Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Takıntılarınız :)

Sayfa : 1 [2]

Agah
08-11-2012, 19:41
* yolda tıntın spec giderken önümdeki araç 10 saniyeden fazladır önümdeyse deliririm, sollarım.

* baskasının evinde uyuyamam.

* kimsenin artığını yemem, içtiği bardakdan, yediği tabakdan damla bişey atmam ağzıma

tayreep_john
08-11-2012, 19:42
- ışıkta uyuymamam
- enseme babam da vursa döverim cinnet geçiriyorum
- uyandırılmaktan nefret ederim
- herhangi motorlu taşıt sahibi bile olmamış insanların başkalarının arabaları vs hakkında yorum yapmasına uyuz olurum
- yanımda kulaktan kulağa konuşlrsa kalkar giderim !

ProdriveSTI
08-11-2012, 21:09
Yorumların çoğu uyuyor bana da.

Ek olarak,PC başındayken yanımda arkamda birinin olmasından nefret ederim,gidene kadar sağ tık yenile yapar dururum. :mad:

kelalper
09-11-2012, 07:20
manik depresiflerin arasına düşmüşüz laa.
Bende de başkasının bardağından su içmeme hastalığı vardı. Halla dikkat ederim ama askerde kırıldı.

B!Rtan
09-11-2012, 07:49
benimde kız arkadaşım ütünün fişinin resmini çeker :D fişten çıkardımmı çıkarmadımmı diye düşünmek istemiyorum diyo.. telefonunda 20 tane benim resmim varsa rahat 50 tane fiş adaptör kapı kilit resimleri var :D :D

TANIL TIMORCI
09-11-2012, 08:32
-Pamuk veya bisiklet yaka olan kıyafetlerin yakasına dokunamam
-Peçete çatal seslerine kesinlikle gelemem
-Babamda olsa arabamın kapısını hızlı kapatana söverim
-Canım kelimesini kesinlikle sevmem (sadece anneme özeldir Canından olduğum için)

Onun dışında çok rahat biriyimdir :)

S.Özcan
09-11-2012, 08:43
arabayı park ettikten sonra birkaç kere kilitleme tuşuna basarım.

altugkocer
09-11-2012, 09:10
tencereye metal kaşıkla dokunulunca kafayı yerim kendimden geçerim :D
nerde impreza görsem gözden kaybolana kadar bakarım :D

Met
09-11-2012, 09:11
arabayı park ettikten sonra birkaç kere kilitleme tuşuna basarım.

o bende de var :D

SHOCKİNG
09-11-2012, 09:14
1-) Asla evimden başka yerde tuvalete giremem
2-) Simetri takıntım vardır, arabadaki çakmağın üzerindeki sigara amblemi bile düz olucak.
3-) Arabayı yıkattıktan sonra bezi alır kendim kurularım.
4-) Enseme yanlışlıkla bile olsa dokunulmasından hiç hoşlanmam anında şartellerim atar.
5-) Çorapsız hayatta uyuyamam
6-) Sabah deodorantımın bittiğini görünce kafayı yerim :)
7-) Hayatta kundura ayakkabı giymem.
8-) Ağız kokusundan nefret ederim karşımdaki sevgilim bile olsa azarlarım. vs ,vs

Bende pek normal sayılmazmışım aslında :)

TuGaY_TaN
09-11-2012, 09:20
Ne kadar sıkıntılı bir toplummuşuz yav :)

Ertekin
09-11-2012, 09:27
Yanımda bir kağıda,gazeteye tırnaklarınızı sürtüp ses çıkartan olursa direk suratına yumruğu patlatıyorum..çok kez başıma iş aldım bu yüzden:)

immortalboss
09-11-2012, 09:28
1-Masamda duran her şey,arabamda bulunan her şey simetrik bir şekilde durmalı.
2-Arabayı yıkadıysam hiç kirletmemeye çalışırım.Gazete,kağıt havlu ile kirlenecek her yeri kapatmaya çalışırım.
3-Misafirliğe gittiğim yerde mecbur kalmadıkça lavaboyu kullanmam.(1 hafta lavaboya gitmediğimi bilirim.)
4-Motosiklete bineceksem daima temiz olmasını isterim.
5-Duşa gireceksem 1 saat vakit var mı diye bakarım.1 saatten az sürede çıkmam lazımsa duşa girmem.
6-Acele ettirilmekten nefret ederim.Kafama vururlarsa kız,erkek hiç farketmez çok sinirlenirim.
Daha önceden bindiğim motosiklet,almak istediğim araba ile ilgili araştırma yaparken önünde ve arkasında disk fren olmasına,4 silindirli ve 16 valve olmasına,göstergede hararet saati olmasına,bir de geri vitesin 5. vitesin arkasında olmasına dikkat ederdim.Hala daha da ediyorum ama aşmaya çalışıyorum...

a.colak
09-11-2012, 09:29
- giyeceğim hiçbirşeyi başkasına ütületmem ne anneme ne eşime hep kendim ütülerim
- ters duran terliklerden nefret ederim
- saat sesi çok sinirimi bozar uyuyacağım zaman misafirlikte bile saati başka odaya alırım
- gündüz perdeler kapalı evde oturamam
- evde hayatta çorapla oturamam eve girer girmez çoraplar çıkacak
-

RSBurak
09-11-2012, 09:30
-yatağın sağından kalkmaya çalışırım soldan kalkarsam bütün gün ters geçecekmiş gibi moralim bozulur.
-bir yere giderken her zaman kullandığım yoldan farklı bir yol kullanırsam huzursuz olurum
-çok zor durumda kalmadıkça başkalarının bardağından su içemem
-arabada yüksek sesle müzik dinleyip aynı zamanda hızlı gidemem müziği kısar öyle basarım
-uzaktan yeşil yanan bir trafik lambası gördüğümde kaptırmam çünkü bilirim kırmızı yanacak.
-saçma sapan olumsuz düşünürüm ve yüzde 90 hepsi olur mesela hiç araba gelmeyen sokaktan tam ben geçeceğim sırada araba gelmesi.
aklıma geldikçe editlerim :)

benim bi psikoloğa gitmem lazımmış yazınca anladım :D

drago
09-11-2012, 10:13
sakız çiğneyene ifrit olurum

burası önemli; karışık çerez yerken antep fıstığını seçene, ortaya meyve geldiğinde elmaya portakala değil de özellikle muza kiviye abanana yeni tanışmış dahi olsam iyi konuşmam

GokhanRS
09-11-2012, 10:27
memleketin alayı hastanelik olmuş. haberimiz yok. daha öncede söylediğim gibi sadece takıntılı insanlara kıl olabiliyorum. onun dışında hiç takıntım yok. herşeyin her türlüsü fark yapmaz.

ama saçma sapan takıntısı olan insanlarla bir arada birşeyler yapmam gerektiğin gayet mutsuz olurum. çünkü hayat özgür olmalı.

Rec.O
09-11-2012, 10:29
-Yaz kış arabamda cam açık olur kışın azda olsa olur.
-Ayakkabım biraz toz oldumu hemen silerim en sinir oldugum şey
-Arababnın lastik ve ve davlumbazları çamur olsun toz olsun leke olsun sinir oluyorum hemen arabayı yıkatırım isersen kaporta mis olsun ondan dolayı günde 1 defa veya 2 güne bi araba yıkatırım
-Arabada arka camların acılmasına kelebek bile olsa ayar oluyorum
-arabayı yeni yıkattıktan sonra camların acılmasına ( en ayar oldugum şey)
sanayide vs yerlerde arabama yaslanılmasına kaputuna oturulmasına lastikci araba düşük oldugu için camurluktan arabayı kaldırmaya calısması ve camurluğun içine göçme olayı yüzünden birgün adam öldürebilirim.
-Bir iş yaparken birisinin başımda beklemesine şura şöyle olsun bura böyle olsun şu şöyle olurmu demesine
-Sabah evden cıkmadan kesinlikle başımı yıkar saçımı yaparım
-pc başındayken yanımda biri oldumu rahat calısamıyorum bi iş yapmam boyuna yenile yaparım vs.

İbrahim33
09-11-2012, 10:44
Dobloyla , fiorinoyla kendini Şumaher sanan denyolara kıl oluyorum , hemen alıyorum façalarını aşağı , bakakalıyolar...

iynn-RS
09-11-2012, 10:45
hoşgörü,paylaşım,alçakgönüllülük yerlerde ak

Shadow_Dancer
09-11-2012, 10:46
Bu konuda 3'ün üzerine 5 koyan varsa alayına kıl oluyorum :)

MeTHea35
09-11-2012, 12:58
sürekli aynı yere vurarak ses çıkması
kadifenin tırnaklarıma sürtmesi
ve birinin burnuma dokunma benii delirtiyor arkadaş :D

Alper_
09-11-2012, 13:53
kumandayla veya anahtarla kapıların kilitini açacağım sırada kapı kolunun çekilmesi..sonrada tekrar tekrar zorlayıp açılmadı bu !! denmesi..gıcık kapıyorum :D

ykavcioglu
09-11-2012, 13:55
bencil insana takarım...

dragon07
09-11-2012, 14:08
kıl tüy adamlarıda hiç sevmem,bunadıklarında hiç çekilmeyen 7 sülalesine sövülen insanlardır :)

wiesmann
09-11-2012, 14:14
dun eskısehır yolunda trafıkte beklerken plakasının sonu 85 olan arac aradık 1bucuk saat denk gelmedı eve gıdınceye kadar bulamıcaz dıye gerıldık durduk :D

ST
09-11-2012, 14:22
Ne kadar normalmişim la,yok bardakmış,yok bir mekanda orta masaya oturamazmış,

Hiçbişe yok tek arabanın kilit konusunda var birde ruhsat hastalığı :)

Başka hastalığım yok. :D

MCN21
09-11-2012, 14:24
arabanın kapıları kitlendimi? cam kapandımı? diye 40 kere kontrol ederim.

gece uyanıp alarma bastığımı bilirim duruyor mu araba alarm çalışıyor mu diye :(

aynı şey işyerim içinde geçerli. kapattıktan sonra akşam kız arkadaşıma soruyorum kepenki iyi kapattık dimi? diye :(

benimde ön filmler söküldükten sonra bu takıntı oluyor :D cama bakıyorum anlayamıyorum üsengeclikten diger kapıyada gitmiyorum , yarım saat baktıktan sonra kapıya gidip camı kontrol ediyorum :D eve cıktıysem bile geri asagı iniyorum :D

S.Özeren
09-11-2012, 14:40
Telefon sol cebimde olcak
Sigara ve anahtarlar sağ cebimde
yanlışlıkla ters yerlere koyarsam hemen farkeder düzeltirim rahatsız ediyor
Avm , benzinlik tuvaletine girdiğim zaman, çıkarken kapıyı tutmam birinin açmasını beklerim veya peçete ile açarım

uyurken televizyon açık olcak
mutlaka 2 tane yastık olucak

aklıma gelen şimdilik bunlar :D

OLMECA
09-11-2012, 14:45
arabam da turbo timer var ama herseferinde anahtarı çekip içinde beklerim stop edicek mi diye :)

free-hifi
09-11-2012, 14:50
eve girerim açık bir cam balkon kapısı var ise fıttırırım osuruktan nem kaparım :D tozdan hemen hapşırık olurum

Burak E.
09-11-2012, 15:27
Avm , benzinlik tuvaletine girdiğim zaman, çıkarken kapıyı tutmam birinin açmasını beklerim veya peçete ile açarım

lavobo olayı bendede var elleri yıkadıkta sonrao kapıyı acamam peceteyle acıyorum direk :D

free-hifi
09-11-2012, 15:35
simetri hastalıgı cagın hastalıgı olmaya aday :D herkeste var bir egriyi düzeltmek takıntısı :D

benden 5 yaşımdaki kızıma geçmiş :( geçen ayakkabı almaya gittik adamla pazarlık ederken vitrindeki raftaki ayakkabıları düzeltiyordu :) evde yaptıklarını yazmayacağım

emirarslan34
09-11-2012, 15:40
kedilere pissst diyen insanları anlayamıyorum napıyor o kedicik sana al sev :D

aracıma yaslanılmasından nefret ederim

Met
09-11-2012, 15:41

Hahah aynısının tersi de bende var.

