PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : digiturk, dsmart, kablotv, tivibu ve uydu???

TünayK
20-07-2011, 18:20
beyler hangisini almak lazım...normal kanallar ızlenecek bıde ıvır zıvır fılm fln varsa iyi olur... kım ne kullanıyor neden memnun bı dokulellım...

hakan115
20-07-2011, 18:22
digiturk +

bence daha otesi yok. kullanıp memnun olmayan kimseyi gormedim.

ayni zamanda d-smart kullanıcısı sayılırım, digiturkun yanından bile gecemez.

Cem.B
20-07-2011, 18:27
bir fenerli olarak digiturk ve dsmart a hayır :)

iLkay
20-07-2011, 18:42
Valla Digiturk bu adam düdükleme psikoloji ile giderse daha çok müşteri kaybeder..
Babam 8 yıllık üyeliğini iptal ettirdi sırf ufacık pürüzler çıkardıkları için karşımıza..
Bende kendi evimde digiturk üyesiydim geçen sene..
Lig TV izliyorum haliyle sadece.. Fakat bir türlü seçenek sunmuyorlar paket şu fiyat bu kuruş inmiyorlar.. Diyorumki bakın bu kadar kanal bana gereksiz ve pahalı isterseniz yaparsınız. Yeni müşteri olsak gam yemiycemde işte.. ( Bu arada 15 tl'ye full paket izleyen adamlar biliyorum o yüzden yazdım böyle :)
Belki digiturk üye olursam bu sene kaybım 150 TL falan olucak yılda ama..
Sırf sinirimden iptal ettirdim para kazandırmak istemediğim için digiturk'e..
D-Smart HD Paketi alıcam inşallah.. Maxi paket +HD kampanya var sanırım 39.90..
21'de digiturk bitiyor üyeliğim fakat arkadaşlar iptal edemiyormuş.. Fatura ay başından ay başına oluyormus.. 8. ayın başında arıycakmışım.. Aradaki 8 günüde fatura olarak sokucaklarmış bana arkadaşlar..
Artık müşteriyi bu kadar keriz yerine koyan şirket görmedim ben..

D-Smart Digiturk'ın yanından bile geçemz lafınada katılmıyorum ya..
Bence Digiturk'un tek olayı Lig TV artık..
D-Smart'ta müzik olsun belgesel olsun daha kaliteli geliyor bana..
Tabi tercih meselesi bu..

Murat Özcan
20-07-2011, 18:51
digitürkün tüm paketleri daha kaliteli geliyor bana

Renç
20-07-2011, 18:53
Digiturk+ Kullanıyoruz.
İyi güzel, hd kanallar kıyak oluyor ama
Yağmur yağdığında o decoder'ı balkondan fırlatasım geliyor.

Bilmiyorum benzeri durum diğer markalarda da varmı.

ismail_karakas
20-07-2011, 18:54
Eğer legal olması şart değilse dream box öneririm. Hem digiturk kanalları hem d smart kanalları mevcut:D

cem06
20-07-2011, 18:58
linuxlu reciever yerli yabancı hdler vs acık. bide yanında dsmart modul yıllık 300 civarıydı en son

iLkay
20-07-2011, 19:02
linuxlu reciever yerli yabancı hdler vs acık. bide yanında dsmart modul yıllık 300 civarıydı en son

Bu İstanbul'da dreambox satan kurulumunu yapan yerler var mı ? Legal olmadığını biliyorum ama yapanlar var diye biliyorum o yüzden soruyorum..
Çünkü tek başıma kalkışırsam bu işe fazla bir bilgim yok işin içinden çıkamam büyük ihtimal..
Birde ben site'de oturuyorum ve merkezi çanak var her apartmanın üstünde..
Araştırdığıma göre merkezi canak olan sitelerde dreambox sorunlu olabiliyormuş diye duydum ??

gp74
20-07-2011, 19:03
Modullu teledunya kullaniyorum 7.90 a memnunum

cem06
20-07-2011, 19:04
ist konusnda bilgim yok cihazlar legal aslında sen yazılım atarsan illegal oluyor.
drembx sorun cıkarabiliyor merkezi sistemde

ismail_karakas
20-07-2011, 19:08
Merkezi sistemi hiç bilmiyorum. Ama problem çıkarabilir. Çünkü bende 3 tane çanak var. Birisi digiturk için birisi turksat ve d-smart için biriside hotbird için:D Bunları tek kabloya birleştirip makineye veriyor. Makinede internete direk bağlı. Bu şekilde dünyadaki her kanalı izleyebiliyorum:)

iLkay
20-07-2011, 19:12
Merkezi sistemi hiç bilmiyorum. Ama problem çıkarabilir. Çünkü bende 3 tane çanak var. Birisi digiturk için birisi turksat ve d-smart için biriside hotbird için:D Bunları tek kabloya birleştirip makineye veriyor. Makinede internete direk bağlı. Bu şekilde dünyadaki her kanalı izleyebiliyorum:)

Bu arkadaşımdada var.. Makine modemede bağlı olduğu için sanırım otomatik güncelleme yapıyor hiç uğraşmıyorsun..
Makinenizin tam marka modelini alabilir miyim ?
Birde görüntü kalitesi nasıl acaba ??

Schumi
20-07-2011, 19:15
Eğer legal olması şart değilse dream box öneririm. Hem digiturk kanalları hem d smart kanalları mevcut:D

DSmart hizmeti verenbilen server varmı ki şu an ?

iLkay
20-07-2011, 19:17
Bu dreambox'u direk gelip kurup ayarlarını yapıp gidecek biri yok mu ya İstanbul'da :D

ismail_karakas
20-07-2011, 19:23
En başta kurulum yapan arkadaş 6 ayda bir güncelleme yapılacağını söylemişti. Ben ilk güncellememi 1 sene sonra falan yaptırdım:d Neden öyle oldu bir bilgim yok. Zaten şu anda güncelleme yapılı değil. Sadece Turksat kanallarını izliyorum normal uydu gibi yani. Makinenin modeli ise DM 500S.. Ben lcdde izliyorum. Görüntü kalitesinden falan memnunum yani.

iLkay
20-07-2011, 19:28
DREAMBOX DM 500S 1.KALTE GR AMG + WF WRELESS ADAPTR (http://www.uydustore.com/?urun-635-DREAMBOX-DM-500S-1-KALiTE-GRi-AMG---WiFi-WiRELESS-ADAPTOR.html)

Mesela şöyle bir sey var..
Ethernet değil direk wireless ile hem..
Acaba bundan bir tane alsam normal bir televizyoncu çağırsam kurdurmayı becerebilir miyim ?

ismail_karakas
20-07-2011, 19:30
Normal bir televizyoncu kuramaz kesinlikle. Çünkü dediğim şekilde izlemek için aynı modeme bağlı bilgisayardan bazı işlemler!!:D yapılıyor.

iLkay
20-07-2011, 19:32
Normal bir televizyoncu kuramaz kesinlikle. Çünkü dediğim şekilde izlemek için aynı modeme bağlı bilgisayardan bazı işlemler!!:D yapılıyor.

O zaman İstanbul'da acil Dreambox'çı aranıyor :D
Anadolu Yakası olursa onun için daha iyi olur :D

peace
20-07-2011, 19:33
tivibu hakkında fikri olan aylık 10 tl miş. almayı düşünüyorum

ismail_karakas
20-07-2011, 19:33
Sana kolay gelsin kardeşim iyi seyirler şimdiden:D Şifre koymayı unutma ondan sonra eve gelen misafirlerin ufak veletleri bir takım kanalları açabiliyor:D

FaBeRgE
20-07-2011, 19:34
server paylaşımı ile d-smart ilzleyemezsiniz...

ismail_karakas
20-07-2011, 19:44

Geçen seneye kadar dream boxla izliyordum ama sistem değiştiyse bilmiyorum.

Schumi
20-07-2011, 19:51

Geçen seneye kadar dream boxla izliyordum ama sistem değiştiyse bilmiyorum.

Benden ondan sordum geçen sene bitti o iş.

onursumer
20-07-2011, 19:52
digiturk diyorum kesinlikle

senelerdir spor+sinema paketi ile kullanıyorum zaten normalde pek tv izlemem sadece moviemax leri izliyorum dsmart ın sinema kanallarına gore daha iyi filmler oynatıyorlar

aslında dreambox çok felaket bir cihaz ama işi bilen birini bulmak lazım bir heves aldım evde duruyor kutusunda :D

TünayK
20-07-2011, 20:10
up up up...........

brv
20-07-2011, 22:48
D-smart kullanıyoruz ilk çıktığından beri fiyat performans olarak en verimli uydu bence.
Digitürk'ün en boş paketi bile 13tl içinde kablo tv de olan standart kanallar dışında hiç birşey yok.
Digitürk'ün tek espirisi Lig tv ve spormax onun dışında her türlü D-smart derim.
Aşırı sel götürücek kadar yağmur olmadığı sürece kolay kolay yayında kesilmez,HD kanal sayısıda daha fazla diye biliyorum.
Hatta D-Smart internet paketli kampanyalar baya uygun.

gambit49
20-07-2011, 23:36
d smart rezil otesi bir sey adamlar fatura gondermekten aciz digiturkweb tvde bu sene cok artmis bakalim fener duserse fiyat duser o zman bu sezonda alirm

Cliosportve
20-07-2011, 23:43
Açıkcası bana kalsa en güzeli kırsal anten miss ne çekerse onu izliyorsun onlar hiç vefasız değil para istemiyorlar aidat ödemiyorsun :)
Onun dışında bu D-smart - Dgitürk gibi şirketler bıkkınlık getiriyorlar artık
Senin yararına olabilcek pek birşey sunmadıklarından ziyade her ay seni faturaya bağlıyorlar.
Ya direk Uydu alıcaksın -bir kere vericeksin 200-300 yada kırsal anten :)

bora1311
21-07-2011, 00:16
yeni eve tasındık, kablolu yayını iptal edip normal uydu sistemi kurdum, suan memnunum...

ondertopcu
21-07-2011, 07:40
tivibu gayet başarılı ;)

Jehuty
21-07-2011, 08:24
Digitürk kullanıyorum yanında Kablo TV nin Teledünya paketini aldım.. Digitürke yıllardır üye olmama rağmen avukatlık olduk TT ailesi saolsun siteden bir kaç avukat arkadaş ile görüştüm icralık olmamış dosya olduğu için öde kurtul dediler toplam 1056 TL lik boşa giden paraya yanmıyorum beni enayi yerine koymalarına ve böyle bir hareket yapmalarına üzülüyorum..
Kesinlikle ve kesinlikle DigiTürk tavsiye etmiyorum öyle yada böyle bir şekil yapıyorlar ve senden gereksiz bir para illaki alıyorlar ..
Evde Full paket izliyorum Moviemax kanallarından başka doğru düzgün TV izlemiyorum Lig TV cabası .. ama bu olay üzerine digitürkü iptal ettireceğim anlaşma 9. ay bitiyormuş ceza yememek için beklemem gerekiyormuş böyle bir şey de var ..
Teledünya tavsiye ederim HD kanallar çocuğun varsa çocuk kanalları belgesel ve müzik kanalları yetiyor .. aylık 9 TL gibi komik bir rakam ödüyorsun , digitürk aylık 100 TL olduğunu düşünürsek..
Sakın Digitürke bulaşma sonra üzülürsün benden söylemesi..

