Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göbek Eritmek ?

::ZaFeR::
18-07-2011, 21:40
Bu kış KPSS sınavına hazırlanırken baya farkında olmayarak göbek bağlamışım.+Stress felan da olunca kendimizi sürekli yemeğe felan verdik :D İnce uzun boyluyum dolasıyla göbek biraz sırıtıyor :D Karikatürlerde çizilen ince uzun boylu göbekli kişiler gibiyim açıkcası.En kısa yolunu felan sormuyorum ama şu göbekten kurtulmanın yolları nedir :o Biraz erisin yeter :D

Type-R
18-07-2011, 21:42
bu konuda malesefki bende muzdaribim:confused:

SErhat.
18-07-2011, 21:42
Yoğurt yemenin göbek yağlarının erimesinde faydası olduğunu duymuştum.

gökan
18-07-2011, 21:43
google yazarak yada vucutcu.com da gayet guzel bılgıler var ordan bakabılırsın

AhmetYılmaz
18-07-2011, 21:44
Alınan bilgiler burdada paylaşılırsa iyi olur. Hepimiz kalorilemizi yahalııım göbeklerden kurtulalmm. :D

qatrio
18-07-2011, 21:45
6 dan sonra meyve yemek , az ama sık yemek yemek ( kalori olarak az) , yürüyüş yapmak ama asla koşu olarak değil koşu kastan alır unutmayalım yürüyüş şeklinde - ters ve düz mekik setleri ile günlük program yapmak yeterli olucaktır ve bol su içmeli ***** yaz ter zaten akıp giderken su içmemek olmaz

cem
18-07-2011, 21:45
Bu kış KPSS sınavına hazırlanırken baya farkında olmayarak göbek bağlamışım.+Stress felan da olunca kendimizi sürekli yemeğe felan verdik :D İnce uzun boyluyum dolasıyla göbek biraz sırıtıyor :D Karikatürlerde çizilen ince uzun boylu göbekli kişiler gibiyim açıkcası.En kısa yolunu felan sormuyorum ama şu göbekten kurtulmanın yolları nedir :o Biraz erisin yeter :D

spor + bogazı tutmalısın.

devil_berk22
18-07-2011, 21:47
90kilo dan 1 ayda 84-85 kiloya düştüm tek yaptığım sabah 2 dilim ekmek ve güzel bi kahvaltı ile akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yemek ve bol su içip arabayı zorunlu olmadıkça kullanmamak tabi hergece alkol aldığımız için anca 5 kilo verebildik başkası olsa 10 kilo verirdi :D

can_ksk
18-07-2011, 21:48
yediklerinizi yarıya,yaptığınız hareketleri iki katına çıkartmalısınız,en basit formül:)

orc
18-07-2011, 21:50
google'a kardiyo yaz.. o sana gerekli bilgiyi verecektir..

Ahmet Saraçoğlu
18-07-2011, 21:58
bir buçuk ay gibi bi zaman zarfında 122 den 108 e düştüm , yaptığım (aslında yapmadığım ; yapmam gereken...) günde 6 bardaktan fazla su (genelde öğün önceleri 2 şer bardak) , öğünler çorba+bol salata+3 kötfe ebadında et , öğle ve akşam yemeği arasında yarımşar porsiyon meyve , artı günde bir saat yürüyüş...

bu yazdıklarıma sporla destekleyerek hafriyen uysa idim 100 e inmiştim şimdiden , ama yürüyüşe uymama , arada bi kaçamak vss o tür şeylere ramen yiende verebildim bu kadarını.88 90 a düşsem yeter de artar şuanki duruma kıyasla.