Telefon sağ cepte olacak, ev-araba anahtarı sol cepte. Ters koyarsam dengem bozuluyo :D
Araba bendeyken ev anahtarını yanımda taşımam arabaya atarım.

darkred
09-11-2012, 15:42

Şimdi okurken farkettimde bunlar bendede var sigara ve çakmak sol cepte telefon sağ cepte durur mutlaka :D

AVM gibi yerlerin wc lerinden cıkarken peçete ile kapıyı açmıyorum ama neresinden tutacağımı şaşırıyorum :D

Birde arabamda mutlaka çeyrek depo üstü benzin olucak çeyrek altına düştüğü zaman yolda kalıcakmışım gibi geliyor gidip hemen benzin alıyorum :D

Bunlar dışında bir takıntım yok sanırım varsada aklıma gelmiyor :D

_Emre_
09-11-2012, 16:17
Kişisel takıntılarım var, harici şeyleri çok takmam :)

Diş fırçalamadan evden çıkamam
Telefonumla aynı cebime kağıt parçası dahi koyamam.
Bir iş yaparken başımda sürekli başımda durulmasını ve direktifler verilmesini hiç sevmem
Zorunlu haller dışında sigara içilen arabada yolculuk yapamam, kendi arabamda kesinlikle içilmesine müsade etmem.
Kirli arabayla dolaşmaktan rahatsız olurum.
Araba evin önündeyse istem dışı sürekli camdan bakarım, garajdaysa ve o gün kullanmayacaksam garaja gidip kilit düğmesine en az bir defa basmadan hiç bir yere gidemem. (Bu huyumdan vazgeçmeyi çok denedim ama başarılı olamadım)
Uzar gider :)

İbrahim33
09-11-2012, 16:32
Bu kapıyı camı kontrol etme hastalığı bendede var...Kendi arabamız hadi neysede kiralık arabada 4 kapıyı birden kontrol ediyorum...Bazen dönüyorum kitlemişmiydim diye tekrar kilitleme düğmesine basıyorum...

TANIL TIMORCI
09-11-2012, 16:33
Erenköy Ruh ve sinirdeki baş hekim tanıdık çıktı toplu seanslara alıcak bizi metin olun arkadaşlar herşey biticek

GörkemT.
09-11-2012, 17:06
Yemek masasına oturmadan önce mutlaka kucuk tuvaletimi yaparım ellerimi yıkar öyle otururum

Cebimi sürekli kontrol ederim cüzdan sigara ve telefonumun şişkinliğini hissetmem lazım

Klavyemin üzerinde toz sigara külü veya bi kir gördugumde anında silerim hatta boya fırcası vardır cekmecemde klavye arasındakı sigara küllerini çıkarmak için

Bilgisayar kasasında kesinlikle usb telefonun sarj kablosunu takılı bırakmam usb mousenın alıcısını bile cıkartırım kullancagım zaman tekrar takarım

41DN370
09-11-2012, 17:10
Ohh be yazılanları okuduktan sonra tek rahatsız ben değilmişim beterleri bile varmış,bardak wc,temizlik bakımında yazılanların hepsi bendede vardı fakat askerden sonra hiçbiri kalmadı sokakta yere birşey bile düşse artık üflemeden atarım ağzıma o derece yani(insan askerde farelerle aynı yerden ekmak yiyince hiçbirşeyden tiksinmez)
* simetri vazgeçilmezlerim arasındadır,
* kilit takıntım hiç yok hatta bir çok zaman kitlemeyi unuturum,
* cep telefonumun olduğu cebe hiçbirşey koymam,
* kulaklık kulağımda olmadan asla uyuyamam,
* dilime gelen yada mırıldandığım şarkıyı ne olursa olsun acilen dinlemem lazım,
* ayakkabı bacıklarım düz olmalı iki delik arasında kıvrılmamalı,
* sakinde olsam sinirlide olsam düz yolda frene basan adamla işim acil bile olsa gideceği yere kadar uğraşırım arkadaş...

Rox
09-11-2012, 17:21
Herkes normal benmi rahatsızım şimdi ? :D Gram takıntım yok dünyayı umrumdışı yaşıyorum :D Olsa olsa şu olur geçen sene yolda 100tl buldum şimdi bazen yolda giderken yerde ilginç birşey varsa dikkat kesiliyorum..3 yıl öncede denizde yüzerken altın künye buldum şimdinin parası 800-900tl falan ediyor her denize gittiğimde şinorkelle şöyle bi 1 saat arama yapıyorum :D

mercan_shark
09-11-2012, 17:25
benim de herzaman arabalı 5 arabasız 3 adet ürünüm vardır telefon,anahtar,kartlık,ruhsat,araba anahtarı bunları hemen hemen günde 100 defa kontrol ederim birinin olmadığını farkedersem panik hali anında heryeri ayaklandırıyorum neresi olursa olsun :)

Burak-Akın
09-11-2012, 18:34
Cam, ayna gibi aracımın yansıyan görüntüsüne bakmayı severim :D

Park ettikten sonra kilitlendimi aca diye birkaç kez bakmışlıgımda vardır

xcel
09-11-2012, 19:35
başımın sol tarafı, ne yaparsam yapayım saçım dikeliyor. gıcık oluyorum. ayna gördüm mü direk oraya bakarım. gerisi hiç önemli değil.

Erim
09-11-2012, 19:57
Park konusunda feci takıntım var .İçime sinsin diye yarm saat park yeri aradığım oldu (park edebilcek yerler olmasına rağmen ) :)

GU
09-11-2012, 20:06
Benim temizlik takıntım var özellikle kışları ellerimifazla yıkamaktan aşırı kuruyor ve çatlıyor,Arabamında kirli olmasına dayanamıyorum utanmasam ve vaktim olsa hergün yıkatıcamda maalesef öyle bir dünya yok
:) En büyük takıntımda yüzümün sağ tarafı biri sağ tarafımda oturunca çok huzursuz oluyorum hele hele arabada yanımda biri varsa o yol bitmiyor denebilir bu sebepten güvendiğim biri varsa yanımda direkt arabayı ona veririm kullanması için o derece takıntılıyım...
Bide çorap takıntım var dışarı çıkıp eve geldiysem mutlaka çoraplarımı değiştiririm 30 kere çıkayım 30 kere değiştiririm illa temiz olacaklar...
Sanırım içinizde en temizlik takıntısı olan benimdir...
Ha bide son ekleme arabamda hayatta sigara içirmem sigara içilen ortamda durmam,durmak zorunda kalmışsamda kendimi bile havalandırır öyle arabaya binerim ve arabama sigarasını içip binen varsa nefesinin kokusunu geçmesini beklerim...
Neredeyse her ay bi parfüm bitiririm belkide aya bile çıkmıyordur.Güzel koku takıntım en az yüzümün sağ tarafı kadar had safhada...Birini öperken çaktırmadan koklarım kötü kokuyosa içimden ıyyyy bu pis der direk uzak dururum :S

berkay_aydin
09-11-2012, 20:19
Dobloyla , fiorinoyla kendini Şumaher sanan denyolara kıl oluyorum , hemen alıyorum façalarını aşağı , bakakalıyolar...

Bende sizin gibi araç seçenlere sinir oluyorum, veriyorum dumanı bakakalıyorlar...

athem
09-11-2012, 20:29
Yanlıslıkla ayakkabıma ve elbıseme basılsın kafayı cakarım hemen :)

ali_utku
09-11-2012, 21:19
-Dışarıya çıkarken asla sandalet veya terlik giyemiyorum.daha dogrusu corapsiz giyilen hiçbir şeyi giyemiyorum.
-bütün çoraplarımın rengi siyahtir.Baska renk çorap almam.
-Mecbur kalır birinin evinde kalırsam gözümün önünde nevresimi değişdirtiyorum.
-kolumda saat olmadan dışarı çıkamıyorum.