HUSNU
21-07-2011, 08:31
Tivibu kullanıyorum. Şu an için bir sıkıtı yok. HD kanalları arttırabilirler ise süper olacak.

Maxi
21-07-2011, 08:43
tivi bu alacaktım bir ara cesaret edemedim
kesilme takılma hiçmi olmuyor ?
görüntü kalitelimidir ?

Yigit-Y
21-07-2011, 08:50
dreambox istemeyen dsmart hd 18 hd kanal var memnunum....

digiturk sadece lig tv artısı var herfırtınada yayın kopmaktaydı hala devam ediyor yorumlardan dolayı :)

Maxi
21-07-2011, 08:52
güzel konu

bir soru daha sorayım dream box kullananlara

baktımda klon 500s sd yayınları alabilen dream box fiyatı 127 TL
şimdi bunu satın alsam
sitede ortak anten var türksat ve hotbird seyredebiliyorum şu an

digitürk ve dsmart ne varsa görebilirmiyiz ? yoksa başka bir uydu için çanak lazımmı?

3rk4n
21-07-2011, 09:04
güzel konu

bir soru daha sorayım dream box kullananlara

baktımda klon 500s sd yayınları alabilen dream box fiyatı 127 TL
şimdi bunu satın alsam
sitede ortak anten var türksat ve hotbird seyredebiliyorum şu an

digitürk ve dsmart ne varsa görebilirmiyiz ? yoksa başka bir uydu için çanak lazımmı?

başka çanak gerek abi yani hotbird ve turksat da değin onun yayını digitürk ün yönü fakrlı bende kullanıyorum dreambox güzel bence bendekide klon ama sorun yok :)

serkan_2120
21-07-2011, 09:30
ilk çıktığı zamanlarda d-smart almıştım 350 tl gibi bir fiyata ne aylık fatura ödüyorum nede ekstra bişey normal kanalları seyrediyorum ki zaten öyle çok fazla tv izlemeyede fırsatım yok aylık fatura ödemek bana ters geliyor bi tv seyredecem diye zaten yok elektirik yok su yok internet yok tel. faturaları birde buna tv faturasını hiç eklemeyi düşünmüyorum

Onurkk06
21-07-2011, 10:09
atlanta hd box al keyfine bak hepsini izle :D

devil_berk22
21-07-2011, 10:58
digitürk kullanıyorum + olarak belgesel paketi var çok memnunum tek sıkıntılı yanı faturayı ödemeyi unutursanız kesiliyor hemen

bg_cano
21-07-2011, 11:20
atlanta hd box al keyfine bak hepsini izle :D

Aynen evimde kullanıyorum aşırı memnunum hele bide televizyonun hd yse dadından yenmeyoo:icon_tup::D

HUSNU
21-07-2011, 11:48
tivi bu alacaktım bir ara cesaret edemedim
kesilme takılma hiçmi olmuyor ?
görüntü kalitelimidir ?

Valla neredeyse 3 ay olacak deneme adı altında ücretsiz kullanıyorum :) . 1 aylık bir deneme süresi var istersen başvur. Benden bu zamana kadar bir takılma olmadı. Görüntü kalitesi iyi.

Mert-
21-07-2011, 12:05
Aynen evimde kullanıyorum aşırı memnunum hele bide televizyonun hd yse dadından yenmeyoo:icon_tup::D

ya çok takılıyor bende bu aralar.

Anıl E.
21-07-2011, 12:09
D-smart'dan ailece memnun degiliz belki sadece bizimkinde sorunlar vardır ama zannetmiyorum

anıl turan
21-07-2011, 12:24
O zaman İstanbul'da acil Dreambox'çı aranıyor :D
Anadolu Yakası olursa onun için daha iyi olur :D

bulursan banada soyler misin??

iLkay
21-07-2011, 13:05
bulursan banada soyler misin??

Söylerim tabiki..

Burdan yetkililere sesleniyorum :D

Utku
21-07-2011, 13:30
Biz üst katta uydu + drembox alt katta teledünya kullanıyoruz.Teledünya ayda 9 tl gibi güzel bir rakamı var normal kablotv üzerine bikaç fazladan belgesel çocuk ve yabancı kanallar mevcut + olarak kablo tv üzerine teledünyaya geçildiğinde görüntü kalitesi kesinlikle es geçilmez bariz belli oluyor. Digiturk ü film ve ajans sektöründe olan çopu tanıdığım kullanıyor hepsinin ortak yorumu normal görüntü kalitesinin Dsmarttan aynı televizyonda çok daha iyi olduğu.Dreamboxda 3 senedir falan bağlı 3-4 ayda bir gaza gelip çözmeye çıkıyorum donuyo falan geri bırakıyorum aslında çözersen değişik bi aletmiş :)

ulasoztas1
21-07-2011, 18:17
Güzel konu takipteyim. bende şuan digiturk kullanıyorum sözleşmenin btimesini bekliyorum bittiği an iptal üyeliğimi kapatıcam, neye geçiceğim hakkında kararsızım. Bana belgesel (nat. geo. vs..) ve müzik kanalları lazım tabi birde normal kanallar siz hangi sistemi önerirsiniz ?

Maxi
21-07-2011, 19:02
dreambox almak lazım gibi geliyor bana

Onamdar
21-07-2011, 21:37
benim pederde var dreambox hd kanallarda var benim ev bekar evi olduğu için pek tv izlemiyorum ama baba ocağına gittiğimde takılıyorum dreambox a biraz izlenimleri anlatayım öncelikle kategori sistemi çok iyi digitürk-digitürk hd-dreambox-dreambox hd-film kanalları-belgesel kanalları-Adult:) gibi
çanağı hangi uyduya çevirirseniz onu izliyebiliyorsunuz. aslında 2 uydu yeterli ama adult isterim dersen 3 digitürk d smart olarak 2 çanak bide ekstradan hotbirtd için bir çanak şu aralar d smart ı kıramıyorlar ama yakında çözerler o işi. Hd belgesel on numara oluyor

Brs_eg
22-01-2013, 19:54
konu hort.yeni konuya gerek yok :)

şuan normal uydu ve ttnet 8mbit internet var.internet 60 lira falan sanirim.

digi'de

Digitürk Giriş Paketi + 2 Keyif Paketi + SINIRSIZ İNTERNET aynı pakette.
- 55,99 TL toplam faturanız gelir.
- HD isterseniz, ilk 3 ay hediyedir, sonrasında 4 TL eklenir.
- Uydu alıcı üyeliğiniz boyunca kullanımınıza sunulur.
- 8 Mbps'ye kadar sınırsız internet hizmeti alırsınız.
- İnternet için kablosuz modem hediye edilir.
- Kurulum ücretsiz olup, sadece 30 TL aktivasyon ücreti vardır.
- Bu kampanya 24 ay taahhütlüdür.

evdekiler için tv pek onemli degil ama belgesel kanallari olmasi avantaj.

digi de hem discovery hem national var.
digini internet saglayicisi doping diye bişy sanirim.

benzer kampanyalar dsmarttada var sanirim.

lig tv ile işimiz yok bu arada kıyas yapan olursa ona gore yapiversin :)

evde bu urunleri kullananlardan tavsiye bekliyorum.
tesekkurler.

İbrahim33
22-01-2013, 19:59
Valla üçü beşi bilmem , lig tv , digiturk için başlı başına bir etken...

blumenberg
22-01-2013, 23:40
bu durumda digi ye geçmek daha mantıklı gibi. zaten internete 60 lira öduyoruz.. digi'yi kimse övmuyor istemiyor fakat bana da lig tv lazım, sanırım elimiz kolumuz bağlı

ibratice
22-01-2013, 23:46
Digiturk+ Kullanıyoruz.
İyi güzel, hd kanallar kıyak oluyor ama
Yağmur yağdığında o decoder'ı balkondan fırlatasım geliyor.

Bilmiyorum benzeri durum diğer markalarda da varmı.

ben yazıcaktım valla kanal D yok arıyorum serviz gelir 20 tl alırlar diyo benim suçummu benmi bozdum diyorum cevap vermiyorlar yağmur yağınca kanalların çoğu gidiyor.

JaSoN
22-01-2013, 23:48
Ben de digiturk üyeliğimi iptal ettirdim 3 Şubatta kapanacak. Bir sürü vaadde bulundular indirimler yaptılar ama kararım kesin. İnternet+D-Smart düşünüyorum siz ne dersiniz? Sırf Discovery showcase için istiyorum D-Smartı aslında. Güzel otomobil ve motosiklet programları var mı Showcase'de?

semehe
22-01-2013, 23:55
Ben de digiturk üyeliğimi iptal ettirdim 3 Şubatta kapanacak. Bir sürü vaadde bulundular indirimler yaptılar ama kararım kesin. İnternet+D-Smart düşünüyorum siz ne dersiniz? Sırf Discovery showcase için istiyorum D-Smartı aslında. Güzel otomobil ve motosiklet programları var mı Showcase'de?

şu arada pek çıkmıyor.Bende eskisi gibi takip edemiyorum ama baya motosiklet otomobil programları var. Tamirat tadilat,american cooper,klasik otomobil,mythbusters gibi programlar var

JaSoN
23-01-2013, 00:16
şu arada pek çıkmıyor.Bende eskisi gibi takip edemiyorum ama baya motosiklet otomobil programları var. Tamirat tadilat,american cooper,klasik otomobil,mythbusters gibi programlar var

Önceden normal Discoveryde vardı overhaulin falan sanırım. Ben Digiturk aldım yok oldu proramlar :) Sonradan öğrendimki Showcasede alayı. Overhaulin artık hiç yok ama sanırım. Nette yayın akışlarını bulamıyorumki adam gibi...
Birde D-Smartta daha çok müzik kanalı sinema kanalı falan var gibi?

semehe
23-01-2013, 00:21
sinema paketi var ama ek para alıyolar.İlk üye olduğun zaman 1 ay felan açık kalıyo bittiğinde eğer paketine ekli değilse arayıp teklif ypaıyolar ayda 7 liramı ne demişlerdi bana istemedim ben ayriyetten paketlerin içinde sinegold sinema plus fx hd gibi kanallar var bu kanallara ekstra bi ücret ödemiyosun paketine dahil oluyor.

ahk
23-01-2013, 09:25
ben yazıcaktım valla kanal D yok arıyorum serviz gelir 20 tl alırlar diyo benim suçummu benmi bozdum diyorum cevap vermiyorlar yağmur yağınca kanalların çoğu gidiyor.

