Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alışveriş sitelerinde yorum yapılsın diyenler !!!

abdullahçöllü
21-07-2011, 14:27
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi alışveriş sitelerinde çok ilginç ilanlar görüyoruz. bu ilanların altında bide satılan ürün ile ilgili herkesin görebileceği yorumlar koyulsa nasıl olur sizce..

ör: araç fiyatı 15.100 tl alttaki açıklama aynen şöyle. '' çok acil paraya ihtiyacım var. galericiler nakit 15 000 tl veriyor.acele edin kaçırmayın. araçta bir parça avuç içi kadar boya var. boya takıntısı olanlar aramasın. yüksek model araçlarla takas olur takas fiyatım aracınıza göre değişir. vs.vs.....

İşte ben bu tür ilanları okuduktan sonra kopuyorum zamanımın çalındığını düşünüyorum ve yorum yapmak istiyorum.. Siz de yorum yapmak istemiyormusunuz YUHHH diyesiniz gelmiyormu veya daha farklı tepkiler.?

tool
21-07-2011, 14:30
zahibinden.kom sadece Vasıta (618368) ilan sayisi,
bunun moderasyonu mumkun degil malesef,

illa yuh demek istiyorsaniz, tumblr gibi mikro blog acip ilanin linkini verip orda yorumlar istediginiz gibi yuh oha yardirabilirsiniz

mmged_jan
21-07-2011, 14:31
arkadaşların başına çok olaylar geldi dandik ilanlardan hatta forumdan biri izmire gitmişti de küfür ede ede dömüş araç macun manyagı imiş meger :D

bir ek daha : ilan siteleri ücretli expertiz hizmeti verseler süper olur yapılan rapor ilanda yer alsa ooo miss :D

16EC813
21-07-2011, 14:32
arkadaşların başına çok olaylar geldi dandik ilanlardan hatta forumdan biri izmire gitmişti de küfür ede ede dömüş araç macun manyagı imiş meger :D

bir ek daha : ilan siteleri ücretli expertiz hizmeti verseler süper olur yapılan rapor ilanda yer alsa ooo miss :D

yuhhhhh :D

uerbas
21-07-2011, 14:44
bnm en sinir olduğum şey yalan söyleyenlerin dışında, bindiği arabadan haberdar olmayanlar oto. vites arabaya manuel işaretleyenler arıyosun temiz diye pazarlık yapıyosun bi gidiyosun oto.çıkıyor :D

Mutu
21-07-2011, 14:50
Bir de tc kimlik, telefondan onay vs. durumları var fakat, dolandırıcılar hala rahatça başka ilanlar koyabiliyor. Anlayabilmiş değilim.

HaKo
21-07-2011, 14:58
böyle bişeyi hadi site yaptı hangi insan evladı kabul eder ? Sen sattığın ürüne veya koyduğun yoruma yorum yapılmasını istermisin mesela ? Bu sitede satış ilanlarının altına yorum yapmak neden yasaktı bi hatırlayalım...

abdullahçöllü
21-07-2011, 15:06

kesinlikle süper bi hizmet olur...+++++++

G60
21-07-2011, 15:35
Türkiye'nin en çok ziyaretçi sayısına sahip sitelerinden biri. Youtube 2 olur yorumlarda. :D

Sercan K.
21-07-2011, 16:09
mesaj atın :D

_FrKn_
21-07-2011, 16:21
zaten çoğu alışveriş sitesinde yorum seçeneği var.hepsiburada vs.

ömerve
21-07-2011, 17:32
bi yerden sonra amacından tamamen sapar o iş,geyik muhabbeti döner ilanın altında :) ben sahsem ilanımın altında yorum yapılmasını istemem.
gerek duyan mesaj atabilir

berkay_aydin
21-07-2011, 18:15
facebook'taki liseli yorumlarına döner bence :)

denizoglu
23-07-2011, 12:09
yorum a gerek duyulmuşsa sonu kesin küfürle biter.