ALy
09-11-2012, 21:49
kesin ve kesin aracın iç plastik aksamı özellikle torpido temiz olduğunu gösterecek kadar parlak olmalı eğer kirliyse kenara çekip silerim o derece :D

h.savas
09-11-2012, 22:06
-ışıkta beklerken yeşil yandığı anda (ışığı takip ettiğim halde)kornaya basan şizofrenlere sinir oluyorum
-cep telefonu kesinlikle sol cepte olacak,yatarkende başımın ucunda olacak
-arabada hız göstergesinden çok hararet göstergesine bakarım...
-kapıları en az 3 kez kontrol ederim,eğer araç evimin önünde ise her 5-10 dk bir sürekli balkondan kontrol ederim..
-aracımın bagajı kesinlikle temiz ve düzenli olmalı...
-babam arabamı kullanırken eziyet ediyormuş gibi hissediyorum (16 yıllık şofördür kendisi :D)
-dişlerimi fırçalamadan dışarı adımımı atmam..
-trende otobüste vs.. yüksek sesle konuşanlara ifrit olurum...
-en önemlisi, bencil insandan nefret ederim :mad:

106GTİ
09-11-2012, 22:26
Ne takıntılar varmış ya :D Şaşırıp kaldım valla :D Allah yardımcınız olsun :)

Kutluhan
09-11-2012, 22:34
-Pantolon vs. arka cebine cüzdan veya herhangi birşey koymam şişkin şişkin rahatsız eder
-Telefon hep sağ cebimde olacak yanına başka bişey koymam
-Simetri hastalığı zaten var
-Arabam temiz olacak kirli kirli olursa nefret ederim soğurum
-Masadaki kül pisliklerine ayar olurum
-Trafikte önümdeki adam gereksiz yere frene basarsa önüne geçer frene basarım :)
-Herhangi biri şu işi kesin yapman lazım kesin kesin diye zorlarsa sik.... olmaz yapmam :)
-Ayakkabılarım tertemiz olması lazım
Yazsam bi 30 tane daha yazarım şimdilik bu kadar yeter :)

GU
09-11-2012, 22:42
-Pantolon vs. arka cebine cüzdan veya herhangi birşey koymam şişkin şişkin rahatsız eder
-Telefon hep sağ cebimde olacak yanına başka bişey koymam
-Simetri hastalığı zaten var
-Arabam temiz olacak kirli kirli olursa nefret ederim soğurum
-Masadaki kül pisliklerine ayar olurum
-Trafikte önümdeki adam gereksiz yere frene basarsa önüne geçer frene basarım :)
-Herhangi biri şu işi kesin yapman lazım kesin kesin diye zorlarsa sik.... olmaz yapmam :)
-Ayakkabılarım tertemiz olması lazım
Yazsam bi 30 tane daha yazarım şimdilik bu kadar yeter :)

Ayakkabı tertemiz olması takıntısı bendede var ve bu yüzden sürekli makinede yıkanmaktan ayakkabılar çabucak eskiyor :(

Tuncer M.
09-11-2012, 22:57
1-2 saatliğine bir yere çıkacaksam laptopu kapatmam. Çünkü açılırken beklediğim süreyi hiç sevmem. (bir de torrent up yapsın diye de olabilir) :D

Benim de tel sağda olacak takıntım vardır. İlk aldığımda çok dikkat ediyordum, fakat şuan yanına kalem bile koyduğum oluyor. ( sakınan göze çöp batar)

Cüzdanımın dışında para taşımam. Çünkü ne zaman taşısam düşmüştür. :)

Araba kullanırken, 110la orta şeritte seyrederken, sol boş olmasına rağmen arkamdan selllektör yapana yol vermem. Geçerken korna çalarsa da, arkasına geçip aynı şekilde yol isterim. Geçerken kornama basarım.

Arkamda aracın önündeki bütün ışıklarında xenon olan araç gelip arkamdan seyrederse, yol veririm. Arkasına geçip, uzunları yakarım. (bu şekilde çok kez sislerini kapatan gördüm, demek ki biliyorlar gereksiz olduğunu)

Derse geç kaldıysam sınıfa %90, önemli bir ders değilse, girmem.

laptopta touchpad kullanmam, her zaman bi farem olmuştur o sebeple. :)

Oha çok yazdım. :ofk:

Met
09-11-2012, 23:10
sen az bile yazdın kanka biz içimizi döksek... :D

Canselmo
09-11-2012, 23:18
telefonu sağ cebime koymak isterdim ! fakat her zaman sol cebime koyarım ..telefon çaldığı anda ilk önce elimi sağ cebime sokar sonra içimden kendimi söverek sol cebimden alırım..bundan dolayı direk sol cebe koyuyorum.. :D

Üniversiteye giderken arkdaşlarımı yoldan alırım .. kapıları cok normal açarlar ona bir şey demiyorum :D ama kapı kapatmaları yokmu 70 model araç kapısı kapatıyorlar sanki patt kütt arabanın içinde ben sallanıyorumm.. Kapıları cok narin kapatırım :D

Aklıma koyduğum şeyi elimden geldiğince yaparım

çik köfteyi nar ekşisiz yemem

dişimi fırcalamadan ve sacımı yıkamadan asla dışarı cıkmam .d

Emir_b16a
09-11-2012, 23:23
saç uzatamama gibi bi takıntım var yıllardır

kapıya sırtımı dönük oturamam otursamda önümde ayna olması lazım

sert kapı bagaj kapatanlara aleni söverim hemde çok pis

arkadan uzunları yakanlara arka sisleri muhakkak açarim

orta şeritte sellektör atana asla yol vermem aksine frene basarım

makas atmaya çalışan adama asla yol vermem aynadan görürsem gaza yada frene basar arayı kapatırım

şeridimdeyken gişelerde yada sapakta kuyruktan kaçıp önüme girmeye çalışana asla yol vermem gerekirse kavga ederim

Tuncer M.
09-11-2012, 23:28
sen az bile yazdın kanka biz içimizi döksek... :D

Dök içindekileri bro. :D

RSBurak
09-11-2012, 23:31
sağ boşken orta şeritte gidip niye yol vermiyorsunuz onu anlamadım :D değişik bir takıntı

Burak K.
10-11-2012, 00:10
1-Herkesle aynı evde kalamam,bu yüzden hala ev arkadaşı bulamadım kendime tek kalıyorum ve çok sıkıldım. :D

2-Evime misafir gelen arkadaşlarımın laaap diye yatağıma oturmasından,yastığıma başlarını koymasından! nefret ederim,deliririm olay çıkarırım.

3-Moralim bozukta olsa iyi de olsa insanların yanında suratımı asmamaya çalışırım,yanımda suratını asana fena söverim.

4-Benim malımı kendi babasının malıymış gibi hor kullanana deli olurum,gerekirse kafa atarım.

5-Enseme dokunulmasından ve su dökülmesinden nefret ederim.(Bu yüzden 2 yıllık ilişkimi bitirdim.)

6-Evim çok dağınık olabilir ama Wc ve banyo her zaman tertemiz olmalıdır,kıl vs olmamalıdır bu yüzden evime gelipte banyomu wc'mi kullananlar arkadaşlarım çıktıktan sonra bakarım eğer pis bırakılmışsa ne kadar iğrensemde saatlerce temizlerim.

7-El şakalarından hiç haz etmem.

8-Arabayı kullanırken arabada ki diğer insanların araba kullanma tarzıma laf yapmasını hiç sevmem.

9-Biriyle ilk tanıştığımda ona abi dediysem,aynı yaşta olsak bile daha sonra ismiyle hitap edemem. Aynı şekilde büyüğüme de ismiyle hitap ettiysem abi diyemem. :D (Bu nasıl takıntı spor gazetesi. :D )

10-Babamla telefonda çok konuşmayı sevmem. Maksimum 3 dakika.

11-Arabadan anlamayan insanlar benimle arabalar hakkında bir konuda iddialaşınca fazla sinirlenir kalp kırarım.

12-Saçlarımı her gün yıkamalıyım,okulda veya cafe de falan eğer wc'ye gittiysem bir sürü peçeteyle elimi kurular en son peçeteyle kapıyı açarım elimin kapıya değmesinden nefret ederim.

13-Bilgisayarımda facebookum vs. siteler her zaman otomatik oturum aç olarak kayıtlıdır,başka birisinin giriş yapmasından ya da girip facebook hesabımı kurcalamasına çok sinirlenirim.

14-Eve yürürken yürümeye önce sağ ayağımla başladıysam eve geldiğimde koltuğa vs oturacağım zaman son adımımda sağ ayağımla olmalı ve adımlarımı sayarım.(Bazen bu. :D )

15-Yaşam tarzıma laf yapanlar çok olur genellikle,hepsini terslerim.

Dahasıda var,çok fazla takıntılı bir insanım,bu yüzden günlük hayatta çok zorluk çekiyorum. Mesela bugün giydiğim kıyafetleri ertesi gün giyemem temiz olsalar bile. vs. vs. vs. diye uzar gider. :)

arfy
10-11-2012, 00:22
arabam hep pis olucak .. yıkandımı garipsiyorum :D
telefon sabit hep sol cepte... sağ cepte oldumu kayboldu diye telaş yapıyorum ... anahtar ve ventolin sağ cepte...

Zero
10-11-2012, 00:29
1-Herkesle aynı evde kalamam,bu yüzden hala ev arkadaşı bulamadım kendime tek kalıyorum ve çok sıkıldım. :D

2-Evime misafir gelen arkadaşlarımın laaap diye yatağıma oturmasından,yastığıma başlarını koymasından! nefret ederim,deliririm olay çıkarırım.

3-Moralim bozukta olsa iyi de olsa insanların yanında suratımı asmamaya çalışırım,yanımda suratını asana fena söverim.

4-Benim malımı kendi babasının malıymış gibi hor kullanana deli olurum,gerekirse kafa atarım.

5-Enseme dokunulmasından ve su dökülmesinden nefret ederim.(Bu yüzden 2 yıllık ilişkimi bitirdim.)

6-Evim çok dağınık olabilir ama Wc ve banyo her zaman tertemiz olmalıdır,kıl vs olmamalıdır bu yüzden evime gelipte banyomu wc'mi kullananlar arkadaşlarım çıktıktan sonra bakarım eğer pis bırakılmışsa ne kadar iğrensemde saatlerce temizlerim.

8-Arabayı kullanırken arabada ki diğer insanların araba kullanma tarzıma laf yapmasını hiç sevmem.

9-Biriyle ilk tanıştığımda ona abi dediysem,aynı yaşta olsak bile daha sonra ismiyle hitap edemem. Aynı şekilde büyüğüme de ismiyle hitap ettiysem abi diyemem. :D (Bu nasıl takıntı spor gazetesi. :D )

11-Arabadan anlamayan insanlar benimle arabalar hakkında bir konuda iddialaşınca fazla sinirlenir kalp kırarım.

12-Saçlarımı her gün yıkamalıyım,okulda veya cafe de falan eğer wc'ye gittiysem bir sürü peçeteyle elimi kurular en son peçeteyle kapıyı açarım elimin kapıya değmesinden nefret ederim.

13-Bilgisayarımda facebookum vs. siteler her zaman otomatik oturum aç olarak kayıtlıdır,başka birisinin giriş yapmasından ya da girip facebook hesabımı kurcalamasına çok sinirlenirim.