Olay metabolizmayı hızlandırmakla başlıyo...Öğün arasını çok tutup yemeğide fazla yediğin zaman vücut metabolizmayı yavaşlatıyor ve kilo vemreye kapatıyor , ''bu herif bize yemeği hemen vermez , bizde bu kaloriyi yağı neyim tutalım '' diyor bünye:D , ama az ve sık yedikçe metabolizma hızlanıp geriside çorap söküğü gibi geliyor (en azından bende)

ama göbek erimesi benimde büyük problemim olacak , öncelikli olarak göbeği eritecek biçimde egzersiz hangisi onu söylerse sevinirim bilen arkadaşlar...

gökan
18-07-2011, 22:04
bodyde gobekte herseyın babası beslenme abı adam gıbı beslenıp sporunu yaparsan adam gıbı olursun adam gıbı spor yap beslenme bı boka benzemez adamı gosteren beslenmedır herkesın bılgısı kendıne tabıkıde ben bu programla adam ettım etmeyede devame tcem;)

orc
18-07-2011, 22:05
arkadaslar bolgesel zayıflama diye bir şey yoktur.. siz yağlarınızı yakmaya basladığınız zaman istediğiniz yerden gitmez, her bolgeden gider.. mekik cekerek sıkılaştırırsınız sadece..
ayrıca yapılan son arastırmalara gore sabit hızda yürüyüs yerine arasıra depar atmak ve tempoyu değiştirmek daha cok yağ yakmayı sağlıyor..

gökberk
18-07-2011, 22:57
Yanlışsam düzeltin...
Yatmadan önce bir çay kaşığı kadar tarçını bir kase yoğurda veya içebilirsen direk ağzına atıp suyla içmeyi dene...
Yalnız dikkat et genzine filan kaçmasın acayip yakıyor :D
Metabolizmayı hızlandırdığını biliyorum...

m-power07
18-07-2011, 23:20
90kilo dan 1 ayda 84-85 kiloya düştüm tek yaptığım sabah 2 dilim ekmek ve güzel bi kahvaltı ile akşam yemeğinde 1 dilim ekmek yemek ve bol su içip arabayı zorunlu olmadıkça kullanmamak tabi hergece alkol aldığımız için anca 5 kilo verebildik başkası olsa 10 kilo verirdi :D

valla o dert bendede var ama nafile alkol varsa olmuyor zayıflayamıyorum :D boğazı tutma işine gelince 2 gün tutsam canım sevmediğim yemekleri bile çekiyor sonrası ***** can boğazdan geçer :D

Alper_
18-07-2011, 23:24
valla o dert bendede var ama nafile alkol varsa olmuyor zayıflayamıyorum :D boğazı tutma işine gelince 2 gün tutsam canım sevmediğim yemekleri bile çekiyor sonrası ***** can boğazdan geçer :D

senin zayıflaman için boğazına hakim olman lazım..oda imkansız :D:D

m-power07
18-07-2011, 23:40
senin zayıflaman için boğazına hakim olman lazım..oda imkansız :D:D

hadi len bi ara ne güzel 82 kilo olmuştum geri cortladık :D

KSE71
18-07-2011, 23:56
Bana da bir formül lazım ya , bulabilenler buraya yazarsa sevinirim. ben düzenli beslenme, biraz mekik gibi sporlarla bi 3 4 kilo vermiştim ama geri almış olabilirim.

d16y4
19-07-2011, 00:04
arkadaşlar 1 ayda oyle 4-5 kilo vermek imkansız . ilk 1 ay vücut su kaybediyor ve bu %10 gibi bir rakam ediyor. yani 90 kilo olan bir kişi bir ayda vücut suyunu atar ve 9 kiloyu sadece 1 ayda verebilir o kilo kaybı değil vücuttaki kaybedilen özsudur. 9 kilodan sonra verilen kilolar zayıflamaya işarettir. ben çok kez denememe rağmen veremiyorum ve liposuction yaptırmakta kararlıyım konuyu takip ederseniz ameliyat günüm tam 28 gun sonra detaylı bılgılerı yazarım maliyet vs.

Burak K.
19-07-2011, 00:05
Yoğurt yemenin göbek yağlarının erimesinde faydası olduğunu duymuştum.