Eğer yağmur durduktan sonra kanallar normale dönüyorsa ve siz yağmurda da gitmesin isterseniz daha iyi bir lnb ve şu an kullandığınızın iki katı çapında bi çanak alın kesilme kalmaz ;)

onursumer
23-01-2013, 10:09
uzun suredir digiturk kullanıyorum

lig tv+tüm spor kanalları,dizi,sinema,belgesel ve çocuk paketleri +hd paket ekli

yıllık üye oluyorum aylığa 90tl denk geliyor

orhan_guney
23-01-2013, 10:14
6 yıldır D-Smart kullanıyorum herşeyi mükenmel Hd bölmünde çok sayıda kanal var belgeseller hd yerel dızıler hd gayette memnunum. tıvıbu kurdular 1.5 aydır hedıye ttnetden 5 para etmez menusu cok gec gecıyor ayrıca her acdıgında 10 dakka nerdeys ebeklıyorsun yukleme yapıyor ben kesinlikle D-Smart öneririm.

onur_S
23-01-2013, 10:17
digiturk ten uzak durun ilk çıktığından beri kullanıyoruz 2001 filandı heralde.Yağmur kar yağar yayın kesilir.Paçanızı kurtaramazsınız kapattırmak istediğinizde sürekli ararlar.Dsmart kesinlikle daha iyi.
Her geçen yılda kanallar bir bir kapanmaya başladı :) İlk aldığımız zamanlar lig tv eksikliği bi de sinema kanallarının eksikliğini hissederdik.Şimdi bütün kanalları kapattılar müzik kanalları da dahil.Powertürk ,numberone ,kral var sadece,vh1,mtv o da gitti

Kablo tv yi 1-2 senedir kullanıyorum digiturk kadar iş yapıyor fakat discovery channel artık yok.
Uydu var onunda pek bi esprisi yok gereksiz kanal çok ,açıkçası sürekli ayakkabı,cinsel güç arttıran hap reklamları çıkıyor.
Diğerlerini bilmiyorum ama ben alacak olsam bunların dışında bişeyler alırım.Dreambox mu ne varmış onu çok övüyorlar her kanal var diye

63owen63
23-01-2013, 11:19
d-smart hd paketi + internet kullanıyorum 69 tl. Çok memnunum. net hic kesilmedi henüz. 1 ay oluyor kullanmaya başlayalı. 720p videolar takılmadan izliyor torrentte 1 mb civarında download görebiliyorum

JaSoN
23-01-2013, 11:56
Digiturkte sinema paketin yoksa hiç sinema kanalı yok. Müzik kanalı desen 2-3 tane anca. D-Smart daha iyi gibi geliyo bana...

eleanor
23-01-2013, 12:09
Selamlar;
Zeytinburnu ve istanbulun bölgelerinde dsmart bayilerim var.Dsmart internet kullananlar için bence mantıklı.İnternet alt yapısı türktelekom olduğu için ttnet de ne hız alıyorsanız bi tık üzerini alabilirsiniz bununda sebebi portları daha boş olmasından kaynaklı.Dsmart paketleri için alacaksanız eğer benim önerim HD maxi paket.Şu gerçeği söleyebilir HD kanallar açısından dsmartın yayın kalitesi kesinlikle digi den çok daha kaliteli.Bazı aboneler yalın adslden muzdarip Bununda kaynağı türktelekom adrese gidipde port çekme zahmetinde bulunmuyor.Bi arkadaşımızı abone yapmıştık internetini bağlayamadılar ttnet aldı ertesi gün aktif:) Velasıl internete para ödeyen aboneler Smartinternet paketini alabilirler şunu temin ederim teknik sorun yaşamassınız.Faturalandırmada ilk üyelere genelde ilk ay fatura göndermiyor yani 10 günlük 15 günlük fatura gitmiyor.sonraki ayla bir gönderiyor.Fatura gelmeyebilir ama fatura bilgisi tv ye msj olarak gidiyor ve görebiliyorsunuz.Smartinternet smile adsl ve dsmart konusunda forumdaki bütün arkadaşlara yardımcı olabilirim.

mustafa-u
23-01-2013, 14:15
3 aydır tivibu kullanıcısıyım ...ttnet adls kotama da limit etkisi yok
gayet memnunum ..
izlediğim ne olursa olsun kaçırdığım bir yer konuşma falan olursa hemen anında geri al kaçırdığın noktayı yeniden izle ..
ayrıca istersen yayını 90 dk ya kadar durdurup bekletme , bekleme sonrası istersen bekleme noktasından istersen o an canlı olarak nerdeyse oradan izlemeye devam edebiliyorsun .
kaçırdığın dizi film belgesel ne varsa ertesi gün tekrar izleme olanağı veya seç / kirala izle bölümlerinden de film kiralayarak sinema keyfi yaşayabilirsiniz ..

darkmoon
23-01-2013, 14:28
bendede kablo tv/uydu net/ teledünya üçlüsü var genel olarak memnunum olmayan kanal yok..
Kampanyayla aldığım için fiyatı şu an için uygun ama ilerde kampanya bittimi teledünya ve uydu.net i kapatabilirim.. onun yerine super online yada adsl e dönüş yapıp yanında tivibu almayı düşünüyorum fiyatı çok daha uygun kanallarda aynı kanallar. bir iki lira ekstra verilirse sinema paketide alıyorsun..

ondertopcu
23-01-2013, 14:32
Selamlar;
Zeytinburnu ve istanbulun bölgelerinde dsmart bayilerim var.Dsmart internet kullananlar için bence mantıklı.İnternet alt yapısı türktelekom olduğu için ttnet de ne hız alıyorsanız bi tık üzerini alabilirsiniz bununda sebebi portları daha boş olmasından kaynaklı.Dsmart paketleri için alacaksanız eğer benim önerim HD maxi paket.Şu gerçeği söleyebilir HD kanallar açısından dsmartın yayın kalitesi kesinlikle digi den çok daha kaliteli.Bazı aboneler yalın adslden muzdarip Bununda kaynağı türktelekom adrese gidipde port çekme zahmetinde bulunmuyor.Bi arkadaşımızı abone yapmıştık internetini bağlayamadılar ttnet aldı ertesi gün aktif:) Velasıl internete para ödeyen aboneler Smartinternet paketini alabilirler şunu temin ederim teknik sorun yaşamassınız.Faturalandırmada ilk üyelere genelde ilk ay fatura göndermiyor yani 10 günlük 15 günlük fatura gitmiyor.sonraki ayla bir gönderiyor.Fatura gelmeyebilir ama fatura bilgisi tv ye msj olarak gidiyor ve görebiliyorsunuz.Smartinternet smile adsl ve dsmart konusunda forumdaki bütün arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen

ttnetten bir tık önde alamaz port boş olması falan hikaye. ttnet ne alırsa aynısını alır.
adrese gidip port çekme demişsin öyle birşey yok.
teknik sorun yaşamazsınız demişsin dsmartın teknik ekibi varmı? arıza olunca eve geliyormu (internet için söyledim)

ttnetten daha ucuz dsmartı seçmekteki tek artı bu yönde ;)

despe
23-01-2013, 14:44
tv izlemek bile parayla oldu ya..

elpadre
23-01-2013, 14:53
tv izlemek bile parayla oldu ya..

kabloludan devam :D

eleanor
23-01-2013, 15:16
Yanlış yönlendirme yapmayalım lütfen

ttnetten bir tık önde alamaz port boş olması falan hikaye. ttnet ne alırsa aynısını alır.
adrese gidip port çekme demişsin öyle birşey yok.
teknik sorun yaşamazsınız demişsin dsmartın teknik ekibi varmı? arıza olunca eve geliyormu (internet için söyledim)

ttnetten daha ucuz dsmartı seçmekteki tek artı bu yönde ;)

Ben 3 bayim ile 6000 bin aboneme hizmet veriyorum her anlamda sorun türktelekom alt yapısı değil ise modem kurulumuna dahil ücretsiz olarak gidiyoruz.Dsmartta yapı biraz farklı.Taşaron olarak bayiler verilmiş burdaki işlemler bayilerden yapılıyo ve bi nebze bayilerin elinde.Ciddi anlamda bayilerinide bu konuda destekliyor.İnternet hızını sana canlı olarak gösterebilir.Zeytinburnu yenidoğan mh 48. sokak no :124 de bulunan dükkanımda hem smile adsl hem ttnet internet bulunmakta canlı olarak yaklaşık olarak aynı ama download ve upload değerleri smile adsl in daha fazla çıkıyor defalarca test ettik bunu. modemden aynı pc ye tek kablo çekilerek aynı şartlarda denendi bu.Kullanıcı bunu fark edermi nette dolaşırken hayır ama böylede bir gerçek var.dsmart teknik sorunla ilgili de türkiye geneli 100 lerce bayi var dediğim gibi hizmet kalitesi bayiden bayiye değişir ama ttnet hizmetinide malesef görüyoruz.Her iss firması her dijital platform firmasında sorun mutlaka vardır bu açık bi gerçek

adrese gidip port çekme yok mu :) güzel arkadaşım ben yaklaşık 6 senedir iss işi yapıyorum binlerce kez bu başımıza geldi.

ondertopcu
23-01-2013, 17:11
Ben 3 bayim ile 6000 bin aboneme hizmet veriyorum her anlamda sorun türktelekom alt yapısı değil ise modem kurulumuna dahil ücretsiz olarak gidiyoruz.Dsmartta yapı biraz farklı.Taşaron olarak bayiler verilmiş burdaki işlemler bayilerden yapılıyo ve bi nebze bayilerin elinde.Ciddi anlamda bayilerinide bu konuda destekliyor.İnternet hızını sana canlı olarak gösterebilir.Zeytinburnu yenidoğan mh 48. sokak no :124 de bulunan dükkanımda hem smile adsl hem ttnet internet bulunmakta canlı olarak yaklaşık olarak aynı ama download ve upload değerleri smile adsl in daha fazla çıkıyor defalarca test ettik bunu. modemden aynı pc ye tek kablo çekilerek aynı şartlarda denendi bu.Kullanıcı bunu fark edermi nette dolaşırken hayır ama böylede bir gerçek var.dsmart teknik sorunla ilgili de türkiye geneli 100 lerce bayi var dediğim gibi hizmet kalitesi bayiden bayiye değişir ama ttnet hizmetinide malesef görüyoruz.Her iss firması her dijital platform firmasında sorun mutlaka vardır bu açık bi gerçek

adrese gidip port çekme yok mu :) güzel arkadaşım ben yaklaşık 6 senedir iss işi yapıyorum binlerce kez bu başımıza geldi.

