Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8 Teg vs 1.6 ies roll
1.8 integra - custom cai
1.6 ies - short shift, headers, 51 lik düz boru,orta susturucu ve kat iptali, otto spec son susturucu
araç sahipleri düzeltecekleri bişe varsa düzeltsinler :icon_tup:
deneme 2 ye 2 camcar iptal:D
nitrO_Oxide
20-07-2011, 09:07
Valla banada kafa burun giderler gibi geldi :D
Bende kafa göz diyenlerdenim ama 170ten sonra teg gider diore :D
Alican görse kahrolur adam vtı lara kaldırıyordu ama sizinkide ayıp yani :D
benzinli Teg alır
by_hayali
20-07-2011, 09:47
integra sağlıklı ise çok geçer :)
fsunnetci
20-07-2011, 09:52
TEG alır LPG li veya Benzinli farketmez hatta Otomatik vitesli hali ile bile alır yeterki sağlıklı bir TEG olsun;)
selimmm tehlikeli sularda yüzüyosunuz:D size 2 boy avaraj veriyorum.Uzuna kısaya havada karada-marsta venüste her türlü atarlıyım :D
O kedi buraya gelecekkk :D
Alican görse kahrolur adam vtı lara kaldırıyordu ama sizinkide ayıp yani :D
benzinli Teg alır
:D:D bro vti geçen teg varda adam video filan çekmiyor ;) kaldırmayı bırak geçildi yani vti'ler :)
teg rahat rahat alır;)
ya cam car lancer olacakmış:D ben enson o Lancer a 1,4 is ile 2 direk felan atmıştım.o bizi kamerayada çekemez şimdi herkes yanına 1er kişi alsın araç içindne çekeriz kameraya:D
ya cam car lancer olacakmış:D ben enson o Lancer a 1,4 is ile 2 direk felan atmıştım.o bizi kamerayada çekemez şimdi herkes yanına 1er kişi alsın araç içindne çekeriz kameraya:D
o lancerda vtec ruhu var artık geçile geçile :D :D ben tege binim ozaman az dengelensin durum :D
:D:D bro vti geçen teg varda adam video filan çekmiyor ;) kaldırmayı bırak geçildi yani vti'ler :)
teg rahat rahat alır;)
;););) :D bu ne olm ya :Datmosfrerik ise alıyım speclerini
teg iesi geçer. hem hp hem tork olarak kağıt üzerinde bile daha iyi zaten.
tdipower
20-07-2011, 11:13
teg rahat geçer sağlıklı teglerin nasıl yürüdüğünü herkes bilir :)
Ahmet Saraçoğlu
20-07-2011, 11:17
şu ies leri type R la denemek lazım aslında...Sonuç ne olur acaba:soru::soru:
‪Yok artık ebesinn....=)‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1Nv35BrMgAY)
primera sr20de
20-07-2011, 11:17
bencede teg geçer si iesi çok rahat geçiyo tegle de si arasında rollde pek bi fark göremedim ben
Sİ de olur.varsa filtre egzozlu Sİ oda gelsin :D
Ek.Civic_Spoon
20-07-2011, 11:27
bence 140 150 ye kadar kafa burun ondan sonra teg uzar gider ben zamanında 1.4 ümle denemiştim
buyrun video :
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150275248087697#!/video/video.php?v=105075546206153)
bi ara iyi tutunmustum senn tege hatrlionmu :)
ayarlayinda bi ara deneyelim i es le
bi ara iyi tutunmustum senn tege hatrlionmu :)
aynen abi bir ara baktım hala yanımda sonra tabi by by GTİ :D zuhauzhuaauzh
1.8 integra - custom cai
1.6 ies - short shift, headers, 51 lik düz boru,orta susturucu ve kat iptali, otto spec son susturucu
araç sahipleri düzeltecekleri bişe varsa düzeltsinler :icon_tup:
bende cam car olup videolicam :D
selim kameranın kaç x zoomu var ?? olmadı sana şöyle teleskop gibi zoom yapan bi makina alalım anca öyle izleyebiliriz çünkü videoyu :D:D
Teg sağlıklıysa zorlanmazda.. Lancer ikisine de yetişemeyebilir.. :)
Arkadaşımda vardı 1.6 lancer.. c4'le araya tır sokmuştum :)
primera sr20de
20-07-2011, 15:58
aramızda 500 km var yoksa olurdu :)
mr.korhan
20-07-2011, 16:01
böyle bir anket gördüğüme bile inanamıyorum :)
TEG in sahibi yerinde olsam 5 e dahi atmam o arabayı :D çünki zaten 2 de başlarsanız 4 sonuna aşağı yukarı bi 5 boy olur
