
jöleni aldım, bu ay maaşımı alınca da briyantin alıcam sana çeşit çeşit sürersin artık:D:D
FUT mu kaldı artık :) kızılderili işi o yapmıyolar zaten,
düşünen varsa tavsiye ederim, ekim sırasında kafayı uyuşturan iğne yapıyolar, dişçi de olduğunun benzerini düşün 10-15 tane uyuşmaya karşı olan direncinize göre sayı artabiliyor :) bu kısmı sıkıntılı birde , ilk 5-6 gün sıkıntılı görüntü olarak kanlı kabuklu fln,
3-4 haftada ekilenler dökülüyor, 2.5-3. aydan itibaren geri çıkıyor, sonrası rahat
kaç lira bir seansı? :) :D
Istilldo
23-03-2012, 13:41
gökhanoluk bak deşifre olduk forumda bide foto koysak imza yapar bu ibo bıyık
Low-Rider
23-03-2012, 13:42
nerden nasil ogrendin?
şut güzel
kaleci iyi çıkardı
:D
gökhanoluk bak deşifre olduk forumda bide foto koysak imza yapar bu ibo bıyık
sen bende foto yok sanıyorsun tabi:D:D olm seni yakarım lan sokağa çıkamazsın yoluk:)
Istilldo
23-03-2012, 13:47
sen bende foto yok sanıyorsun tabi:D:D olm seni yakarım lan sokağa çıkamazsın yoluk:)
kapat şu forumu ecduadunnu :D
moruk nerden söyledin ben ektirdim diye bak başına iş aldın :D
bu arada mioxil forte kullanan varmı forumda?
moruk nerden söyledin ben ektirdim diye bak başına iş aldın :D
bu arada mioxil forte kullanan varmı forumda?
ben kullanıyorum 2 yıla yakındır, bildiğin tüylendiriyor, yoğun ışık altında parlayan kafa derisini örtüyor. ama daha hızlı sonuc veren ve de ucuz bir ürün bulmak lazım, hayvanlar üzerinde incelemelere devam ediyorum..
minoxil bende carpıntı yaptı bıraktım
ben kullanıyorum 2 yıla yakındır, bildiğin tüylendiriyor, yoğun ışık altında parlayan kafa derisini örtüyor. ama daha hızlı sonuc veren ve de ucuz bir ürün bulmak lazım, hayvanlar üzerinde incelemelere devam ediyorum..
hayvanlar üzerinde derken ?
minoxil bende carpıntı yaptı bıraktım
evet abi nette bunu yaşayanlar var.birde kafaya siksanda vucutta genel bir kıllanmada olabiliyormus :D
sende kac gunde carpinti yapti,ilk surdugun gibimi yan etki gosterdi.
By_DoMiNo
09-04-2012, 20:23
Arkadaşlar bugün Haznedar da esteworld e gittim saç konusunda muayene oldum. 3-5 aydır Gözle görülür bir dökülme oldu. Nedeni ni bilmiyorum. Yaşım 24, herhangi bir ağır depresyon stress travma benzeri bir durumla da karşılaşmadım. Hatta daha öncesindeki stressli yaşantıma oranla daha bile sakin geçti diyebilirim bu son 3-5 aylık dönem. Ama Saçlarım Hayat Bilgisi dizisindeki Müdür Amil bey stili aynı böyleden gözle görülür dökülme oldu. Her gören arkadaş tanıdık vs. dikkatini cekiyor dökülen yerler. Bende muayene olayım dedim esteworld de. Muayene sonucu doktor bana saçlarında kökten kaynaklanan bir zayıflama var saç köklerin saçlarını beslemiyor dediler. Peki dedim ne yapmamız lazım illa dökülsünde ektireyim mi diye? Onlarda bizde mezoterapi diye bir tedavi var. Oldukca da rağbet görüyor. Saç diplerine saçı besleyici bir madde enjekte ediyoruz. İncelen tüy leşen saçlar tekrar kalınlaşıyor ve eski haline geliyor. Senin saçların çok yeni döküldüğü için saçlarını kurtarma oranı çok yüksek dediler. Sonrada haftada bir seans ile uygulandığını ilk 10 seansın peş peşe olduğunu 10 seanstan sonra seans araları biraz daha açılıyor dendi. yani 10 seans peş peşe gireceğim Toplamda 2.5 ay yapıyor. Bu 10 seansın arasında 2 ile 4 seans ta Damardan kan alıp akyuvarların içinde bulunan Bir hormonu normalinin bilmem kaç katı arttırarak tekrar saç derinize enjekte ediyoruz dediler. Sonuç olarak bu tedaviler sonucunda seanslar bittikten sonraki ilk 3 ay içerisinde gözle görülür değişimleri hissedeceksiniz ve saçlarınızın eskisinden