14-Eve yürürken yürümeye önce sağ ayağımla başladıysam eve geldiğimde koltuğa vs oturacağım zaman son adımımda sağ ayağımla olmalı ve adımlarımı sayarım.(Bazen bu. :D )

Dahasıda var,çok fazla takıntılı bir insanım,bu yüzden günlük hayatta çok zorluk çekiyorum. Mesela bugün giydiğim kıyafetleri ertesi gün giyemem temiz olsalar bile. vs. vs. vs. diye uzar gider. :)

Bu kadar mı benzer ya :) bunlara ek olarak bende merdiveni sağ ayakla bitirme eğer bitmiyorsa son iki basamağı çift atlama var.Her gittiğim yerdeki merdiveni sayarım her yolda yürürken gördüğüm çizgiye eşit sayıda adımla basarım bir çizgiye solla bastıysam öbürüne sağla basarım bazen yürürken bi büyük bi küçük adım atıyorum çizgiyi denk getirmek için millet delirdim sanıyordur heralde.Yürürken bir arkadaşım misalen sağımda yürümeye başladıysa onu soluma geçirtmem önümden geçtiyse tutar kolundan tekrar önümden geçirterek sağıma alırım arkamdan geçerse sanki vücuduma ip dolanmış gibi oluyor nevrim dönüyor.Aynı şekilde bir bankta oturduysak bi an ayağa kalkarsam aynı yöne alırım insanları ne taraftaysa orada oturacak.. Daha saysam banlarlar heralde siteden süresiz :D he arfy gibi tel hep solda olacak sağda falansa kaybettim diye beynimden kaynar su iner birden paniklerim nabzım yükselir ayrıca arabamda pis olacak hep temiz olmayacak yoksa kullanamam su birintisine falan yaklaşamam kafayı yerim :D daha vaaar ama saymam

Agah
10-11-2012, 00:34
haa bir de yürümeyen bi trafikte 10 metrede olsa yol açılır da öndeki götünü kaldıramadan önüne araba alırsa ve o anda trafik yine kitlenirse, öndeki sürücünün yediğini cüneyt çakır yemez : )

Melih-Ö
10-11-2012, 00:36
Telefon sağ cepte, cüzdan sol cepte.
Arabanın camları sonuna kadar açılmaz
Arabanın arka camları hiç açılmaz.
Arabada sigara içilmez.
Evde terliksiz dolaşmam.

Şimdilik aklıma gelenler :D

Zero
10-11-2012, 00:38
Takıntılar zayıf kalıyor arkadaşlar hadi yok mu ağır obsesifler :D

Volkann
10-11-2012, 00:40
hangi cebime ne koyacagım her zaman takıntıdır bnm için :)

Agah
10-11-2012, 00:40
ben böyle teker teker yazcam aklıma geldikçe :D :D :D 2 kelimesinden 1 i küfür olan insandan hazetmem.

c20let
10-11-2012, 00:42
Çoğunluk takıntı yerine severim/sevmem olarak yazmış bence farklı şeyler.

Yazıldığını görmedim illa ki vardır aramızda, aynı hızda giden başka bi araç yanıma geldi mi yada önümde oldu mu illa ki geçerim :D

arfy
10-11-2012, 00:43
ü

bu bende de var malesef :)
+herne kadar parasını babam vermiş olsada arabamı alırken , babama bie sigara içirtmem arabada :)

Melih-Ö
10-11-2012, 00:44
Arabada sigara içirmemek ciddi bir takıntıdır. Sevip sevmemekle alakası yok yani :)

Agah
10-11-2012, 00:45
babamın arabasındada içirtmem ben. takıntı değil hastalık bu :D

BLuEBoY
10-11-2012, 00:46
kafamın uymadığı herkes ve herşeye takıntı yaparım dıyerekden komplesini özetliyorum :D :D

Zero
10-11-2012, 00:47
Benim arabada önde sigara içmek serbesttir arkada yasak :D cam yok ondan mı ne bilmiyorum arkadakiler pasif içici olsun canları çeksin umrumda olmaz

gökberk
10-11-2012, 00:51
@ B.KAYA

Bir an ben yazdım zannettim mesajı :D

levent
10-11-2012, 00:54
lastiğin demire (botun vıcıklaması) ya da şu alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarda çıkardığı "ıyk-vıyk" şeklindeki ses vardır ya, bitek ona takıntılıyım. tüylerim ürperiyor.

Slmcnsl
10-11-2012, 00:56
alin size obsesif kompulsif rahatsizlik!!
-günde 30 kez fln ellerimi yıkıyorum ve her biri 1 dakikadan kısa sürmüyor..
otelde çalişiyorum misafirlere ait birşeylere dokundugumda iki elim kanda olsa gider ellerimi yikarim..
-dünyada en nefret ettigim şey evde yerlerde kadın saçı ve bacak kılı olması.. hiç üşenmem süpürgeyi açar hemen o kılın oldugu bölgeyi süpürürüm..
-ne giyersem giyeyim , ister kuru temizlemeden çikmiş olsun ister yeni yikamiş ütülemiş olayim , ilk önce giymeden bi 10 saniye kadar silkelerim. . silkeledikçe sanki üzerinden tozlar uçuşuyormuş gibi oluyor..
-tek yaşamama ragmen evde wcyi kullandigimda her seferinde olmasa da ara sira , 2-3 günde 1 klozetin su deposuna domestos koyar öyle sifonu çekerim..
-evden çikmadan dogalgaz ve ütünün fişini anlamsizca defalarca kontrol ederim.. AMK yapmadin işte ütü günlerdir neyi kontrol ediyosun sanki..

exca-
10-11-2012, 00:57
Ben de bi araçla yan yana viraj dönmekten nefret ederim,geçerim eğer benden güçlü ve ya denk bi araçsa ve yanımda gitmeye inat ediyosa frene basarım o da inadına fren yapıyosa (inadına yanımdan gitmeye çalışanlar oluyo) üstüne bile kırarım inanılmaz bi takıntım var bu konuda kendim de rahatsız oluyorum bu durumdan çözemedim yıllardır..

cliver
10-11-2012, 00:59
cüzdan taşımayı sevmem ehliyet,kimlik,kredı kartı bırazda nakit arka sağ cebimde yeter birde ev anahtarını taşımam hiç girişteki saksı'ya koyarım çebimde şıkır fıkır ses yapmasından nefret ederim :D

Agah
10-11-2012, 01:02
cüzdan taşımayı sevmem ehliyet,kimlik,kredı kartı bırazda nakit arka sağ cebimde yeter birde ev anahtarını taşımam hiç girişteki saksı'ya koyarım çebimde şıkır fıkır ses yapmasından nefret ederim :D

bir de adres alabilirmiyiz :D:D:D:D:D:D:D:D:D

bond777
10-11-2012, 01:03
simetri konusu fena diyebilirim:)

cliver
10-11-2012, 01:03
bir de adres alabilirmiyiz :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Onuda versem tam olucak zaten efendi gibi gelip alıp gidicek adam ne kilit kırıcak ne cam :D dipnot:artık saksıya koymam :D

izmirlicem
10-11-2012, 01:14
müzik sesi seviyesi :) 5-10-15-20 diye olmalı.astrada allahtan göstermiyo :)

Oldschool
10-11-2012, 01:29
Suan askerdeyim ve kogusta başkasnın yorganyla yatamam ve defalarca yorgan calınır pardn yer dgstrır ama gene yeni yıkanmıs carsaf alırm artı başkasının agzına dikip ictigi siseden su vb icemem (sevglm )haric kendim dagınık olabılırm ama baskasnın dagınıklıgı sinir bozucu olur

MBuğra
10-11-2012, 01:33
sakal uzatmayı hep çok isterim ancak yapamıyorum. zira trikotillomani denilen rahatsızlığım var. Sadece çenemdeki sakalların hep çift başlı olanları yolarım. Tırnaklarıma takılıyorsa yolarım. Yolarım ve yolduğum sakal ucunu cildime batırırım. Oha lan yazınca çok psikotça geldi ama gerçek bu maalesef :(

Aykut106
10-11-2012, 01:38
Bicogunu okudum.Aslında yazılanların geneline sahibim:D ek olaraktan
Egimli yolda yokus asagı olacak sekilde park ederim bide direksiyon simidi düz durmasına dikkat ederim.
Mecbur kalmadıkca benzini hep aynı pompadan alırım gerekirse beklerim.
Arabasız cıksam bile anahtarı yanıma alırım ve yanınada bişey koymamaya calısırım.
Arka camların acılmasından kapı esiklerine basılmasından arabamın kurcalanma egillimi icinde olunmasından hoslanmam.
Kısa kollu gomlek kadife pantolon giymem.501 e takıntım var bide baska kot giymem.
Takıtıdan cok, totem yaparım tutmassa kılıfına uydururum sayılarla cok ugrasırım..

Mert83
10-11-2012, 01:59
Yeni aldığım herne olursa olsun (elektronik,araç,aksesuar) bir süre kullanmaya kıyamıyorum. Kıyamadığım gibide kimseye kullandırtmıyorum. Bu evreyi aştığım taktirde sıkıntı olmuyor.

Met
10-11-2012, 07:13
Burak ne takintin varmis be kanka :)

halilcan9455
10-11-2012, 07:36

15 de 13 aynı takıntılara sahibiz.
buna ek
1-)olarak birisinin arkamdan iş çevirdiğini farkedersem aynı şeyi ona göstere göstere yaparım (nasıl bebeğim iyimiymiş der gibi )
2-)eşyalarımın karıştırılıp karıştırılmadığını anlamak için bıraktığım şekli aklıma not alır geldiğimde kontrol ederim.
3-)yumurta bile kırmayan arkadaşımın yemek yaparken bana akıl vermesi
4-)Bayram namazına giderken arabayı benim kullanmamı istemelerinden nefret ederim.mecbur kullanıyoruz gerçi. arkada 3 kişi sabah sabah konuşcak birşey bulamayıp şurdan geç 3'e at 2.ye çek şuraya park et. orası olmaz bak şurası da var.

GU
10-11-2012, 08:15
Yazılanları okudukça aklıma geliyor,arabaya binerken ve ya inerken kapıyı gavur malı gibi şiddet ve hiddetle kapatanlara çok kızarım zaten o potansiyeli gördüklerime baştan söylüyorum kapıyı yavaş kapat diye...

Umumi tuvaletlere çok zor girebiliyorum ancak çatlama aşamasında olmam gerekiyor dayanamadığım zaman mecburen kullanıyorum onun dışında acaip iğreniyorum...

Türkçeyi gevşek kullananlardan hiç hoşlanmam özellikle bunu yapan bayan hemcinslerimden...Gerekirse muhabbetimi keserim o derece...Düzgün konuşulmasını isterim.

Sigara içenlerle hep çok mesafeli olmuşumdur.Sigara içen arkadaş neysede hayatımda sigara içen özel birinin olduğu görülmemiştir.Ayrılırım ya da sigarayı bıraktırırım:o Sigara kullananlar bana çok kızacak biliyorum ama kokuya karşı takıntılıyım ilk mesajımdada belirtmiştim.

Evin hep aynı tuvaletini kullanırım ve o tuvaletede benden başkası giremez.Herkesle aynı lavoboyu,sabunu kullanamam.Ellerimi yıkadıktan sonra mutlaka Pürelle silerim bidaha...

Kişise eşyalarımın kullanılmasına katlanamam benden başkası kullanmak zorunda kalmışsada al senin olsun derim.Bu makyaj malzemesi saç tokası vb gibi durumlarda geçerlidir.

Yeni aldığım herhangi elektronik bişeyi ilk ben paketinden ve kutusundan çıkarmalıyım benden önce başkası açmışsa eğer direk soğurum o cihazdan.