Ben yeşilköyde santraldeyim 4 senedir intenet arıza ve bağlantı yapıyorum port çekmek diye birşey yok, port santralde olan birşeydir. aboneye çekilmez ;) Yanlış biliyorsunuz

Brs_eg
23-01-2013, 17:17
dsmart kullananlarin yorumlari nelerdir ?

mechanic
23-01-2013, 17:19
hepsi aynı terane, hangisi ucuzsa onu alın.

ondertopcu
23-01-2013, 17:33
hepsi aynı terane, hangisi ucuzsa onu alın.

aynen öyle ;) olayın maddi yönüne bakın

eleanor
23-01-2013, 17:54
Ben yeşilköyde santraldeyim 4 senedir intenet arıza ve bağlantı yapıyorum port çekmek diye birşey yok, port santralde olan birşeydir. aboneye çekilmez ;) Yanlış biliyorsunuz

nasıl yapıldığını bilmiorum ama sana burada portu çekilmeyen binlerce abone gönderebilirm birtanesi de bu siteden bi arkadaşımız ıspartakule evlerine yeni taşındı ve yalın adsl ile birlikde samrtinternet aldı kendisi işlemlerini bizzat kendim yaptım arkadaşlar adresi bulamadılar.ttnet aldı ertesi gün port için geldiler.Bence sen yanlış biliyorsun hiç hattı olmayan abone nereden internet alıcak? veya telefon hizmeti??? Sizinde çok iyi bildiğinizi düşünmüyorum;)

luca55
23-01-2013, 18:11
evımde dıgıturk var sinema ve belgesel kanalları acık sadece.yenı tv aldıgımda d smartın tum kanalları acık olarak 2 ay hedıye ettıler.bence d smart daha ıyı.üstelık bugun dıgıturkten teknık servıs geldi d smartın yayının daha yuksek kalıtede oldugunu soyledı kullandıgı uydu acısından.eğer sözleşmem olmasaydı bende d smarta gecerdım.

ondertopcu
23-01-2013, 18:47
nasıl yapıldığını bilmiorum ama sana burada portu çekilmeyen binlerce abone gönderebilirm birtanesi de bu siteden bi arkadaşımız ıspartakule evlerine yeni taşındı ve yalın adsl ile birlikde samrtinternet aldı kendisi işlemlerini bizzat kendim yaptım arkadaşlar adresi bulamadılar.ttnet aldı ertesi gün port için geldiler.Bence sen yanlış biliyorsun hiç hattı olmayan abone nereden internet alıcak? veya telefon hizmeti??? Sizinde çok iyi bildiğinizi düşünmüyorum;)

port santralden bağlanır aboneden değil :D zburnu santraldeyim şu anda arkamda bütün zeytinburnu nun interneti duruyor numaranı ver istersen anlayıp anlamadığımı ozaman öğrenebilirsin ;)

onursumer
23-01-2013, 19:17
port santralden bağlanır aboneden değil :D zburnu santraldeyim şu anda arkamda bütün zeytinburnu nun interneti duruyor numaranı ver istersen anlayıp anlamadığımı ozaman öğrenebilirsin ;)

bakırkoye fiber istiyoruz herşey için kazıyorlar artık hayırlı işe yarar birşey için kazsınlar laf edersem ne oliym :D

ondertopcu
23-01-2013, 19:19
bakırkoye fiber istiyoruz herşey için kazıyorlar artık hayırlı işe yarar birşey için kazsınlar laf edersem ne oliym :D

hahahah yapılcak yapılcak az kaldı :D

Gry
23-01-2013, 19:23
en kralı kablo tv + internet = 30 TL

evimde digiturk var yağmur yağdımı görüntü pert, keza dsmart ta aynı

kablo tv kur bir kere gerisini düşünme :)

onursumer
23-01-2013, 19:32
en kralı kablo tv + internet = 30 TL

evimde digiturk var yağmur yağdımı görüntü pert, keza dsmart ta aynı

kablo tv kur bir kere gerisini düşünme :)

yağmurda gitme olayının canak boyutu ve lnb ile alakası var bence

çünkü yıllardır kullanıyorum 1kere gitti ondada çanağa yıldırım duşmuştu :D

deniz
23-01-2013, 20:20
ilk çıktığından beri kullanıyorum Yağmur yağar yayın kesilir.iğrenc bır ıs vede zırt pırt ızlerken kafasına gore kapanıyor en son daraldım gecen hafta kapattım sımdı tivibu uyelıgı yaptım bakalım o nasıl cok güzel dedı herkez.

darkmoon
23-01-2013, 21:44
tivibu internet üstünden olduğu için yapmur çamur derdi olmaz antenle işiniz yok.

JaSoN
29-01-2013, 09:36
Discovery Showcase D-Smartta yok mu artık?

lncdlt
29-01-2013, 09:53
digiturk bize bedavaya + verdi cok memnunuz fiyat/performans olarak cok basarili :D

meLaNchoLic
29-01-2013, 10:02
çatıda iki çanak var çift LNB li.. turksat ve hotbird olarak.. ikide televizyon var bi mutfakta bi oturma odasında.. ikisinede 2 tane uydu alıcı taktık.. takılıyoz öyle birsürüde kanal var..

bende kendi odamdaki LCD de Turkcell TV kullanıyorum fiber üzerinden.. yayınları başa sarıp duraklatıp kafama göre izliyorum zevkli oluyo :)

Eworen
29-01-2013, 10:07
Digiturk Plus çok iyi şu an Dsmart ın baş etmesi olanaksız
Film kanalları dizi kanalları yayınları kaydetme içinde sürekli değişen kayıtlı filmler bla bla..

Arka odada tivibu var bende internetle çalıştığı için biraz hassas bazen kopmalar olabiliyor ama gerçekten gayet başarılı lakin en büyük sıkıntısı alıcısı çok akıllı değil hızlı cevap veremiyor çok kullanışlı değil..

darkmoon
29-01-2013, 15:33
aslında android işletim sistemli ve dahili 500gb-1tb hafızası olan bir receiver üretseler futbol dışında para vermeye gerek bile kalmaz.. iki tane çanak her çanağa 2 şer lnb toplamda 4 uydu binlerce kanal demek.. receiverın kayıt özelliğide oldumu hiç bir şeyi kaçırmassın internettende bir şey izlemek istersen android üstünden girersin on numara olur valla..

semehe
29-01-2013, 15:39
Discovery Showcase D-Smartta yok mu artık?

var d smartda 56 ncı kanaldı sanırım

JaSoN
29-01-2013, 17:58
var d smartda 56 ncı kanaldı sanırım

Ben bugün aradım sordum yok dediler :( Otomobil ve motosiklet programlarını Discoveryden izlerim diye Digiturk aldım 1 sene önce. 1 hafta kadar gece yarıları falan izledim bikaç program sonra yok oldular. Baktımki programların hepsi Showcase kanalında D-Smartta. Şimdi Digiturk'ü kapattırıyorum D-Smart alıcam diye Showcase gitti. Ne bahtsız adammışım ya :)

darkmoon
29-01-2013, 18:06
Ben bugün aradım sordum yok dediler :( Otomobil ve motosiklet programlarını Discoveryden izlerim diye Digiturk aldım 1 sene önce. 1 hafta kadar gece yarıları falan izledim bikaç program sonra yok oldular. Baktımki programların hepsi Showcase kanalında D-Smartta. Şimdi Digiturk'ü kapattırıyorum D-Smart alıcam diye Showcase gitti. Ne bahtsız adammışım ya :)

discovery her türlüsü wild animal falan nationalında her türlüsü teledünyada var tivibu'dada olması lazım.

Bone-crusheR
29-01-2013, 18:24
1.5 senedir d-smart kllanıyorum eger kaliteli HD izlemek istiyorsan kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim

JaSoN
29-01-2013, 18:26
Kablolu yok ama bizim semtte. Tivibuda da yok Showcase.

darkmoon
29-01-2013, 18:33

internetin varsa tivibu alabilirsin bir bak istersen sitesine.

Umut209
29-01-2013, 18:34
digitürk play bence başarılı ayda 25tl gibi bi rakam olması lazım hem lig tv'de var

semehe
29-01-2013, 19:54

Allah Allah discovery hd showcase diye kanal var.Sizin dediğiniz farklı kanal mı?

deniz
29-01-2013, 20:08
2 gundur tivibu kullanıyorum cok guzelmıs . dıgıturkden cok cok daha ıyı.

JaSoN
29-01-2013, 23:33
Allah Allah discovery hd showcase diye kanal var.Sizin dediğiniz farklı kanal mı?

Birkaç gündür yoktu sitesinde D-Smartın. Hatta bi forumda da konu açmışlar yok diye. Ben de bugün aradım yok dediler. Şimdi baktım var. Ben de anlamadım...

blumenberg
31-01-2013, 10:53
Arkadaşlar beni digiturk'den arayıp duruyorlar.. eve mutlaka lig tv almak istiyorum.. 1 yıl tahahutle lig tv (şampiyonlar) + giriş paketi 42 TL diyorlar.. eğer internet de dahil olursa 88 TL gibi bir rakamdan bahsettiler..

ben yıllardır adsl ttnet kullanıcıyım 63TL ödüyordum, kampanyanız yokmu ayrılacagım buradan deyince 1 yıl tahahut ederseniz aynı tarife ( 50GB adil kullanım kotalı 8mb internet) 44 TL ye düşecek dendi, bende neden önceden haber vermediniz dediğimde size ulaşamamışlardır gibi ıvır zıvır dediler.. bende internet zaten sabit hat üzerine dedim, birşey diyemediler tabi..

şimdi ben 44TL yi duyunca + lig tv de alırsam 44(net)+42(ligtv) 86TL'ye denk gelecek.. yani adsl ttnet'e devam edicem gibi gorunuyor.. digiturk'den internet paketli hem lig tv hem giriş paketi alacak olsam 88 gibi bir rakam ödücem.. hemen hemen aynı olmasna rağmen digiturk'un bana internet hızı konusunda bir görüş bildirmedi, bende ttnet'de karar kıldım.. yanlış mı yapıyorum acaba?

blumenberg
02-02-2013, 09:33
güncel...?

Kahn23
02-02-2013, 09:44
5 yıl digiturk kullandım ama şimdi en güzeli Dreambox'lar. Tartışmasız 3'ünün de üstünde.
Her ne kadar dışardan illegal gibi gözükse de en sağlıklısı bu.. Fiyat-izlenim açısından.