de sağlıklı ve kalın olması süreci toplamda 2.5 yıl sürüyor dediler. Bu arada bayağı tuzlu birde rakam cıkardılar. Sadece kafama takılan Bu mezoterapiye girenler en azından yılda bir kere tekrar uğruyorlarmış. Doktor a sordum ben bu seanslara bağımlımı kalacağım diye. Yani yılda 1 kere gelseniz Çok çok süper olur felan dedi yani kozmetik ve estetik sektörü olduğu için birazda pazarlamaya yönelmişler ne kabul ettirirsek ne yaptırabilirsek felan filan. Sonuç olarak bu konu hakkında sormak istediğim şudur. Bu mezoterapi hakkında bilgisi olan varmıdır. Ve Ne kadar güvenlidir. İyice dökülmesini bekleyip saç mı ektirsem diyede düşünmüyor değilim :D:D Bu arada saç ektiren arkadaşlar Saç ekimi yapıldıktan sonra ne kadar süre kafaları şiş kaldılar. Yani en azından sosyal hayatta dikkat çekmeyecek duruma ne kadar sürede geldi Bu kafa Meraktan soruyorum. Doktorun ilk saç tellerimi inceledikten sonraki lafı Senin Geleceğin parlak dedi :D Her ihtimali düşünür oldum.
update.kusura bakmayin telefondan yaziyorum.az once bir radyo kanalinda "BİOKÜR"isminde bir ilacin yuzde yuz sac cikardigi soylendi.siparis verdim.var mi biokur deneyen
onursumer
17-11-2012, 19:24
çıkarıyorsa yorumları bekliyorum
benimde ciddi seyreldi
birde en sinir olduğum pompayı arttırırsak o hafta sanki daha fazla saç dokuluyor gibi
eğer yoğun bir hafta veya ay geçirirsem kızlarla takılmassam saçlarım gürleşiyor gibi piskolojik bir duşunce belirmeye başladı bende :D
kemal_koker
17-11-2012, 19:29
birde en sinir olduğum pompayı arttırırsak o hafta sanki daha fazla saç dokuluyor gibi
eğer yoğun bir hafta veya ay geçirirsem kızlarla takılmassam saçlarım gürleşiyor gibi piskolojik bir duşunce belirmeye başladı bende :D
banlanmak istemiyorum yine daha 7de kalktı banım :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Yaz tatilinde bende de çok acayip dökülme oldu. Duştayken resmen elim saç oluyordu. Halbuki edinburgh'daki musluk suyunun bizim damacana sulardan daha kaliteli olmasına rağmen anlam vermedim. Şimdi de bildiğin tuzlu suyla duş alıyorum, neredeyse yok gibi. Ama dökülen döküldü. :D proscar mı kullansam bir müddet napsam?
onursumer
17-11-2012, 19:48
proscarda çok az almak lazım dozaj onemli yan etkileri var :D
proscarda çok az almak lazım dozaj onemli yan etkileri var :D
bende 4e bölüp, günde 1 tane alıyordum, doktor tavsiyesiyle. ama 5e bölenlerde varmış :)
fsunnetci
17-11-2012, 22:18
tavuk eti erkeklerde saç dökülmesine sebep oluyor dünya genelinde tavuklara verilen östrojen hormonu yüzünden kellik başa bela...
sökeee sökeee bence ektirilecek o saçlar :) benimde dökülüyo yaşım 21 tepe ve önlerden acılma farkettım bıoxın'ın spreyını aldım kan gibi :D sora dedim aman yaaa kazıkmı cakcam dunyaya gitsin mk :D
onurgoyunc
18-11-2012, 10:49
ben ektirmek için konuştum, niyetlendim ama sonra vazgeçtim. ekilen saçların tekrar dökülmemesi ilerleyen senelerde kafanın başka bir yerinde dökülme olursa yine ektirmeye bağımlı kalınması demek.
bence gidip toplu ektirelim kasmayalım :)
yazın ustura denedim bir faydası olduğuna inanmıyorum belki güçlenmiştir...
Bioxin şampuan ve bioblas serum kullanıyorum o da sanki yavaşlattı ama çok çok büyük bir etkisi yok açıkçası...
emrah-58
18-11-2012, 11:26
şuanda schwarzkopf 3d mension ,saç dökülme seti ve yeniden çırakacak olan serumu kullanıyorum 1 ayda dökülme bitti çok şükür , 6.ay doldugunda dökülenler geri çıkacak inanıyorum
tavuk eti erkeklerde saç dökülmesine sebep oluyor dünya genelinde tavuklara verilen östrojen hormonu yüzünden kellik başa bela...