Eğer öyle bir şey varsa hemen başlıyayım yoğurt yemeğe. :D

ArdaERHAN
19-07-2011, 00:10
kaysılı activya cok fark ettırıyo söleyım :D

CinAli_06
19-07-2011, 00:25
vallahi bende yaklaşık 10 kilo kadar verdim sadece akşamları yediklerime dikkat ediyorum onun dışında da bişey yapmıyom tabiri caizse malak gibi yatıyorum :D

işin sırrı akşam 6-7den sonra bişey yememeye dikkat etmek ve bol su içmek

Onamdar
19-07-2011, 00:31
Akşam yemeğinden sonra karnına kramp girene kadar mekik

Üzerinede yatana kadar birşey yeme sadece sıvı tüket (alkolsuz)

Nacizhane fikrim eleştirilere açıktır :D

Mutu
19-07-2011, 00:37
Başkan, istasyon yolundan mithatpaşadan sapancaya kadar yürüyüp geri dönmek lazım :D

ömerve
19-07-2011, 00:42
spor yapmadan çok zor,en zor eriyen bölge göbek..ekmek yemeyip bisiklet yada bol yürüyüş işe yarar

F.A.T.İ.H
19-07-2011, 00:51
Stresten sürekli birşeyler yiyiyorum.Çok fena göbek çıktı. Son 2 saatte yiyip içtiklerim 2bira çiğdem+dürüm ayran+çay+dondurma heran kusabilirim :D

gökberk
19-07-2011, 00:54
Başkan, istasyon yolundan mithatpaşadan sapancaya kadar yürüyüp geri dönmek lazım :D

Hahah hadi... :D

Mutu
19-07-2011, 01:16
Hahah hadi... :D

:D Ama bunu kesinlikle gece yapmamak lazım :D:D Bir kere saat 11de mithatpaşada raylardan geçmem gerekti, fena o taraflar ya, otlar insan boyu neredeyse, zifiri karanlık, ne çıkacak belli değil :D:D

gökberk
19-07-2011, 01:21
Manyak mısın dicem de öylesin galiba :D :D
Çukur mukur vardır oralarda aman diyim...

Mutu
19-07-2011, 01:31
Manyak mısın dicem de öylesin galiba :D :D
Çukur mukur vardır oralarda aman diyim...

Hala yaşıyorum sıkıntı yok :D Telefonun ışıgıyla gidiyordum, fakat karakol arkası olmasına rağmen çok fena tırsılacak karanlık vardı :DD

Chatin
19-07-2011, 01:32
buradaki veya işte yazılan bağlantılardaki herşeyi okuyun falan bir karara varın.

sonra yüzmeye başlayın :) vücudunuzdaki yağlar kafanızdaki negatifler ile eriyip gider. sonra bağımlı olursunuz. zaten fizyolojik olarak da durum böyle; seratonin ve epinefrin salgıladıkça golden shot yapmış gibi olursunuz. vucüdunuza yapacağınız en büyük iyilik bu olacaktır. tabii sigara içmiyorsanız:)

::ZaFeR::
19-07-2011, 06:01
Sigara ve alkol kullanmıyorum Allah'a şükür.Sadece biraz boğaza sarıldım bu sene + sürekli ders çalışmaktan pek fazla da bir yere hareket edemedim.Yürüyüşe çıkıyorum arada sırada.Boğazımı kısmakla başlayim bu işe.

imparatoR
19-07-2011, 08:01
arkadaşlar 1 ayda oyle 4-5 kilo vermek imkansız . ilk 1 ay vücut su kaybediyor ve bu %10 gibi bir rakam ediyor. yani 90 kilo olan bir kişi bir ayda vücut suyunu atar ve 9 kiloyu sadece 1 ayda verebilir o kilo kaybı değil vücuttaki kaybedilen özsudur. 9 kilodan sonra verilen kilolar zayıflamaya işarettir. ben çok kez denememe rağmen veremiyorum ve liposuction yaptırmakta kararlıyım konuyu takip ederseniz ameliyat günüm tam 28 gun sonra detaylı bılgılerı yazarım maliyet vs.