;););) :D bu ne olm ya :Datmosfrerik ise alıyım speclerini
kendisi görürse yazar kanki ona ben karışmam :)
;););) sana gider yaptım ne ayaksın filan vs. hahahhaha :D :D :D ne bileyim :icon_tup: bu işareti yapmaya üşendim gözkırptım acıkcası hahaazuahua :D :D
selim kameranın kaç x zoomu var ?? olmadı sana şöyle teleskop gibi zoom yapan bi makina alalım anca öyle izleyebiliriz çünkü videoyu :D:D
içerden çekim yaparız deişirmi :D
Teg sağlıklıysa zorlanmazda.. Lancer ikisine de yetişemeyebilir.. :)
Arkadaşımda vardı 1.6 lancer.. c4'le araya tır sokmuştum :)
cam car iptal 2 ye 2 deneme ;)
nitrO_Oxide
20-07-2011, 16:46
Bu speclerde cok kopma olacagını tahmin etmiyorum
150 lerden sonra teg one cıkıp gidebilir ama ole 3-5 boy olmaz
He şimdi teg gecilirse teg saglıksız ies gecilirse ies saglıksız demek doğru olmaz bence araçtan araca değişir bu ciger meselesi :)
hondada headers cok değiştiriyor aracı ies tede headers var teg ise nerdeyse stock.Merak ediyorum bende sonucu
He şimdi teg gecilirse teg saglıksız ies gecilirse ies saglıksız demek doğru olmaz bence araçtan araca değişir bu ciger meselesi :)
hondada headers cok değiştiriyor aracı ies tede headers var teg ise nerdeyse stock.Merak ediyorum bende sonucu
Abi teg ayıra ayıra gider emin ol :)
kendisi görürse yazar kanki ona ben karışmam :)
;););) sana gider yaptım ne ayaksın filan vs. hahahhaha :D :D :D ne bileyim :icon_tup: bu işareti yapmaya üşendim gözkırptım acıkcası hahaazuahua :D :D
kim gidiyo olm nereye gidiyor :D:D
bende aynı boyle dusunuyorum işte teg alır ama ...
bence sülüman hürremi boşar.. :soru:
(teg) (ies)
teg rahat goturur her durumda cekın gorelım :)
timucintt
20-07-2011, 17:38
rüyamı bu....
bende de ies var şükür yürüyoda ama rüya görmeye gerek yok teg alır her turlu hele 2ye 2kişi kesin alır
haftasonu gereken yapılsın artık lafta kalmasın bu iş kanka :cool:
Hilti powerrrr :D
olm siz camii duvarıan işediniz farkında değilsiniz:) peder makinayı almış aşağı inmiş öne kaıt koyduğunuzu görünce:D hakikatten denk gelseniz sıkardı :) yarın akşam arayacam.
Çocuğu verim de size büyütün onu :D
Hilti powerrrr :D
olm siz camii duvarıan işediniz farkında değilsiniz:) peder makinayı almış aşağı inmiş öne kaıt koyduğunuzu görünce:D hakikatten denk gelseniz sıkardı :) yarın akşam arayacam.
Çocuğu verim de size büyütün onu :D
yarın adam yaylaya gidecem dio gitmezse aksam görüşelim giderse pazar aksama :D
roller kesildi :D notlar havada uçuşuo ahaha :D
tamam pazarda olur.yaylaya kadar roll de yapabiliriz.kim yenilirse pozantıda pirzola ısmarlasın:D
Mikrop_Ali
21-07-2011, 23:32
1.6 ies ciler denemek isterse benim d16 teg ile deneyebiliriz. b18 kalın gelebilir..
ies ve teg'in son dislileri nedir?
Bende YS1 şanzuman var integranın orjinalinde kısa olan şanzuman 4.viteste 180-190 civarı redline görüyorum.4e atmama gerek kalacakmı acep :D orkunnnnnnnnnnnnnn
aphelion
22-07-2011, 09:05
İzmirde Teg varsa deneyebiliriz rüyalar gerçek olabilir belki cok üstüne gitmişsiniz ies in :)
driftboy
22-07-2011, 10:18
şu ies leri type R la denemek lazım aslında...Sonuç ne olur acaba:soru::soru:
‪Yok artık ebesinn....=)‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1Nv35BrMgAY)
Aahahhaha :D :D
Kafa göz gitmezLer, Teg kafasını gözünü alır boy boy gider :D
by_hayali
22-07-2011, 10:58
Bende YS1 şanzuman var integranın orjinalinde kısa olan şanzuman 4.viteste 180-190 civarı redline görüyorum.4e atmama gerek kalacakmı acep :D orkunnnnnnnnnnnnnn
nasıl la senin araba 91 değilmi ys1 şanzıman ne alaka :D
nasıl la senin araba 91 değilmi ys1 şanzıman ne alaka :D
q1 dir o.