Bunun bilimsel bir açıklaması var mı ?
Saç dökülmesinin %90'ı genetik faktörlerdir.
Protez saç denilen bir uygulama var.
ERkut 205
18-11-2012, 11:47
Minoxil faydalı, Zayıf saçları dökerek yerine yeni ve daha sağlıklı saçların çıkmasını sağlıyor.
İlk 1 ay dökülme artar ve sonunda gözle görülür saç derisinin örtüldüğünü göreceğiniz derece de bir artış meydana geliyor...
Yalnız bu tarz saç çıkarıcı ilaçlar ömürlük değil mağlesef...Her yıl düzenli istenilen sürelerde kullanımı tekrarlanmalı... Onun için sürekli bir yatırım ve zaman da gerektiricek...
Minoxilin bulunmasıda yanlış hatırlamıyorsam bir tansiyon ilacının yan etkisi olarak vücutta kıllanmada artış sağlanmış ve onun üzerine geliştirilmiş bir formül...
Tıbbi ilaçtır o yönden Sağda solda güvensiz satılan ürünlere göre tercih sebebidir...
Bunun dışında kesin çözüm saç ektirmektir...
Tavuk eti saçı güçlendiriyo aksine öyle biliyorum
Merhabalar öncelikle bi kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim eğer kan testinde sıkıntı yoksa size morfose un serumu var onu öneririm ki ben uzun zamandır müşterilerime kullanıyorum kesin çözüm dökülmeyi tamamen durduruyor düzenli kullanmanız gerekiyor toplamda 6 adet ilk 3 tanesi 2 günde bir kalan 3 tanesi haftada bir olarak kullanmalısınız bi çok yerden temin edebilirsiniz ama bulamam derseniz isterseniz kargo ile bende gönderebilirim size
CeM öZeR
11-01-2013, 09:11
Arkadaşlar bir-iki tavsiyede bulunuyum. 1.5 aydır uyguladığım bir yöntem. Saçlarımda seyrelme ve güçsüzleşme vardı. Günde 20-25 tel kadar saçım geliyordu benim gördüğüm kadarıyla. İyi bir araştırma ve uzman doktorların tavsiyesine uyarak şöyle bir şey yapmaya başladım.
Minoxil forte sprey ( Farma firması) / uygulaması bir sabah-bir akşam kuru saça
Dermalute Şampuan ( Farma firması) / Yatmadan önce 2 defa şampuanlayıp masaj yaparak
Biotin 1000 mg kapsül ( Solgar firması) / Günde bir adet sabahları kahvaltıdan sonra
Günde 1 bardak sabah 1 bardak akşam süt
Aklıma geldikce 1 avuç badem,1 avuç fındık,4-5 tane ceviz yiyorum.
Saçımda seyrelme kalmadığı gibi ciddi anlamda saça dönüşen rengi saç rengine dönüşen tüyler çıktı. Saçlarım güçlendi.Alın bölgemin kenar açık bölümleri dolmaya başladı..
:) Kesinlikle deneyin tavsiye ederim.
Arkadaşlar bir-iki tavsiyede bulunuyum. 1.5 aydır uyguladığım bir yöntem. Saçlarımda seyrelme ve güçsüzleşme vardı. Günde 20-25 tel kadar saçım geliyordu benim gördüğüm kadarıyla. İyi bir araştırma ve uzman doktorların tavsiyesine uyarak şöyle bir şey yapmaya başladım.
Dermalute Şampuan ( Farma firması) / Yatmadan önce 2 defa şampuanlayıp masaj yaparak
Biotin 1000 mg kapsül ( Solgar firması) / Günde bir adet sabahları kahvaltıdan sonra
Saçımda seyrelme kalmadığı gibi ciddi anlamda saça dönüşen rengi saç rengine dönüşen tüyler çıktı. Saçlarım güçlendi.Alın bölgemin kenar açık bölümleri dolmaya başladı..
bunları uygulayanların çok dikkatli olması lazım..allah affetsin en ufak bir boş anında tecavüz kaçınılmaz olur...o neyyy lan!! avuç avuç badem fındık...:D
Benimde saçlarda biraz seyrelme vardı, şakaklardan açılmaya başlamıştı hafiften.. Uzun süre uzun saçlı olarak takıldıktan sonra, 1 sene kadar kısa saçla gezdim.
Baktım bir düzelme yok :D Radikal bir kararla akşam saat 10 civarı evden çıkıp traş makinesi aldım. önce kafayı sıfıra vurdum. Ardından saçları jilet ile kazıdım.