Genelde almış olduğum elektronik cihazları ilk gün kutusundan nasıl çıkarmışsam kutusu kablosu koruma kılıfı vb aynen öyle dolaba kaldırır ve saklarım ileride satmam gerekirse alacak olan kişi özenle kullanıldığını bilsin diye...

Teknolojik aletlerimi kılıfta ve ya kapta kullanmaya özen gösteririm aşırı sakarım düşürürsem ve bi yerine bişey olursa direk satarım.Soğurum o cihazdan.

Arabam ne renk ise telefonumda o renk olmalıdır.Araba beyazsa telefonda beyaz araba siyahsa telefonda siyah gibi...Gerçi şuan o totem bozuldu ama sırf bu yüzden telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum o derece ciddi takıntı.

Arabada kaza varsa ya da ben o arabanın kazasına şahit olmuşsam bendeyken başına bişey gelmişse direk soğurum ve satarım arabayı ve bu yüzden defalarca anlamsızca yeni ve temiz araçlarımı değiştirmek zorunda kaldım.***** İstanbul trafiği araçlarıkazadan korumak çok zor.

Arabamı benden başkası benim iznim ve bilgim dahilinde kullanırsa direk soğurum.Uzunca bi zaman kullanmam eğer kullanmak zorunda kalırsamda yıkatırım mutlaka...

Buyrun size obsesifliğin dibi :) Kendimden utandım resmen:soru:

Rec.O
10-11-2012, 10:05
sanırım kilodan dolayı bende cebimin şişkin durmasına yar olurum arabaya biner binmez telefon cüzdan sigara sallarım arabaya. arabada ilk aldıgım 3 ay hiç sigara içmedim sonra kız arkadaşım vardı o içti ayar oldum benle mezaramı gelecek sanki dedim içmeye devam ettim :D

KMR2-GT
10-11-2012, 11:44
sankı yolları kendı yaptırmıs gıbı 30km geriden çekilmem için sellektor yapılması

konuşurken telefonun suratıma kapatılması.

efe_
10-11-2012, 11:51
Biriyle konuşurken beni sallıyormu , bana mı bakıyor başka birşey mi düşünüyor hemen analiz yapar ona göre davranırım :) Temizlik önemli,,,, pinti bencil kendini beğenmiş insanları sewmem.Çok havalıları vs

Boost Up
10-11-2012, 11:56
sankı yolları kendı yaptırmıs gıbı 30km geriden çekilmem için sellektor yapılması

konuşurken telefonun suratıma kapatılması.

bende tam aksine çekilmeyene sınır oluyorum. adam önce 120 le gelıyor sen arkadan 180 le geliyorsun, ee noldu? 180 den düştün 120 ye sonra basta tekrar hızlan... biraz anlasa halkımız ne güzel olacak:) bende insanlar farkında olmadan yol vermiyor sanıyordum meğerki bilerek yapıyorlarmış

KMR2-GT
10-11-2012, 12:16
bende tam aksine çekilmeyene sınır oluyorum. adam önce 120 le gelıyor sen arkadan 180 le geliyorsun, ee noldu? 180 den düştün 120 ye sonra basta tekrar hızlan... biraz anlasa halkımız ne güzel olacak:) bende insanlar farkında olmadan yol vermiyor sanıyordum meğerki bilerek yapıyorlarmış

yazdıklarımın yarısını okumadın heralde.coook gerıden adam sellektor yapıor rahatsız edıyor yuzden sınır oluyorum adama yol vermemezlık yapmıyorum tabıkıde.hızını 1km dusurmeden cekılmıs oluyorum sıkma canını sen

mmtrıza
10-11-2012, 12:26
bulusma yerine 15 dk önceden giderim gec gelene ayar olurum.
telefonun yüzüme kapatılmasına ayar olurum.
arabamın pis olmasına heleki ön camın kirli olmasına ayar olurum :D

Rox
10-11-2012, 16:21

Niye yolları sizmi yaptınız?

Adam orta şeritte 100le gidiyor bende orta şeritte 120 ile gidiyorum sinyalimi verdim sollamaya geçtim sen arkadan 180+ ile geliyorsun.

Yol kime ait ?? :soru:

Jem89
10-11-2012, 16:44

Adam orta şeritte 100le gidiyor bende orta şeritte 120 ile gidiyorum sinyalimi verdim sollamaya geçtim sen arkadan 180+ ile geliyorsun.

Arada bir araba geçecek boşluk varsa yol yine bizim :D :D

ali_utku
10-11-2012, 16:49

Lafı ağzımdan aldın :D

Gko
10-11-2012, 16:49
Cuzdan surekli sol arka cepte olucak. Bazn kiz arkadasima veriyorm cantasina koysn diye bi bakiyorm cepte cuzdan yok altima s.ciyorum :D

Rox
10-11-2012, 16:54

Ben o yola işerim arkadaş valla arkadan ferrari ile 500le bile gelse ben sollamaya çıkarım heeç affetmem o frene bastırtırım hele birde sol sinyali+uzunları yakmış geliyorlar ya hamunnnazokara zankim bubasının malı :D

Ha birde öyle canımı tehlikeye atcak birini yakalayıp dövüyorum tecrübeyle sabittir :)

Jem89
10-11-2012, 16:57
Ben o yola işerim arkadaş valla arkadan ferrari ile 500le bile gelse ben sollamaya çıkarım heeç affetmem o frene bastırtırım hele birde sol sinyali+uzunları yakmış geliyorlar ya hamunnnazokara zankim bubasının malı :D

Ha birde öyle canımı tehlikeye atcak birini yakalayıp dövüyorum tecrübeyle sabittir :)

Ben geyik olsun diye yazdım ya.. :)

Dip Not : Sen yinede bi araba geçecek boşluk bırak :D :D

Nightfish
10-11-2012, 17:00
Yağmur yağıyorsa silecek fasılası ayarlayamam. İlla ben kendi elimle aç kapat yapıcam her seferinde :D

blumenberg
10-11-2012, 17:19
Aslan'ı garaja soktuğumda ön tampon altına kadar bakarım , bu arada bir tabi.. Bir diğeri arabayı park ettikten sonra geri geldiğimde mutlaka etrafında en az 1 tur yaparım, çizik falan var mı diye :)

akarags1905
10-11-2012, 21:18
Her anlamda hayatını takıntılarıyla yaşayan bir adamım, detaylarla çok uğraşırım..

-- Simetri hastalığı ileri derecede mevcut.. evimde, arabada, toplu taşımada, okulda, dışarıda her yerde bu böyle.. evim klasik öğrenci evinden çok uzak şekilde hep ama hep düzenlidir, adım attığım nefes aldığım her alanda her yerde bu böyle:)

--El yıkama takıntısı.. günlük bir sayı veremem belki ama minimum 20+ diyebiliriz ve her seferinde en az 2ser kere yıkayarak..:)

--Birinin kıyafet ve esyalarımı kullanmasına hiç gelemem, hele hele onları aldığı yere aynı şekilde koymazsa durum fena:)

--Benzini hep aynı pompadan, ekmeği hep aynı marketten, otobüse hep aynı duraktan, bunları yazarken bile hep geldiğim internet kafeden:) yani sıradanlaşmak değilde düzenimin değişmesi korkusu bende de çok miktarda mevcut:)

--Radyo, mp3 player, telefon hepsinde ses düzeyi sayı ileyse çift sayılar olmalı, matematik bölümü okuyorum ama tek sayılara karşı bir düşmanlığım var her zaman ne olursa olsun sayı nerede geçerse geçsin tercihim çift olmasından yana:)

vs. vs. diye uzar, hemde gerçekten sayfalarca:) hayatıma her giren insana 3-5muhabbetten sonra hayatımı takıntılarımla yaşadığımı söylerim ki ileride görüp yaşamak yerine önceden bilgisi olsun:)

M.A.D
10-11-2012, 22:14
parayı cüzdana koymam, cüzdanla aynı cebe de koymam, hep diğer döt cebimdedir,

telefonla aynı cebe kesinlikle hiçbişey koymam ekranı çizilir

arabada camları tam açınca aşağı düşcekmiş gibi hissederim

elim hep teybin ses kısma tuşundadır konuşurken kısar susunca açarım (dj stayla)

ben araba kullanırken ay çarpcan ay dikkat et vs.vs. yorum yapılmasından nefret ederim

arabada çoğu zaman minibüsçü gibi dururum öyle rahat ediyorum :D

genelde benim bişeyimden şikayet edildiğinde onu yapmaya inatla devam ederim kıl kapmışımdır

bi işi kafaya koyduysam kesin yaparım, yapamıyosam kesin yapmak istemiyorumdur

İbrahim33
10-11-2012, 22:21

Valla ben arkadakinin gelişinden anlayıp , selektör bile yapmadan direk yol veriyorum...Yol vermeyenede pis ayar oluyorum sağdan girip önüne geçiyorum :)

Met
11-11-2012, 14:43
- Özelime girilmesinden hiç hoşlanmam. Bu sebepten dolayı telefonumda, telefonumdaki dosyada, bilgisayarımda, google chromeda, ve bazı önemli (özel) dosyalarda şifre bulunmaktadır.
- Telefon fix sağ cepte, anahtarlar sol cepte, cüzdan sağ arka cepte.
- Cüzdanımın dışında para taşımam.
- Kağıt paralarda Atatürk'ler üst üste olacak.
- Bir adet bilekliğim var yaklaşık 5 yıla yakındır takılı. Hiçbir güç bana onu çıkarttıramaz.
- Arabanın ön camları kesinlikle sonuna kadar açılmaz, açtırmam. Arka camlar hiç açılmaz.
- Arabayı kitlediğim halde birkaç kez daha kapı, bagaj ve camları kontrol etmek için arabayı tavaf ederim. Aynaları kapalı bırakırım.
- Teybin sesi hep 10-15-20 falan olmalıdır. 9-11-19 da bırakmam. Kimin arabası olursa olsun.
- Araba kullanırken yanımdakinin karışmasına çok uyuz olurum. Yanımdaki babam ise al sen kullan der sağa çekerim.

Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Aklıma geldikçe eklerim :)

mechanic
11-11-2012, 15:09
düşündüm de bulamadım şimdi,
çoğunlukla arabada sigara içmem içirtmem.
bir de arabaya binmeden önce silecekleri pıt pıt kaldırırp cama vururum biriken tozu düşsün diye. deli miyim neyim.

SkY
11-11-2012, 15:12
Yağmur yağıyorsa silecek fasılası ayarlayamam. İlla ben kendi elimle aç kapat yapıcam her seferinde :D

takıntı boyutunda değil ama bende nedense böyle yapıyorum:)

Jackie
11-11-2012, 15:14
bir de arabaya binmeden önce silecekleri pıt pıt kaldırırp cama vururum biriken tozu düşsün diye. deli miyim neyim.