spor yaptığım dönemlerde bi çocuk gelmişti uzun kollu giyiniyo spor yaparken, soyunurken kimse görmesin derdinde falan eşraf tan uzak duruyo..yaklaştım bi kaç güne yelkenler açıldı meğer yağ aldırmış aldırdığı kısımlar sarkmış fazla deriler falan iğrenç duruyomuş,kaldıki feci eziyetli bi iş imiş yağ aldırmak;
abi bide 2.000 lira verdim demişti yanlış hatırlamıosam(2008).
doktoru yağları aldıktan sonra vücudun fazla derileri ve sonrası oluşan sarkmaları için en az 3 ay rutin spor yapmasını şart koşmuş tu(söylediği..
yağ aldırmak evet liposuction aldırdın bitti olmuyomuş malesefki..

Eriador
19-07-2011, 08:12
benimde bu araralar kilo problemim var fazla haraket etmiyorum ama paso içiyorum bu yüzden suratım ve karnım şişti kollarım bacaklarım filan hala ince ... Sanki bi zargana miskey yutmuş gibiyim .

Spor salonuna gittim ilk iş gırtlağını kesiceksin dediler istediğin kadar spor yap yaktığından fazlasını yersen anlamı yok dedi eğitmen abiler

8.000rpm
19-07-2011, 08:22
bel ve karın bölgesi yağları en zor atılan yağlardır
gırtlağı tutmak lazım ama yağların erimesi gerekiyor , kasların değil
sadece gırtlak tutmakla önce su kaybedersiniz sonra da kas kütleniz bir miktar erir , siz kilo verdim zannedersiniz ama sadece hafiflemişsinizdir , yağ kütlesi kaybolmamıştır
yağ kütlesi için muhakkak hedef bölgedeki kas gruplarını yoğun çalıştırmak şart
kilo almak kolaydır yağ eritmek zordur emek ister ter ister :D
benim de göbek var pantolonun üzerine sarkıyor oturunca , ayaktayken de içime çekiyorum :D
herşey bir yana , zayıf karın kasları + göbek kısmında yağlanma = bel problemi demektir
bunu yaşamamak için mutlaka karın yağlanmasını azaltmak ve karın kaslarını kuvvetlendirmek şart
hele ki yaş ilerleyince durum daha da önemli bir hal alıyor.
:)

vtecburhan
19-07-2011, 09:18
38 gun once 76 kg ıdım ve barız gobek vardı aktıvın tablete basladım tamamen bıtkısel ve saglık bakanlıgı onaylı ekmek yemıyorum her cesıt yemek sınırsız :D ve gunde 2 lt su ıcıyorum
şuan 69 kg oldum

ılaca baslamadan once yag oranım %17 idi 2 gun once ölctırdum yag oranım %13
bi arstır derım ve hıc bır yan etkısını gormedım

Selman
19-07-2011, 09:21
38 gun once 76 kg ıdım ve barız gobek vardı aktıvın tablete basladım tamamen bıtkısel ve saglık bakanlıgı onaylı ekmek yemıyorum her cesıt yemek sınırsız :D ve gunde 2 lt su ıcıyorum
şuan 69 kg oldum

bi deneyelim abi be bu aralar bende berbat durumdayım:D pazar günü pilava bile gitmedim:hehe:

vtecburhan
19-07-2011, 09:26
bi deneyelim abi be bu aralar bende berbat durumdayım:D pazar günü pilava bile gitmedim:hehe:

valla pazar gunu oyle bı kavurma plav yedıkkı aklın durur 5 tabak falan yedık

akşam eve geldım bı baktım su böregı var haydaa bide ona yumuldum :D :D

o halde boyel kılo verdım düşün yanı :)