Bir hafta kendime çok çirkin gözüktüm, ondan sonra gözüm alıştı. hoşuma gitmeye başladı :D
2 ayda 3-4 kez kazıdım. Saçların eksilen yerlerine haftada 1-2 kez sarımsak sürdüm. yaklaşık 2 aydır asker tıraşı yapıyorum.
Eksilen yerlerde yeni saçlar çıktı. şuan neredeyse isteğim kıvama geldi. Kel kalma korkumu da yenmiş oldum.. en fazla kazır devam ederim bundan sonra, yapmadığım şey değil :D
burkaykalyon
11-01-2013, 10:24
dedeler kel, baba kel, amca kel, dayılar kel...benim saçım dökülmesin de kimin saçı dökülsün :D ne yaparsam yapayım durmuyor dökülmesi koyverdim gitti.kelliğe alışmaya çalışıyorum...
bunları uygulayanların çok dikkatli olması lazım..allah affetsin en ufak bir boş anında tecavüz kaçınılmaz olur...o neyyy lan!! avuç avuç badem fındık...:D
saçlar kaşlardan çıkıyor tabi.yap makaranı hımınnaa
Tholl-ga
11-01-2013, 11:03
saçlar kaşlardan çıkıyor tabi.yap makaranı hımınnaa
sen cikanlari kaybediosun sirma sac :D
sen cikanlari kaybediosun sirma sac :D
elimden geleni yapıyorum ama büyük veda yakında hissediyorum bro :D
CeM öZeR
11-01-2013, 11:08
Sen dediklerimi yap yavrum :D
büyük veda yakında mı? çok iyimsersin bursa çocuğu:D olan olmuş zaten:)
onursumer
11-01-2013, 11:15
işe yarıyorlar ama bıraktığın an eski haline donuyor :) bu ilaçlarda hep bir sureklilik gerekiyor bende saldım dokuluyor artık :)
büyük veda yakında mı? çok iyimsersin bursa çocuğu:D olan olmuş zaten:)
kankam reçeteyi yazdı ; 1 avuç badem,1 avuç fındık,4-5 tane ceviz toparlıcam kısmetse ... hergün yiyorumm
bu aralar bursa turun yokmu la senin :D
kankam reçeteyi yazdı ; 1 avuç badem,1 avuç fındık,4-5 tane ceviz toparlıcam kısmetse ... hergün yiyorumm
bu aralar bursa turun yokmu la senin :D
haftaya gelebilirim:)
Dökülürse Ekim'e dökülmezse Kasım'a kadar yolu var :)
CeM öZeR
11-01-2013, 11:21
işe yarıyorlar ama bıraktığın an eski haline donuyor :) bu ilaçlarda hep bir sureklilik gerekiyor bende saldım dokuluyor artık :)
Aga sorun vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor. Bu vitamini sürekli sağlamalısın vücuda. :) Yoksa Semii kankam gibi elveda partisi :allaalla: :allaalla: :allaalla:
Bu dediklerimin hiç birini yapmayıp sadece biotin 1000 mg hap alsanız sadece dökülmeyi durdurusunuz. :)
aspava983
11-01-2013, 13:11
ilk defa birinin olumlu sonuç aldığını görüyorum mümkünse bir resim paylaşırmısın?
eskiden takılmıyordum da bu ara çok gözüme takılır oldu :D
Hakan Burak
12-01-2013, 02:23
Genetik abi bence de denemediğim ilaç kalmadı..
Birde şöyle bir tuhaflık var, Alnımda çok dökülüyor ve sadece sol taraf hızla dökülüyor.
Normal dökülme gibide değil, Alnımın ortasına yakın bir şekilde dökülüyor sol taraftan.
Değil dökülmeyi geciktirmek, daha hızlı dökülüyor artık ilaçlar sayesinde.
Birde benim saçlarım aşırı yağlanır, gün aşırı yıkarım, Kafamdaki yaralarda cabası..
ocean0636
12-01-2013, 10:57
Saw palmetto ve çinko taksiyesini de deneyın. Çok spesifik bir durum yoksa dokulmeyı buyuk oranda engelleyecektır..
Genetik abi bence de denemediğim ilaç kalmadı..
proscar'ı hiç denedin mi?
Hakan Burak
12-01-2013, 14:06
proscar'ı hiç denedin mi?
Bioxcin, Minoxil, Biomen falan denedimde onu denemedim.
Yeşil sabun dediler onunla bile yıkadım.
Nasıl birşey bu proscar? Nerede satılır ve fiyatı ne kadar abi sana zahmet söylersen.