Yaşlılık belirtileri :)

eyup58
11-11-2012, 15:24
Valla ben arkadakinin gelişinden anlayıp , selektör bile yapmadan direk yol veriyorum...Yol vermeyenede pis ayar oluyorum sağdan girip önüne geçiyorum :)

Bana sellektör yapıldııgnda yol vermem direk yapıştırırım gittiği yere kadar tabi bu sellektör yapana ve o anda altımda olan araca göre değişebilir :):)

Birde insan gibi gelip yol isteyene can feda yol vericen adam gidicek ama bazı apaçilerde varki raydan çıkarıyorlar adamı işte o zaman seve seve gaz kesiicek mümkunü yok yol vermem :):)

Boost Up
11-11-2012, 23:42
yazdıklarımın yarısını okumadın heralde.coook gerıden adam sellektor yapıor rahatsız edıyor yuzden sınır oluyorum adama yol vermemezlık yapmıyorum tabıkıde.hızını 1km dusurmeden cekılmıs oluyorum sıkma canını sen

ben canımı sıkmıyorum abı dogru duzgun yazdım, ben bılmem

yol kime mi ait? aynaya bakarsın beklersin 3-5 saniye daha hızlı olana yol verirsin. arkandakinin duramayıp sana vurmasını mı istersin?

yolları ben yapmadım bu arada. yapsamda farketmez

aynıyız:D

Bana sellektör yapıldııgnda yol vermem direk yapıştırırım gittiği yere kadar tabi bu sellektör yapana ve o anda altımda olan araca göre değişebilir :):)

Birde insan gibi gelip yol isteyene can feda yol vericen adam gidicek ama bazı apaçilerde varki raydan çıkarıyorlar adamı işte o zaman seve seve gaz kesiicek mümkunü yok yol vermem :):)

bende ona uyuz oluyorum selektör atıyorum, önümdeki hızlanmaya çalışıyo. bana yol verde sonra ne yaparsanız yapın.

kimse kusura bakmasın, kimi zaman derse geç kalıyorum kimi zaman gitmem gereken yere. makas atmıyorum ama sol şeridi kapatarak giderim. selektör atarım, yol vermiyorsa taciz edercesine selektör atarım.

Sağı boş olup uyuz uyuz soldan inatla gidene dahada uyuz oluyorum:D. Türk insanıyız sol şeritten gitmeye bayılıyo herkes

İBO
12-11-2012, 00:11
1.banyoda kullanilmis jilet.
2.giderde uzun sac kili.

exca-
12-11-2012, 00:24
bu sol şeritten çekilmeyenlere arkadan hızlı gelen araba gördümü sol şeride atlayanlara bende uyuz oluyorum kimse kusura bakmasın.. ya acelem varsa ya hastam varsa hepsini geçtim gaz pedalım takılı kaldıysa nolucak? sonra makas attı oluyo insanlar,bende hoşlanmıyorum makas vs işlerden bazen mecbur kalıyorum. arkanızdan gelen insanın psikolojisi ne bilemezsiniz arabası ve ya kendisi hangi durumda bilemezsiniz. arkadan geleni geçtim sizin hayatınız da tehlikye giriyo..

Schumi
12-11-2012, 00:32
Takıntım pek yokta bu sol şerit takıntısı olanlara uyuz oluyorum. Özellikle tek sellektör atınca tınlamayan çift sellektör atıncada anasına sövmüşün gibi inat edip kımıldamayanlara.

omerbeytekin
12-11-2012, 11:29
Tek aracın geçebileceği bir yerde, yol verdiğim veya benim geçmeme müsade edildiğinde bir korna ile teşekkür ederim ama biri bana yapmadığında ayar olurum resmen :).Şu yağmurlu havada silecek hızını ayarlayamam nedense bende :D
birde çalıştığım masamın, kullandığım mekanların düzenli olmasını severim ki bilgisayar kasamın içindeki kabloları bile özenle toplamışımdır :)
ve klawye mi belirli aralıklarla söker ve yıkarım :) nedense çok rahatsız eder beni, birde içinden çıkan pislikleri görünce 1 ayda nasıl bu hale gelir diye hayıflanırım :)

d3n1s
12-11-2012, 11:47
sol şerit takıntısı bende de var, arkadaş yavaş gidiyosan geçmeyeceksin sol şeride, hele bi de solu kapatıp önü de boşken fren yapanlar veya yanındaki taşıttan 1km/s daha hızlı gidip de solu kapatanlar var ki resmen ayar oluyorum. Onun dışında orta şeritten veya sağ şeritten yavaş giderken bana selektör atana da uyuz oluyorum, birader hızlı gideceksen soldakini taciz edeceksin, sağda gideni değil, hele ki sağım solum boşken ben yavaş gidiyosam beni kesinlikle değil.

Trafik dışındaki takıntılarım da çok saçmadır, misal odam darmadağınıktır ama gardrobumun içi fevkalade düzenlidir. Değişik bi düzen takıntım var. Arabamda da arabanın içinde serbest vaziyette tek bir şey yoktur, ön göğüste veya pandizotta, her şey torpido gözünde veya kapı gözlerindedir ve her şeyin yeri bellidir, arabama bir kere binen bi dahaki binişinde her şeyi bulabilir.

Arabama binen illa ki emniyet kemerini bağlar, bağlamazsa araba kıpırdamaz, canımızı sokakta bulmadık, ayrıca senin keyfin benim vebalim olmak zorunda değil, o kemer bağlanacak.

Bi de telefon rehberim nüfus cüzdanı gibidir, adı varsa ikinci adı üçüncü adı, soyadı varsa ikinci soyadı şeklinde.

d3n1s
12-11-2012, 11:54

kisisel takdirindir, eyvallah, ama trafik etigine aykiri bir davranis bu, eger ki ciddi ciddi bunu yazdiysan. Bu ehliyet almadan once gitmek zorunda oldugun kursun sana verdigi kitapta bile yazar, serit degistireceksen, once kontrol edersin, gececegin serit bossa sinyal verir gecersin, bu serit en sol seritse sürekli isgal edemezsin, sol seritte kaldigin surece sol sinyalin acik olmak zorundadir. Inanmayan kontrol edebilir.

KMR2-GT
12-11-2012, 11:56
ben canımı sıkmıyorum abı dogru duzgun yazdım, ben bılmem

yol kime mi ait? aynaya bakarsın beklersin 3-5 saniye daha hızlı olana yol verirsin. arkandakinin duramayıp sana vurmasını mı istersin?

yolları ben yapmadım bu arada. yapsamda farketmez

aynıyız:D

bende ona uyuz oluyorum selektör atıyorum, önümdeki hızlanmaya çalışıyo. bana yol verde sonra ne yaparsanız yapın.

kimse kusura bakmasın, kimi zaman derse geç kalıyorum kimi zaman gitmem gereken yere. makas atmıyorum ama sol şeridi kapatarak giderim. selektör atarım, yol vermiyorsa taciz edercesine selektör atarım.

Sağı boş olup uyuz uyuz soldan inatla gidene dahada uyuz oluyorum:D. Türk insanıyız sol şeritten gitmeye bayılıyo herkes
Anlayamadn belli tekrar yazim.eger Ben araba solluyorsam yada orta serittekilerden hızlı gittigim için sol seritte gidiyorsam arkadan gelen Ama ole dibimde olandan bahsetmiyorum cook geriden deli gibi sellektor atana ayar oluyorum.sırf 30 40km hızlı diye yolu satın almış gibi saniye 96 defa sellektor atıyorlar.

Trance-R
12-11-2012, 12:02
sol şerit .
wc'lerdeki kıllar.
yemekteki kıl.
aracımı park ettikten sonra dışarıdan ona 2-3 kere bakma davranışım.kontrol.
su bardağımı su içtikten sonra ters çevirip , bir sonraki kullanıma kadar toz olmasını engelleme.
çoraplarımı çıkartıp fırlatma bide :D

34btr1907
12-11-2012, 12:07
'sağ tık yenile' varsa çaresi tedavi olayım,

sol bacak hep seker oturdugum yerde tik gibi cins iş

birde boyun kütürdetme olayı karşımda biri sabaha kadar yapsın aynen bende devam,

saça bişey surmeden evden cıkamıyorum ya şapka ya jöle... kuru olamaz ,

bi randevuya erken gıtme huyu bende de var gec kalana düşman gözüyle bakıyorum,

araba yıkandıysa ıyıce kurulanıcak yolda gıderken aynadan süzülen damla göreyım kenara çekip silerim vs vs aklıma gelmıyor şu an

Mr.K
12-11-2012, 12:09
Istanbul trfigi hepten cigrindan cikmislan :D sol serit max 120 sag seritte takilmadan 160-170 gidiliyo baglnti yollarind sdece sert deismek lazm o kdr millet orta ve sol seridi iyicene mesken tutmus hayret ettim:D @ist bildiriorum haha

Mutlu Değerli
17-11-2012, 16:22
bı kısıden soğdum mu asla ısınmam.. 20 senelık dostum olsun farketmez :D

aslan ya :icon_tup:

SekoLive
17-11-2012, 16:23
arabada cam açma tuşuyla oynayanlara hasta oluyorum...

adam kapalı cam kapatma şekline basıyo oynuyo yada cam acık sonuna kadar acma tuşuna basıyo bi rahat dur :D

Günkut
17-11-2012, 16:28
ön cam abi ön cam azcık pis bugulu lekeli oldumu yol gidemem gözüm hep orda araba leş gibidir içinde 1 cm toz vardır ama ön camım yok gibidir :D

Dr VTEC
17-11-2012, 16:48
Arkadan sellektör yapıyolar yaa 3ten 2ye çekiyorum Top Speed'e koşuyorum sorun çözülüyor.

GokhanRS
17-11-2012, 17:03

2 şerit olan e-5 de hız limiti 70 ben 70+ hızla giderken yol vermek zorunda değilim soldaysam. çünkü sağ şerit bozuk niye kurallara uyucam diye bozuk olan sağ şeritten gideyim ki?

herkes kurallara uymak zorunda mecbur. orda hız limiti 70se bende 70 80 civarı hızla gidiyorsam kimse bana sinir olamaz. kızamaz. kızanda kızdığı yere.