orc
19-07-2011, 09:41
en saglıklı sekilde kilo vermek icin spor sart arkadaslar.. dısardan aldığınız ek gıdalar ile olacak iş değil bu.. bıraktığınızda daha da fazla kilo alırsınız ;)

ygtkrmdnz
19-07-2011, 11:02
bende kilo problemleri yaşadım bir ara 90-95 arası giderken bir anda sabahları koşarak ,yürüyüş yaparak yediklerime dikkat ettim (sabah kahvaltısı dışında diğer öğünlerimi kıstım geceleri meyve yedim) şu an 82-83 arası gidip geliyorum

kilo vermek kolay aslında ama başlayıp sonunu getirebilirsen :)

demircan
19-07-2011, 11:09
ne yersen ye sadece 1 porsyon ye vede kesinlikle yürüyüş birde şekere baktır normalse 8 bardaktan fazla su içme :icon_tup:

tool
19-07-2011, 11:17
şuan 69 kg oldum

bunlardan hayir gelicek gibi durmuyor ama :D

http://www.simdizayifla.com/images/basin9b.png

cery
19-07-2011, 11:22
başlığı gömlek eritmek diye okuyup o nasıl bi hararettir şeklinde şaşkınlıkla konuya girince konunun göbek eritmek olduğunu farkedip hayata küstüm :D

Rec.O
19-07-2011, 12:15
Vücüda göre değişiyor şahsen ben yazın ayı gibi oluorum :D Ama geçen yaz değil önceki yaz 90 kilodan 78 e kadar düşmüştüm(2 bucuk 3 ay içinde.) .İşin sırrı yürüyüş felan hikaye az da olsa yürü tamam iyi olur ama,

sabah istediğin gibi ye tıka basa farketmez

Öğlen bisküvü eti form cikolatalı felan veya düz bisküvi

akşam 1 parsiyon yemek ekmek yok.

bol su iç.

Not: Ara öğünlerde acıktıkca meyve ye fazla olmamak şartıyla ve geleta mı galatamıdır ondan.
Atalarımızında bir lafı var bununla ilgili;

Sabah kahvaltını kendinle, öğle yemeğini dostunla,akşam yemeğini düşmanınla paylaş haklılar :)

orc
19-07-2011, 12:51
yürüyüş hikaye ise neden yarışmaya girecek olan sporcular kardiyo yapıyor? madem o kadar kolay yediklerine dikkat ederek de define olabilirler? zaten yedikleri sadece protein cok az miktarda karbonhidrat alıyorlar?
yaşın genç olduğu için kolay kilo alıp verebiliyorsun ama belli bir yaştan sonra metabolizman yavaşlar ve hızlandırmak icin günde 5-6 ogun yapıp disiplinli bir şekilde spor yapman gerek..

Oldschool
19-07-2011, 13:17
Olay metabolizmayı hızlandırmakla başlıyo...Öğün arasını çok tutup yemeğide fazla yediğin zaman vücut metabolizmayı yavaşlatıyor ve kilo vemreye kapatıyor , ''bu herif bize yemeği hemen vermez , bizde bu kaloriyi yağı neyim tutalım '' diyor bünye:D , ama az ve sık yedikçe metabolizma hızlanıp geriside çorap söküğü gibi geliyor (en azından bende)

.

deneyecegimm :) :D 1 ayda 90 dan 100 e cıktım acıl kilo vermem lazım cok fazla göbek cıktıı:D

Rec.O
19-07-2011, 13:18
Şahsen dedim farkındaysanız bana göre yani :) sadece yürüyüş yapmadanda kilo verilebilir tek benim metobolizmam değil :) Soran arkadaşta 23 yaşında yaşılı değil sonuçta.Bu arada yürüyüş hikaye derken öyle düzeli oalrak koşuya felan gerek yok maksatında yazmıştım.tabi araba kullanacağına bazı yerlere yürüyerek gidildiğindede yürüyüş sayılmış olur..Diye düşünüyorum :)