Ve nasıl kullanılır. Gerçekten artık bıktım yağdan yaradan..
ben son çare beyaz hacı şakir sabuna döndüm şampuandan iyi
cgnozdmr
12-01-2013, 14:48
Bu minoxil herkeste aynı etkiyi yapmıyor sanırm.Ev arkadaşım kullandı 2 ay kadar 2. ayında kafasından şeffaf bir sıvı akmaya başladı iltihapa benzer alnında sivilce gibi kırmızı noktalar çıktı epeyce bıraktı sonra..Ama kendisi işe yarıyor falan diyordu...Bence bu tür ilaçlar zırt diye alınmamalı dermatolog onayı olmadan.
Bioxcin, Minoxil, Biomen falan denedimde onu denemedim.
Yeşil sabun dediler onunla bile yıkadım.
Nasıl birşey bu proscar? Nerede satılır ve fiyatı ne kadar abi sana zahmet söylersen.
Ve nasıl kullanılır. Gerçekten artık bıktım yağdan yaradan..
Proscar eczanelerde satılan prostat hapıdır. bir kutusunda 28 adet hap vardır. her bir hapı 4 eşit parçaya jiletle kesip, günde 1 parçasını içeceksin. 3 ay içinde etkisini göstermez ise hapı bırak. ama %90 etkisini gösterecektir.. ilacı hergün içmeye devam edeceksin. bırakırsan 1 yıl içinde eski haline dönersin. :)
CeM öZeR
03-04-2013, 00:36
ilk defa birinin olumlu sonuç aldığını görüyorum mümkünse bir resim paylaşırmısın?
Öncesi;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwlg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sonrası;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwmj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Reçeteyi yazmıştım. 4 ay öncesi ve sonrası buyrun. Aynı yer, aynı sac uzunluğu , aynı ışıklandırma, aynı saç ıslaklığı. ;)
S.Özeren
03-04-2013, 00:38
reçete neydi ? :D
turbo&quattro
03-04-2013, 00:38
Cem evrim gecirmissin. Seni en son gordugumde ufaciktin :)
Oha ! Şu an öncesindeyim ben de. Recete nedir :D
CeM öZeR
03-04-2013, 00:43
reçete neydi ? :D
Farma ilaç firmasının minoxil forte deri spreyi , solgar ilaç firmasının biotin 1000 miligram vitamin hapı, Farma firmasının dermalute şampuanı.
Uygulamalar; sprey bir sabah bir aksam kuru saca 5 kez fıslatılıp sıkılacak ve güzelce parmak içleriyle dökülme olan yere yedirilecek. En az yarım saat 40 dakika yıkanmayacak. İstenirse sıktıktan 5-10 dakika sonra sac kurutma makinesiyle Kuruyup şekil verin.
Hap günde bir tane içilecek. Sampuanla günde bir kez yıkanacak. Bu kadar. Sonuc ortada valla :)
Usturayla kazıt
sallama vur gaffaya
Farma ilaç firmasının minoxil forte deri spreyi , solgar ilaç firmasının biotin 1000 miligram vitamin hapı, Farma firmasının dermalute şampuanı.
Uygulamalar; sprey bir sabah bir aksam kuru saca 5 kez fıslatılıp sıkılacak ve güzelce parmak içleriyle dökülme olan yere yedirilecek. En az yarım saat 40 dakika yıkanmayacak. İstenirse sıktıktan 5-10 dakika sonra sac kurutma makinesiyle Kuruyup şekil verin.
Hap günde bir tane içilecek. Sampuanla günde bir kez yıkanacak. Bu kadar. Sonuc ortada valla :)
Hap'ın herhangi bir yan etkisi yok değil mi ?
CeM öZeR
03-04-2013, 00:52
Hap'ın herhangi bir yan etkisi yok değil mi ?
Alerjisi olabilecek kişilerde ilk 2 gün ayak bölgesinde kaşınma yapıyor sonra hiç bir şey kalmıyor. İlk 2-3 hafta kafa derisinde hafif kavlama olabiliyor sonra komple geçiyor.
Bu arada fiyatlarını da yazıyım ;
Şampuan 20-25 lira = 2 ay civarı gider
Hap 20 lira= tam 50 gün gider
Sprey 45-50 lira = 2-2.5 ay gider
Peki hala kullanıyor musunuz ? Bırakınca dökülme devam eder mi ? ?
S.Özeren
03-04-2013, 00:55
teşekkürler :) gerçekten baya bi toplamış
CeM öZeR
03-04-2013, 00:56
Peki hala kullanıyor musunuz ? Bırakınca dökülme devam eder mi ? ?