mkt
kc integra ile karıştırma sen hacı. o araba devir dönüyor 4 te 230 görmesi normaldi. 6800 de q1 190 200 arası bi hız yapar
210km diye hatırlıyorum bende 4te q1'i :)
ya 91 ama q1 var 3 tane integra ile aynı hıza geldiğimizde benim devir yukarda oluyor.belki zamanında değiştiler bilmiyorum ama kısa olduğuna eminim.üzerinde sarı etikette YS1 yazıyorduama motor temizletirken o ve birçok o tür etiket düşmüş. Şanzumanımla döveirm sizi akıllı olun :D
q1 dir o.
mkt
kc integra ile karıştırma sen hacı. o araba devir dönüyor 4 te 230 görmesi normaldi. 6800 de q1 190 200 arası bi hız yapar
olm bende biliyorumKC de olduğunu benim aayar yaptığım arabayı banamı öğretecen :D şu an oda vti şanzumanı aldı yan yana 50 km ile giderken o 100 devir fazla gösteriyor ayağında 17 var bide onun onunda etkisi var. ayık ol bebeğim :D
mustafa_KYR
22-07-2011, 13:14
bende geliyorum ne zaman kalkıyorsunuz :D
bu arada benım eskı ies olsaydı yarıp geçerdim seni mkti :D
senın ıes olsaydı ıntegraya şans vermezdım valla.
ole cok ayırmacanı sanmıyorum ya ıntegranın.ama gececegı kesn
orkungungor
22-07-2011, 19:15
kanka senin için gitmedim yaylaya görüşelim :D
ya 91 ama q1 var 3 tane integra ile aynı hıza geldiğimizde benim devir yukarda oluyor.belki zamanında değiştiler bilmiyorum ama kısa olduğuna eminim.üzerinde sarı etikette YS1 yazıyorduama motor temizletirken o ve birçok o tür etiket düşmüş. Şanzumanımla döveirm sizi akıllı olun :D
sarı kağıtta ys1 yazıyorsa ys1'dir kanka ama 91 ys1 kodlu yok diye bliyorum ben tr'de.
pazar akşamına randevulaşıldı :D
devilboy
22-07-2011, 23:31
makat az kaldı sana hitli hazırlıyorum..
o hitli değil hilti olacak.Sende gel sanada saplarım.Stock olduktan sonra her integra ve her ies e giderim var :D madem satılacağı yok bu integranın bizde yürütürüzzzz :D
Murat Özcan
23-07-2011, 01:52
TEG maalesef iesleri geçiyor :D
o hitli değil hilti olacak.Sende gel sanada saplarım.Stock olduktan sonra her integra ve her ies e giderim var :D madem satılacağı yok bu integranın bizde yürütürüzzzz :D
atarlar havada uçuşuyor :D pazar adana yanaRRR :D ulan bana zorla honda aldırtacaksnz yeter bende atar yapmak istiorm ahahahah :D
mustafa_KYR
23-07-2011, 12:34
kim kimle nerede rolleniyor :D haber verin kıyma makinesini çıkarırım o zaman :D
orkungungor
23-07-2011, 13:14
kanka seninle şimdi rollenmemin sebebini söyleyim setup öncesi ve sonrası farkı görelim dedik bide setup sonrası deneriz :D
orkungungor
23-07-2011, 13:16
kim kimle nerede rolleniyor :D haber verin kıyma makinesini çıkarırım o zaman :D
pazar günü akşam deneriz heralde "orkun vs. mkt" :D
kıyma makinesi :icon_tup:
orta şeridi boş bıraksınlar dimi :D
bende otomatik integra var. taa 2004 senesinde pilotajı sağlam 1.6 iesli bi arkadaş o 2 kişi ben tek roll basmıştık, 40-120 arası yanyana gittik trafik sıkışana kadar. ona gore hesap edin...