Chatin
02-02-2013, 12:50
dreambox ile dsmart da olan 22 hd kanalı izleyebiliyor muyuz? (dreambox un hd receiver ını alarak tabii)

S.Mert
02-02-2013, 13:01
3 senedir digiturk kullanıyorum öneririm :)

Kahn23
02-02-2013, 13:17
dreambox ile dsmart da olan 22 hd kanalı izleyebiliyor muyuz? (dreambox un hd receiver ını alarak tabii)

Bütün digital ortamdaki Hd kanalları izleyebiliyorsunuz.

JaSoN
02-02-2013, 15:39
D-ZMART+NET kampanyasına karar verdim ve aldım. Bence D-SMART her türlü bozar Digitürku. HD kanallarda yayın kalitesi müthiş. Ses olarak da harika. Mesela Digitürkte müzik ve radyo kanallarında ses iğrençti. Surround ses sistemimin farkına vardım ilk defa. Belgesel kanalları D-SMARTtakiler bana daha çok hitab ediyor. Otomobil motosiklet programları falan. Sinema kanalları, dizi kanalları, spor kanalları falan daha zengin D-SMARTIN. Müzik kanalı da daha fazla. Bende Digitürk giriş paketi+çizgi film+belgesel paketleri vardı ama sadece. İnternet henüz bağlanmadı yorum yapamıyorum ama D-SMART genel olarak hoşuma gitti benim.

Janus
02-02-2013, 15:58
eğer para sıkıntısı yoksa kesinlikle digiturk plus alıp istenilirse dizi kanalları istenilirse sinema kanalları açılıp hiç bir şeye ihtiyaç duymadan izleyebilirsiniz. hatta salon kanallarını da alırsanız eğer sinemaya gitmenize bile gerek kalmayabilir :) ne kadar para o kadar köfte kısaca :)

coolvtec
02-02-2013, 16:37
daha dün dsmart hd eğlence paketli bağlattım.

limitsiz internet (yalın) + 20 küsür hd yayın vsvs ayda 79tl.

yayını çok beğendim, kaç yıldır hd tv var boşa harcamışız televizyonu normal yayın seyrederek. hd dünyasına adım atmakta biraz geç kalmışız ama olsun...

vtimania
02-02-2013, 18:37
Teledünya der tek geçerim.

deniz
02-02-2013, 19:47
dıgıturku arayın kapattırmak ıstedıgınızı soyleyın ve kımlıkle beraber kapatma yazısını fakslayın hemen genel mudurlukden arasınlar butun kanalları açmaya kadar teklıfler gelıyo ahahhaha:D ama buna rağmen kapattırdım :D

ayku82
02-02-2013, 20:03
Superlig'den oturu Digiturke domalmaya devam, futbola care bulsam aninda dehliyip Teledunya ve Dsmart alirim.

Deagles48
03-02-2013, 16:43
Sırf National geo. kanalları için digitürk'ü seçtim d-smart'da sadece discovery var digi'de hem discovery hemde nat geo öyle futbol ile işim olmaz sadece bu bu iki kanalım olsun başka bir şey istemem yayın kalitesi olarak'da gayet tatminkar

Bu arada şuanda tivibu web kullanıyorum bütün kanallar SD sorun yaratmayacaksa fiyatına göre 4tl iyi diyebilirm

Schumi
03-02-2013, 22:17
5 yıl digiturk kullandım ama şimdi en güzeli Dreambox'lar. Tartışmasız 3'ünün de üstünde.
Her ne kadar dışardan illegal gibi gözükse de en sağlıklısı bu.. Fiyat-izlenim açısından.

DB olayı tekrar başladımı. Allah rızası için sevabına bir mesaj lütfen ? :)

Frid
17-03-2013, 09:31
ttneti kapattıktan sona telefondan çok paralar ödemeye başladım bu internet olayına ve hep sınırlı kota hız düşmeli, şimdi tekrar eve internet alayım diyorum, almışken odada duran boş tv de kullanılsın diye düşünüyorum digi+net mi olsam dsmart+net mi yada başka bir seçenek mi önerileriniz var mı ?

deniz
17-03-2013, 09:37
2 gundur tivibu kullanıyorum cok guzelmıs . dıgıturkden cok cok daha ıyı.

dıgıturku arayın kapattırmak ıstedıgınızı soyleyın ve kımlıkle beraber kapatma yazısını fakslayın hemen genel mudurlukden arasınlar butun kanalları açmaya kadar teklıfler gelıyo ahahhaha:D ama buna rağmen kapattırdım :D

ahahhaa yazdıklarama guluyorum :D:D:D 1 hafta hersey harıkaydı .sonra bır donma bır donma çıldırdık yuzbınlerce kez arıza açtık kımse tınlamıyor ekıp geliyor hep aynı aynı.... :D aksamları tv ızleyemez olduk ve sonunda kapattırıp dıgıturke gectık :D:D:D

tivibumu aman aman ...

DoganSuper
17-03-2013, 10:46
disvovery den dolayı dsmartcıyım :)

Deagles48
17-03-2013, 13:12

Dostum Discovery'nin tüm kanalları + Nat Geo'nun kanalları Digitürk'de mevcut

İbrahim33
17-03-2013, 13:17
Dostum Discovery'nin tüm kanalları + Nat Geo'nun kanalları Digitürk'de mevcut

Üstelikte hd olaraktan :)

semehe
17-03-2013, 13:17
ttneti kapattıktan sona telefondan çok paralar ödemeye başladım bu internet olayına ve hep sınırlı kota hız düşmeli, şimdi tekrar eve internet alayım diyorum, almışken odada duran boş tv de kullanılsın diye düşünüyorum digi+net mi olsam dsmart+net mi yada başka bir seçenek mi önerileriniz var mı ?

ben bu ay ttnet i iptal edip dsmart net e geçtim.Dsmart hd kullanıyodum ona ilave olarak internet aldım ayda 71 lira sabit fatura gelicek dendi.0 modem yolladılar ve 50 gb dan sonra hızın 3 mbps e dusucek dendi ama 100gb download yaptım nerdeyse ama hala düşmedi :)

ek olarak söylemem gerekirse 10-15 gundur kullanıyorum internetini sabit 7 mbps goruyorum hiç değişmedi tv dende çok memnunum.

darkmoon
17-03-2013, 13:19

tivibu ve teledünyadada discovery ve national var..

G_TT_I
17-03-2013, 17:48
Dsamart herkosulda urunun arkasinda duruyor, dogru uslup ile yanlislarini gosterirseniz hemen duzeltme yapiyorlar.
Fakat sabit gorunen fiyat politikalarinda degisiklik oluyor.

Kayit yapan cihaz ucin 2. Uyelik aldim, normal cihazi kapatmak istedim maxi paket ile ayda 23tl ye pvr cihaz vermeyi teklif ettiler :)
Guncel.rakami 50gibi olmasi lazim.

free-hifi
17-03-2013, 18:53
türksatın son açıklması nedr bugün yaptığı kirlilik yüzünden çanak anten kalkıyormuş _

by_BuRoCk
17-03-2013, 21:02
türksatın son açıklması nedr bugün yaptığı kirlilik yüzünden çanak anten kalkıyormuş _

kaynak nedir ?

darkmoon
17-03-2013, 21:59
kaynak nedir ?

o uzun zamandır yapılmaya çalışılan bir çalışma ama turksat ile ilgili değil çevre bakanlığı ve rtük ile alakalı oda antenlerin hem görüntü hemde güvenlik açısından balkonlardan alınıp sadece çatı yada merkezi antenlere geçirme olayı.. yani bir apartmanda 50 tane farklı farklı anten oluncağına çatıda yada başka bir yerde bir tane merkezi anten olması yönünde zaten yeni yapılan sitelerin hepsi artık bu tip yönetmeliğe göre olmak zorunda..

free-hifi
18-03-2013, 08:34
kaynak nedir ?

dün tv nin birinde söyledi çanak anten kalkacak dedi merkezi sistemden bahsetmedi

Kahn23
18-03-2013, 08:44
aslında android işletim sistemli ve dahili 500gb-1tb hafızası olan bir receiver üretseler futbol dışında para vermeye gerek bile kalmaz.. iki tane çanak her çanağa 2 şer lnb toplamda 4 uydu binlerce kanal demek.. receiverın kayıt özelliğide oldumu hiç bir şeyi kaçırmassın internettende bir şey izlemek istersen android üstünden girersin on numara olur valla..

İstediğin gibi bi kutu var zaten. Dreambox. Arkadaşım uzun yıllardır ithalatçısı. Senelerdir sıkınıtısız bir şekilde bütün lig ve avrupa maçlarını buradan izliyor.

Alican
18-03-2013, 08:44
çıktığından beri tvibu kullanıyorum bazen donmalar oluyordu aradım düzeldi. yaklaşık 3 aydır tv izlemiyorum :D geçen hafta aradılar kampanya bitmiş 9 tl ödediğim pakete 29 tl ödiyecekmişim bakalım ne olacak 1 mayıs itibariyle..

Kahn23
18-03-2013, 08:45

Valla ben de Avcılar'dayım. Digitürk'ü kapattırdım diğer yayınlardan birini alayım diye ama ne tivibu-ne kablolu ne de teledünya fln var.

Tilki misali kürkçü dükkanına geri döneceğiz hrh.:D

darkmoon
18-03-2013, 09:05
tivibu için antene falan gerek yok ki internet varsa evinizde başvurmanız yeterli.. tivibu internet üstünden çalışan bir sistem benim bildiğim öyle antene falan ihtiyaç duymuyor.. kablo tv ve teledünya için altyapı lazım bu doğru ama tivibuda böyle şeylere gerek yok en azından ben öyle biliyorum.

GTCihad
18-03-2013, 09:16
ben bu ay ttnet i iptal edip dsmart net e geçtim.Dsmart hd kullanıyodum ona ilave olarak internet aldım ayda 71 lira sabit fatura gelicek dendi.0 modem yolladılar ve 50 gb dan sonra hızın 3 mbps e dusucek dendi ama 100gb download yaptım nerdeyse ama hala düşmedi :)

ek olarak söylemem gerekirse 10-15 gundur kullanıyorum internetini sabit 7 mbps goruyorum hiç değişmedi tv dende çok memnunum.

Aynı işlemi bende yaptım :icon_tup: TTNETten bıktım artık internetten hiçbir download işlemi yapmamama rağmen her ay kota aşımı ile karşılaşıyordum.

DSMART İnternette hiçbir sıkıntım yok 10-15 gündür kullanıyorum.

Maxi paket aldım + HD .. Kanallar ve görüntü 10 numara. Dikkatimi çeken şu oldu DSMART web sitesinde national geographic resmi olarak gözükmüyor ancak yayınlarda var.

Tavsiye ederim. Faturamında 90tl ye kadar olan kısmını karşılayacaklar TT netten gelen.