Hiçte dökülme felan yok. Kafama eserse 3-4 günde bir spreyi sıkıyorum hapı en geç 2 günde bir iciyorum ama :) bana deseler bak bu 3 şeyi uygulayacaksın sac dökülmesini bırak kafanda sac 2-3 katına çıkacak deseler hastir lan derdim. İlk defa eski ve yeni halin fotosunu karşılaştırıp foruma koydum. Durum bu sekilde :)
Bence biz seyrek saçlılar bi buluşma yapalım, birbirimizi teskin edelim olmayacak böyle :D
Hep istemişimdir şöle mad men tarzı yapabileceğim saçımın olmasını amk :)
bugsyloony
03-04-2013, 01:49
bende 23 yaşındayım önde kalmadı :)
piyasadaki bütün şampuaları kullandım çare yok ama 5-6 sene önce bu hafiften dökülmesini hisstettiğimiz zaman ananem köy kadınıdır küçükken saç kıran olmuş bi karışım yapmışlar kafasına çıkmış hepsi ama bildiğin zift gibi bişey köyden ayaladı malzemeleri 2gün kafamda kaldı daha sonra kazıyarak çıkardık(şaka değil :) ) ama saçlar fışkırmıştı ozaman :)
aslına bakarsan takılcak bişeyi yok kel erkekler daha çekici :P :)
Keller her mötü eller deyip avutuyorum kendimi ben de :D :D
Bende yaşadım dökülme problemini sampuan degiştirdim tedavi gördüm falan ama en sonunda saç ektirmeye karar verdim, yaklasık 2 sene önce oldum ameliyatı ve şuan gayet memnunum.arkadaslar size tavsiyem sürekli şampuan değiştirmeyin ve kesinlikle stresden uzak durmaya calısın. Sorun genetikse yapılcak pek bişey yok bence.
ALPER-VNS
03-04-2013, 02:35
ben umursamıyorum valla pek seyrek ama 3 senedir falan da aynı ne öldürüyo ne güldürüyo :) hiç bişey de yapmıyorum özel olarak cem özer in reçeteyi deniycem ama ilk defa işe yarayan bişey gördüm ben de..
buarada proscar ı tavsiye eden olmuş ben de kullandım hatta pahalı olanını propecia yı kullandım (iki ilaç da aynı biri saç dökülmesi için satılıyo o yüzden pahalı.. bi nevi satış stratejisi.. diğeri prostat için 5e bölmek gerekiyo sadece) evet dökülmeyi durduruyo ama cinsel isteksizlik nolucak :) 70 hp m3 ünüz olsun ister misiniz :D
kullanmak istedikten sonra kullanılıyo sıkıntı yok hiçbi denemede çalışmamazlık olmadı ama resmen ekşın yapmaya üşeniyosun.. şimdi kim kaldırıcak da amaaan çay koy da içelim moduna girmek isteyen kullansın valla açık net :)
halil sezai gibi saçlarım vardır da,evelsi gün saçları 2numaray vurdugumda cıktı herşey ortaya,yanlardan açılmaya başlamış :( V modeli yani.Napcam bilemedim,ilk kez başıma geliyo :D
valla bak gulmeyın herıfın sacı var vs gelmıs burda yanları acılıyo dıye ne konsuyo vs dıyıp :D alışık olmadıgım bı durum :o
ALPER-VNS
03-04-2013, 03:30
halil sezai gibi saçlarım vardır da,evelsi gün saçları 2numaray vurdugumda cıktı herşey ortaya,yanlardan açılmaya başlamış :( V modeli yani.Napcam bilemedim,ilk kez başıma geliyo :D
valla bak gulmeyın herıfın sacı var vs gelmıs burda yanları acılıyo dıye ne konsuyo vs dıyıp :D alışık olmadıgım bı durum :o
onur kaa b.s.g. :D at gibi saçın var lan forumun kelleri olarak toplaşıp döverik seni valla :D
http://img825.imageshack.us/img825/3861/54275810151413928582313.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/825/54275810151413928582313.jpg/)
Cem'in reçetesinde işe yarayan tek şey Minoxil veya diğer adıyla Minoxidil'dir. Biotin genelde kadınların saç dökülmesinde etkilidir. Şampuan ne kullanırsanız kullanın farketmez. En ucuz şampuan en iyisidir, çünkü içinde olabildiğince az katkı maddesi vardır. Ydışında %0 chemicals diye satılır..
