Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : agustos dönemi askere gidicekler_?

Sayfa : 1 2 [3]

ruudvan
03-12-2011, 10:10
acemiliğiniz süper geçicek bu kesin eğlenmeye bakn usta bırlıgınde 1 avus gerızekalının arasına dusuceksınız kesınlıkle araba muhabbetı yapmayın bız motor ıcıne az daha antıfrız koyuyoduk kıslık zıncırlerı fln bızım soforler antıfrızle yaglıyolar ben agzımı bıle acmıyorum onlara gore kısa donemler mangal yakmayı bılmez evde kıtap okuytarak hayatınıo gecırmıstır hıcbıseyden anlamaz anlamıyomus gıbı yapın sahınle sıfır cızmeyı drıft zannederler passattan kral araba yoktur hem hızlı hem komforludur :D

clioGT
03-12-2011, 10:13
goktuğ şifre olayını çözmeyi unutma :D
ptesi ilk iş serkan:)

acemiliğiniz süper geçicek bu kesin eğlenmeye bakn usta bırlıgınde 1 avus gerızekalının arasına dusuceksınız kesınlıkle araba muhabbetı yapmayın bız motor ıcıne az daha antıfrız koyuyoduk kıslık zıncırlerı fln bızım soforler antıfrızle yaglıyolar ben agzımı bıle acmıyorum onlara gore kısa donemler mangal yakmayı bılmez evde kıtap okuytarak hayatınıo gecırmıstır hıcbıseyden anlamaz anlamıyomus gıbı yapın sahınle sıfır cızmeyı drıft zannederler passattan kral araba yoktur hem hızlı hem komforludur :D

defender var mı defender?
parça alak:D

ruudvan
03-12-2011, 10:16
ptesi ilk iş serkan:)

defender var mı defender?
parça alak:D

defender yokta land rover var mesela antalyadakı tek land bızım dıs karakolda yanı daglık kısımda olur dogru duzgunde calısmazlar ama komando taburlarında kesınlkıkle land olur ya cavus olun ya yazıcı olun yada sofor olur yanı bıseyler olun normal er olursanız bol bo nobet tutarsınız soguk kıs gecelerındede hıc cekılmez helekı mart ayında .

clioGT
03-12-2011, 10:19
tamam işte defender dediğim o yav:)
land rover defender

allah aşkına o askeri jiplerin kaputun sağ ve solunda, önlerinde kare kutular ne için varlar ya:D

ruudvan
03-12-2011, 10:24
bızımkılerde ole bı yer yok kaputun ustunde lastık var sadece kutu olanında alet cantası vardır yada muhımmat koymak ıcın yer olabılır

clioGT
03-12-2011, 10:25
http://www.landrovershow.info/wp-content/uploads/Otokar_Land_Rover_Defender_110_Command_Post_Turkis h_IDEF_2007_001-4e170a82c4321.jpg

şu 2 kutu işte bahsettiğim

SekoLive
03-12-2011, 10:27
goktug sanki onun üstüne anten taktıklarını görmüştüm eğer karıştırmıyorsam tavana doğruda uzatıyolardı

ruudvan
03-12-2011, 10:27
bizimkilerde ole bı kutu yok ama tahmını sılah muhımmat koymak ıcındır.

clioGT
03-12-2011, 10:31
aah ah

kısa dönemi yapsalar şunlara şöför

valla inmem ya:D

ruudvan
03-12-2011, 10:42
kısa donemı sofor yapıolar bnle beraber başladı bn boluk komutanı soforuyum connectım var acıyorum tavan ısılarımı devamö arada bı dat dat yapoıorum :D ,

clioGT
03-12-2011, 10:43
harbi mi?

ooooo. güzel ya:D

valla ona kasmak lazım o zaman ya

ruudvan
03-12-2011, 10:47
harbi mi?

ooooo. güzel ya:D

valla ona kasmak lazım o zaman ya

benm biraz şansa oldu 98 kişiden 14 şöför seçtıler kafalarına gore teste gırdık talime cıktık usta bırlıgıne geldık connectı verdıler altımıza cok fazla dısarı cıkmıorum ama haftada 2 kez kesın kaymakamlıga gıdıorum :D jandarma oldugumuzdan bırazda soforluk olayı oldu ama pıyadede sofor zor