Brs_eg
18-03-2013, 09:16
digiturk + internet aldik gayet memnunum.

ttnet te 8mb kadardi baglantim 6,5 goruyordum.şimdi 8,5 larda hizim.

digiturkte kanallar vs. güzel.

tek problem ucak gecerken 1-2 sanayi donma oluyor.ucaklar biraz yakin geciyor o yüzden olabilir.

blumenberg
29-06-2013, 20:12
digitürk'ün internet paket dahil olan kampanya 1 mayıs itibariyle bitmiş bulunuyor arkadaşlar, bu durumda dsmart daha mantıklı geliyor..

24 ay taahütlü

digitürk ilk 4 ay 6.5 TL sonraki 20 ay 13 TL, bunun yanında mecbur ttnet'den net almak gerekiyor o da 53 TL, totalde aylık 66 TL ye denk geliyor, ayrıca digitürk 115 TL çanak anten parası almakta..

dsmart ise aylık 64 TL istemekte, ayrı bi ücret talep etmiyor kurulum vs için.. bunun içinde 8mb'e kadar sınırsız internet de dahil tabi.

benim bildiklerim bunlar, sizlerin önerisi varmı?

led tv aldım, içinde uydu alıcısı dahil, çanak alsam 400 500 lirayı bulur gibime geliyor, dsmart almak daha mantıklı geldi? sizce?

coolvtec
29-06-2013, 20:23
digiturk hiç kulllanmadım.

6 aydır limitsiz internet paketli dsmart kullanıyorum çok memnunum. interneti ttnetten daha hzılı ayrıca mahkeme kararlı yasaklı site uygulaması yok :)

(hersey dahil 80tl)

Mutu
29-06-2013, 22:34
digitürk'ün internet paket dahil olan kampanya 1 mayıs itibariyle bitmiş bulunuyor arkadaşlar, bu durumda dsmart daha mantıklı geliyor..

24 ay taahütlü

digitürk ilk 4 ay 6.5 TL sonraki 20 ay 13 TL, bunun yanında mecbur ttnet'den net almak gerekiyor o da 53 TL, totalde aylık 66 TL ye denk geliyor, ayrıca digitürk 115 TL çanak anten parası almakta..

dsmart ise aylık 64 TL istemekte, ayrı bi ücret talep etmiyor kurulum vs için.. bunun içinde 8mb'e kadar sınırsız internet de dahil tabi.

benim bildiklerim bunlar, sizlerin önerisi varmı?

led tv aldım, içinde uydu alıcısı dahil, çanak alsam 400 500 lirayı bulur gibime geliyor, dsmart almak daha mantıklı geldi? sizce?

Biz hala hazırda eski adı smile adsl di değişti sanırım, ona üyeyiz ve de taahüt doldu, acaba bu kampanyaya geçebilir miyiz ? Net + dsmart. Kapattırıp, baştan da açtırırız sorun yok ne olursa taahüt doldu.
Discovery channel'in olduğu bi sağlayıcı istiyorum. :icon_tup:

blumenberg
01-07-2013, 13:40
Biz hala hazırda eski adı smile adsl di değişti sanırım, ona üyeyiz ve de taahüt doldu, acaba bu kampanyaya geçebilir miyiz ? Net + dsmart. Kapattırıp, baştan da açtırırız sorun yok ne olursa taahüt doldu.
Discovery channel'in olduğu bi sağlayıcı istiyorum. :icon_tup:

bence geçebilirsiniz, telefon hattı yoksa da fiyat 77'ye çıkıyormuş, bugun o detayı atlamışım, bana söylememişlerdi,

Ayrıca ttnet'de tivbu÷ 20mbs net ÷ telefon bağlıyorlarmış fiyat 55 tl dediler, bizim evin oldugu yerde fiber destekliyormuş.. şimdi bunu da düşünmeye başladım, fakat internette kopma olursa tv izlenmez bu beni düşündürüyor açıkcası, ayrıca hd görüntüde sıkıntı olur mu ki bu da düşündürüyor açıkcası ?

-Murat Özcan-
02-07-2013, 10:42
Bende lcd tv aldım eve su an kabloludan ızlıyorum yayın kalıtesı dusuk HD paket olarak ne almam gerekıyor yan odada digitürk var oturma odasına ne almam lazım tivibumu teledünyamı hangısı çözemedım

Risendark
02-07-2013, 11:49
D Smart kullanıyorum ve gayet memnunum sınırsız internet ve ful paketine 68 tl para ödüyorum internetindende Tv'den de çok memnunum

Mutu
02-07-2013, 12:40
bence geçebilirsiniz, telefon hattı yoksa da fiyat 77'ye çıkıyormuş, bugun o detayı atlamışım, bana söylememişlerdi,

Ayrıca ttnet'de tivbu÷ 20mbs net ÷ telefon bağlıyorlarmış fiyat 55 tl dediler, bizim evin oldugu yerde fiber destekliyormuş.. şimdi bunu da düşünmeye başladım, fakat internette kopma olursa tv izlenmez bu beni düşündürüyor açıkcası, ayrıca hd görüntüde sıkıntı olur mu ki bu da düşündürüyor açıkcası ?

Teşekkür ettim dsmart bilgisi için. Tr'ye geldiğimde giderim şubeye o zaman.

Tivibu ilk açıldığından iyi, sonralarda takılmalar başlıyor diye yorum yapmıştı bu başlıkta birisi.

HD canlı yayın olarak şimdiye kadar gördüğüm en başarılısı digiturkplay olsa gerek, HD olarak Fb-Gs derbisini izledik 1 kere bile sorun yaşamadık.

blumenberg
30-08-2013, 03:29
Bende lcd tv aldım eve su an kabloludan ızlıyorum yayın kalıtesı dusuk HD paket olarak ne almam gerekıyor yan odada digitürk var oturma odasına ne almam lazım tivibumu teledünyamı hangısı çözemedım

Bende suan bu ikelemdeyim, sanirim fibernetiniz olursa tivibuda sikinti yasanmiyor, led tv nin kurukumunu yapan arkadas Teledünya ile hd kanallari izleyebilirsiniz dedi aykik 8 TL ye ama ne kadar kanal var bilmiyorum acikcasi

Dodoo
30-08-2013, 04:20
Bende suan bu ikelemdeyim, sanirim fibernetiniz olursa tivibuda sikinti yasanmiyor, led tv nin kurukumunu yapan arkadas Teledünya ile hd kanallari izleyebilirsiniz dedi aykik 8 TL ye ama ne kadar kanal var bilmiyorum acikcasi

Ek paket almazsan ilgini çekebilecek 4-5 kanal var Hd olarak. :icon_tup:

Eurosport, National G, Atv Hd, Bbc Hd aklıma gelenler..

İnternet + Teledünya için 2 yıllık taahhüt ile 49 lira ödüyorum, modem ve uydu alıcısı için para ödemedim.

Modem idare eder ama Tv için verdikleri Next cihaz tırt. Eskiden pozitek cihaz veriyorlardı onlar güzel cihazlardı, şimdi birileri zengin oluyor sanırım. :)

orhan_guney
30-08-2013, 07:37
Sakin Dsmart alma ben salak gibi 6,5 yıldır kullanıyorum dün itibariyle iptal ettirdim adamlar 2 kez cihaz parası ödedim her ay 19 TL paketim var hd belgeseller filan , adamlar o okadar şerefsizki birtane faturan gec yatsın temelli uyduyu kapatıyorlar, yerel kanalları bile izliyemiyorsun ayrıca müşteri hizmetlerine her seferde en 30 dakkaya bağlanıyorsun ulaşman imkansız.

darkmoon
30-08-2013, 09:05

İnternet + Teledünya için 2 yıllık taahhüt ile 49 lira ödüyorum, modem ve uydu alıcısı için para ödemedim.

Modem idare eder ama Tv için verdikleri Next cihaz tırt. Eskiden pozitek cihaz veriyorlardı onlar güzel cihazlardı, şimdi birileri zengin oluyor sanırım. :)

bende aynı paketteyim ayda 49 tl ödüyorum uydu alıcısı ve modem kampanya hediyesi veriyorlar.. bolcana kanal var teledünyada hd kanallarda var nat geo lar,yerel kanallar falan.. ama interneti tek kişi için iyi ama iki üç yada dört makine bağlanırsa rezalet sürünüyor..

birde kablo modemler yapıları itibariyle adsl ler gibi değiller wifi çekim alanları daha kısıtlı.

clioGT
30-08-2013, 09:19
o dmsart var ya dsmart

gram hakkım varsa haram zıkkım olsun.

paket iptali için ortalama 40 dk 2 gündür müşteri temsilcisine bağlanmaya çalışıyorum. twitterdan tacize başladım artık zaten.

blumenberg
30-08-2013, 09:28

Teledunyanın bu durumda pek güzelliği yok gibi anlaşılan, ben oturma odasında digiturk diğer 5 odada teledunya izleyim diye düşünmüştüm, çünkü normal kablo tv nin görüntüsü şuan itibariyle led de baya kötü..

Sakin Dsmart alma ben salak gibi 6,5 yıldır kullanıyorum dün itibariyle iptal ettirdim adamlar 2 kez cihaz parası ödedim her ay 19 TL paketim var hd belgeseller filan , adamlar o okadar şerefsizki birtane faturan gec yatsın temelli uyduyu kapatıyorlar, yerel kanalları bile izliyemiyorsun ayrıca müşteri hizmetlerine her seferde en 30 dakkaya bağlanıyorsun ulaşman imkansız.

Dsmartı da öven kişi çoktu bu zamana kadar baktıklarımda ama şaşırdım doğrusu, cogu kişi de digiturkten şikayetçi, ben valla böyle durumda kararsız kalıyorum, lig tv için daha çok digi istiyorum onda da çetrefil cok, herkese farklı fiyat veriyorlar galiba, Ttnet den İnternet'e zaten 65 TL ödüyorum sanırım; tahayyütü ne zaman bitiyr onu da bilmiyorum o yüzden digi daha mantıklı gibi, taraftar HD paketi, yalnız media markta yıllık 529 TL ye geliyor internetten sipariş verildiğinde başka bir ürünün koduyla alındığında..
Aylık 45 TL ye geliyor digiturk ; kafam çok karışık bu yüzden :)

bende aynı paketteyim ayda 49 tl ödüyorum uydu alıcısı ve modem kampanya hediyesi veriyorlar.. bolcana kanal var teledünyada hd kanallarda var nat geo lar,yerel kanallar falan.. ama interneti tek kişi için iyi ama iki üç yada dört makine bağlanırsa rezalet sürünüyor..

birde kablo modemler yapıları itibariyle adsl ler gibi değiller wifi çekim alanları daha kısıtlı.