buarada proscar ı tavsiye eden olmuş ben de kullandım hatta pahalı olanını propecia yı kullandım (iki ilaç da aynı biri saç dökülmesi için satılıyo o yüzden pahalı.. bi nevi satış stratejisi.. diğeri prostat için 5e bölmek gerekiyo sadece) evet dökülmeyi durduruyo ama cinsel isteksizlik nolucak :) 70 hp m3 ünüz olsun ister misiniz :D
herkeste bu yan etki olacak diye bir şey yok.. :)
onur kaa b.s.g. :D at gibi saçın var lan forumun kelleri olarak toplaşıp döverik seni valla :D
[IM]http://img825.imageshack.us/img825/3861/54275810151413928582313.jpg[/IMG] (http://imageshack.us/photo/my-images/825/54275810151413928582313.jpg/)
o eski foto olum,kafam guzeldi zaten :hehe:
simdi yeniden kestim dahada kisa o halimden,o eski halimden eser yok simdi :*(
kel olan arkadaşlar için demiyorum ama saçları güçsüz zayıf olan ve dökülen arkadaşlar eczanelerden FORCAPİL adlı fitoterapi anlamında dünya markası fransız firmanın %100 bitkisel ürününü kullansınlar derim.
Unutmayınki saç deri altındaki kan damarlarıyla beslenir o yüzden şampuan vs gibi şeyler yalan dolan
ürünü biraz kullanın saçlarınızın yağlandığını çok kısa sürede farkedeceksiniz ve yine yakın zamanda saçların güçlendiğini hissedeceksiniz
ulen tv reklamlarındaki elemanlar gibi oldum heee :D
benimde alnım hafiften açılmaya başladı kel kalma korkusu bastı :/
CeM öZeR
03-04-2013, 11:26
Öncesi;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwlg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Sonrası;
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lqwmj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Reçeteyi yazmıştım. 4 ay öncesi ve sonrası buyrun. Aynı yer, aynı sac uzunluğu , aynı ışıklandırma, aynı saç ıslaklığı. ;)
Valla Soner abi bilmiyorum ben üçünü birarada okudum. Minoxili 8 aydır kullanıyorum ama biotin hapı kullanmaya başlayıncaya kadar pek etkisini görmedim. Çok araştırdım şu anda en doğru ve en etkili reçete bu. Sonuç kanıtlı olarak tam 4 ay önce çekilmiş ve dün gece çekilmiş resim olarak ortada. :) Umarım diğer arkadaşlarında bu derdinden kurtarır..
Minoxil gerçekten etkili. Kullanmıştım bıraktım tekrar başlayacağım bu 3 lü kombinasyon ile.
Teşekkürler bilgi için.
Stresli bir ortamda çalışmak saç dökülmesine neden olurmu?
Fazlasıyla..Stres saçın en büyük düşmanı,kendimden bilirim...
Olmaz olurmu. Ben yazılımcıyım ve stresten ülser başlangıcı teşhisi koydular :( ve saçlar gitmeye başladı. Minoxili uzun vadede kullanmak gerçekten etkisini gösteriyor. Çevreden aldığın güzel tepkiler de moralini yerine getiriyor.
Minoxili kullanırken dikkat etmeniz gereken :
--Yatarken sürmeyin ya sürün bekleyin yıkayın yatın yada o günü geçin. Yatarken sağa sola sürülüp olmucak yerlerinizde tüğlenmelere sebep olabilir.
CeM öZeR
03-04-2013, 15:30
Cem paint terk amk
Milletin aklını bulandırma amk :D
cem vatan hainlerine DUR demedinin yolu;
Evotech stage2,custom garage dp,bmc filtre,forge dv,ngk iridium buji
mi ?
CeM öZeR
03-04-2013, 15:40
cem vatan hainlerine DUR demedinin yolu;
Evotech stage2,custom garage dp,bmc filtre,forge dv,ngk iridium buji
mi ?
Bi Baran iki sen benle uğraşmayın aq yeter ya :D bu işin yolunu biliyor artık bir cok kişi :)
Cem yazdığın reçeteyi bende uygulayacağım şimdiden allah razı olsun :)
yazdığın şampuan yerine minoxilin şampuanını kullansam daha iyi olmaz mı ?
CeM öZeR
03-04-2013, 20:05
Cem yazdığın reçeteyi bende uygulayacağım şimdiden allah razı olsun :)
yazdığın şampuan yerine minoxilin şampuanını kullansam daha iyi olmaz mı ?