AşkınS.
17-11-2012, 17:05
arka cam açılmaz,araba kirli gezilmez,sisler daima açık olmalı,müziksiz yola çıkmam.... bunlar en büyük takıntılarımdır :D

fakul
17-11-2012, 17:06
bende de parmak sayma takıntısı var nedense kiminle konuşsam çaktırmadan parmaklarını sayarım :)

silent furious
17-11-2012, 17:09
arabayı kitleyince üç dört defa kapıları kontrol ederim kitli olduğunu bile bile takıntı işte:rolleyes:

otomania
17-11-2012, 17:10
arabanın üzerine yaslanıp,camlara parmak sürülmesinden nefret ederimki bu kıl huyumu bilipde uyuzluğuna yapan çok :D

S.Mert
17-11-2012, 17:13
kasis görünce teybin sesini kısıyorum :D :D

mertkaral
17-11-2012, 17:35
Arka camlar acılmaz onler maksimum 3 parmak acılır fan duruma gore bırıncı veya ıkıncı sevıyede acık olur ve sureklı park sis :)

yigitblr
17-11-2012, 18:14
kasis görünce teybin sesini kısıyorum :D :D

ahahaah basık aracın zararları mı diyelim:)

İbrahim33
17-11-2012, 18:45
Eklemeyi unutmuşum , Yaz-kış farketmez , bira dolabını çalıştırmayan büfecilere ayar oluyorum...

i-vtec07
17-11-2012, 18:45
çizik takıntım var arabama yaslananlara ayar olurum bide şu adam 2012 model arabayı sanki karb. araba gibi gazlayarak çalıştıranlara ayar oluyorum.

E90Fun
17-11-2012, 20:39
Yanımdakilerin yemek yerken ağızlarından garip garip şapırdama vs.ses çıkarmalarına acayip kıl olurum. Ağzına çarpıp kaşığı ağzına sokasım gelir. Ayrıca arabamın kapılarını sert kapatıp hor davrananlara da kıl olurum

-ER-
17-11-2012, 20:50
Takıntı diyebilirmiyiz aldığım hiç birşeyi satmam şuanda lazım olmayan kule gergisi ve koni amortsörlerde dahil dursun derim. eski çıkan baskı-balatamı falanda saklarım.
Eski arabamdan kalan parçalarıda saklarım
Aldığım 0 parçalarının ambalajları durur onlara özel çekmecem var katlar o ambalajları saklarım. Kıyafette ufak bana göre leke gözken kıyafeti giymem.
Banyo lavabosunu kireç lekeli tahammu edemem hemen temizlerim :D
Mutfak tezgahı boş olacak kalabalık sevmem
Ha birde arabanın kapısını ter kapatan arkaya geçtikten sonra koltuğu sert kapatana ciddi ciddi kin beslerim :D
Birde arabama kesinlikle ne yaslanma nede eşya koyma ( kızlar bu hataya çok düşüyor birşey ararken) kavga ederim.

İbrahim Erdem
17-11-2012, 21:44
koyu renk takıntım vardır. Özellikle siyah rengi çok severim giydiğim çoğu şey siyah ya da koyu renklidir.

Arabada beyaz renk son aradığım şeydir. Koyu renk ararım. Sahibindende araç ararsam öncelikleri siyah renklere veririm.Olmadı en fazla griye kadar inerim.

Arabanın kapısını sert kapatanlara ayrıca ben de uyuz olurum.

Senol Demirağlı
17-11-2012, 21:46
tırkanklarımı kesikten sonra içim çok garip oluyo ve çok huylanıyorum öyle oluncada acayip kafaya takıyorum

EmreS13
17-11-2012, 22:06
arabayla sürekli park - sis gezerim
teybimi marş yaptıktan sonra açarım bass sız müzik dinlemem :)
kapıyı sert kapatanlara - arkaya geçerken ön koltuğu dan diye kapatanlara bağarırım hiç affetmem :D
(abimle bu hususta tartışırım) arabada gereksiz en ufak bi kağıt,civata,anahtar istemem gördüğüm anda batar rahatsız olurum. istetmem krikom bijon anahtarım bunun yüzünden evde yatar :D
cep telefonum,anahtarım(arabayla işim olmasa bile yanıma alırım), cüzdanım yanımda olmadan dışarıya adım atmam :)
Asla ama asla arabamda sigara içirmem abim kafamı dışarı çıkartıyım öyle içiyim dediği halde bile yok derim. yeltenene bağarır sonra aşşa atarım :D
şimdilik aklımdakiler bunlar

emrekuzdere
17-11-2012, 22:27
Arkada oturan camdan kolunu çıkaramaz,
Arkada oturanlar ön koltukları asla tutamaz, sallayamaz ( sonra ses yapıyor )
Araç içinde tepinilemez
Kapılar çarpılamaz
ASLA SİGARA İÇİLEMEZ ;)

VA_VTİ
17-11-2012, 22:34
çok şükür bende yok..:))arabada bir adet cam bardağım var alkollü alkolsüz butün içkileri onla içerim,kırılana kadarda su deydirmem:)tılsımını bozmam..;)

Le10ur
17-11-2012, 22:40
arka camların açılması
arka tarafta ayak ızlerı
arka camlar manual azcık acık bırakıp gıden
arkamda oturanın dızlerını sırtıma yaslaması

Slmcnsl
17-11-2012, 22:53
Takıntı diyebilirmiyiz aldığım hiç birşeyi satmam şuanda lazım olmayan kule gergisi ve koni amortsörlerde dahil dursun derim. eski çıkan baskı-balatamı falanda saklarım.
Eski arabamdan kalan parçalarıda saklarım
Aldığım 0 parçalarının ambalajları durur onlara özel çekmecem var katlar o ambalajları saklarım. Kıyafette ufak bana göre leke gözken kıyafeti giymem.
Banyo lavabosunu kireç lekeli tahammu edemem hemen temizlerim :D
Mutfak tezgahı boş olacak kalabalık sevmem
Ha birde arabanın kapısını ter kapatan arkaya geçtikten sonra koltuğu sert kapatana ciddi ciddi kin beslerim :D
Birde arabama kesinlikle ne yaslanma nede eşya koyma ( kızlar bu hataya çok düşüyor birşey ararken) kavga ederim.

mutfaktezgahi bnde de var. hicbisi bulundurmam uzerinde cay tuz ve kahvr makinasindan baska..
bide bacakkili ve kadin saci.. hmn supururum makineyle fazla beklemeden..

immortalboss
17-11-2012, 23:26
Bir şey farkettim.Bende neredeyse saydıklarınızın hepsi var.Bu yüzden mi saçlarım dökülüyor acaba.Genelde yaşca benden büyük insanlarla seyahat ediyorum.60-70 yaşında insanlar da kapıyı çarpınca birşey diyemeyip sinir oluyorum.

İbrahim33
18-11-2012, 13:22
Park-sisle gezenlerede küfür ediyorum hep , kro diye...

Jön Türk
18-11-2012, 13:25
Arkadaş şu arabanın kapı plastiklerine neden basarlar ? Ona basmadan ayağını mı atamıyorsun içeri nedir yani.Eğer bastıklarını göreyim o dk iner bagajdan bezimi alır silerim kusura bakmasın dikkat edecek.

RaymoND
18-11-2012, 16:50
Arkadaş şu arabanın kapı plastiklerine neden basarlar ? Ona basmadan ayağını mı atamıyorsun içeri nedir yani.Eğer bastıklarını göreyim o dk iner bagajdan bezimi alır silerim kusura bakmasın dikkat edecek.

Ahanda benim takıntı bide arabayı yıkarsın inadına aile büyükleri basar bişeyde diyemessin :ofk:

TünayK
18-11-2012, 20:54
anlaşılan birçok insan malının esiri olmuş burda...yazıktır yapmayın...bu kadar sakınılan göze çöp değil at batar at!...

hakan308
18-11-2012, 21:03
Niye malinin esiri olsunki ha tamam yasli insan binemez edemez kapiyi sert kapatir falan ona bisey denmez ama eli ayagi tutan adamda duzgun binsin birinin arabasina biniyorsan zarar vermiyceksin bu kadar net

cem36
18-11-2012, 21:12
kapı kulubu yerıne kapıyı camdan ceken yada camdan kapatana ayar oluyorum cam esnıyor

orhansah
18-11-2012, 21:20
yaşadığım yer sürekli derli toplu olacak. dağınıklığa tahammülüm yok.

meLaNchoLic
18-11-2012, 21:43

ahanda bunu öğrendim ya denk gelmeyelim osmanım ikide bir bagaja gönderirim seni hahaha :D

erdem325
19-11-2012, 04:42
arabayla sürekli park - sis gezerim
teybimi marş yaptıktan sonra açarım bass sız müzik dinlemem :)
kapıyı sert kapatanlara - arkaya geçerken ön koltuğu dan diye kapatanlara bağarırım hiç affetmem :D
(abimle bu hususta tartışırım) arabada gereksiz en ufak bi kağıt,civata,anahtar istemem gördüğüm anda batar rahatsız olurum. istetmem krikom bijon anahtarım bunun yüzünden evde yatar :D
cep telefonum,anahtarım(arabayla işim olmasa bile yanıma alırım), cüzdanım yanımda olmadan dışarıya adım atmam :)
Asla ama asla arabamda sigara içirmem abim kafamı dışarı çıkartıyım öyle içiyim dediği halde bile yok derim. yeltenene bağarır sonra aşşa atarım :D
şimdilik aklımdakiler bunlar

pislik adamsin olm ondandir :D
o arabayi toplayana kadar canim cikti, sen bam gum bass sesleri esliginde anasini belliyorsun ben bisey diyor muyum? :D

VW6R
19-11-2012, 09:03
Yazılanların çoğu bende de var. Özellikle kasisten geçerken teybin sesini tamamen kısıyorum çok acil bir işim yoksa arabayı çalıştırıp başında bir sigara içer öyle yola çıkarım, arabada birisi bişey içerken şişeyi bacak arasında koltukta bırakırsa koltuğa değmesin diye sert çıkarım, Annemi pazar alışverişine götürürsem bagaja gazete sererim, Kapı ve sigara olayına rahatsızlık derecesinde takıntılıyım sert kapatanı bozarım. Arabayı yıkamacıda yıkatırsam yola cıktığımda yan aynadan su akarsa döner gider tekrar arabayı baştan sildirirm ( çok yaptım ) Evde kurallar tam tersi arabamda ne kadar titizsem evde o kadar pisim :D

EmreS13
19-11-2012, 09:06
pislik adamsin olm ondandir :D
o arabayi toplayana kadar canim cikti, sen bam gum bass sesleri esliginde anasini belliyorsun ben bisey diyor muyum? :D

Nasil belliyorum ya :D sadece muzik dinliyorum:confused:

flexamin
19-11-2012, 10:15
bende ayakkabı takıntısı var. haftada bir ayakkabılarımı boyarım. üzerinde en ufak bir leke olursa sıyırırdım ama bu ayakkabıda ki leke takıntısını kontrol altına aldım :)

haa birde avm'ye gittim diyelim beğendiğim bir ayakkabı gördüğüm zaman mutlaka alırım sürekli giymeyeceğimi bile bile

Eyüp
19-11-2012, 10:19
Çok takıntılı bir adamımdır , bazen kendi kendime psikolojik problemim olduğuna inanırım ama en büyük takıntım ellerimin temiz olmasıdır..