Peki kendi modemimi kullansam olmuyor mu çünkü zamanında baya iyi birşey almıştım onda sıkıntı çıkmıyor çünkü ? Ayrıca Ttnet teki taahhüdüm devam ediyorsa geçemiyorum sanırım, ttnet'in bir kampanyası var digi + internet diye ama bir avantajı yok galiba ?

darkmoon
30-08-2013, 09:57
Peki kendi modemimi kullansam olmuyor mu çünkü zamanında baya iyi birşey almıştım onda sıkıntı çıkmıyor çünkü ? Ayrıca Ttnet teki taahhüdüm devam ediyorsa geçemiyorum sanırım, ttnet'in bir kampanyası var digi + internet diye ama bir avantajı yok galiba ?

kablonet modemleri farklı normal adsl modem gibi değil adsl modem çalışmaz. elindeki kablo modem ise şayet kablomodemin ip si merkeze tanımlanıyor yani gene takamassın ip tanımsız çıkar çalıştırmazlar ama rica edersen merkezden belki yapabilirler..

çünkü bende öncedende kablonet vardı kampanyaya dahil olunca verdiklerini kullandım bir ara nette sorun çıkınca modemden sandım merkezi aradım elimdeki eski kablo modemi takabilirmiyim dedim tamam ama biraz bekleyin sizin semtinizde altyapı çalışması var dediler akşam düzelmezse onu takar tanımlarız dedi..

blumenberg
30-08-2013, 10:31
kablonet modemleri farklı normal adsl modem gibi değil adsl modem çalışmaz. elindeki kablo modem ise şayet kablomodemin ip si merkeze tanımlanıyor yani gene takamassın ip tanımsız çıkar çalıştırmazlar ama rica edersen merkezden belki yapabilirler..

çünkü bende öncedende kablonet vardı kampanyaya dahil olunca verdiklerini kullandım bir ara nette sorun çıkınca modemden sandım merkezi aradım elimdeki eski kablo modemi takabilirmiyim dedim tamam ama biraz bekleyin sizin semtinizde altyapı çalışması var dediler akşam düzelmezse onu takar tanımlarız dedi..

Valla maçları izlemek için digiturk almam gerekecek, diğer odalar için de o zaman teledunya olacak gibi duruyor, bugun ttnet ile konuştum, tahahutu bozdurursam 202 TL ödemem gerekiyor, digi ile ttnet'e devam edersem de 44'den 39'a düşeceğini söylediler ama 202 verdikten sonra mantıksız oluyor, digi de aylık 62 TL istiyor taraftar hd paketine, bu durumda yıllık kampanyalar daha avantajlı gibi , mesela media mark'da yıllık 549 TL yani aylık 45.75 TL Ye denk geliyor fakat bunun için de internetten başka bir ürün alıp fırsat kodu ile digiturk kampanyasından yararlanmak gerekiyor , bu da uğraşırıyor yani baya :)
Media Markt - Bakmadan almam. (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/digiturkkampanyasi.html)

Hondafatih
30-08-2013, 10:44
Bu dreambox'u direk gelip kurup ayarlarını yapıp gidecek biri yok mu ya İstanbul'da :D

direk karaköy gidiyosun ve dreambox alıyosun 6 aylık aidatını ödüyosun kurulum için yardımcı oluyorlar.

edit dsmartın kanallarını izleyebiliyosun dijitürk'ü izleyebiliyosun lig tv falan ama internet ortamında tv'ye aktarıyor server

ayku82
22-12-2013, 12:29
Digiturk 2 3 gundur surekli ariyor, tahutum yok giris + 2 keyif paketi + hd ye 24 tl veriyorum. Lig tv almayi dusunuyorum ama olsa da olur olmasada olur modundayim. Sizce lig tv ve lig tv 2 3 kanallarini ekletsem ne kadar odesem mantikli bir alisveris yapmis olurum ? Maks ayda 45 50 tl butce ayiricam..

İbrahim33
22-12-2013, 13:00
yılbaşından sonra zam geliyor digi ye

ayku82
22-12-2013, 13:35
Ok yil bitmeden alalim o zaman..

FATİH
22-12-2013, 13:51
digiturk'e geçiş yaptım ve kaliteyi gördüm sonunda.

giriş paketi+lig tv şampiyonlar paketi (ingiltere, rusya ve brezilya ligleri dahil)+belgesel paketine aylık 70 tl ödüyorum.

bad cat
22-12-2013, 16:36
Geçen ay digiyi kapattirdim. Giriş+belgesel+taraftar+dizi+sinema paketleri vardı. Bir Beşiktaşlı olarak maçlarda ki çarşı grubuna yapılan ses kısma vb. Uygulamalarından dolayı kapattırdım. Kapatirken de bunu belirttim. Karşıdaki beyefendi bunun kendileri ile alakalı olmadığını ve devletin sesi kıstığını belirtti. Bende tarafsız olmalarını rica ettim ve biraz sessizlikten sonra görüşme bitti. Şimdi Teledünya 49 tllik paketini aldım. Nette güzel yayında.

Schumi
22-12-2013, 22:22
12 ay peşin fiyata D-Smart Maxi Paket HD aldım. Taktım TV'nin kart girişine sorunsuz şimdilik. Abonelik olmadığı için sorun yaşamam sanırım ama telefonları açmıyorlar onu biliyorum. :D

tayreep_john
22-12-2013, 22:30
nekadar zam geliyor bilginiz varmı ??

Tunacan
23-12-2013, 13:01
Tivibu hakkında yorum alalbailir miyim?

Digitürk cihazından sıkıntım var...

Agent
23-12-2013, 13:07
Digiturk un Allah belasını versin artık.

Film izlerden, maç izlerken ekranın ortasında kocaman şifreler çıkıyo neymiş kaçak yayını engellemek için ben 15 sn işgence çekiyorum.

Sadece film, belgesel ve 4 büyüklerin maçını ayda 75 TL ye izliyorum ve her akşam 2-3 kere kutu kendini kapatıp açıyor vs.. Görüntü se Dsmart ın HD sinin yanına gelemez.

EgemeN.
23-12-2013, 13:29

Ben nette araştırdığımda tivibu ev hakkında çok fazla şikayet görmüştüm yayın alamama,aşırı donma vs. pek televizyon bağımlısı olmadığımdan ve oturduğum binada kablolu yayın da olmadığından denemek için 2 yıl önce Tivibu bağlattım.Giriş paketi benimki 13 tl sanırım.Herhangi bir sorunum yok takılma,donma kesinlikle yok kanal sayısıda git gide artıyor memnunum yani.Bu arada tivibu bağlamaya gelen teknik servis elemanına sorduğumda bana santrale yakınlığın önemli olduğunu söylemişti.

ondertopcu
23-12-2013, 14:17

internetiniz 8 mb ve üzeriyse donma, mozaiklenme yapmaz, problem yaşamadan kullanırsınız?

Maxi
23-12-2013, 14:44
tivibu dan çok memnunuz
yayın kalite olarak uydudan falan iyi bir kere
takılma donma yok ama bizde şans var belkide

seç izle diye bir özellik varki süper
bugün kaçırdığın diziyi 2 hafta sonra tekrar seyret
yada akşama kadar 100 kere seyret!

canlı yayını dondur, git tuvalete işe gel kaldığın yerden devam et

programı kayıt et sonra izle falan

bir sürü özellik
artık uydu muydu bitmiştir zaten
yeni trend IP tv

fakat herkes çakal olmuş
baktılar tivibu tuttu 9 küsürdü
önce 12 falan oldu
yakında 14 olacak minimum paket fiyatı

CanSim
24-12-2013, 12:12
Yeni taşınacağım apartmanda çanak anten kullanmak yasak, merkezi olarak da apartmanın uydusu ve digiturk bulunuyor. Bunun dışında da Kablo TV seçeneğim var.

Türksat'ın HD Teledünya+20Mbps (50GB) limitli 55 TL'ye bir paketi bulunuyor. Digitürk'ün internetli paketleri sanırım kalkmış, zaten olsa bile ayrıca telefon hattı bağlatmam gerekiyor.

Mutfak ve oturma odasında toplam 2 televizyon olacak. Mutfak için bir uydu alıcısı alıp geçeceğim fakat, internet ve tv yayınını ne yapmam gerekiyor bilemedim.

Kablonun bahsettiğim kampanyasından yararlanan var mıdır ?

SekoLive
24-12-2013, 12:16
Yeni taşınacağım apartmanda çanak anten kullanmak yasak, merkezi olarak da sabit bir uydu ve digiturk'ün çanağı bulunuyor. Bunun dışında da Kablo TV seçeneğim var.

Türksat'ın HD Teledünya+20Mbps (50GB) limitli 55 TL'ye bir paketi bulunuyor. Digitürk'ün internetli paketleri sanırım kalkmış, zaten olsa bile ayrıca telefon hattı bağlatmam gerekiyor.

Mutfak ve oturma odasında toplam 2 televizyon olacak. Mutfak için bir uydu alıcısı alıp geçeceğim fakat, internet ve tv yayınını ne yapmam gerekiyor bilemedim.

Kablonun bahsettiğim kampanyasından yararlanan var mıdır ?

Türksatın bahsettğiniz kampanyasını kullanıyorm şuan iş görüyor bir sıkıntı yok internetide hızlı, ailemle otururken uydu kullanırdım onda seyrettiğim bazı kanallar yok bunda onun sıkıntısını yaşıyorum onun dısında gayet iyi

ben
modemin, uydu cihazının, kurulumun ücretsiz olup sabit ev telefonu gerekmediği için tercih etmiştim.

Tunacan
24-12-2013, 12:19
Hem internet hem de yayının maliyeti de yüksek oluyor. Evimde internt yok, 3G yetiyor bana. TV için de internet bağlatmak gereksiz maliyet doğuruyor.

CanSim
24-12-2013, 12:22
Türksatın bahsettğiniz kampanyasını kullanıyorm şuan iş görüyor bir sıkıntı yok internetide hızlı, ailemle otururken uydu kullanırdım onda seyrettiğim bazı kanallar yok bunda onun sıkıntısını yaşıyorum onun dısında gayet iyi

ben
modemin, uydu cihazının, kurulumun ücretsiz olup sabit ev telefonu gerekmediği için tercih etmiştim.

çok teşekkürler cevap için, kampanya dahilinde Next'in HD uydu alıcısını verdiğini ve kullanımının kötü olduğunu yazmıştı bir arkadaş, birkaç yerde daha aynı şeyi okudum. Sizde de mi aynı receiver mevcut peki ?

Bende eve telefon bağlatmayacağım, aynı şartlar benim içinde geçerli, o yuzden mantıklı geliyor, 55 TL'de iyi bir fiyat.

SekoLive
24-12-2013, 12:24
çok teşekkürler cevap için, kampanya dahilinde Next'in HD uydu alıcısını verdiğini ve kullanımının kötü olduğunu yazmıştı bir arkadaş, birkaç yerde daha aynı şeyi okudum. Sizde de mi aynı receiver mevcut peki ?