timucintt
23-07-2011, 20:26
teggycim senin integran bambaşka :D aynı benim otomatik gibi kıyıyordu :D
kanka nerelerdesn yaaa kayıpsın :D haftaya deneriz artık :D gecenin hediyesi gelior biraz sonra :D
ayar herzaman vardır :D
Ip80RNq4ImU
mustafa_KYR
25-07-2011, 00:01
orta şeridi boş bıraksınlar dimi :D
aynen pampi:D:D
bugün malesef olmadı hafta içi artıkkk :)
bugün malesef olmadı hafta içi artıkkk :)
perşembe gece gereken yapılsın artık kanka ;) mersinden denizin buz gibi sularından sırf sizin için gelcem bak:D
denemeler dün gece yapıldı her iki tarafa da maşallah videoları videolar bölümünde
http://www.techturkey.com/forum/videolar/92389-18-teg-vs-16-ies-roll-and-drag-bonus-adana.html
RED DEVIL
15-08-2011, 10:29
206 gti ile nolur durum hiç denemedik ies le gerçi kulvarda farklı emmee :d
206 gti ile nolur durum hiç denemedik ies le gerçi kulvarda farklı emmee :d
tamamen farklı hemde daha üst sınıfa bilen abiciğim:)
RED DEVIL
15-08-2011, 14:11
tamamen farklı hemde daha üst sınıfa bilen abiciğim:)
(: üst sınıf dediğin vti olur onuda stock yemek zor be kanka hatta olmaz yani.. Ya biz bu gti la nie hep sonlardayız aga 106 gti la bile sıkıntıya düşüoz la :d vti,306 gti,astra gsi filan filan hepsi yalan edio bizi stock olarak.. Anca ufaktan oynamak lazım ki oda 10 hp alırsan kralsın :d haksızmıyım...
(: üst sınıf dediğin vti olur onuda stock yemek zor be kanka hatta olmaz yani.. Ya biz bu gti la nie hep sonlardayız aga 106 gti la bile sıkıntıya düşüoz la :d vti,306 gti,astra gsi filan filan hepsi yalan edio bizi stock olarak.. Anca ufaktan oynamak lazım ki oda 10 hp alırsan kralsın :d haksızmıyım...
stock 206 gti ile dediğin doğru:)
chip,egsoz ile chipli 106 nın önündeyim o yüzden şuan tatminkar rc emme ve kelebeğiylede kralsında zor parçalar:D neyse konu sapmasın :)
stock 206 gti ile dediğin doğru:)
pt60 chiple, chipli 106 nın önündeyim o yüzden şuan tatminkar rc emme ve kelebeğiylede kralsında zor parçalar:D neyse konu sapmasın :)
dediğiniz gibi gti üst sınıf kaçar iese:) konu sapmaz deneme yapıldı videoalr bölümünde izleyebilirsiniz sonucu
hıımm konu güzel typer olmadan önce izmirin en iyi toplanmış modifye edilmiş ies si bile benim sadece haeders,hava filitreli halini gecememişti ,ama şuda bir gercek 4,5 boyda atmıyor ,ayrıca ies lerin şanzımanı cok uzn üst devirlerde 200 lerin üstünde hala adam devam ediyordu ,sonuç olarak en iyi ies ble tegi alamaz ama kıcından ayrılmaz ,biraz daha iyi donatılmş teg gi nde kıcına bile gelemez :D
hıımm konu güzel typer olmadan önce izmirin en iyi toplanmış modifye edilmiş ies si bile benim sadece haeders,hava filitreli halini gecememişti ,ama şuda bir gercek 4,5 boyda atmıyor ,ayrıca ies lerin şanzımanı cok uzn üst devirlerde 200 lerin üstünde hala adam devam ediyordu ,sonuç olarak en iyi ies ble tegi alamaz ama kıcından ayrılmaz ,biraz daha iyi donatılmş teg gi nde kıcına bile gelemez :D
abim valla dediklerin doğrudur biz dolu iesi sadece filtreli teg ile denedik. videolar bölümünde izleyebilirsin deneme yapıldı. http://www.techturkey.com/forum/videolar/92389-18-teg-vs-16-ies-roll-and-drag-bonus-adana.html
abim valla dediklerin doğrudur biz dolu iesi sadece filtreli teg ile denedik. videolar bölümünde izleyebilirsin deneme yapıldı. http://www.techturkey.com/forum/videolar/92389-18-teg-vs-16-ies-roll-and-drag-bonus-adana.html
evet kardeşim videoları seyrettim ama sana şunu öyleyeyim o teg büyük ihtimalle debriyaj kaydırıyo ve eksoz sistemi cok sıkı ve bir kac sorunu dah var senin ies teki yazdığın modifyelerden daha fazlası olan ies ben gectim tegimle o yüzden o tegi ölcü almayın bence düzgün bir tegi bu kadar bariz gecmez ;)