Örn,elimi yıkayamıyacağım yerde hayatta ellerimi kirletmem..Otururken kalkar yıkarım.Tanımadığım (temiz olacağını bilmediğim) insanlarla tokalaşmam..Sağı solu tutmam vs vs uzar gider , en büyük rahatsız olduğum konu :)

İbrahim33
19-11-2012, 12:14
Valla bu arabanın kapısını çarptı , koltuğa şişe koydu , paspası çamur etti , olayları bende yok , bizden değerli değil koduğumun arabası...

Sercanius
21-11-2012, 00:51
araba kullanırken biyerlerden tıkırtı gelince cinifit oluyorum..

cix boy
21-11-2012, 01:04
-arabada kesinlikle sigara içirtmem
-eve geldiğimde ilk aç olsam da tok olsam da buzdolabına bakarım.
-karşımda tırnak yenmesinden nefret ederim ama ben yiyorum. en nefret ettiğim şey :(
-dağınıklığı sevmem ama kendim dağınımdır.
-paraları hep atatürk resmi bir yere gelecek şekilde katlarım.
-orta şeritte giderken arkamdan sellektör yapanlara deli olurum.
valla aklıma gelenler bunlar :):)

Met
21-11-2012, 07:26
anlaşılan birçok insan malının esiri olmuş burda...yazıktır yapmayın...bu kadar sakınılan göze çöp değil at batar at!...

Malının eseri demeyelim, mal kıymeti bilme diyelim.

RIDVAN
21-11-2012, 09:22
Kahverengi Ayakkabı Giyipte Siyah Kemer Takanlara veya Tam Tersi Yapanlara Acaip Sıkıntı Alıyorum Birkere Arkadaşım Yapmıştı Gömleği Üstüne Bırakıyor Görükmediği Halde Zordan Ayakkabı'dan Aynı Renk Kemer Aldırdım :D

TünayK
21-11-2012, 09:28
Malının eseri demeyelim, mal kıymeti bilme diyelim.

peki sen öyle de o zaman...

zıpzıp
21-11-2012, 09:42
arabama yaslanana el kol koyana acayip fitil oluyorum.. arabam hep temiz olmalı yoksa kendimi cok pasaklı hissederim. vs vs

EMD
21-11-2012, 10:18
Al benden de o kadar, araba temizken elleyenlerin ağzına tuvalet terliği ile vurmak istiyorum.

Birde arabayı park ettiğimdede yamuk durmamalı düz olmalı kesinlikle :)

muratburunce
21-11-2012, 11:09
kendimin değilde ne yakın arkadaşımın takıntısından bahsedim :D kendi yazamamıştır umarım baktım göremedim...
oğuz alp demir adlı arkadaşım kendi araba temizleme konusunda o kdr takıntılıdırki 1 arabayı 3gün yıkayabilir 1gün kirlerinden arındırır 2. gün içi 3.gün parlatma gibi ve takıntı boyutu o kdr çokki arabaya galoşla bindirdiği görülmüştür temizledikten sonra :D :D :D

burdan kendinisi saygı ve sevgiyle anıyorum :P

d3n1s
21-11-2012, 13:21
kaldırım varken yoldan yürüyen yayaya fena gıcık oluyorum, bi de üstüne gelen arabaya tip tip bakmıyo mu, vur ağzına! Bilader o kaldırımı yayaya yapmışlar, arabaya değil, araba mı gidecek oradan? Aynı şekilde kaldırımdan giden motorsikletlilere de fena uyuzum, hatta yoldan yürüyen yayadan daha fazla uyuz oluyorum, yanımdan geçerken tekme atıp yere düşürmek istiyorum, hayır, bugüne kadar hiç yapmadım, yapmam da, terbiyem el vermez. Herkes gitmesi gereken yerden gitse ya?

BarKing
11-12-2012, 13:53
Gazlarken veya adres ararken muzigi kisarim, dikkatim dagilir, park ederkende kaparim(Sensoru duymak icin degil)

Otururken koltuk ve direksiyon yuksekligi, uzakligi vs her ayari rahat bi ayarim var onda olur, onun disinda asiri rahatsiz olurum kullanirken yoksa, Vede aynalarim en iyi gorus acisini saglayacak sekilde ayarlamadan rahat edemem, hem dikiz hem yan aynalar, ozellikle yanlar, sag ve sol seritteki arabayi gostericek (Makas vs atmam gerektiginde gorebiliyim rahatca mesafeyi vs), Arabanin ses sistemi ayarli olcak her zaman, fazla bas cekemiyorum, az da olmayacak tam kararinda.

Bir araca modifiye parca alirken veya yaparken illaki hersey ayni markadan olcak olabildigi kadar, mesela K&N hava filtresi aldiysam k&n yag filtresi alirim, Borla cat-back aldiysam headersda illaki borla olcak. Yada eibach suspansiyon aldiysam sway barlar vs, mumkun oldugunca ayni marka dikkat ederim.

Aydinlatam konusunda, mesela aracta xenon kit varsa illaki tam beyaz olcak 5000k-6000k arasi en fazla 6000, ve sislerin rengide ayni olcak, Plakalik isigida ayni renk tonu.arka filmle ayni olcak on yan camlar, Balansi arabanin lastikleri frenleri hep iyi olcak, ve her zaman aracin filtresini (k&n kiti var) temizlerim illaki pislenince, Vede silecek gicirdisi cekemem illaki iyi silcek, ve antifirizi suyu tam olcak. Vede xenonlar atiyorum bi markaysa, sislerde herseyde ayni olcak, sari halojenden nefret ediyorum.

Ayni zamanda burdaki polis araclarinin model/markalari ezberimdedir, farlarinin geceki sekli semalide, gece otobandayken dikkat ederim buna, Radar detektorsuz ciplak hissederim, kamyon cevirir gibi sanki iki saatte serit degistiren yada donenlere genis genis 4 yol agzinda vurcak gibi sinir olurum, Uzun yolda en son hizinda gitmiyosam aracin mumkun oldugunca yol izin verdigi kadariyla rahat edemem. Cam filmsiz araba kullanamam, haksiz oldugu yerde magandalik yapip yag gibi uste cikmaya calisanlara tav olurum, laubalilige samimiyeti olmayan kisiye lakaitlik edene uyuz olurum, yeni tanistigim kisilere hep siz diye hitap edip efendim derim biseyi anlamadigimda dedikleri hee denmesinede sinir olurum

Arabadan haric:

Gece ciktigimda vs, Fren mekanizmam yok, bi basladimmi devam ederim, Hangi ickiyle baslarsam onla devam ederim, tukenirse midenin icine etmiycek birseyle devam ederim, Vede mesela kiz arkadasimla evde film izlerken vs iciyosak o sise illaki biter, takinti gibi, hatta abartip 2 sise blush 70lik ve bi 70lik jagermeisteri icmislimiz var redbulla (alka seltzer sagolsun, sabah alka yoksa kafamda filler ciftlesiyo gibi olur), Kiz arkadasim bende kalirken buyuk tuvalete cikamam :D (suyuda acsam ses gider diye falan, illaki uyumasini beklerim cok gerekiyosa cikmam tuvalete evin en ucrasindaki tuvalete girerim), hep yanidma nane sakiz vs tasirim, dus almadan rahat edemem sabah vs vs.. Hep kiligima kiyafetime takintiliyimdir yakalari yamuksa utulerim gomlegimin, hep tam cikmadan giyerim bi yere gitmeden onceki ustumde durup kirismasin, Kisin tshirt-boxer yazin boxerla uyurum, genelde hep yastigima sarilirim aliskanlik (bacagim ifalan atarm:D) tek uyurken, yada sirt ustu uyurken kiz arkima doladiysam kolumu uyusur sinir olurum (hic romantik degilsin okuzsun diye firca yedik :D),

Illaki bolgemde mevcut olan en hizli internet bagli olcak, ve ev sinema sistemi tv yi vs kurarken illaki ayni marka kablo kullanmaya calsirim herseyde (monster falan). vede birseyin en iyi goruntu kaliteli versiyonunu vs indirirm hep divx, mp3 leride 320k olabildince. ve sarki ismi, dosyalari duzenli olcak

Ha fazla oldu ama + olarak gozluk takiyosam evde (lens takarim disarda) asla caminda bi leke olsun sinir olurum high definition olcak:D., gunes gozlugu icinde gecerli, asla basima takamam tac gibi, kapali mekanda takanlara sinir olurum nasi bi kroluktur.., Gomlek yakalarini apaci gibi dik yapanlarada sinir olurum, ayrica parfum/deodorant sikmadan cikamam, sacim daginik kabariksa duzeltene kadar ayar olurum.. var oglu var oglu var :D. ayrica asla bayanlara sahip cikiyosam tek erkeksem bir mekanda asla bayandan fazla icmem sarhos olmam,, Son olarak ekliyorum: Herseyi yazilimin guncel olcak, tv, hoparlor monitor vs simetri icinde olcak, ekran hep temiz olcak, var oglu var oglu var...

Ayrica bozuk yolda yada site icinde bariz basilmayacak yerde, sanki tabakhaneye yetiscek ustume cikcak gibi darlayanlara asiri sinir oluyorum, bi yerden sapcaksam sinyal vermissem inadina, sanki yol verince namusunu bekaretini verdigini sancak gibi inat seref meselesi gibi yol vermeyenlere de asiri sinir olurum, sapagi kacirtti kac tanesi artik agzina kiriyorum direksiyonu.

İbrahim33
20-12-2012, 04:54
Şu kanka lafına fena kuruluyorum...Kardeş de , gardaş de , keke de , kirve de , bro de , moruk de , hacı de ama şu kanka lafını demeyin be arkadaş...Hele bide kızlar söyledimi hiç hoş olmuyor....

63owen63
20-12-2012, 07:25
Bir kadın Adriana vari de olsa, 'abi, kanka ,kızım ' dedimi bitiyor benim için.

|| CaNeR ||
20-12-2012, 07:58
''Kanka'' nedir yaaaa :D

Met
20-12-2012, 09:36
pampa mı desinler istiyonuz :D

powERS
20-12-2012, 09:56
bende kimseye demem kanka kimsede bana demez. ayar oluyorum. ama bı ıkıtane yavsak arkadasımla panpalaşırız :) heuehuehe :D ama kanka değil!

bide kuzu kuzumm falan kim olduğuna bakmam basarım eksiyi.

Berent.t
20-12-2012, 10:17
Çoraplarımın hepsi sağ ve sol olmak üzere ayrılmıştır. Asla birbirine karışmazda.. Sağ sağa giyilecek, sol da sola giyilecek.

Geçen sabah uyku sersemi bi karıştım hangisi sağdı hangisi soldu diye yarım saat attı, işe geç kaldım (spor gazetesi)

Öyle de bi gerzeğim işte efendim :)

akıncı
20-12-2012, 10:37
"Oldu Teşekkürler" Psikolog - Gardaşım benim adım Şevkat Yerimdar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=veXc3e18RDc)