Bende eve telefon bağlatmayacağım, aynı şartlar benim içinde geçerli, o yuzden mantıklı geliyor, 55 TL'de iyi bir fiyat.

marka bilmiyorm ama siyah bi uydu alıcısı next mi bilemedim. kullanımı nasıl kötüymüş varmı şurdan burdan şikayetciyiz diye bi yazı bende ona göre bakıyım

CanSim
24-12-2013, 12:33
marka bilmiyorm ama siyah bi uydu alıcısı next mi bilemedim. kullanımı nasıl kötüymüş varmı şurdan burdan şikayetciyiz diye bi yazı bende ona göre bakıyım

kanal geçişleri çok yavaş gibi bir sıkıntı var genelde.

SekoLive
24-12-2013, 12:41
1 ay oldu alalı cok fazla seyretme şansım olmadığndan net emin değilim geç mi geçiyo . aksam daha dikkatli denerim. sonucu yazarım.

PiscocuK
24-12-2013, 13:33
bugün aradılar 12 ay taahhüt ettim. ilk 4 ay 35 TL HD kutu herşey açık sonrasında biraz kalın olacak sanırım :)

SekoLive
25-12-2013, 20:19

1.5 - 2 saniye sürüyor gibi kanal geçişi. şimdi baktım. ben rahatsız olmadım.

derece43
25-12-2013, 21:51
digiye ne kadar saydırsam az ..

freelife
25-12-2013, 22:08
bende tivibu aldım ve beklemedeyim ,daha bağlanmadı ...hayırlısı diyelim artık :)

ayku82
16-03-2014, 14:29
Digiturk giris + 2 eglence paketine HD olarak yaklasik 27 TL veriyorum, lig tv'yi almak istiyorum ama Digiturk herkese gecirmasyon fiyat verdigi icin fiyatlar konusunda pek bilgim yok. Aylik ne kadara anlassam iyi bir alisveris yapmis olurum ?

onur_si
02-10-2015, 11:16
arkadaşlar evde telefon hattı kullanmadan tv ve internet ne önerirsiniz şuan dsmart kullanıyorum 1 ay sonra taahhüt bitiyor. memnun değilim telefon hattına bos yere ayda 25 lira vermek istemiyorum. uydunet nasıldır bulunduğum sitede superonline fiber baglatanlar da var bi yardımcı olun. net hızı 10 mb ustu olsa yeterli

lnd_samet
02-10-2015, 14:12
süperonline fiber varsa direk. turkcell tv ve fiberine geç.
hiç tv izlemezdim. filmlerin, yayını geri almanın. dururmanın müptelası oldum. herkese tavsiye ediyorum valla

hanz10
12-04-2016, 20:58
Arkadaşlar bugün itibariyle digitürkü iptal ettirdim 4 senelik kullanıcı olarak çok bi zorluk çekmedim ama bindirme faturalar bezdirdi. Şimdi Yeni bir pakete geçmek istiyorum ama kimi arkadaş DSMARTTAN isyan etmiş. Tivibu nasıl? superonline? Oturduğum bölge de fiber yok malesef. Ev telefonu yok sadece ayrı olarak ttnet kullanıyorum. Sizin öneriniz ne olur?

mmustu
13-04-2016, 16:01
apartmanda teledünya var mı ?

ben teledünyaya abone oldum en üst paket tv kanalı ve 50gb fiber internet 52,90 TL gayet memnunum

skunk11
13-04-2016, 16:24
Bende digitürk'ü iptal ediyorum bu ay. Evde dsmart ta bağlı ancak sinirle onu camdan atmıştım. Sonra da almadım. Dsmart ile mi devam etsem yoksa başka bir sağlayıcıya mı geçsem bilemedim. Belgesel,dizi, film dışında paket almıyorum genelde.

Mutu
13-04-2016, 16:44
ben de 1.5 senedir digiturkplayden izliyordum lig maçlarını ama belgesel vs. kanalları için de digiturk almak istiyorum yeni seneyle birlikte. Belgesel, film ve lig tv için totalde kaç para ödüyorsunuz? Ya da discovery net geo vs için önerebileceğiniz başka platform var mı online satın alma şekli de olabilir?

lnd_samet
13-04-2016, 16:46
şu lanet ensar olayından dolayı turkcellden ve yan şirketlerinde elimizi ayağımı çekiyorum tek tek. süperonline evet güzel ama bu adamlara param gitmesin. tv açmam daha iyi

hanz10
13-04-2016, 19:29
apartmanda teledünya var mı ?

ben teledünyaya abone oldum en üst paket tv kanalı ve 50gb fiber internet 52,90 TL gayet memnunum

malesef yok abi o yüzden normal receiver alicam en kötü en iyisi kullanan bilen var mı

skunk11
13-04-2016, 19:35
d smart görüntü ve ses olarak iyi aslında, özellikle maç izlemeyenler için filan bence gider..

krscan
29-07-2016, 14:19
Bi güncel cekeyim.
Gelecek ay digitürk ile taahhütüm bitiyor. Arayan soran yoktu, dedim bi arayayım fiyat ne olacak diye adamlar sagolsun %50 zam yapmışlar benim faturaya bende iptal ettirmeye karar verdim.
Şimdi sıkıntım şu nette bakındım biraz dsmart iyi diyende var, tivibu, turkcell tv iyi diyende, digitürk kötünün iyisi diyende var. İşin acıgı digitürk'ün kanallardan memnundum ama o fiyat politiklarından dolayı geçirmelerini istemiyorum.
Maç ile filan ilgim yoktur. film izlemeyi bide ulusal kanallarda takılmayı severim. Yani paket olarak düşündügümüzde Ulusal+Sinema+Belgesel alacagım. Sizce en mantıklısı hangisidir?

KoramiraL
29-07-2016, 14:36
D smart kullanıyorum 3 üncü senem yan oda kampanyası yapacam yakında kanallar gayet iyi yağmur yağdığında sinema kanalları falan gide biliyor nadirde olsa haricinde gayette iyi

anıl turan
06-09-2016, 14:21
bir ay once tivibu baglattırdım baglatmaz olaydım.

ilk gunler hersey superdi, yayın goruntu falan 10 numara 6. gununu doldurmadan canlı yayın kanalları seyredemiyoruz.
acilmasinin 20. saniyesinde butun ulusal ve yabancı kanalların canlı yayınları donuyor.
sadece sec izle ve tekrar izle yapabiliyoruz.

agustosun 28 inden beri tivibu musteri hizmetlerini ariyorum bir Allahın kulu geri donmedi, arıza kayıdı bırakıp duruyoruz.
en sonunda cıldırdım kapatın dedim, 24 ay taahhütünüz 900 küsür lira cayma bedeliniz var dediler.

ne yapabilirim, tuketici hakem heyeti derdimize derman olur mu?

Anıl E.
02-02-2017, 18:31
Dsmart'ı tavsiye eden var mı ? Mega paketini almayı düşünüyorum internet ile birlikte. Ttnet ile taahhüt devam ediyor bir cayma parasının bir kısmını karşılıyorlar zaten karşıladıkları rakam yeter diye düşünüyorum.
Digitürk ile taahhüt imzalayacaktım kıyısından döndüm fiyat politikalarından dolayı.
Digitürk'de ki gibi yan oda olayı var mı dsmartta ?
Ekşi gibi yerlere bakınca dsmart hakkında da güzel şeyler diyen yok.

EREN34
02-02-2017, 18:39
Fiber varsa superonline+turkcell tv

1 aydan beri full paket kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

D-Smart ile görüşmüştüm. Adamların gelip kurması için tarihi ve saati onlar veriyor, ben o saatte evde olacakmışım. Tarih değişir ama servis güzergahından dolayı saat değişmezmiş :D

Dediklerimi yazamıyorum :)

Emre İlbi
03-02-2017, 00:30
Dsmart'ı tavsiye eden var mı ? Mega paketini almayı düşünüyorum internet ile birlikte. Ttnet ile taahhüt devam ediyor bir cayma parasının bir kısmını karşılıyorlar zaten karşıladıkları rakam yeter diye düşünüyorum.
Digitürk ile taahhüt imzalayacaktım kıyısından döndüm fiyat politikalarından dolayı.
Digitürk'de ki gibi yan oda olayı var mı dsmartta ?
Ekşi gibi yerlere bakınca dsmart hakkında da güzel şeyler diyen yok.

Anıl;
TV'si çok iyi, içerik bayağı tatmin ediyor, abuk kanallarımızdan kurtulma nedenimdir,

ben 5 yıldır kullanıyorum, internettende memnunum, ancak her yer interneti aynı değil, kuzenimde bağlatmıştı, 2 ay falan dayanabildi, bu sebeple internet hızıyla alakalı referans verebilmem mümkün değil,

Fatura konusunda 55 mi dediler 56 TL gelmiyor, 55 geliyor, 65 mi dediler 65 TL geliyor, bu zamana 1 liralık sapma dahi olmadı

Kartal3urak
03-02-2017, 00:58
D Smart Bağlattım 1 Aydır Kullanıyorum İnternet Pek İş Görmez de Kanallar Gayet İyi.. DTX'den başka yer açılmıyo gerçi de olsun diğerleri de iyidir heralde :D

Onurkk06
11-05-2017, 20:16
Ya bu ttnetin de tivibunun da Allah belasını versin sürekli internet kopuyor 2 gün boyunca da gelmiyor bıktım artık yapacak bişey yok diyor bu beladan nasıl kurtulurum arkadaşlar? Cayma bedelinden kurtulabilen oldu mu? vallah korusun tivibuya falan bulaşmayın rezillik tam anlamıyla

Onurkk06
11-05-2017, 20:18
Müşteri hizmetlerini aradığımda da bilirkişi ya da ücretli servis gelicek diyorlar ben onlard ücretli ne yapabiliriz sizce

McKrop
11-05-2017, 20:21
dsmart modulu şimdiye kadar kullandığım en iyi cihaz. Kumanda derdi yok kablo derdi yok takılma yok. Kredi kartı boyutunda bir şey at cebine taşı her yerde kullan. Full paketine 26 lira gibi bişey veriyorum f1, nba, s sport vs hepsi açık.
asla değiştirmeyeceğim iki şey: internetim ttnet, hattım turkcell

BERKİN
12-05-2017, 23:49
Bugün dsmart mega paket için başvuruda bulundum arkadaşlarlar sizi arayacak müsaitlik durumunuza göre randevulaşırsınız dedi kadın.1 saat sonra evdeyseniz geleceğiz dediller 1 saat de dsmartım oldu :D ayrıca bu ay fiyatları çok iyi mega paket aylık 45 tl kurulum ücreti yok, tahattüt ücreti yok ve 1 ay ücretsiz kullanım..Birde yan oda ücreti 20 tlmiş