Şampuan konusuna fazla takılmana gerek yok sadece yağlama cok ise dermalute gercekten başarılı :) minoxilin sampuani hangisiydi hatırlamıyorum :) inşallah sonuc bende olduğu gibi cok başarılı olur :)
Denicem
Saç çıkmasından ziyade tepedeki saçlarım çok ince onlarda faydasını görürsem uçağa atlayıp gelip yemek ısmarlamıyan göki değil :D
Ciddi fark var saçlarda ilk defa böle etki gördüm
Cem eczane denmi temin ediyoruz bu urunleri ?
onursumer
03-04-2013, 20:41
şu reçeteyi bende deniym bi ya zaten dokuluyo kaybetçek bişe yok :D
Beyler yılan yağı ve yılan yağı şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim. Aktarlardan alabilirsiniz faydası kesinlikle var. Kullanımı yazıyor pakette
Beyler yılan yağı ve yılan yağı şampuanı kullanmanızı tavsiye ederim. Aktarlardan alabilirsiniz faydası kesinlikle var. Kullanımı yazıyor pakette
kolpa o ürün.. paranı çöpe atmış olursun.. dünyada saç dökülmesini durduran ABD FDA tarafından onaylanmış iki ürün vardır. biri Minoxidil, diğeri ise Finasterid'dir.. diğerleri sadece paranızın cebinizden uçmasını sağlar.. ;)
http://213-229-99-144.static.as29550.net/img/uploads/7224-proscar-packaging.jpghttp://www.ilanbir.com/wp-content/uploads/classipress/1282999825-1.jpg
CeM öZeR
03-04-2013, 22:51
Denicem
Saç çıkmasından ziyade tepedeki saçlarım çok ince onlarda faydasını görürsem uçağa atlayıp gelip yemek ısmarlamıyan göki değil :D
Ciddi fark var saçlarda ilk defa böle etki gördüm
Cem eczane denmi temin ediyoruz bu urunleri ?
Bir çok eczanede bulabilirsin :) valla gel tanışır gezeriz. Yemek işi bizden olur :) hadi hayırlısı..
emirercan
03-04-2013, 22:58
Benim saçım 2 yıldır felaket dökülüyordu ama bölgesel açılmadan çok genel bir dökülme sorunu yaşadım.bununla birlikte saç kalitesi düştü ve saçlar inceldi..Herşeyin başlangıcı diş problemlerinden sonra oldu,ardından bademcik iltihabı geçirdim.Halen yarım kalan kanal tedavisinin neden oldugu sorunlarla uğraşıyorum..Bu problemler bağışıklık sistemini etkilediği için saç dökülmesine neden olabiliyormuş,alakasız geliyor ama araştırmalar bunu gösteriyor..Herkesin dökülme nedeni farklı olabilir tabi,yinede dişçiye görünüp dişleri kontrol ettirmekte fayda var.Bademcik ve troid problemleri olup olmadıgına da kesinlikle baktırmak gerekiyor..
http://www.hastane.com.tr/saglik/sac-dokulmesinin-nedeni-dis-curukleri.html
Şaç dökülmesi için en etkili tedavi yöntemi FDA onayı olan propecia,minoksidil ve nizoral şampuandır..Biotin,çinko vb vitaminlerde destek açısından fayda sağlıyacaktır elbette..
2 Ayda Sa karma pular - Sa Dklmesi (http://www.sacbakimi.org/sac_bakimi_detay.asp?id_sac_bakimi=1318#.UVyXxpMqy pc)
Sequental
03-04-2013, 23:06
bende baya araştırmıştım bi süre sonra olay saç ne kadara ekiyolara geldi onuda öğrendim
3ooo kök 1ooo € :)
O ne bee!!
Afrikadan Karnabua agaci koku mu ekiyor? Ne kadar pahaliymis arkadas bu is :soru:
emirercan
03-04-2013, 23:11
benim arkadaşım tr'deki en iyi doktorlardan birine ektirdi 1 kökü 2.5 euro :) 3 - 3.5 euro'ya eken doktorlarda var..Ama sonuç mükemmel,kimse ektirdiğini anlamıyor.Etrafta kompLe kafasını 4 binlira'ya ektirip çim adam gibi dolaşan o kadar adam var ki,dikkatli olmak,iyi arştırmak lazım..
gespenster
03-04-2013, 23:11
bu konuyu cok uzunca araştırmış biri olarak
erkek tipi sac dökülme sorununuz var ise kullanılan ilaçların tabiki güçlendirme, dokulmeyi geciktirme ve dolgun gorunum elde etmesi olacaktır.
fakat, erkek tipi sac dökülmesi olan birinin dökülen sacların yerine çıkması gibi herhangi bir cozumu yoktur maalesef eninde sonunda saclar zayıflayıp dokuluyor.
Sequental
03-04-2013, 23:16
--Yatarken sürmeyin ya sürün bekleyin yıkayın yatın yada o günü geçin. Yatarken sağa sola sürülüp olmucak yerlerinizde tüğlenmelere sebep olabilir.
!!
O derece yani, yanlislikla kolumuza degdiginde oradan sac mi cikiyor? Oyle ise koseler icinde sakal cikarir bu sey..
Umarim isinize yarar, mutlu eder sizi..